שאלון

flowers girl

New member
יאאא איך אני אוהבת כאלה../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': מיכל גוז הזיכרון הראשון שלך: אני לומדת ללכת. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא משהו שאני זוכרת
המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא יודעת
נראה לי שמתמטיקה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה, דפנטלי
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים, אפשר לומר. כשעשינו שיפוצים בדירה שלנו עברנו לדירה זמנית בבניין שלנו, מעפנה לגמרי... אחרי השיפוצים חזרנו הבייתה
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מתוקה. השיר האחרון ששרת: Hollaback Girl- Gwen Stefani הדבר האחרון שצחקת בגללו: ממש? כשראיתי "חברים" בצהריים, נראה לי. הפעם האחרונה שבכית: ירדו לי כמה דמעות כששרתי את Butterfly של מאריה קארי. האדם האחרון שראית: אמא שלי שעברה פה
הדבר האחרון שאמרת: "ווהו!"
הדבר האחרון שאכלת: קיווי. הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: המ, לא יודעת די:< השיר האחרון ששמעת: אני רואה "אבודים" אז אני שומעת.. הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת, אמא שלי משיגה לי דיסקים בחינם. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: המ, היום בצהריים לנקות את השולחן. הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת
הווה: שיער נוכחי: מדורג, צריך תספורת, לא מסודר. חום. מפוזר. בגדים נוכחיים: חולצה כתומה של פוקס, מכנסי ג'ינס של גריפ. תכשיטים נוכחיים: אם אפשר לקרוא לזה תכשיט- צמידים שחורים
עצבנות נוכחית: כאב ראש, זה הכל התגעגעות נוכחית: לנופר ולעדן תמונת דסקטופ נוכחית: של כריסטינה אגילרה
חבר\\ה?: אין. ולא רוצה אחד. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עדן. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? המ, לא. האם אתה עייף? לא ממש רעב? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק?: עדן. ממה הכי נמאס לך?: מאנשים יבשושיים. את מי היית רוצה להרוג? את שקד
הכי פחות מהנה?: מה?
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שחקנית. איפה אתה הולך לגור?: ת"א. כמו עכשיו. כמה ילדים אתה רוצה?: איכס, לא רוצה לחשוב על ילדים. באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עוד..15 שנה.. אני אהיה בת 30, איכס. שחקנית מפורסמת עם בעל עשיר וחתיך
חושב הרבה על העתיד?: לא ממש. אולי רק הקרוב מאוד. מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: סינרגיה ספר אהוב: בריג'יט ג'ונס. סופר(ים) אהוב(ים): אין לי. צבע אהוב: ורוד, שחור, כתום. פריט לבוש אהוב: ג'ינס
איבר שהכי מושך אותך: שפתיים
אתה שמח כש: אני מרגישה נאהבת. אתה מרגיש בודד כש: החברים שלי לא שמים עלי, אני מרגישה לא-נאהבת. האם אתה חושב יותר מדי:
רק אני
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בוורלי הילס. אדם מפורסם שפגשת: עפר שכטר, יעל גולדמן, מלי לוי, מיכאל הנגבי, שירי מימון, דנה דבורין, נירית קופל, איתי שגב, מיכל אמדורסקי, מירי בוהדנה ועוד מלאאא שאין לי כח לכתוב
האם יש לך אילושהם חרטות: כע, ברור. קפה אהוב: קפוצ'ינו של ארומה. ריח אהוב: וניל והבושם 212SEXY שלי
מה מכעיס אותך: מה לא?
אני קריזיונרית בטירוף עם בעיות לשלוט על עצמי. כמעט הכל מכעיס אותי. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני יפה
, יש לי ביטחון עצמי, ואני משחקת טוב. האדם שעושה לך הכי טוב: אין כזה בנאדם. סגנון מוזיקה אהוב: רוק, פופ, פאנק, דאנס, מוזיקה שחורה לכל סוגיה ועוד. חדר אהוב בבית: החדר שלי וחדר המחשב. מקום אהוב בעולם: ניו יורק. מקצוע שנוא: תנ"ך. מורה אהוב: הלנה, המחנכת שלי.. אחרי הכל
אוהב את בצפר?: לא. נרדם בשיעורים?: כשאני נמצאת בהם- לא חושבת
מעשן?: כן. נפגע (רגשית) בקלות?: מאוד. נותן מעצמך?: כן. אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןן
לועס דברים? כן. אוהב להתקלח?: כן. אוהב להתעטש?: כן. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן. אוהב לצחצח שיניים?: כן. אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא ממש
קונה צרובים\\צורב?: צורבת, לא קונה צרובים. לקנות מגעיל אותי. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהבת ללכת ברגל. חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא, אני בזבזנית. ישן הרבה?: כןןן בתול?: כן. נקשר לחפצים?: קצת. אוהב חולצות גזורות?: לא. גופיות?: כן. אוהב לטייל?: לא. אוהב כפכפים?: כן. לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שמש
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי. ילדותי?: קצת. חולם בהקיץ?: כן. האם אתם אוהבים אותי? מי את?

