שאלון

lolly1

New member
אני וזוהרה נענה ../images/Emo6.gif

|זוהרה בטלפון| כללי- שם: שולה: אירית זוהרה: נטע גיל: שולה וזוהרה: 18 מין [זכר\נקבה, סוטים!]: שולה וזוהרה: נקבות
מידת נעליים: שולה: 39 זוהרה: 38 מאכל אהוב: שולה: זוהרה מאיימת להרוג אותי
גלידת cookie dough! זוהרה: שוקולד
משקה אהוב: שולה: אייס טי אפרסק
זוהרה: מים
ספר אהוב: שולה: ה"פ אני מניחה
זוהרה: כשהרוח נושבת/ג'יימס פיטרסון צבע אהוב: שולה: סגול זוהרה: כחול סרט אהוב: שולה: בת הים הקטנה ^^ זוהרה: מולאן רוג' וואן הלסינג
צלצול בפלאפון: שולה: Smash Mouth - All Star זוהרה: ים של דמעות
לבוש- נעליים מועדפות: שולה: ספורט זוהרה: כל דבר גבוה
מכנסיים\חצאית\שמלה: שולה וזוהרה: מכנסיים תחתונים\בוקסר\חוטיני: שולה: תחתונים וגם בוקסר P: זוהרה: תחתונים גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: שולה וזוהרה: טי שרט כפפות\צעיף: שולה: שניהם
זוהרה: כפפות, צעיף חונק אותי
ספורטיבי\אלגנטי: שולה: ספורטיבי? זוהרה: אלגנטי מוזיקה- זמר\ת מועדף: שולה: אממ אממ אלאניס מוריסט? זוהרה: רובי וויליאמס
להקה מועדפת: שולה: K's Choice ^^ זוהרה: ווסטלייף |פלאשבק של שולה לעיונויים אצל זוהרה
| פסקול אהוב: שולה: בת הים הקטנה ^^ זוהרה: מולאן רוג' שיר מועדף: שולה: Three Doors Down - Here Without You זוהרה: Robbie Williams - Angels כלי נגינה מועדף: שולה: גיטרה ותופים זוהרה: כינור
קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: שולה: כולן זוהרה: אקוסטית מתי פעם אחרונה..- התקלחת: שולה: אתמול באממ 16:00 זוהרה: היום בבוקר חפפת שיער: שולה: אתמול במקלחת :| זוהרה: אתמול בבוקר
צחצחת שיניים: שולה וזוהרה: היום בבוקר
התחבקת: שולה: אתמול זוהרה: ביום שבת צילמת תמונה: שולה: אממ שהראתי לזוהרה את הכרית ^^ זוהרה: לא יודעת, מזמן צילמו אותך: שולה: בעעע אממ ממש ממש מזמן זוהרה: לפני שבועיים בערך

Simply me1

New member
מסקנה חשובה! ../images/Emo32.gif

שמתן לב שכל משתתפות הפורום הן בנות? מעניין מה הסיבה..

figure

New member
you mean

כל מי שענתה לשאלון עד עכשיו? יש כמה בנים פה. אני חושבת. 00'

Mrs big

New member
עחלןחיעכןןועיןכוטארוא54/'דןוטטון

כללי- שם: ענבר. גיל: 13 והרבה חודשים. מין [זכר\נקבה, סוטים!]: נקבה. מידת נעליים: 40 - 39. מאכל אהוב: כלמיני. משקה אהוב: שוקוצ'ינו, מילקשייק תות של מקדונלדס. ספר אהוב: הנסיך הקטן. צבע אהוב: לילך. סרט אהוב: היומן. צלצול בפלאפון: תלוי מי מצלצל. לבוש- נעליים מועדפות: מגפי זונות. מכנסיים\חצאית\שמלה: מכנסיים. תחתונים\בוקסר\חוטיני: תחתונים. גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: גופייה. כפפות\צעיף: כפפות. ספורטיבי\אלגנטי: מוזנח. מוזיקה- זמר\ת מועדף: כלמיני. להקה מועדפת: משינה, כנסיית השכל. פסקול אהוב: לאדעת. שיר מועדף: כלמיני. כלי נגינה מועדף: גיטרה. קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: לאדעת. מתי פעם אחרונה..- התקלחת: אתמול. חפפת שיער: אתמול. צחצחת שיניים: נראה לי שהיום בבוקר. התחבקת: אתמול.. צילמת תמונה: אתמול, בפלאפון. צילמו אותך: לפני שבוע ומשהו.

