שאלון

TziMHoNoa

New member
שאלון../images/Emo13.gif

מפורום סקרים ושאלונים
שם: מין: מיקום: מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: זרק עליך משהו: צייר עליך משהו: תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: התנשקת: אכלת: הלכת מכות: הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: קנית: המלצת עליו: צרבת: שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פשטת: קנית: לווית מחבר: זרקת: מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: שהיה לך בו מבחן: שעשית בו שיעורים: שהברזת ממנו: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: הרביץ לך: קנה לך מתנה: הכין לך אוכל: ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הקלטת: רצית לראות ושכחת: נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: הקאת: הזמנת: אכלת עם חבר: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: התקשרת אליו: ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים: התקלחת: החלפת גרביים: רצית ללכת לישון:

TziMHoNoa

New member
עונה../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif../images/Emo178.gif

שם: נועה מין: נקבה מיקום: ראשון מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אממ... אתמול התיזו מים בכיתה.. זרק עליך משהו: בטח מאיע היום. צייר עליך משהו: מאיע אתמול
תרם לך תשובה במבחן: אוי הרבה זמן לא היה מבחן
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית. התנשקת: אוטובוס. אכלת: בבית. הלכת מכות: כיתה. הצטלמת: בחצר של הבצפר לספר מחזור. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: לאקונה קויל. קנית: אני לא קונה דיסקים
המלצת עליו: לאקונה. צרבת: הדיסק של אורית. שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצת בצפר. פשטת: סווצ'ר קנית: סווצ'ר לווית מחבר: לקחתי מדודה כמה חולצות. זרקת: השוע זרקתי הרבה דברים.. סידור ארונות.. מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: קיבלנו עכשיו תעודות.. אבל בעיקרון צרפתית. שהיה לך בו מבחן: או הא מי זוכר
שעשית בו שיעורים: מתמטיקה. להרוג. שהברזת ממנו: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מתמטיקה. בעצם.. הסטוריה. או אמנות. קיבלנו היום תעודה >< מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: לוזוכרת
הרביץ לך: אחותי >< קנה לך מתנה: דודה שולה הביאה לי חולצות שלה
הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: לירז מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: לתפוס את השמים. הקלטת: לא מקליטה. וידאו דפוק >< רצית לראות ושכחת: ארץ נהדרת
נרדמת באמצע שלה: תרגיע שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לוזוכרת. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: לוזוכרת.. התעצבנת על החברים שלו: אוונסנס חשבת שהסקר שבו מטומטם: לוזוכרת. צחקת על הודעה שכתובה בו: לוזוכרת. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: סקרים ושאלונים. מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: לחם של אמא. הקאת: לא הקאתי בשנתיים האחרונות >< הזמנת: לזוכרת
אכלת עם חבר: שוקולד היום. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: את השוקולד
החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: שני ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: שני התקשרת אליו: ליל ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: גבה. מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: בלוג אקראי אחד.. המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: הבלוג של הנאצי. קראת והזדהית איתו עד דמעות: נמ. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: לוזוכרת >< ריגש אותך: תעביר את זה הלאה. הפחיד אותך: לוזוכרת. היית מוכן להרוג כדי לראות: לוזוכרת
מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: שיראן. עצבן אותך: חן. הבאת אותה בשיחת נפש: ליל. חלמת עליו: שיראן. חשוב לך יותר מכל אחד אחר: יש הרבה.. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רוק עצמאות שנה שעברה >< רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: בוםבמלה. מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש: מאיע היום. הבטן שלך קרקרה: בדרך הביתה. שמעת מוזיקה: בבוקר חלמת חלום מוזר: אתמול. צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: אתמול החלפת גרביים: בבוקר רצית ללכת לישון: בבוקר ><

