שאלון ../images/Emo13.gif
במקום המשחק. מדגישומטיק לשירותכם שם: גיל: תחביבים: איך עבר עליכם היום? מה הסרט האחרון שראיתם? מה השיר האחרון ששמעתם? מה השיר שאתם לא יכולים להפסיק לשמוע? האם יש לכם אובססיה למשה? למה? האם יש לכם פוביה ממשהו? ממה? האם יש לכם "חבר הכי טוב"? האם חבר אי פעם בגד בכם?(מוזמנים לספר על המקרה) האם אי פעם הוחרמתם? (מוזמנים לספר על המקרה) האם אי פעם החרמתם מישהו? (כנ"ל) האם אי פעם סולקתם משיעור? (ספרו וכו'
) האם אי פעם התחצפתם למורה?(ספרו) מה היה המבחן הראשון שנכשלתם בו? איך הרגשתם אז? איך אתם לומדים למבחנים? כמה זמן לפני מבחן אתם לומדים? האם אתם מאלו שמשאירים בחופשים את כל שיעורי הבית לרגע האחרון? מתי אתם בדרך כלל הולכים לישון? מה אתם נוהגים לעשות בזמן הפנוי? האם אתם ישנים בפיג'מה או סתם בבגד כלשהו? נוהגים לאכול קורנפלקס עם חלב בבקרים? מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? האם אתם עושים ש"ב\עבודות עם חברים או לבד? מי המורה הכי האוב עליכם? מי המורה כי שנוא עליכם? ולסיכום, מה אתם חושבים שיותר נכון: "אני שונא מקצוע שאני לא מצליח בו" או " אני לא מצליח במקצוע שאני שונא"? פרטו , ונמקו
במקום המשחק. מדגישומטיק לשירותכם שם: גיל: תחביבים: איך עבר עליכם היום? מה הסרט האחרון שראיתם? מה השיר האחרון ששמעתם? מה השיר שאתם לא יכולים להפסיק לשמוע? האם יש לכם אובססיה למשה? למה? האם יש לכם פוביה ממשהו? ממה? האם יש לכם "חבר הכי טוב"? האם חבר אי פעם בגד בכם?(מוזמנים לספר על המקרה) האם אי פעם הוחרמתם? (מוזמנים לספר על המקרה) האם אי פעם החרמתם מישהו? (כנ"ל) האם אי פעם סולקתם משיעור? (ספרו וכו'