יאללה! D:
-זה או זה: 1.אריק איינשטיין או רמי פורטיס? מי? 2.דבש או ריבה? דבש. 3.חגים או שבתות? חגים. 4.פרפרים או ציפורים? ציפורים? 5.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? שקט... 6.בורקס או טוסט? טוסט!! איכ בורקס. 7.רכבת הרים או ספינת פיראטים? לא זה ולא זה.
8.נסיעה איטית או מהירה? איטית... 9.שניצל או עוף? יש הבדל?
10.שם לבן-מתן או נתן? מתן... 11.מה יותר חשוב לך בבן/ת הזוג-יופי או חכמה? חכמה... 12.סלט חצילים,או סלט טונה? איכ שניהם. 13.עוגת שוקולד,או פיצה? פיצה. 14.מה עדיף להיות-פראייר או אגואיסט? לא יודעת! נו!
15.רוב הזמן אתה עצוב או שמח? נראה לי ששמחה. :X -שאלות כלליות: 1.מה הן לדעתך התכונות החשובות ביותר שאדם צריך בכדי להגיע לגדולה והצלחה? אין לי כוח לענות על זה. >< 2.מה הן לדעתך התכונות שעלולות למנוע מאדם להצליח ואסור שבשום פנים ואופן יהיה לו אותן? >< 3.מה תרצה להיות בעתיד בחייך? במאית... 4.וממתי יש לך את החלום הנ"ל? מאז שאני ממש קטנה. 5.מה הן התכונות הדומיננטיות ביותר אצלך? רגישה מדי. 6.מה דעתך על התופעה שבה אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? זה מפגר..
7.יש לך הרבה חברים? לא... 8.תן כמה וכמה דוגמאות לשילובים בין שני צבעים(שחור ולבן,כחול ולבן,וכ"ו) שלדעתך הם יפים במיוחד: אדום ולבן!!
9.אוהב ילדים? כם. 10.האם היתה לך פעם התאהבות ממש מוזרה?אם כן,ספר טיפה... כן.. ואחסוך פרטים. 11.מה הוא הרגש הדומיננטי ביותר אצלך?
12.מה דעתך על העונה הנוכחית של השיר שלנו(אם אתה צופה)? איכ... 13.מה גורם לך יותר מכל לאהוב בן אדם מסויים? כנות ! ! ! 14.מה גורם לך יותר מכל לשנוא אדם מסויים? הדבקת סטיגמות, התנשאות... 15.ספר בקצרה מה הן תכניותיך לשנה הקרובה:
שאלת בונוס:תן רשימה של 20 שירים מהאהובים עליך ביותר(מכל הזמנים,כל השפות וכל הסגנונות): סדר אקראי... - Backstreet Boys - More Than That - Bon Jovi - Bed Of Roses - HIM - Killing Loneliness - Linkin Park - From The Inside - Aerosmith - Dream On - Marion Raven - Here I Am
- Lordi - Hard Rock Halleluja - Hoobastank - From The Heart - Christina Aguilera - I Will Be - Nirvana - Rape Me - Bon Jovi - Bells Of Freedom - Aerosmith - Pink - HIM - Right Here In My Arms - Christina Aguilera - Soar - Backstreet Boys - Siberia לא יודעת עוד