שאלון

larisa125

New member
שאלון ../images/Emo13.gif

במקום המשחק. מדגישומטיק לשירותכם שם: גיל: תחביבים: איך עבר עליכם היום? מה הסרט האחרון שראיתם? מה השיר האחרון ששמעתם? מה השיר שאתם לא יכולים להפסיק לשמוע? האם יש לכם אובססיה למשה? למה? האם יש לכם פוביה ממשהו? ממה? האם יש לכם "חבר הכי טוב"? האם חבר אי פעם בגד בכם?(מוזמנים לספר על המקרה) האם אי פעם הוחרמתם? (מוזמנים לספר על המקרה) האם אי פעם החרמתם מישהו? (כנ"ל) האם אי פעם סולקתם משיעור? (ספרו וכו'
) האם אי פעם התחצפתם למורה?(ספרו) מה היה המבחן הראשון שנכשלתם בו? איך הרגשתם אז? איך אתם לומדים למבחנים? כמה זמן לפני מבחן אתם לומדים? האם אתם מאלו שמשאירים בחופשים את כל שיעורי הבית לרגע האחרון? מתי אתם בדרך כלל הולכים לישון? מה אתם נוהגים לעשות בזמן הפנוי? האם אתם ישנים בפיג'מה או סתם בבגד כלשהו? נוהגים לאכול קורנפלקס עם חלב בבקרים? מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? האם אתם עושים ש"ב\עבודות עם חברים או לבד? מי המורה הכי האוב עליכם? מי המורה כי שנוא עליכם? ולסיכום, מה אתם חושבים שיותר נכון: "אני שונא מקצוע שאני לא מצליח בו" או " אני לא מצליח במקצוע שאני שונא"? פרטו , ונמקו

asaf105

New member
עונה

שם: אסף גיל: 15 ו-8 חודשים תחביבים: אממ, מסן, מחשב, טלוויזיה, חברים איך עבר עליכם היום? בסדר, לא משהו מיוחד
מה הסרט האחרון שראיתם?לילה מוטרף במוזאון 2 מה השיר האחרון ששמעתם? שיר הפתיחה של אייקרלי
מה השיר שאתם לא יכולים להפסיק לשמוע? אממ לא יודע
האם יש לכם אובססיה למשה? למה? האם יש לכם פוביה ממשהו? ממה? כן, מזיקוקי דינור ומפיצוץ של בלונים
כן תצחקו עליי, אני יודע שזה מביך האם יש לכם "חבר הכי טוב"? בטח, יש לי שני חברים הכי טובים שאנחנו מכירים כבר 10 שנים, והכי פתוחים אחד עם השני האם חבר אי פעם בגד בכם?(מוזמנים לספר על המקרה)מזתומרת בגד? לא ממש האם אי פעם הוחרמתם? (מוזמנים לספר על המקרה) לא =\ האם אי פעם החרמתם מישהו? (כנ"ל) כן, כשהייתי בכיתה ג' לא יודע איכשהו התחברתי בכיתה לילד מופרע שהיה לי בכיתה, ופגעתי בחבר הכי טוב שלי, ועכשיו אנחנו חברים הכי טובים, טוב היינו ילדים קטנים מאוד
האם אי פעם סולקתם משיעור? (ספרו וכו') לא
האם אי פעם התחצפתם למורה?(ספרו) לא
מה היה המבחן הראשון שנכשלתם בו? פיזיקה בכיתה ח'
וזה גם הנכשל היחידי שהיה לי בכל חיי איך הרגשתם אז? לא ממש הרגשתי משהו רע, גם ככה ידעתי שהמורה הזאת היא מורה פסיכית מאוד איך אתם לומדים למבחנים? למבחנים כמו היסטוריה, תנ"ך וכו' אני מסכם, במתמטיקה כמובן מתרגל, באנגלית חוזר על זמנים ומילים שצריך לזכור ועל סיפורים וכו' כמה זמן לפני מבחן אתם לומדים? אממ מתמטיקה זה אולי 4-5 ימים לפני, אנגלית 3 ימים, ושאר המקצועות 2-3 ימים לפני תלוי בכמות החומר האם אתם מאלו שמשאירים בחופשים את כל שיעורי הבית לרגע האחרון? לא
אני אוהב לסיים הכל בהתחלה ולגמור עם כל העניין מתי אתם בדרך כלל הולכים לישון? ב-11 בלילה מה אתם נוהגים לעשות בזמן הפנוי? אתם יודעים, חברים, טלוויזיה, מחשב האם אתם ישנים בפיג'מה או סתם בבגד כלשהו? סתם בבגד כלשהו
נוהגים לאכול קורנפלקס עם חלב בבקרים? בטח
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מכבה את השעון המעורר, שותה שוקו, אוכל, מצחצח שיניים, מתלבש והולך לבצפר
האם אתם עושים ש"ב\עבודות עם חברים או לבד? לבד, במתמטיקה אבל אני לפעמים עושה עם חברים, הכוונה עם חברים במסן/אייסי, פותרים ביחד את התריגלים שכל אחד התקשה בו ומי שהצליח תרגיל אז סורק ושולח את הפיתרון מי המורה הכי האוב עליכם? כרגע אין לי ממש מורה אהוב, אבל המורה שלי למתמטיקה שנה שעברה והמחנכת שלי בחטיבה היו הכי אהובות מי המורה כי שנוא עליכם? המורה לספורט
ולסיכום, מה אתם חושבים שיותר נכון: "אני שונא מקצוע שאני לא מצליח בו" או " אני לא מצליח במקצוע שאני שונא"? פרטו , ונמקו " אני לא מצליח במקצוע שאני שונא", בספורט אני יודע שאני לא מצליח, וברוב המבחנים אני מוציא הישג גרוע, ולא אכפת לי, כי גם ככה אני שונא את המקצוע הזה, והוא לא ממש יעזור לי בחיים, זה לא שכשאני אלך ללוד במוסד אקדמי, יסתכלו לי על הציון בספורט

