שאלון

טולייצ

New member
שאלון ../images/Emo124.gif

זוכרים אותי? אני מרשה לעצמי [בלי להתייעץ עם המנהלת] להעלות לכאן שאלון,כל ימי שישי [טוב,עוד מעט חצות]. תהנו
האם אי פעם:
פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין ב:
באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך
שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון ש:
שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? שבת שלום

yuval moyal

New member
יאיי שאלון =)

[חכו לתגובה של מירי
] אממ.. אני תוהה אם מישהו יטרח לקרוא.. אבל אני אהנה לכתוב =) האם אי פעם: כן..? פגעת בעצמך? בוודאי. יצאת מהמדינה? אכן כן =) אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אמ, יכול להיות.. כל הזבל הצמחוני הזה, וזה
היית מאוהב? אה, כן. היית על סמים? טבעיים, וזה. האוויר כאן זה משהו..~ * ~ שחית בעירום? באמבטיה בלבד
היה לך מקרה חירום רפואי? אמ, אני מניח שכן. שברתי את עצם הבריח בגיל 4. ורק שתדעו - לשבור את עצם הבריח זה נורא סאקס כי אפילו לא זוכרים מזה כלום, ולא שמים לך גבס או משהו אז אתה סתם כביכול מסכן ואין לך גבס להוכיח זאת. עברת ניתוח? כמעט, אבל לא. ברחת מהבית? ובכן, כן. אבל זה קיבוץ, וזה. שחקת "strip poker"? הו, בוודאי. אני כ"כ גרוע בזה שזה מדהים. [לא כמו מיקי though] חטפת מכות? נו דה =.= החטפת מכות למישהו? אה, אולי ניסיתי, אבל בטח לא הצלחתי כי אני חלשלוש ~.~ התחילו איתך? המוכר של פוקס בעזריאלי XD [כן כן, בדיחה פרטית וזה] היית על במה? אה, כן. ישנת מחוץ לבית? מן הסתם..?\.\ חשבת על התאבדות? לא רק חשבתי
נשארת ער כל הלילה? אכן. העסקתי את עצמי בלספור כוכבים נוצצים שתלויים לי על הארונות. לא אכלת יום שלם? אה, יכול להיות. דיברת בטלפון כל הלילה? אמ.. לא... זה לא קרה לי.. למה שזה יקרה לי..?=.= [אתם לא מבזק או משהו , נכון?] ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? בוודאי! ישנת כל היום? נו, ברור.=) הרגת מישהו? אה, כן. פשוט המשטרה לא יודעת על זה אז אני בעצם אסיר נמלט, וכו'. חשבת שאתה משתגע? רק חשבתי?=.= נישקת מישהו מאותו מין? לאאא!! איכס הומואים!!!! בגדו בך? אפשר להגיד. היה לך חלום שהתגשם? אני מניח.. אבל גם אם כן, בצורה מאוד מעוותת. עברת על החוק? סביר להניח שמתישהו עברתי על איזה חוק של לא להעיר צבים ב-8 בבוקר בימי שבת או משהו. פגשת מישהו מפורסם? מיכל רשף
ואמ.. זהו בעצם. הרגת חיה בטעות? אה, כן. אבל לא רק בטעות
הרגת חיה בכוונה? אה, כן. אבל לא רק בכוונה
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? נו דה. אני פטפטן ממדרגה ראשונה. גנבת משהו? נו ברור, אני גיי.
היית ברדיו/ טלוויזיה? כןןן!!!! הייתי ברדיו כל רגע בכיתה ג', והקדשתי לחתולה שלי שיר. היתה לך התמוטטות עצבים?. משהו דומה. קפצת בנג'י? סנפלינג מספיק קרוב? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אכן. האם אתה מאמין ב: במה?
באסטרולוגיה? לא, אבל אני מחשיב את עצמי לתאומים ולא לשור אז יש כאן ניגוד כלשהו. בקסם? |הערה שנונה ומצחיקה| כן. באלוהים? פעם. בשטן? רק בקרניים ובזנב הפרוותיים והאדומים שלי. בסנטה קלאוס? ברור. זקנים שמנים לבושים באדום ומחלקים מתנות. כי זה נורא הגיוני. ברוחות? למה, את מנסה להגיד שרוחות לייק לא קיימות? שתדעי לך שלייק אני סו שיואו לייק הרגשתי אתמול רוח צדדית, והיא ל**ק 0! W*!א!!!! ה07ה ל* Xת ה9ןןןןן!!!!!!!1111111111111 בפיות? רק באדר =) במזל? הרע, כן. באהבה ממבט ראשון? אמ לא. אבל אולי בסקס ממבט ראשון o_O ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? בשרשרת המעפנה שיש לי של זה =) במכשפות? בוודאי, אפילו פגשתי כמה. אחת נתנה לי שיעורים במתמטיקה של יומיים בערך. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אני קודם צריך לראות כוכב נופל, ואז אני אבקש. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? אמממ... אני מקווה שלא, כי אני אלך ישרלגיהנום. בדת מאורגנת? נגד! [
(ושוב, בדיחה פרטית למי שקורא את הספרים כמוני, שזה בעצם אף אחד אז זו בדיחה פרטית עם עצמי. הוריי לגיי.)] אתה חושב שלאלוהים יש מין? נקבה. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למקום מואר מלא באנשים זקנים עם חליפות בצבע תכלת בוהק. יש לך חברים הומואים/לסביות? לא! איכס!!!!!! זה מגעיל אותי. מי החבר הכי טוב שלך אני אוהב להחשיב את רוני, כי היא היחידה שסובלת אותי מכיתה ב'
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? בטח רוני.. אבל היא לא מהססת לספר את זה, בעיקר את הדברים המביכים. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "מה אתה שם זין עליהם? אל תשים עליהם זין, הם לא שווים כלום. שים אותו עליי" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הו, יש הרבה. כ"כ הרבה למעשה, שעצם זה שאני כותב שיש הרבה זו בדיחה פנימית עם עצמי ועם אנשים שצוחקים מכפיות.

