שאלון

Sheygets16

New member
קיצרתי :X

ארוך מדי. דברים בלתי מקוטלגים: שם: נטע גיל: 16 ומשו גובה: 1.60 ? משקל: נוצה מיקום בארץ: אמפ.. רחוק ניקים נוספים: יש כמה, אבל לא משומשים. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2 מהו מספר המזל שלכם? נגיד 22, כמו התאריךלידה :) כמה חברים טובים יש לכם? שאלה טובה. דברים אהובים: צבע: שחור וגם כסף, אבל זאת סטייה שלי רק לאחרונה. שיר: יש הרבה, האמת שעכשיו נדבקתי ל'לילה בלי שינה'
דיסק: גם יותר מדי :X זמר\ת: נימרוד, אפרתגוש, אביב
סוג מוסיקה: בגדול רוק ישראלי. סרט: 13 זה סרט טוב
מומלץ. ספר: ילדהטובה, של יעל רוטמן. אתר: www.sheygets.co.il אוכל: שוקולד מריר
תוכנית טלוויזיה: LOST, טלנובלה בע"מ :] אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: למה לדבר על ביצפר כשאפשר לא? נעליים: אני קשורה לvans שלי, הן לא יורדות ממני כבר מעל שנתיים. האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?
חייזרים? מאמינה ביקום מקביל. מכשפות?
אבל אני כן מאמינה שיש אנשים שבורכו בכל מיני כוחות. אלוהים?
בטבע? זה המקום ל
שדים ורוחות? לא גדול. פיות? שוב.. לא. שלום כלל עולמי?
מערכת החינוך?
ריפוי בעזרת יוגה? זה לא יכול להזיק. אהבה?
לגמרי. שנאה? כנ"ל. בחיים שאחרי המוות? כן. אנשים? :X כוכבים נופלים? מה יש להאמין, זאת עובדה. האם אתה... מעשן?
מתאפרת?
לוקח סמים?
חולה?
מאחר הרבה?
גדול. שונא את עצמך?
אוהב את עצמך?
משועמם? לא ממש. פקצה? כן, בסדר?