mishmash2

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo95.gifשלי!

עבר: שם המורה בכיתה א': עטרה (שם מאוד מוזר) הזיכרון הראשון שלך: כשהיתי בגן הדס ושיחקתי עם ילד בשם יניב. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:ממש ממש לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן... זיתים וקוטג'... :) המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא ניכשלתי המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא ניכשלתי האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 3 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מעולה עם קצתץ שיבושים השיר האחרון ששרת: לת מי לוב יו של מריו הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי סיפרה לי שבבית ספר של אח שלה נתנו לחזיר אחד לעשן סיגריות ולשני לא. אחר כך ניתחו אותם וראו את הראיות של המעדשן שחורות לגמרי(הוא התמכר לסיגריות... הוא כךל הזמן נחר!@) הפעם האחרונה שבכית: אמממ... לא זוכרת.. האדם האחרון שראית: אחותי.. היא פה לידי.. הדבר האחרון שאמרת: "אני הולכת למחשב, משעמם לי בטלויזיה.." הדבר האחרון שאכלת: שניצל דג (אני ממליצה לא לנסות בבית!!!) הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: חולצה חמודה בפוקס השיר האחרון ששמעת: לת מי לוב יו (ראה למעלה) הדיסק האחרון שקנית: אמממ... זה היה ליפני 3 שנים.. :p הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי מרד בכיתה נגד המורה והחתמתי את כל הילדים (כמעט) על עצומה נגדה.. הווה: שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים: חולצה ורודה וג'ינס שחור תכשיטים נוכחיים: צמיד אחד שאחותי הכינה לי! עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: לאבא שלי! תמונת דסקטופ נוכחית: חתול עםן עיניים כחולות חבר\\ה?: אין... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברה שלי שלא ראיתי אותה יותר מ2...:((( האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? הרבה פעמים... האם אתה עייף? רעב? עכשיו? לא.. אני לועסת מסטיק!! את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את החתול שלי ואת חברה הכי טובה שלי!! ממה הכי נמאס לך?: מהטלנובלות האלה.. כגון פלורסינטה המורדים וכל השטויות הנוספות ואין סופיות... את מי היית רוצה להרוג? את אף אחד! הכי פחות מהנה?: לשחק כדורגל :\ עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מעצבת אופנה לביגדי כלבים איפה אתה הולך לגור?: תל אביב כמה ילדים אתה רוצה?: 3 (שלישיה בבת אחד!!) באיזה סוג של מכונית תנהג?: אני מקווה שספארי!! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בשיא הקרירה שלי, מחפשת אהבה.. חושב הרבה על העתיד?: אה.. לעיתים.. מפחד ממנו?: ממש ממש לא וקצת בכללי: להקה אהובה: גריין דיי!! ספר אהוב: וינטר בלו ילדת פיות סופר(ים) אהוב(ים): אריך קסטנר וגלילה רון פדר עמית צבע אהוב: כחול עולה!! פריט לבוש אהוב: חצאית מיני על ג'ינס!! איבר שהכי מושך אותך: עיניים ושיער אתה שמח כש: אומרים לי שהולכים לקניון! אתה מרגיש בודד כש: אני בודדה! האם אתה חושב יותר מדי: לא.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בארה"ב אדם מפורסם שפגשת: אמ... לא פגשתי! האם יש לך אילושהם חרטות: כן.. לא היתי צריכה להציע חברות לילד מהכיתה הקודמת שלי! קפה אהוב: רד מאג של נסטלה!! ריח אהוב: של פרחים! מה מכעיס אותך: פקאצות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: עכשיו? אני לא יודעת... האדם שעושה לך הכי טוב: אבא סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי!!! מקום אהוב בעולם: תורקיה מקצוע שנוא: חשבון! מורה אהוב: אילנה אוהב את בצפר?: לא.. ממש לא! נרדם בשיעורים?: לעיתים.. מעשן?: לאאאאאאאאאא!!!! נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: לפעמים אוהב לפוצץ נייר בועות? לא יודעת מה זה.. לועס דברים? כן.. את העיפרון חודים שלי אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאוד אוהב לצחצח שיניים?: לא כל כך אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן.. לנעלי אולסטאר!! ישן הרבה?: לא בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן מאוד בקלות אוהב חולצות גזורות?: מאוד גופיות?: מאוד אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם!! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לוהט!! ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לא האם אתם אוהבים אותי? אני לךא מכירה סורי.. ניראה לי שכן!! ממני!