yuval moyal

New member
וחלק 2 =.=

מי החבר שלך אה.. פלג..?=.= שאתה מכיר הכי הרבה זמן? רוני =) הכי מעט זמן? אה.. ג'ון או, נראה לי. הכי מצחיק? רוני גורמת לי לצחוק הרבה. הכי קרוב? הכי קרוב? אהה! זאת חן, כי היא גרה בחדרה וזה הכי קרוב אל השומקום שאני גר בו -.- הכי מוזר? אני אמור לבחור רק אחד?:| הכי חכם? פלג, וזה. [ורותם, היא שונאת שאומרים לה דברים כאלה XD] שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אדר \: הכי נחמד? סיון ^^ [בדיחה פרטית מספר מי יודע כמה] הזמר הכי טוב? אדר! הכי רועש? אמ, מותר להכניס את עצמי?=.= האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אה.. ואני לתומי חשבתי שזה מה שעשיתי..
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? סתיו, אני מניח. וזה עם, ולא אם. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? סיון, כנראה. על מי אתה סומך הכי הרבה? אה.. אנערף.. לא יודע.. מי מקשיב לבעיות שלך? יניבי =) מאי פסיכולוג
עם מי אתה רב הכי הרבה? אמ.. חן
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? סו לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? בוודאי. בבית של מי היית אחרון? שלי..?\.\ אההה... אמ.. של רוני, בסוכות. האם החברים שלך מכירים אותך? לא, הם חושבים שאני זקן שמן אנס בן 65 שמנסה לפתות אותם לסימטה אפלה. [?] האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? ולמה שזה יעניין אותי..? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: המין השני מת עליי כי אני הומו, לא קשור לזה שאני מכוער =.= מי היה האדם האחרון ש: אני אפילו לא אכתוב כאן הערה =.= שרצית להרוג? טום.\.\ שצחקת עליו? אני לא צוחק על אנשים! [טוב נו, סתיו. אבל זה היה מצחיק!] שהלכת איתו לקניות? סתיו ופלג [?] ששבר את הלב שלך? עידו
שאיכזב אותך? וואי.. אמ... לא יודע בדיוק.. שגרם לך לבכות? ג'ון או \: ששימח אותך? אה אמ, כל יום שאנו חיים ועוברים את הימים בלי להיפגע משמח אותי. [עלאק יובל, די עם הזבל של ההולמרק =.=] שראית איתו סרט? סתיו ופלג! קלוסר!
שדיברת איתו בטלפון? פלג, לאחל לי לילה טוב =.= שראית? אחותי הביץ' מה אתה לובש כרגע? טוב שזו לא שאלה סוטה בטירוף
אז ככה: דגמ"ח ארוך ובהיר כזה, גרביים לבנים עם פסים למעלה, שעון, החולצה השחורה-אפורה ההומואית בטירוף. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אם אתם ממש חייבים לדעת, אני שם יד על הפנים ונושף ככה שהאוויר החם מגיע לאף שלי והוא לא קופא כמו חתיכת קרח במקרר הגדול של המטבח. איזה ספר אתה קורא? כרגע? 9 סיפורים - ג'.ד. סאלינג'ר. מה יש על הפד לעכבר שלך? אה, אין לו פד. הוא סתום מידי בשביל זה. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: "והנה הוא חוזר למלחמה, בלי לומר מילה" [ברור שזה יותר מ-5 מילים, אבל אני יובל אז מותר לי.] האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? אה, לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן. יא, כבר נגמר?