../images/Emo26.gif

כללי- שם: שלומצה גיל: 16 מין [זכר\נקבה, סוטים!]: נקבה מידת נעליים:37 מאכל אהוב: עוגיות בריאות משקה אהוב: נס אגוזים ספר אהוב: אני כריסטיאנה פ. צבע אהוב: כמעט הכול סרט אהוב: טייקינג לייבס צלצול בפלאפון: עדיף רטט לבוש- נעליים מועדפות: באפלו מכנסיים\חצאית\שמלה: מכנסיים תחתונים\בוקסר\חוטיני: תחתונים / חוטיני גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: סבא כפפות\צעיף: גם וגם ספורטיבי\אלגנטי: ספורטיבי מוזיקה- זמר\ת מועדף: רובי ויליאמס /אביב גפן להקה מועדפת: דה קולינג פסקול אהוב: של גוטיקה שיר מועדף: יש המון כלי נגינה מועדף: גיטרה חשמלית קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: חשמלית מתי פעם אחרונה..- התקלחת: אתמול בלילה חפפת שיער: אתמול בלילה צחצחת שיניים: היום בבוקר התחבקת: היום בצוהוריים צילמת תמונה: לפני חודש בערך צילמו אותך: לפני חודש בערך

רונקי

New member
חזרתי מאספת הורים-היה אחלה../images/Emo13.gif

שם:טלי גיל: 16.5 מין [זכר\נקבה, סוטים!]: נקבה מידת נעליים:40+ מאכל אהוב:בלינצ'ס ובעצם הכל משקה אהוב: פירות טבעיים
ספר אהוב:גירושים מאוחרים-א.ב.יהושע צבע אהוב:ירוק סרט אהוב: מש' טננבאום צלצול בפלאפון: גולדן בראון לבוש- מעדיפה ערום..נוו מה השאלה הזו,רגיל כזה נעליים מועדפות:סניקרס מכנסיים\חצאית\שמלה: מכנסיים,אבל אוהבת גם ת'שאר תחתונים\בוקסר\חוטיני:תחתונים גופיה\גופית סבא\טי שרט\?:גופית סבא כפפות\צעיף:כפפות,גם וגם ספורטיבי\אלגנטי: גם וגם מוזיקה- הכל מתי פעם אחרונה..- התקלחת:לפני יומיים חפפת שיער:כנ"ל צחצחת שיניים:היום בבוקר התחבקת: היום [אחרי אספת הורים..
צילמת תמונה:לפני שבוע צילמו אותך:לפני שבוע

tuty fruty

New member
תשובות

כללי- שם:רנה גיל:17 מין [זכר\נקבה, סוטים!]:נקבה מידת נעליים:36 מאכל אהוב:ספגטי פטריות ושמנת משקה אהוב:לימונדה ספר אהוב:באדולינה צבע אהוב:כחול סרט אהוב:ריקוד צמוד צלצול בפלאפון:אולסטאר של שרק לבוש- נעליים מועדפות:נעלי פלטפורמה מגזית! מכנסיים\חצאית\שמלה:מכנסיים תחתונים\בוקסר\חוטיני:תחתונים גופיה\גופית סבא\טי שרט\?:גופייה כפפות\צעיף:צעיף ספורטיבי\אלגנטי:אלגנטי מוזיקה- זמר\ת מועדף:אין להקה מועדפת:הדג נחש מוניקה סקס כוורת פסקול אהוב:של ריקוד צמוד שיר מועדף:bitch כלי נגינה מועדף:גיטרה קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס:קלאסית מתי פעם אחרונה..- התקלחת:היום בבוקר חפפת שיער:היום בבוקר צחצחת שיניים:היום בבוקר התחבקת:לפני שעה צילמת תמונה:ממזמן לא צילמו אותך:ממזמן לא