GalitLondon

New member
../images/Emo186.gif לי

דברים בלתי מקוטלגים: שם: גלית גיל: עוד קצת 19 גובה: 1.69?.. אולי יותר משקל: 54 מיקום בארץ: למה כ"כ רחוק בצפון??.. מעלות נו.. באסה. ניקים נוספים: היה אחד אחר פעם, עכשיו אין. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 4 מהו מספר המזל שלכם? 2 כמה חברים טובים יש לכם? הרבה, אבל 5 אבל הכי טובים. זה או זה ספר או סרט? סרט חמוס או מלפפון?
סיני או רוסיה?
שחור או וורוד? תלוי מתי ולאן אני יוצאת עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? גם וגם שער ארוך או קצר? קצר! מיקי מאוס או פו הדוב? מיקייי כלב או חתול? כלבלב פקצות או ערסים? לא זה ולא זה מים או קולה? קולה דיאט מעיל או סווטשרט? מעיל מתמטיקה או ספרות? ספרות שניצל או פסטה? שניצל מסנג'ר או אייסיקיו? מה זה משנה.. שניהם מעצבנים פסח או חנוכה? פסח חסה או כרוב ניצנים? חסההה ספגטי או מקרוני? זה לא אותו דבר?.. גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן, עם שקדים תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? לא אוהבים עוגיות אורז או פתיתים? אורז מלווח או ג'חנון?
חמאה או גבינה? גבינה ברור סלט ירקות או סלט פירות? ירקות.. אבל הכי גדול מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי שלייי בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון יותר נורמלית.. למרות שגם היא מעצבנת מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? תלוי.. אבל שחורה.. למה לא משינה או כוורת? כוורת בלינק 182 או סאם 41? בלינק 182 רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? אלישה אשר או אמינם? אשר המומינים או דרדסים? לא לא.. רק נילס. טלנבלות או מדע בדיוני? דיי.. שונאת טלנובלות בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי.. למרות שהפסקתי לצפות מזמן ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? --- דברים אהובים צבע: סגול שיר: כל יום שאת לא איתו דיסק: קשה לבחור אחד זמר\ת: נימרוד שיקלר סוג מוסיקה: רוק בעיקר סרט: בילי אליוט ספר: יומנה של ברג'יט ג'ונס אתר: אין ספציפי סוג ספורט: תרגילי עיצוב אוכל: סושיייי תוכנית טלוויזיה: אין קבועה.. אייקון בתפוז: שעור בבצפר: --- מורה בבצפר: --- נעליים: גבוהות האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? לגמריי... הכל כבר קרה לי מהמרפי הזה, חוק מטופש חייזרים? לא לא מכשפות? לא אלוהים? כן בטבע? כן שדים ורוחות? לא סגורה על זה פיות? חח לא שלום כלל עולמי? קשה לי להאמין מערכת החינוך? לאא ריפוי בעזרת יוגה? לא נראה לי אהבה? כןן שנאה? לא בחיים שאחרי המוות? מממ.. לא יודעת, לא חושבת על זה אוטופיה? כן ולא אנשים? לא תמיד.. תלוי בכלום? לא כוכבים נופלים? לא האם אתה... מעשן? כן.. קצת מתאפרת? כן לוקח סמים? לא חולה? לא מאחר הרבה? נכוןןן שונא את עצמך? למה לשנוא.. אוהב את עצמך? כן משועמם? ברגע זה כן פקצה? לא האם אי פעם... עישנת? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? איך אפשר.. זה כבר נשמע משעמם ישנת יותר מ30 שעות ברצף? 15 הכי הרבה אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? על הכביש שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? 2 סתימות הקאת במקום ציבורי? לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כןן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא זכור לי עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) היו לי הרבה מחאות.. לא שאי פעם זה עורר משהו בבית ספר. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? איכס.. ממש לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) שדודים שלי יבואו מניורק.. כי אין שניה שאני לא מתגעגעת. עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? כן פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? אתמול.. בבילארד במחשב.. הגעתי לרמה של מדליה, הפסדתי והורידו אותי לטבעת זהב. היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא.. היא חמודה קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן.. הצלתי את אחותי הקטנה פעם. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? יצא לי כמה פעמים. רצית שיהיה לך זנב? למה שאני ארצה דבר כזה?.. ראית סרט כחול? האמת שלא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן.. אבל רק פעמיים נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן.. יש 2 ממש מעצבנים התאהב פעם במורה? כן, המחנך בחטיבה באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? תמיד במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? כן צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? כן מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כל הזמן תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? על כל שאלה ושאלה על מי אתה חושב עכשו? על אמא מה אתה חושב על אותו אדם? סתם, מחשבות כלליות. האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא.. חיפשתי דרך לישון.. התעייפתי האמת, לילה טוב.

