עונה. מי היה מאמין.
שאלון חביב. שם: יה בה יאי הופ הופ דה גיטע דיקטטורה. מין: למי קראתם נקבה?!?! מיקום: אי שם על הווטרלו.
מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: נו וואן =] זרק עליך משהו: המממ טו מני טו ריממבר צייר עליך משהו: נאו איטס טו לונג אגו טו ריממבר תרם לך תשובה במבחן: קמצנים כולם
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בצפר? גרע שאלה מטומטמה
אכלת: בבית
הלכת מכות: באינטרנט זה נחשב?
הצטלמת: שונאת להצטלם =]
מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: Scissor Sisters של, כמה מפליא, the Scissor Sisters קנית: Get Born של ג'ט המלצת עליו: Scissor Sisters, המלצתי אחרי כמה שירים שולטים והתכוונתי לקנות. הורדתי קודם ליתר בטחון מהאינטרנט ועכשיו התחרטתי
bunch of weirdo freaks צרבת: קין. שיהיה לי עותק בטחון

שברת: נוור.
מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: מממ מחשבת יזראעל שהיה לך בו מבחן: ספרות שעשית בו שיעורים: חחח וואי לא זכור לי, בהן צדקי. שיו זה קשה... נראה לי מחשבים, בתחילת השנה. שהברזת ממנו: שיעורי העזר במגמת מחשבים אחה"צ. פיך, מגעיל שם.
מי קרוב המשפחה האחרון ש...: הרביץ לך
: אני מניחה שאחותי, אבל לפני המון שנים חיח. וזה היה הדדי

קנה לך מתנה: המממממממממ מיי ברוט'ר. הכין לך אוכל: אמא
ראה איתך סרט: אחי אגיין.
מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הסימפסונס הקלטת: אמריקן איידול. רצית לראות ושכחת: אמריקן איידול אגאיין - ואי אפשר להוריד מהאינטרנט!!
בלע, מתסכל. סניליות זה רע...! נרדמת באמצע שלה: חברים, אתמול בלילה חיח

נרדמתי לסירוגין.. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: היפים והאמיצים :S
מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: יותר מדי! התעצבנת על החברים שלו: וואי זה היה לפני הרבה זמן, חח זוכרים? פורום ווסטלייף. חבורת פאקצות בנות 12. זה שווסטלייף איריים לא מעלה בערכן. חשבת שהסקר שבו מטומטם: פורום השבט צחקת על הודעה שכתובה בו: פורום השבט נכנסת אליו לפני הפורום הזה: פורום מחשבת ישראל
מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: בורקס הקאת: עומדת להקיא את הבורקס הזמנת: פסטה פטוצ'יני. פיך, היה בצל
בסוף לא אכלתי כלום כמעט אכלת עם חבר: את הפסטה קניתי ביחד עם מישהי. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: המממ לא זוכרת..
החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: לירון ניתקת לו/ניתק לך: אחותי =] התקשר אליך: מיך התקשרת אליו: לירון ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אני לא מנתקת אם אמאבא צועקים עליי
מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: ורוד is קול של נדיה'לה =] המליצו לך עליו: לא המליצו לי =] חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: הו, כ"כ הרבה אידיוטים בעולם

היריעה קצרה מלהכיל. קראת והזדהית איתו עד דמעות: לא קרה. im ain't no wimp
מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: בדיחות בסרטים בד"כ לא מצחיקות אותי אז אני לא זוכרת... ריגש אותך: eternal sunshine of a spotless mind. בעברית זה נשמע כמו סרטון קופ"ח: שמש נצחית בראש צלול. הפחיד אותך: לא זוכרת... אולי המספריים של אדוארד או שתיקת הכבשים כשהייתי ילדה קטנה. אבל אז רוב הסרטים הפחידו אותי. אוך קשה לי לזכור מהתקופה האחרונה... אהה אני יודעת! פסגת הפחד עם רוברט דה נירו. אולי היו אחרי זה עוד, אבל אני בד"כ לא רואה סרטים מפחידים, למה להביא עליי פחד בכוונה, ועוד לפעמים לשלם בשביל זה? היית מוכן להרוג כדי לראות: "The Locals", "באמריקה". הרבה סרטים טובים לא מגיעים לארץ... או לאינטרנט...
מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: ענבל עצבן אותך: הממממממממממממממממממממממממממממממ חסוי הבאת אותה בשיחת נפש: חסוי =] חלמת עליו: אורלי והילה , הן הלחיצו אותי לפני מבחן

חחח זה היה הזוי ביותר. טוב מן הסתם, חלומות הן הזיה אחרי הכל 8O חשוב לך יותר מכל אחד אחר: חסוי...!
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: מופע צדקה של הישיבה זה נחשב? רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לורד אוף דה דאנס בקיץ.
עד שמצאתי עם מי ללכת המחירים הגיעו למעלה מ700 שקל! ועוד זה היה הרכב משני משני משני, בלי מייקל פלאטלי בכלל...! רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: לורד אוף דה דאנס. זה מדהים שאחרי שהמחירים מגיעים ל700 שקל, ואחרי שאפילו הכרטיסים האלה נגמרים, אתה שומע על כל מי שרצה ללכת ולא היה לו עם מי.... או שפתאום אתה מוצא עם מי! ואז מעלים את המחיר ל700 שקל
רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: קין. בלע, ההופעות שלהם תמיד במקומוות כאלה רחוקים ולא נוחים... לונדון, איסט סוסקס, המפשייר. נו באמת, שיחשבו קצת על חדרה, ראש העין, משהו טיפה קרוב. שיתגמשו לא יקרה כלום. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: המממ כל השאר אני מניחה