שאלון

frackit

New member
שאלון../images/Emo13.gif

בקסטריט אהוב: שיר בקסטריט אהוב: סיבה לבחירות: כמה זמן הערצה לבויז: אצלי זה ככה: ניק קרטר everybody הסיבות: יש לי חולשה לבלונדינים הורסים וזה השיר הכי מהמם שיש להם לפי דעתי!!
זמן ההערצה שלי 97 זה אומר בערך 8 שנים.

chenush12

New member
אני..

בקסטריט אהוב: ניק קרטר שיר בקסטריט אהוב: safe plce to hide סיבה לבחירות: ניק חמוד ומשוגע...והשיר מהמםם... כמה זמן הערצה לבויז: אני מעריצה אותם מהשנה.. מאז שהקליפ של אינקומפליט שודר אצלנו..

עטר9

New member
גמאני!

בקסטריט אהוב:מי לא אם האווי די
שיר בקסטריט אהוב:אמממ- ...What makews you differnete סיבה לבחירות:את האווי אני הכי אוהבת כי יש לי חולשה ללטינים
וגם כי הוא שר הכי יפה לדעתי והוא פשוט מתוק!את השיר בחרתי כי האווי כתב אותו ושר את רובו ומלבד זה הוא פשוט מדהים!!!! (המילים הורסות!) כמה זמן הערצה לבויז: התחלתי בתור שפוטה של אחותי הגדולה בגיל 6
ולאט לאט התחלתי לאהב אותם ממש ולהבין משו מהחיים שלי, כעיקרון 7 שנים ומתוכם בערך 3 או שתיים שממש אהבתי אותם (כי רק מגיל 10 ידעתי משו מחיי...)

c0rdelia1

New member
אני../images/Emo13.gif

בקסטריט אהוב:ניקי
שיר בקסטריט אהוב: Spanish Eyes סיבה לבחירות:אמממ ...קשה להסביר זה פשוט מה שאני מרגישה וחושבת...
כמה זמן הערצה לבויז:אמממ מאז שאני הייתי דיי קטנה הייתי בת איזה 9 בערך..חח אז בערך 9 שנים נראה לי..וזה לא כי הייתי קטנה ומושפעת מאחרים ..חברות שלי לא אהבו אותם..אני הייתי היחידה מאיתן ..אז, אנשים אהבו את ספייס גירלס..חחחחחחחחחח..אפפעם לא נקשרתי לספייסגירלס האלה..

poster girl

New member
עונה...

בקסטריט בויז אהוב: בראין. שיר בקסטריט בויז אהוב: What makews you differnete אבל אני אוהבת עוד מלא שירים שלהם.. אבל אם הייתי מתחילה לכתוב זה לא היה נגמר..
סיבה לבחירות: אני הכי אוהבת את בראין כי... כי אני פשוט חולה עליו!!! והוא שר מהמם ויש לו עיניים כובשות וכי הוא חמוד!!!..
ואני הכי אוהבת את השיר What makews you differnete בגלל שהמילים של השיר ממש ממש יפות... וכולם שרים בו ממש יפה... והוא פשוט שיר מושלם! כמה זמן הערצה לבויז: אמממ.. מכתה א' או ב'... (שבע שמונה שנים ככה...)..

...

בקסטריט אהוב: ניקייייייי שיר בקסטריט אהוב: התלבטות קשה, אהממ.. Rush Over Me, IWITW, SMTMOBL, PG סיבה לבחירות: לאדעת..
כמה זמן הערצה לבויז: לא מעריצה P: פשוט אוהבת. את המוזיקה אני אוהבת כבר המוןןןןןןן זמן :|, מתי התחלתי להתעניין בהם ברצינות? ממש לא מזמן.

BShenB

New member
אממ שלי:...../images/Emo23.gif

בקסטריט אהוב: ניקולס ג'ין קרטר..חעחע איזה שם מושלם
.. <ולרמות שאני אוהבת כל אחד ואחד מהם כי הם פשוט מהממים
> שיר בקסטריט אהוב: כולם אבל אם חייבים אממ => Crawling Back To You
וגם I Still
סיבה לבחירות: אממ את ניק אני הכי אוהבת כי האישיות שלו כבשה אותי למרות שכולם כבשו אותי
.. פשוט אני הכי מתחברת אליו אני חושבת והוא כל כך מקסים ומהמם ומצחיק, אני חולה על השטויות שלו... כי לפעמים הוא יכול להיות הבנאדם הכי רציני כשמדברים איתו ברצינות אבל לפעמים <וזה רוב הזמן> הוא פשוט עושה מה שבראש שלו והוא מעלף אותי מצחוקקק אני מתה עליווו
.. ואת השירים אני אוהבת כי המילים שלהם פשוט מהממות ואת crawling הייתי רוצה שמישו מסוים <אהמ אהמ.. אתן לא מכירות
> יקדיש לי
... למרות שזה בגדר אשליה
.. אבל חפיף.. יעבור בע"ה... כמה זמן הערצה לבויז: אממ מכיתה ד'.. שזה אומר כמעט 9 שנים...

efratushh

New member
אני ../images/Emo9.gif

בקסטריט אהוב: כולם!
שיר בקסטריט אהוב: כולם!
סיבה לבחירות:אני חושבת שהם משלימים אחד את השני, קשה לי להגיד את מי אני הכי אוהבת, כי כל רגע אני מרגישה שזה מישו אחר...אני מתחברת לכולם. אני אוהבת את כל השירים, כי זה תלוי במצב רוח שלי, כל פעם אני מגלה שיר מחדש ומתאהבת בו שוב ושוב.. זה מה שמיוחד במוזיקה שלה. כמה זמן הערצה לבויז:מכיתה ו' הייתי בת 12.

Shiri from the block

Active member
מי מי מי בקסטריט אהוב: ניק כאילו שיואו../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif שיר בקסטריט אהוב: לארג'ר דאן לייף../images/Emo47.gif סיבה לבחירות: ../images/Emo122.gifאני לא אתחיל לפרט למה אני אוהבת את ניק../images/Emo3.gif בקשר לשיר, כי זה שיר פשוט ענק../images/Emo99.gif שבעיקרון מדבר אלינו אבל אפשר להתייחס אל זה גם אליהם, כי הם פשוט הלארג'ר דאן לייף../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif זמן הערצה- משנת 96, כבר 9 שנים.../images/Emo13.gif

uvxox

New member
../images/Emo9.gifשלי../images/Emo9.gif

בקסטריט אהוב:
קווין
שיר בקסטריט אהוב: הממ....... יש לי 2:<אבל בעיקרון כולם יפיםם
> 1.Drowning 2.Larger Than Life סיבה לבחירות:
אני חולה על קווין כי הוא כוסון ומוכשררררררררר
ואני אוהבת את Drowning כי הוא מרגש, ואת Larger Than Life כי...... הוא יפה...??..... כמה זמן הערצה לבויז: המממממ.......אהבתי את השירים שלך מגן חובה.....
המממ... וזהו....

uvxox

New member
../images/Emo122.gifתיקון../images/Emo122.gif

**********שלך=
שלהםםםםם

עטר9

New member
די כולן הכי אוהבות את ניק!!!!!

תודו שזה בגלל שהוא חתיך?!?!? סתם בצחוק....

uvxox

New member
*רובן....../images/Emo3.gif

טוב, ת'אמת אני חייבת להתוודות.... גם אני חליתי על ניק רצחחח מאז....המממ...
גן חובה
אבל מאז Incomplete אני אוהבת את קווין.....

למעלה