flowers girl
New member
יאאא איך אני אוהבת כאלה../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif
עבר: שם המורה בכיתה א': מיכל גוז הזיכרון הראשון שלך: אני לומדת ללכת. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא משהו שאני זוכרת
המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא יודעת
נראה לי שמתמטיקה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה, דפנטלי
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים, אפשר לומר. כשעשינו שיפוצים בדירה שלנו עברנו לדירה זמנית בבניין שלנו, מעפנה לגמרי... אחרי השיפוצים חזרנו הבייתה
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מתוקה. השיר האחרון ששרת: Hollaback Girl- Gwen Stefani הדבר האחרון שצחקת בגללו: ממש? כשראיתי "חברים" בצהריים, נראה לי. הפעם האחרונה שבכית: ירדו לי כמה דמעות כששרתי את Butterfly של מאריה קארי. האדם האחרון שראית: אמא שלי שעברה פה
הדבר האחרון שאמרת: "ווהו!"
הדבר האחרון שאכלת: קיווי. הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: המ, לא יודעת די:< השיר האחרון ששמעת: אני רואה "אבודים" אז אני שומעת.. הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת, אמא שלי משיגה לי דיסקים בחינם. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: המ, היום בצהריים לנקות את השולחן. הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת
הווה: שיער נוכחי: מדורג, צריך תספורת, לא מסודר. חום. מפוזר. בגדים נוכחיים: חולצה כתומה של פוקס, מכנסי ג'ינס של גריפ. תכשיטים נוכחיים: אם אפשר לקרוא לזה תכשיט- צמידים שחורים
עצבנות נוכחית: כאב ראש, זה הכל התגעגעות נוכחית: לנופר ולעדן תמונת דסקטופ נוכחית: של כריסטינה אגילרה
חבר\\ה?: אין. ולא רוצה אחד. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עדן. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? המ, לא. האם אתה עייף? לא ממש רעב? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק?: עדן. ממה הכי נמאס לך?: מאנשים יבשושיים. את מי היית רוצה להרוג? את שקד
הכי פחות מהנה?: מה?
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שחקנית. איפה אתה הולך לגור?: ת"א. כמו עכשיו. כמה ילדים אתה רוצה?: איכס, לא רוצה לחשוב על ילדים. באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עוד..15 שנה.. אני אהיה בת 30, איכס. שחקנית מפורסמת עם בעל עשיר וחתיך
חושב הרבה על העתיד?: לא ממש. אולי רק הקרוב מאוד. מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: סינרגיה ספר אהוב: בריג'יט ג'ונס. סופר(ים) אהוב(ים): אין לי. צבע אהוב: ורוד, שחור, כתום. פריט לבוש אהוב: ג'ינס
איבר שהכי מושך אותך: שפתיים
אתה שמח כש: אני מרגישה נאהבת. אתה מרגיש בודד כש: החברים שלי לא שמים עלי, אני מרגישה לא-נאהבת. האם אתה חושב יותר מדי:
רק אני
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בוורלי הילס. אדם מפורסם שפגשת: עפר שכטר, יעל גולדמן, מלי לוי, מיכאל הנגבי, שירי מימון, דנה דבורין, נירית קופל, איתי שגב, מיכל אמדורסקי, מירי בוהדנה ועוד מלאאא שאין לי כח לכתוב
האם יש לך אילושהם חרטות: כע, ברור. קפה אהוב: קפוצ'ינו של ארומה. ריח אהוב: וניל והבושם 212SEXY שלי
מה מכעיס אותך: מה לא?
אני קריזיונרית בטירוף עם בעיות לשלוט על עצמי. כמעט הכל מכעיס אותי. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני יפה
, יש לי ביטחון עצמי, ואני משחקת טוב. האדם שעושה לך הכי טוב: אין כזה בנאדם. סגנון מוזיקה אהוב: רוק, פופ, פאנק, דאנס, מוזיקה שחורה לכל סוגיה ועוד. חדר אהוב בבית: החדר שלי וחדר המחשב. מקום אהוב בעולם: ניו יורק. מקצוע שנוא: תנ"ך. מורה אהוב: הלנה, המחנכת שלי.. אחרי הכל
אוהב את בצפר?: לא. נרדם בשיעורים?: כשאני נמצאת בהם- לא חושבת
מעשן?: כן. נפגע (רגשית) בקלות?: מאוד. נותן מעצמך?: כן. אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןן
לועס דברים? כן. אוהב להתקלח?: כן. אוהב להתעטש?: כן. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן. אוהב לצחצח שיניים?: כן. אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא ממש
קונה צרובים\\צורב?: צורבת, לא קונה צרובים. לקנות מגעיל אותי. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהבת ללכת ברגל. חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא, אני בזבזנית. ישן הרבה?: כןןן בתול?: כן. נקשר לחפצים?: קצת. אוהב חולצות גזורות?: לא. גופיות?: כן. אוהב לטייל?: לא. אוהב כפכפים?: כן. לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שמש
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי. ילדותי?: קצת. חולם בהקיץ?: כן. האם אתם אוהבים אותי? מי את?
עבר: שם המורה בכיתה א': מיכל גוז הזיכרון הראשון שלך: אני לומדת ללכת. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא משהו שאני זוכרת