The Ocean Girl

New member
תתפלא, אבל בלי ספורט אין לך בגרות ../images/Emo6.gif

הציון בספורט זה הכי קל להשיג וכדאי לך לעבוד עליו. אחרת הלכה לך כמעט כל הבגרות

tal872

New member
נראה לי זה סתם שיט ../images/Emo6.gif

כמו הקטע עם מחויבות אישית שמעתי אנשים שלא עברו מחויבות אישית וכן היה להם בגרות. נראה לי עם ספורט זה אותו דבר
.

asaf105

New member
צודק../images/Emo45.gif

למרות שזה קצת בעיה חבר של אח שלי לא קיבל תעודת בגרות כי לא עשה מחויבות אישית אבל חבר שלי, האחים שלו קיבלו תעודת בגרות, למרות שהם לא סיימו 60 שעות במחויבות אישית אז אני כבר לא יודע למי להאמין
למרות שלא נראה לי שיהרסו למישהו את החיים בגלל שלא הצליח בספורט!! גם ככה אין לי מה לעבוד, במתח אני עושה 0, בשכיבות סמיכה אני עושה בקושי 15 ברצף, בריצות אני עושה הישגים גרועים, לא נראה לי שיהרסו לי את החיים ולא יתנו לי תעודת בגרות בגלל שלא הצלחתי לעבור כמה מבחנים בספורט

tal872

New member
גם אני כמוך.

מקווה שלא יהרסו לי את החיים בגלל זה
.

noam270

New member
../images/Emo45.gifכמו שניכם../images/Emo6.gif

הו, אני יודעת! צריך בגרות בספורט כדי לא להתעלף באוניברסיטה, כי זה פשוט מקום ענק! צריך כושר כדי להסתובב שם
XD כנ"ל על הבגרות אצלנו בערבית... לפחות למי שלא הולך למגמה, זה סתם ניג'וס..

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifLet's Commence Preparations For Rumbling

