שאלון

crzy4u

New member
שאלון ../images/Emo13.gif

-זה או זה: 1.אריק איינשטיין או רמי פורטיס? 2.דבש או ריבה? 3.חגים או שבתות? 4.פרפרים או ציפורים? 5.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? 6.בורקס או טוסט? 7.רכבת הרים או ספינת פיראטים? 8.נסיעה איטית או מהירה? 9.שניצל או עוף? 10.שם לבן-מתן או נתן? 11.מה יותר חשוב לך בבן/ת הזוג-יופי או חכמה? 12.סלט חצילים,או סלט טונה? 13.עוגת שוקולד,או פיצה? 14.מה עדיף להיות-פראייר או אגואיסט? 15.רוב הזמן אתה עצוב או שמח? -שאלות כלליות: 1.מה הן לדעתך התכונות החשובות ביותר שאדם צריך בכדי להגיע לגדולה והצלחה? 2.מה הן לדעתך התכונות שעלולות למנוע מאדם להצליח ואסור שבשום פנים ואופן יהיה לו אותן? 3.מה תרצה להיות בעתיד בחייך? 4.וממתי יש לך את החלום הנ"ל? 5.מה הן התכונות הדומיננטיות ביותר אצלך? 6.מה דעתך על התופעה שבה אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? 7.יש לך הרבה חברים? 8.תן כמה וכמה דוגמאות לשילובים בין שני צבעים(שחור ולבן,כחול ולבן,וכ"ו) שלדעתך הם יפים במיוחד: 9.אוהב ילדים? 10.האם היתה לך פעם התאהבות ממש מוזרה?אם כן,ספר טיפה... 11.מה הוא הרגש הדומיננטי ביותר אצלך? 12.מה דעתך על העונה הנוכחית של השיר שלנו(אם אתה צופה)? 13.מה גורם לך יותר מכל לאהוב בן אדם מסויים? 14.מה גורם לך יותר מכל לשנוא אדם מסויים? 15.ספר בקצרה מה הן תכניותיך לשנה הקרובה: שאלת בונוס:תן רשימה של 20 שירים מהאהובים עליך ביותר(מכל הזמנים,כל השפות וכל הסגנונות):

crzy4u

New member
שכחתי קרדיט ../images/Emo4.gif

זה מפורום סקרים ושאלונים

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifI have no life

whatsoever
-זה או זה: 1.אריק איינשטיין או רמי פורטיס? אריק איינשטיין 2.דבש או ריבה? ריבה 3.חגים או שבתות? חגים 4.פרפרים או ציפורים? ציפורים? 5.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? שקט, שקט 6.בורקס או טוסט? טוסט 7.רכבת הרים או ספינת פיראטים? פיראטים רולז
Stop global warming! Become a pirate. 8.נסיעה איטית או מהירה? ממ לא משנה ממש. איטית? 9.שניצל או עוף? צחמונית פה, חבר'ה 10.שם לבן-מתן או נתן? מתן 11.מה יותר חשוב לך בבן/ת הזוג-יופי או חכמה? רר חכמה 12.סלט חצילים,או סלט טונה? none 13.עוגת שוקולד,או פיצה? שוקולד!
ופיצה.
14.מה עדיף להיות-פראייר או אגואיסט? פראייר 15.רוב הזמן אתה עצוב או שמח? ממ -שאלות כלליות: 1.מה הן לדעתך התכונות החשובות ביותר שאדם צריך בכדי להגיע לגדולה והצלחה? שיאמין בעצמו 2.מה הן לדעתך התכונות שעלולות למנוע מאדם להצליח ואסור שבשום פנים ואופן יהיה לו אותן? ש...לא יאמין בעצמו? 3.מה תרצה להיות בעתיד בחייך? כלמינידברים 4.וממתי יש לך את החלום הנ"ל? ^_^ 5.מה הן התכונות הדומיננטיות ביותר אצלך? ממ חוסר במשמעת עצמית וכאלה 6.מה דעתך על התופעה שבה אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? I do that alot ^^ 7.יש לך הרבה חברים? אר 8.תן כמה וכמה דוגמאות לשילובים בין שני צבעים(שחור ולבן,כחול ולבן,וכ"ו) שלדעתך הם יפים במיוחד: ארמ, לא יודעת, כל מיני? 9.אוהב ילדים? תלוי 10.האם היתה לך פעם התאהבות ממש מוזרה?אם כן,ספר טיפה... ממ לא ממש 11.מה הוא הרגש הדומיננטי ביותר אצלך? דיכאון? לא, שנאה עצמית בעצם 12.מה דעתך על העונה הנוכחית של השיר שלנו(אם אתה צופה)? לא צופה. יאק, שימותו כולם
:| 13.מה גורם לך יותר מכל לאהוב בן אדם מסויים? ממ dunno 14.מה גורם לך יותר מכל לשנוא אדם מסויים? הרבה דברים 15.ספר בקצרה מה הן תכניותיך לשנה הקרובה: לנוח קצת, לעשות כלמיני דברים שאני חייבת. לקרוא! שאלת בונוס:תן רשימה של 20 שירים מהאהובים עליך ביותר(מכל הזמנים,כל השפות וכל הסגנונות): בה.
אוקיי. The Calling: Unstoppable Nothing's Changed Wherever You Will Go Could It Be Any Harder Final Answer Adrienne We're Forgiven Things Don't Always Turn Out That Way Just That Good Thank You Stigmatized One By One Our Lives Things Will Go My Way Chasing the Sun Believing Anything If Only Somebody Out There Surrender Dreaming In Red You Hope ואת Last Goodbye ו-Why Don't You And I של אלכס באנד. מי מתוחכמת, מי?
סתםנו, אין לי כוח לחשוב על זה עכשיו.

