שאלון

psycho maiden

New member
שאלון ../images/Emo124.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?: האם אתם אוהבים אותי?

psycho maiden

New member
../images/Emo26.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': שמחה הזיכרון הראשון שלך: התעלפתי האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: קצת האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: נמלים- כשהייתי בת שנה בעערך המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית ניראה לי המקצוע האחרון שנכשלת בו: או..יש המון האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, 5 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיפית השיר האחרון ששרת: אבדון - אביב גפן הדבר האחרון שצחקת בגללו: משפט מצחיק הפעם האחרונה שבכית: היום האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "אין לי כוח!" הדבר האחרון שאכלת: סלט הדבר האחרון ששתית: מיץ לימון דיאט הדבר האחרון שקנית: מסטיקים, סוכריות ללא סוכר, משחת שניים, מיץ לימון דיאט, שוקו, מרגרינה השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת הדיסק האחרון שקנית: מוקי, דה קולינג הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אמממ.... הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הווה: שיער נוכחי: חום-ג'ינג'י כזה, מדורג, פן בגדים נוכחיים: פיג'מה ארוכה (קר לי..) תכשיטים נוכחיים: שרשראות שיש לי באופן קבוע עצבנות נוכחית: על חברה ועל אמא.. התגעגעות נוכחית: לאחיין שלי תמונת דסקטופ נוכחית: משהו בשחור לבן..נחל כזה... חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ברבי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? עייפה נפשית את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ברבי ממה הכי נמאס לך?: מעצמי את מי היית רוצה להרוג? עצמי הכי פחות מהנה?: החיים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: הייתי רוצה להיות זמרת בלהקת רוק אבל מה הסיכויים שזה יקרה? , אז בטח שופטת או משהו כזה.... איפה אתה הולך לגור?: ת"א / ניו יורק כמה ילדים אתה רוצה?: 0 באיזה סוג של מכונית תנהג?: RAV 4 איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: ת"א חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: דה קולינג ספר אהוב: אני כריסטיאנה פ., עד קלות סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: שחור, אדום חזק, פריט לבוש אהוב: ג'ינס ענק כזה איבר שהכי מושך אותך: תחת אתה שמח כש: ....... אתה מרגיש בודד כש: תמיד האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: תאילנד אדם מפורסם שפגשת: אין האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: ארומה ריח אהוב: נס קפה מה מכעיס אותך: אמא מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כוח-רצון האדם שעושה לך הכי טוב:ברבי סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: תאילנד, ניו יורק מקצוע שנוא: לשון מורה אהוב: המחנכת שלי אוהב את בצפר?:כן.. נרדם בשיעורים?: תלוי מעשן?: כן נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: לא אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: יש ברירה? אכפת לך מאיכות הסביבה?: קצת קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי לאן, איפה, כמה, למה, מתי... חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: לא בתול?: כן נקשר לחפצים?: תלוי אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: של נשים שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: בדר"כ לא חולם בהקיץ?: המון האם אתם אוהבים אותי? ----

Invisible Eden

New member
באצ'ית שליטה.

עבר: שם המורה בכיתה א': אסתר הזיכרון הראשון שלך: לא'דע האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: אממ... יכול להיות האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא חושבת המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך... פעם אחד יחידה לפני חודש המקצוע האחרון שנכשלת בו: כנ"ל האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אממ... עברתי פעם אחת.. לבית שאני גרה בו עכשיו איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: לא'דע:p השיר האחרון ששרת: "היום יומולדת" לאחים של בר
הדבר האחרון שצחקת בגללו: באצ' מציקה לילדים קטנים הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת: ביסלי
הדבר האחרון ששתית: לא'דע הדבר האחרון שקנית: קולה השיר האחרון ששמעת: wait and bleed של סליפנוט הדיסק האחרון שקנית: "היהודים" הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הווה: שיער נוכחי: אממ... חום?.. בגדים נוכחיים: אקס בוי, חולצה, חזייה, תחתונים וגרביים:) תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: אממ... לא משנה. התגעגעות נוכחית: אממ.. גם לא משנה. תמונת דסקטופ נוכחית: של קורן חבר\\ה?: יש:) אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: בר. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן:p האם אתה עייף? כע רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: בר. ממה הכי נמאס לך?: מלהרגיש חרא. את מי היית רוצה להרוג? חן ואור. והייתי הורגת.. רק שבדרך היו דוקרים אותי אז לא או משהו.. הכי פחות מהנה?: להיות איתי. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא'דע איפה אתה הולך לגור?: בבית.. כמה ילדים אתה רוצה?: לא'דע.. 3.. באיזה סוג של מכונית תנהג?: מאיפה לי?.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: .... חושב הרבה על העתיד?: לפעמים מפחד ממנו?: קצת אולי וקצת בכללי: להקה אהובה: סיפנוט, קורן, אוונסנס, לאקונה קויל, היהודים, א פרפקט סירקל, נירוונה... ועוד כמה. ספר אהוב: לא'דע סופר(ים) אהוב(ים): לא'דע צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: אקס בוי איבר שהכי מושך אותך: לא'דע אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אהא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: כל מקום קרוב לבר אדם מפורסם שפגשת: לא'דע האם יש לך אילושהם חרטות: אהא קפה אהוב: לא'דע ריח אהוב: מה מכעיס אותך: הרבה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא'דע האדם שעושה לך הכי טוב: בר סגנון מוזיקה אהוב: רוק ומטאל וגם קצת קלאסי ו... כע. חדר אהוב בבית: חדר של אח שלי ושלי מקום אהוב בעולם: לא'דע מקצוע שנוא: ספורט וטכנולוגיה מורה אהוב: דורית אוהב את בצפר?: אממ... בערך נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: אממ... נראה לי אוהב לפוצץ נייר בועות? אממ.. לא לועס דברים? אה? אוהב להתקלח?: בערך אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אהא אוהב לצחצח שיניים?: איי גאס אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. :O ענו בשבילי:p קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: לא בתול?: כע נקשר לחפצים?: לא'דע אוהב חולצות גזורות?: אהא גופיות?: אממ.. אוהב לטייל?: לא כל כך אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לפעמים
שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי ילדותי?: אהא חולם בהקיץ?: אהא האם אתם אוהבים אותי? אני לא מכירה אותך...