מממ...

-עבר- -מורה ראשונה: שרהכ אפלבוים. נראה לי. -זיכרון ראשון: לא יודעת אם ראשון אבל אחרי המומולדת של אחותי בגן הלכנו כולם לגן שעשועים. אולי בגלל שיש קלטת של זה... -התנהגות בילדות: כן, אני מניחה שהייתי טיפה טומי בוי, עד היום. -אכילת מוזרויות: הסיד של הקיר זה מוזר? היה לי טעים אני זוכרת. -מקצוע נכשל: שנה שעברה (י') נכשלתי במתמטיקה. -מקצוע נכשל אחרון: עדיין. מתמטיקה. -מאז שאני זוכרת את עצמי (שזה די מהלידה..) אני גרה באותו מקום. כאן. -ילדות במילה אחת: נשכחת? לא יודעת.. היו זמנים נחמדים אבל הכול נמחק. -שיר אחרון ששרתי: יהושוע - צ'ארלי. -צחוק אחרון: עשיתי לאחותי גבות. דיי משעשע. -בכי אחרון: יום השואה האחרון. (למרות שבכלל לא צריך את כל זה כדי שאני אבכה...) -אדם אחרון: הפרצוף של אחותי, מקרוב, כשעשיתי לה גבות. -דבר אחרון: ראה משפט קודם. -מאכל אחרון: שניצל תירס טבעול. -שתייה אחרונה: מים. -קנייה אחרונה: הלכתי עם אבא לקניות בסופר היום..אז..הרבה. -שיר אחרון: מאיר אריאל - איך לפעמים אני. -דיסק אחרון: לצערי דיסקים בימנו יקרים ואני חיה על מוזיקה מטלוויזיה ומחשב.. -עזרה לאימא: שתעזור לעצמה קודם כל. -הכי מטורף? הרבה.. תלוי איך רואים מטורף. -הווה- -שיער נוכחי: ג'ינג'י. ג'ינג'י טבעי לא הורסים. -בגדים נוכחיים: חולצה ארוכה עם סמיילי חבוד ומכנס ספורט. -תכשיטים נוכחיים: כלום.. -עצבנות נוכחית: אימא. היא אפילו לא בבית והיא מעצבת אותי. -התגעגעות נוכחית: לחברים טובים. -תמונת דסקטופ נוכחית: בריאן ומייקל (הכי גאים שיש). -חבר\ה: אין. אפלו לא בתחום הרומנטי. -אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אין. -האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אממ קיפול כביסה והמוןן שיעורים. -האם אתה עייף? כן. קמתי ב6. -רעב? לא ממש. אבל אני אוכל תיכף בכל מקרה. -את מי אתה הכי רוצה לחבק: נשמע טיפשי/ילדותי/לא מציאותי/גרופי אבל..אביב גפן. -ממה הכי נמאס לך: מהעולם? מהאנשים? מהלבד? you pick one. -את מי היית רוצה להרוג? ממ...את כולם. לבנות את העולם מחדש. -הכי פחות מהנה: לימודים. -עתיד- -מה הקריירה שלך הולכת להיות: אין לי מושג. וזה מפחיד. -איפה אתה הולך לגור: אין לי מושג. וגם זה מפחיד. -כמה ילדים אתה רוצה: לא יודעת אם אני רוצה בכלל ילדים שיוולדו לעולם המעוות הזה. -באיזה סוג של מכונית תנהג: כי מכוניות זה חשוב? למי אכפת? -איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום: באי בודד. מאושרת. -חושב הרבה על העתיד: אמממ אני מניחה...משתדלת שלא. -מפחד ממנו: בהחלט. ובכלל לא. -בכללי- -להקה אהובה: אני אצטרך לומר.. היהודים. -ספר אהוב: זה מוזר, למרות שאני אוהבת ספרים לא יצא לי לקרוא הרבה.. -סופר(ים) אהוב(ים): כנ"ל. -צבע אהוב: שחור. -פריט לבוש אהוב: חולצה שחורה שגזרתי בעצמי. -איבר שהכי מושך אותך: אממ ידיים מטרפות אותי. שפתיים, כנ"ל. -אתה שמח כש: ממ..