breakaway girl

New member
אני אני אני../images/Emo68.gif

האם אי פעם
פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן , מלפפונים עם קטשופ!ווואי זה טעים! היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? מיליוני פעמים עברת ניתוח? כן נראה לי 12 פעם..או 12 או 11.. ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? חחחח...כן כן כן!! חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן , יותר מדי פעמים
היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? חחחחחח..ברור אני כל הזמן יושנת אצל בלונדי חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן..אני רזונת-ואל תתחילו לקרוא לי ככה
דיברת בטלפון כל הלילה? כן..חח..כל הזמן אני מדברת בטלפון כל הלילה.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן...זה לא כזה קשה תאמינו לי ישנת כל היום? לא..לא אין סיכוי..אני לא מצליחה לישון כשיש
הרגת מישהו? חח..לא חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? אווו גאד!..לא! בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן , ג'סי מקרטני , שרליז ת'רון , והזה מגריז אמממ..ג'ון טרבולטה נראה לי שככה קוראים לו הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? חח..כן
גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן..
, כל הזמן חלמתי על נחשים.. האם אתה מאמין ב
באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן
בשטן? לא בסנטה קלאוס? חח..ממש ממש לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא , הבן אדם יוצר לו את המזל שמגיע לו. באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? אני לא יודעת , אני אף פעם לא חושבת על זה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אני לא יודעת , ממש ממש לא. יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? כל מי שאני איתו בקשר , הוא חבר שלי , אין לי חברים טובים. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? בלונדי
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אל תסתכלי אחורה את תהפכי לגביש מלח..חח..סתםסתם..שתמיד צריך להסתכל קדימה ולא לחטט בעבר מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חח..לא יודעת
מי החבר שלך
שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יעל , היא איתי מהגן.. הכי מעט זמן? רונית נראה לי אנחנו חודש מכירות הכי מצחיק? בלונדי
הכי קרוב? בלונדי
הכי מוזר? נעמה , בואנה היא מוזרה הכי חכם? אני
..חח..אממ..נראה לי אבל זה עדיין נראה לי ששי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? בלונדי
-הוא לומד עכשיו הכי נחמד? מעיין הזמר הכי טוב? מאיה הכי רועש? אוהד האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן.. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם...אוהד.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? בלונדי
על מי אתה סומך הכי הרבה? בלונדי
מי מקשיב לבעיות שלך? אממ..כולם.. עם מי אתה רב הכי הרבה? עם אסף האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כן..כולם ממש ממש חמודים
האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? של צוף-הוא נער כזה חמוד!! האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא מעניין אותי ממש אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:חח..כן הם אומרים לי כל יום:"מה דר כוסית גם היום?"..חח..חולה עליהם! מי היה האדם האחרון ש:
שרצית להרוג? איתי שצחקת עליו? איתן שהלכת איתו לקניות? ספיר ששבר את הלב שלך? לא זוכרת... שאיכזב אותך? לא ממש אכזבו אותי שגרם לך לבכות? אממ..זה היה ממש ממש ממזמן..אבל זה היה לטובה , בלונדי קנה לי דובי ענקי..יותר גדול ממני
ששימח אותך? חן שראית איתו סרט? עם כל החברה שדיברת איתו בטלפון? תמר שראית? בלונדי
מה אתה לובש כרגע? ג'ינס של דיזל חולצה של קרוקר ומעל החולה סוודר מהמם של TNT באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בכתף איזה ספר אתה קורא? המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה בפעם המיליון מה יש על הפד לעכבר שלך? משטח כזה עם עיגולים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:אני מאוד מאוד אוהבת שאלונים האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן ואייי..סיימתי את זה

