שאלון

שאלון ../images/Emo13.gif

נגנב מעמרי החתיך מפורום היהודים - 365. מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ? איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...] איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...] עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ? איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...] עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ? עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ? אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של עברי וכמובן להיות בה, איפה זה היה ? אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של עברי לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ? לאיזה שורה מתוך שיר של עברי אתם הכי מתחברים כרגע ? אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של עברי ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ?

מעיייין

New member
יאי:] שאלוןןן

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ? איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...]בוא בלייב
זה אחד הטובים!11
איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...]ירושלים
שיהיה קצת קרוב-.-
עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ?חברים איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...]שורה ראשונה
ברור.
עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ?אממ... עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ?בוא אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של עברי וכמובן להיות בה, איפה זה היה ?במתנ"ס של החור שאני חייה בו
זה יהיה מזה נוח^^
אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של עברי לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ?יותר טוב כלום לאיזה שורה מתוך שיר של עברי אתם הכי מתחברים כרגע ?ויש בעולם, מקומות נפלאים, הייתי רוצה להיות שם, אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של עברי ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה?אישה לוויתן / האנשים החדשים

../images/Emo26.gif

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ? "לאונרדו", "ואולי", "כשהקיץ יבוא", "חורף", "השיר ששרת לה". איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? "משהו אמיתי"! "על קו המים", "יותר טוב כלום", "הכוס הכחולה" ו"מרי לנצח". איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? רק לא בפארקים המוניים
עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ? עם האליטה
ואנשים שאני אוהבת, מה. איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...] שורה ראשונה, צד ימין, מול עילי.
עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ? לא "ניסים"! עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ? לא "בוא"!!!1111 אבל זה לא יקרה בחיים.
אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של עברי וכמובן להיות בה, איפה זה היה ? רק אני מפנטזת על הופעת זריחה במצדה?
אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של עברי לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ? "יותר טוב כלום". לאיזה שורה מתוך שיר של עברי אתם הכי מתחברים כרגע ? "להשתפשף על הפינות של החיים. זה לא הסטייל שלי". אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של עברי ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ? "ואולי".. או "השיר ששרת לה". נגמר המרתון של "חברים", אז לילה טוב.

גם אני! גם אני! שאלון נחמד ביותר../images/Emo3.gif

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ? ממלטף ומשקר
"אישה לויתן" או "מלטף ומשקר". מיותר טוב כלום מכמעט
כבשים מהאנשים החדשים
איש יקר מזה לא אותו דבר
אחד. איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...]"יותר טוב כלום"
איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...]כמה שיותר קרוב
ולא במועדונים
עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ?קרוב משפחה/חברה וכו'... איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...]בצד של עילי!!
עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ?"יום טוב". עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ?לא משנה, רק שיהיה קצבי ומקפיץ
. אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של עברי וכמובן להיות בה, איפה זה היה ?כאן בקיבוץ
באולם או ליד החדר-אוכל
. אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של עברי לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ?"יותר טוב כלום מכמעט"
. לאיזה שורה מתוך שיר של עברי אתם הכי מתחברים כרגע ?"יש לה הסכם עצמה, תמיד כשנשברת עולה לקחת אוויר"- מילים כדורבנות. אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של עברי ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ?"מלטף ומשקר". לגמרי.
בוקר טוב
הודגש באמצעות מדגישומטיק

בא לי../images/Emo3.gif

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ? יו, יש כמה. אישה לוויתן, כשהקיץ יבוא, לאונרדו, איש יקר, הזמן עכשיו. ויש עוד
איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...]: הכוס הכחולה. עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ? :( עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ? :( אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של עברי וכמובן להיות בה, איפה זה היה ? לא יודעת
(לא עולה לי כרגע) אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של עברי לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ? רק אחד?
אמ... מניחה שזה היה "זה לא אותו דבר" לאיזה שורה מתוך שיר של עברי אתם הכי מתחברים כרגע ? זה שבחתימה שלי, מהשיר "איש יקר". אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של עברי ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ? הזמן עכשיו או איש יקר.

*&%^%$&^%$%../images/Emo70.gif

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ? אוך. משהו שעולה לי עכשיו "השיר ששרת לה"ץ איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...] אמ, "יום טוב"
"יעל, יש יום טוב בטלויזיה!!!1" איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...]זאפה זה ה-דבר
[אז מה אם רק בו הייתי?;[] עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ? עם אנשים שאני אוהבת איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...] שורה שניה
עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ? יותר טוב כלום, אבל לא יקרה בחיים
אז..ניסים?
עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ? בוא, לייק. אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של עברי וכמובן להיות בה, איפה זה היה ? בסלון. לא סתם, באמת. שיבוא למוצקין או משהו. אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של עברי לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ? ברור שאת "האנשים החדשים". לאיזה שורה מתוך שיר של עברי אתם הכי מתחברים כרגע ? "זה טוב שיש לי מישהו לריב איתו, במי להכנס שהראש מלא באשליות וחום"[סתם כי הוא האחרון ששמעתי והוא משקף על המצב] אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של עברי ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ? אני חושבת שאת "השיר ששרת לה" או "כמה שאני אוהב".