Anything For Me

New member
תשובותי

דברים בלתי מקוטלגים: שם: עדי גיל: עוד מעט 18 גובה:1.50 ומשהו משקל:48 ק"ג מיקום בארץ:דרום ניקים נוספים:יש הרבה מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?2 מהו מספר המזל שלכם?2 כמה חברים טובים יש לכם? כמו שמישהי ענתה קודם- אף פעם אי אפשר לדעת זה או זה ספר או סרט? ספר חמוס או מלפפון? מלפפון סיני או רוסיה? רוסיה שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? קשה שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? מיקי מאוס כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? אף אחד מהם מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? ספרות שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר פסח או חנוכה? חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? מקרוני גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? אף אחד מהם תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת שוקולד בשר או עוף? אף אחד מהם עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? אורז מלווח או ג'חנון? ג'חנון חמאה או גבינה? את ניהם אני לא אוכלת סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי וויליאמס בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון סטפני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? "לא שחורה" משינה או כוורת? כוורת קולד פליי או דה קולינג? קולד פליי בלינק 182 או סאם 41? בלינק 182 רוק כבד או רוק רגיל? כבד מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה קיז אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? מסרבת לבחור ביניהם טלנבלות או מדע בדיוני?מדע בדיוני בידור או דרמה? דרמה אמטיוי או וי אייג' ואן? אף אחדמהם ערוץ 3 או סטאר וורלדז? זה אותו דבר מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע:שחור שיר:יש יותר מידי כאלו דיסק:כנ"ל זמר\ת:אפרת גוש/ יוני בלוך/ עיברי לידר/ אביב גפן ועוד... סוג מוסיקה: רוק, גותי, מטאל, רוק ישראלי סרט:היפה והחיה ספר:הארי פוטר אתר:תפוז סוג ספורט:ריקוד אוכל:צימחוני תוכנית טלוויזיה:מגרש ביתי/השבט אייקון בתפוז:
שעור בבצפר:פסיכולוגיה מורה בבצפר:המורה לפסיכולוגיה נעליים:נוחות האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי: לא חייזרים: לא מכשפות: כן אלוהים:לא יודעת בטבע: כן שדים ורוחות:קצת פיות: כן שלום כלל עולמי: כן מערכת החינוך: לא!! ריפוי בעזרת יוגה: כן אהבה: כן שנאה: לא בחיים שאחרי המוות: מעדיפה לא לחשוב על זה אוטופיה:לא זוכרת מה זה אנשים:תלוי בכלום:לא כוכבים נופלים: כן האם אתה... מעשן:לא מתאפרת: כן לוקח סמים: לא חולה: לא מאחר הרבה: לא שונא את עצמך: לפעמים אוהב את עצמך: לפעמים משועמם: מאד פקצה: לא האם אי פעם... עישנת: כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום: נראה לי שכן ישנת יותר מ30 שעות ברצף: לא אושפזת בבית חולים: שהיתי תינוקת ראית אדם מת במציאות: לא ראית חתול מת במציאות: כן שברת פעם שן: לא עשית טיפול שיניים:טיפול אוטודנטי הקאת במקום ציבורי: לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי: כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא: כן עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר):לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר: מודה באשמה חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?):כן עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם: לא טעמת קליק XL: כן פגשת אי פעם את מתי אטלס: לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה: לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט: לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח): לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך: כן רצית שיהיה לך זנב: לא ראית סרט כחול: לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין: לא בלעת כפתור: לא תיקנת מורה על שגיאה: כן נתקעת במגלשה:כן שנאת שם מסוים בגלל מישהו: כן התאהב פעם במורה:לא באבא\אמא של חבר\ה: לא בדמות מספר\סרט: בערך במישהו מאותו מין: לא חווית אהבה חד צדדית: כן קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה: את המדרגות קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך:השטיח קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם:תקרה קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם: שטויות של אבא קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייךמחשב לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה: את הארון תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו: חולצה קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך:החלון שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך:r.c.t מה יש לך מאחורי הדלת? מחסן תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה?קיר מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? החומר לריצפה לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? קופסאות איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? שאלה טובה תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? רשימת השירים שלי תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? שמיים ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? שטיח צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? כן מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן על מי אתה חושב עכשו? אפרת גוש מה אתה חושב על אותו אדם? שהיא מוכשרת האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? אפשר להגיד מה דעתך על: ? לא כיף ? נחמד ? פיכסה ? מגניב ? צהוב |מגניב ? =) ? פיכסה ?פיכסה ?פיכסה ?פיכסה ? דבר שאני זקוקה לו עכשיו ? דבר חיוני

eransh1

New member
לא על הכל אבל ...

