אני וזוהרה נענה ../images/Emo6.gif
|זוהרה בטלפון| כללי- שם: שולה: אירית זוהרה: נטע גיל: שולה וזוהרה: 18 מין [זכר\נקבה, סוטים!]: שולה וזוהרה: נקבות
מידת נעליים: שולה: 39 זוהרה: 38 מאכל אהוב: שולה: זוהרה מאיימת להרוג אותי
גלידת cookie dough! זוהרה: שוקולד
משקה אהוב: שולה: אייס טי אפרסק
זוהרה: מים
ספר אהוב: שולה: ה"פ אני מניחה
זוהרה: כשהרוח נושבת/ג'יימס פיטרסון צבע אהוב: שולה: סגול זוהרה: כחול סרט אהוב: שולה: בת הים הקטנה ^^ זוהרה: מולאן רוג' וואן הלסינג
צלצול בפלאפון: שולה: Smash Mouth - All Star זוהרה: ים של דמעות
לבוש- נעליים מועדפות: שולה: ספורט זוהרה: כל דבר גבוה
מכנסיים\חצאית\שמלה: שולה וזוהרה: מכנסיים תחתונים\בוקסר\חוטיני: שולה: תחתונים וגם בוקסר P: זוהרה: תחתונים גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: שולה וזוהרה: טי שרט כפפות\צעיף: שולה: שניהם
זוהרה: כפפות, צעיף חונק אותי
ספורטיבי\אלגנטי: שולה: ספורטיבי? זוהרה: אלגנטי מוזיקה- זמר\ת מועדף: שולה: אממ אממ אלאניס מוריסט? זוהרה: רובי וויליאמס
להקה מועדפת: שולה: K's Choice ^^ זוהרה: ווסטלייף |פלאשבק של שולה לעיונויים אצל זוהרה
| פסקול אהוב: שולה: בת הים הקטנה ^^ זוהרה: מולאן רוג' שיר מועדף: שולה: Three Doors Down - Here Without You זוהרה: Robbie Williams - Angels כלי נגינה מועדף: שולה: גיטרה ותופים זוהרה: כינור
קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: שולה: כולן זוהרה: אקוסטית מתי פעם אחרונה..- התקלחת: שולה: אתמול באממ 16:00 זוהרה: היום בבוקר חפפת שיער: שולה: אתמול במקלחת :| זוהרה: אתמול בבוקר
צחצחת שיניים: שולה וזוהרה: היום בבוקר
התחבקת: שולה: אתמול זוהרה: ביום שבת צילמת תמונה: שולה: אממ שהראתי לזוהרה את הכרית ^^ זוהרה: לא יודעת, מזמן צילמו אותך: שולה: בעעע אממ ממש ממש מזמן זוהרה: לפני שבועיים בערך
|זוהרה בטלפון| כללי- שם: שולה: אירית זוהרה: נטע גיל: שולה וזוהרה: 18 מין [זכר\נקבה, סוטים!]: שולה וזוהרה: נקבות