../images/Emo20.gifעונה../images/Emo26.gif

עבר: שם המורה בכיתה א':גלית הזיכרון הראשון שלך:חברה שלי
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:אממ אנ'לא זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו:מתמטיקה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?)לא
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?נחמדה השיר האחרון ששרת:כלא 6
הדבר האחרון שצחקת בגללו:ילד אחד הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת ת'אמת האדם האחרון שראית:אמא הדבר האחרון שאמרת:ישששששששששששש(הפועל אשקלון הכניסו גול
) הדבר האחרון שאכלת:שוקולד הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית:לא זוכרת
השיר האחרון ששמעת:לא זוכרת
הדיסק האחרון שקנית:ממש לא זוכרת
הפעם האחרונה שעזרת לאמא:יום שבת אולי הדבר הכי מטורף שעשית:מטורף
נראה לי שכלום, אולי אני חושבת שזה לא מטורף
הווה: שיער נוכחי:מתולתל שחור ואסוף
בגדים נוכחיים:טרנינג תכשיטים נוכחיים:טבעת ו20 צמידים
עצבנות נוכחית:אמממ עכשיו עכשיו
אין התגעגעות נוכחית:אף אחד
תמונת דסקטופ נוכחית:איזה משו יפה מוזר כזה
חבר\\ה?יש
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אח שלייייי
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?אממ לפעמים
אבל עושה בכל זאת האם אתה עייף? רעב?עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?אממ לא יודעת ממה הכי נמאס לך?מהרבה דברים אין לי כוח לחשוב
את מי היית רוצה להרוג?ילדה אחת
הכי פחות מהנה?לקום בבוקר לבצפר
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?לא יודעת איפה אתה הולך לגור?לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה?לא רוצה
ואם כבר אז 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?הייתי רוצה
במצב טוב מאוד חושב הרבה על העתיד?לא מפחד ממנו?אולי וכתבתי הרוב לא יודעת, כי אני לא מתכננת כלום וזורמת עם מה שקורה
וקצת בכללי: להקה אהובה:אף אחד ספר אהוב:איןןן
סופר(ים) אהוב(ים):אין צבע אהוב:כחול ירוק פריט לבוש אהוב:ג'ינס טרנינגים איבר שהכי מושך אותך:ל'דעת
אתה שמח כש:אני שומעת מוזיקה אתה מרגיש בודד כש:אני לבד
האם אתה חושב יותר מדי:לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:פה
ואם בכל זאת במקום אחר..אמממ לא יודעת, קשה. ברזיל,אוסטרליה,ארה"ב ויש הרבה מקומות
אדם מפורסם שפגשת:אף אחד האם יש לך אילושהם חרטות:לא קפה אהוב:איכסססססס ריח אהוב:לא יודעת
מה מכעיס אותך:אנשים מעצבנים שמתערבים שלא צריך
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:תכונה..אממ כנות האדם שעושה לך הכי טוב:אמא
סגנון מוזיקה אהוב:דכאון=שליטה,ראפ חדר אהוב בבית:שלי
מקום אהוב בעולם:חיפה(העיר שלי
)ויש עוד מלאא מקומות אבל הכי חיפה
מקצוע שנוא:בעע הכל, רציני הכל כמעט.
מורה אהוב:מורה להיסטוריה(כפרה עליה) אוהב את בצפר?ללכת ללמוד לא, להיות בהפסקות כן
נרדם בשיעורים?אף פעם, אבל כזה "ישנה" מעשן?כן נפגע (רגשית) בקלות?לא נותן מעצמך?כן אוהב לפוצץ נייר בועות?כן לועס דברים?כן
אוהב להתקלח?כן אוהב להתעטש?לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?כןןן מאודד
אוהב לצחצח שיניים?אממ כן
זה טוב אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי..אממ בערך קונה צרובים\\צורב?קונה אוהב לנסוע או הולך ברגל?גם וגם..תלוי במצב רוח. בד"כ רגל חוסך כסף למשהו מיוחד?לא ישן הרבה?לפעמים בתול?כן נקשר לחפצים?לא אוהב חולצות גזורות?לא גופיות?כן אוהב לטייל?כן אוהב כפכפים?כן לובש בוקסר?כמה פעמים לבשתי
שמש או גשם?אממ..שמש אבל יותר גשם
רוב הזמן - קר לך או חם לך?תלוי מתי
אבל בתקופה הזו
חם
ילדותי?לפעמים חולם בהקיץ?חחח האם אתם אוהבים אותי?כן

א ו ר3

New member
וואו זה ארוך...עונה../images/Emo105.gif

עבר שם המורה בכיתה א': טלילה הזיכרון הראשון שלך:יש לי זיכרון נראה לי הכי מוקדם מגיל 3 שיצאנו לטיול עם הגן לאיזה מקום והיו שם חמניות ממש גבוהות ואני זוכרת איך הם נראו.. בכלל, יש לי זיכרונות רק מגיל 3 והלאה האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: ממש לא... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אמממ...חול, דבק...נייר, הדברים הרגילים המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה בטח המקצוע האחרון שנכשלת בו: שום מקצוע..אבל בקושי עברתי תבגרות בתנ"ך האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):אף פעם איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: תמימות השיר האחרון ששרת: "רונייי..אל תלכככייי..." שרתי את זה לחברה שלי שקוראים לה רוני, חחח הדבר האחרון שצחקת בגללו: סתם קטעים מצחיקים בבסיס, לא זוכרת משו מיוחד הפעם האחרונה שבכית:אממ, בפסח. לפני שבוע בערך האדם האחרון שראית:חברה של אמא שלי הדבר האחרון שאמרת:"לא לא, ממש לא" הדבר האחרון שאכלת: גלידה-דיאט שוקולד (טעים!) הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוחים הדבר האחרון שקנית: סלט בשק"ם השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת (אני צורבת הרבה ..) הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שעה בערך עשיתי כלים וניקיתי קצת הדבר הכי מטורף שעשית:עוד לא יצא לי לעשות משו כזה הווה: שיער נוכחי:??? מזתומרת? יש לי שיער עד הכתפיים בערך חום עם גוונים בגדים נוכחיים:מדים תכשיטים נוכחיים: בלי עצבנות נוכחית: כרגיל, עצבים על הצבא התגעגעות נוכחית: הממ..לתקופה של הבצפר תמונת דסקטופ נוכחית: ים כזה ...תמונה מהממת חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אממ אף אחד, אני עייפה האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ברור...ממה לא. האם אתה עייף? רעב? עייפה כן... רעבה? אממ לא ממש למרות שאני לא מתנגדת לנשנושים את מי אתה הכי רוצה לחבק?:את הכלבה המתוקה שלי ממה הכי נמאס לך?: מהצבא את מי היית רוצה להרוג? להרוג? חוץ מיתושים וג'וקים? באמת אף אחד הכי פחות מהנה?: צבא עתיד: ורוד מה הקריירה שלך הולכת להיות?: עיצוב/גרפיקה/עיתונאות איפה אתה הולך לגור?: אין לי מושג. שיהיה מקום יפה ושקט עם אנשים נחמדים :) כמה ילדים אתה רוצה?:2-3 נראה לי בהחלט מספיק באיזה סוג של מכונית תנהג?: משו קטן קומפקטי וצבעוני איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מאושרת, עם אהבה, בית, ועבודה חושב הרבה על העתיד?:כן מפחד ממנו?: לא, להפך וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: יש הרבה ספרים יפים שקראתי, אין אחד ספציפי שאהבתי ממממש סופר(ים) אהוב(ים): יש המון סופרים, כנ"ל, אין אחד מיוחד ממש... צבע אהוב: ירוק פריט לבוש אהוב:כלמני חולצות עם איורים וקישוטים איבר שהכי מושך אותך: עיינים, אופקורס! אתה שמח כש: אין לי יותר מדי דאגות על הראש, ואנשים מחייכים אליי אתה מרגיש בודד כש:רבים אתי, מתרחקים ממני, כשמשעמם לי מאוד האם אתה חושב יותר מדי:נראה לי שכן./: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:איפה שאני זה בסדר גמור אדם מפורסם שפגשת: מיכל ינאי, דנה אינטרנשיונל , סמי הורי, זהו בערך האם יש לך אילושהם חרטות: כן, אבל מה זה חשוב? לא בוכים על חלב שנשפך קפה אהוב:נססס ריח אהוב: ריח של פירות ונקיון מה מכעיס אותך: צביעות,קטנוניות, אנשים אגואיסטים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:ציור האדם שעושה לך הכי טוב: חברים שלי סגנון מוזיקה אהוב:הכל חוץ ממזרחי וטראנסים וכאלה חדר אהוב בבית: החדר שלי, כמובן מקום אהוב בעולם:ירושלים מקצוע שנוא:לא רלוונטי מורה אהוב:לא רלוונטי אוהב את בצפר?: לא רלוונטי נרדם בשיעורים?:לא רלוונטי מעשן?:חסס וחלילה נפגע (רגשית) בקלות?:כן, יותר מדי בקלות נותן מעצמך?:כן, נראה לי. תלוי בבנאדם תלוי בנסיבות אוהב לפוצץ נייר בועות? ברור, כמו כולם לועס דברים? חחחח יותר מדי אוהב להתקלח?: מאוד. אוהב להתעטש?: הא?! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:ברור , נו מה אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ללכת ברגל זה כייף, אבל כשאני עייפה לא חוסך כסף למשהו מיוחד?: ממש לא, וחבל ישן הרבה?: אני אוהבת לישון הרבה, מה לעשות ואני לא יכולה! בתול?: לא עניינכם... חחח נקשר לחפצים?: לא ממש, חוץ מלמחשב אוהב חולצות גזורות?: גופיות?:לא הכי, אבל לבית לא אכפת לי אוהב לטייל?: לפעמים, לא הכי אוהב כפכפים?: לא, זה לא נוח לי. רק לבית שאני עושה ספונג'ה לובש בוקסר?: לאאא שמש או גשם?:גם וגם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:קר חולם בהקיץ?:הרבה האם אתם אוהבים אותי? אני אוהבת את כולם..פיס אנד לוב התגובה שלך