DARk lies

New member
אני../images/Emo13.gif

שם: ענבל מין: נקבה מיקום: נתניה מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לוזכרת
זרק עליך משהו: בטח היום מישהו זרק. אה. רוני. צייר עליך משהו:מזמן לא ציירו עליי תרם לך תשובה במבחן:דניאל, ביום רביעי
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית ספר התנשקת: בית ספר.[חברה אבל
] אכלת: בבית הלכת מכות: בבית ספר הצטלמת: היום בערך מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: עכשיו ירד, Simple Plan - Still Not Getting Any Zip אז אני שומעת
קנית: ABH של אוונסנס המלצת עליו: ^ צרבת: סתם איזה mp3 בשביל הטיולשנתי. שברת: סתם אחד שהיה שרוט. מה הבגד האחרון ש...: לבשת: קפוצ'ון כזה פשטת: את אותו הקפוצ'ון. היה חם
קנית: גופיה ירוקה
לווית מחבר: מאחי זה נקרא?
זרקת:לוזוכרת. מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: מתמטיקה><. אבל היא לא לימדה. היא עשתה שעשועון רבע שעה ושיחררה אותנו. איזה חמודה
שהיה לך בו מבחן: מדעים. יום רביעי. שעשית בו שיעורים: לשון שהברזת ממנו: מדעים היום. נו לא היה שיעור ולא היה לי כח להיכנס למורה מחליפה. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: תנ"ך. אני שונאת אותה.ותמיד אשנא. מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אח שלי
הרביץ לך: אףאחד. קנה לך מתנה: אממ. בטח אמא. הכין לך אוכל: אני
ראה איתך סרט: אחי בטח. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית:ארץ נהדרת אתמול הקלטת: יום ראשון הקלטתי משהו, אבל אני לא זוכרת מה
רצית לראות ושכחת: האמת שאני לא רואה הרבה טלויזיה. נרדמת באמצע שלה: אין. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:היה משהו משעמם, אני אפילו לא יודעת מה.כי זה היה במקום תוכנית שרציתי לראות. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: אממ. התעצבנת על החברים שלו: אין כזה. חשבת שהסקר שבו מטומטם:
צחקת על הודעה שכתובה בו: אוונסנס נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אוונסנס.. מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: בטח איזה מקופלת או משהו
הקאת: מזמן לא הקאתי
הזמנת: אממ. יום שני הזמנתי פיצה עם עוד 5 חברות. אכלת עם חבר: יום שני. פיצה
זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא יודעת. החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו:חבר טלפוני
. נו נגיד ניב.[נועה נו את יודעת.] ניתקת לו/ניתק לך: אין. התקשר אליך: ניב. התקשרת אליו: ניב. ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אין. מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:אין לי. החלפת:החלפתי באוזן עגיל אבל זה לא נקרא פירסינג
חיטאת: רצית לעשות:הליקס. ובגבה. מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: חברה. המליצו לך עליו: ><" חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: ילד אחד. קראת והזדהית איתו עד דמעות:אין. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: לא זוכרת. ריגש אותך: ^ הפחיד אותך: ראית עם חברה שלי 'משחקים ניסתרים', שלא היה מפחיד, אבל ילדה אחת בקולנוע מאחורנו תקעה צרחה שנבהלנו מהצרחה שלה, לא מהסרט
היית מוכן להרוג כדי לראות:אין כזה
מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: דניאל עצבן אותך:אין. הבאת אותה בשיחת נפש: אממ. דניאל. חלמת עליו:
חשוב לך יותר מכל אחד אחר: דניאל.. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: לא הייתי. רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:לא רציתי להיות בשום הופעה
רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: ^ רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: ^ כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: ^ מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש: גם הערה טובה זה נחשב? הבטן שלך קרקרה:
לא זוכרת. שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: לפני שבוע צחצחת שיניים: בבוקר
התקלחת: אתמול. תכף אני נכנסת שוב. החלפת גרביים: איזה שאלות עצובות
רצית ללכת לישון:אתמול בלילה
מה זה?
זה היה מהיר. או שלא.

עונה. מי היה מאמין.