Maya Lavigne

New member
קולולולו ../images/Emo3.gif

ולפני כל זה אני צריכה לפרוק קצת מטען רגשי על הכתב. "חורשת האקליפטוסססססססססססססססססס
"
[אל תשימו לב.] האם אי פעם.. פגעת בעצמך? נמ.. בכוונה? רק פעם אחת, וזה היה בהשבעה של בני עקיבא
, עם מחט דקיק.. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן, צ'יפס תפוחים וקינמון.
היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא.
שחית בעירום? לא.
היה לך מקרה חירום רפואי? לא. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? כן. שחקת "strip poker"? לא
חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? אחים שלי נחשבים?
אה, וואלה, טל שטיינר
התחילו איתך? נראה לי..
היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? מלא פעמים. חשבת על התאבדות? כן.B -| נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? ביום כיפור
דיברת בטלפון כל הלילה? לא. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אח שלי נחשב?
ישנת כל היום? כן
הרגת מישהו? כמעט.
חשבת שאתה משתגע? כמעט כל יום. נישקת מישהו מאותו מין? לא, איכס!
בגדו בך? לא. היה לך חלום שהתגשם? בערך. עברת על החוק? לא. פגשת מישהו מפורסם? פנינה רוזנבלום [אני יודעת. שקט.]
האישה הזאת כה תפלצתית. הרגת חיה בטעות? כן, נמלה. הרגת חיה בכוונה? כן, ג'וק. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. גנבת משהו? מאחים שלי. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן. היתה לך התמוטטות עצבים? המון פעמים
קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם אתה מאמין ב.. באסטרולוגיה? לא. בקסם? לא. באלוהים? אני דוסית, שכחתם? בשטן? לא. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. בפיות? כן
במזל? לא. באהבה ממבט ראשון? לא. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אממ.. לפעמים. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן. בדת מאורגנת? כן. אתה חושב שלאלוהים יש מין? אף פעם לא חשבתי על זה. אבל אם כן, אז הוא גבר, כי התורה שוביניסטית. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן או גיהנום. אופציות רבות, הלא כן? יש לך חברים הומואים/לסביות? לא. מי החבר הכי טוב שלך? ברווזי ותמרע
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? ברווזי. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "לא."
[ברווזי, בסיטואציה מסובכת.] מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "איתן שוורץ סקסי! מה, לא?"
"אבל אני באוקטובר.
אה, לא." "יודעת מה? - מה? -אז טוב. -טוב!
"
מי החבר שלך.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ליאור
מהחדר לידה. הכי מעט זמן? "הילדה שאוהבת את צ'אד." כן, ככה קוראים לה. יום אחד בשיעור ספורט התפלחנו אני והחברות שלי, וראינו תמונות של צ'אד מאריי במחשב של המזכירות, ואז גם היא הצטרפה ובין תמונה זו או אחרת ניהלנו שיחת נפש מרגשת. היא לגמרי הנפש התאומה שלי! מאז אני לא יודעת איך קוראים לה, ומעולם לא ראיתי אותה יותר.
זה נשמע מסתורי. הכי מצחיק? ברווזי
הכי קרוב? תמי. הכי מוזר? אליענה
היא כל הזמן גונבת לג'אראד את הצלליות והיא ציירה את דגל הגאווה על הדלת שלנו
הכי חכם? תמרע
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? רחל
היא לומדת בבצפר חרדי והפכו אותה לדוסית מן המניין, זה עצוב
וגם לניקיטה
הכי נחמד? תמרע. הזמר הכי טוב? נועה
. והיא גם יודעת לנגן את "פאל טו פיסז" בגיטרה
הכי רועש? מיכל או תהילה. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא, איכ, לא!
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ברווזי. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? תמרע. על מי אתה סומך הכי הרבה? רעות |גזר| מי מקשיב לבעיות שלך? תמי. עם מי אתה רב הכי הרבה? טל שטיינר הכלבה ואמא. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לעתים רחוקות. רוב הפעמים אני משוגעת מדי מכדי שיצליחו להבין משהו
האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. בבית של מי היית אחרון? תמרע. האם החברים שלך מכירים אותך? בערך. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? למה לא?
בחור מזמין בחורה זה כ"כ 94' כזה *מבטא של אוחצ'ה* אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת, לא חושבת על זה
למרות שניקיטה אמר פעם שיש לי עיניים יפות
מי היה האדם האחרון ש.. שרצית להרוג? טל שטיינר.
שצחקת עליו? הודיה, ליכלכתי עליה מול הפרצוף עם טל שטיינר
וביקשתי סליחה 100 פעם
שהלכת איתו לקניות? תמרע. ששבר את הלב שלך? ניקיטה
שאיכזב אותך? תמרע, היא הבטיחה לי להפוך אותה לפאנקיסטית קשוחה ולעשות לה איפור דם ובסוף לא קיימה
אבל לעומת זאת, אני כן קיימתי את ההבטחה והתאפרתי כפקאצה.
שגרם לך לבכות? אבא. ששימח אותך? מיכל
שראית איתו סרט? ברווזי. שדיברת איתו בטלפון? ברווזי. שראית? תמרע. מה אתה לובש כרגע? פדופילים!
פיג'מה של פו הדוב. עכשיו טוב לכם? בסדר, תצחקו עליי.
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שיער.
איזה ספר אתה קורא? "עלובי החיים". מה יש על הפד לעכבר שלך? ציור פקאצתי של לב ורוד שמישהו נתן לי ליומולדת 7
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: "חיה. בערך. כנראה. אולי. חיה."
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן, עם ברווזונת. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן.

../images/Emo168.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? סושי
היית מאוהב? יותר מידי פעמים היית על סמים? לא שחית בעירום? חחח לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא מכירה חטפת מכות? חח כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ברור ואני הולכת לעלות שוב ביום שני (סוף סוף, התגעגעתי לשם) ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילה... חצי מהלילה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? הייתי קרובה חשבת שאתה משתגע? אני משתגעת כל יום
נישקת מישהו מאותו מין? לא... בגדו בך? בערך היה לך חלום שהתגשם? בערך עברת על החוק? כןןןןן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? חרג'וקים למיניהם הרגת חיה בכוונה? כנ"ל סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? בערך היתה לך התמוטטות עצבים? יכול להיות קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן ואז המשיך והמשיך האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה? בערך בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? אולי בסנטה קלאוס? אני יהודייה.... אני לא מאמינה בסנטה ברוחות? לא בטוחה בפיות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן.... במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בערך בדת מאורגנת? ?! אתה חושב שלאלוהים יש מין? מקווה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבית קברות יש לך חברים הומואים/לסביות? מישהי שהייתי איתי בכיתה הייתה לסבית מי החבר הכי טוב שלך? סאלי ורותמי ודורדי וספירוש ונטלי ועדי ונופריות ו... מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? המון אנשים, אני לא מסתירה שומכלום מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? עדיין לא הייתה אחת כזו מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הרבה (גם הישוב הזה של המקום הזה) מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דור וסאלי הכי מעט זמן? אין דבר כזה אצלי הכי מצחיק? אני
הכי קרוב? נופר 12 הכי מוזר? נופר 1 הכי חכם? ספיר שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אמ... הכי נחמד? כולן הזמר הכי טוב? כולן אומרות שאני... ונגיד שאני בוחרת ב-לי מהלהקה הכי רועש? נופר 12 אבל היא אניג'יזר... האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חבר לא חברה אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? רותמי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? כולן על מי אתה סומך הכי הרבה? נופר 12 מי מקשיב לבעיות שלך? נופר 12 וסאלי עם מי אתה רב הכי הרבה? חחח סאלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? אף אחד לא מבין אותי אני מבינה את עצמי האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? סאלי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא יודעת אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:כן מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג? חיה קימחי ודינהההה שצחקת עליו? חיה קימחי אימח-שימה שהלכת איתו לקניות? נופר 12 ששבר את הלב שלך? ___________ שאיכזב אותך? דור שגרם לך לבכות? סאלי ששימח אותך? סאלי שראית איתו סרט? נופר שדיברת איתו בטלפון? סאלי שראית? נטלי מה אתה לובש כרגע? חולצת בצפר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברגל... היא כואבת לי
איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? DELL תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מעוצבנת, שמחה, מתה להרוג מישהו האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? רותמי האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? ברור, תמיד.

