שאלון

שאלון ../images/Emo13.gif

שאלות כלליות: שם: גיל: יומולדת: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: דברים אהובים: להקה: זמר/ת: שחקן/ית: . אוכל: בגד: . סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: בנאדם: חדר בבית: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: נפגשת עם חברים: הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה אתה לובש כרגע? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: קפה אתה שותה: ואיזה תה: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת? התנשקת? טסת לחו"ל? ביזבזת את כל הכסף שלך? עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? נשארת ער לילה שלם? עבדת במשהו והרווחת כסף? או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר: רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או ? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה עושה גבות? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית: אהבה בשלט רחוק? תהנו

מריה111

New member
עונה

שם: מריה גיל: 14 יומולדת: 22.3.1993 גובה: 1.64 צבע שיער: חום צבע עיניים: תכלת דברים אהובים:אמ.. לא יודעת יש לי אובססיה לבשמים חח להקה: אוונסנס זמר/ת: בריטני שחקן/ית: הילארי דאף אוכל:פיצה בגד: ג'ינס סתם חפץ בחדר: המראה שלי חח דיסק:בריטני סרט: סיפור סינדרלה בנאדם:...אין תגובה חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 5 דקות עם חברה שלי שמעת מוזיקה: אתמול בערב נפגשת עם חברים: עוד 5 דקות נפגשת עם חברה הסרט האחרון שראית: היי סקול מיוזיקל הריח האחרון שהרחת:כשה שמתי בושם בבוקר הרעש האחרון ששמעת: את אח שלי מדבר עם סבתא שלי הספר האחרון שקראת: הרמת מסך המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:לא עברו לי מחשבות בראש הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חברה שלי חחח תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? יד ימין בתמונה של אמא שלי ויד שמאל באוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הדיסק של אשלי טיסדייל קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?השיחה שאחרונה היתה לאמא שלי והשיחה האחרונה שהתקבלה אלי היתה מחברה שלי גלל קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? של אגדות מה אתה לובש כרגע? גופיה וג'ינס מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לדבר על גלל name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: מיכל מזר השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: תומר השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מיכל מזר שם של קרוב משפחה אהוב: אח שלי השם של חבר-אינטרנט אחד:ספיר השם של המורה השנוא/ה עליך:סיגל טובול השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:תומר השני השם של חיית המחמד שלך (אם יש): ליזהההה (היא ילדה ארבע גורים לפני שבוע!!) זאת חתולה ד''א איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:מנטה קפה אתה שותה:לא איכ ואיזה תה: רגיל? משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס? יומן יש לך לבצפר (אם יש): עם פרת שוקולד שעושה יוגה מחשב יש לך: מן הסתם מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך:כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:פלאפון חדש כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? את גלל איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הפורום של בריטני ספירס וניד פור ספייד מה עשית לפני שענית על השאלון?כלום? נהגת?לא התנשקת? לא טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך?כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לא נשארת ער לילה שלם?לא עבדת במשהו והרווחת כסף? לא או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו?איסי קיץ/אביב או חורף/סתיו?אביב שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה?כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב?חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: מקום אחר רוק או פופ? גם וגם פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים דיסקמן או ? MP3 אמ פי ארבע לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? b.s יענו בירטני ספירס יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשבת במחשב יש לך חשבון פלאפון גבוה? ככה ככה למה? לא דעת הם תחמנים האורנג' האלה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? לפעמים אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? מן הסתם אתה מרגיש יפה? לא למה?יש לי אף ענק אתה ביישן או פתוח?ביישן מה הצבע האהוב עליך? ורוד ושחור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? בעצמך במראה? באופי את זה שאני נדחפת ובמראה את האף אתה מאושר? ככה היית פעם מאוהב? מן הסתם כיף? לא שיחקת פעם בסימס 2?כככככן מה אתה חושב על העם הבריטי? יש להם שפה נחסית שונאת מבטא בריטי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? לא יודעת.....לא רוצה לחשוב מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי דעה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: נעבור.... למה?עברתי........ ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אמ..... כשה קיבלתי ת'פוסטר של בריטני בראש 1 מאמין ב- אלוהים? נראה לי רוחות? כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות?כן פיות? לא מלאכים?לא ערפדים? כן אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? לאא

ייאי בא לי!

שאלות כלליות: שם: מיכל גיל: 17.5 יומולדת: 07.12.89 גובה: 1.63 בערך צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים: יש מלא. מוזיקה, החברים שלי, שופינג, סיינפלד.. להקה: U2 זמר/ת: בריטני! שחקן/ית: . אולי אן הת'אווי.. אוכל: רביולי בגד: . ממ שמלת קיץ מתנפנפת כזו. סתם חפץ בחדר: מחשב דיסק: שכחתי את השם, משהו של POSTAL SERVICE סרט: ציידי המחשבות בנאדם: אני :) חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: 20 דק' שמעת מוזיקה: ברגע זה נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: לא זוכרת הריח האחרון שהרחת: מסיכת פילינג הרעש האחרון ששמעת: מוזיקה / אני מקלידה הספר האחרון שקראת: אין לי מושג איך היא עושה את זה / אליסון פירסון המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מילים מIM LOST של KNOB.. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: רותם תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? רמקולים תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ימין - חבילת דיסקים, שמאל ברמקול קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הקופסה של ROL של מדונה, בפנים יש דיסק שצרבו לי קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שיחה אחרונה - 144, האחרון שהתקשר - צליל קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? שעיר, לעזאזל / אפריים קישון מה אתה לובש כרגע? גופיית סבא לבנה ושורט ג'ינס מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לבדוק למה לוקח לשליח מעל 40 דק' להגיע ;[ name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: רינת או צליל השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: חחחחחחחחחח מאיפה להתחיל? השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: חן שם של קרוב משפחה אהוב: שגית השם של חבר-אינטרנט אחד: רועי השם של המורה השנוא/ה עליך: מה זה מורה? השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איכס איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: לא לועסת, אבל לפעמים מאסט קפה אתה שותה: לא שותה ואיזה תה: התפזורת של ויסוצקי.. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: - יומן יש לך לבצפר (אם יש): מה זה בצפר?! :D מחשב יש לך: פנטיום 4? לא יודעת ;[ מצלמה יש לך: אולימפוס משהו פלאפון יש לך: סמסונג אי250 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: MP4 של סנדיסק. יותר טוב מאייפוד :) כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? הן סגורות עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? KNOB - IM LOST 2007 איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מדיה פלייר, INCOMING מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי בטלפוןןן נהגת? חח בגיל 4 נחשב ;[ התנשקת?
טסת לחו"ל?
ביזבזת את כל הכסף שלך? אלא מה? עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה?
נשארת ער לילה שלם?
עבדת במשהו והרווחת כסף?
-דילגתי על החלק המעצבן- סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? ממ לא משהו מיוחד יש לך חבר/ה? איכס! מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? נו איזה חופרררר יש לך חשבון פלאפון גבוה? ממוצע למה? מסלול חיילים זה זול מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שניהם אתה עושה גבות? דהה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כל הגוף חוץ משיער-ראש מן הסתם. אתה מרגיש יפה? כה למה? כי אני יפה אתה ביישן או פתוח? פתוחה, ישירה, בוטה - איך שלא תקראו לזה מה הצבע האהוב עליך? גוונים של כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות פחות קנאית.. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? לגבוה איזה 4 סמ אתה מאושר? +- היית פעם מאוהב? כה כיף? שיחקת פעם בסימס 2?
מה אתה חושב על העם הבריטי? יש להם שיניים מחרידות... מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? חחחחחחח מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי דיעה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימניתוש אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צמחונית עם סטיות קלות
למה? סתם כי אני לא אוהבת בשר.. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? באלוקים וזה הכי חשוב :] הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה [=