שאלון חביב. שם: יה בה יאי הופ הופ דה גיטע דיקטטורה. מין: למי קראתם נקבה?!?! מיקום: אי שם על הווטרלו. מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: נו וואן =] זרק עליך משהו: המממ טו מני טו ריממבר צייר עליך משהו: נאו איטס טו לונג אגו טו ריממבר תרם לך תשובה במבחן: קמצנים כולם
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בצפר? גרע שאלה מטומטמה
אכלת: בבית
הלכת מכות: באינטרנט זה נחשב?
הצטלמת: שונאת להצטלם =] מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: Scissor Sisters של, כמה מפליא, the Scissor Sisters קנית: Get Born של ג'ט המלצת עליו: Scissor Sisters, המלצתי אחרי כמה שירים שולטים והתכוונתי לקנות. הורדתי קודם ליתר בטחון מהאינטרנט ועכשיו התחרטתי
bunch of weirdo freaks צרבת: קין. שיהיה לי עותק בטחון :p שברת: נוור. מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: מממ מחשבת יזראעל שהיה לך בו מבחן: ספרות שעשית בו שיעורים: חחח וואי לא זכור לי, בהן צדקי. שיו זה קשה... נראה לי מחשבים, בתחילת השנה. שהברזת ממנו: שיעורי העזר במגמת מחשבים אחה"צ. פיך, מגעיל שם. מי קרוב המשפחה האחרון ש...: הרביץ לך
: אני מניחה שאחותי, אבל לפני המון שנים חיח. וזה היה הדדי :p קנה לך מתנה: המממממממממ מיי ברוט'ר. הכין לך אוכל: אמא
ראה איתך סרט: אחי אגיין. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הסימפסונס הקלטת: אמריקן איידול. רצית לראות ושכחת: אמריקן איידול אגאיין - ואי אפשר להוריד מהאינטרנט!!
בלע, מתסכל. סניליות זה רע...! נרדמת באמצע שלה: חברים, אתמול בלילה חיח :) נרדמתי לסירוגין.. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: היפים והאמיצים :S מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: יותר מדי! התעצבנת על החברים שלו: וואי זה היה לפני הרבה זמן, חח זוכרים? פורום ווסטלייף. חבורת פאקצות בנות 12. זה שווסטלייף איריים לא מעלה בערכן. חשבת שהסקר שבו מטומטם: פורום השבט צחקת על הודעה שכתובה בו: פורום השבט נכנסת אליו לפני הפורום הזה: פורום מחשבת ישראל מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: בורקס הקאת: עומדת להקיא את הבורקס הזמנת: פסטה פטוצ'יני. פיך, היה בצל
בסוף לא אכלתי כלום כמעט אכלת עם חבר: את הפסטה קניתי ביחד עם מישהי. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: המממ לא זוכרת.. החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: לירון ניתקת לו/ניתק לך: אחותי =] התקשר אליך: מיך התקשרת אליו: לירון ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אני לא מנתקת אם אמאבא צועקים עליי
מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: ורוד is קול של נדיה'לה =] המליצו לך עליו: לא המליצו לי =] חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: הו, כ"כ הרבה אידיוטים בעולם :) היריעה קצרה מלהכיל. קראת והזדהית איתו עד דמעות: לא קרה. im ain't no wimp מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: בדיחות בסרטים בד"כ לא מצחיקות אותי אז אני לא זוכרת... ריגש אותך: eternal sunshine of a spotless mind. בעברית זה נשמע כמו סרטון קופ"ח: שמש נצחית בראש צלול. הפחיד אותך: לא זוכרת... אולי המספריים של אדוארד או שתיקת הכבשים כשהייתי ילדה קטנה. אבל אז רוב הסרטים הפחידו אותי. אוך קשה לי לזכור מהתקופה האחרונה... אהה אני יודעת! פסגת הפחד עם רוברט דה נירו. אולי היו אחרי זה עוד, אבל אני בד"כ לא רואה סרטים מפחידים, למה להביא עליי פחד בכוונה, ועוד לפעמים לשלם בשביל זה? היית מוכן להרוג כדי לראות: "The Locals", "באמריקה". הרבה סרטים טובים לא מגיעים לארץ... או לאינטרנט... מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: ענבל עצבן אותך: הממממממממממממממממממממממממממממממ חסוי הבאת אותה בשיחת נפש: חסוי =] חלמת עליו: אורלי והילה , הן הלחיצו אותי לפני מבחן :) חחח זה היה הזוי ביותר. טוב מן הסתם, חלומות הן הזיה אחרי הכל 8O חשוב לך יותר מכל אחד אחר: חסוי...! :p מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: מופע צדקה של הישיבה זה נחשב? רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לורד אוף דה דאנס בקיץ.
עד שמצאתי עם מי ללכת המחירים הגיעו למעלה מ700 שקל! ועוד זה היה הרכב משני משני משני, בלי מייקל פלאטלי בכלל...! רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: לורד אוף דה דאנס. זה מדהים שאחרי שהמחירים מגיעים ל700 שקל, ואחרי שאפילו הכרטיסים האלה נגמרים, אתה שומע על כל מי שרצה ללכת ולא היה לו עם מי.... או שפתאום אתה מוצא עם מי! ואז מעלים את המחיר ל700 שקל
רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: קין. בלע, ההופעות שלהם תמיד במקומוות כאלה רחוקים ולא נוחים... לונדון, איסט סוסקס, המפשייר. נו באמת, שיחשבו קצת על חדרה, ראש העין, משהו טיפה קרוב. שיתגמשו לא יקרה כלום. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: המממ כל השאר אני מניחה :p

