שאלון...

תשובות ../images/Emo193.gif

הקליפ הכי יפה I'm Not A Girl ו- Sometimes מבחינת המראה של בריטני Lucky מבחינת העלילה הקליפ הכי מצחיק Crazy אולי? כי היא כזאת חנונית בו
הקליפ הכי מרגש Someday הקליפ הכי סקסי אמממ.. Don't Let Me Be The Last to Know הקליפ הכי שערוריתי I'm A Slave 4 U הקליפ הכי עצוב Everytime באיזה קליפ הבנת שבריטני היא הזמרת המועודפת עלייך Me Against The Music באיזה קליפ הבנת שבריטני כבר לא ילדה Don't Let Me Be The Last To Know באיזה קליפ הבנת שבריטני קצת נסחפה(מבחינת סקסיות) לא נראה לי שיש.. כאילו, אנשים אומרים שBOMT זה אחד הקליפים הסקסיים בגלל החצי סנטימטר חזייה שמציצה בו
אין ממש קליפ שהוא אובר-סקסי. אם היה קליפ לBOM היא בטח הייתה נסחפת בו
באיזה קליפ הבנת שבריטני יודעת לעשות שערוריות פפף.. BOMT..

Answering

הקליפ הכי יפה אממ Overprotected הגירסא האמריקאית
הקליפ הכי מצחיק Do Sometin' הקליפ הכי מרגש אני [לא] אהיה מקורית Someday הקליפ הכי סקסי Don't Let Me Be The Last To Know
הקליפ הכי שערוריתי Toxic הקליפ הכי עצוב Evreytime באיזה קליפ הבנת שבריטני היא הזמרת המועודפת עלייך כשהתחלתי לראות את הקליפים שלה היא כבר הייתה הזמרת המועדפת עליי
באיזה קליפ הבנת שבריטני כבר לא ילדה Slave
באיזה קליפ הבנת שבריטני קצת נסחפה(מבחינת סקסיות) אממ באף אחד מהקליפים , היא תמיד הייתה בגבול שבים סקסי לOver סקסי באיזה קליפ הבנת שבריטני יודעת לעשות שערוריות האמת שבנשיקה שלה עם מדונה הבנתי את זה
אבל עם צריך קליפ אז כנראה ש-Toxic

ForeverBS

New member
אני חושב שדווקא הקליפים האחרונים

של בריטני, [[טוקסיק (עירום מלא), אבריטיים (קלוז אפ לציצים באמבטיה), MP + DS (החזייה והטייץ / תחתונים)]] כן אובר סקסיים.

Kryptonite

New member
ב - MP../images/Emo168.gif

החזייה והתחתונים בשחור לבן היה ניראה כמו ניסיון לשחזר את הקטע המיוחד של העירום מטוקסיק (שהוא מדהים) רק בחזייה בתחתונים. ב - DS סתם הזדמנות אחרונה להצטלם עם הגוף המדהים לפני שהבטן התחילה להתנפח לגמרי. בקיצור, הכי מיותר בעולם. בטוקסיק ואבריטיים זה היה ממש יפה

ForeverBS

New member
יש לי את זה ב-DVD../images/Emo99.gif

פשוט קטע מדהיםםםםםםםםםםםם.... הקליפ של MP בכלל מדהים

Kryptonite

New member
וגם אני - ../images/Emo168.gif

הכי יפה
טוקסיק, סטרונגר, סלייב
הכי מצחיק
אה... לא יודע
הכי מרגש
אבריטיים וסאמדיי
הכי סקסי
סלייב, טוקסיק
הכי שערורייתי
אאוטרייג'וס (*סטגדיש*) DLMBTLTK (קליפ מפגר), סלייב
הכי עצוב
אבריטיים אינדיד
הקליפ בו הבנת שבריטני הזמרת המועדפת עליך
ממש אהבתי אותה כבר מסומטיימס, מעריץ של ממש מקרייזי
בריטני כבר לא ילדה
היא אף פעם לא הייתה ילדה בשבילי. אבל את המעבר מנערה (אפילו סקסית) לאישה ממש היה בולט ב - IL&R
בריטני נסחפה
DLMBTLTK וסתם
בריטני השערורייתית
מטוקסיק.
בדונט זה סתם היה ניראה חד פעמי, בסלייב מהפך ובטוקסיק זה הפך לתבנית.

