שאלון

SuperKeren

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני תמיד נקרעת כשאומרים את השם הזה
(בגלל הגורילות בצועקות בהתחלת השיר: "הצל!!!!!!!!!!!!!!! שראל!!!!!!!!!!! משפחת טאקט!!!!!!!!!!!!!!")

טולייצ

New member
עכשיו אני ../images/Emo9.gif

האם אי פעם:
פגעת בעצמך? לא באופן ישיר יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא חושבת היית מאוהב? בערך היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? אחי ישב לי על היד,היא נשברה עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? הממ.. היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? יאפ נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן,קורה המון
נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? היו כמה עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? "מפורסם"
הרגת חיה בטעות? בערך הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא,
אבל עשיתי את הכדור שעף לשמיים היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין ב:
באסטרולוגיה? כן בקסם? לא ממש באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? אולי ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לגמריי במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא קרה לי,אבל אני מניחה שאני אבקש
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? מה זה? בדת מאורגנת? שוב,מה זה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? שום מקום יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? שישץ,בקו,מורי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? שישץ ובקו מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? יש המון! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא זוכרת מי החבר שלך
שאתה מכיר הכי הרבה זמן? רונית הכי מעט זמן? ברק הכי מצחיק? הדר הכי קרוב? שישץ הכי מוזר? עידן הכי חכם? כולם חכמים שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? טלי הכי נחמד? כולם הזמר הכי טוב? נימרוד שיקלר/כריס מרטין הכי רועש? רועש
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? כרגע,פפי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שישיץ/בקו על מי אתה סומך הכי הרבה? שישץ ובקו מי מקשיב לבעיות שלך? חברים עם מי אתה רב הכי הרבה? אבא/אחותי/אחי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? ברק האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לרוב האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אני הזמנתי
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אולי מי היה האדם האחרון ש:
שרצית להרוג? רנטה שצחקת עליו? רנטה שהלכת איתו לקניות? אחותי ששבר את הלב שלך?
שאיכזב אותך?
שגרם לך לבכות? בקו ששימח אותך? המ..לא זוכרת שראית איתו סרט? מור ושישץ שדיברת איתו בטלפון? שישץ שראית? שישץ וברק מה אתה לובש כרגע? חולצה של מועצה,מכנס ספורט בורדו,וגרביים ארוכות
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? כף רגל איזה ספר אתה קורא? בדיוק סיימתי צופן דה וינצ'י,ואני מתחילה 'טרטיף' [מחזה] מה יש על הפד לעכבר שלך? נקודות בצבעים וגדלים שונים [איקאה
] תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifכריס מרטין../images/Emo99.gif

וגנבתי את השאלון ברשותך לפורום אלישיה

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאין בעיה ואף רצוי שתעלי../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

וכן כריס, אבלאבל גאי יותר
!!

למעלה