קטרפי

New member
אנע ../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

שם: ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה מ.א. 7702842 מין: ז מיקום: רחובות מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לא זוכר זרק עליך משהו: אח שלי צייר עליך משהו: אין כזה תרם לך תשובה במבחן: אלכסיי במבחן סימולציה בלוגיסטיקה איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בטירונות התנשקת: non of your business
אכלת: בבית הלכת מכות: בבצפר הצטלמת: בכותל בטקס השבעה, ובניגוד לרצוני יש לציין
מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: משקאות חריפים \ שייגעצ קנית: נאמנות ותשוקה \ אלג`יר
המלצת עליו: כניראה שאחד הדיסקים של אלג`יר צרבת: משינה (לא בדיוק דיסק, שירים שהורדתי וצרבתי)
שברת: דיסק של חבר שלי שהתקלקל מה הבגד האחרון ש...: לבשת: או החולצה או המכנסיים שאני לובש עכשיו פשטת: הבגדים שלבשתי אתמול קנית: שרוואל לווית מחבר: לא היה זרקת: למה לזרוק לא חבל¿ היה לי 2 ג`ינסים גזורים שאימא שלי זרקה, שונא אותה
מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: נממ אזרחות אני חושב, או סוציולוגיה שהיה לך בו מבחן: לוגיסטיקה שעשית בו שיעורים: אנגלית, בכיתה ט`
שהברזת ממנו: פשיייי לא זוכר שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אזרחות מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אחותי הרביץ לך: אח שלי קנה לך מתנה: שני הנ"ל הכין לך אוכל: אימא ראה איתך סרט: אח שלי ואבא שלי, וואי מאז לא ראיתי אף סרט מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: דובוני אכפת לי
הקלטת: הרפתקאות בהזארד רצית לראות ושכחת: לאדע נרדמת באמצע שלה: חברים, בכלל בזמן האחרון זה קורה יותר מדיי, הכול בגלל הזונות
שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: סרט שהיה ביום שבת מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פלורנטין (אחלה סידרה אבל באמת, עכשיו ניזכרים¿) התעצבנת על החברים שלו: לא נעים להגיד אבל השבט
חשבת שהסקר שבו מטומטם: השבט
נו יאללה תחליפו כבר סקר! צחקת על הודעה שכתובה בו: השבט (והפעם בלי
) נכנסת אליו לפני הפורום הזה: לא זוכר, או אלג`יר או מלחמת המינים מהו המאכל האחרון ש...: אכלת:
הקאת: לא זוכר זה היה מזמן.... הזמנת: צ`יפס עד כמה שזכור לי, אבל בטח היה עוד מאז אכלת עם חבר: מקופלת (ושוב) זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: דנונה. על עצמי. איים קלאמזי
החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: ****
ניתקת לו/ניתק לך: **** (מה אתם רוצים, סיימנו את השיחה
) התקשר אליך: **** התקשרת אליו: **** ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא ממש זוכר. אולי ****
מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: לא עשיתי החלפת: איך החלפתי אם לא עשיתי¿ חיטאת: כנ"ל רצית לעשות: בגבה. מזמן, וטוב שלא עשיתי מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של נדיה |4u| המליצו לך עליו: לא היה חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: של שיר
(לא אישי מותק, אבל תעדכני כבר!) קראת והזדהית איתו עד דמעות: שוב, של נדיה מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: החרב הקסומה
ריגש אותך: החרב הקסומה
הפחיד אותך: לאדע היית מוכן להרוג כדי לראות: שייצא כבר הפרק הבא של star wars מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: כמה אנשים מהקורס לוגיסטיקה עצבן אותך: אני לא יגיב
הבאת אותה בשיחת נפש: **** חלמת עליו: **** חשוב לך יותר מכל אחד אחר: ****
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רוק עצמאות. (למי יש זמן להופעות¿) רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: אלג`יר רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: לאדע רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: לאדע כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לאדע מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש: אימא שלי, בערך כול פעם שאני יוצא מהבית
הבטן שלך קרקרה: היום שמעת מוזיקה: אתמול. וואי אני לא מאמין שאפילו לזה כבר אין לי זמן! חלמת חלום מוזר: כול יום צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת: אתמול שחזרתי מהצבא החלפת גרביים: אתמול (כי היום אני בלי גרביים) רצית ללכת לישון: אתמול, כול היום