crzy4u

New member
TC שולטים, ציננתי את זה? ../images/Emo13.gif

הרגל (ואהבה ישנה) מתחילת 2002

inbal287

New member
עונה../images/Emo9.gif

-זה או זה: 1.אריק איינשטיין או רמי פורטיס? פורטיס 2.דבש או ריבה? דבש 3.חגים או שבתות? שבתות 4.פרפרים או ציפורים? פרפרים 5.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? תלוי במצברוח 6.בורקס או טוסט? טוסט לנצח
7.רכבת הרים או ספינת פיראטים? ספינת הפיראטים שג'וני נמצא עליה
8.נסיעה איטית או מהירה? באמצע
9.שניצל או עוף? בשר זה רצח
10.שם לבן-מתן או נתן? אף אחד מהם :$ 11.מה יותר חשוב לך בבן/ת הזוג-יופי או חכמה? אופי 12.סלט חצילים,או סלט טונה? איכ 13.עוגת שוקולד,או פיצה? שוקולד
14.מה עדיף להיות-פראייר או אגואיסט? אף אחד מהם 15.רוב הזמן אתה עצוב או שמח? שמח -שאלות כלליות: 1.מה הן לדעתך התכונות החשובות ביותר שאדם צריך בכדי להגיע לגדולה והצלחה? כוח רצון, מנהיגות, סבלנות, אומץ, יושר, חכמה, כישרון 2.מה הן לדעתך התכונות שעלולות למנוע מאדם להצליח ואסור שבשום פנים ואופן יהיה לו אותן? יהירות, התנשאות, חוצפה 3.מה תרצה להיות בעתיד בחייך? זמרת
4.וממתי יש לך את החלום הנ"ל? מאז ומתמיד 5.מה הן התכונות הדומיננטיות ביותר אצלך? אוח ליודעת, תשאלו אנשים שמכירים אותי ותקבלו תשובות אמיתיות ונכונות 6.מה דעתך על התופעה שבה אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? ענבלירון מוסרת שזאת תופעה מאוד מוזרה שאנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי... ענבלירון בכלל לא מבינה את זה. 7.יש לך הרבה חברים? יש לי מספיק חברים
8.תן כמה וכמה דוגמאות לשילובים בין שני צבעים(שחור ולבן,כחול ולבן,וכ"ו) שלדעתך הם יפים במיוחד: הא? 9.אוהב ילדים? תלוי
10.האם היתה לך פעם התאהבות ממש מוזרה?אם כן,ספר טיפה... נופ 11.מה הוא הרגש הדומיננטי ביותר אצלך? גררררררררררררררררררררר 12.מה דעתך על העונה הנוכחית של השיר שלנו(אם אתה צופה)? איכ 13.מה גורם לך יותר מכל לאהוב בן אדם מסויים? האופי שלו... 14.מה גורם לך יותר מכל לשנוא אדם מסויים? תלוי 15.ספר בקצרה מה הן תכניותיך לשנה הקרובה: :$ שאלת בונוס:תן רשימה של 20 שירים מהאהובים עליך ביותר(מכל הזמנים,כל השפות וכל הסגנונות): HIM - Sweet Pandemonium Blue - When summer's Gone Scorpions - Always Somewhere Smashing Pumpkins - Stand Inside Your Love Christina Aguilera - Cruz Goo Goo Dolls - Acoustic #3 Goo Goo Dolls - Slide Bon Jovi - All About Lovin' You Bon Jovi - Dry County Guns N' Roses - Don't Cry Pink Floyd - Time Nirvana - Heart Shaped Box Pantera - Cemetery Gates Anouk - Nobody's Wife Beatles - Beacuse Boys II Men & Mariah Carey - One Sweet Day The Cranberries - Linger Dream Theater - Another day מוניקה סקס - מספיק בנאדם טיפקס - התחנה הישנה

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifהולימולי, נוסטלגיה.