אין דבר אחד ספציפי שמשמח אותי... -אתה מרגיש בודד כש: כנ"ל. -האם אתה חושב יותר מדי: אוווו כן. -אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אממ אני חושבת שארה"ב, אבל גם הפנטזיה הזו תתנפץ לבסוף.. -אדם מפורסם שפגשת: אפחד.. -האם יש לך חרטות: בטח, אבל הכי חשוב שבזמנו האמנתי בזה. -קפה אהוב: שונאת קפה. כל סוגי הקפה. אפילו סוכריות קפה. -ריח אהוב: אני פשוטה..וניל! -מה מכעיס אותך: כשמתעלמים ממני, אימא, גיזענות, ועוד... -מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אממ אנשים אומרים שאני יודעת להקשיב.. -האדם שעושה לך הכי טוב: לצערי, אין אחד/אחת כזה. -סגנון מוזיקה אהוב: אני דיי אוהבת את כל המוזיקה (חוץ ממזרחית אני מניחה) אבל בעיקר רוק ושירים שקטים. -חדר אהוב בבית: החדר שלי, כמובן. -מקום אהוב בעולם: עוד לא יצאתי מגבולות ישראל. אבל אני אחזור אליכם.. -מקצוע שנוא: אההה היסטוריה ומתמטיקה!!! ותנ"ך!! -מורה אהוב: רונית..מורה לביולוגיה. -אוהב את בצפר: אממ אני מוסרית ממש לא מסתדרת עם כל הרעיון הזה של בית ספר..אבל לפעמים לומדים משהו מעניין או צוחקים עם החב'רה אז זה נחמד.. -נרדם בשיעורים: כןןןן היסטוריה ומתמטיקה!!! ותנ"ך!! -מעשן: לעולם לא. לא מסוגלת להיות אפילו ליד סיגריה. -נפגע (רגשית) בקלות: תלוי מזה נפגע..אבל כן, אנ לא סובלת הרבה חרטות מאנשים. אני אמיתית ואני מצפה שאנשים יהיו אותו דבר. -נותן מעצמך: כמה שיותר, יותר טוב. כמה שאני יכולה. -אוהב לפוצץ נייר בועות: ככןןןן...זה כזה כייף! ופיצפוצים הקטנים האלה כייפים! -לועס דברים: כל דבר. אני חייבת להתעסק עם דברים בפה. (נשמע רע..) --אוהב להתקלח: כן...זה מרגיע... -אוהב להתעטש: לא... אני מאלה שמחזיקים אותם בפנים..וזה כואב.. -שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף): כן..כי אחר כך יש את הנמלים האלה...וזה מרגיז. לידיד שלי נרדמה הביצה פעם. שמעתי שזה נוראא לא נחמד. -אוהב לצחצח שיניים: כן. אני אוהבת את ההרגשה של המנטה. -אכפת לך מאיכות הסביבה: בהחלט. אני צימחונית (בלי קשר) ואני מאלה שילכו סתם ברחוב וירימו שקיות וכאלה. -אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\צורב: תשמעו, עם מחירים הדיסקים היום (ואני לא אומרת את זה כתירוץ) אז כן. אני מורידה מהאינטרנט. צורבת פחות. -אוהב לנסוע או הולך ברגל: תלוי כמה רחוק. אני אוהב אבל ללכת ברגל. -חוסך כסף למשהו מיוחד: אני אפעם לא מצליחה לחסוך לדברים. כשאני צריכה ההורים נותנים. אין לי דמי כיס או משו כזה... -ישן הרבה: יחסית, כן. במיוחד בחופשים..... -בתול: בהחלט בתול. -נקשר לחפצים: כן...אבל לא לכל דבר.. אוהב חולצות גזורות: כן...רוב החולצות שלי גזורות.. -גופיות: לא משו. -אוהב לטייל: מאודדד...למרות שלא הכי יוצא לי כי יש לי משפחה ..עייפה...חח -אוהב כפכפים: לא. -לובש בוקסר: פעם ב.. -שמש או גשם: גשם חוקים. -רוב הזמן - קר לך או חם לך: חם לי..ואני שונאת את זהההה. -ילדותי: לפעמים, זה הכי כייף. -חולם בהקיץ: לפעמים, זה הכי כייף. -האם אתם אוהבים אותי? לא מכירה אותך אחי אבל..סבבה... נשיקות!