שם: נתנאל גיל:
יומולדת: 16.5 גובה: ממוצע צבע שיער: שחור צבע עיניים: חומות ^^ דברים אהובים: מכור לאינטרנט, לאלופה ולצאת למפגשי פורומים & Clubs להקה: אין בעקרון. אולי אוונסנס. זמר/ת: בריטני ספירס, כריסטינה אגילרה, נלי פורטדו, זהבה בן, אביב גפן, אבריל לאבין ועוד... שחקן/ית: .תרזה מתשוקות אולי? חח אוכל: א. מק רויאל במקדונלד'ס בגד: .Mam'z סתם חפץ בחדר: המתקן שמחזיק את המחשב (חח לא מצאתי לזה שם) דיסק: זהבה בן - בתוך הלב (מה שמתנגן עכשיו
) סרט: העובד המצטיין של החודש עם ג'סיקה סימפסון בנאדם: ג'וני
חדר בבית: My Room מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו עם המשפחה שמעת מוזיקה: עכשיו ^^ נפגשת עם חברים: נראה לי יום חמישי הסרט האחרון שראית: "בקול גדול" של הילארי דאף הריח האחרון שהרחת: ריח של בת דודה שלי חחח הרעש האחרון ששמעת: זהבה בן
הספר האחרון שקראת: קראתי טיפה את "לאהוב את מה שיש" של בירון קיטי המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: על השאלה האחרונה חח ^^ הבנאדם האחרון שחשבת עליו: מייוש תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך מחשב ^^ תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בבת דודה שלי... ובצד השני באוויר
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? this is me של ג'ואל קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אין לי כוח לקחת את הפלאפון קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין לי כוח לחפש ספר מה אתה לובש כרגע? חולצה ומכנס קצר מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? אין לי מושג name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: קשה.. יש כמה השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אהמ אפילו לא רוצה להזכיר את השם שלה! השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: ואני זוכר כי... שם של קרוב משפחה אהוב: בתאל (כמה שאני מרוחק ממנהה...) השם של חבר-אינטרנט אחד: אהמ שי? השם של המורה השנוא/ה עליך: נראה לי אבנר השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אולי יוני השם של חיית המחמד שלך (אם יש): היו לי שני ארנבות... מיצי ופיצי
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: כל מיני.. איירוואיר, אורביט ועוד מסטיק שלא זוכר את שמו. קפה אתה שותה: אני אוהב קפה בלי הל ואיזה תה: רגיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: בקושי משחק במשחקי מחשב. האחרון היה GTA.. סתם כי המשפחה שיחקו בו ^^ יומן יש לך לבצפר (אם יש): סיימתי מחשב יש לך: מחשב טוב מצלמה יש לך: דיגיטלית פלאפון יש לך: נוקיה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אהמ אולי את כל האלבומים של בריטני ^^ כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד ^^ עם מי אתה מדבר בטלפון? רונן, מיי, אודליה, רחלי, מיכל ועוד ^^ בלי עין הרע
מה אתה שומע? זהבה בן כרגע איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר, סמיילים והפורום מה עשית לפני שענית על השאלון? התחלתי לשמוע זהבה
נהגת?נופ התנשקת? דהה טסת לחו"ל? נופ ביזבזת את כל הכסף שלך? הרבה פעמים ^^ עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? חח התחלתי לעשות הליכון ונמאס לי מזה נשארת ער לילה שלם? לא מעט פעמים עבדת במשהו והרווחת כסף? סופר או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? לא יודע ^^ כסא מסתובב או כסא רגיל? רגיל כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? אהמ לא אכלתי טופו אמריקה או אנגליה? קשה.. ישראל או מקום אחר: ^^ רוק או פופ? פופ פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים בגבול הטעם הטוב דיסקמן או ? MP3 אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? Nely... ו- Broken Soul יש לך חבר/ה? נופ מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? אינטרנט ^^ יש לך חשבון פלאפון גבוה? נופ למה? כובע מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן!! אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? בכך הגוף ^^ אתה מרגיש יפה? לא. למה? לא אוהב את המראה שלי
אתה ביישן או פתוח? פתוח מה הצבע האהוב עליך? תכלת מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? אולי להיות יותר עדין מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? לרזות, ניתוח, צבע בשיער אתה מאושר? לא היית פעם מאוהב? כן כיף? מה כיף? שיחקת פעם בסימס 2? לא.. מה אתה חושב על העם הבריטי? מתורבתים ומנומסים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? כל אחד והבחירה שלו. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ממש ששרון עושה, כנראה הוא יודע מה שהוא עושה. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: נופ למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לפני שנה וחצי הרגשתי טוב עם עצמי. הייתי מי שאני רוצה להיות. מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? טיפה חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים? כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? מתלבט אהבה וירטואלית: לא קרה לי, לא יכול לומר דיעה. אהבה בשלט רחוק? חח מה? --- ניסתי לעלות תמונה, אבל מכיוון שיש תקלה איתה, אעלה תמונה אחרת.

