שאלון

ירדקניק

New member
שאלון../images/Emo124.gif

אוקיי אז עשיתי שאלון כללי... הנה הוא: אוהבים יותר את אמא או אבא? איזה חג אתם הכי הכי אוהבים? למה התחפשתם בפורים? למה תתחפשו שנה הבאה? יש חבר/ה? לרקוד או לשיר? קוקו או פזור? אוהבים תותים? מה השיר האהוב עליכם? סדרה אהובה? אוהבים פלאפונים עם סוגר? בני כמה אתם? צבע אהוב? זהו בינתיים!! אז..ביי ביי!

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אוהבים יותר את אמא או אבא? אמא איזה חג אתם הכי הכי אוהבים? פורים ופסח למה התחפשתם בפורים? מלאכית [מקורייייית
] למה תתחפשו שנה הבאה? לאדעת
יש חבר/ה?
לרקוד או לשיר? לרקוד קוקו או פזור? פזור אוהבים תותים?
מה השיר האהוב עליכם? אין לי כזה
סדרה אהובה? חברים. אוהבים פלאפונים עם סוגר? קצת
אבל לא ממש
בני כמה אתם? 15 וחצי צבע אהוב? ורוד ושחור.

ady18

Well-known member
תשובות

אוקיי אז עשיתי שאלון כללי... הנה הוא: אוהבים יותר את אמא או אבא?שניהם איזה חג אתם הכי הכי אוהבים?חנוכה למה התחפשתם בפורים?כלום למה תתחפשו שנה הבאה?כלום יש חבר/ה?לא לרקוד או לשיר?גם וגם קוקו או פזור?פזור אוהבים תותים?ככה מה השיר האהוב עליכם?יש הרבה סדרה אהובה?יש הרבה אוהבים פלאפונים עם סוגר?כן בני כמה אתם?21 צבע אהוב?כחול

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| תשובות!

אוהבים יותר את אמא או אבא? שונאת את שניהם באותה מידה. איזה חג אתם הכי הכי אוהבים? פורים למה התחפשתם בפורים? פריקית בשמלה אדומה ושתי צמות
למה תתחפשו שנה הבאה? כנראה מלאך גוטי :X יש חבר/ה? לא :( לרקוד או לשיר? לשיר קוקו או פזור? פזור אוהבים תותים? יאפ
מה השיר האהוב עליכם? "תראו אותי" של מופע הארנבות של ד"ר קספר
סדרה אהובה? "מתים במשרה חלקית" אוהבים פלאפונים עם סוגר? כה בני כמה אתם? 15, 7 חודשים ו- 3 ימים
צבע אהוב? כחול

../images/Emo9.gif

אוהבים יותר את אמא או אבא
שניהםם
איזה חג אתם הכי הכי אוהבים
אם יום עצמאות נחשב לחג אז יום העצמאות ואם לא אז פסח
למה התחפשתם בפורים
לישנונית
למה תתחפשו שנה הבאה
אין לי מושגג.. יש חבר/ה
לא לרקוד או לשיר
אממ גם וגם חחח קוקו או פזור
פזור אוהבים תותים
כעעע מה השיר האהוב עליכם
יש מלא שירים
סדרה אהובה
אהבה מעבר לפינה
אוהבים פלאפונים עם סוגר
לא בני כמה אתם
13 לפני שבוע ו5 ימים
צבע אהוב
סגול וכחול

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif תשובות!

אוהבים יותר את אמא או אבא? שניהם איזה חג אתם הכי הכי אוהבים? פסח למה התחפשתם בפורים? לעצמי למה תתחפשו שנה הבאה? מאיפה לי ?! יש חבר/ה? בערך לרקוד או לשיר? לשיר קוקו או פזור? פזור אוהבים תותים? יאפ מה השיר האהוב עליכם? כל הדיסק של סינרגיה
סדרה אהובה? החיים זה לא הכל.. אוהבים פלאפונים עם סוגר? מה ז"א? בני כמה אתם? שואפת ל-16 צבע אהוב? שחור

nni8

New member
עונה

אוקיי אז עשיתי שאלון כללי... הנה הוא: אוהבים יותר את אמא או אבא?ממ.. איזה חג אתם הכי הכי אוהבים?חנוכה למה התחפשתם בפורים?שטן למה תתחפשו שנה הבאה?לאדעת יש חבר/ה?לא לרקוד או לשיר?גם וגם קוקו או פזור?תלוי מתי אוהבים תותים?כן מה השיר האהוב עליכם?ברית עולם סדרה אהובה?חברים ונשיר שלנו אוהבים פלאפונים עם סוגר?לא בני כמה אתם?14 וחצי צבע אהוב?ירוק

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

אוהבים יותר את אמא או אבא? אממ. תלוי מתי. איזה חג אתם הכי הכי אוהבים? חנוכה. למה התחפשתם בפורים? ברכה. למה תתחפשו שנה הבאה? ילדת טבע/דורתי/משהו אחר יש חבר/ה? לא לרקוד או לשיר? לשיר קוקו או פזור? פזור אוהבים תותים? כן מה השיר האהוב עליכם? "הכל או כלום", וכן "אין לי מה לומר לך". סדרה אהובה? נהנה,. אלי מקביל בטח. אוהבים פלאפונים עם סוגר? לא אוהבת פלאפונים. בני כמה אתם? 15^^ צבע אהוב? כולם פרט לצהוב, בעצם.