slallum

New member
הו =]

שם: עופר מין: ז מיקום: מזכרת בתיה מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לא זוכר זרק עליך משהו: ליבי צייר עליך משהו: אני? =] תרם לך תשובה במבחן: גיא איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית התנשקת: בבית של שירן=] אכלת: בבית =] הלכת מכות: לא זוכר =] הצטלמת: בבית? מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: Rush - Moving Pictures
קנית: Rush - Moving Pictures (ובאותו יום קניתי גם את Dio - Holy Dier)
המלצת עליו: Dio - Holy Diver נראה לי =] צרבת: Orphaned Land - Mabool שברת: סתם דיסק לצריבה =] מה הבגד האחרון ש...: לבשת: החולצה של דרים ת'יאטר - Scense from a Memory פשטת: החולצה שישנתי איתה? קנית: לא זוכר לווית מחבר: החולצה של דרים ת'יאטר זרקת: לוידע מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: תנ"ך :S שהיה לך בו מבחן: מתמטיקה
שעשית בו שיעורים: חחחחחחח לא זוכר =] שהברזת ממנו: תעבורה, אלא מה? ;] שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אנגלית :S מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: לוידע הרביץ לך: לוידע קנה לך מתנה: לוידע הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: חחחחח זה היה לפני איזה 6 שנים פעם אחרונה ;] מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: גברת פלפלת D: הקלטת: זהות בדויה בטח
רצית לראות ושכחת: לוידע נרדמת באמצע שלה: לא זוכר שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא זוכר.. ועכשיו אני נזכר איפה ראיתי את השאלון הזה =] מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: iPod
התעצבנת על החברים שלו: בטח פאוור מטאל או משו
חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא זוכר צחקת על הודעה שכתובה בו: מטאל
נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אפחד מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: רוגלעך
הקאת: לוידע הזמנת: פיצה אכלת עם חבר: שווארמה D: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לוידע החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: גיא ניתקת לו/ניתק לך: שירן התקשר אליך: גיא התקשרת אליו: שירן ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: שירן
מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: :X החלפת: :X חיטאת: :X רצית לעשות: :X לסיכום - אין לי פירסינג ואנל'א רוצה =] מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: תמוז המליצו לך עליו: של בקאוף
חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: תמוז =] קראת והזדהית איתו עד דמעות: אפחד
מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: לא זוכר ריגש אותך: לא זוכר הפחיד אותך: הטינה =] היית מוכן להרוג כדי לראות: לא יודע מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: גיא או סהר בטח
עצבן אותך: סהר הבאת אותה בשיחת נפש: שירן חלמת עליו: אני לא זוכר חלומות כמעט :S חשוב לך יותר מכל אחד אחר: שירן מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: אורפנד לנד, לא?
רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא זוכר :S רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: של שליחי הבלוז, המחווה לפ"פ ולדיפ פרפל
רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: המחווה של שליחי הבלוז
כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לוידע מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש: היום, דרים ת'יאטר D: הבטן שלך קרקרה: היום, אבל אל תדאגו, היא לא תקרקר עוד מספיק זמן
שמעת מוזיקה: עכשיו? =] חלמת חלום מוזר: בטח היום, אבל מה אני זוכר :S צחצחת שיניים: היום התקלחת: אתמול החלפת גרביים: היום רצית ללכת לישון: אתמול