victoria777

New member
תשובות

כללי- שם:ויקטוריה גיל:16 מין [זכר\נקבה, סוטים!]:נקבה מידת נעליים:44(זאת לא טעות) מאכל אהוב:גלידה משקה אהוב:מים מינרלים ספר אהוב:שונאת לקרוא צבע אהוב:קשה להגדיר אחד ספציפי סרט אהוב:יש הרבה צלצול בפלאפון:אין פלאפון לבוש- נעליים מועדפות:מה שיש...(עם המידה הזאת אין ברירה) מכנסיים\חצאית\שמלה:מכנסיים תחתונים\בוקסר\חוטיני:תחתונים ובוקסר(גם סוג של תחתונים,לא?) גופיה\גופית סבא\טי שרט\?:גופייה כפפות\צעיף:כפפות ספורטיבי\אלגנטי:משהו באמצע מוזיקה- זמר\ת מועדף:פעם זאת הייתה בריטני-עכשיו אין להקה מועדפת:פעם אלה היו בקסטריט בויז-עכשיו אין פסקול אהוב:אין שיר מועדף:אין אחד ספציפי כלי נגינה מועדף:לא מנגנת קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: מתי פעם אחרונה..- התקלחת:היום חפפת שיער:היום צחצחת שיניים:היום התחבקת:לא זוכרת צילמת תמונה:מזמן,לא זוכרת צילמו אותך:מזמן,לא זוכרת

backstreet girl

New member
עונה

כללי- שם: רוני. גיל: 15 וחצי. מין [זכר\נקבה, סוטים!]:נקבה. מידת נעליים:39. מאכל אהוב: הכול חוץ ממאכלים חריפים. משקה אהוב: קוקוה קולה. ספר אהוב: אמממ..אם אני חייבת אז קיץ אחד ביחד. צבע אהוב: אדום. סרט אהוב: דלתות מסתובבבות. צלצול בפלאפון:carnaval 2 לבוש-אמממ..כל מה שמוצא חן בעיניי. נעליים מועדפות: כל מה שמוצא חן בעניי. מכנסיים\חצאית\שמלה: מכנסיים. תחתונים\בוקסר\חוטיני: תחתונים. גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: גופיה. כפפות\צעיף: צעיף. ספורטיבי\אלגנטי: אמממ.. מוזיקה- זמר\ת מועדף: כריסטינה אגילרה. להקה מועדפת:רד הוט צ'ילי פפרז ובקסטריט בויז. פסקול אהוב: אממ...turn back tima של אקווה(דלתות מסתוסבבות נו). שיר מועדף: כרגע..sweet child of mine של גאנס אנד רוזס. כלי נגינה מועדף: אמממ..גיטרה..אני אוהבת להקשיב לסולואים של גיטרות אבל אני עצמי לא מנגנת. קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: חשמלית. מתי פעם אחרונה..- התקלחת: היום לפני שעה.. חפפת שיער: היום לפני שעה.. צחצחת שיניים:היום בבוקר. התחבקת: אמממ..לפני 4 שעות..עם חברות שלי.. צילמת תמונה: לא זכור לי. צילמו אותך: לפני איזה שבוע.

יאללה אני

שם:עדי גיל:עוד חודש 17 מין [זכר\נקבה, סוטים!]:נקבה מידת נעליים:39 מאכל אהוב:פיצה!! משקה אהוב:מים ספר אהוב:לא קוראת ספרים!!! צבע אהוב:אדום סרט אהוב:תלוי רק בך צלצול בפלאפון:אין לבוש- נעליים מועדפות:ספורט מכנסיים\חצאית\שמלה:מכנסיים תחתונים\בוקסר\חוטיני:תחתונים גופיה\גופית סבא\טי שרט\?טי שרט :כפפות\צעיף: ספורטיבי\אלגנטי: ספורטיבי מוזיקה- זמר\ת מועדף:הראל מויאלללל להקה מועדפת:כלום פסקול אהוב:אה? שיר מועדף:סימנים של הראל כלי נגינה מועדף:דרבוקה\גיטרה קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס:אנערף הכל אותו דבר מתי פעם אחרונה..- התקלחת:מקודם חפפת שיער:מקודם צחצחת שיניים:לפני רבע שעה התחבקת: צילמת תמונה:לא זוכרתת צילמו אותך:

FlowerPower

New member
עונה כי זה נחמד ביותר P:

כללי- שם: ליהי גיל: עוד קצת פחות מחודשיים 16 :] מין [זכר\נקבה, סוטים!]: נקבה מידת נעליים: 38-9 מאכל אהוב: יש לי חשקים מוזרים, ולפעמים דברים שאני אוהבת מגעילים אותי משקה אהוב: קולה (?) ספר אהוב: תולי תעלולי (קראתי כשהייתי קטנה.. את כל הסידרה! זה שולט!) צבע אהוב: כחול סרט אהוב: מוצאים את נמו צלצול בפלאפון: כרגע יש לי של הקטקטים לבוש- נעליים מועדפות: כפכפי ספורט של סקצ'רס מכנסיים\חצאית\שמלה: ג'ינס תחתונים\בוקסר\חוטיני: תחתונים רגילים גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: גופית סבא כפפות\צעיף: צעיף ספורטיבי\אלגנטי: ספורט-אלגנט P: מוזיקה- זמר\ת מועדף: אבריל לאבין להקה מועדפת: מארון 5 (?) פסקול אהוב: שרק 1 ו-2 שיר מועדף: Tess- the second you sleep כלי נגינה מועדף: לאודעת קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: לאודעת מתי פעם אחרונה..- התקלחת: לפני חצי שעה חפפת שיער: אתמול או שלשום לא זוכרת צחצחת שיניים: לפני חצי שעה, במקלחת התחבקת: אתמול :/ צילמת תמונה: לא זוכרת.. צילמו אותך: לא זוכרת..

מסטולית

New member
נמ P:

כללי- שם: גילי גיל: 17 וקצת מין [זכר\נקבה, סוטים!]: נקבה מידת נעליים: 39 מאכל אהוב: לא יודעת משקה אהוב: מים ספר אהוב: "אופטימיות נצחית" צבע אהוב: שחור סרט אהוב: ארמגדון צלצול בפלאפון: ריקוד השורטי-ביגי לבוש- נעליים מועדפות: אולסטאר מכנסיים\חצאית\שמלה: חצאית תחתונים\בוקסר\חוטיני: תחתונים גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: גופייה כפפות\צעיף: צעיפים
ספורטיבי\אלגנטי: ספורטיבי מוזיקה- זמר\ת מועדף: אביב גפן להקה מועדפת: כנסיית השכל פסקול אהוב: של ארמגדון שיר מועדף: שנינו שווים - אביב גפן כלי נגינה מועדף: שיפרה, הגיטרה שלי קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: קלאסית מהממת
מתי פעם אחרונה..- התקלחת: לפני שעה חפפת שיער: אתמול צחצחת שיניים: לפני חצי שעה התחבקת: אחרי צהריים צילמת תמונה: בחופש חנוכה צילמו אותך: כבר שנים לא..