אה, נו. מכל האלבומים../images/Emo6.gif

מלטף ומשקר - זה טוב יותר טוב כלום - ביום שמש יפה ;[ האנשים החדשים - זמן זה לא אותו דבר - השיר ששרת לה

האגוש

New member
אניאני

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ? ממ.."אישה לוויתן", "כמה שאני אוהב", "על קו המים", "זה לא אותו דבר". איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...] "יותר טוב כלום" , "מרי לנצח", "על קו המים".. איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...] בת"א.. עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ? עם האליטה
, רק אנחנו מבינים את הטירוף-הופעות של עצמנו
. [ורועי, זה מזכיר לי שעדיייייייייין לא הייתי איתך בהופעה
]. איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...] שורה ראשונה מול עילי
. [רק שזה לעולם לא קורה] עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ? "ניסים" , נו אין על השיר הזה לפתיחת הופעות
עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ? האמת שעם כל האהבה שלי ל"בוא" , אף פעם אין לי כוח אליו
. אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של עברי וכמובן להיות בה, איפה זה היה ? אההה, בבית שלי?
לא יודעת, נוח
. ועכשיו ברצינות
, הכי בהייד פארק!! אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של עברי לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ? "יותר טוב כלום מכמעט" לאיזה שורה מתוך שיר של עברי אתם הכי מתחברים כרגע ? "מאהבה או מבטן כואבת, כמה כוח לקום וללכת" אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של עברי ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ? "בובה אחת" , ממש..ואני מניחה ש"אחד" ו"לאונרדו". סליחה שלא היה לי כוח להדגיש

מה היידפארק? בקושי לספר על מה שהוא היה אומר

שם הוא יכול, אז להופיע ולשיר?

האגוש

New member
רואים שלא הקשבת!!!!11 ../images/Emo3.gif

הוא אמר שלשיר שם הוא ישמח, אבל לדבר הוא מפחד
. שני דברים שונים!

../images/Emo98.gif

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ?"ואולי" איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...]"על קו המים" איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...]מרכז עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ?חברים=)) איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...]חח נו איזה שאלה?התשובה לא ברורה? שורה ראשונה=) עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ?"ניסים" על ההתחלהה הואא מחמם ת'אווירה הכי כיף שיש.. עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ?"ביום שמש יפה" אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של עברי וכמובן להיות בה, איפה זה היה ?אצלי בבית:D אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של עברי לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ?האחרון בלייב לאיזה שורה מתוך שיר של עברי אתם הכי מתחברים כרגע ?"כמה זמן עוד תמשיכי לחכות לדמעות ההתפכחות של איש הכן או לא" אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של עברי ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ?"ואולי" נראה ליי..

מורביט

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ? יותר טוב כלום, לאונרדו, ואולי, כמה שאני אוהב, אחד.. איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...]על קו המים ואולי והכוס הכחולה. איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...]תל אביב. עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ? חברה, דניאל. איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...]שורה ראשונה בצד ימין של הבמה, מתחת לעילי. עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ?יומטוב. עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ?בוא. זה פשוט מהרגל כנראה
אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של עברי וכמובן להיות בה, איפה זה היה ?כנראה בקייסריה, יש משהו במקום הזה שממש מרגש אותי. לא ההיתי, אבל אני מקווה להיות בהופעה של עברי ובקרוב. אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של עברי לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ? יותר טוב כלום. לאיזה שורה מתוך שיר של עברי אתם הכי מתחברים כרגע ? אמ לא יודעת. אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של עברי ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ? וואי שאלה קשה.. נראה לי ש"אחד" הודגש באמצעות מדגישומטיק
אחלה שאלון, נהנתי:]

Covers girl

New member
וול...

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה? מלטף ומשקר, כשהקיץ יבוא (וכבשים, וכמה שאני אוהב), חורף, השיר ששרת לה. איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב? [לא בדיסק, בכללי...] בוא. איפה אתם הכי אוהבים הופעות? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...] באולם ספורט של הביצפר שלי. P: סתם נו, יותר קרוב יותר טוב. עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות? מי שיוצא. D: איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...] ידוווווווע ששורה ראשונה- מזיעים ונהנים! עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה? להבין את המים. עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה? בוא. אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של עברי וכמובן להיות בה, איפה זה היה ? בגינה שלי. [: אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של עברי לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה? האנשים החדשים. לאיזה שורה מתוך שיר של עברי אתם הכי מתחברים כרגע? "מעדיף לגעת לא לראות". אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של עברי ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ? אני חושבת שכמה כוכב.

יש, שאלון:)

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ? מלטף ומשקר, כבשים, חורף, פלרמו והזמן עכשיו ביחד
.. איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...] ואולי, הכוס הכחולה איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...] בנימינהההההה!1 ובבארבי. עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ? עם אנשים שאשכרה יודעים את המילים
איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...] שורה ראשונה בצד מול עילי (כמו בבארבי)
עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ? לא ניסים. עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ?בוא כמובן אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של עברי וכמובן להיות בה, איפה זה היה ? בים מול הזריחה בלי במה וכל הרעש מסביב.. רק הוא והנגנים. אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של עברי לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ? האנשים החדשים לאיזה שורה מתוך שיר של עברי אתם הכי מתחברים כרגע ? "היו אנשים שאמרו לי אנחנו כאן ממש לידך..." אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של עברי ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ? לאונרדו, יותר טוב כלום..

למעלה