שאלון

The Miller

New member
אני

עבר: שם המורה בכיתה א': שירי הזיכרון הראשון שלך: שחיתתטי באף כשההורים שלי צילמו אותי בגן האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא שאני יודע על זה המקצוע הראשון שנכשלת בו: הנדסה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת לרעות איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: קצרה השיר האחרון ששרת: alice in chains-rooster הדבר האחרון שצחקת בגללו: סירטון פלאש בבמה החדשה הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: תפוחי אדמה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: כרטיסים לרוק עצמאות השיר האחרון ששמעת: איזה שיר של מישהו מהבמה החדשה הדיסק האחרון שקנית: ברי סחרוף-11א הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: שרפתי מכונית הווה: שיער נוכחי: בלונדיני ארוך בגדים נוכחיים: מכנסיים אדומות וחולצה כחולה של פוקס תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: על אח של חבר שלי שאני מתקשר הוא תמיד עונה ומנתק התגעגעות נוכחית: אין תמונת דסקטופ נוכחית: חול חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: בר רפאלי? האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? הרבה האם אתה עייף? רעב? מאד עייף את מי אתה הכי רוצה לחבק?: בר רפאלי? ממה הכי נמאס לך?: מהבית ספר שלי את מי היית רוצה להרוג? אתם לא מכירים הכי פחות מהנה?: ללמוד לשון עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: עורך דין איפה אתה הולך לגור?: מנצ'סטר...איפשהוא באנגליה נירא לי כמה ילדים אתה רוצה?: 2 זה מספיק באיזה סוג של מכונית תנהג?: למבורגיני איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: באנגליה איפושהוא חושב הרבה על העתיד?: לא יותר מדי מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: אליס אין צ'יינס ספר אהוב: מוריד הגשם סופר(ים) אהוב(ים): ג'ון גרישם צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: תחתונים? אתה שמח כש: אבא שלי מסכים לצאת עם הכלב אתה מרגיש בודד כש: אין אף אחד בבית? האם אתה חושב יותר מדי: שאלה טיפשית אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אנגליה אדם מפורסם שפגשת: פגשתי הרבה שחקנים של מכבי ואת יובל בנאי ועוד כמה... האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: לא שותה קפה ריח אהוב: בגט טרי מה מכעיס אותך: שהומרה שלי לאנגלית אמרה שאין שעור ועכשיו היא מאיימת להעיף אותי מאנגלית כי לא הגעתי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודע האדם שעושה לך הכי טוב: אין סגנון מוזיקה אהוב: גראנג' חדר אהוב בבית: פינת משפחה (טלוויזיה, מחשב...) מקום אהוב בעולם: אנגליה...(נירא לי שדי מיציתי את זה) מקצוע שנוא: חנ"ג מורה אהוב: למתמטיקה אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: פעם אחת מעשן?: כן נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: כשצריך אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: קצת אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא ממש קונה צרובים\\צורב?: צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: שולחן ביליארד ישן הרבה?: לא מספיק בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לא ממש אכפת לי גופיות?: לא אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: קצת חולם בהקיץ?: קצת האם אתם אוהבים אותי? לא מכיר

Time2timE

New member
שלי (כי התחשק לי לענות על שאלון)

עבר: שם המורה בכיתה א': ענת הזיכרון הראשון שלך: פורים של שנת 1991 הייתי בת שנה וחצי בערך, אמא שמה לי פאה נוצצת כזו של ליצן על הראש ובכיתי. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: הייתי קצת טומבוי
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתימטיקה
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתימטיקה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים. מהבית של ההורים לבית של סבתא ומהבית של סבתא לבית הנוכחי. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: חביבה השיר האחרון ששרת: מנדי של ווסטלייף הדבר האחרון שצחקת בגללו: תום אבני שר במלך סיאם
הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת, לפי חודש חודש וחצי בערך.. האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת :-S הדבר האחרון שאכלת: שניצל תירס של טבעול הדבר האחרון ששתית: קוקה קולה לימון הדבר האחרון שקנית: חוברת מיקוד לבגרות עם 30 מבחנים השיר האחרון ששמעת: שירים מהמחזמר המלך סיאם הדיסק האחרון שקנית: עכשיו טוב של גלעד שגב הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הורדתי זבל ביום שבת הדבר הכי מטורף שעשית: המצאתי שירים על חברים שלי הווה: שיער נוכחי: שיער נוכחי? טבעי, שלי, בצבע חום שזה הצבע הטבעי שלי. בגדים נוכחיים: ג'ינס מגניב, חולצה כתומה של גוש קטיף. תכשיטים נוכחיים: שרשרת של חמסה שקיבלתי מדוד שלי וצמיד פלסטיק שחור. עצבנות נוכחית: נעלם לי הקלמר
התגעגעות נוכחית: אממ.. לא סגורה על עצמי. בנדוד שלי ליאור ובתדודה שלי נעמה והבנות שלה. תמונת דסקטופ נוכחית: חואן חיל נבארו חבר\\ה?: אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: סבא שלי ז"ל ודוד שלי ז"ל האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תלוי מה ותלוי מתי. האם אתה עייף? רעב? עייפה. מאוד. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את @#% ממה הכי נמאס לך?: מהמצב הזה של המדינה שלנו את מי היית רוצה להרוג? אותך. חח
את תוכנית ההתנתקות הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת. רופאה. איפה אתה הולך לגור?: ישראל או אוסטרליה או אנגליה. כמה ילדים אתה רוצה?: 4 או 5 באיזה סוג של מכונית תנהג?: 4X4 איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עובדת בעבודה מכניסה אחרי כמה וכמה טיולים לחו"ל עם משפחה ובריאות טובה. חושב הרבה על העתיד?: לא ממש. מפחד ממנו?: לפעמים. וקצת בכללי: להקה אהובה: ווסטלייף, בקסטריט בויז, סימפל פלאן, גוד שארלוט ספר אהוב: קשה :) הארי פוטר (כל החמישה), קייט, חסמב"ה, גאווה ודעה קדומה סופר(ים) אהוב(ים): ג'יין אוסטין צבע אהוב: כחול, שחור, ירוק פריט לבוש אהוב: ג'ינס מגניב איבר שהכי מושך אותך: עיניים, חיוך אתה שמח כש: קורים הרבה דברים. אתה מרגיש בודד כש: מעליבים אותי האם אתה חושב יותר מדי: לפעמים. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אוסטרליה/נורבגיה/שוויץ/אנגליה אדם מפורסם שפגשת: טל מוסרי עשה לי שלום פעם. ואחינועם ניני. היא מגניבה. ועודד מנשה נתן לי כיף. האם יש לך אילושהם חרטות: יאפ... קפה אהוב: לא שותה קפה. שוקו או תה. ריח אהוב: יש הרבה מה מכעיס אותך: פיגועים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני מניחה שיש הרבה.. האדם שעושה לך הכי טוב: יש הרבה :) סגנון מוזיקה אהוב: פופ וישראלי חדר אהוב בבית: החדר שלי, אלא מה. מקום אהוב בעולם: ישראל מקצוע שנוא: פיזיקה מורה אהוב: כעקרון, אין אוהב את בצפר?: זה נחמד נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: יאפ נותן מעצמך?: ברור אוהב לפוצץ נייר בועות? ברור!!!! לועס דברים? מסטיק. וגם את זה אסור. (יש גשר) אוהב להתקלח?: מאוד ^_^ אוהב להתעטש?: אממ לא ממש שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: זה לא נעים במיוחד אוהב לצחצח שיניים?: זו עבודת נמלים (יש גשר) אכפת לך מאיכות הסביבה?: יאפ קונה צרובים\\צורב?: ברור שצורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם, תלוי איפה ומתי חוסך כסף למשהו מיוחד?: מנסה לחסוך ישן הרבה?: לא ממש :( בתול?: יאפ נקשר לחפצים?: יאפ אוהב חולצות גזורות?: לא ממש גופיות?: נחמד אוהב לטייל?: יאפ אוהב כפכפים?: יאפ לובש בוקסר?: רק בתור פיג'מה שמש או גשם?: גשם (מכורה לריח) רוב הזמן - קר לך או חם לך?: בחורף- קר בקיץ- חם ילדותי?: קצת חולם בהקיץ?: לפעמים האם אתם אוהבים אותי? מי זה אותי? אני? כן אני אוהבת את עצמי

LoVe SiMs2

New member
סתם,כי משעמם לי...