מסטולית

New member
../images/Emo12.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': טלי הזיכרון הראשון שלך: מממ שאני נופלת מהאוטו הקטן הזה
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: מממ יש מצב האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: עד היום המקצוע הראשון שנכשלת בו: טבע בכיתה ד' המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנ"ך נראה לי האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן פעמיים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: עשוקה? השיר האחרון ששרת: מכונת הזמן של רוקפור הדבר האחרון שצחקת בגללו: ידיד שלי
הפעם האחרונה שבכית: מממ כמה שבועות האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "איזה מפגר!" הדבר האחרון שאכלת: דוריטוס חחח הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: נסיעה מחיפה לרמת ישי השיר האחרון ששמעת: עכשיו בול התחיל חור בלבנה
הדיסק האחרון שקנית: זקני צפת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום שמתי כלים במדיח וזרקתי ת'פח הדבר הכי מטורף שעשית: מממ לא יודעת הווה: שיער נוכחי: ארוך
בגדים נוכחיים: מכנס שחור וגופיה לבנה תכשיטים נוכחיים: מלאמלאמלא צמידים ושרשרת מסובבת על הרגל עצבנות נוכחית: מממ אין ממש התגעגעות נוכחית: סבתא תמונת דסקטופ נוכחית: הווו אביב וסטיבן
חבר\\ה?: נופ. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ידיד שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא ממש האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אף אחד ממה הכי נמאס לך?: מהרבה דברים את מי היית רוצה להרוג? מממממממ חס וגראס אנלא הורגת אנשים הכי פחות מהנה?: מה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: עורכת דין מצליחה
איפה אתה הולך לגור?: במרכז כמה ילדים אתה רוצה?: 3-4! באיזה סוג של מכונית תנהג? : משו יםה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עם הרבה כסף
חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: מוניקה סקס ספר אהוב: אופטימיות נצחית סופר(ים) אהוב(ים): אין ממש צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: חולצה עם הסמל של שייגעצ איבר שהכי מושך אותך: שפתיים אתה שמח כש: אנשים מסביבי שמחים אתה מרגיש בודד כש: כשאני לבד האם אתה חושב יותר מדי: לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פה אדם מפורסם שפגשת: וואי יש מלא האם יש לך אילושהם חרטות: קצת קפה אהוב: רדמאג ריח אהוב: וניל קינמון וכו'.. מה מכעיס אותך: שאלות מפגרות בשאלונים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: תגידו לי אתם... האדם שעושה לך הכי טוב: יש כמה סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: הבית שלי מקצוע שנוא: תנ"ך מורה אהוב: המחנך שלי אוהב את בצפר?: לא ממש נרדם בשיעורים?: לפעמים מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? ברור חחח לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: נורא אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: מממ לא קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: כן בתול?: . נקשר לחפצים?: כן חח אוהב חולצות גזורות? כן: גופיות?: כן אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: תלוי ילדותי?: כן חולם בהקיץ?: כן האם אתם אוהבים אותי? מי אתה?

