שאלון

Swid666

New member
מע

אוהבים יותר את אמא או אבא? אין אבא, אז בואו נראה... המממ... אימא? איזה חג אתם הכי הכי אוהבים? חופש גדול
למה התחפשתם בפורים? פקאצה למה תתחפשו שנה הבאה? אם בכלל נחיה שנה הבאה... יש חבר/ה? לא לרקוד או לשיר? לשמוע מוזיקה! קוקו או פזור? פזור אוהבים תותים? כן מה השיר האהוב עליכם? יש המון סדרה אהובה? אין אוהבים פלאפונים עם סוגר? מה? בני כמה אתם? 15 צבע אהוב? שחור וכחול

Shani276

New member
:)

אוהבים יותר את אמא או אבא?מה השאלה הזאת?שניהם ביחד ברור! איזה חג אתם הכי הכי אוהבים?פסססח!!!כמה חופש!!! למה התחפשתם בפורים?הומלסית...זה היה כזה ענק!!
למה תתחפשו שנה הבאה?לאיודעת יש חבר/ה?לא לרקוד או לשיר?שניהם!!אבל לרקוד יותר כיף קוקו או פזור?תלוי מה מצב השיער
אוהבים תותים?כן!!
מה השיר האהוב עליכם?יש כלמיני סדרה אהובה?"הרצועה"-תוכנית בביפ אוהבים פלאפונים עם סוגר?אהה..ככה ככה בני כמה אתם?13 צבע אהוב?אדום&כחול

מסטולית

New member
מוק בא משב"ק מיוזיקקק

אוהבים יותר את אמא או אבא? אמא איזה חג אתם הכי הכי אוהבים? פורים\עצמאות למה התחפשתם בפורים? משו לא ברור למה תתחפשו שנה הבאה? לחיילת
יש חבר/ה? לא לרקוד או לשיר? לרקוד ולשיר קוקו או פזור? פזור אוהבים תותים? כן מה השיר האהוב עליכם? האם להיות בך מאוהב סדרה אהובה? טלנובלה בע"מ אוהבים פלאפונים עם סוגר? יוווו כן.. אבל שלי לא כזה בני כמה אתם? 18 צבע אהוב? שחור

../images/Emo109.gif

אוהבים יותר את אמא או אבא?איזו מין שאלון זו
איזה חג אתם הכי הכי אוהבים?חנוכה למה התחפשתם בפורים?מלאכית אפלה למה תתחפשו שנה הבאה?לא ידוע.. יש כל מיני רעיונות יש חבר/ה?לא לרקוד או לשיר?לשיר קוקו או פזור?תלוי כמה חם.. אבל פזור בכלליות ככה אוהבים תותים?כה מה השיר האהוב עליכם?יש הרבה סדרה אהובה?חברים אנג'ל מכושפות אוהבים פלאפונים עם סוגר?לא משנה לי בני כמה אתם?20 צבע אהוב?כחול-סגול-ירוק

../images/Emo109.gif

אוהבים יותר את אמא או אבא?איזו מין שאלון זו
איזה חג אתם הכי הכי אוהבים?חנוכה למה התחפשתם בפורים?מלאכית אפלה למה תתחפשו שנה הבאה?לא ידוע.. יש כל מיני רעיונות יש חבר/ה?לא לרקוד או לשיר?לשיר קוקו או פזור?תלוי כמה חם.. אבל פזור בכלליות ככה אוהבים תותים?כה מה השיר האהוב עליכם?יש הרבה סדרה אהובה?חברים אנג'ל מכושפות אוהבים פלאפונים עם סוגר?לא משנה לי בני כמה אתם?20 צבע אהוב?כחול-סגול-ירוק

Thade

New member
תשובות!!!

אוהבים יותר את אמא או אבא? אמא,כנראה. איזה חג אתם הכי הכי אוהבים? הלוואין. למה התחפשתם בפורים? לא התחפשתי. למה תתחפשו שנה הבאה? לא אתחפש. יש חבר/ה? לא. לרקוד או לשיר? לרקוד. קוקו או פזור? אני מעדיפה פזור,אך הולכת עם קוקו. אוהבים תותים? כן. מה השיר האהוב עליכם? יש כמה. סדרה אהובה? "חברים". אוהבים פלאפונים עם סוגר? כן. בני כמה אתם? 14 וחצי. צבע אהוב? שחור.

noni2222

New member
נו משעמם לי

אוהבים יותר את אמא או אבא? אמא איזה חג אתם הכי הכי אוהבים? כריסטמס למה התחפשתם בפורים?כלום למה תתחפשו שנה הבאה?כלום יש חבר/ה?לא לרקוד או לשיר?לרקוד קוקו או פזור?פזור אוהבים תותים?כן מה השיר האהוב עליכם? מלא סדרה אהובה? לוסט אוהבים פלאפונים עם סוגר?אמ.. בני כמה אתם?14 וחצי צבע אהוב?תכלת וורוד

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifשליייייייייייי

אוהבים יותר את אמא או אבא? את אמא איזה חג אתם הכי הכי אוהבים? יום העצמאות למה התחפשתם בפורים? שום דבר למה תתחפשו שנה הבאה? לא יודעת יש חבר/ה? לא לרקוד או לשיר? לשיר קוקו או פזור? שניהם אוהבים תותים? כן מה השיר האהוב עליכם? הבלדה שלי עלייך סדרה אהובה? השיר שלנו אוהבים פלאפונים עם סוגר? כן בני כמה אתם? 20 צבע אהוב? בייבי בלו

D o o S h a

New member
תשובות../images/Emo70.gif

אוהבים יותר את אמא או אבא? את שניהם באותה מידה! איזה חג אתם הכי הכי אוהבים? פורים ול"ג בעומר... למה התחפשתם בפורים? לגמד למה תתחפשו שנה הבאה? אין לי שמץץ יש חבר/ה? נופ לרקוד או לשיר? לרקוד!! קוקו או פזור? פזור אוהבים תותים? יאממיי מה השיר האהוב עליכם? יש טוןןן סדרה אהובה? איןן אוהבים פלאפונים עם סוגר? לא בני כמה אתם? 14 צבע אהוב? תכלת

למעלה