(מתוך פיוצ'רמה)
שם: ענת
תחביבים: קראטה, מחשב, טלוויזיה
איך עבר עליכם היום? מנומנם עד כה. הישרדות היה מעולה
מה הסרט האחרון שראיתם? עצירת ביניים: אל תביט לאחור (רציתי לראות "יתומה" אבל כנראה אני אצטרך למצוא הזדמנות אחרת
)
מה השיר האחרון ששמעתם? love game של ליידי גאגא
אבל.. רק כי היא הייתה בפרק של גוסיפ.. באמת!
מה השיר שאתם לא יכולים להפסיק לשמוע? predictable של גוד שארלוט, הכינוי שלי במסן
האם יש לכם אובססיה למשה? למה? לקח לי זמן להבין שזאת לא שאלה הומוריסטית על משה
הייתה לי אובססיה לבלייק לואיס (אמריקן איידול) ורוב ססטרנינו (הישרדות אמאזון)
האם יש לכם פוביה ממשהו? ממה? כן, ציפורים
המונח המקצועי הוא אורניתופוביה. ובואו נגיד שאני לא מחבבת גם כלבים ומקומות גבוהים/סגורים.
האם יש לכם "חבר הכי טוב"? לא. אחרי מקרה שקרה בכיתה ח' החלטתי שהחיים יותר טובים בלי הגדרה כזאת.
האם חבר אי פעם בגד בכם?(מוזמנים לספר על המקרה) בערך, כן. מה שהוביל בין השאר לאותו מקרה במלמעלה
באופן כללי.. חברים שמדברים עליך מאחורי הגב ><
האם אי פעם הוחרמתם? (מוזמנים לספר על המקרה) לא ממש.. בתחילת היסודי לא היה לי הרבה חברים אבל לא בגלל חרם, סתם הייתי ביישנית.
האם אי פעם החרמתם מישהו? (כנ"ל) לא. החלטתי שאני לא רוצה קשר מכל סוג עם אנשים מסויימים אבל לא מתוך רוע וגם לא ניסיתי להפיץ את זה
האם אי פעם סולקתם משיעור? (ספרו וכו') אני מתביישת להגיד שלא
האם אי פעם התחצפתם למורה?(ספרו) לא ממש. אבל הייתה מורה שצעקה עלי כשגלגלתי עיניים ואחת שצחקתי על משהו אז היא החליטה שצחקתי לה בפרצוף וצעקה עלי גם.
מה היה המבחן הראשון שנכשלתם בו? לא היה מבחן, היה בוחן במדע וטכנולוגיה (בכיתה ח'?). אני חושבת שבמבחן-מבחן לא נכשלתי
איך הרגשתם אז? מזה רע. נראה כמו סוף העולם
אני כבר לא מרגישה ככה והפסקתי לרצות למות בפחות מ-90
איך אתם לומדים למבחנים? בד"כ קוראת את החומר כמה שאפשר ומנסה לשנן דברים בעזרת ר"ת בין השאר
כמה זמן לפני מבחן אתם לומדים? לפני מתמטיקה- מנסה 3 ימים, לפני השאר- בד"כ יום לפני אני מנסה להקדיש לקריאה כמה שעות
האם אתם מאלו שמשאירים בחופשים את כל שיעורי הבית לרגע האחרון? כן
מתי אתם בדרך כלל הולכים לישון? לפני בצפר 23:30+- ובחופשים 1:00+ (באמצע החופש הגדול אני מגיעה למינימום 2:30)
מה אתם נוהגים לעשות בזמן הפנוי? מחשב, טלוויזיה
האם אתם ישנים בפיג'מה או סתם בבגד כלשהו? מכנסי פיג'מה/בוקסר וחולצה כלשהי
נוהגים לאכול קורנפלקס עם חלב בבקרים? לא. תמיד שוקו
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מסתרקת ובודקת מה שלום הפלאפון
האם אתם עושים ש"ב\עבודות עם חברים או לבד? בד"כ לבד
מי המורה הכי האהוב עליכם? המורה לביולוגיה
מי המורה כי שנוא עליכם? כנראה המורה לאנגלית שהיא גם המחנכת
ולסיכום, מה אתם חושבים שיותר נכון: "אני שונא מקצוע שאני לא מצליח בו" או " אני לא מצליח במקצוע שאני שונא"? פרטו , ונמקו הראשון. כי זה עושה אותי מתוסכלת מכל העניין והרבה יותר קל לברוח מזה
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
תבורך

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifגמאני

שם: כרם גיל: 15 (מה כולכם השקעתם בגיל מדיוק?
) תחביבים: מחשב,טלויזיה,לצלם ולערוך סרטיםD:
איך עבר עליכם היום? בסדר מה הסרט האחרון שראיתם? נראה לי הולדת אומה (סרט אילם מ1915) חחח מה השיר האחרון ששמעתם? וואי לא זוכרת. מה השיר שאתם לא יכולים להפסיק לשמוע? shake it - metro station האם יש לכם אובססיה למשה? למה? אני מניחה שהכוונה ל-משהו... איך פגשתי את אמא [סדרה], מסטיקים? האם יש לכם פוביה ממשהו? ממה? מממ לא נראה לי האם יש לכם "חבר הכי טוב"? לא. שונאת תהגדרה הזאת. מקפח את שאר החברים האם חבר אי פעם בגד בכם?(מוזמנים לספר על המקרה) אמממ בגד?? לא נראה לי האם אי פעם הוחרמתם? (מוזמנים לספר על המקרה) לא האם אי פעם החרמתם מישהו? (כנ"ל) לא האם אי פעם סולקתם משיעור? (ספרו וכו') כיתה ה' נראה לי כי "דיברתי" [מורה סתומה] ובכיתה ט' היה איום לסילוק שהמורה תפסה אותי משקרת שהכנתי שיעורי בית, אבל בסוף זה לא יצא לפועל. האם אי פעם התחצפתם למורה?(ספרו) מממ לא נראה לי מה היה המבחן הראשון שנכשלתם בו? כיתה ו' במדעים איך הרגשתם אז? לא הבנתי כ"כ תחומר אבל חשבתי שהלך לי בסדר אז הייתי די בהלם איך אתם לומדים למבחנים? מסכמת במחשב. לא יכולה ללמוד פשוט מהמחברת כמה זמן לפני מבחן אתם לומדים? לא משנה כמה אני ארצה זה תמיד ייצא בסוף יום לפני
. במקרים נדירים יומיים האם אתם מאלו שמשאירים בחופשים את כל שיעורי הבית לרגע האחרון? כן
מתי אתם בדרך כלל הולכים לישון? 11:30-12... מה אתם נוהגים לעשות בזמן הפנוי? מחשב האם אתם ישנים בפיג'מה או סתם בבגד כלשהו? פיג'מה נוהגים לאכול קורנפלקס עם חלב בבקרים? לא מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? שותה תה עם וופלים, יוצאת עם הכלבה שלי, מכינה תיק ומתארגנת לבית ספר. האם אתם עושים ש"ב\עבודות עם חברים או לבד? ש"ב לבד ועבודות אם אפשר בזוגות אז כן מי המורה הכי האוב עליכם? הרכז מגמה שלי שמלמד אותי אופטיקה ובימוי מי המורה כי שנוא עליכם? המורה לאנגלית. פשוט סתומה. ולסיכום, מה אתם חושבים שיותר נכון: "אני שונא מקצוע שאני לא מצליח בו" או " אני לא מצליח במקצוע שאני שונא"? פרטו , ונמקו אני שונא מקצוע שאני לא מצליח בו. שונאים כי לא מצליחים ולא ההפך. :)