darkness calls

New member
^_________^

שם: תום מין: נקבה מיקום: משגב מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: חברה שלי ביום העצמאות האחרון, שפכה עלי קינלי וזה היה דביק ולא נעים
זרק עליך משהו: לא זוכרת.. צייר עליך משהו: חח נאמ סביר להניח ששחר =] תרם לך תשובה במבחן: זה בדר"כ ההיפך
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית ספר התנשקת:
אכלת: בבית הלכת מכות: בבריכה.. בלה. אבל בחוץ.
הצטלמת: כשהסתובבתי בישוב מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: Dream Theater - Six Degrees Of Inner Turbulence
דיסק פשוט טווווובבבבב קנית: ^ המלצת עליו: ^ צרבת: מיקס של שירים כי המורה שלי אמר לי להכין ואז הוא ילמד אותי לנגן אותם.. חח נראה לי שהוא מפחד שאני אפטר אותו כי הוא ראה שאני לומדת לבד
שברת: שומרת על הדיסקים שלי כמו לוידעת מה
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: טי שירט לבנה פשטת: נעלי בית נחשב?
אם לא אז מכנסיים קנית: חצאית וגופיה.. לווית מחבר: ג'ינס ועוד של מיכללל! ריספקט
זרקת: לא זורקת, תורמת
מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: חח לא זוכרתתת.. לא הייתי בבית ספר שבוע שלם! שהיה לך בו מבחן: מדע וטכנולוגיה
שעשית בו שיעורים: חח מתמטיקה שהברזת ממנו: ממ סביר להניח גאוגרפיה או ערבית שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מדעים מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: נראה לי סבתא או סבא.. אחד מהם
הרביץ לך: היי, לי לא מרביצים, אני האחות הגדולה ומשליטת הטרור
קנה לך מתנה: סבים =] הכין לך אוכל: אבא =] ראה איתך סרט: כבר שנים לא ראיתי איתם סרט בלה
בעיה שלהם שהם העיפו ת'טלוויזיה מהסלון
מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ארץ נהדרת.. או הזאת על המתים באקסטרה הוט. לא זוכרת מה היה קודם
הקלטת: הייתי מקליטה רק בנות גילמור.. מאז לא יצא לי מצב שהייתי צריכה רצית לראות ושכחת: ג'ואן מארקדיה
אבל יש מצב שהיא עוד לא התחילה.. אנלא בטוחה נרדמת באמצע שלה: חח לא זוכרת
בטח אלי מקביל שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: למה לסגור ת'טלוויזיה אפשר פשוט להעביר ערוץ
מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: האמת היה משו.. אממ.. אה כן, פורום פלורנטין? WTF? התעצבנת על החברים שלו: אין =] חשבת שהסקר שבו מטומטם: ^ צחקת על הודעה שכתובה בו: בטח כאן נכנסת אליו לפני הפורום הזה: יוני בלוך או אוו מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: לחמניה הקאת: כלום, בעיקרון. כאילו הקאתי. אבל לא ממש אכלתי לפני.
הזמנת: פיצה? אכלת עם חבר: פונדו
זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: ממ... החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: שחר או ליאור ניתקת לו/ניתק לך: אין ממש התקשר אליך: לירון התקשרת אליו: לא זוכרת כבר.. ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אין מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: הליקס החלפת: הליקס חיטאת: הליקס רצית לעשות: עגיל בגבה מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של יאנה המליצו לך עליו: אין חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: אחד של מישי בפנימייה באנגליה קראת והזדהית איתו עד דמעות: של לילך
מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: רובין הוד
הצלחתי להוריד בקאזהה =]] ריגש אותך: ^ הפחיד אותך: אין סרטי אימה טובים.. היית מוכן להרוג כדי לראות: לא מצליחה לחשוב על אחד כרגע.. מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: חח ידיד שלי אופיר =] עצבן אותך: לא זוכרת.. לא ראיתי את כולם כבר שבוע הבאת אותה בשיחת נפש: ^ חלמת עליו: אין.. חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כולם חשובים מאזה
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: יוני בלוךךךך
רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: יוני בלוך\ברי
רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: ברי? רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: יוני כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: חח שייגעצ
מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש: >< הבטן שלך קרקרה: כבר שבוע שלא בחיי שמעת מוזיקה: לפני שניה חלמת חלום מוזר: היום או אתמול צחצחת שיניים: היום התקלחת: אתמול החלפת גרביים: היום רצית ללכת לישון: היום יו זה עבר ממש מהר