DesertRose1

New member
../images/Emo39.gif

שם:אריאל גיל:16 עוד חודש וחצי. מין [זכר\נקבה, סוטים!]:נקבה מידת נעליים:41-42 מאכל אהוב:אין ממש...:| משקה אהוב:קפה ספר אהוב:ספרי פסיכולוגיה. צבע אהוב:אדום סרט אהוב:חומות של תקווה, שבעה חטאים... יש הרבה.. צלצול בפלאפון:angel-the corrs לבוש- נעליים מועדפות:מגפיים. מכנסיים\חצאית\שמלה:חצאית. תחתונים\בוקסר\חוטיני:חוטיני גופיה\גופית סבא\טי שרט\?:גופייה כפפות\צעיף:צעיף ספורטיבי\אלגנטי:אלגנטי מוזיקה- זמר\ת מועדף:אין מישהו שאני יכולה להצביע עליו. יש יותר מדי. להקה מועדפת:אותו הדבר. פסקול אהוב:לב אמיץ שיר מועדף:too much כלי נגינה מועדף:פסנתר קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס:קלאסי מתי פעם אחרונה..- התקלחת:הבוקר חפפת שיער:אתמול צחצחת שיניים:הבוקר התחבקת:הבוקר צילמת תמונה:אתמול צילמו אותך:צילמתי את עצמי אתמול.

קוקו 28

New member
התשובות שלי../images/Emo66.gif

כללי- שם:ג. גיל:28 מין [זכר\נקבה, סוטים!]:נ. מידת נעליים:37 מאכל אהוב:סלט חצילים משקה אהוב:נס-קפה ספר אהוב:רופאים/אריך סגל צבע אהוב:ירוק כהה סרט אהוב:הילארי וג'קי צלצול בפלאפון:צלצול מולחן-קונצ'רטו לצ'לו של אלגר באי מינור לבוש- נעליים מועדפות:עקב קטן, נעל גבוהה סגורה שחורה מכנסיים\חצאית\שמלה:חצאית לחוץ, מכנסים לבית תחתונים\בוקסר\חוטיני: אופציה מס'1 גופיה\גופית סבא\טי שרט\?:טי שרט כפפות\צעיף: צעיף..... צבעוני ספורטיבי\אלגנטי:ספורט-אלגנט מוזיקה- זמר\ת מועדף: מעדיפה שירים, לא זמרים להקה מועדפת: u2, בטח יש עוד. פסקול אהוב: מולין רוז', פורסט גאמפ שיר מועדף:she's always a woman to me כלי נגינה מועדף:צ'לו קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס:גיטרה? קלאסית,אקוסטית מתי פעם אחרונה..- התקלחת: אתמול בערב חפפת שיער:שישי צחצחת שיניים:הבוקר התחבקת:אתמול... צילמת תמונה: לפני חודש בערך (מצלמה חדשה) צילמו אותך:באותו יום (בלא ידיעתי...)

עונהה../images/Emo85.gif

כללי- שם: הילה גיל: 13 מין [זכר\נקבה, סוטים!]: נקבה מידת נעליים: 38-39 מאכל אהוב: ספגטי משקה אהוב: קולה ספר אהוב: "היום האחרון" צבע אהוב: ורודד סרט אהוב: "יום בניו יורק" צלצול בפלאפון: הלבבב לבוש- נעליים מועדפות: עקב מכנסיים\חצאית\שמלה: ג'ינס תחתונים\בוקסר\חוטיני: חוטיני גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: גופיה כפפות\צעיף: צעיף ספורטיבי\אלגנטי: ספורטיבי מוזיקה- זמר\ת מועדף: מאיה בוסקילההה להקה מועדפת: דיימונדז פסקול אהוב: אין שיר מועדף: הדלקת כוכב כלי נגינה מועדף: דרבוקה קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: X מתי פעם אחרונה..- התקלחת: בבוקר חפפת שיער: בבוקר צחצחת שיניים: בבוקר התחבקת: בבוקר צילמת תמונה: אתמול צילמו אותך: לא זוכרת