noam270

New member
להלהלהלה../images/Emo79.gif../images/Emo194.gif

שם: נועם
גיל: 15 וקצת תחביבים: לקרוא, לכתוב, לשמוע מוזיקה, לנהל את הפורום השווה הזה
איך עבר עליכם היום? מעולה
מה הסרט האחרון שראיתם? אתמול, "הקסם של אלה", נוסטלגיה מדהימה, עם סרט חמווווווד!
מה השיר האחרון ששמעתם? אההה.... נראה לי משהו של סימפל פלאן... מה השיר שאתם לא יכולים להפסיק לשמוע? born for this-paramore האם יש לכם אובססיה למשה? למה? כן, לספרים ולמוזיקה (אבל רק באוזניות) האם יש לכם פוביה ממשהו? ממה? ממים ומחושך האם יש לכם "חבר הכי טוב"? כןכןכןכןכןכןכן!
דו
המדהימה!!
האם חבר אי פעם בגד בכם?(מוזמנים לספר על המקרה) חבר חבר? לא... ובקשר לשאר... לא יודעת האם אי פעם הוחרמתם? (מוזמנים לספר על המקרה) לא האם אי פעם החרמתם מישהו? (כנ"ל) לא האם אי פעם סולקתם משיעור? (ספרו וכו') אהה.. לא שזכור לי
האם אי פעם התחצפתם למורה?(ספרו) אהה... כשהמורה ללשון אומרת שאני לא מקשיבה לה, ואז אני חוזרת על המשפט האחרון שהיא אמרה לפני שהיא העירה לי, נחשב התחצפות? אם כן, אז זה היה ממש מצחיק!
(ואמא שלי טוענת שזו לא התחצפות מובהקת, בעקיפין אולי...
) מה היה המבחן הראשון שנכשלתם בו? אנגלית או מתמטיקה, המקצועות היחידים שנכשלתי בהם....
איך הרגשתם אז? רע... אבל התרגלתי
איך אתם לומדים למבחנים? אני יושבת בשיעור ומקשיבה למורה, זו ההכנה הכי טובה
כמה זמן לפני מבחן אתם לומדים? אני לא לומדת לפני מבחנים...
האם אתם מאלו שמשאירים בחופשים את כל שיעורי הבית לרגע האחרון? כן מתי אתם בדרך כלל הולכים לישון? מוקדם יחסית... 22:00 בימים של בית ספר.. בחופש זה אחרי... כמה אחרי? תלוי עד כמה משעמם לי
מה אתם נוהגים לעשות בזמן הפנוי? כלום. סתם... אני קוראת... או עושה משהו אחר כדי להעביר את הזמן ואז אופס, הוא כבר לא פנוי! האם אתם ישנים בפיג'מה או סתם בבגד כלשהו? אהה... משהו אקראי נוהגים לאכול קורנפלקס עם חלב בבקרים? יאפ מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? חושבת "שיט, עוד יום של ביצפר"
האם אתם עושים ש"ב\עבודות עם חברים או לבד? לבד.. אלא אם כן יש מבחן במשהו קל ואז אני ודולב מתכוננות ביחד ועל הדרך עושות שיחות נפשXD מי המורה הכי האהוב עליכם? אמממ... לא יודעת...
מי המורה כי שנוא עליכם? המורה ללשון

The Ocean Girl

New member
D:

שם:דנה גיל: 15 תחביבים: לצאת עם חברים, להיות עם החתולים, מוזיקה, מחשב, לישון D: איך עבר עליכם היום? נחמד מה הסרט האחרון שראיתם? פיבי בארץ הפלאות היה לפני כמה שעות, סרט הזוי
מה השיר האחרון ששמעתם? עכשיו אני שומעת את HIM-Under the Rose מה השיר שאתם לא יכולים להפסיק לשמוע? Sonata Arctica- In The Dark
האם יש לכם אובססיה למשה? למה? למשה לא
האם יש לכם פוביה ממשהו? ממה? עכבישים. אין לי מושג למה.. אני חושבת בגלל הסרט של הארי פוטר
הייתי קטנה ופיתחתי פוביה בגלל רון הזה XDD האם יש לכם "חבר הכי טוב"? בהחלט
האם חבר אי פעם בגד בכם?(מוזמנים לספר על המקרה)לא ממש בגידה אבל יש לי חברה עכשיו שלא מספרת לי מי חפרה שלה, ובכלל לא ציינה בפני שיש לה חבר. היא פשוט שמה בסטטוס בפייסבוק שיש לה חבר
ואני סיפרתי לה הכל על ה"אהבות" שהיו לי, זה קצת מעליב
האם אי פעם הוחרמתם? (מוזמנים לספר על המקרה) לא נראה לי
האם אי פעם החרמתם מישהו? (כנ"ל) יאפ. אני והחברה הכי טובה שלי החרמנו 2 בנות שהרחיקו כל פעם את החברות שלנו ואף פעם לא הבנו מה יש להן נגדנו
האם אי פעם סולקתם משיעור? (ספרו וכו')כן, מסטיק
ופעם אחת בגלל שסימסתי כי לא הספקתי לסמס את כל הסמס בהפסקה (נו, זה היה ארוך
) האם אי פעם התחצפתם למורה?(ספרו) 00:00!! הייתי חייבת
ולא מה היה המבחן הראשון שנכשלתם בו?מתמטיקה בסוף שנה שעברה
קבלתי 6 נקודות XD איך הרגשתם אז? המאת, מעולה
איך אתם לומדים למבחנים? מכינה סיכום קצר ואם אין זמן אז שליפים
כמה זמן לפני מבחן אתם לומדים? שבוע-יומיים לפני המבחן האם אתם מאלו שמשאירים בחופשים את כל שיעורי הבית לרגע האחרון? כן
כל פעם אני אומרת לעצמי שאני אעשה בתחילת החופש ואני באמת עושה, אבל אני לא מסיימת
מתי אתם בדרך כלל הולכים לישון? 9 וחצי/10ועד שאני נרדמת 3
מה אתם נוהגים לעשות בזמן הפנוי? מוזיקה,מחשב, חברים האם אתם ישנים בפיג'מה או סתם בבגד כלשהו?סוג של
חולצה של להקה ומכנס בדרך כלל נוהגים לאכול קורנפלקס עם חלב בבקרים? לא מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?ממשיכה לישון
האם אתם עושים ש"ב\עבודות עם חברים או לבד? לרוב לבד.. עכשיו כולם נהפכו להיות סגורים בבית בגלל השיעורים :-\ מי המורה הכי אהוב עליכם?קרן, המורה ללשון מי המורה כי שנוא עליכם? המורה לתנ"ך ושורשי ישראל -_-" ולסיכום, מה אתם חושבים שיותר נכון: "אני שונא מקצוע שאני לא מצליח בו" או " אני לא מצליח במקצוע שאני שונא"? פרטו , ונמקו אני לא מצליחה במקצוע בגלל שאני שונאת את המורה הדפוק/ה כי היא לא יודעת ללמד ואני אף פעם לא מבינה מי האידיוט שנתן לה תעודת הוראה