../images/Emo20.gif

עבר
שם המורה בכיתה א'
מלכה
הזיכרון הראשון שלך
אין לי מושג.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני
לא שידוע לי
האם נהגת לאכול דברים מוזרים
לאא.. המקצוע הראשון שנכשלת בו
אממ לא זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו
אממ תאמת אין לי מושג האם עברת דירה
(לאן
כמה פעמים
) אמממ גרתי בחו"ל שנתיים וזהו איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת
לא הייתי מגדירה
סתם אבל לאדעת השיר האחרון ששרת
אמממ זה היה אתמול אבל לא זוכרת איזה שיר חחח הדבר האחרון שצחקת בגללו
שנזכרתי במשו שקרה בחו"ל
הפעם האחרונה שבכית
אמממ מתישהו בחופששש... האדם האחרון שראית
אחותי חחח הדבר האחרון שאמרת
"עוד מעטטטטט
"
הדבר האחרון שאכלת
אממ שוקולד
הדבר האחרון ששתית
קולהה הדבר האחרון שקנית
אממ קולה
השיר האחרון ששמעת
אאממ.. שמישו מתחבר לאייסיקיו
הדיסק האחרון שקנית
היום רציתי לקנות דיסק.. אבל הדיסק האחרון אממ של מירי מסיקה
הפעם האחרונה שעזרת לאמא
לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית
אמממ לא שזכור לי
הווה
שיער נוכחי
מזתומרת
בגדים נוכחיים
חולצת בצפר וג'ינס.. תכשיטים נוכחיים
שרשרת שהורדתי לפני כמה דקות חחחח עצבנות נוכחית
אממ לא נראלי שיש התגעגעות נוכחית
אממ לאדעת תמונת דסקטופ נוכחית
שלי
חבר\ה
לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה
אממ שם לא יעזור נכון
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות
כע
האם אתה עייף
רעב
עייפה כן רעבה לא את מי אתה הכי רוצה לחבק
אממ. ממה הכי נמאס לך
צבועים שקרנים בצפר וכל זה את מי היית רוצה להרוג
אממ.. חחחח דווקא ששואלים אנלא נזכרת
הכי פחות מהנה
ללמוד
עתיד
מה הקריירה שלך הולכת להיות
אין לי שמץ של מושגגגג... איפה אתה הולך לגור
לא בתל אביב בטוח
כמה ילדים אתה רוצה
לאדעת באיזה סוג של מכונית תנהג
חחח קודם נוציא רשיון ואז נראה
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום
אממ מאושרת אבל לאדעת איפה
חושב הרבה על העתיד
לא ממש.. תלוי בקשר למה
מפחד ממנו
כע טיפה וקצת בכללי
להקה אהובה
אין ספר אהוב
כנ"ל סופר(ים) אהוב(ים)
אממ לא קוראת ספרים צבע אהוב
כחול וסגול
פריט לבוש אהוב
יש מלא דברים
איבר שהכי מושך אותך
לאדעת אתה שמח כש
וואי שאלה קשה.. מהמון דברים
אתה מרגיש בודד כש
אממ כשעוזבים אותי נראלי.. האם אתה חושב יותר מדי
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה
אמממ איפשהו בארץ אני חושבת אדם מפורסם שפגשת
פגשתי די הרבה האם יש לך אילושהם חרטות
כע.. הרבה קפה אהוב
לא אוהבת
ריח אהוב
חחח יש הרבה
מה מכעיס אותך
אנשים שמשקרים ומרכלים וצבועים ו.. בצפר לשם שינוי
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך
אממ.. אין לי מושג רק אנשים אחרים יכולים להגיד
האדם שעושה לך הכי טוב
אממ תלוי מתיי.. כל אחד בזמן אחר סגנון מוזיקה אהוב
אין סגנון מסויים זה יותר תלוי במילים של השיר
חדר אהוב בבית
שלי חחח מקום אהוב בעולם
אממ וואי יש מלאאאאאא מקצוע שנוא
כמעט הכל.. אבל.. הסטוריה אני חושבת מורה אהוב
אממ לאדעת אוהב את בצפר
אממ לא.. אבל תילדים ותצחוקים כע
נרדם בשיעורים
חחח רק בהסטוריה
מעשן
לא נפגע (רגשית) בקלות
כה מאוד.. נותן מעצמך
תלוי למה אוהב לפוצץ נייר בועות
חחחחחחח מי לא
לועס דברים
חחח כה אוהב להתקלח
אמממ בערך אוהב להתעטש
לאא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)
כההה זה נורא מעצבןןן
אוהב לצחצח שיניים
לא חחחח אכפת לך מאיכות הסביבה
אמממ.. קונה צרובים\ צורב
אמממ שאני רוצה כמה שירים מכל מיני דיסקים אני צורבת לי
אוהב לנסוע או הולך ברגל
תלוי לאןן חוסך כסף למשהו מיוחד

המשךך../images/Emo26.gif

חוסך כסף למשהו מיוחד
לא משו מיוחד ישן הרבה
אמממ אם לא יעירו אותי אני יוכל לישון גם שנה
בתול
אממ כע אני בת 13 נקשר לחפצים
אממ לא אוהב חולצות גזורות
אמממ מזתומרת
גופיות
כה מאוד אוהב לטייל
כה אוהב כפכפים
חחח כה
לובש בוקסר
שמש או גשם
שמש אבל לא חם מדי ולא קר מדי חחח רוב הזמן - קר לך או חם לך
קר ילדותי
לא חושבת חולם בהקיץ
חחח בדר"כ לא האם אתם אוהבים אותי

ירדקניק

New member
תשובות!!

עבר: שם המורה בכיתה א': מלכה הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: חח לא!!! האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: מטרנה..??? המקצוע הראשון שנכשלת בו: טבע...קיבלתי במבחן 42... המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנ"ך... האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים! עברתי לפארק! איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: ילדה דפוקה ושמנה! השיר האחרון ששרת: לשם הדבר האחרון שצחקת בגללו: עם עמית...צחקנו הרבה.. הפעם האחרונה שבכית: כשקיניתי במישהי.. האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: אני רוצה לראות השיר שלנו הדבר האחרון שאכלת: פיצה הדבר האחרון ששתית: שוקו הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת.. השיר האחרון ששמעת: לשם הדיסק האחרון שקנית: יש לי קאדה אני לא קונה דיסקים.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לעיתים רחוקות אני עוזרת..חחחח הדבר הכי מטורף שעשית: שרתי שירים דפוקים הווה: שיער נוכחי: שחור גלי בגדים נוכחיים: סגול שולטטט תכשיטים נוכחיים: עגילים עצבנות נוכחית: לא יודעת...אני מתעצבנת מהרבה דברים חחחחחחח התגעגעות נוכחית: להילה בת דודה שלי...=( תמונת דסקטופ נוכחית: מה זה?! חבר\\ה?: לא! אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הילה!!!!!! האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? עייפה בערך רעבה לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: תולי הכלבה היפה והמתוקה שלי!!! ממה הכי נמאס לך?: מזה שילדה אחת כל הזמן מקרצצת לי!!!! את מי היית רוצה להרוג? אף אחד!!! אם היטלר היה חי אז אותו... הכי פחות מהנה?: לעשות שיעורים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שחקנית מפורסמת!! איפה אתה הולך לגור?: בבית קומות עם 4 חדרים כמה ילדים אתה רוצה?: שתי בנות באיזה סוג של מכונית תנהג?: רגילה.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עם חבר חמוד בחתונה חושב הרבה על העתיד?: כן!! מפחד ממנו?: לא! וקצת בכללי: להקה אהובה: אמממ..אני לא אוהבת להקות אלא זמרים! ספר אהוב: רק בשביל מילי סופר(ים) אהוב(ים): לא אוהבת סופרים צבע אהוב: וורוד וסגול! פריט לבוש אהוב: וורוד! איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: כשמשהו שחיכיתי לו קורה אתה מרגיש בודד כש: כשאף אחד לא מתייחס אליי האם אתה חושב יותר מדי: חחח כן... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בבית של שרי אריסון!!! אדם מפורסם שפגשת: פינת אור וכל האנשים מהפסטיגל! האם יש לך אילושהם חרטות: לא הבנתי את השאלה.. קפה אהוב: לאטה ריח אהוב: דלק!!! מה מכעיס אותך:כשמשקרים לי! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאני מצחיקה האדם שעושה לך הכי טוב: אבא ואמא סגנון מוזיקה אהוב: אממ...הכל! חדר אהוב בבית: שלי! מקום אהוב בעולם: בית מקצוע שנוא: גיאוגרפיה!!!!!!!1 מורה אהוב: שושי!! אוהב את בצפר?:לפעמים כן לפעמים לא.. נרדם בשיעורים?:בחיים לא!! מעשן?: לאאאאאאאאאאא נפגע (רגשית) בקלות?: לא!!! נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן! לועס דברים?חחחח הכל!! פלאפונים,ניילונים,קשים,הכל!! אוהב להתקלח?: לא! אוהב להתעטש?: כן! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן! אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?:לא ממש... אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע! חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: מאוד! בתול?: לא!!! נקשר לחפצים?: כן!! אוהב חולצות גזורות?: כן! גופיות?: לא אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לאאא שמש או גשם?: גשם!! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?:כןןןןן חולם בהקיץ?: לא!! האם אתם אוהבים אותי? בטח!!!