שם המורה בכיתה א': רינת הקופיפה הזיכרון הראשון שלך: ממ..אני בת כמה חודשים,רצה בשלג {תתפלאו שהייתי ונשארתי חכמולוגית} ונופלת על השלג! האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: בטח שלא..היתי ברבי מתוקה.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אם בקושי אכלתי קוסקוס אז איך הייתי אמורה לאכול דברים מוזרים?! המקצוע הראשון שנכשלת בו: ספורט.. המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספורט...XD האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מושלמתמהממתמשגעתיפיפיהולאמובזבזת השיר האחרון ששרת: Linkin park-numb {זה נכנס לי לראש} הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי,מיכלי..XD הפעם האחרונה שבכית: כשראיתי סרט עצוב...XDDD האדם האחרון שראית: אח שלי..XD הדבר האחרון שאמרת: "אני אוכלת וופל" לאבא שלי,לפני דקה.. הדבר האחרון שאכלת: וופל הדבר האחרון ששתית: לגימת מים הדבר האחרון שקנית: מכנסיים השיר האחרון ששמעת: לינקין פארק-נאמב/פיינט הדיסק האחרון שקנית: לפני 3 שנה...XD לא זוכרת...XD הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ...מממ...אף פעם! הדבר הכי מטורף שעשית: שרקתי במשרוקית צווחנית בכיתה כשהמורה הייתה מוליXDDD הווה: WTF?! שיער נוכחי: גוונים בלונדינים בגדים נוכחיים: ג'ינס,גרביים ירוקות-כהות עד הברך וחולצה לבנה. תכשיטים נוכחיים: אין. עצבנות נוכחית: מעוצבנת על שקית הוופלים..XD התגעגעות נוכחית: אין. תמונת דסקטופ נוכחית: שחוררררר חבר\\ה?: לא עכשיו אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מיכלושה XD האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תמיד האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את שקית הצ'יפס ...XD וגם לאכול ממנה...XD ממה הכי נמאס לך?: משלומקה את מי היית רוצה להרוג? ניקיטה הכי פחות מהנה?: להרוג נמלים..XD עתיד: WTF?! מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אני הולכת להיות או ביו-כימיקל או עורכת עיתון ראשית כמו בסרט "פתאום 30". איפה אתה הולך לגור?: באחוזה. XD כמה ילדים אתה רוצה?: 89..XD מה נראה לכם?! 3.. באיזה סוג של מכונית תנהג?: אני לא נוהגת,יש לי נהג.XD איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בתחת של וופל. חושב הרבה על העתיד?: יס.. מפחד ממנו?: ?! נו!!! וקצת בכללי: בלה בלה בלה להקה אהובה: לינקין פארק ספר אהוב: לא קוראת..XD סופר(ים) אהוב(ים): תחזרו לשאלה הקודמת צבע אהוב: בלאק פריט לבוש אהוב: ג'ינס וטי-שירט לבן. איבר שהכי מושך אותך: שרירים לנצח..XD אתה שמח כש: אמא שלי לא מכריחה אותי ללכת לקניון.XD אתה מרגיש בודד כש: אני לבד בבית ובדרך כלל אני מאוד שמחהXD האם אתה חושב יותר מדי: על....גשם! תביאו לי את סופת המאה!! אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: צרפת...כי קר שם!! XD אדם מפורסם שפגשת: דפנה ודודידו XD האם יש לך אילושהם חרטות: שלא נתתי סטירה למורה XD קפה אהוב: הפוך ריח אהוב: גשם ולימון. מה מכעיס אותך: שקית הוופלים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: עליזה XDDDDDDDDDDD האדם שעושה לך הכי טוב: מיכלי וליטלי סגנון מוזיקה אהוב: רוק,רוק כבד מאוד. חדר אהוב בבית: החדר שלי,דההההההההההההה!! מקום אהוב בעולם: צרפת! מקצוע שנוא: יש כל כך הרבה...הכל חוץ מלשון {לנצח}}} מורה אהוב: זאב השקסי {סתם נראה לכם?!} אוהב את בצפר?:ברור ש..לא!!!!! נרדם בשיעורים?: לפעמים.. מעשן?: אה-הא נפגע (רגשית) בקלות?: לא,גם פיזית לא. נותן מעצמך?: לא.שייקחו לבד.XE אוהב לפוצץ נייר בועות? אולי. לועס דברים? כמו...מסטיק?! אוהב להתקלח?: לא. אוהב להתעטש?: כן,זה מעביר זרם בגוף..XD שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כשהמקום האינטימי נרדם כשאני יושבת יותר מדי במחשב,אני שונאת את זה. אוהב לצחצח שיניים?: אה-הא...סתם! אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי... קונה צרובים\\צורב?: צורבת *שאשששש* אוהב לנסוע או הולך ברגל?: הולכת והולכת והולכת... חוסך כסף למשהו מיוחד?: לסיגריות ישן הרבה?: מאוד XD בתול?: לאאאאאאאאאאאאאאאא נקשר לחפצים?: נקשרת למיטה שלי ולכרית שלי XD אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: אה-הא לובש בוקסר?: אני נקבה שמש או גשם?: גשם,בכמויות! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם,חם מאוד. ילדותי?: לאאאאאאאאאאא חולם בהקיץ?: הרבה האם אתם אוהבים אותי? מאוד

