שאלון

BShenB

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעלפתתתתתתתתתת

sivanick

New member
גמאני רוצה!

בקסטריט אהוב:ניקי היפה שלי כפרעליו
שיר בקסטריט אהוב: הממ קשה לבחור, כל שבוע זה משתנה..אבל אני אלך על אינקומפליט כי הוא הכי יפה לפי דעתי.
סיבה לבחירות: ניקי-בדיוק בגלל מה שהוא אמר בתמונה..כזה חמודיייי=) ואינקומפליט כי הוא הכי יפה בתכלס..
כמה זמן הערצה לבויז: 8 שנים..כמעט 9 יאיי=)

עטר9

New member
איזה יפה מה שהוא אמר!!! מתוקי!

האווי גם אמר משו מזההההההההה יפה ביומן. משו כמו: "זה כיף להיות מפורסם ויש לך תהילה.... אבל מה כל זה שווה אם אין לך בריאות"(זה לא בדיוק. זה מה שאני זוכרת וזה היה יותר יפה
) וזה היה בהקשר לאיי ג'יי וזה שהוא נגמל..... קיצר- האווי גם מוכשר וגם חכם!!

Blank Smile

New member
הממ..

בקסטריט אהוב: בריאן שיר בקסטריט אהוב: Drowning, Don't Want You Back סיבה לבחירות: שאלה מעיקה.
כמה זמן הערצה לבויז: ממ.. התחלתי לאהוב אותם מאז מילניום, הערצה יותר גדולה הייתה קצת לפני שבלאק אנד בלו יצא..

BShenB

New member
חחחחחחחחחח אל תראי את זה ככה

ז"א- זה שאני לדוגמא הכי אוהבת את ניקי זה לא אומר שאני לא אוהבת את קווין
בריאן
האווי
ואלכס
,כי הם פשוט מהממים אחד אחד
ואפילו אני לפעמים מתקשה להחליט את מי אני הכי אוהבת ...זה פשוט שמהתחלה גדלתי על זה שאני הכי אוהבת את ניקי וזה כל הזמן רק הולך ומתגבר אז ככה שזה פשוט נשאר ככה...חעחע...
ואני לא צכה להסביר לכם עד כמה הם מדהימים

c0rdelia1

New member
נכון!באמת כולם מדהימים!!מושלמים

אחד -אחד-מבין כל מפורסמים המזוייפים שיש בעולם ..הם אמיתיים..ולא עושים דברים בשביל "שיאהבו אותם"!!!

BShenB

New member
בדיוקקקקקקקק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

וזה מה שגורם לנו לאהוב אותם כל כך
הם כל כך מיוחדים ומהממים שבא לבכות
כל כך אוהבתותם
ואתכם
פשוט אין עליכם בעולם

שלי

בקסטריט אהוב:איי ג'יי שיר בקסטריט אהוב:INCOMPLETE---השיר הכי יפה בעולם כולו!!! סיבה לבחירות:כי אני מתחברת עליו--כמה דרמטי מצידי כמה זמן הערצה לבויז: שנה כמה שאני עלובה :S

frackit

New member
חיחיחי

את לא "עלובה" תראי העיקר את אוהבת תם.... טוב מי שלא אוהבת אותם סתם מטומטם הם הרי כל כך טובים ומוכשרים!!!

lovenickcarter

New member
אני [[=

בקסטריט אהוב:ניקיי!!!
שיר בקסטריט אהוב:אממ אמממ אממ אממ..וואי קשה לבחור אבל i want it that way --> השיר שבזכותו הבויז נכנסו לחיי סיבה לבחירות:לא יודעת..הוא כזה חמודיי כזה [וגם חתיך] ושר מדהים!! הוא הכי ריגש אותי מכל הבויזז.. וi want it that way כי זה השיר הכי יפה שקיים! כמה זמן הערצה לבויז:אממ מ-99 מגיל 7 חחיחיחיחי [בת דודה שלי הייתה משוגעת עליהם והשמיעה לךי והתאהבתי!!]

TrAd RaD

New member
אנייייייייייייייייייייייייייייייייי

בקסטריט אהוב: ניקי
שיר בקסטריט אהוב: אממ... i still drowning more then that סיבה לבחירות: שירים מדהימים.. ואני מתה על ניק הוא מצחיק הוא משוגע... והוא עדיין לא התבגר!!!!.... מתה עליו.. יושה את רוב הצחוקים!!! וגם לי יש חולשה לבלונדינים....(קרטיס סטון..יאמיי)... ולצרפתים... כמה זמן הערצה לבויז: אממ מאז drowning יצא... לא יודעת כמה צמן זה בערך שלוש שנים?!?!

עדידי15

New member
אני:../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

בקסטריט אהוב:ניק
שיר בקסטריט אהוב:the call ו never gone סיבה לבחירות:כי הם פשוט מהממים כמה זמן הערצה לבויז:זמן קצר מאוד:(

chenwest

New member
אמ../images/Emo121.gif

בקסטריט אהוב:ניק
שיר בקסטריט אהוב:incomplate סיבה לבחירות:לא ד'עת זה פשוט שיר מדהים! כמה זמן הערצה לבויז:אמ לא ממש מעריצה אבל מאז ומתמיד אמרתי שהם-------->

faina s

New member
אניייי

בקסטריט אהוב: כולם שיר בקסטריט אהוב: the call, incomplete, Just Want You To Know סיבה לבחירות: כולם מדהימים לדעתי ואלה השירים שאני כי אוהבת אבל אני אוהבת גם את כל השאר כמה זמן הערצה לבויז: שנתיים או אולי קצת יותר

למעלה