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifכפרעלייך../images/Emo23.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן
יצאת מהמדינה? כן
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא נראה לי
היית מאוהב? כע
היית על סמים? בערך
,בניתוח שלי נתנו לי משהו ממכר שכזה
שחית בעירום? לא
היה לך מקרה חירום רפואי? אמ לא עברת ניתוח? כן:/ ברחת מהבית?ניסיתי
שחקת "strip poker"? לא
חטפת מכות? בערך
החטפת מכות למישהו?בערך..החטפתי לאחשלי
התחילו איתך? כן
היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן! חשבת על התאבדות? כן:/ "Too Many Times Before
" נשארת ער כל הלילה? כן
לא אכלת יום שלם? כן
דיברת בטלפון כל הלילה? אמ בערך
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כע
ישנת כל היום? כע
הרגת מישהו? לא
חשבת שאתה משתגע? כן;[ נישקת מישהו מאותו מין? אמ כן
בגדו בך? לא
היה לך חלום שהתגשם? כן
עברת על החוק? בקטנה
פגשת מישהו מפורסם? כע
הרגת חיה בטעות? נמלה נחשבת?
הרגת חיה בכוונה? כנ"ל
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אולי שהייתי יותר קטנה
גנבת משהו? ממתקים מהסופר
היית ברדיו/ טלוויזיה? כן וכן היתה לך התמוטטות עצבים?.כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אמ כן:/ האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה? קצת בקסם? לא באלוהים? לא יודעת|: בשטן?כנ"ל בסנטה קלאוס? לא
ברוחות?כן בפיות?קצת במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא יודעת
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
! במכשפות? קצת
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? *שריס נופל
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
בדת מאורגנת? בערך
אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבית קברות?
יש לך חברים הומואים/לסביות?כע
מי החבר הכי טוב שלך ? מורן
וליאת מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמ מורן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? יותר מדי..אין אחת. וקשה לי להזכר
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? כנ"ל
מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ליאת
הכי מעט זמן? אורלי הכי מצחיק? לירן הכי קרוב? מורן וליאת הכי מוזר? לואי
הכי חכם? אמ אורטל ולירן ולואי
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מורן
הכי נחמד? כולם
הזמר הכי טוב? רתם
הכי רועש? רתם
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?איכ לא|: אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?מורן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מורן
על מי אתה סומך הכי הרבה? מורן/ליאת מי מקשיב לבעיות שלך?מורן עם מי אתה רב הכי הרבה? לואי
ולירן לפעמים:/ האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? בכלל לא]: האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי מי
בבית של מי היית אחרון? מורן האם החברים שלך מכירים אותך?אני חושבת שחלקם כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן..ושיהיה לי אומץ לעשות את זה יום אחד
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא
מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג?אין שצחקת עליו?על צביקה פיק
שהלכת איתו לקניות? אמ אורלי ודניאל
ששבר את הלב שלך?
שאיכזב אותך? אין שגרם לך לבכות? יותר מדי ששימח אותך? שי ושירן
שראית איתו סרט? אח שלי שדיברת איתו בטלפון? מורן שראית? אמא שלי מה אתה לובש כרגע? פיג'מה
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אצבע? איזה ספר אתה קורא?לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: לא טוב האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifזה 5 מילים לא אותיות../images/Emo6.gif

! אמ "אמ יכול להיות יותר טוב
"

SuperKeren

New member
../images/Emo69.gifאני במתח../images/Emo3.gif

אם לא נשיקה נשיקה, אז זה לא באמת שווה
.

SuperKeren

New member
../images/Emo12.gifזה ארוך!