Blue - When summer's Gone הולימולי, נוסטלגיה. ממש אבל. :|

crzy4u

New member
בלופ ../images/Emo3.gif

זה או זה: 1.אריק איינשטיין או רמי פורטיס? אריק איינשטיין, אני מניחה. 2.דבש או ריבה? דבש 3.חגים או שבתות? גם וגם
4.פרפרים או ציפורים? כנ"ל 5.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? שקט ופסטורלי 6.בורקס או טוסט? תלוי במצב הרוח 7.רכבת הרים או ספינת פיראטים? ספינת פיראטים 8.נסיעה איטית או מהירה? תלוי איפה 9.שניצל או עוף? שניצל תירס 10.שם לבן-מתן או נתן? אף אחד מהם 11.מה יותר חשוב לך בבן/ת הזוג-יופי או חכמה? חכמה. 12.סלט חצילים,או סלט טונה? חצילים 13.עוגת שוקולד,או פיצה? פיצה 14.מה עדיף להיות-פראייר או אגואיסט? פראייר 15.רוב הזמן אתה עצוב או שמח? שמחה -שאלות כלליות: 1.מה הן לדעתך התכונות החשובות ביותר שאדם צריך בכדי להגיע לגדולה והצלחה? התמדה, רצינות, דבקות במטרה. 2.מה הן לדעתך התכונות שעלולות למנוע מאדם להצליח ואסור שבשום פנים ואופן יהיה לו אותן? אגואיזם, ותרנות 3.מה תרצה להיות בעתיד בחייך? משהו שקשור במדעי החיים. 4.וממתי יש לך את החלום הנ"ל? מכיתה ט' בערך, אולי אפילו לפני כן. 5.מה הן התכונות הדומיננטיות ביותר אצלך? הממ.. לא יודעת. צריך לשאול אנשים שמכירים אותי
6.מה דעתך על התופעה שבה אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? משעשע ביותר! 7.יש לך הרבה חברים? יש לי מספיק
8.תן כמה וכמה דוגמאות לשילובים בין שני צבעים(שחור ולבן,כחול ולבן,וכ"ו) שלדעתך הם יפים במיוחד: כחול כהה ולבן, שחור ולבן. 9.אוהב ילדים? כה
10.האם היתה לך פעם התאהבות ממש מוזרה?אם כן,ספר טיפה... נופ. 11.מה הוא הרגש הדומיננטי ביותר אצלך? אין לי מושג. אני מניחה ששמחה, ואין לי מושג למה, כי מחר יש לי פאקינג בגרות
12.מה דעתך על העונה הנוכחית של השיר שלנו(אם אתה צופה)? חביבה. צופה כשאין לי מה לעשות (3 ימים בשבוע
) 13.מה גורם לך יותר מכל לאהוב בן אדם מסויים? האופי שלו. 14.מה גורם לך יותר מכל לשנוא אדם מסויים? היחס שלו לאנשים בסביבתו. 15.ספר בקצרה מה הן תכניותיך לשנה הקרובה: לסיים בגרויות, לשוט לחו"ל, להתגייס. שאלת בונוס:תן רשימה של 20 שירים מהאהובים עליך ביותר(מכל הזמנים,כל השפות וכל הסגנונות): Wherever You Will Go / The Calling Could It Be Any Harder / The Calling One By One / The Calling Anything / The Calling Adrienne / The Calling If Only / The Calling Stigmatized / The Calling All About Lovin' You / Bon Jovi Unbreakable / Bon Jovi Dry County / Bon Jovi Always / Bon Jovi Bed Of Roses / Bon Jovi Hey god / Bon Jovi These Days / Bon Jovi Don't Cry / Gons N' Roses Ocean Avenue / Yellowcard Bleed For Me / Saliva Join Me In Death / Him Walk This Way / Aerosmith We All Die yound / Steel Dragon

neurotica

New member
מתחמקת מללמוד.