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': שרה הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת :| האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן, בערך :] האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: ממ לא שזכור לי המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה, כמובן :| האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת.. לאשדוד P: איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: ממ יופי טופי השיר האחרון ששרת: לא זוכרת :] הדבר האחרון שצחקת בגללו: ממ מישהו :) הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: ממ אמא הדבר האחרון שאכלת: שניצל ומקרונים :] הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: ממ צמיד השיר האחרון ששמעת: אי שם P: חח הדיסק האחרון שקנית: רק צרובים :] הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ממ לא זוכרת :] יום שישי בעצם P: הדבר הכי מטורף שעשית: לא עשיתי :\ הווה: שיער נוכחי: ממ חום כהה.. בגדים נוכחיים: מכנס וחולצה תכשיטים נוכחיים: צמיד, שרשרת עצבנות נוכחית: ממ ברגע זה, לא :] התגעגעות נוכחית: כרגע לא.. תמונת דסקטופ נוכחית: רקע כחול מעפן :\ חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אמ אמ :) האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא, ברוך השם.. האם אתה עייף? רעב? ממ עייפה קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממ.. ממה הכי נמאס לך?: אנשים מעצבנים את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: ממממ לימודים :< עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מעצבת אופנה או משו :] איפה אתה הולך לגור?: ממ לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה?: שלושה :] באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא מבינה בזה :\ איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נשואה באושר, עם שלושה ילדים וקריירה מצליחה :) חושב הרבה על העתיד?: ממ בערך מפחד ממנו?: מקווה שיהיה טוב :] וקצת בכללי: להקה אהובה: BLUE ספר אהוב: "לאהוב עד מוות" סופר(ים) אהוב(ים): אין.. צבע אהוב: כחול\שחור פריט לבוש אהוב: ג'ינסס איבר שהכי מושך אותך: עיניים :) אתה שמח כש: אנשים שאני אוהבת אוהבים אותי P: אתה מרגיש בודד כש: רעים אליי :< האם אתה חושב יותר מדי: יותר מידי.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ממ על אי בודד :) אדם מפורסם שפגשת: יש די הרבה.. האם יש לך אילושהם חרטות: ממ לא נראה לי קפה אהוב: נס ריח אהוב: איסימיאקי :) מה מכעיס אותך: אנשים רעים :| מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ממ לא יודעת.. האדם שעושה לך הכי טוב: אמא :p סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי\לועזי, פופ, ראפ, האוסים חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: הייתי רק בארץ :\ מקצוע שנוא: מתמטיקה.. מורה אהוב: ממ המחנכת הכי נורמלית אוהב את בצפר?: לא :( נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן :\ נותן מעצמך?: ממ נראה לי אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? מסטיק :) אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן :) שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן :< אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: ממ בערך :] קונה צרובים\\צורב?: צורבים לי :) אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לסוע.. חוסך כסף למשהו מיוחד?: ממ לא ישן הרבה?: כן :) כשיש זמן בתול?: כן :) נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לא ממש גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש :) רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: כן :| חולם בהקיץ?: כן :) האם אתם אוהבים אותי? מאוד P:

Danielle b3

New member
../images/Emo28.gifעונה../images/Emo39.gif

שם המורה בכיתה א':
הדס הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת
.. סתם
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני
לא
האם נהגת לאכול דברים מוזרים
לא
המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מדעים
האם עברת דירה
כן, פעמיים, פעם ראשונה מניו יורק
לנתניה, ופעם שנייה מנתניה לבת חפר
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת
כיף
השיר האחרון ששרת:
Bubblin הדבר האחרון שצחקת בגללו: גוזל
הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת
האדם האחרון שראית: אימא הדבר האחרון שאמרת: "וואי
עצם של כלב" (לאח שלי..) חח
הדבר האחרון שאכלת: תירס הדבר האחרון ששתית:
מרק הדבר האחרון שקנית: פוף השיר האחרון ששמעת: Bubblin הדיסק האחרון שקנית:
כריסטינה אגילרה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום
לפני 2 דק'
הדבר הכי מטורף שעשית: יש הרבה
הווה
שיער נוכחי: שטני קצר בגדים נוכחיים: מכנס 3\4 לבן עם פסים אדומים וחולצה לבנה
תכשיטים נוכחיים:
עצבנות נוכחית:
התגעגעות נוכחית:
תמונת דסקטופ נוכחית: אני הכנתי
חבר
לא
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מיקא
האם את מתחמקת ממטלה שעליך לעשות
כן.. האם את עייפה
רעבה
לא ולא את מי אתה הכי רוצה לחבק
עידן
ממה הכי נמאס לך
כלום... את מי היית רוצה להרוג
אף אחד הכי פחות מהנה
מבחן
|X+
עתיד
מה הקריירה שלך הולכת להיות
זמרת
או עורכת דין איפה את הולכת לגור
בית פרטי כמה ילדים את רוצה
3 או 2
באיזה סוג של מכונית תנהגי
לא יודעת.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום
מאושרת
חושבת הרבה על העתיד
לא.. מפחדת ממנו
לא
כללי
להקה אהובה:
ספר אהוב:
חברות סופר(ים) אהוב(ים):
צבע אהוב:
כתום, כחול וורוד פריט לבוש אהוב: מכנסי 3\4 איבר שהכי מושך אותך: גב את שמחה כש: מחבקים רותי
את מרגישה בודדה כש: יש אין אף אחד (
) האם את חושבת יותר מדי:.. אמ.. לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: הוואי ,חח
אדם מפורסם שפגשת: ג'ודי ניר מוזס שלום
האם יש לך אילו שהם חרטות:לא קפה אהוב: אין ריח אהוב: וניל מה מכעיס אותך:
הרבה דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ריקוד ותנועה האדם שעושה לך הכי טוב: אופיר
סגנון מוזיקה אהוב: יש מלא.. פופ,רוק, היפ הופ, ראפ... חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: הבית שלי
מקצוע שנוא: מדעים
והיסטוריה מורה אהוב: גלית אוהבת את בצפר
ככה ככה נרדמת בשיעורים
לא מעשנת
לא
נפגעת (רגשית) בקלות
לא נותנת מעצמך
כן אוהבת לפוצץ נייר בועות
כן
לועסת דברים
לפעמים.. אוהבת להתקלח
כן
אוהבת להתעטש
כן
שונאת כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)
לא אוהבת לצחצח שיניים
כן.. אכפת לך מאיכות הסביבה
כן קונה צרובים
לא אוהבת לנסוע או הולכת ברגל
חוסכת כסף למשהו מיוחד
כן
רולר ישנה הרבה
לא
בתולה
כן נקשרת לחפצים
תלוי אוהבת חולצות גזורות
ככה ככה
גופיות
כן אוהבת לטייל
כן אוהבת כפכפים
כן לובשת בוקסר
לא
שמש או גשם
ברור ששמש
רוב הזמן - קר לך או חם לך
נעים לי.. ילדותית
לא חולמת בהקיץ
לפעמים האם אתם אוהבים אותי
כן

Shani276

New member
אניאניאני!!:)