Incomplete Girl

New member
שיהיה../images/Emo3.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': חיה
הזיכרון הראשון שלך: חלום
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: נופ האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא
המקצוע הראשון שנכשלת בו: מט"ח
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מ"מ
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):נופ איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: יכלה להיות יותר טובה השיר האחרון ששרת: אינקומפליט
הדבר האחרון שצחקת בגללו: אבא שלי
הפעם האחרונה שבכית: מקודם,כששמעתי את אינ'
האדם האחרון שראית: אחי הדבר האחרון שאמרת: אינקומפליט
הדבר האחרון שאכלת: אבטיח
הדבר האחרון ששתית: לימונדה הדבר האחרון שקנית: הממ..סוכריה? השיר האחרון ששמעת: אינקומפליט
הדיסק האחרון שקנית: הממ..ואוו,לא קניתי המון זמן
הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
הדבר הכי מטורף שעשית: לאדעת
הווה: שיער נוכחי: מכוער
בגדים נוכחיים:גופיה ירוקה וג'ינס יפההה כזה
תכשיטים נוכחיים: רק צמידים קבועים עצבנות נוכחית: TRL
התגעגעות נוכחית: אממ..למישו
תמונת דסקטופ נוכחית: של הבויז
חבר\\ה?:
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אלכס
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כע
האם אתה עייף? רעב? גם וגם את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את אלכס
ממה הכי נמאס לך?: מהפרסומת של משינה בצד!
את מי היית רוצה להרוג? את הפרסומת
הכי פחות מהנה?: בצפר
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת. תקשורת או משחק בע"ה איפה אתה הולך לגור?: או ארה"ב בע"ה או פה
כמה ילדים אתה רוצה?: 3 יספיקו
באיזה סוג של מכונית תנהג?: אנערף
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נממ..חיה בעושר ואושר חושב הרבה על העתיד?: יאפ מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: בקסטריט
ספר אהוב: הנזיר שמכר ת'פרארי שלו ומי יבכה כשתמות סופר(ים) אהוב(ים): רובין שארמה ושייקספיר
(אבל הוא לא סופר
) צבע אהוב: כתום פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: נממ..גב
אתה שמח כש: אני שומעת מוזיקה
אתה מרגיש בודד כש: אני לא
האם אתה חושב יותר מדי: יותר מדייייייי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: במיטה של אלכס
אדם מפורסם שפגשת: אילנית לוי נחשב? האם יש לך אילו שהם חרטות: כן,אבל זה לא רלוונטי קפה אהוב: נס קפה ריח אהוב: בשמים למיהנם
מה מכעיס אותך: המון דברים..
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני אוהבת לעזור לאנשים[?] האדם שעושה לך הכי טוב: אלכססססססססס
סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית:שלי
מקום אהוב בעולם: חדרייי
מקצוע שנוא: לשון! ומ"מ! מורה אהוב: המחנכנת נווועה כפרעליה
אוהב את בצפר?:לא
נרדם בשיעורים?: לפעמים מעשן?: נופ נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: מאוד אוהב לפוצץ נייר בועות? חופשייי לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כןן אוהב להתעטש?: כן
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוייי אתה לא יודעת כמהה אוהב לצחצח שיניים?: כן [?] אכפת לך מאיכות הסביבה?: יאסס קונה צרובים\\צורב?: אכן
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ליסוע
חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: לצערי לא בתול?: כן נקשר לחפצים?: מאוד! אוהב חולצות גזורות?: גאד כן! גופיות?: כן אוהב לטייל?:יאסססס אוהב כפכפים?: מאודדד לובש בוקסר?: כן
שמש או גשם?:גשם
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם,אבל לא בד"כ ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: די האם אתם אוהבים אותי? נממ..כן

בלופס../images/Emo105.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': רותי הזיכרון הראשון שלך: אחד מהם זה ששיחקתי בבובה של ברווז בבית של סבא וסבתא.. והיומולדת שלוש שלי ועוד יומולדת שחגגתי אצל סבתא.. אה ושילד בגן נשך אותי בלחי ועוד כמה חח האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: הייתי קצת טום בוי-אית שכזו חח האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא ממש המקצוע הראשון שנכשלת בו:פיסיקה נראה לי המקצוע האחרון שנכשלת בו: אה.. כלכלה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): רק כשהייתי קטנה .. לאיפה שאני גרה עכשיו
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: ממ יצירתית ומלאה התרוצציות
חח השיר האחרון ששרת: "what you're made of" הדבר האחרון שצחקת בגללו: משו בטלויזיה הפעם האחרונה שבכית: ממ אתמול נראה לי.. ממש ממש אבל בשבת בערב נראה לי האדם האחרון שראית: ההורים שלי בחדר השני הדבר האחרון שאמרת: להורים שלי לקום הדבר האחרון שאכלת: פיצוחים הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוח-דובדבן הדבר האחרון שקנית: הממ.. הזמנו בורגראנץ.. מלבד זאת אה קניתי משו במכולת השיר האחרון ששמעת:השיר ששרתי הדיסק האחרון שקנית: של "בתי".. ישראלי שכזה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ממ פיניתי היום תשולחן? :-\ הדבר הכי מטורף שעשית: נממ
הווה: שיער נוכחי: חלק ארוך ממ אסוף בגדים נוכחיים: חולצה קצרה וג'ינס תכשיטים נוכחיים: שעון חח עצבנות נוכחית: מחשבות על מה אני אעשה וגירוד מעצבן ליד המותן התגעגעות נוכחית: ידיד תמונת דסקטופ נוכחית: משו פנטזיה כזה עם פטריה חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אממ לא בטוחה האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? קצת האם אתה עייף? רעב? לא במיוחד את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא יודעת ממה הכי נמאס לך?: מזה שאני לחוצה ומודאגת ויש לי הרבה לחשוב עליו והחלטות להחליט ואני לא יודעת מה אני רוצה את מי היית רוצה להרוג? אפחד הכי פחות מהנה?: להיות סגורה במקום שאתה מרגיש לא קשור אליו עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: נקווה שמשו יצירתי איפה אתה הולך לגור?:בטח בת"א או עיר קטנה סמוך למרכז כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?:משו בינוני כזה בצבע מטאלי כלשו חח איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מתעסקת במקצוע שאני אוהבת ולא לוחץ אותי מדי ומאפשר לי להתבטא, עם בעל אוהב שהוא גם החבר הכי טוב שלי ואולי ילדה או 2 ילדים קטנים בבית חביב
וקשר חם וטוב עם המשפחה
חושב הרבה על העתיד?: לפעמים מפחד ממנו?: גם קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: היהודים לינקין ממ ועוד ספר אהוב: סדרת "המשחק של אנדר" "הארי פוטר" "צופן דה וינצ'י"והמשך שלו.. וכו' סופר(ים) אהוב(ים):דן בראון, ג'.ק.רולינג איי גס.. אורסון סקוט קארד צבע אהוב: סגול-ירוק-כחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: חיוך אתה שמח כש: אני משמחת אחרים אתה מרגיש בודד כש: אני מנותק מהאנשים האהובים עליי האם אתה חושב יותר מדי: כה אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לא ידעת, כרגע, אולי איזה מקום עם עיר קטנה ונחמדה ולא יותר מדי רעשנית וחוף ים ואוכל טוב ומזג אויר נעים
אולי בספרד אדם מפורסם שפגשת:הנגנים של היהודים, ועוד כמה שראיתי אבל לא פגשתי אישית האם יש לך אילושהם חרטות: לא יותר מדי קפה אהוב: אספרסו כפול? קפוצ'ינו? לא ידעת .. לקפה שיש לי בבית יש ריח ממכר
אני לא שותה קפה לעיתים קרובות כל כך ריח אהוב: קפה טוב.. חח ממ אויר נקי ריח אביבי של פריחה (יצא לי להתקל בכמה ניחוחות כאלה זמן האחרון
חח) מה מכעיס אותך: בוגדנות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:סובלנות ונאמנות האדם שעושה לך הכי טוב: לא ידעת ףףףף.. סגנון מוזיקה אהוב: רוק וישראלי חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: ספרד מקצוע שנוא: כלכלה מורה אהוב: המחנכת שלי והמורה לספרות אוהב את בצפר?:לא ממש נרדם בשיעורים?: לא.. אבל לא מרוכזת במה שמלמדים ממש מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?:כה נותן מעצמך?: משתדלת אוהב לפוצץ נייר בועות?כההה חח
לועס דברים? כשצריך חח אוהב להתקלח?: ממ איי גס אוהב להתעטש?: חח בסדר איי גס חח שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כה! אוהב לצחצח שיניים?: ממ אינלי התנגדות לצחצוח שיניים חח
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אינלי יותר מדי אינפורמציה בנושא אבל משתדלת לשמור קונה צרובים\\צורב?: רק דברים מסויימים.. חומר מהמחשב לשמירה או דברים שיותר חשובים לי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא במיוחד ישן הרבה?: יחסית בתול?:
נקשר לחפצים?: קצת אוהב חולצות גזורות?: ממ כה למה לא גופיות?:כה אוהב לטייל?:כה אוהב כפכפים?: כה לובש בוקסר?: כה שמש או גשם?: טפטוף בזמן שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: יותר חם ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?: כה האם אתם אוהבים אותי?לא מכירה אותך אבל אייגס יו אר נייס חח