כאילו שזו פעם ראשונה שאתם שומעים אותי אומרת את זה
אהם...בכל מקרה! האם אי פעם: פגעת בעצמך? בעברי, אני מניחה שכן יצאת מהמדינה? הו כן
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
לא... היית מאוהב? כן
היית על סמים? לא
שחית בעירום? באמבטיה!
היה לך מקרה חירום רפואי? חחחח דלקות ריאות בגילאים מוקדמים זה נחשב?
עברת ניתוח? לא
ברחת מהבית? לא, אבל בהחלט חשבתי על זה בתקופה שהייתי ממורמרת! שחקת "strip poker"? אין תגובה. חטפת מכות? נראה לי שכן החטפת מכות למישהו? נראה לי שכן התחילו איתך? כן היית על במה? כן
ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? בעברי, כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? עוד נראה
עברת על החוק? כן. נהגתי לעלות לבד במעליות עוד מגיל צעיר. פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא... הרגת חיה בכוונה? רק יתושות
. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כשהייתי בסביבות גיל...אמ...5?6? משהו כזה...לקחתי מהמגירה של אמא שרשרת מחרוזי פלסטיק כאלה
. מוהאהאהא. אבל החזרתי
היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? תביאי מונח רפואי ואגיד לך
. האמת שאני מנסה לחיות את החיים שלי בצורה שלווה ומנסה שלא להתעצבן הרבה, אז לא זכורה לי התמוטטות. קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? המממ לא זוכרת האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה? לא בקסם? אברה קדברה
. לא, כי אני יודעת את רזי המקצוע
. באלוהים? תשאלו אותו
(הגעתי למסקנה שאין מצב שאלוהים הוא אישה
) בשטן? תשאלו אותו
או אותה
. בסנטה קלאוס?
לא. ברוחות?
לכו תדעו
... בפיות? אומרים שאם מישהו אומר שהוא לא מאמין בפיות, פיה איפשהו בעולם, מתה. וחוץ מזה, אין אייקון לפיות, זה לא בסדר <_<. במזל? טוב, עד 120! באהבה ממבט ראשון? מבחינה ביולוגית כמובן. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא. במכשפות? חח זה קיים, במה יש להאמין או לא? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אם אני תופסת אחד, אז למה לא לנצל את זה?
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? גוֹ השער השביעי גוֹ! בדת מאורגנת?
מה. אתה חושב שלאלוהים יש מין? *עלעל\י בסעיף האמונה באלוהים* לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? תלוי איפה ביקשת שיקברו אותך... יש לך חברים הומואים/לסביות? דה
מי החבר הכי טוב שלך? :-\ יש הרבה נו, זה לא פייר. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני
! מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? היא פנימית, עזבו אתם לא תבינו. מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמא הכי מעט זמן? לא זוכרת. הכי מצחיק? אני
הכי קרוב? אמממ חגית, ניר, מאור, לינע, אריאל וליגל. הכי מוזר? לינע
הכי חכם? דן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? דן
הכי נחמד? מאור! הזמר הכי טוב? נאממממ אלון, מאור, אריאל והדר! הכי רועש? שגיא
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? קודם כל זה *עם! עם ע'!. ו...אמממ...זה משתנה. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ניר. על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי
מי מקשיב לבעיות שלך? כולם עם מי אתה רב הכי הרבה? ניר
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד נו, כמו כולם
. האם אתה סומך על אחרים בקלות? אמממ יכול להיות...לא יודעת:-S בבית של מי היית אחרון? ליגל האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? עא? חחחח תלוי איזו אהבה. אבל אהבה בכלליות היא רק רגש שעוזר לנו לגלות עם מי אנחנו צריכים להתרבות (לפי מה שהגוף מחפש בשביל ליצור את שילוב הגנים החזק ביותר), ולחיפוש תמיכה וחברה בחיים
. ועוד כמה דברים שוליים
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אממ זה לא כזה משנה לי...כאילו, אתם יודעים איך אני
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: דעת הרוב אומרת שכן אבל לכו תדעו
מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג? אני לא נוהגת לרצוח אנשים
. שצחקת עליו? לא זוכרת... שהלכת איתו לקניות? עם עצמי
, ביום שישי
ששבר את הלב שלך? האמף. שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? מרטין, המורה להסטוריה...ביום חמישי בבוקר יצאתי מהכיתה שלו נסערת בבכי הסטרי והוא יצא אחרי והכל. ביום שישי הוא בא אלי בהפסקה אחרי שחזרתי מהחזרות ואמר: "אנחנו בסדר?" חחח חמוד. בכיתי כי הוא דיבר על נושא רגיש ואני מאוד רגישה בזמן האחרון... ששימח אותך? שראית איתו סרט? ג'ודי!!!(יהודה
) ביום חמישי
שדיברת איתו בטלפון? לין (לא מתל אביב, זו שאני חונכת) שראית? אמא, היא יושבת בסלון
מה אתה לובש כרגע? פיג'מה
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בעכבר ובמקלדת
איזה ספר אתה קורא? "קודם כל תרגעי" מה יש על הפד לעכבר שלך? הסרנו את הפד לעכבר הוא סתם מעכב ואין פה מקום
. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגישה דווקא די בסדר
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא, עוד לא פתחתי את המסנג'ר והאייסי בשביל להתרכז פה
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא
האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן^^