Danielle b3

New member
../images/Emo100.gifעונה../images/Emo98.gif

אוהבים יותר את אמא או אבא
שניהם
איזה חג אתם הכי הכי אוהבים
יום העצמאות
פסח
פורים
וראש השנה
למה התחפשתם בפורים
דרקולה
למה תתחפשו שנה הבאה
מלאך
יש חבר
לא
לרקוד או לשיר
גם וגם
קוקו או פזור
פזור
אוהבים תותים
כן
מה השיר האהוב עליכם
יש מלא..
סדרה אהובה
אין
אוהבים פלאפונים עם סוגר
ככה ככה..
בני כמה אתם
12
צבע אהוב
כתום, ורוד וכחול

®NuLy®

New member
עונה../images/Emo166.gif

אוהבים יותר את אמא או אבא? שניהם
איזה חג אתם הכי הכי אוהבים? פורים פסח ומאתמול גם את יום העצמאות למה התחפשתם בפורים? גרין דיי למה תתחפשו שנה הבאה? אממממ לא יודעת... הרעיון עוד יבוא יש חבר/ה? לא לרקוד או לשיר? לרקוד כמו מטורפת
כמו שרקדתי אתמול קוקו או פזור? פזזזזזזזור אוהבים תותים? כן מה השיר האהוב עליכם? I Dont Wanna Miss A Thing של אירוסמית' סדרה אהובה? שנות ה-70 אוהבים פלאפונים עם סוגר? אין לי בעיה איתם בני כמה אתם? עוד 14 ימים בת 15 צבע אהוב? סגול ושחור

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

אוהבים יותר את אמא או אבא? אמא איזה חג אתם הכי הכי אוהבים? פסח למה התחפשתם בפורים? מינימאוס למה תתחפשו שנה הבאה? ממ לא יודעת יש חבר/ה? לא לרקוד או לשיר? לשיר קוקו או פזור? קוקו אוהבים תותים? כן, אבל עם סוכר P: מה השיר האהוב עליכם? יש מלא.. "ממעמקים", "you're still the one" סדרה אהובה? בנות גילמור, חברים, רוזוול, בובה פראית, גו'אן מארקדיה, השיר שלנו ועוד P: אוהבים פלאפונים עם סוגר? כן בני כמה אתם? 17 צבע אהוב? כחול\שחור

Invisible Eden

New member
לה להההההההההההההההההה =)

אוהבים יותר את אמא או אבא? אבא
הוא הביא לי אתמול 100 שקל מה.. איזה חג אתם הכי הכי אוהבים? אין דבר כזה. מה זה זה... כל חג טוב דופקים. למה התחפשתם בפורים? לבלתי נראת, יחד עם אלכס... אל תגלו לאף אחד, אבל עשינו קסם ונשארנו בבית
ששששששש.. למה תתחפשו שנה הבאה? לא יודעת יש חבר/ה? כן לרקוד או לשיר? לשיר קוקו או פזור? אצלי- קוקו אוהבים תותים? כן מה השיר האהוב עליכם? יש מלאאאאאא סדרה אהובה? שנות ה-70 אוהבים פלאפונים עם סוגר? זה מעצבן מה בני כמה אתם? עוד חודש פחות יומיים 13:) צבע אהוב? שחור

ffiendd

New member
מופ.../images/Emo54.gif

אוהבים יותר את אמא או אבא? תלוי בהם. איזה חג אתם הכי הכי אוהבים? פורימ, פסח. למה התחפשתם בפורים? תות. למה תתחפשו שנה הבאה? לא יודעת, זה יבוא עם הזמן. יש חבר/ה? לא. לרקוד או לשיר? תלוי במצברוח. בדר"כ שניהם. קוקו או פזור? לא זה ולא זה. אוהבים תותים? כן. מה השיר האהוב עליכם? הרבה. סדרה אהובה? כבר אין אחת כזו. אוהבים פלאפונים עם סוגר? מה זה? בני כמה אתם? 15 ונו. צבע אהוב? ירוק, כתום. זה מתחלף לפי רצון.