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| תשובותתתת ../images/Emo9.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': רלי
הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת... אני במצב רוח רע ואין לי כוח לנסות להעלות זכרונות. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: אולי :X האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כה המקצוע הראשון שנכשלת בו: מדע
המקצוע האחרון שנכשלת בו: ביולוגיה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): ממה שאני זוכרת- 6 פעמים ובסוף השנה אנחנו עוברים שוב
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מאפנה ומיותרת. השיר האחרון ששרת: "כל יום שאת לא איתו" של נימרוד שיקלר
הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא יודעת :X הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה דקות \: האדם האחרון שראית: אימא הדבר האחרון שאמרת: "נראה לי" כשאימא שלי שאלה אותי אם אני מוכנה למתכונת מחר
הדבר האחרון שאכלת: בייגלה
הדבר האחרון ששתית: נס קפה :) הדבר האחרון שקנית: גלידה
השיר האחרון ששמעת: "השכנה שלי" של נימרוד שיקלר
הדיסק האחרון שקנית: "נציל את היום" של נימרוד שיקלר
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום בצהריים הדבר הכי מטורף שעשית: לא זכורים לי דברים מטורפים. הווה: שיער נוכחי: חום ג'יפתי
בגדים נוכחיים: חולצה קצרה של אורנג' ואיזשהו מכנס נחמד :X תכשיטים נוכחיים: הצמידים הקבועים
עצבנות נוכחית: על אימא, אחותי ואנשים מפורום נימרוד שיקלר \: התגעגעות נוכחית: לחופש פסח
תמונת דסקטופ נוכחית: משהו כחול לא מוגדר חבר\\ה?: אין :( אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האמת שאני רוצה להיות לבד. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? רק מאחת?
האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא יודעת \: רוצה לחבק אנשים שאוהבים אותי. חבל שאין כאלה... ממה הכי נמאס לך?: מאנשים. את מי היית רוצה להרוג? את כל האנשים בעולם. הכי פחות מהנה?: אנשים. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אני מתע להיות בלהקת רוק :) איפה אתה הולך לגור?: תל אביב
כמה ילדים אתה רוצה?: 0 באיזה סוג של מכונית תנהג?: מכונית כחולה
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: תל אביב :X חושב הרבה על העתיד?: כה מפחד ממנו?: כה וקצת בכללי: להקה אהובה: מופע הארנבות של ד"ר קספר
ספר אהוב: הארי פוטר ומסדר עוף החול סופר(ים) אהוב(ים): אתגר קרת צבע אהוב: כחול
פריט לבוש אהוב: חולצה ומכנס P: איבר שהכי מושך אותך: עיניים :X אתה שמח כש: אני שומעת מוזיקה טובה
אתה מרגיש בודד כש: אנשים מעצבנים אותי. האם אתה חושב יותר מדי: כה \: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: תל אביב P: אדם מפורסם שפגשת: יוני בלוך [וגם כל להקתו], כנסיית השכל, בית הבובות. האם יש לך אילושהם חרטות: יותר מידי קפה אהוב: לא אוהבת קפה :X ריח אהוב: ריח של גלידה
ואני גם נורא אוהבת להסניף בשמים של בנים P: מה מכעיס אותך: אנשים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאני חברה טובה
האדם שעושה לך הכי טוב: אין אפאחד כזה. אנשים עושים לי רע. סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי
. חדר אהוב בבית: החדר שלי :) מקום אהוב בעולם: תל אביב P: מקצוע שנוא: הכל מורה אהוב: אין אוהב את בצפר?: לא \: נרדם בשיעורים?: כה מעשן?: חס וחלילה נפגע (רגשית) בקלות?: כה נותן מעצמך?: כה אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןןןןןןןן
לועס דברים? כה אוהב להתקלח?: כה אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאוד שונאת :X אוהב לצחצח שיניים?: אממ... לא שונאת ולא אוהבת P: זה דבר שאני עושה מטבעיות :X אכפת לך מאיכות הסביבה?: כה
קונה צרובים\\צורב?: חס וחלילה !!! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהבת גם וגם. תלוי מה מצב הרוח שלי וכמה אני עייפה
חוסך כסף למשהו מיוחד?: כה
דיסקים :X ישן הרבה?: כשיש חופש אז כן P: בתול?: כה נקשר לחפצים?: כה אוהב חולצות גזורות?: כה גופיות?: כה אוהב לטייל?: כה אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם
[אבל אני אוהבת גם
כי
זו יעלע
] רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי P: ילדותי?: בחלק מהנושאים אני ילדותית ובחלק לא P: חולם בהקיץ?: כה האם אתם אוהבים אותי? לא מכירה אותך אבל כן

Ekrembo

New member
../images/Emo99.gif..