ForeverBS

New member
הקליפ של דקה מאווטרייג'ס

ממש לא שערורייתי.. חבל שהוא לא צולם עד הסוף, יש שם את הקטע שהיא מלקקת את השפתיים של סנופ דוג וזה יכל לעשות קצת רעש.

Kryptonite

New member
זה היה בצחוק.../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

והיה שערוריות סביבו בגלל הנפילה והכל

xtina 4 ever

New member
התמונה ששמת מהממת!../images/Emo99.gif ../images/Emo210.gif

הקליפ הכי יפה- LUCKY הקליפ הכי מצחיק- אממ...דו סמטינג הקליפ הכי מרגש-אבריטיים הקליפ הכי סקסי- טוקסיק הקליפ הכי שערוריתי-סלייב הקליפ הכי עצוב-אבריטיים באיזה קליפ הבנת שבריטני היא הזמרת המועודפת עלייך-היא לא הזמרת המועדפת עליי....אבל אהבתי אותה מאופס באיזה קליפ הבנת שבריטני כבר לא ילדה-DLMBTLTK באיזה קליפ הבנת שבריטני קצת נסחפה(מבחינת סקסיות)-סלייב באיזה קליפ הבנת שבריטני יודעת לעשות שערוריות-סלייב

Vitamin Chick

New member
ואהאו בא לי לענות:)

הקליפ הכי יפה - אממ אני לא רוצה לחזור על עצמי בהמשך, אז Me against the music הקליפ הכי מצחיק - Baby one more time? חח יש בו גופיות (לא הבגד... ההתנהגות) הקליפ הכי מרגש - Everytime, Someday הקליפ הכי סקסי - I'm a slave 4 u הקליפ הכי שערורייתי - Outrageous ממה שראינו? חחח אני לא חושבת שהיה לה קליפ שערורייתי לחלוטין. אולי טוקסיק הקטע עם היהלומים... הקליפ הכי עצוב - Everytime הוא העצוב היחידי למעשה באיזה קליפ הבנת שבריטני היא הזמרת המועדפת עלייך - Crazy באיזה קליפ השנת שבריטני כבר לא ילדה - לא הבנתי את זה, הייתי ילדה בעצמי, אפילו בקליפ ה"מעבר" כביכול - סלייב - לא הבנתי על מה כל המהומה... במבט לאחור סלייב או נוט א גירל כמובן חחח באיזה קליפ הבנת שבריטני קצת נסחפה - לא היה כזה... לדעתי הכל במידה אצלה, אפילו היהלומים בטוקסיק שנחשב כביכול להיסטרי היה בעיני בטעם... באיזה קליפ הבנת שבריטני יודעת לעשות שערוריות - בייבי וואן מור טיים... עם קליפ ראשון להצליח ככה, זה וואו.

Im Not Dead

New member
שלי

הקליפ הכי יפה - Slave הקליפ הכי מצחיק - אין כזה? הקליפ הכי מרגש - Everytime קליפ הכי סקסי - Slave ! הקליפ הכי שערוריתי - Slave
הקליפ הכי עצוב - Everytime [מגוון משו..] באיזה קליפ הבנת שבריטני היא הזמרת המועודפת עלייך באיזה קליפ הבנת שבריטני כבר לא ילדה
DLMBTLTK [?] באיזה קליפ הבנת שבריטני קצת נסחפה(מבחינת סקסיות) בהתחלה סלייב כי ראיתי את הקליפ רק מהסוף שמלקקים אותה איזה 6.. אבל כבר לא באיזה קליפ הבנת שבריטני יודעת לעשות שערוריות DLMBTLTK

Outrageous boy

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני לא מבין מה כולכם תפסתם מDLMBTLTN קליפ סקסיי בסדר היא לבשה חזיה ומכנסון קטנקטן(וחשפה זוג ריאות מדהימות) אבל חוץ מזה...

למעלה