Pinky a

New member
עונה ../images/Emo9.gif

האם אי פעם:
פגעת בעצמך? כע
יצאת מהמדינה? כע
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כע |שטן|
היית מאוהב? ואני עדיין
היית על סמים? לא
שחית בעירום? לא
היה לך מקרה חירום רפואי? אה בערך..
עברת ניתוח? עקירת שן נחשב
ברחת מהבית? כע
שחקת "strip poker"? נופ [עם מישהו יגיד לי מזה אשמח
]
חטפת מכות? כע [אחותי הזו
]
החטפת מכות למישהו? כע |שטן|
התחילו איתך? אע לא ממש
היית על במה? כע
ישנת מחוץ לבית? כע
חשבת על התאבדות? כע
נשארת ער כל הלילה? כע
לא אכלת יום שלם? כע
דיברת בטלפון כל הלילה? לא
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? הלוואי עלי
ישנת כל היום? חצי מהיום
הרגת מישהו? אפעם לא אשכח את אותה נמלה
חשבת שאתה משתגע? אני תמיד משתגעת
נישקת מישהו מאותו מין? בלחי :S
בגדו בך? ממ לא לא נראה לי
היה לך חלום שהתגשם? כע
עברת על החוק? כע
פגשת מישהו מפורסם? כע [אייל גולן נחשב
]
הרגת חיה בטעות? חרק ^.^
הרגת חיה בכוונה? נופ
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כע |ביישן|
גנבת משהו? כע,זו הייתה בסך הכול שקית במבה
היית ברדיו/ טלוויזיה? טי וי
היתה לך התמוטטות עצבים?. אע נראה לי
קפצת בנג'י? לא
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כע
האם אתה מאמין ב:
באסטרולוגיה? כע
בקסם? קצת
באלוהים? כע
בשטן? כע [היום הוא הפחיד אותי
]
בסנטה קלאוס? לא
ברוחות? כע
בפיות? לא
במזל? כע
באהבה ממבט ראשון? כע
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? נראה לי
במכשפות? לא
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כע
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לאדעת
בדת מאורגנת? אע
אתה חושב שלאלוהים יש מין? נראה לי
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן-עדן\גיהנום
יש לך חברים הומואים/לסביות? נראה לי ידיד שהוא בארון
מי החבר הכי טוב שלך בנדה
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? בנדה
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "לדבר מהלב"
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חח לאדעת

Pinky a

New member
חלק 2 ^.^

מי החבר שלך
שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מור ובנדה
הכי מעט זמן? החדשות מהחטיבה
הכי מצחיק? מור ובנדה
הכי קרוב? בנדה
הכי מוזר? נוי
הכי חכם? מור ובנדה
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מור
הכי נחמד? ממ..שחר
הזמר הכי טוב? יובל
הכי רועש? מור
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חבר כן,חברה לא :S
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? שחר ונוי ויובל ומור
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? בנדה
על מי אתה סומך הכי הרבה? בנדה
מי מקשיב לבעיות שלך? בנדה ומור
עם מי אתה רב הכי הרבה? יעל
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? בדרך כלל
האם אתה סומך על אחרים בקלות? נראה לי שכן
בבית של מי היית אחרון? בנדה [לפני כמה דקות חזרתי -.-]
האם החברים שלך מכירים אותך? כע
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? אולי
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? עם הבחור כוסון ופנוי אז למה לא
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:
לא -.-
מי היה האדם האחרון ש:
שרצית להרוג? יעל
שצחקת עליו? נוי
שהלכת איתו לקניות? אממ..אימשלי
ששבר את הלב שלך? יעל
שאיכזב אותך? אמ לאזוכרת
שגרם לך לבכות? מצחוק בנדה
ומעצב לא זוכרת..נראה לי מור..
ששימח אותך? בנדה ומור
שראית איתו סרט? מלפני חודש -.- כמה חב'רה
שדיברת איתו בטלפון? בנדה
שראית? אחותי
מה אתה לובש כרגע? חולצה ורודה ארוכה של אימי ומכנס של בנים -.- מה הוא נוח ומחמם
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ראש
איזה ספר אתה קורא? אנלא קוראת
מה יש על הפד לעכבר שלך? אע
:S
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: נורא רוצה תמונה של איתי
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כע
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא
האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