עבר: שם המורה בכיתה א': איריס הזיכרון הראשון שלך:וואי..נראה לי שחרדת החורים באוזניים.עשו לי חורים לעגילים באוזניים בגיל 3,בחיים לא שמתי עגילים והחורים נסתמו
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לאנראה לי האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא שזכור לי המקצוע הראשון שנכשלת בו:גיאוגרפיה המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספרות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):תמוה,אבל לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: טובה מאוד.חבל שעברה כ"כ מהר השיר האחרון ששרת:נמנמ שבק מיוזיק - מוקי הדבר האחרון שצחקת בגללו: על אחותי
היא נראתה כ"כ סתומה כשהיא מחפשת את מחברת תנ"ך והיא מולה....
הפעם האחרונה שבכית: לפני שבוע וחצי נראה לי האדם האחרון שראית: אחי הקטן הדבר האחרון שאמרת: "שרי(אחותי.לא כמו שרה,יותר נכון כמו העגבניה שרי
),תמשיכי לעשות את השיעורים שלך ותפסיקי לשגע אותי" הדבר האחרון שאכלת: תפוז.באמת! הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית:מסטיקים השיר האחרון ששמעת: התשובה -משינה הדיסק האחרון שקנית: עוקף מלמעלה-מוקי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שעה,כששמרתי על אחי הדבר הכי מטורף שעשית: תמיד כשמגיעות השאלות האלה,אנלא זוכרת הווה: שיער נוכחי: כרגע כרגע?קוקו למעלה,הצבע הרגיל - חום ככהככה בגדים נוכחיים:חולצה לבנה עם כתובית ורודה וג'ינס תכשיטים נוכחיים: טבעת מפלסטיק,ועוד 2 צמידים עצבנות נוכחית: מבול המבחנים!!!!
התגעגעות נוכחית: נראלי שלדודות שלי... תמונת דסקטופ נוכחית: של כלב חבר\\ה?:אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לאיודעת. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן.שיעורי בית בגיאומטריה
האם אתה עייף? רעב? רעב.ולא עייף.לא אכלתי כלום היום חוץ מצ'יפס
את מי אתה הכי רוצה לחבק?:חיבוק לכל מי שירצה.בערך
ממה הכי נמאס לך?: מהמבחנים!ומטמטום של אנשים את מי היית רוצה להרוג?למה להרוג?כולנו יהודים.כולנו אחים.את המורה למתמטיקה הכי פחות מהנה?: הרבה דברים. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משחק/עיתונאות או משו...יש הרבה דברים שאני רוצה
איפה אתה הולך לגור?: בבית כמה ילדים אתה רוצה?:2 מספיק לי.אבל ממש. באיזה סוג של מכונית תנהג?:לא מבינה בזה בשיט. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:הייתי רוצה למצוא את עצמי קודמכל...אחרי זה המקום. חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?:לא וקצת בכללי: להקה אהובה:הדגנחש
ספר אהוב: צופן דה וינצ'י,נראלי סופר(ים) אהוב(ים): אין ממש צבע אהוב: כחול&אדום פריט לבוש אהוב:לאיודעת איבר שהכי מושך אותך: עיניים.זתומרת,מבט.ולא עם חיים יבין אתה שמח כש:קורה לי דבר משמח אתה מרגיש בודד כש: אין מסביבי אפאחד האם אתה חושב יותר מדי:לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לא יכולתי אדם מפורסם שפגשת: לאפגשתי האם יש לך אילושהם חרטות:בטח.אבל אנלא זוכרת ממש קפה אהוב:נס. ריח אהוב: בושם מה מכעיס אותך:יותר מידי דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:ריקוד,שירה,משחק,כתיבה,טניס,כדורגל כדורסל מחשבים ועוד...נראלי
האדם שעושה לך הכי טוב:קיאנו ריבס
טוב לא הכי...
בטח איפושהו בכיוון של אמאבא אח אחות 'תם יודעים... סגנון מוזיקה אהוב: היפהופפפפפפפ
חדר אהוב בבית: שלי
מקום אהוב בעולם: הבית.תמיד תמיד מקצוע שנוא:ספרות!מתמטיקה!! מורה אהוב: המורה לתנ"ך!!! אוהב את בצפר?:בטח.חולה לו על התחת.NOTTTTT נרדם בשיעורים?: לפעמים בערך... מעשן?: חלילה וחס נפגע (רגשית) בקלות?: לא ממש נותן מעצמך?: למי שמגיע מעצמי אוהב לפוצץ נייר בועות? וואט דה?? לועס דברים?חחחח כן!בעיקר את המקל של הארטיק כשהוא נגמר אוהב להתקלח?: זה כיף
אוהב להתעטש?: יש ברירה?? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן!!! אוהב לצחצח שיניים?:מה יש לאהוב פה?! אכפת לך מאיכות הסביבה?: יאססס קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא שידוע לי... ישן הרבה?: נמנמ כשיש זמן.. בתול?:13 אנשים,13.בטח שכן!!! נקשר לחפצים?: לא:| אוהב חולצות גזורות?:לא גופיות?:כן אוהב לטייל?: תלוי איפה אוהב כפכפים?:לא! לובש בוקסר?:בטח שלא: \ שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: כן. חולם בהקיץ?: אהא
האם אתם אוהבים אותי?בתנאי שאת אוהבת אותי

ffiendd

New member
המפמפמ. ../images/Emo54.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': דיתי. הזיכרון הראשון שלך: אני ואמא עושות התעמלות. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: עדיין נוהגת. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה, כנראה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה, כנראה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: יאמ. השיר האחרון ששרת: Space Dementia, מיוז. הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו משעשע שדניאל אמרה. הפעם האחרונה שבכית: יום שני שעבר. רחוק למדי. האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: שרתי בשקט. הדבר האחרון שאכלת: מרק. הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוח-תפוז.(רק תפוז, וזהו) הדבר האחרון שקנית: קליפס ירוק זוהר ועגיל חישוק. ויותר מאוחר משקפיים שחורים, אבל הם לא אצלי עכשיו. צריך לחכות שיכניסו עדשות. השיר האחרון ששמעת: Showbiz, מיוז. הדיסק האחרון שקנית: מזמן, לא זוכרת. אין לי כסף. אבל קיבלתי כמה בהשאלה. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אני לא עוזרת לאמא באופן עקרוני. ובכ"ז, בצהריים. הדבר הכי מטורף שעשית: כן. הווה: שיער נוכחי: שחור טבעי, עד החזה, חלק לגמרי שזה כיף. בגדים נוכחיים: מכנס ירוק(אחד מהם), שמלת חמניות כחולה בשתי שכבות, חולצה סגולה-בהירה עם כיתוב "SOMETHING" שציירתי, עליונית שחורה, גרביים אדומות מעבר לברך. תכשיטים נוכחיים: שלושה עגילים צמודים בימין - רפואי, יהלום וכחול, עגיל חישוק עם כדור בשמאל, ארבעה צמידים ושרשרת. עצבנות נוכחית: השנה תגמר עוד מעט ימים, אמא רוצה שאלך מכאן ואני באמת רוצה לעשות משהו. התגעגעות נוכחית: אנשים. תמונת דסקטופ נוכחית: העיניים של סוזי. חבר\\ה?: אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הו, הרבה. רוני, יאיר, שוּשי, יולי, דניאל(הבת), טישה, ימית ועוד כמה. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ללכת מכאן. האם אתה עייף? רעב? רעבה לא. עייפה תמיד. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא יודעת, אבל רוצה חיבוק אמיתי, מהסוג שגורם לי ביישנות חמימה. ממה הכי נמאס לך?: אמא. את מי היית רוצה להרוג? אמא. הכי פחות מהנה?: שעמום. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אומנית, בטח אתקיים על תורם עשיר כלשהו. איפה אתה הולך לגור?: ת"א. כמה ילדים אתה רוצה?: שניים. מספרמזל. באיזה סוג של מכונית תנהג?: משהו שייסע. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בחבוק. חושב הרבה על העתיד?: לא. מפחד ממנו?: לא. וקצת בכללי: להקה אהובה: נו קן דו. ספר אהוב: בשורות טובות, או מילון אבן-שושן. סופר(ים) אהוב(ים): יהודית קציר, טרי פראצ'ט. בוודאי יש עוד, אבל שמות זה לא החלק החזק שלי. צבע אהוב: ירוק, כתום, זוהר. פריט לבוש אהוב: צבעוני. איבר שהכי מושך אותך: עיניים. אתה שמח כש: אנשים מחבקים אותי חזק. אתה מרגיש בודד כש: אני בבית. האם אתה חושב יותר מדי: כנראה. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: מתחת לאדמה. אדם מפורסם שפגשת: אני לא פוגשת אנשים מפורסמים. ככה. האם יש לך אילושהם חרטות: כן. קפה אהוב: נס. ריח אהוב: קרם גוף פסיפלורה, גשם, קרם לשיער, סוכריות קפה, מסטיק מנטה, ריח של אנשים יקרים. מה מכעיס אותך: דברים לא נכונים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת. האדם שעושה לך הכי טוב: הרבה אדמים. סגנון מוזיקה אהוב: יותרמדי. חדר אהוב בבית: אין לי חדר אהוב בבית. מקום אהוב בעולם: הגג של מעין. מקצוע שנוא: מתמטיקה. מורה אהוב: אין לי טובים השנה. או, בעצם, המורים לפילוסופיה. הם דיי מקשיבים. וגם המורה למנהיגות. אוהב את בצפר?: אוהבת אנשים מאד, לא אוהבת לימודים. נרדם בשיעורים?: כן. מעשן?: לא. נפגע (רגשית) בקלות?: כן. נותן מעצמך?: כנראה. אוהב לפוצץ נייר בועות? כן. לועס דברים? כן. אוהב להתקלח?: כן. אוהב להתעטש?: לפעמים. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן. אוהב לצחצח שיניים?: כן. אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן. קונה צרובים\\צורב?: לא. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע יותר אפקטיבי, רגל יותר נחמד לפעמים. חוסך כסף למשהו מיוחד?: הרבה דברים מיוחדים. ישן הרבה?: לא. בכלל לא. לא ישנה. בתול?: כן. נקשר לחפצים?: כן. אוהב חולצות גזורות?: כן. גופיות?: מתעבת על עצמי. אוהב לטייל?: כן. אוהב כפכפים?: לא ממש. לובש בוקסר?: לא הרבה. שמש או גשם?: גשם ביותר. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם. ילדותי?: כן. חולם בהקיץ?: יותר מדי. האם אתם אוהבים אותי? נחמד השאלון הזה.