ady18

Well-known member
תגובה

כללי- שם:יעל גיל:20 מין [זכר\נקבה, סוטים!]:נקבה מידת נעליים:36 מאכל אהוב:על האש ודברי מאפה וגם פסטה משקה אהוב:קולה מים מיץ תפוזים וגם משקאות של אלכוהל ספר אהוב:ספר של מעיין קרת צבע אהוב:כחול סרט אהוב:אסקימו לימון צלצול בפלאפון:כרגע פינוקו אבל משתנה בהתאם למצב הרוח לבוש- נעליים מועדפות:בחורף מגפים בקיץ תלוי בבגד מכנסיים\חצאית\שמלה:מכנסים תחתונים\בוקסר\חוטיני:תחתונים גופיה\גופית סבא\טי שרט\?:גופיה וטישרט כפפות\צעיף:צעיף ספורטיבי\אלגנטי:תלוי מוזיקה- זמר\ת מועדף:יוסי עדן מושיק עפיה עמיר בניון שראל קובי פרץ להקה מועדפת:אין פסקול אהוב:אין שיר מועדף:נצחת איתי הכול כלי נגינה מועדף:דרבוקה קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: מתי פעם אחרונה..- התקלחת:אתמול חפפת שיער:היום אני חופפת צחצחת שיניים:בבוקר התחבקת:יום ראשון צילמת תמונה:מזמן מזמן לא צילמו אותך:בערך באוקטבור

../images/Emo141.gif

כללי- שם: - גיל: 14 מין [זכר\נקבה, סוטים!]: נקבה מידת נעליים: 37 מאכל אהוב: פיצה ופסטה משקה אהוב: קפה ושוקו ספר אהוב: ורוניקה מחליטה למות צבע אהוב: שחור/אדום סרט אהוב: אין צלצול בפלאפון: SOMEWHERE ONLY WE KNOW לבוש- נעליים מועדפות: יש הרבה.. מכנסיים\חצאית\שמלה: מכנסיים תחתונים\בוקסר\חוטיני: תחתונים גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: טי שרט כפפות\צעיף: צעיףףףףף ספורטיבי\אלגנטי: אלגנטי בדר"כ מוזיקה- זמר\ת מועדף: אבריל לאבין ואביב גפןןן להקה מועדפת: אוונסנססססססס פסקול אהוב: - שיר מועדף: יש הרבה.. כלי נגינה מועדף: אין קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: לא יודעת... מתי פעם אחרונה..- התקלחת: אתמול בערב חפפת שיער: אתמול בערב צחצחת שיניים: היום בבוקר התחבקת: היום צילמת תמונה: מזמןןןן צילמו אותך: מזמןןןןןן

Forion

New member
התשובות שלי ../images/Emo13.gif

כללי
שם: בני
מידת נעליים: 45-46
מאכל אהוב: השניצל של אמא, פיצה עם פטריות
משקה אהוב: ספרייט, שוקו
ספר אהוב: הארי פוטר (כולם), מדריך טרמפיסט לגלקסיה, צופן דה וינצ'י מלאכים ושדים, הנעלמים ועוד
צבע אהוב: כחול, שחור
סרט אהוב: לב אמיץ, רובין הוד גברים בגטקס, שר הטבעות, ראיון עם ערפד
צלצול בפלאפון: אין לי פלאפון...
לבוש
נעליים מועדפות: כדורסל (עדיפות לריבוק)
מכנסיים\חצאית\שמלה: מכנסיים
תחתונים\בוקסר\חוטיני: תחתונים ובוקסר
גופיה\גופית סבא\טי שרט: גופיה, טי שרט
כפפות\צעיף: צעיף
ספורטיבי\אלגנטי: ספורט-אלגנט
מוזיקה
זמר\ת מועדף: אלאניס מוריסט, אבריל לאבין,
להקה מועדפת: יש הרבה... מטאליקה, נירוונה, אוונאסנס, לינקין פארק, ניקלבק, קולדפליי ועוד
פסקול אהוב: של "לב אמיץ","שרק", "ספיידרמן".
שיר מועדף: גם פה יש כמה... Nothing else matters - metallica Lithium - Nirvana Bring Me To Life - Evanescence Ironic - Alanis Morrisette
כלי נגינה מועדף: האורגן שלי, גיטרה
קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: חשמלית ובס
מתי פעם אחרונה...
התקלחת: אתמול בערב
חפפת שיער: אתמול בערב
צחצחת שיניים: היום בבוקר
התחבקת: אתמול בערב עם אחיינים שלי
צילמת תמונה: לפני חודש בערך
צילמו אותך: לא יודע... בני

למעלה