xtina 4 ever

New member
עונה. :) ../images/Emo210.gif

שאלות כלליות: שם: ויקי. גיל: 15. יומולדת: 2.6.92 גובה: 1.55 צבע שיער: חום בהיר. צבע עיניים: חום. דברים אהובים: המון דברים חח.. להקה: אוונסנס וארק אנמי. זמר/ת: כריסטינה, ברור.
שחקן/ית: ניקול קידמן. אוכל: ג'אנק פוד בעיקר. בגד: הכי פשוט, הכי יפה- ג'ינס. סתם חפץ בחדר: מנורה חחח.. דיסק: כריסטינה אגילרה- סטריפד. סרט: בזמן האחרון הסרט הכי יפה שראיתי זה "דממת מוות" מהיוצרים של המסור. בנאדם: אמא שלי. סתם כי אנחנו כבר כמעט לא רבות סוף סוף. חדר בבית: שלי. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני כמה דקות חח.. שמעת מוזיקה: עכשיו. נפגשת עם חברים: אתמול. הסרט האחרון שראית: "נני מקפי" חח אתמול בבוקר. היה לי משעמם..>< הריח האחרון שהרחת: סיגריות. הרעש האחרון ששמעת: העט שנפל לי.. הספר האחרון שקראת: "זה" שאני עדיין קוראת. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: המילים של השיר שאני שומעת עכשיו. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: עליו... תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ימין- ארון, שמאל- קיר. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק של איזה אוסף שעשיתי לפני כמה שנים טובות. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שיחה אחרונה לידיד ושיחה אחרונה שהתקשרו אליי מידיד אחר. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? "זה". מה אתה לובש כרגע? גופיה וטרנינג. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להתעדכן מה חדש אצל בריטני וכריסטינה ואחר כך לעדכן את הבלוג או משהו. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אין כזאת. יש לי הרבה, וכולן באותה רמה בשבילי. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: דימה. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: חח יאנה נראה לי. שם של קרוב משפחה אהוב: יאנה (בת דודה שלי). השם של חבר-אינטרנט אחד: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! וואלה לא יודעת. ><" השם של המורה השנוא/ה עליך: אולגה. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אירנה. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): כבר אין.
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מה שאני מוצאת בבית. קפה אתה שותה: נס. ואיזה תה: מנטה כזה.. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אייסי טאוור, באבלס, באמפי. יומן יש לך לבצפר (אם יש): חחח עם פרות כאלה. מה זה חמוד.
מחשב יש לך: רגיל? מצלמה יש לך: אין. פלאפון יש לך: צביקה פיק. =/ כחול קטן כזה.. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: עגיל בגבה..=P כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד. עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד. מה אתה שומע? אבריל לאבין.
איזה חלונות פתוחים לך במחשב? רק הפורום. מה עשית לפני שענית על השאלון? קראתי בבלוג של חברה שלי ובדקתי היסטוריית הודעות עם איזה מישהו. נהגת? בערך.
אבל חכו חכו, עוד שנה אני אתחיל ללמוד נהיגה. התנשקת? כע. טסת לחו"ל? כן. ביזבזת את כל הכסף שלך? כן.=/ עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לא ממש. אני לא בנאדם ספורטיבי במיוחד. נשארת ער לילה שלם? כן. עבדת במשהו והרווחת כסף? אני עובדת גם עכשיו, וכן. או/או. יס או הוט? יס, למרות שיש לי הוט. מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי. קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ. שחור או לבן? שחור. מחשב או טלויזיה? מחשב. ספה או כורסה? לא משנה לי. ארנק או קופה? קופה. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? טוב לי עם מה שיש לי. :) כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב. כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם. בשר או חלב? תלוי. פסטה או סלט? פסטה. =P שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל. אמריקה או אנגליה? אמריקה נראה לי.. ישראל או מקום אחר: ברור שמקום אחר. ><" רוק או פופ? שניהם. פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים. אני לא יכולה להוריד אותם, זאת יצירת האומנות שלי. =P דיסקמן או ? MP3 אמפי. לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? zlaya תרגום: רעה. לא יודעת למה. 0: יש לך חבר/ה? לא. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? המון דברים. =P יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא ממש. למה? כי בדר"כ מתקשרים אליי. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות. אתה עושה גבות? כן. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן. >< אתה מרגיש יפה? חחח אמורים להרגיש את זה?
למה? ככה. אתה ביישן או פתוח? משו באמצע. מה הצבע האהוב עליך? אין כזה האמת.. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? את זה שאני מתעצבנת יותר מדיי מהר. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אין לי כוח לחשוב על זה עכשיו. 0____O אתה מאושר? לא ממש. טוב לא, אבל אני לא מאושרת. היית פעם מאוהב? כן. כיף? בערך. שיחקת פעם בסימס 2? לא. מה אתה חושב על העם הבריטי? אין לי דעה עליהם. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אני לא חושבת על זה. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? שזה חרא, ולא צריכים להביא לזונות כלום. הם גם ככה ממשיכים לעשות רק רע. זונות בלאט. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת כל. XDDDDDDDDDDDDDD למה? ככה. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: יום שלישי לפני כמה שבועות.
מאמין ב- אלוהים? כן. רוחות? אממ.לא ממש. חיים שלאחר המוות? לא. גלגול נשמות? כן. פיות? לא. מלאכים? לא. ערפדים? לא. אהבה ממבט ראשון? כן. אהבה וירטואלית: לא. אהבה בשלט רחוק? לא.

mamasitaa

New member
גמאת היית החברה הראשונה שלי ../images/Emo9.gif חח בגיל 3 ../images/Emo3.gif

0verpr0tected

New member
עונה ../images/Emo83.gif ../images/Emo71.gif

שאלות כלליות: שם: שיר גיל: 14 וחצי יומולדת: 23/10/92 גובה: 1.60 ומשהוא..יותר ממטר שישים! אבל אני לא בטוחה בכמה. צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום בהיר דברים אהובים: אאממ...המון..אני אוהבת נעליים,ובשמים,מוזיקה להקה: אין להקה ממש אהובה! אפשר להגיד מרון 5,ופוסיקט דולז זמר/ת: נווו יש מיליוןןן אבל ברור שהמלכה שלי היא בריטני! שחקן/ית: ריאן גוסלינג,רייצ'ל מקאדמס...ועוד כל מיני. אוכל: רביולייי בגד: הכל! אני אוהבת בגדים סתם חפץ בחדר: טלויזיה. דיסק: בריטניי סרט:יש מיליון אני חולה על סרטים
בנאדם: אני
חדר בבית: החדש שלי. מתי בפעם האחרונה. דיברת עם מישהו: לפניי שעה. שמעת מוזיקה: לפני חמש דקות. נפגשת עם חברים: בבוקר הסרט האחרון שראית: מעודדות צמודות 3 בפעם האלף ביס. הריח האחרון שהרחת: בושם הרעש האחרון ששמעת: מוזיקה הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חברה תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בכלום... קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק של ג'סטין. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? השיחה האחרונה שלי הייתה לליאת והשיחה האחרונה שהתקבלה הייתה מחברה-מישל. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?
מה אתה לובש כרגע? גופייה בצבע טורקיז ומכנס לבן קצר. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? כשאני יסיים את השאלון אני יחשוב על זה name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אורטל השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: לא ניכנס לזה! השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אורטל. שם של קרוב משפחה אהוב: מיכל השם של חבר-אינטרנט אחד: מור השם של המורה השנוא/ה עליך: אירן
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מאסט קפה אתה שותה: לא שותההה
אולי נס לפעמים. ואיזה תה: שונאת תה
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אאאממ...פעם פעם שיחקתי מלא בסימס יומן יש לך לבצפר (אם יש): עוד אין.. מחשב יש לך: אאממ... נו Windows משהוא לא זוכרת..הוא חדש כזה. מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: כן מוטורולה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: MP4 כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? חברה,ועוד מישהוא. עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? כלום איזה חלונות פתוחים לך במחשב? חלון הודעות באייסי ובמסנג'ר, מה עשית לפני שענית על השאלון? ניכנסתי לפורום.
נהגת? לא התנשקת? לא טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך? כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן נשארת ער לילה שלם? כןןןןןןןןןןןןןןן עבדת במשהו והרווחת כסף? כןןןןןןןןןןןןןןןן או/או- יס או הוט? יס יס יס מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? אאאממ אמממ... מחשב ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר! כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם-בלי,לא משנה בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? שניהםםםםםםםם שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ברור שמקום אחר! רוק או פופ? פופ פוסטרים או קירות חלקים? אאאממ...פוסטרים..אבל לא המון. דיסקמן או MP3 ? אאממ MP4 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב או במערכת. סתם שאלות- יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אין משהוא מיוחד יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לרקוד, טניס...לצאת וכל מיני כאלה. יש לך חשבון פלאפון גבוה? אאממ תלוי איך מסתכלים על זה
למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה עושה גבות?כן אני עושה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?ברור...ברגלים...ועוד כל מיני. אתה מרגיש יפה? כן... למה? ככה!!!!!!!!! אתה ביישן או פתוח? גם וגם. מה הצבע האהוב עליך? הכי הכי טורקיז, מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות פחות רגישה,ופחות קנאית. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כלום.... אתה מאושר? לפעמים.. היית פעם מאוהב? כן כיף? כן שיחקת פעם בסימס 2? חחח כן מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אאמממ אני רק בת 14 וחצי אבל...כשהייתי קטנה תמיד הייתי אומרת שאני לא רוצה...אבל כשמתבגרים וחושבים על זה ברור שאני רוצה. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין דעה. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימין אוכלכל/צמחוני/טבעוני: בתכלסס אני אוכלת הכל... למה? ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:
יום שני שעבר בהופעה
פגשתי שוב את הבנאדם והרקדן הכי מושלם שישש
מאמין ב- -אלוהים -חיים שלאחר המוות -גלגול נשמות -אהבה ממבט ראשון -אהבה וירטואלית

In Rehab

New member
שיהיה...