דברים בלתי מקוטלגים: שם:ערן גיל:23 גובה:170 משקל: מיקום בארץ:צפון ניקים נוספים: מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 1 מהו מספר המזל שלכם? 2 כמה חברים טובים יש לכם? 4-5 זה או זה ספר או סרט? סרט ברור חומוס או מלפפון? חומוס . סיני או רוסיה? ? שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? תלוי מיקי מאוס או פו הדוב? מיקי כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? מתמטיקה או ספרות? לא שניהם שניצל או פסטה? שניצל מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם פסח או חנוכה? פסח חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? שניהם גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? תותים או דובדבנים? עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? אור\ מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? בריטני ספירס או גוון סטפני? מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לבנה ... משינה או כוורת? שניהם . קולד פליי או דה קולינג? בלינק 182 או סאם 41? רוק כבד או רוק רגיל?רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? אשר או אמינם? המומינים או דרדסים? דרדסים בכל זאת (23) טלנבלות או מדע בדיוני? בידור או דרמה?בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? 24 ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? שניהם דברים אהובים צבע: שיר: בורח ... דיסק: רשימת שיקלר / משינה - מכונת הזמן זמר\ת: נמרוד סוג מוסיקה: ישראלי סרט: מטריקס (כל הטרילוגיה) ספר: אין אתר: סוג ספורט: כדורסל אוכל: ג'אנק תוכנית טלוויזיה: אייקון בתפוז: שעור בבצפר: כבר לא בבצפר מורה בבצפר: נעליים: האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? כן חייזרים? יש אבל אי שם ... מכשפות? אממ... אלוהים? כן בטבע? מאוד שדים ורוחות? פיות? החברה שלי ... שלום כלל עולמי? לא יהיה אף פעם מערכת החינוך? לא. ריפוי בעזרת יוגה? לא. אהבה? מאוד ... שנאה? קיימת בחיים שאחרי המוות? אממ אוטופיה? אה? אנשים? בכלום? כוכבים נופלים? האם אתה... מעשן? לא מתאפרת?לא לוקח סמים?לא חולה?על חברה שלי... מאחר הרבה? לא שונא את עצמך?לא אוהב את עצמך? כן , בערך... משועמם?אני עונה על זה לא? פקצה? האם אי פעם... עישנת?לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום?חושב שכן ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לאהבה יותר משנה... עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? לא פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא אבל אני מבין כאלה שהיה להם קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? כן (גם בע"ח) רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?אתמול רצית שיהיה לך זנב?לא ראית סרט כחול?כן הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא בלעת כפתור?לא תיקנת מורה על שגיאה?כן נתקעת במגלשה? שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן התאהב פעם במורה?לא באבא\אמא של חבר\ה?לא בדמות מספר\סרט?לא במישהו מאותו מין?ךא חווית אהבה חד צדדית?כן קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה?בלטה.. קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך?הכלב שלי קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם?תקרה קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם?עטים וכאלה קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך?המחשב נמאס לי ... לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? מה יש לך מאחורי הדלת? תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? צריך לשירותים? שומע מוסיקה? מלטף חיה? חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?עד כמה הוא פסיכי ... על מי אתה חושב עכשו? חברה שלי מה אתה חושב על אותו אדם? אוהב אותה ... האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא, פשוט משעמם מידי... מה דעתך על: ? ? ? ? ? |קסם? ? ? ? ? ? ? ?

