שאלון

אני

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ?כשהקיץ יבוא איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...]זה לא אותו דבר איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...]קיסריה
עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ?חברות איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...]איפה שרואים טוב עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ? עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של עברי וכמובן להיות בה, איפה זה היה ?אמפי קיסריה אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של עברי לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ?קשה לבחור לאיזה שורה מתוך שיר של עברי אתם הכי מתחברים כרגע ?בזבוז שרגע מבוזבז זה סוג של מוות או של הבנה או של השלמה" אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של עברי ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ?כשהקיץ יבוא
לאיזה אושר אתה בדיוק מחכה?:)

shirli15

New member
שנים לא הייתי פה ../images/Emo10.gif

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ? כמה כוכב , כבשים איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...] אישה לויתן איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...] לא משנה לי איפה העיקר הופעה !! עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ? עם אנשים שבאמת אוהבים אותו ובאו להנות ממנו , ז"א החברות שלי . איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...] ש-ו-ר-ה ר-א-ש-ו-נ-ה
עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ? ניסים ! זה שיר שנותן אנרגיות עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ? האנשים החדשים \ הכוס הכחולה \ בוא ... אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של עברי וכמובן להיות בה, איפה זה היה ? ניו - יורק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של עברי לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ? "זה לא אותו דבר" לאיזה שורה מתוך שיר של עברי אתם הכי מתחברים כרגע ? "עדיין חולמת ועדיין רוצה , וכבר כמה שנים שהיא לא מרוצה" - אישה לויתן אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של עברי ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ? "הכוס הכחולה" שיר מגניבבבבבב אבל אין לי מושג מה הוא אומר חחחחח

למעלה