שאלות כלליות: שם: דניאל גיל: 16 יומולדת: 6.7 גובה: 1.75+ צבע שיער:שחור צבע עיניים:שחור דברים אהובים:כל מיני..יש הרבה להקה:אוהו...FOB,LP,EVANESCENCE,30STM,MCR זמר/ת: בריטני ספירס ו נלי פורטדו שחקן/ית:זאתי מהצלצול..נעמי ווטס אוכל:סושי בגד:אני אוהב טי-שרטס כאלו עם הדפסים מגניבים.. סתם חפץ בחדר:מזגן דיסק:LINKIN PARK - MINUTES TO MIDNIGHT סרט: האחרים בנאדם:אני חדר בבית:שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:היום שמעת מוזיקה:עכשיו נפגשת עם חברים:שלשום הסרט האחרון שראית:אמריקן פאי..זה שאחיו של סטיפלר הולך למחנה מוזיקה.. הריח האחרון שהרחת:לא הרחתי.. הרעש האחרון ששמעת:מוזיקה הספר האחרון שקראת:לא אוהב לקרוא ספרים.תמיד מפזיק באמצע. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:שיגיע כבר יום שני... הבנאדם האחרון שחשבת עליו:אבא תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?:המסך של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?:יד ימין נוגעת בחלון,יד שמאל באוויר חח.. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?:צרוב של נינט... קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?:התקשרתי לידידה שלי וידידה אחרת שלי התקשרה אליי. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?:"המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" מה אתה לובש כרגע?:מכנסיי טרנינג קצרים וחולצה. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?:לבדוק מה יש לצהריים name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:אין חברים טובים בעולם הזה.לכל אחד יש אינטרסים. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:נוותר.. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:איתמר שם של קרוב משפחה אהוב:עדי השם של חבר-אינטרנט אחד:מז"א? השם של המורה השנוא/ה עליך:תמי הוכברג הזונה של העולם!@#$%^* השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:כמו שאמרתי,נוותר... השם של חיית המחמד שלך (אם יש):אין לי... איזה.... מסטיק אתה בד"כ לועס:MUST "עלמה" הוא טעים..
קפה אתה שותה:נופ ואיזה תה:שונא שתייה חמה בדר"כ משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:לא יכול עם משחקי מחשב..יותר מדי זמן מול המסך משגע אותי יומן יש לך לבצפר (אם יש):כן..שאני א אשכח דברים וזה.. מחשב יש לך:כן ובקרוב אני מקבל חדש:) מצלמה יש לך:כן פלאפון יש לך:אממ כן... סוניאריקסון W850I סליידר כזה לבן.. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:משקפיי ריי באן שעיצבו לי במיוחד? כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?:נו באדי.. עם מי אתה מדבר בטלפון?:כנ"ל מה אתה שומע?:שיר איזה חלונות פתוחים לך במחשב?:של הפורום מה עשית לפני שענית על השאלון?:פתחתי את ההודעה הזו נהגת?:כן התנשקת?:כן טסת לחו"ל?:כן ביזבזת את כל הכסף שלך?:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה?:כן נשארת ער לילה שלם?:כן עבדת במשהו והרווחת כסף?:אממ..פעם אחת.. או/או. יס או הוט?:הוט מסנג'ר או אייסיקיו?:מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו?:אביב\קיץ לא בעצם קיץ שחור או לבן?:תלוי בנסיבות מחשב או טלויזיה?:תלוי כמה משעמם ספה או כורסה?:כורסה ארנק או קופה?:ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?:מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל?:לא משנה לי... כסא עם ידיות או בלי ידיות?:עם בשר או חלב?:חלב פסטה או סלט?:תלוי איזה שניצל טופו או שניצל רגיל?:ר ג י ל אמריקה או אנגליה?:אמריקה ישראל או מקום אחר:ישראל רוק או פופ?:שניהם פוסטרים או קירות חלקים?:תלוי איזה פוסטרים דיסקמן או ? MP3:עדיין מוכרים דיסקמנים?? לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?:בהכל סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?:דני.ויש לי ידידה אחת שאוהבת לקרוא לי דני בוי. יש לך חבר/ה?:נופ.. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?:הרבה דברים.. יש לך חשבון פלאפון גבוה?:אמממ...לפעמים למה?:כי אין מדבר הרבה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?:שיחות אתה עושה גבות?:לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?:לא. אתה מרגיש יפה?:לא למה?:לא'דע אתה ביישן או פתוח?:פתוח יותר מדי..הפה שלי תמיד מסבך אותי>< מה הצבע האהוב עליך?:צהוב בננה,חום וכחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?:פה גדול מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?:ממ...אין משהו שמפריע לי. אתה מאושר?:לפעמים היית פעם מאוהב?:אני עכשיו כיף?:מה כיף? שיחקת פעם בסימס 2?:לא...זה חופרררר מה אתה חושב על העם הבריטי?:פלצנים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?:איש איש באמונתו יחייה. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?:לא ממש התעניינתי בזה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:שמאל אוכלכל/צמחוני/טבעוני:הכל למה?:כי אנחנו פה בשבילך:) ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:לא זוכר... מאמין ב- אלוהים?:בטח רוחות?:אממ...כשהייתי בן 6 ככה..סבא שלי שנפטר...הופיע בבית שלי וקרא לי..קצת קשה לי לא להאמין.. חיים שלאחר המוות?:לא יודע..עוד לא מתתי גלגול נשמות?:יש משהו בזה.. פיות?:בולשיט מלאכים?:כן ערפדים?:אולי... אהבה ממבט ראשון?:כן אהבה וירטואלית: נה... אהבה בשלט רחוק?:מזה?

britmel

New member
עונה :)

שם: רעות גיל: 21 יומולדת: 13.7.1986 גובה: 1.60 צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק דברים אהובים: מוזיקה מחשב חברים להקה: --- זמר/ת: בריטני שחקן/ית: --- אוכל: פיצה בגד: . ג'ינס סתם חפץ בחדר: מערכת דיסק: בריטני סרט: תפוס ת'גלים בנאדם: אני? חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני שעתיים שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: היום הסרט האחרון שראית: יצאת כריש חמוד ביותר הריח האחרון שהרחת: הבושם שלי הרעש האחרון ששמעת: החתול הספר האחרון שקראת: לא זוכרת המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אוףף למה הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חברה שלי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? רמקול של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? כלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אחותי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין חח מה אתה לובש כרגע? גופיה ומכנס קצר מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לאכול name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: הילה השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: נועה שם של קרוב משפחה אהוב: שי השם של חבר-אינטרנט אחד: שחר השם של המורה השנוא/ה עליך:--- השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:--- השם של חיית המחמד שלך (אם יש): שרה ומקס(חתולים) איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: אורביט קפה אתה שותה: לא ואיזה תה: רגיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אין יומן יש לך לבצפר (אם יש): סיימתי ביצפר מזמן אבל יומן יש :) מחשב יש לך: כע מצלמה יש לך: לא פלאפון יש לך: כע סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אמפי3 מאגניב כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? סתם אנשים במסן עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? take a look at my girlfriend איזה חלונות פתוחים לך במחשב? אייסי מסן אינטרנט מה עשית לפני שענית על השאלון? התחלתי לארוז את החדר שלי נהגת? אף פעם התנשקת? אתמול טסת לחו"ל? לפני 3 שנים ביזבזת את כל הכסף שלך? אף פעם עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? היום --> הליכה בחום חח נשארת ער לילה שלם? לפני חודשיים עבדת במשהו והרווחת כסף? עד לפני כמה ימים --> שרות לאומי נחשב עבודה לא? או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? ארה"ב ישראל או מקום אחר: מקום אחר רוק או פופ? פןפ פוסטרים או קירות חלקים? חצי חצי דיסקמן או ? MP3 אמפייי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? שנהים סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? פיצי יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשמוע מוזיחקה לדבר עם אנשים יש לך חשבון פלאפון גבוה? כעע בעע למה? כי אני מדברת הרבה חח מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אים אסאמאס אתה עושה גבות? כע אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? כן למה? ככה:) אתה ביישן או פתוח? ביישנית מה הצבע האהוב עליך? כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לא מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כע להיות יותר גבוהה אתה מאושר? כע היית פעם מאוהב? כע כיף? יאפ שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? גרררר
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? שרות לאומי שליטעעע מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? --- אין ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: ---- למה?ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: היו כמה חחח מאמין ב- אלוהים? קצת רוחות? לא חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? כן מלאכים? כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: כן אהבה בשלט רחוק? לא יודעת תהנו תודה גם אתם:)