לא היה משו יותר ארוך?!?!../images/Emo178.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם:הדר גיל:14 גובה:160 משקל::X מיקום בארץ:איזור חיפה ניקים נוספים:?! מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?0 מהו מספר המזל שלכם?אין כמה חברים טובים יש לכם?לאדעת זה או זה ספר או סרט?ספר חמוס או מלפפון?מלפפון סיני או רוסיה?סיני שחור או וורוד?שחור עט או עפרון?עט מחשב או טלוויזיה?מחשב שער ארוך או קצר?ארוך מיקי מאוס או פו הדוב?פו כלב או חתול?חתול פקצות או ערסים?פאקצות מים או קולה?מים מעיל או סווטשרט?סווטשרט מתמטיקה או ספרות?ספרות שניצל או פסטה?פסטה מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר פסח או חנוכה?חנוכה חסה או כרוב ניצנים?איכ ספגטי או מקרוני?מקרוני גלידה או ארטיק?גלידה מגנום או מגנום לבן?לבן תותים או דובדבנים?תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד בשר או עוף?איכככככככ עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד אורז או פתיתים?פתיתים מלווח או ג'חנון?ג'חנון חמאה או גבינה?גבינה סלט ירקות או סלט פירות?פירות מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק רוק או פופ?רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? בריטני ספירס או גוון סטפני? מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?משינה או כוורת? קולד פליי או דה קולינג? בלינק 182 או סאם 41? רוק כבד או רוק רגיל?באמצע מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? אשר או אמינם? המומינים או דרדסים?מומינים טלנבלות או מדע בדיוני?איכ בידור או דרמה?בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? ערוץ 3 או סטאר וורלדז?3 מכושפות או באפי? דברים אהובים צבע:שחור\כחול\אדום שיר: דיסק: זמר\ת: סוג מוסיקה:רוק סרט: ספר: אתר:אממ..תפוז? סוג ספורט: אוכל:הכל תוכנית טלוויזיה: אייקון בתפוז:
שעור בבצפר:איכ מורה בבצפר:איכ נעליים:אולסטאר\ואנס האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?כן חייזרים?לא מכשפות?לא אלוהים?לא בטבע?לא שדים ורוחות?לא פיות?לא שלום כלל עולמי?אולי מערכת החינוך?חחחחחחח ריפוי בעזרת יוגה?אולי אהבה?אממ שנאה?אממ בחיים שאחרי המוות?כן אוטופיה?מה!? אנשים?אה?! בכלום? כוכבים נופלים?אולי האם אתה... מעשן?פה ושמ מתאפרת?לפעמים לוקח סמים?לא חולה?כרגע?כן
מאחר הרבה?תלוי לאן שונא את עצמך?לפעמים אוהב את עצמך?לא משועמם?כן פקצה?
האם אי פעם... עישנת?כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום?ממש לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לא אושפזת בבית חולים?כן ראית אדם מת במציאות?כן ראית חתול מת במציאות?כן שברת פעם שן?לא עשית טיפול שיניים?לא הקאת במקום ציבורי?כן שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?ישמצב היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?חח כה עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?חחחחחח לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)לא זוכרת עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?ממש לא טעמת קליק XL?כה פגשת אי פעם את מתי אטלס?מיזה? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא נראלי רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? רצית שיהיה לך זנב?
ראית סרט כחול?לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא בלעת כפתור? כן תיקנת מורה על שגיאה?בטח נתקעת במגלשה?כן:X שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן... התאהב פעם במורה?טח לא באבא\אמא של חבר\ה?איכ בדמות מספר\סרט?לא במישהו מאותו מין?לא חווית אהבה חד צדדית?לא קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה?זה שני* ובלטה. קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך?כרית קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם?תקרה? קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם?אלבום תמונות קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? מה יש לך מאחורי הדלת? תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? צריך לשירותים?לא שומע מוסיקה?לא מלטף חיה?לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא על מי אתה חושב עכשו?אףףחד מה אתה חושב על אותו אדם? האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא

liraz y

New member
סוף סוף התפנה לי זמן לזה

דברים בלתי מקוטלגים: שם: לירז יהודה גיל: 15.3 גובה: לאדעת משקל: משו כמו 48 נראה לי מיקום בארץ: באר שבע ניקים נוספים: אין מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?0 מהו מספר המזל שלכם? אין כמה חברים טובים יש לכם? אממ נראה לי ש3 זה או זה ספר או סרט? סרט חמוס או מלפפון? מלפפון סיני או רוסיה? רוסיה שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עפרון מחשב או טלוויזיה? שניהם שער ארוך או קצר? לבנים ארוך לבנות קצר מיקי מאוס או פו הדוב? מיקי כלב או חתול? חתולים מסתכלים עלי מוזר וכלבים מפחידים אותי אז אף אחד מהם פקצות או ערסים? בעע מים או קולה? מים יותר בריא. יותר טעים. מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? ספרות שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו?אייסי פסח או חנוכה? חנוכה חסה או כרוב ניצנים? חסה יאמי ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? של חמשת החושים עם הריבת חלב תותים או דובדבנים? תותים עם סוכר עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות עם אלף האיים מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין. יותר מושך בריטני ספירס או גוון סטפני? בעע מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לבנה משינה או כוורת? משינה קולד פליי או דה קולינג? דה קולינג בלינק 182 או סאם 41? בלינק רוק כבד או רוק רגיל? רגיל ולפעמים כבד מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? בעע אשר או אמינם? אמינם. מושךך המומינים או דרדסים? דרדסים טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות. לא אוהבת מדע בידיוני. בידור או דרמה? דרמה אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז? סטאר וורלדז מכושפות או באפי? בעע דברים אהובים צבע: שחור שיר: ואו יש הרבה אבל בורח- של נימרוד דיסק: אממ רשימת שיקלר זמר\ת: אין סוג מוסיקה: רוק סרט: שודדי הקאריבים ספר: הארי פוטר אתר: תפוז סוג ספורט: רחיבה על סוסים. ואו כמה זמן לא עשיתי את זה אוכל: פיצה תוכנית טלוויזיה: השיר שלנו אייקון בתפוז: אפשר 2? כן. תודה.
שעור בבצפר: מחשבים מורה בבצפר: בעע נעליים: אממ אולסטאר וסקטור האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? חלק מהם חייזרים? כן מכשפות? לא אלוהים? לאדעת בטבע? כן שדים ורוחות? כן פיות? כן שלום כלל עולמי? כן מערכת החינוך? לא נראה לי ריפוי בעזרת יוגה? ריפוי חלקי אהבה? כן שנאה? כן בחיים שאחרי המוות? נמות נדע. אוטופיה? אע? אנשים? חלק מהם בכלום? לא כוכבים נופלים? לא האם אתה... מעשן? לפעמים מתאפרת? שחור לפעמים לוקח סמים? לא חולה? לא מאחר הרבה? לביצפר שונא את עצמך? לפעמים אוהב את עצמך? לפעמים משועמם? עכשיו? כנראה שכן אם זה מה שאני עושה פקצה? לא נראה לי האם אי פעם... עישנת? יאפ ראית יותר מחמישה סרטים ביום? יאפ ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? יאפ ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? לא שברת פעם שן? אולי עשית טיפול שיניים? לא הקאת במקום ציבורי? לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? יאפ היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) אממ לא זוכרת אבל יכול להיות יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? יאפ חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן. להופעה של נימרוד עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא טעמת קליק XL? אולי פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) אממ להציל נמלה כדי שנוי לא תנשק אותי נחשב? רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? יאפ רצית שיהיה לך זנב? לא נראה לי ראית סרט כחול? אממ קטע מסרט כחול שבקרה היה במחשב שלי הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? יאפ... ואח"כ היא משום מה התעצבנה עלי נתקעת במגלשה? אע? שנאת שם מסוים בגלל מישהו? חח כן התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא.. בדמות מספר\סרט? יאפ.. אש מפוקימון בכיתה ג' במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? כן קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? רצפה...? קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? אממ לאדעת. אני לא רואה משו פרוותי פה קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? משקוף מזגן ואז תקרה מעניין אה? קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? דפים וכלמיני שטויות קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? מחשב לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? את השכן מהחלון תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? חולצה אדומה קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? איזשהו דף שאני מחזיקה כרגע ואין לי מושג למה שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? סוניק מה יש לך מאחורי הדלת? בית? תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? נראה לי שקיר.. מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? לאדעת לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? חתיפים ממתקים וכאלה איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? אממ במגירה השניה של הנעלים שאני לא נועלת. עוזר? תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? http://www.kukuriku.com תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? דשא ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? אני חושבת שריצפה צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? תמיד מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא על מי אתה חושב עכשו? מישו מה אתה חושב על אותו אדם? משו האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

למעלה