GaLuSh 11

New member
אאננייי../images/Emo9.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כה יצאת מהמדינה? אממ שהייתי בת כמה חודשים טסתי לסינגפור אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חח לא היית מאוהב? עדיין =\ היית על סמים? לא
שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא ניראה לי עברת ניתוח? לא
ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? אין לי מושג מה זה חטפת מכות? כן חח החטפת מכות למישהו? כן
התחילו איתך? חחח וירטואלית
היית על במה? כן.. פעמיים בערך :S ישנת מחוץ לבית? חח ברור
חשבת על התאבדות? כה =\ נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? אההמממ לא יודעת דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? חצי מהיום הרגת מישהו? כימעט
חשבת שאתה משתגע? כן
נישקת מישהו מאותו מין? לא
בגדו בך? אמממ אמממממ לא ניראה לי היה לך חלום שהתגשם? אולי :$ עברת על החוק? אולי
פגשת מישהו מפורסם? אמ כן.. לא זוכרת את מי חח הרגת חיה בטעות? נמלים הרגת חיה בכוונה? נמלים וג'וקים בעע סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אממ אני אפעם לא נישבעת
גנבת משהו? חחחח כן
היית ברדיו/ טלוויזיה? טלוויזיה היתה לך התמוטטות עצבים?. לא
קפצת בנג'י? לאא אמא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא ניראלי האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה? קצת בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? אולי חח בפיות? לא במזל? לפעמים באהבה ממבט ראשון? אממ לא יודעת ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כה במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן/גהינום? יש לך חברים הומואים/לסביות? לא
מי החבר הכי טוב שלך? לא יודעת =\ מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מאי
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חח אהממ... מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נוי
אעע מגיל כמה חודשים חחח הכי מעט זמן? אממ
לא יודעת הכי מצחיק? גל ושיר
הכי קרוב? מאי
הכי מוזר? אמממ
הכי חכם? נוי
ניראלי חח שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לא יודעת
הכי נחמד? שיר [אחרת חח] הזמר הכי טוב? שיר [זאת מלמעלה] הכי רועש? שיר [אחרת
] האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא
! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? גל
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא יודעת על מי אתה סומך הכי הרבה? מאי מי מקשיב לבעיות שלך? מאי
עם מי אתה רב הכי הרבה? חח מריבות עם חברות שלי זה בצחוק
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? אפעם לא מבינים
האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש לא
בבית של מי היית אחרון? אבא שלי חח
האם החברים שלך מכירים אותך? אולי
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא יודעת :S אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא יודעת :$ מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג? מייקי בעעע
שצחקת עליו? חחחח על עצמי
שהלכת איתו לקניות? לא זוכרת
ששבר את הלב שלך? מישהו
שאיכזב אותך? מישהו אחר
שגרם לך לבכות? אע המישו מהשאלה הקודמת
ששימח אותך? ההוא מהשאלה למעלה
ועוד כמה חח שראית איתו סרט? אממ אבא שלי ואישתו
שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי שראית? דוריה מה אתה לובש כרגע? חולצת בצפר וסתם מכנס :$ באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגליים איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: נחמד, בסדר, שמחה
,מעולה, טוב האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? מאי,תומר ומור
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

../images/Emo112.gifאני פהההה ../images/Emo3.gif../images/Emo34.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אממ לא... היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? אממ כן. עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן
התחילו איתך? כן היית על במה? כן! ישנת מחוץ לבית? בארוורררר חשבת על התאבדות? לא יודעת... נשארת ער כל הלילה? בטח לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא. או שכן. לא זוכרת. ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? ממש. בטוח. אני לא זוכרת. חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא
בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? אממ.. לא זוכרת. עברת על החוק? לא זוכרת פגשת מישהו מפורסם? כן
הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן |מגלגלתעיניים|. נמלה מה :$ סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא... גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן
האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה? לפעמים... בקסם? גם לפעמים
באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות?לא... במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא..
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן.. נראה לי. בדת מאורגנת? אממ.. אתה חושב שלאלוהים יש מין? אנערף. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? שאלות קשות מדי.
יש לך חברים הומואים/לסביות? כן!@!@$#@#$
והם מושים#$^#^ מי החבר הכי טוב שלך? אין לי כזה... מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני לא בטוחה.ניצן. או יובל. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת
מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ניצן
הכי מעט זמן? אממ.. אתמול הכרתי חברים חדשים
הכי מצחיק? אממ לא יודעת... הכי קרוב? מאיזו בחינה?
הכי מוזר? אין כאלה#$% הכי חכם? ענבררר. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? יש הרבה מדי -_- הכי נחמד? מור :O הזמר הכי טוב? שראלללללללללללל
הכי רועש? ענבר:O האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא זוכרת
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? יובל.אני חושבת
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אין לי מושג. על מי אתה סומך הכי הרבה? ניצן. מי מקשיב לבעיות שלך? יובל. סתיו. וכל מי שקורא בבלוג שלי :/ עם מי אתה רב הכי הרבה? לא זוכרת... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לפעמים.. בבית של מי היית אחרון? בבית של ענבר$#%#$^
האם החברים שלך מכירים אותך? אני חושבת... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים :/ האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אנערף!!!! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא. מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג? את שראל. את מור. המעצבנת. שצחקת עליו? על ציונה
שהלכת איתו לקניות? עם ענבר
ששבר את הלב שלך? לא יודעת :/ שאיכזב אותך? הרבה... לא משנה. שגרם לך לבכות? עברי
סתם לא. נראה לי ששראל. ששימח אותך? ניצן!!! שראית איתו סרט? אממ... לא זוכרת. שדיברת איתו בטלפון? אתי. שראית? את אחי הקטן. ולפני זה את ציונה. מה אתה לובש כרגע? ג'ינס [האהוב עלי P:] וחולצת בית ספר
[חזרתי מחזרה של הלהקה ואין לי כוח להחליף#$#@$] באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בסנטר
איזה ספר אתה קורא? סיימתי את "התפסן בשדה השיפון" ביום חמישי אני חושבת. מה יש על הפד לעכבר שלך? היה פד. והורדתי
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:" אהבה נכזבת זה ממש סאקס. "
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם ניצןןן
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא O: האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן. זה לא אותו דבר-עברי לידר
זהו :p מקווה שזה יצא טוב

למעלה