ffiendd

New member
תמיד הייתי חיה, ../images/Emo54.gif

ובתקופה הזו יותר מתמיד

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif:-\

אנילא אוהבת איך שאת קוראת לי. הממ,. בואי בשישי הזה/הבא. או אולי ביום העצמאות, נראה מה אני אעשה, בטח עם סיגלגבר. אם יש לך נצנצים, תביאי לי (אם תבואי עד שבת).

ffiendd

New member
שישי הזה נפלא.../images/Emo54.gif

נצנצים של קונפטי או נצנצים זעירים באבקה? יום העצמאות אני ברוקצ. ובשבילי תמיד תשארי ימית.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifהממ,

את הולכת לרוקצ? חבל, נו. יהיה כיף אצל סיגל, בטח. הממ,. צלצלי בשנייה שאת רואה את ההודעה הזאת, כי את לא פה. אפעם לא הייתי בשבילך ימית. אני לא ימית בשביל עצמי, אפילו. הממ,. (אם השיחות מפריעות למישהו, שיגיד)

ady18

Well-known member
תשובות

עבר: שם המורה בכיתה א': אילה הזיכרון הראשון שלך: שקבלתי את הכלב שלי בגיל שנתים וסבא האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: גם וגם האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא נראה לי המקצוע הראשון שנכשלת בו:נראה לי חשבון המקצוע האחרון שנכשלת בו: הרבה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: הרבה חווית חלק רגילות לגיל וכמה יותר אישות וכמה לאומית (פיגועים ומלחמת המפרץ) השיר האחרון ששרת: אמממ הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמממ הפעם האחרונה שבכית: אממ האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: אממ הדבר האחרון שאכלת: קואנפלס ופרוסה בלי כלום הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: מלוואח השיר האחרון ששמעת: המנטעזת הדיסק האחרון שקנית: יוסי עדן הפעם האחרונה שעזרת לאמא: חחח הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: רגיל בגדים נוכחיים: גופיה ארוכה לבנה מכנסי טרינננג תכשיטים נוכחיים: שעון+שרשרת מגן דויד עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: לסבא תמונת דסקטופ נוכחית: כלום חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אלון האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? עייף את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ליאור ממה הכי נמאס לך?:מהחיים את מי היית רוצה להרוג? הרבה הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: ווטרינר איפה אתה הולך לגור?: ני יורק כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נשואה ועבודה חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: כן וקצת בכללי: להקה אהובה: אין ספר אהוב: השבוע הכי ארוך בחייה של מורן סופר(ים) אהוב(ים): מה שטוב קוראת צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: גינס איבר שהכי מושך אותך:עיניים שיער אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: שאין יחס האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?: האם אתם אוהבים אותי?

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo106.gif

עבר:
שם המורה בכיתה א': שלומית אדרי הזיכרון הראשון שלך: טיסה לארה"ב האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לפעמים האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לאאאאא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מממ לא זוכרת.. היו המון המקצוע האחרון שנכשלת בו: מממ נראה לי שהיסטוריה?.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אף פעם איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נפלאה
השיר האחרון ששרת: "ניסים"-עברי לידר הדבר האחרון שצחקת בגללו: פףףף לא זוכרת
הפעם האחרונה שבכית: לפני 5 דקות? האדם האחרון שראית: אח שלי
עכשיו הדבר האחרון שאמרת: "איזה מפחיד זה היה" הדבר האחרון שאכלת: כריות הדבר האחרון ששתית: החלב של הכריות נחשב? אם לא תה.. הדבר האחרון שקנית: פףףףףףף אה, מסטיקים השיר האחרון ששמעת: "כמה כוח יש ללב שבור?"-שירי מימון ורן דנקר הדיסק האחרון שקנית: עברי לידר-זה לא אותו דבר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מממממ יש מצב שהיום הדבר הכי מטורף שעשית: פףףף לא יודעת
הווה:
שיער נוכחי: ארוך, טלטלים ועם גוונים בגדים נוכחיים: חולצה כתומה-אדומה וג'ינס וגרביים עם פסים תכשיטים נוכחיים: נזם, עגילים וצמידים של אקים, לייבסטרונג ואחד שסתיו הכין לי-ורוד עצבנות נוכחית: על הכל..? התגעגעות נוכחית: אוראות-העבר תמונת דסקטופ נוכחית: אני ואליוט בקפיצה היפה.. חבר\\ה?: אמן אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אבא האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן..
עבודה בתנ"ך וביולוגיה האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: פףףף לא יודעת ממה הכי נמאס לך?: מהחיים את מי היית רוצה להרוג? את עצמי בעיקר הכי פחות מהנה?: יומולדת
עתיד:
מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת איפה אתה הולך לגור?: או בחו"ל או פה כמה ילדים אתה רוצה?: לא יודעת.. באיזה סוג של מכונית תנהג?: פףףף לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: גרה בוילה ענקית עם חוה מאחורי הבית-בחו"ל חושב הרבה על העתיד?: כן
מפחד ממנו?: מהסוף שלו כן
וקצת בכללי:
להקה אהובה: Simple plan ספר אהוב: - - - סופר(ים) אהוב(ים): - - - צבע אהוב: ירוק
ניסוי| פריט לבוש אהוב: ג'ינס, וגופייה איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: יש לי משהו לשמוח ממנו אתה מרגיש בודד כש: אין לי עם מי להיות האם אתה חושב יותר מדי: הרבה יותר מידי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: הולנד? אדם מפורסם שפגשת: המווווון האם יש לך אילו שהם חרטות: כןןן המווון קפה אהוב: - - - ריח אהוב: סוסים מה מכעיס אותך: חוסר כבודדדדדד! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: פףף יש דבר כזה בכלל? האדם שעושה לך הכי טוב: לא יודעת סגנון מוזיקה אהוב: הכל חוץ ממזרחית ודיכאון חדר אהוב בבית: חדר שלי מקום אהוב בעולם: בית מקצוע שנוא: ביולוגיההההההההההההההההה מורה אהוב: איילת לשעבר אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: מאווווד נותן מעצמך?: כמה שאני יכולה אם אני רוצה אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןן לועס דברים? רק דברים אכילים אוהב להתקלח?: תלוי מתי אוהב להתעטש?: לא.. זה בא אצלי בנגלות שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןןןןןןן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: לפעמים קונה אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי איפה ומתי חוסך כסף למשהו מיוחד?: כןןן ישן הרבה?: כן בתול?: THANK GOD נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: תלוי מתי ואיפה אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לפעמים, אבל דמוי שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי
ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?: לפעמים

...