Britney Style

New member
../images/Emo55.gif

שם:רון גיל: 17 יומולדת:
גובה: 1.70 צבע שיער:שחור צבע עיניים: חום דברים אהובים: מוזיקה
להקה:וויתין טמפטיישין קצת אוונסנס וקצת לינקין זמר/ת:בריטני שחקן/ית: .
אוכל: המבורגר עם צ'יפס וקולה בגד:מכנס קצר וחולצה סתם חפץ בחדר:מיטה
דיסק:כרגע של מיקה
סרט: ראיתי את אתמול את "1408" (סתם סרט מעפן
) בנאדם: אמ.... חדר בבית: החדר שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:לפני 10 דק' שמעת מוזיקה: לפי דקה נפגשת עם חברים: דיי הרבה זמן
הסרט האחרון שראית:אתמול בלילה הריח האחרון שהרחת: הריח של הזבל
הרעש האחרון ששמעת: קאנדימן (זה דיי נחשב לרעש) הספר האחרון שקראת: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:שאני רעב הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אח שלי הקטן תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? ברמקולים של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?יחפה של נינט קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?לאמא קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? "להיות בריא"
מה אתה לובש כרגע? שרוול וחולצת טריקו מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון: לאכול איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:מה שיש קפה אתה שותה: לא שותה קפה ואיזה תה: מה שיש בבית משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: Icy Tower
יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין מחשב יש לך: אין לי מושג מצלמה יש לך: כנ"ל פלאפון יש לך:כנ"ל סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:כלום כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? את הטלוויזיה איזה חלונות פתוחים לך במחשב?מדייה, התקייה של האימיול והאינטרנט מה עשית לפני שענית על השאלון?לא זוכר
נהגת?
התנשקת?
טסת לחו"ל?
ביזבזת את כל הכסף שלך?
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה?
נשארת ער לילה שלם?
עבדת במשהו והרווחת כסף?
או/או. יס או הוט? יס
מסנג'ר או אייסיקיו?מנסג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו: קיץ אביב שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה?ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?ידיות בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?אמממ שניהם... אמריקה או אנגליה? אמריקה ברור ישראל או מקום אחר:
רוק או פופ? שניהם פוסטרים או קירות חלקים?חלקים דיסקמן או ? MP3 - אייפוד לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?באייפוד מאמין ב- אלוהים?
רוחות? ככה ככה חיים שלאחר המוות?
גלגול נשמות? לא יודע.. פיות?
מלאכים?
ערפדים?
אהבה ממבט ראשון?
אהבה וירטואלית:
אהבה בשלט רחוק?

Brit22k

New member
אני ../images/Emo9.gif -שווה לקרוא ../images/Emo13.gif

שם: קובי גיל: 14 וחצי יאלה עוד מעט 15 יומולדת: 16.9 גובה: אענארף חח לא יודע ... צבע שיער: חום צבע עיניים: חומות דברים אהובים: לשמוע מוזיקה לצייר לאכול
חח... להקה: פסיקאט-דולז , בלאק אייד פיז... (מעפן נכון?!) זמר/ת: בריטנייייייי ספירס!! שחקן/ית: המ.... מריי קייט חמודהההה
אוכל: פ-י-צ-ה-!!!! בגד: ג'ינסים סתם חפץ בחדר: ג'ירג'י הדובי חחחחח דיסק: BRITNEY סרט: תאמת לא עולה לי לראש איזה סרט עכשיו.... בנאדם:
חדר בבית: החדר שלייי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עם דודה שליייי שמעת מוזיקה: היום בצהוריים נפגשת עם חברים: לפני שבוע חח הסרט האחרון שראית: ביום שישי ראיתי אזה סרט אחד עם בן אפלק וג'ניפר לופז הריח האחרון שהרחת: הבושם של בריטני!!!!! באמתתת!!! היום בצהוריםםם חח איזה ריח טובב
הרעש האחרון ששמעת: רעש?! לא יודע.... הספר האחרון שקראת:
ספר סודי סתם,תאמת אני בקושי קורא ספרים וגם עם אני קורא אני אף פעם לא מסיים... המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מה אני יעשה מחר...
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: בריטני שוש
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בטלפון שליייי שהוא בצורת קולה תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בצד אחד המיטההה שלי
ובצד השני קיר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? המורדיםם חח סתם בריטני בריטני ורק בריטני
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? השיחה האחרונה היא אבא והוא גם התקשר עלי... קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? זה מאאאאגזין , פנאי פלוסססס
מה אתה לובש כרגע? מכנס לבןןןןן וגופיה
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לאכוללל סתם אולי לדבר בטלפון קצת ... חח name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: סאפוש השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: כפיר!!!!!!!!!!! שימות השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מאיפה אני זוכר... חח שם של קרוב משפחה אהוב: ליזוש השם של חבר-אינטרנט אחד: שריייי השם של המורה השנוא/ה עליך: שרון השמנה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: יש לי מישהו אבל אני לא יכול להגיב...
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין ליייי אבל פעם היה לי ארנבת שחורה בשם ששה
חמודההה מעניין מה איתה היום... חח , עם היא חייה עדיין חחחח איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטהה
קפה אתה שותה: אייס קפההה או נס קפה
ואיזה תה: רגיל... אבל רק שאני חולה חחח משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחקקק יומן יש לך לבצפר (אם יש): עוד לא קניתי
מחשב יש לך: אין לי מושג ...
אני לא מבין בזה בכלל
מצלמה יש לך: לאא....
פלאפון יש לך: זה לא דור שלישי לא להתלהב...! אבל יש מצלמה
בקיצור זה כחול כזה ... סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: המ... יש הרבה דברים
חח סתםםם תאמת לא עולה לי משהו ... כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? ידידה בשם נופרוש עם מי אתה מדבר בטלפון? דודתייי מה אתה שומע? אני לא שומעעעעעע (
) איזה חלונות פתוחים לך במחשב? איי סיי קיוווווו והפורום
מה עשית לפני שענית על השאלון? אכלתי עוגה
ולפני זה הזמנתי האלופהה
נהגת? לא. . . . . . . . התנשקת? עוד לא
טסת לחו"ל? כןןן בכיתה ב' ביזבזת את כל הכסף שלך? עלללל....... לא זוכר... עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? אני בקושי עושה ספורטט אבל רגע!!!! על תחשוב שאני איזה אחד שמן שכל היום אוכל עוגות ולא עושה ספורט!!!! חחח!!! כי זה לא! נשארת ער לילה שלם? לא... עבדת במשהו והרווחת כסף? לא או/או. יס או הוט? הוט
מסנג'ר או אייסיקיו?
איי סיי קיוו
קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץץץ קיץץץ קיץץץץ (וזה לא השיר ההוא...) שחור או לבן? שאלה קשה...
מחשב או טלויזיה? מ=ח=ש=ב! ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? ארנק....
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גר בו (ברור כאילוו.....) חח סתם
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב יאאאאלה סיבוביםםםם כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות יותר נוח
בשר או חלב? שאלה קשה!!!! פסטה או סלט? שאלה קשה אני חולה על שניהם!!!! שניצל טופו או שניצל רגיל? מה זה טופו
... אמריקה או אנגליה? אמריקהה ישראל או מקום אחר: אין לי בעיה עם ישראל אבל גם אין לי בעיה עם מקומות אחרים ...
רוק או פופ? פופוש
פוסטרים או קירות חלקים? חלקיםםם פוסטרים זה מיושן דיסקמן או ? MP3 אייפוד
למרות שיש לי MP3 ... לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?
חחחחחחח סתםםםם הכי טוב במחשבב
סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אין
יש לך חבר/ה? לא.... מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לצייר , ללכת לקניון
יש לך חשבון פלאפון גבוה? המ... תאמת לא יודע... למה? אני לא יודע....
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? תלוי עם מי אני מדבר...
אתה עושה גבות? לא..... אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? בתחת
סתםם לא... אההה כן אני מתגלח אתה מרגיש יפה? לפעמים כן לפעמים לא למה?
ככה אתה ביישן או פתוח? תלוי למי.....! מה הצבע האהוב עליך? תכלת
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? טוב לי כמו שאני (איזה משפט
) מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אולי את השיער
אתה מאושר? כןן
רוב הזמן כן היית פעם מאוהב? נראה לי שעוד לא באמת! כיף? אני לא יודע
שיחקת פעם בסימס 2? כןןן , נחמד מאוד
מה אתה חושב על העם הבריטי? על מה?!
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? לא צריך להתגייס יאלה סתם ביזבוז של שלושה שנים חח סתםם תאמת אני חושב שמי שרוצה שיהיה לו בכיף ומי שלא אז לא צריך להתחריך אף אחד
פשוט לא
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:

Brit22k

New member
המשך ../images/Emo26.gif

זה לא העתיק את הכל אבל הנה ההמשך
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלי אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלל הכל! סתומרת לא הכל אבל ... הכל..! למה? כי אני אוהב אוכל
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לצאתת לבלותתת מאמין ב- אלוהים? כן.. רוחות?
לא... חיים שלאחר המוות? אין לי מושג! גלגול נשמות? כן פיות? לא
חבל זה דבר כל כך יפהה מלאכים? לא... ערפדים? אמאל'ההההה חחח סתםם לא יודעעעעעעע אהבה ממבט ראשון? ברור!!!! אהבה וירטואלית: כן יש מצב אהבה בשלט רחוק? יכול להיות אבל לא נראה לי שזאת תיהיה באמת אהבה ...! זהו
אני רוצה עוד!!!! חח היה כיףףףף חולה עליכםםםם מקווה שנהנתםםםם ביייי

tali44

New member
עונה../images/Emo178.gif כנסו...

הרי לא כתבתי את זה בשביל עצמי....
שאלות כלליות: שם: טלי. גיל: 16 עוד כמה ימים. יומולדת: 23.8.91 גובה: מטר 66. צבע שיער: שחור. צבע עיניים: ירוק. דברים אהובים: מוזיקה וסרטים. להקה: אוונסנס (בקטנה) זמר/ת: בריטני. שחקן/ית: . ג'וני דפ!
אוכל: פיצה + קולה. בגד: שזה? סתם חפץ בחדר: פוסטר של ג'וני. דיסק: Britney. סרט: צ'ארלי בממלכת השוקולד, היומן. בנאדם: אחיינית שלי כפרה עלייה. חדר בבית: שלי. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עם חברה שלי, בלה בטלפון. שמעת מוזיקה: ברור!! נפגשת עם חברים: לא. ברור שכן. הסרט האחרון שראית: פייי לא ראיתי ממש מלא זמן סרט. הריח האחרון שהרחת: מידנייט פנטזי. (התזתי על עצמי בסופר פארם). הרעש האחרון ששמעת: המקלדת. הספר האחרון שקראת: אני עכשיו תקועה שבועיים עם "סיפור פשוט- שי עגנון".
עבודת קיץ המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: איתי (יוגיבוי) כי הוא חותך לי שירים שאני צריכה... מחכה למסר ממנו כל שנייה. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בכוס חד פעמית ששיתי בה למון ליים. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ימין- בארון של אחותי. שמאל- אוויר. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין פה. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אין פלא.
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין פה. מה אתה לובש כרגע? בגדי בית בלויים. (
) מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להתארגן לישון.
name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: בטי, דיאנה ובלה. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: בר. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: חן בבוט מהגן.
שם של קרוב משפחה אהוב: חן (בת דודה) השם של חבר-אינטרנט אחד: שלי, עידן, לידור שיש לי באיי סי. השם של המורה השנוא/ה עליך: יפה פרנס. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: חנה. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין לי.
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: Must - בננה , מנטה עדין, או הוורוד. קפה אתה שותה:
ואיזה תה:
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: הילד הזה שקופץ, אבל אני כבר לא נכנסתי אליו שנייייים. יומן יש לך לבצפר (אם יש): אני קונה אולי מחר של מארי מחתולים בצמרת. מחשב יש לך:
מצלמה יש לך:
פלאפון יש לך:
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: שום דבר מיוחד שמצריך שוויצות. חחחחח כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם איתי (יוגיבוי), במסרים של תפוז. עם מי אתה מדבר בטלפון? עכשיו? אף אחד. מה אתה שומע? את השיר Someday איזה חלונות פתוחים לך במחשב? המדייה פלייר, תקיית השירים שלי של בריטני, הסמיילים והסימנים. מה עשית לפני שענית על השאלון? במחשב. נהגת?
התנשקת?
טסת לחו"ל?
ביזבזת את כל הכסף שלך? פחח קודם שיהיה לי כזה לבזבז.
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה?
נשארת ער לילה שלם?
עבדת במשהו והרווחת כסף?
או/או. יס או הוט? יש לי לויין, אבל אני רואה אצל חברה שלי כל הזמן HOT, אז HOT. מסנג'ר או אייסיקיו? איי סי. קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב (
). שחור או לבן? שחור. מחשב או טלויזיה? מחשב. ספה או כורסה? כורסה. ארנק או קופה? אני משתמשת בשניהם. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אני בבית שלי כרגע. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב. כסא עם ידיות או בלי ידיות? ידיות. בשר או חלב? לא יודעת, תלוי. פסטה או סלט? לא זה ולא זה. שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל. אמריקה או אנגליה? אמריקה. ישראל או מקום אחר: ישראל.
רוק או פופ? פופ.
פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים. דיסקמן או ? MP3 MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב. |בועיתסתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?
יש לך חבר/ה?
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב, מוזיקה, סרטים וחברות. יש לך חשבון פלאפון גבוה? נמוך מאדד למה? כי אין לי פלאפון.
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה עושה גבות? יש ברירה? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כנ"ל אתה מרגיש יפה? לא ממש. למה? א. שיורידו לי את הגשר המסריח. ב. שהשיער שלי ימצא צורה. ג. |כובע| (
) אתה ביישן או פתוח? פתוחה. מה הצבע האהוב עליך? וורוד ושחור. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? א. לא להיות עצבנית. ב. להיגמל מקולה. ג. ולא להתייאש מהר. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? א. להעיף את הגשר. ב. שיער. אתה מאושר? אממ, כן. היית פעם מאוהב? בג'וני, נחשב?
כיף? מה כיף? חחחחח כן, כיף לי.
שיחקת פעם בסימס 2?
מה אתה חושב על העם הבריטי? מתורבתים יותר מדי. (אם ככה כותבים) מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? שירות לאומי (?) מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא היה צריך להתנתק, אבל אני לא מאלה שישימו סרטים כתומים ויפגינו וזה.. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל את ה-כ-ל למה? מה למה? כי טעים לי, אני אוהתב לאכול!! ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: א. שגיליתי שיש לי אחיינית ושהיא עכשיו ממש אוהבת אותי!!. (גיליתי [-אני והמשפחה שלי] לפני חצי שנה שיש לי אחיינית בת שנתיים) ב. שעשיתי בגדות בלשון.
מאמין ב- אלוהים?
רוחות? חיים שלאחר המוות?
גלגול נשמות?
פיות?
מלאכים?
ערפדים?
אהבה ממבט ראשון? אולי, למה לא? אהבה וירטואלית:
אהבה בשלט רחוק? טוב שיש לאנשים מה להמציא.