slallum

New member
כנראה שלא P:

הקטע שאני לא מבין זה איך שהם לא פותחים פורום למומינים!?@#?!?#@!? כוס אמא שלהם.

Tinkerblack

New member
אני

שם: שיר מין: נקבה מיקום: ת"א מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אני עצמי חוץ מזה אז אפורי ואיילה זרק עליך משהו: אתמול סביר להניח שלומי או נדיה בקרב עוגות שלהם צייר עליך משהו: אני תרם לך תשובה במבחן: דניאל איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית שלי התנשקת: באוטו אכלת: במטבח הלכת מכות: ליד הבארבי הצטלמת: ליד הבארבי מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: סינרגיה קנית: כוורת המלצת עליו: סינרגיה צרבת: וואו לא זוכרת שברת: לא שברתי מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פיג'מה פשטת: גופייה ורודה דקיקה קנית: חולצת קשירה עם מחשוף לווית מחבר: חולצה כחולה כזאת זרקת: לא זוכרת מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: לשון שהיה לך בו מבחן: אומנות שעשית בו שיעורים:היטוריה שהברזת ממנו: לשון שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מתמטיקה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: סבתא שלי הרביץ לך: ______ קנה לך מתנה: סבא שלי הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: דוד שלי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: יווו הופעה של בריטני ספירס לפני שמונים שנה הקלטת: סביר להניח שאיזה פרק של אס קלאב רצית לראות ושכחת: להיות איב נרדמת באמצע שלה: יום טוב שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: עובדה מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: לא העסיק אותי כל כך התעצבנת על החברים שלו: מוניקה סקס חשבת שהסקר שבו מטומטם: השבט צחקת על הודעה שכתובה בו: השבט נכנסת אליו לפני הפורום הזה: סקס לנוער מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: רוגלך הקאת: לא הקאתי הזמנת: פיצה אכלת עם חבר: רוגללך זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:סוכריות גומי החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: אייל ניתקת לו/ניתק לך: שגיא התקשר אליך: אייל התקשרת אליו: אייל ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא זוכרת מהו הפירסינג האחרון ש...: רצית לעשות: באף מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של נסי המליצו לך עליו: לא זוכרת חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: אממ היו הרבה בנות 12 כאלו קראת והזדהית איתו עד דמעות: היו הרבה מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: בנות בסטייל ריגש אותך: אס קלאב הפחיד אותך: הצלצול היית מוכן להרוג כדי לראות: סיפור קיץ ופיטר פן מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עדי עצבן אותך: יותם הבאת אותה בשיחת נפש: איילה חלמת עליו: שלןמי חשוב לך יותר מכל אחד אחר: אי אפשר להשוואת מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: סינרגיה רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: ביטלס רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: ביטלס רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: לא זוכרת כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: יוני בלוך מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש: אתמול הבטן שלך קרקרה: אתמול שמעת מוזיקה: אתמול חלמת חלום מוזר: אתמול צחצחת שיניים: אתמול התקלחת: אתמול החלפת גרביים: אתמול רצית ללכת לישון: היום