עבר: שם המורה בכיתה א': ננננקסט הזיכרון הראשון שלך: אני בתוך דלי בוץ האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: אף פעם..כנראה השנה פעם ראשונה המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מדהימה השיר האחרון ששרת: "פרח" יהודה פוליקר הדבר האחרון שצחקת בגללו: סיפור ארוך...אני צוחקת מלא הפעם האחרונה שבכית: היום בטקס האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "טוב" הדבר האחרון שאכלת: שוקולד הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: קולה השיר האחרון ששמעת: "הרעות" הדיסק האחרון שקנית: איזבו הפעם האחרונה שעזרת לאמא: עוד מעט כשאני אכבה את האור הדבר הכי מטורף שעשית: נקסט הווה: שיער נוכחי: חום צבוע בגדים נוכחיים: חולצה ומכנסיים ביתיים תכשיטים נוכחיים: צמיד על היד עצבנות נוכחית: הרבה התגעגעות נוכחית: לעבר תמונת דסקטופ נוכחית: מה זה? חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברה טובה שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? עייפה לא רעבה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את החברה שאני רוצה שתהיה איתי עכשיו ממה הכי נמאס לך?: ממישהו את מי היית רוצה להרוג? את אותו מישהו שנמאס לי ממנו..סתם אני לא רוצה להרוג אף אחד הכי פחות מהנה?: להיות מצוננים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משהו שאני אהנה ממנו איפה אתה הולך לגור?: בארץ כמה ילדים אתה רוצה?: המון...מאומצים באיזה סוג של מכונית תנהג?: מה שיכול לנהוג טוב איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בדירה איפשהו עם עבודה ובן זוג חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: אמממ אין ספר אהוב: יש המון סופר(ים) אהוב(ים): אין מישהו ספציפי צבע אהוב: הכל חוץ משחור פריט לבוש אהוב: מכנסי דייגים איבר שהכי מושך אותך: החיבור שבין הפנים לצוואר אתה שמח כש: טוב לי אתה מרגיש בודד כש: אנילא מרגישה בודדה אף פעם האם אתה חושב יותר מדי: לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: איפה שאני עכשיו אדם מפורסם שפגשת: עזר ויצמן ז"ל האם יש לך אילושהם חרטות: המון קפה אהוב: ג'ייקובס ריח אהוב: של הגשם הראשון
מה מכעיס אותך: המון דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אירגון דברים האדם שעושה לך הכי טוב: המון אנשים סגנון מוזיקה אהוב: עברי חדר אהוב בבית: הסלון מקום אהוב בעולם: איפה שאני גרה מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: יש כמה אוהב את בצפר?: כן נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: ברור נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כןןןןןןןןן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא אוהב לצחצח שיניים?: לא אבל חייבים... אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ללכת ברגל חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: לא בתול?: כן נקשר לחפצים?:לא אוהב חולצות גזורות?:כן גופיות?: לא אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שמש עם רוח רוב הזמן - קר לך או חם לך?: פושר ילדותי?: כן חולם בהקיץ?:כן האם אתם אוהבים אותי? אותך לא אותי כן :)

אנוכי עונה !

עבר: שם המורה בכיתה א': קרני
הזיכרון הראשון שלך: לוידעת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חחחחחחח סלוטייפ וחול נחשב...? המקצוע הראשון שנכשלת בו: מממ המקצוע האחרון שנכשלת בו: פיזיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אממממ השיר האחרון ששרת: שובי אל ביתי
הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ ראיתי מקודם תמורה שלי ברחוב בעעע הפעם האחרונה שבכית: אמממ לא זוכרת האדם האחרון שראית: עכשיו אחותי
הדבר האחרון שאמרת: שתקו כבר הדבר האחרון שאכלת: אממ צ'יפס הדבר האחרון ששתית: אמממ הדבר האחרון שקנית: ממממ השיר האחרון ששמעת: מממממ הדיסק האחרון שקנית: אייל גולן.. זוועה.... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: וואו מזמן חחח הדבר הכי מטורף שעשית: אמממממ הווה: שיער נוכחי: קוקו...? בגדים נוכחיים: בגדי ספורט
תכשיטים נוכחיים: כלום... חזרתי מהליכה איזה תכשיטים אתם רוצים עצבנות נוכחית: אה ? התגעגעות נוכחית: ? תמונת דסקטופ נוכחית: מממ משו חמוד כזה חבר\\ה?: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אצצצ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? מממ קצת חח האם אתה עייף? רעב? לא... את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? המורה למדעים יימח שימה וזכרה הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מאיפה אני יודעת...? איפה אתה הולך לגור?: פה כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: אני לא יודעת... כרגע יש 2 מכוניות יפות שאני אוהבת חחח אבל יהיו יותר חדשות ויפותתתת.... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: כמה זה יוצא תזכירו לי..? חושב הרבה על העתיד?: מממ אולי מפחד ממנו?: לא ממש... וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: ורוד לבן פריט לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה
איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: משוןם מה יש לי נטייה מוזרה בזמן האחרון לפגוש כמעט כל יום את אבי ביטר
חוצמזה נראה לי אפחד ברחוב.. בהופעות וכאלה אז כן האם יש לך אילושהם חרטות: לא... קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: ים תיכוני לייט... בעיקר חח חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: פיזיקה עברבית מורה אהוב: אנגלית וספרות אוהב את בצפר?:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נרדם בשיעורים?: חחח רק היסטוריה ואנגלית
היום דפקתי חתכת שינה חחחח
מעשן?: לאאאאאאאא נפגע (רגשית) בקלות?: ממממ לפעמים נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? חחח כן לועס דברים? לא.. אוהב להתקלח?: כן... אוהב להתעטש?: חחחחח לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא זה כיף לי...=| אוהב לצחצח שיניים?: מה יש לאוהב בזה חחחחחחח אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. לא בהמיוחד... קונה צרובים\\צורב?: קונה מקורי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי לאן... מעדיפה נסיעה חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא.. ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: מאודדדדדדדדדדד אוהב חולצות גזורות?: לא.. גופיות?: כן אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: שמש או גשם?: באמצע..? רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קריר ילדותי?: אויל חולם בהקיץ?: כמעט לא.... האם אתם אוהבים אותי? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא סתם