brit is my love

New member
שליי =]

שאלות כלליות: שם: אורי גיל: 15 וחצי יומולדת: 21.4.91 גובה: 1.60 צבע שיער: בלונדיני צבע עיניים: ירוק דברים אהובים: ללכת לקניון להקה: בון ג'ובי, רד הוט צ'ילי פפרז זמר/ת: רק בריטני! שחקן/ית:סקרלט ג'והנסון, קיירה נייטלי, ג'ניפר אניסטון, קמרון דיאז, דרו ברימור... אוכל:בורגראנץ! בגד: ג'ינס של קרוקר סתם חפץ בחדר: ארון דיסק: ITZ סרט: טרויה בנאדם: אמאא חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: היום שמעת מוזיקה: היום נפגשת עם חברים: אתמול בלילה הסרט האחרון שראית: ימי הרעם הריח האחרון שהרחת: בושם של ידידה הרעש האחרון ששמעת: מיקרוגל הספר האחרון שקראת: פשש זה היה מזמן... אין לי מושג. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אם אני יילך לכפר המוזיקה ביום שלישי הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חברה שלי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מסך של מחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? פלאפון ואייפוד קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? סתם דיסק שצרבתי. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? האחרון שהתקשר חבר, והשיחה אחרונה שעשיתי לאבא שלי. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ספר ילדים. מה אתה לובש כרגע? בוקסר וגופית סבא. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? מממ באיסי. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: לילווש שליי! השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: ירון השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: גל שם של קרוב משפחה אהוב: ניר השם של חבר-אינטרנט אחד: _ השם של המורה השנוא/ה עליך: אריאלה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: לא דע. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין. איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: אורביט. קפה אתה שותה: נס קפה ואיזה תה: ויסוצקי משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סן אנדרס יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין מחשב יש לך: ? מצלמה יש לך: ? פלאפון יש לך: סוני אריקסון סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: גיטרה חשמלית כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? חבר. עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? טראנס איזה חלונות פתוחים לך במחשב? של האיסי מה עשית לפני שענית על השאלון? טלווזיה נהגת? כן התנשקת? כן טסת לחו"ל? לא ביזבזת את כל הכסף שלך? כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן נשארת ער לילה שלם? כן, רק במסיבות עבדת במשהו והרווחת כסף? עדיין לא. או/או. יס או הוט? ישלי יס אבל אני חושב שהוט יותר טוב. מסנג'ר או אייסיקיו? מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ! שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספא ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? ידיות בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל איכסה פיכסה טופו אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: אין רק ישראל! רוק או פופ? גם וגם פוסטרים או קירות חלקים? חלקים דיסקמן או ? MP3 אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא יש לך חבר/ה? כן כבר שנה ביחד! מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? טלווזיה, כדורגל, מחשב.. יש לך חשבון פלאפון גבוה? כן.. למה? מדברים הרבה... מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לא אתה מרגיש יפה? ממ לא דע? כן? למה? כי אומרים לי. אתה ביישן או פתוח? ביישן מה הצבע האהוב עליך? שחור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? פחות בישן מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אין לי מושג אתה מאושר? מאוד היית פעם מאוהב? עכשיו אני מאוהב! כיף? הכי כיף שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? או שהוא יותר מדי מנומס או שהוא יותר מדי חייתי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מתגייס... לא אוהב משתמטים! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: ההופעה של רוג'ר ווטרס היה היסטרי! מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? ממ לא כלכך אבל אי אפשר לדעתי... שמעתי הרבה סיפורים חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים?כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא כלכך אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? לא

עונה../images/Emo26.gif

שאלות כלליות: שם: אילנה גיל: 18+ יומולדת: 21.9.88 גובה: 1.72 צבע שיער: חום בהיר צבע עיניים: חומות דברים אהובים: אמממ כל מיני להקה: יש הרבה זמר/ת: כנ"ל שחקן/ית: כנ"ל מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני כמה דקות שמעת מוזיקה: לפני כמה ימים נפגשת עם חברים: היום הסרט האחרון שראית: אמממ בקולנוע לפני כ 3 שבועות הריח האחרון שהרחת: היום הספר האחרון שקראת: אתמול לפני השינה תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? כלום, אוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסקים לצריבה קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אני התקשרתי אל אבא ואמא התקשרה אליי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הספר שאני קוראת מה אתה לובש כרגע? מכנס 7\8 אפור וחולצת T אדומה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להמשיך לגלוש ואחר כך לארוז ת'תיק name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: ויקה השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: לודה השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: רוקסנה שם של קרוב משפחה אהוב: אריאל השם של חבר-אינטרנט אחד: קרין השם של המורה השנוא/ה עליך: שוש השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אין בן אדם כזה השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין לי איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: התמכרתי למסטיק Hubba Bubba בטעם קלאסי
קפה אתה שותה: על חלב, מידי פעם ואיזה תה: רגיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: כרגע אין לי משחקי מחשב יומן יש לך לבצפר (אם יש): סיימתי ללמוד כבר מחשב יש לך: אמממ LG פלאפון יש לך: נוקיה נפתח כזה, שחור סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: לא אוהבת להשוויץ מה עשית לפני שענית על השאלון? הייתי בפורום אחר נהגת? אין לי רישיון
התנשקת? כן טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך? כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן נשארת ער לילה שלם? כן או/או יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? ג וגם קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט, ואם אפשר עם טונה וביצה קשה
שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: מקום אחר רוק או פופ? גם וגם פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? גם וגם סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא יש לך חבר/ה? כן מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מוזיקה,אינטרנט יש לך חשבון פלאפון גבוה? פעם גבוהה פעם נמוך למה? הרבה SMSים מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? גם וגם אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן
אתה ביישן או פתוח? תלוי במצב מה הצבע האהוב עליך? כחול וגווניו מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? כלום אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? כן כיף? כן שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? הם נחמדים מאוד מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? כל אחד ודעתויו. אני אישית - מתגייסת
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? - ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? אמממ לא יודעת

YugiBoy

New member
הרבה זמן לא עניתי על שאלון...