-זה או זה: 1.אריק איינשטיין או רמי פורטיס? niether. 2.דבש או ריבה? ריבה, עם חמאת בוטנים - תודה. 3.חגים או שבתות? שבתות. 4.פרפרים או ציפורים? ציפורים. 5.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? שקט (ועם קפה). 6.בורקס או טוסט? טוסט. 7.רכבת הרים או ספינת פיראטים? רכבת הרים! 8.נסיעה איטית או מהירה? בטווח שבין לבין. 9.שניצל או עוף? שניצל. 10.שם לבן-מתן או נתן? ן niether. 11.מה יותר חשוב לך בבן/ת הזוג-יופי או חכמה? חכמה. אנשים טיפשים עושים לי רע. 12.סלט חצילים,או סלט טונה? בע. טונה. 13.עוגת שוקולד,או פיצה? עוגהההה. 14.מה עדיף להיות-פראייר או אגואיסט?אגואיסט. 15.רוב הזמן אתה עצוב או שמח? שמח. -שאלות כלליות: 1.מה הן לדעתך התכונות החשובות ביותר שאדם צריך בכדי להגיע לגדולה והצלחה? עקשנות וסבלנות. כן, זה קצת סותר. 2.מה הן לדעתך התכונות שעלולות למנוע מאדם להצליח ואסור שבשום פנים ואופן יהיה לו אותן? הממ, חוסר השקעה. 3.מה תרצה להיות בעתיד בחייך? מאושרת. 4.וממתי יש לך את החלום הנ"ל? מאז שהחלטתי שאני רוצה שיהיה לי עתיד. 5.מה הן התכונות הדומיננטיות ביותר אצלך? ציניות. 6.מה דעתך על התופעה שבה אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? לא שונה בהרבה מאנשים שמדברים למקרר שלהם.
7.יש לך הרבה חברים? מספיק. 8.תן כמה וכמה דוגמאות לשילובים בין שני צבעים(שחור ולבן,כחול ולבן,וכ"ו) שלדעתך הם יפים במיוחד: שחור ורוד, שחור אדום, ירוק לבן. 9.אוהב ילדים? מרחוק. 10.האם היתה לך פעם התאהבות ממש מוזרה?אם כן,ספר טיפה... היה קראש על המנהל בעבודה, קראש על מדריך פסיכומטרי.. 11.מה הוא הרגש הדומיננטי ביותר אצלך? אהבה. 12.מה דעתך על העונה הנוכחית של השיר שלנו(אם אתה צופה)? פויה. 13.מה גורם לך יותר מכל לאהוב בן אדם מסויים? כנות, חכמה, הומור. 14.מה גורם לך יותר מכל לשנוא אדם מסויים? טיפשות. 15.ספר בקצרה מה הן תכניותיך לשנה הקרובה: להמשיך ללמוד, לעשות טירונות (
),לנסוע אולי לכבוד חגיגות השנה לחו"ל עם החבר,, וללמוד עוד קצת. שאלת בונוס:תן רשימה של 20 שירים מהאהובים עליך ביותר(מכל הזמנים,כל השפות וכל הסגנונות): Bon Jovi - Thank you for loving me לחבק אותך - סינרגיה Incubus - I miss you James Blunt - Out of my mind שלום חנוך - משיח Aerosmith - Janey's got a gun Robbie Williams - Strong Bon Jovi - These days Yellow Card - Ocean Avenue אם את הולדת - מאור כהן, ברי סחרוף, דן תורן סינרגיה - צועקים על אהבה Richie Sambora - One last goodbye HIM - And Love Said No RHCP - Californiacation RHCP - Under the Bridge יוני בלוך - תני לזה ליפול Kenney Chesney - There goes my life Razorlight - Golden Touch Maroon 5 - Harder to Breath Rolling Stones - Angie

LIADSES

New member
James Blunt - Out of my mind

מזה השיר הזה?? יש לי דיסק שלו ובחיים לא שמעתי עליו.. Robbie Williams - Strong שולט!! שיר חזק זמר מדהים!!

neurotica

New member
יכול להיות שזה דמו.

או בונוס. אצלי זה בא יחד עם הדיסק, והוא מעולה ממש. אפילו יותר טוב מBilly. ו,כן, רובי. |סגידה|

LIADSES

New member
וואי גם בילי טוב!!

so long jimmy אם כתבתי נכון, הכי טוב.. שנים לא שמעתי את הדיסק.. חצי שנה.

למעלה