נופר ג

New member
וגם אני ../images/Emo9.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': ציפי. הזיכרון הראשון שלך: יומולדת 3 שלי שנערך בגן. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חול ונייר
... המקצוע הראשון שנכשלת בו: הסטוריה
המקצוע האחרון שנכשלת בו: הסטוריה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 6 פעמים. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: טראומטית. השיר האחרון ששרת: "נדר" - שיא ליום השואה. הדבר האחרון שצחקת בגללו: נפלתי היום בבוקר לתוך שולחן... אל תשאלו
הפעם האחרונה שבכית: לשמחתי אני לא יודעת
. האדם האחרון שראית: אמא שלי
הדבר האחרון שאמרת: "תודה". הדבר האחרון שאכלת: עוגיה
... הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: סוכריה ענקית על מקל (אלה השטוחות העגולות עם הספירלה הצבעונית עליהן... נו, כמו בסרטים
). השיר האחרון ששמעת: השיר של טלנובלה בע"מ. הדיסק האחרון שקנית: לא יודעת. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שבוע... הדבר הכי מטורף שעשית:
בואו לא נינכס לזה
. הווה: שיער נוכחי: מתולתל חום כהה
בגדים נוכחיים: גינס וטי שירט. תכשיטים נוכחיים: 2 טבעות ושרשרת מזהב לבן. עצבנות נוכחית: על אנשים שלא מאמינים שאני יכולה להצליח, וטורחים להגיד לי את זה ולבאס אותי. התגעגעות נוכחית: לגבי, חברה שלי, שטסה לפני שנתיים לגור בקנדה ומאז נותק הקשר ביננו. תמונת דסקטופ נוכחית: של פקינז חאמוד לאללה... חבר\\ה?: לא כרגע
. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אני לא יכולה להגיד...
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כל הזמן
... האם אתה עייף? רעב? לא ולא
. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אף אחד... ממה הכי נמאס לך?: מהאנשים ההם מהשאלה "עצבנות נוכחית". את מי היית רוצה להרוג? שוב, אני לא יכולה להגיד
... אוף, זאת הבעייה עם דברים על הרשת
... הכי פחות מהנה?: שטיפת כלים
. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת. איפה אתה הולך לגור?: ניו יורק. כמה ילדים אתה רוצה?: בת אחת גדולה ו2 תאומים בן ובת (שהם הקטנים יותר). באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בבית ענק עם הילדים שלי, בעל אוהב, ו3 חתולים שמסתובבים חופשי בבית
... (אה כן, ובריכה לא תזיק
). חושב הרבה על העתיד?: וודאי... מפחד ממנו?: לא... נראה לי חסר תועלת לפחד מהעתיד
. וקצת בכללי: להקה אהובה: אין. ספר אהוב: קשה לי לבחור... היו המוווון... סופר(ים) אהוב(ים): אין מישהו ספציפי... צבע אהוב: אולטרא-כחול. פריט לבוש אהוב: הג'ינס שלי
איבר שהכי מושך אותך: עיניים... אם הן לא חומות
. אתה שמח כש: אני מצליחה לעשות משהו שהשקעתי בו הרבה זמן. אתה מרגיש בודד כש: מישהו בוגד באמון שלי. האם אתה חושב יותר מדי: בהחלט. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו יורק. אדם מפורסם שפגשת: טל מוסרי
.. האם יש לך אילו שהם חרטות: בדיעבד, יש אנשים שהלוואי ולא הייתי סומכת עליהם... אבל בעקרון אני די מרוצה מהחיים שלי (בדרך כלל
)... קפה אהוב: לאטה מקיאטו עם הרבה קצף. ריח אהוב: של הסופר פארם... מה מכעיס אותך: כשאנשים רוצים יותר מדי קרדיט... למשל מישהי שאני מכירה, שאם מישהו ענה תשובה נכונה בכיתה היא חייבת מיד לומר: "כן... גם אני עניתי ככה..."... והיא תמיד רוצה שכולם יגידו לה שהיא מושלמת וינפחו לה ת'אגו. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: תמיד אפשר לדבר איתי. אני תמיד מקשיבה. תמיד תומכת. תמיד שמחה לתת עצה... אני חברה אמיתית ונאמנה שכל עוד זה לא פוגע במישהו (למשל אם מישהי מספרת לי שהיא אנורקסית... כן, זה קרה) אני אקח איתי את הסודות לקבר... אבל אני יודעת גם לעמוד על שלי, כשצריך. האדם שעושה לך הכי טוב: לא יודעת. סגנון מוזיקה אהוב: אין. חדר אהוב בבית: החדר שלי. מקום אהוב בעולם: ניו יורק ופריז... מקצוע שנוא: הסטוריה
. מורה אהוב: אין... כולם בעע
... אוהב את בצפר?: חחח יה רייט...
נרדם בשיעורים?: לא. מעשן?: לא. נפגע (רגשית) בקלות?: מסתם אנשים? ממש לא. מחברות ואנשים שקרובים אליי? מאוד מאוד... נותן מעצמך?: כן, אבל לא פרייארית. אוהב לפוצץ נייר בועות? מכורה!!!!!!!!!!!!!
לועס דברים? כן.. אוהב להתקלח?: בד"כ כן
. אוהב להתעטש?: לא
... שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאוד!! אוהב לצחצח שיניים?: לא
... אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן. קונה צרובים\\צורב?: לא זה ולא זה, אבל משתמשת בצרובים שאנשים משיגים בשבילי
. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לא זה ולא זה... אני תמיד מעדיפה טיסות או רכבת
. חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן, אבל לא ברור לי בשביל מה... אבל אני חוסכת בשביל שאם יהיה משהו מיוחד - שיהיה לי כסף לקנות אותו. ישן הרבה?: הלוואי... בתול?: כן. נקשר לחפצים?: חחח לפעמים
. אוהב חולצות גזורות?: לא. גופיות?: כן. אוהב לטייל?: לא יותר מדי... אוהב כפכפים?: כן. לובש בוקסר?: לא. שמש או גשם?: אם אני בבריכה או בים, אז שמש. אם אני סתם בחוץ\בבית - גשם. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי. ילדותי?: כן
. חולם בהקיץ?: בלי סוף. האם אתם אוהבים אותי? כן... העסקת אותי עד שחברה שלי התחברה למסנג'ר
.

jaqui

New member
מהנה

שם המורה בכיתה א': שרה הזיכרון הראשון שלך: שהייית בגן האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לפעמים האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך? המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זכור לי האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת מזמן איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: רגילה השיר האחרון ששרת: לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת: ופל הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: בקבוק קולה השיר האחרון ששמעת: משהו של אלישיה קיז הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הווה: שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים: טישרט וטרנינג תכשיטים נוכחיים: טבעות עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: אין תמונת דסקטופ נוכחית: חברות שלי חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא יודעת האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אף אחד ממה הכי נמאס לך?: לא יודעת את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: א יודעת... משהו איכותי איפה אתה הולך לגור?: לא איפה שעכשיו זה בטוח כמה ילדים אתה רוצה?: 3 או 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נשואה עם ילדים אשת קריירה שמבלה עם המשפחה ונהנית מכל רגע חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: אוונאסנס ספר אהוב: לא קוראת ספרים סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: סגול פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אני מרוצה אתה מרגיש בודד כש: אני לא בנוח האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארהב אדם מפורסם שפגשת: לא פגשתי האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: לא אוהבת קפה ריח אהוב: וניל... מה מכעיס אותך: כשמעצבנים אותי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אוהבת לאהוב האדם שעושה לך הכי טוב: אין סגנון מוזיקה אהוב: רוק (לא כבד) חדר אהוב בבית: החדר שליי מקום אהוב בעולם: ארגנטינה מקצוע שנוא: ספרות מורה אהוב: המחנכת האחרונה שלי אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? לא לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן אוהב לצחצח שיניים?:כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי..כן קונה צרובים\\צורב?:כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: שניהם חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?:כן בתול?: נקשר לחפצים?:לא אוהב חולצות גזורות?:כן גופיות?:כן אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?:כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?:חם ילדותי?:לא חולם בהקיץ?:לא האם אתם אוהבים אותי?