שם המורה בכיתה א': ננסי משו הזיכרון הראשון שלך: אני...על הר של חול צבעוני...זה בטח היה חלום האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא :-O האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אממ לא
המקצוע הראשון שנכשלת בו:צרפתית המקצוע האחרון שנכשלת בו: האחרון? ואי ואי...מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אממ כן...מאשדוד לקרית גת..שם לדירה אחרת...וחזרה לאשדוד איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אכזבה?
...סתם היה מגניב השיר האחרון ששרת: יוני בלוך...אלוהים נחמדה הדבר האחרון שצחקת בגללו: אורלי
הפעם האחרונה שבכית: לפני...עשרה ימים בערך האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: בתאבון הדבר האחרון שאכלת: פיצה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: מקדונלדס השיר האחרון ששמעת: אלוהים נחמדה ...יוני הדיסק האחרון שקנית: לא קונה דיסקים...הכל מאבא הפעם האחרונה שעזרת לאמא: :-\ אתמול איי טינק הדבר הכי מטורף שעשית: לא מטורף הווה: שיער נוכחי: ארוך...26.5 ס"מ...מאז התספורת האחרונה שהיתה קוצים..לא הסתפרתי...אז אתם יכולים לדמיין איך זה נראה(זוועה) בגדים נוכחיים: חולצת כדוסל וג'ינס תכשיטים נוכחיים: שעון? עצבנות נוכחית: דווקא דיי רגוע התגעגעות נוכחית: אין משו לחוץ
תמונת דסקטופ נוכחית: גיטרה...אני אצרף חבר\\ה?: כה..אורלו אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אורלי
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תמיד :-\ האם אתה עייף? רעב? עייף את מי אתה הכי רוצה לחבק?: זרקו ניחוש ?
ממה הכי נמאס לך?: לימודים, תרוצים, שתיקה את מי היית רוצה להרוג? אביבה
הכי פחות מהנה?: אמממ...שצריךלהפסיק דברים מהנים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אני לומד ביוטכנולוגיה..אבל לא מתכנן להיות ביוטכנולוג איפה אתה הולך לגור?: משו ליד נתניה כמה ילדים אתה רוצה?: 3 מקסימום באיזה סוג של מכונית תנהג?: הונדה אקורד איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מקום טוב חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: QUEEN ספר אהוב: אממ קיצור תולדות הזמן סופר(ים) אהוב(ים): אייזק אסימוב צבע אהוב: כחול? שחור? לבן!!! בלונד פריט לבוש אהוב: חולצות כדורסל...בלי שרוולים איבר שהכי מושך אותך: בטן
אתה שמח כש: קורים דברים שמחים
אתה מרגיש בודד כש: כשאין לי למי לבכות האם אתה חושב יותר מדי: לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פרבר של שיקגו אדם מפורסם שפגשת: נתן דטנר
האם יש לך אילושהם חרטות: יש כמה קפה אהוב: לא ריח אהוב: אממ..מסטיק?
מה מכעיס אותך: תרוצים...ושתיקה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: סקרן ..אבל אנלא מעמיק....אני יודע קצת..מהכל כמעט..וזה לא טוב האדם שעושה לך הכי טוב: אין הרבה כאלו סגנון מוזיקה אהוב: רוק - גלאם רוק. חדר אהוב בבית: חדר שלי דלת סגורה..יוני בלוך מקום אהוב בעולם: מקום ירוק מקצוע שנוא: ספרות\לשון מורה אהוב: ג'ניה..וטליק (מתמטיקה ופיזיקה בהתאמה) אוהב את בצפר?:כה למה לא נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: אני חושב שכן נותן מעצמך?: לא לכולם אוהב לפוצץ נייר בועות?לבנתי לועס דברים? עטים וכאלה ...בלי סוף אוהב להתקלח?: כה אוהב להתעטש?: כה שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא דווקא כיף אוהב לצחצח שיניים?: כה אכפת לך מאיכות הסביבה?: קצת קונה צרובים\\צורב?: כה אוהב לנסוע או הולך ברגל? מעדיף לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: גיטרה? :-O ישן הרבה?: לא בתול?: כה נקשר לחפצים?: כה אוהב חולצות גזורות?: כה גופיות?: כה אוהב לטייל?:לא עם משפחה אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: אהבה ממבט ראשון חולם בהקיץ?: לא האם אתם אוהבים אותי? לא ממש ארגגג

emperor28

New member
תורי

עבר: שם המורה בכיתה א': מירי אני חושב הזיכרון הראשון שלך: זיכרון רע מאוד אני מעדיף לשמור לעצמי האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא שזכור לי האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: ממ בצק זה כמו פלסטלינה זה היה טעים המקצוע הראשון שנכשלת בו: מוסיקה חחחח המקצוע האחרון שנכשלת בו: אממממ תנך האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי פעם אחת מגבעתיים לגבעתיים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: ילדות טובה דווקא השיר האחרון ששרת: סרט של סקס - אינפקציה הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ לא זוכר לא צחקתי היום הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר תאריך בדיוק אבל זה לא היה כל כך מזמן האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: אמרו שאני כשרון מבוזבז :) הדבר האחרון שאכלת: ספגטי הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: אממממממממ לא יודע השיר האחרון ששמעת: שומע אינפקציה עכשיו הדיסק האחרון שקנית: אינפקציה - כיף הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: אני אזמור לעצמי הווה: שיער נוכחי: ג'ינגי בגדים נוכחיים: חולצה אפורה ובוקסר חח תכשיטים נוכחיים: כלום עצבנות נוכחית: רגוע התגעגעות נוכחית: מתגעגע לכמה אנשים תמונת דסקטופ נוכחית: משינה בתמנע חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הילה או נופר האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לישון? האם אתה עייף? רעב? לא ולא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: יש 3.. ממה הכי נמאס לך?: מאי ידיעה וממשחקים את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה?: לא יודע עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודע איפה אתה הולך לגור?: אני מקווה שלא בארץ.. כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודע העיקר שתהיה אחת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מממ לא יודע עזבו 15 שנה המון זמן חושב הרבה על העתיד?: על העתיד הקרוב מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: גאידנס ספר אהוב: קראתי ספר אחד בחיים שלי סופר(ים) אהוב(ים): תשובה קודמת צבע אהוב: ירוק פריט לבוש אהוב: הסוודר השחור :) יאמי איבר שהכי מושך אותך: בבנות? עיניים אתה שמח כש: כשמתקשרים אליי שולחים לי הודעה שואלים לשלמי וכו' אתה מרגיש בודד כש: כשלא עושים תדברים מהשאלה הקודמת האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ספרד אדם מפורסם שפגשת: שלמי ברכה :) האם יש לך אילושהם חרטות: יש כל כך הרבה קפה אהוב: לא שותה ריח אהוב: יש הרבה דווקא מה מכעיס אותך: לא יודע יש המון דברים שמכעיסים אותי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: המילים שלי יכולת הדיבור האדם שעושה לך הכי טוב: נופר סגנון מוזיקה אהוב: רוק מטאל חדר אהוב בבית: אין כזה בית קטן.. מקום אהוב בעולם: הקמפ נואו בברצלונה :) מקצוע שנוא: יש הרבה מורה אהוב: אין כזה כרגע אוהב את בצפר?: תמסגרת לא תלימודים נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: אני אשמור את זה לעצמי נותן מעצמך?: כן יותר מידי אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןןןןןןןןןן לועס דברים? מסטיק אוהב להתקלח?: לעשות אמבטיות אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: לא אני תמיד שוכח אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קצת קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ברגל! חוסך כסף למשהו מיוחד?: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ישן הרבה?: כן בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: שאני לובש לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר(כל פעם בבוקר גם בקיץ קר לי) ילדותי?: קצת אבל אני מאבד תתמימות מהר מאוד בזמן האחרון חולם בהקיץ?: כן האם אתם אוהבים אותי? בטחחחחח