MI§§ING

New member
תשובותי

שם: עדי מין: נקבה מיקום: דרום הארץ מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אני זרק עליך משהו: לא זוכרת צייר עליך משהו:אני תרם לך תשובה במבחן: חברה שלי איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: אתמול התנשקת: X אכלת: בצהריים הלכת מכות:יום שלישי הצטלמת: היום מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: WITHIN TEMPTATION קנית: UNPLAGDE של היהודים המלצת עליו:אולי זה אני/ יוני בלוך צרבת: WITHIN TEMPTATION שברת: אני לא שוברת דיסקים מה הבגד האחרון ש...: לבשת: מכנסים, גופיה וסריג פשטת: את הבגדים מאתמול קנית: איזה חולצה בטח לווית מחבר: לא זוכרת זרקת: הרבה מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: אנגלית שהיה לך בו מבחן:מתמטיקה שעשית בו שיעורים: מתמטיקה שהברזת ממנו: הרבה שיעורים ברצף שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מתמטיקה/סוציולוגיה/אזרחות מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אמא הרביץ לך: אף אחד קנה לך מתנה: אמא הכין לך אוכל: אבא ואמא ראה איתך סרט: אבא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: מגרש ביתי הקלטת: לא מקליטה בד"כ רצית לראות ושכחת: סמולוויל ומגרש ביתי נרדמת באמצע שלה: סמולוויל שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: כוכב נולד מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: אף אחד כזה עד כמה שזכור לי התעצבנת על החברים שלו:השבט איי גאס חשבת שהסקר שבו מטומטם: השבט צחקת על הודעה שכתובה בו: אוונסנס נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אוונסנס מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: סלט, אורז ותפוחי אדמה הקאת: אוי אתם מגעילים!!! הזמנת:אוכל של ההורים אכלת עם חבר:קריספי זעתר שאכלתי בצוותא עם נדיה =) זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:לא זוכרת החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: נדיה ניתקת לו/ניתק לך: אין כזה התקשר אליך: נדיה התקשרת אליו:נדיה ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:לא זוכרת,הם אף פעם לא צועקים עלי! מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: בפופיק החלפת: כנ"ל חיטאת:כנ"ל רצית לעשות: בגבה מהו הבלוג האחרון ש...: קראת:של נדיה המליצו לך עליו:לא זוכרת חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:בנתים לא נתקלתי בכזה קראת והזדהית איתו עד דמעות:היו כמה כאלו מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: רקדנים הפחיד אותך: כל סרט אימה אפשרי היית מוכן להרוג כדי לראות: אף אחד מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: ניר עצבן אותך: X הבאת אותה בשיחת נפש: נדיה חלמת עליו: אין לי מושג חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כולם חשובים לי, אני נגד השוואות מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה:יוני בלוך וסינרגיה =) רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא זוכרת רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:סינרגיה (בפעמים קודמות) רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: יוני בלוך בכפר סבא כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אני מניחה שכל הפופ בניצנים מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש: אתמול הבטן שלך קרקרה: אתמול שמעת מוזיקה: היום חלמת חלום מוזר: לא זוכרת צחצחת שיניים: היום התקלחת: היום החלפת גרביים:אתמול (היום אני הולכת יחפה) רצית ללכת לישון: עכשיו!!!

למעלה