English Muffin

New member
עונהה

אוקיי אז עשיתי שאלון כללי... הנה הוא: אוהבים יותר את אמא או אבא?עכשיו זאת שאלה מטומטמת כי אני אוהבת את שני ההורים שלי ולכל אחד מהם יש תיתרונות ואת החסרונות שלו איזה חג אתם הכי הכי אוהבים?פעם זה היה פסח אבל אחרי הפסח חרא שהיה לי אני כבר לא יודעת למה התחפשתם בפורים?לילדת פרחים למה תתחפשו שנה הבאה?אין לי מושג ניראה כבר שנה הבאה לא ? יש חבר/ה?לא לרקוד או לשיר?תלוי במצב רוח קוקו או פזור?תלוי מה מתחשק לי אוהבים תותים?כן מה השיר האהוב עליכם?יש מלא אבל אחד מהם הוא dont speak של no doubt סדרה אהובה?the o.c אוהבים פלאפונים עם סוגר?כן בני כמה אתם?עוד חודש וחצי 18 צבע אהוב?סגול זהו בינתיים!! אז..ביי ביי!

NiKi†a

New member
טגאדם.

אוהבים יותר את אמא או אבא? תלוי מתי, אבא הביא לי 50 ש"ח אתמול כך שהוא קיבל 2 נק' בונוס
איזה חג אתם הכי הכי אוהבים? חנוכה, פסח.. למה התחפשתם בפורים? לחברה של בוב הבנאי ^_^ למה תתחפשו שנה הבאה? לאדעת :) יש חבר/ה? כן
לרקוד או לשיר? לשיר [לא שאני יודעת..] קוקו או פזור? קליפס P: אוהבים תותים? כן! מה השיר האהוב עליכם? יש הרבה :]..ממ..Scorpions - Still loving you סדרה אהובה? מאדטיוי, חברים, תשוקות.. אוהבים פלאפונים עם סוגר? מה זה?
בני כמה אתם? 16 וחצי צבע אהוב? שחור,כחול..כתום.

emperor28

New member
גם אני משעמם לי

אוהבים יותר את אמא או אבא? אמא איזה חג אתם הכי הכי אוהבים? פסח,חנוכה,סוכות למה התחפשתם בפורים? עזבו למה תתחפשו שנה הבאה? לכלום יש חבר/ה? לא כרגע לרקוד או לשיר? לרקוד ולשיר! קוקו או פזור? פזור!! אוהבים תותים? כן זה טעים מה השיר האהוב עליכם? אויייייי יש כל כך הרבה סדרה אהובה? אין כזו אוהבים פלאפונים עם סוגר? אין לי פלאפון עם סוגר ולא אכפת לי ממש בני כמה אתם? 16 וחצי צבע אהוב? ירוק

oasisssss

New member
...

איזה חג אתם הכי הכי אוהבים? לא יודעת למה התחפשתם בפורים? לא זוכרת למה תתחפשו שנה הבאה? לא יודעת יש חבר/ה? לא לרקוד או לשיר? לשיר קוקו או פזור? פזור אוהבים תותים? כןןןןןןןןןן מה השיר האהוב עליכם? - סדרה אהובה? - צבע אהוב? הכל

../images/Emo20.gifאניי

אוהבים יותר את אמא או אבא?חח שניהם איזה חג אתם הכי הכי אוהבים?יום העצמאות למה התחפשתם בפורים?מרשמלו למה תתחפשו שנה הבאה?אין לי מושג יש חבר/ה?אמממ כן, לא היה אתמול נפרדתי ממנו
לרקוד או לשיר?לרקוד קוקו או פזור?פזור אוהבים תותים?כן מה השיר האהוב עליכם?אין אחד מסויים
אבל בעיקר דכאון סדרה אהובה?אהבה מעבר לפינה
המורדים אוהבים פלאפונים עם סוגר?כן בני כמה אתם?15.5 צבע אהוב?כחול ירוק

Mrs big

New member
ארנם6ר9ך

אוהבים יותר את אמא או אבא? אותו הדבר(?). איזה חג אתם הכי הכי אוהבים? ל"ג בעומר, נראה לי. למה התחפשתם בפורים? מעודדת. למה תתחפשו שנה הבאה? לא יודעת. יש חבר/ה? כן. לרקוד או לשיר? שניהם. קוקו או פזור? משהו באמצע. אוהבים תותים? לא. מה השיר האהוב עליכם? כל מיני. סדרה אהובה? כרגע, אלי מקביל. אוהבים פלאפונים עם סוגר? הא? בני כמה אתם? 14. צבע אהוב? לילך.

y a h a v 3

New member
תשובון כללי:

את אמא יום העצמאות, אלא מה? (וגם שמחת תורה) לאודטה אין לי מושג- בטוח למשהו מקורי אין, עובד על זה... לרקוד- לשיר אני לא ממש יודע אני בכלל בעד צמות כן opus- life is life אין לא מחר בן 18. אין

למעלה