אני לא בכושר... טוב, גם ככה אף אחד לא קורא את זה חחחחח.....רק אני קורא את של האחרים O_O שאלות כלליות: שם: איתי גיל: 16 צבע שיער: חום צבע עיניים: גם דברים אהובים: שאלה כללית מידי. להקה: טוקיו הוטל
זמר/ת: יש המוןן...אבל הכי מתאים לבחור בבריט(= שחקן/ית: . שאלה קשה... סרט: זכרונותיה של גיישה מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: מיקודם שמעת מוזיקה: בבוקר נפגשת עם חברים: היום הריח האחרון שהרחת: שמפה..(יצאתי מהמקלחת עכשיו) הרעש האחרון ששמעת: ילדות בנות 11 צורחות ברחוב כמו משוגעות הספר האחרון שקראת: נקמה המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הספר האחרון שקראתי... הבנאדם האחרון שחשבת עליו: עזבו... תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך?
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בקירות... קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? ניסיון נחמד, אצלי הדיסקים תמיד באריזה הנכונה. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ללחוץ על "שלח".... איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה... תה: רגיל(בקיץ קר) ובחוץ נסטי..אני אוהב את כל הטעמים שלהם :) יומן יש לך לבצפר (אם יש): שנים שאין לי.. אולי השנה אני אקנה..אם יהיה משהו יפה ונוח מחשב יש לך: נייח... מצלמה יש לך: מצלמה טובה :) סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: שקל....חח כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? "עם מי אתה מדברת? חח עם מי אתה מדבר בטלפון? No One...אני עונה על השאלון שלך
מה אתה שומע? טלוויזיה.... נהגת? לא.... התנשקת? כן... טסת לחו"ל? כן... ביזבזת את כל הכסף שלך? כל פעם שיש לי אני מבזבז...עד שאני חוסך עוד :) עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? בחום הזה... מספיק לשבת בלי מזגן או מאוורר... נשארת ער לילה שלם? כן...:) עבדת במשהו והרווחת כסף? כן :) או/או. יס או הוט? לא יודע... מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר
קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? גם וגם מחשב או טלויזיה? לא יודע ספה או כורסה?
ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? תלוי מהו המקום האחר.. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב... אני לא מסתובב אבל יותר נח להיות גמיש עם התנועה... כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם... בשר או חלב? חלב... פסטה או סלט? פסטה! שניצל טופו או שניצל רגיל? שום דבר רוק או פופ? פופ פוסטרים או קירות חלקים? תלוי איך זה נראה דיסקמן או ? MP3 MP3 למרות שאני מת על דיסקמנים.. לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? לחבר את המערכת למחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יוגי (= יש לך חבר/ה? לא כרגע... מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? כל מיני... יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא
למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMSיםםם אתה עושה גבות? בטחח...(שלא.) אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? שפם... אתה מרגיש יפה? לא יודע.. אבל אומרים לי...
למה? כי זה מה שהם חושבים אני מניח... אתה ביישן או פתוח? איפשהו באמצע.. מה הצבע האהוב עליך? אני אוהב את כל הצבעים מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? הייתי מחליף אותו כמו שהוא מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? לא יודע... אתה מאושר? אני לא בדיכאון... כשאני אהיה מאושר וזורח, אני אדע. היית פעם מאוהב? בערך... כיף? בערך... שיחקת פעם בסימס 2? לא... לא יצא לי
מה אתה חושב על העם הבריטי? מאיפה צצה השאלה הזו? מה אתה חושב על העם האוזבקיסטני? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? נראה לי שכן... מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אני יותר בקטע של פוליטיקה מדינית סוציאלית...
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני... אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אני כמעט ולא נוגע בבשר.. למה?
שתוק... (סתם...... כי....לא יודע..ככה בא לי) ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: ששרון בחרה ביואבבבבב (לא.) מאמין ב- אלוהים? נראה לי... רוחות? לא... חיים שלאחר המוות? בערך... אני לא חושב שפשוט מפסיקים 'להיות'..בטח קורה משהו עם הנשמה גלגול נשמות? לא פיות? בוודאי............................................................(שלא) מלאכים? לא יודע ערפדים? בדיוק עבר אחד מבעד לחלון... אהבה ממבט ראשון? כן... אהבה וירטואלית: כן...אבל היא לא אמיתית...כי בני אדם שונים במציאות אהבה בשלט רחוק? שזה?

מקוצר יותר

שם: אמיליה גיל: 21 יומולדת: 5.6 גובה: 1.75 צבע שיער: חום בהיר צבע עיניים: ירוק דברים אהובים: מוסיקה כמובן, ים, מסיבות, הופעות החברים שלי ולישון להקה: גו גו דולס זמר/ת: שירי מימון, בריטני, כריסטינה, אבריל, לילי אלן שחקן/ית: .פקונדו ארנה, בראד פיט (ולא כי הם חתיכים חחחח) ממ ועוד המון אוכל: רביולי בטטה, סופלה שוקולד, נודלס עם עוף, צ'יפס, ספגטי אלפרדו, שניצל תירס בגד: .חצאית מיני, סקיני סרט: עיר של מלאכים, סיפור אהבה בלתי נשכח, אליזבת טאון בנאדם: אחותי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני שעתיים עם אחותי שמעת מוזיקה: כרגע נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: מיס ליטל סאנשיין - לא משהו.... הספר האחרון שקראת: התמימים - הרלן קובן המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: להיזכר בשם הספר האחרון שקראתי
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אחותי מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? מקווה שאצליח להירדם איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מאסט מלבין או מלון חמוץ קפה אתה שותה: אייס קפה ארומה, וקפוצ'ינו בכל מקום ואיזה תה: ארל גריי רק בחורף מה אתה שומע? לילי אלן מה עשית לפני שענית על השאלון? קראתי עידכונים על בריט... נהגת? אין לי רישיון התנשקת? מממ לפני חודשיים כמעט טסת לחו"ל? טסה ב-6 לספטמבר לארה"ב
נשארת ער לילה שלם? בעבודה או/או. יס או הוט? ברור שהוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסן שולט קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ אביבשחור או לבן? מחשב או טלויזיה? מחשב המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? ברור שאחר פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? תירס אמריקה או אנגליה? אנגליה ברור ישראל או מקום אחר: "אין מקום אחר, אין אחר..." חח בנימה פטריוטית רוק או פופ? שניהם פוסטרים או קירות חלקים? תמונות... דיסקמן או ? MP3 נגן אמ פי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אמי יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? נרגילה, חברים, הופעות ולישון אתה עושה גבות? כן לעצמי אתה מרגיש יפה? בודאי למה? כי עם עובדות לא מתווכחים
אתה ביישן או פתוח? תלוי עם מי מה הצבע האהוב עליך? ירוק מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? פחות רגישות, יותר פתיחות מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? שיניים אתה מאושר? בדרך לשם אבל לא מתלוננת היית פעם מאוהב? כן כיף? לא רע מה אתה חושב על העם הבריטי? אין עליו, אנגליה אהובתי אוכלכל/צמחוני/טבעוני: כל קבוצות המזון למה? כי ככה זה יותר מגוון ובריא וכי טעים לי חחחח ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: תקופות טובות עם האקס מאמין ב- אלוהים? בודאי רוחות? כן גלגול נשמות? כן אהבה ממבט ראשון? משהו בכיוון אהבה וירטואלית: יש מצב אהבה בשלט רחוק?למה לא

למעלה