Tom Sawyer10

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: תומר גיל: 15 ו-3 חודשים, ו-27 ימים ו-12 שעות ו-45 דקות
תחביבים: לקרוא, ללמוד, להתעסק בחדשות ובאקטואליה, לנסות להבין איך העם כ"כ מטומטם שהוא בחר בביבי פעם שנייה, ולצפות בתוכניות ריאליטי חרושות ובסיטקומים לא מצחיקים תוצרת הארץ
איך עבר עליכם היום? ארוך ומתיש- רובו על המחשב... מה הסרט האחרון שראיתם? סיוט ברחוב אלם 2. בפנימייה, בשישי בשעה 2:30 לפנות בוקר, כשיש חושך מסביב ואני רואה מהחלון צל של עטלפים עפים מצד לצד
מה השיר האחרון ששמעתם? איזשהו שיר של אבבא
אמא שלי שמה מאמא מיה בDVD שוב
מה השיר שאתם לא יכולים להפסיק לשמוע? "תחזור תחזור" בביצוע מיי פיינגולד
האם יש לכם אובססיה למשה? למה? לאקטואליה, לפוליטיקה, לשרה פיילין, הילארי קלינטון, ציפי ליבני, דליה איציק, שלי יחימוביץ', יולי תמיר ולאנגלה מרקל- כן! אני פמיניסט ואוהב נשים חזקות בשלטון!!! האם יש לכם פוביה ממשהו? ממה? מים מצולם חחח... אני יודע שזה נשמע מפגר אבל כל פעם שבגוגל-ארץ אני רואה רק צילום לוויני של ים אני ישר בורח מהמחשב בצעקות ומבקש שמשהו יעביר את הצילום ליבשה
האם יש לכם "חבר הכי טוב"? לא יודע... אולי ידידים, אולי חברים, אבל חבר הכי? לא... *תרחמועלייתרחמועלייתרחמועליי* האם חבר אי פעם בגד בכם?(מוזמנים לספר על המקרה)בגן, חבר שלי בגד בי ולקח לי את העט חפירה... האם אי פעם הוחרמתם? (מוזמנים לספר על המקרה) זה קטע: כמה שהייתי חנון ביסודי (וגם עכשיו
) הייתי היחיד מהבנים בכיתה שהייתה לו חברה, ובגלל שכל הבנים קינאו בי, הם עשו עליי חרם
האם אי פעם החרמתם מישהו? לא זוכר... אולי פשוט מנסה להדחיק... האם אי פעם סולקתם משיעור? כן, אחרי שבכיתה ח' המורה לא הסכימה לשחרר אותנו להפסקה כעונש קולקטיבי, עשיתי לה אצבע משולשת וקראתי לה בת ז**ה אז סולקתי מהכיתה, אבל ביקשתי סליחה אז היא לא השהתה אותי... האם אי פעם התחצפתם למורה? על בסיס יום-יומי- אני לא קורא לזה התחצפות, אני קורא לזה "כנות ואמירת האמת בפרצוף מתוך זכותי לחופש הדיבור!"... משום מה המורים אף-פעם לא מקבלים את הטיעון שלי... מה היה המבחן הראשון שנכשלתם בו? באנגלית, 18 במבחן בכיתה ז'... איך הרגשתם אז? צחקתי שזה לפחות מספר דו-ספרתי אז חיבקתי את המורה שלי
איך אתם לומדים למבחנים? לא לומד, מקסימום 48 שעות לבחינה, לשבת נטו 3 שעות ולהתאבד על החומר. מי שהקשיב בשיעור יכול להוציא לפחות 80 גם בלי מחברת מסודרת ובלי הכנת שיעורי בית! כמה זמן לפני מבחן אתם לומדים? בין 5 דקות למבחן עד יומיים לפני. רק למבחן התאמת רמה בביולוגיה שנה שעברה התכוננתי משבוע לפני במשך 12 שעות נטו... האם אתם מאלו שמשאירים בחופשים את כל שיעורי הבית לרגע האחרון? אני מהאלו שלא עושים אותם, מקסימום 3 שאלות מכל מקצוע איפושהו בתחילת אוגוסט ורק ב1 בספטמבר אני מעתיק את החומר... מתי אתם בדרך כלל הולכים לישון? בין 11:30 ל-1 בלילה... מה אתם נוהגים לעשות בזמן הפנוי? אין לי זמן פנוי. האם אתם ישנים בפיג'מה או סתם בבגד כלשהו? סתם בגד כלשהו. נוהגים לאכול קורנפלקס עם חלב בבקרים? ברור! קורנפלקס קראנצי, חלב וכפית גדושה בשוקו מסדרת לי אנרגייה ליום שלם! מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? שמים נודניק לכל 3 דקות מ6 ורבע עד שב6 וחצי אני קם ומתקלח עד 6:50, מצחצח שיניים, מתלבש, אוסף תיק, ויוצא לחדר אוכל ב7:20. האם אתם עושים ש"ב\\עבודות עם חברים או לבד? רק עם חברים, אם בכלל. מי המורה הכי אהוב עליכם? המורה לאנגלית שלי שנה שעברה, אבל בגלל שהיא בשליחות השנה באילת אני הכי אוהב את המורה שלי לביולוגיה... מי המורה כי שנוא עליכם? שונא זאת מילה חזקה מידי. עדיף להגיד: המורה שאיתו אני מרגיש הכי לא נח ואם היתה לי אפשרות לא ללמוד איתו את המקצוע הזה היא המוחנכת שלי שהיא גם המורה שלי למתמטיקה, ואת המורה שלי לאנגלית... ולסיכום, מה אתם חושבים שיותר נכון: "אני שונא מקצוע שאני לא מצליח בו" או " אני לא מצליח במקצוע שאני שונא"? פרטו , ונמקו לדעתי יותר כדאי להגיד "אני שונא מקצע שאני לא מצליח בו" כי במשפט השני אפשר לתרץ אי-הצלחה בשנאת מקצוע ובמשפט הראשון אפשר לראות מאמץ לפני ההודעה בכשלון וההכרה כי אותו אדם שונא את המקצוע. שבת שלום
תומר

larisa125

New member
כמה הבהרות../images/Emo122.gif

אובססיה למשה- כמובן למשהו... חבר בגד בכם- לא "חבר חבר", אלא סתם אחד מהחברים הטובים שלכם (כמו דולב ונועם למשל
)

dolev45

New member
עונה D:

שם: דולב גיל: 15 תחביבים: לנגן בגיטרה, לכתוב שירים, סתם להיות במחשב (מסן ..
) .. איך עבר עליכם היום? קמתי לפני חצי שעה בערך
מה הסרט האחרון שראיתם? אממ.. נוו זה היה אתמול .. יורו טריפ! XD מה השיר האחרון ששמעתם? let me love- Mario מה השיר שאתם לא יכולים להפסיק לשמוע? את השיר האחרון ששמעתי ><" האם יש לכם אובססיה למשה? למה? הממ.. לא יודעת :S האם יש לכם פוביה ממשהו? ממה? אין
האם יש לכם "חבר הכי טוב"? כן
שלוש בנות אבל .. אז אני לא יודעת אם זה אומר 'חבר הכי טוב ' :S האם חבר אי פעם בגד בכם?(מוזמנים לספר על המקרה) ממ.. לא שזכור לי
האם אי פעם הוחרמתם? (מוזמנים לספר על המקרה) ממ.. לא :S האם אי פעם החרמתם מישהו? (כנ"ל) לא >< האם אי פעם סולקתם משיעור? (ספרו וכו') חחח כן XD פעם אחת.. בכיתה ג'.. בשיעור מדעים רבתי עם החברה הטובה שלי וקראתי לה שמנה אז המורה הוציאה אותי מהשיעור
האם אי פעם התחצפתם למורה?(ספרו) לא.. אבל כן אמרתי עליה המון דברים מאחורי הגב >< מה היה המבחן הראשון שנכשלתם בו? מת'.. ברור
איך הרגשתם אז? מאיפה אני זוכרת
איך אתם לומדים למבחנים? תלוי באיזה מקצוע.. בהיסטוריה כותבת מלא סיכומים וזה.. במת' פותרת מלא תרגילים .. :S כמה זמן לפני מבחן אתם לומדים? יום-יומיים לפני..
האם אתם מאלו שמשאירים בחופשים את כל שיעורי הבית לרגע האחרון? שיט תפסו אותי. >< מתי אתם בדרך כלל הולכים לישון? ב-11 בערך .. מה אתם נוהגים לעשות בזמן הפנוי? מחשב, או סתם מנגנת בגיטרה או מחרבשת משהו
האם אתם ישנים בפיג'מה או סתם בבגד כלשהו? סתם בבגד כלשהו
נוהגים לאכול קורנפלקס עם חלב בבקרים? כןכןכן
אם אני מספיקה להתארגן
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מגלה קמתי לפני שהשעון צלצל וחוזרת לישון >< זה תמיד קורההה >< האם אתם עושים ש"ב\עבודות עם חברים או לבד? לבד
מי המורה הכי האוב עליכם? המורה ל.. אממ.. המורה לאנגלית נראת פסדר.. חח.. מי המורה כי שנוא עליכם? המורה להיסטוריהההההההה!! היא כזאת לא אנושיתתתת !! היא חושבת שכל מה שיש לנו לעשות זה ללמוד למבחנים שלה ולעשות ש.ב שלה, וחוצמיזה ? יש לה פרצוף של מיקי מאוס! אבל לא חמוד! פרצוף שדורש כאפה >< לפי דעתי זה 'אני שונא מקצוע שאני לא מצליח בו' , ראיתם איי פעם מישהו ששונא משהו שהוא טוב בו ?!