CAM1LA

New member
עונה

שם המורה בכיתה א': ציפי הזיכרון הראשון שלך: כשהייתי קטנה גירדה לי הברך ונבהלתי מזה. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת, נראה לי שחשבון המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, כל הזמן לאותה עיר (רמת גן) 3 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: בסדר השיר האחרון ששרת: Sing for the moment הדבר האחרון שצחקת בגללו: שיגעתי את חברה שלי הפעם האחרונה שבכית: לפניי יומיים האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: גלידה הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: סיגריות השיר האחרון ששמעת: איזשהו שיר ב-MTV הדיסק האחרון שקנית: THE EMINEM SHOW הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: לא עולה לי בראש כרגע הווה: שיער נוכחי: שטני עד אמצע הגב בגדים נוכחיים: מכנס קצר כחול וחולצת טישרט ורודה-סגולה תכשיטים נוכחיים: 5 עגילים, שרשרת אנרכיה, שרשרת טריקווטרה (הסמל מ"מכושפות"), שרשרת עם חרוז כתום, פירסינג בטבור, כל מיני חוטים על הידיים ושעון. עצבנות נוכחית: יש הרבה התגעגעות נוכחית: ל-י... תמונת דסקטופ נוכחית: של אלפית\שדונית. תמונה אפלה. חבר\\ה?: לא בדיוק אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: י... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כרגע לא ממש האם אתה עייף? לא רעב? גם לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: י... ממה הכי נמאס לך?: ש-ל... מתקרצצת אליי את מי היית רוצה להרוג? יש הרבה... הכי פחות מהנה?: בצפר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שחקנית איפה אתה הולך לגור?: או אמריקה או ישראל. עוד לו החלטתי. כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: אין לי שמץ איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: שחקנית, נשואה ל-י..., גרה בווילה ועם 30 חתולים ו-8 כלבים חושב הרבה על העתיד?: לא הרבה ולא מעט מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: D12 ספר אהוב: "מכשפה" ו"מישהו לרוץ איתו" סופר(ים) אהוב(ים): אין ספציפי צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אני עם י... אתה מרגיש בודד כש: אני מרגישה לא שייכת האם אתה חושב יותר מדי: לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אמריקה אדם מפורסם שפגשת: סנדי בר, יעל שרוני, מיכל ינאי, אלי יצפאן, אייל גולן האם יש לך אילושהם חרטות: כן, הרבה קפה אהוב: קפה שחור, אין מסויים ריח אהוב: של-י... מה מכעיס אותך: שאין צדק בעולם מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: תכונה:מרדנית ועקשנית. כשרון: משחק האדם שעושה לך הכי טוב: י... סגנון מוזיקה אהוב: פופ וראפ חדר אהוב בבית: החדר שלי והסלון מקום אהוב בעולם: הבית שלי מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: מרים וגלי אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: כן נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן. נייר, מקלות ארטיקים, הפלסטיק הזה שיש בתוך הפקקיפ של הקולה, צמידים, מחזיקי מפתחות ויש עוד הרבה. אוהב להתקלח?: ככה ככה אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: הרגל כן, אבל אני אוהבת שנרדמת לי היד. אוהב לצחצח שיניים?: ממש לא,אבל מכריחה את עצמי אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם חוסך כסף למשהו מיוחד?: בינתיים לא ישן הרבה?: כשיש חופש אז כן בתול?: כן נקשר לחפצים?: מאוד אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: גם אוהב לטייל?: לפעמים אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שניהם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: נעים ילדותי?: מאוד חולם בהקיץ?: כן האם אתם אוהבים אותי? לא מכירה אותך

למעלה