fushit

New member
17

עבר: שם המורה בכיתה א': יעל. הזיכרון הראשון שלך: הניתוח שעשו לי בעיניים. בגיל שנתיים וחצי. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמתיטקה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 7 פעמים, אבל באותו אזור. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מאושרת!! השיר האחרון ששרת: Dulce Daniela שיר מתוק ביותר. הדבר האחרון שצחקת בגללו: כשאח שלי הצחיק אותי. הפעם האחרונה שבכית: היום בצהרים. האדם האחרון שראית: הבת זוג של אבא שלי. הדבר האחרון שאמרת: לא בא לי גלידת שוקולד. הדבר האחרון שאכלת: אלפחורס. הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: שוקולד. השיר האחרון ששמעת: Tu Veneno , למעשה, אני שומעת אותו ממש כרגע. הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת. הדבר הכי מטורף שעשית: החזקתי עקרב צהוב. הווה: שיער נוכחי: חום גלי. בגדים נוכחיים: גינס וחולצה צמודה. תכשיטים נוכחיים: שרשרת וטבעת מארגנטינה. עצבנות נוכחית: אין. התגעגעות נוכחית: אין. תמונת דסקטופ נוכחית: של עננים. חבר\\ה?: אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: סבתא שלי ז"ל וסבא שלי ז"ל. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לפעמים, כשלא באלי לעשות אותה. האם אתה עייף? רעב? לא זה ולא זה. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את דוד שלי. ממה הכי נמאס לך?: שאח שלי רואה ערוץ הילדים וזה מעצבן!! את מי היית רוצה להרוג? אף אחד. הכי פחות מהנה?: הרגשת מלנכוליה. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אמנית. איפה אתה הולך לגור?: במקום שבו אני גרה עכשיו. כמה ילדים אתה רוצה?: 2+. באיזה סוג של מכונית תנהג?: רק פרטיות. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עם בעל וילד. חושב הרבה על העתיד?: לפעמים. מפחד ממנו?: לא ממש. וקצת בכללי: להקה אהובה: יש המון.... ספר אהוב:לא זוכרת איך קוראים לו. סופר(ים) אהוב(ים): אני אוהבת את הסגנון של ארי דה לוקה. צבע אהוב: אדום, שולטטטט!!!!!!!!!! פריט לבוש אהוב: ג'ינסים וחולצות צודות. איבר שהכי מושך אותך: העיניים (חוץ מהזה.... (; ) אתה שמח כש: עושים לי טוב ועוד... אתה מרגיש בודד כש: כשאני מתרגשת ומתלהבת ממשהו אבל אין לי למי לספר. האם אתה חושב יותר מדי: כן, חחחח. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בארגנטינה. אדם מפורסם שפגשת: כוכב של קטנטנות, לפני שלוש שנים בספרד. האם יש לך אילושהם חרטות: לפעמים. קפה אהוב: עם חלב. ריח אהוב: בושם של גברים. מה מכעיס אותך: שאנשים עושים שטויות בלי לחשוב. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: תמימות. האדם שעושה לך הכי טוב: חברה שלי. סגנון מוזיקה אהוב: לטיני. חדר אהוב בבית: החדר שלי. מקום אהוב בעולם: כל דרום אמריקה. מקצוע שנוא: ספרות. מורה אהוב: המורה לפיסול שלי. אוהב את בצפר?: לא! נרדם בשיעורים?: קרה לי רק פעם אחת. מעשן?: לא. נפגע (רגשית) בקלות?: לפעמים. נותן מעצמך?: כן! אוהב לפוצץ נייר בועות? מאוד. לועס דברים? לא. אוהב להתקלח?: בטח. אוהב להתעטש?: תלוי על מי.... שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן!! אוהב לצחצח שיניים?: כן. אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן. קונה צרובים\\צורב?: צורבת. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי לאן. חוסך כסף למשהו מיוחד?: בטח. ישן הרבה?: כן. בתולה?: כן. נקשר לחפצים?: תלוי מי נתן לי אותם. אוהב חולצות גזורות?: לא. גופיות?: כן. אוהב לטייל?: תלוי לאן ומתי. אוהב כפכפים?: מאוד. לובש בוקסר?: לא. שמש או גשם?: שמש! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר. ילדותי?: מאושרת ונהדרת. חולם בהקיץ?: לעיתים קרובות. האם אתם אוהבים אותי? בטח, מאמי!

תשובות

עבר.. למורה קראו דליה. התנהגתי רגיל. אכלתי רגיל. הראשון- חשבון. האחרון- מתמטיקה :) עברתי דירות - 18 פעם. עשוקה. השיר האחרון ששרתי- ירושלים של זהב. הדבר שצחקתי ממנו- שיחת טלפון. פעם אחרונה שבכיתי -הלוויתו של אהוד מנור. האדם האחרון שראיתי- עדי, חבר שלי. אין לי מה להגיד- זה הדבר האחרון שאמרתי. הדבר האחרון שאכלתי- במיה. האחרון ששתיתי- מים. שקניתי- בלון. ששמעתי- שיר ראפ. הדיסק האחרון שקניתי- שוטי הנבואה. היום עזרתי לאמא. הכי מטורף- הלכתי בין הנתיבים בנתיבי איילון כי חבר שלי זרק לי משהו על הכביש. ************************* הווה שיער שחור מקריח. חולצה ב'ז, מכנסיים כחולות ג'ינס של זיפ, גרביים שחורות דקות. טבעת וצמיד של ליב סטרונג. עצבנות נוכחית- עקב שיחת טלפון. התגעגעות נוכחית- הדס.. האקסית. תמונת דסקטופ- אין. פנוי ריגשית ונפשית כבר חודש ימים. אדם שהייתי רוצה שיהיה כאן.. אלי חמו חבר שנהרג. כן. מתחמק כבר יותר מדי זמן. עייף מעט. רעב- לא ממש הייתי רוצה לחבק ידידה שלי. ממה הכי נמאס? מהשיגרה. להרוג?? אף אחד.. הכי פחות מהנה- לא עולה לי כלום בראש.. ***************************************** עתיד הקריירה- סופר, משורר ובשלן. הולך לגור בדירה קטנה במרכז. רוצה שני ילדים בהפרש גילאים גדול. אנהג במכונית קטנה וישנה. בעוד 15 שנה מהיום? מוכר יותר, חכם יותר וחי באהבה. חושב מספיק על העתיד. לא מפחד ממנו- מאמין בעצמי ומחכה לו. ********************** כללי להקה- שוטי הנבואה ספר- מוסיקת המקרה- פול אוסטר. סופרים- גרוסמן, אוסטר וזסקינד. צבע- אדום. פריט לבוש אהוב- מכנס. איבר מושך- אף גדול. אני שמח כש- מעריכים אותי כמו שאני רוצה. מרגיש בודד כש- אין לי מה לעשות.. לא חושב יותר מדי לצערי. אם הייתי יכול לחיות במקום אחר- טיבט. אדם מפורסם- פגשתי המון הכי נהנתי במחיצת שלום חנוך אלילי.. חרטות? על אנשים שפגעתי בהם. קפה שחור עם חלב. ריח- יסמין. מכעיס אותי -שקרים ותככים. טוב לב. אדם שעושה לי הכי טוב- אני עצמי. אוהב רוק ישראלי. חדר אהוב בבית- זה לא חדר, זו המרפסת. מקום אהוב בעולם- סיני. מקצוע שנוא- מתמטיקה. מורה אהוב- יהודה בן טולילה- מורה להיסטוריה. אהבתי את בית הספר. לא נרדמתי בשיעורים. עישנתי בעבר. נפגע מאוד מאוד בקלות. נותן את כל כולי, תמיד. אוהב לפוצץ. לועס דברים. אוהב מאוד להתקלח. ולהתעטש :) שונא שנרדמת לי הרגל. אוהב לצחצח שיניים. איכות הסביבה חשובה לי. צורב רק לאנשים אחרים אוספים, טובות לחברים או לעצמי. אוהב ללכת ברגל. חוסך כסף - בהחלט! לא ישן מספיק. לא בתול. לא נקשר לחפצים. לא אוהב גזור. אוהב גופיות. אוהב לטייל. לא אוהב כפכפים. לובש לפעמים בוקסרים. שמש. רוב הזמן קר לי. לא ילדותי. חולם מעט מאוד בהקיץ.

למעלה