tal872

New member
שאלון ../images/Emo13.gif

שם: טל גיל: 15 ו9 חודשים. תחביבים: צופים,מחשב,סדרות אמריקאיות,קומיקס,בייסבול,צילום איך עבר עליכם היום? היה יום מעולה(:) מה הסרט האחרון שראיתם? ואוו לא זוכר,שנים לא ראיתי סרט. מה השיר האחרון ששמעתם? מוניקה סקס - על הרצפה. מה השיר שאתם לא יכולים להפסיק לשמוע? מוניקה סקס - גשם חזק. האם יש לכם אובססיה למשהו? למה? קציצת ציפורניים :\. האם יש לכם פוביה ממשהו? ממה? אין. האם יש לכם "חבר הכי טוב"? לא מאמין מזה מכיתה ח',בגלל משהו שקרה
. האם חבר אי פעם בגד בכם?(מוזמנים לספר על המקרה) מלא פעמים. יותר מדיי לצערי. האם אי פעם הוחרמתם? (מוזמנים לספר על המקרה) לא הוחרמתי,אבל לא הייתי כזה מקובל ביסודי. האם אי פעם החרמתם מישהו? (כנ"ל) חס וחלילה. האם אי פעם סולקתם משיעור? (ספרו וכו') כן. ביוזמתי,כי המורה היה ממש אידיוט. האם אי פעם התחצפתם למורה?(ספרו) כן קצת, :-|. מה היה המבחן הראשון שנכשלתם בו? ת'אמת לא היה כזה. רק פעם אחת כי יום לפני קרה משהו נורא,ובכלל לא חשבתי על המבחן.. וזו הייתה סיבה מוצדקת. איך הרגשתם אז? לא טוב. איך אתם לומדים למבחנים? לבד,או עם קבוצת חברים. כמה זמן לפני מבחן אתם לומדים? יומיים. אבל תלוי בחומר. האם אתם מאלו שמשאירים בחופשים את כל שיעורי הבית לרגע האחרון? למען האמת לא,אני מאלה שעושים הכל בימים הראשונים,ואז כל החופש פנוי לי
. מתי אתם בדרך כלל הולכים לישון? 10-11 ביום רגיל,ובחופשות ושישי 12-1 מה אתם נוהגים לעשות בזמן הפנוי? צופים ((:) האם אתם ישנים בפיג'מה או סתם בבגד כלשהו? פיגמה. נוהגים לאכול קורנפלקס עם חלב בבקרים? לפעמים. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? אוכל,רואה חדשות קצת. והולך לבית ספר (אם יש לי מבחן באותו יום אז עושה אותו) האם אתם עושים ש"ב\עבודות עם חברים או לבד? בדר"כ לבד. מי המורה הכי אהוב עליכם? המורה להיסטוריה ואנגלית
מי המורה כי שנוא עליכם? לגמריי המורה לספרות (ואני עוד אוהב ספרות
).

Kickapoo

New member
שבוע טוב לכם

שם: יניב ביטון גיל:15 וחצי תחביבים: לשחק כדורגל, לצאת עם חברים למסיבותת איך עבר עליכם היום? היה סבבה.. מה הסרט האחרון שראיתם? אלכס חולה אהבה...אני מת על הסרט הזה.. מה השיר האחרון ששמעתם? משה פרץ - אלייך מה השיר שאתם לא יכולים להפסיק לשמוע? ישי לוי - כשהמזל נוגע האם יש לכם אובססיה למשה? למה? אני מכור לסיגריות אם לזה התכוונתם... האם יש לכם פוביה ממשהו? ממה? מה זה פוביה? האם יש לכם "חבר הכי טוב"? כן...גם 2..מאור פרץ ושלומי אביטן כפרה עליהם... האם חבר אי פעם בגד בכם?(מוזמנים לספר על המקרה) עזבו זה כואב מדי לדבר על הבן זונה הזה... האם אי פעם הוחרמתם? (מוזמנים לספר על המקרה) לא.. האם אי פעם החרמתם מישהו? (כנ"ל) לא האם אי פעם סולקתם משיעור? (ספרו וכו') כן...מה לספר כל יום מעיפים אותי כוס עמק האם אי פעם התחצפתם למורה?(ספרו) כן..יום אחד רבתי מכות עם איזה אחד שעעיצבן אותי, אז בעטתי בפח והמורה חשבה שבעטתי אלייה ואז היא באה אליי ואומרת לי והתחילה להגיד לי שהיא הרגישה מאוויימת לחייה וכל מיני כאלה, אז אמרתי לה שתפסיק לשקר ואמרתי לה טוב שלא אמרת שיריתי והכדור עבר לך ליד האוזן... מה היה המבחן הראשון שנכשלתם בו? בכיתה ב' באנגלית איך הרגשתם אז? מאיפה אני זוכר איך אתם לומדים למבחנים? לא לומד.. כמה זמן לפני מבחן אתם לומדים? לא לומד האם אתם מאלו שמשאירים בחופשים את כל שיעורי הבית לרגע האחרון? לא לומד.. מתי אתם בדרך כלל הולכים לישון? מתי שיוצא.. מה אתם נוהגים לעשות בזמן הפנוי? כדורגל, מחשב, וכל מה שדומה... האם אתם ישנים בפיג'מה או סתם בבגד כלשהו? בגד מה נראה לכם כיתה ב'? נוהגים לאכול קורנפלקס עם חלב בבקרים? מי אוכל בבוקר..סיגריה וקפה על הבוקר חובה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פותחים עיניים... האם אתם עושים ש"ב\עבודות עם חברים או לבד? לא עושה מי המורה הכי האוב עליכם? וואלה אני מת על יעקב המורה לספורט..אין עליו מי המורה כי שנוא עליכם?שמחה המורה להיסטוריה הכלבה הזו ש"זרקתי" עלייה פח

למעלה