English Muffin

New member
עונהה

עבר: שם המורה בכיתה א':ג'ון(למדתי בבצפר אנגלי) הזיכרון הראשון שלך:במיטת תינוק שלי
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:כן חח
המקצוע הראשון שנכשלת בו:לא זוכרת היו כל כך הרבה
המקצוע האחרון שנכשלת בו:אזרחות
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):מלא פעמים..לטורקיה בגיל 5 ולאנגליה בגיל 11 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:תמימה
השיר האחרון ששרת:לא זוכרת משהוא בעבודה שרתי חח הדבר האחרון שצחקת בגללו:החלום הדפוק שחלמתי עכשיו
הפעם האחרונה שבכית:בפסח
האדם האחרון שראית:אימא שלי
הדבר האחרון שאמרת:מה זה המזג האוויר המסריח הזה
הדבר האחרון שאכלת:טוסט
הדבר האחרון ששתית:תה
הדבר האחרון שקנית:לחמניה עם גבינה צהובה בבצפר אחרי הבגרות השיר האחרון ששמעת:לא יודעת איזה משהוא בטלויזיה הדיסק האחרון שקנית:דיסק של sonic youth הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול הדבר הכי מטורף שעשית:יש יותר מידי דברים חח
הווה: שיער נוכחי:עכשיו קמתי אז השיער שלי הוא בלגן אחד גדול עכשיו
בגדים נוכחיים:חולצה קרוע ומיכנסי טרנינג תכשיטים נוכחיים:צמיד עצבנות נוכחית:מזג אוויר
התגעגעות נוכחית:אחותי
תמונת דסקטופ נוכחית:סתם שמים מעפנים כאלה חבר\\ה?:אין
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:לא משנה מי רק מישהוא
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כרגע לא האם אתה עייף? רעב?שתיהם
את מי אתה הכי רוצה לחבק?:לא יודעת מי רוצה חיבוק ?
ממה הכי נמאס לך?:להיות חולה כל הזמן
את מי היית רוצה להרוג?את אימא טבע שעשתה מזג אוויר כזה מסריח
הכי פחות מהנה?:שקררר
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: ניראה לך שאני יודעת ?
איפה אתה הולך לגור?:בראשון חח
כמה ילדים אתה רוצה?:2 אם בכלל
באיזה סוג של מכונית תנהג?:פרארי בגראג'
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:לא יודעת ניזרום עם החיים וניראה
חושב הרבה על העתיד?:בזמן האחרון דווקא כן
מפחד ממנו?:כן
וקצת בכללי: להקה אהובה:נירוונה
ספר אהוב:אין לי ספר אהוב סופר(ים) אהוב(ים):אין
צבע אהוב:סגול
פריט לבוש אהוב:חולצה סגולה איבר שהכי מושך אותך:תחת,לסת,ידיים,עיניים אתה שמח כש:טוב לי
אתה מרגיש בודד כש:ריק לי
האם אתה חושב יותר מדי:ליפעמים יותר מידי ליפעמים פחות מידי
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אוסטרליה ניראה לי מגניב אדם מפורסם שפגשת:מהרטה מהשגריר חח האם יש לך אילושהם חרטות: מלא קפה אהוב:הפוך ריח אהוב:וניל white muskו מה מכעיס אותך:אנשים מעצבנים ומזג אוויר מסריח (להגיד את זה שוב ?חח ) מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:ליראות תאנשים מבפנים האדם שעושה לך הכי טוב:יש מלא סגנון מוזיקה אהוב:רוק חדר אהוב בבית:שלי מקום אהוב בעולם:פה מקצוע שנוא:אזרחות מורה אהוב:מורה לפסיכולוגיה אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?:כן מעשן?:כן נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?:לא אוהב לפוצץ נייר בועות?כן לועס דברים?כן אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?:לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן אוהב לצחצח שיניים?:כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?:כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: שניהם חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?:לא בתול?:כן נקשר לחפצים?:כן אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?:כן אוהב לטייל?:תלוי איפה אוהב כפכפים?:כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?:שמשששש רוב הזמן - קר לך או חם לך?:שניהם ילדותי?:ליפעמים חולם בהקיץ?:כן האם אתם אוהבים אותי?מאוד

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונה

עבר: שם המורה בכיתה א': מרגלית הדס הזיכרון הראשון שלך: הייתי כבת 3, וישנתי צהריים והתעוררתי ומצאתי את עצמי לבד ואז בכיתי עד שנרדמתי שוב. בסוף התברר שאמא כולה הלכה למכולת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני? כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: כנ"ל האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? קקה השיר האחרון ששרת: On My Own הדבר האחרון שצחקת בגללו: השטויות של אחותי הפעם האחרונה שבכית: בטירונות כשהגעתי הביתה האדם האחרון שראית: עירית הדבר האחרון שאמרת: ככה הדבר האחרון שאכלת: מסטיק הדבר האחרון ששתית: שוקו קרלו הדבר האחרון שקנית: גלידה מגנום השיר האחרון ששמעת: On My Own הדיסק האחרון שקנית: |הדגש Brian McFadden - Irish Son הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת.. זה היה מזמןןןןן הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הווה: שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים: פליז בצבע שחור תכשיטים נוכחיים: טבעת זהב עצבנות נוכחית: אני לא מעוצבנת כרגע התגעגעות נוכחית: לנוני תמונת דסקטופ נוכחית: ניוקאסל חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יאיר האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? יס האם אתה עייף? רעב? שניהם את מי אתה הכי רוצה לחבק? את עירית ממה הכי נמאס לך? מהשיגרה את מי היית רוצה להרוג? את ביל הכי פחות מהנה? לעבוד עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? זמרת איפה אתה הולך לגור? באשדוד כמה ילדים אתה רוצה? 3-4 באיזה סוג של מכונית תנהג? אולי יונדאי... כלשהי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? לא יודעת חושב הרבה על העתיד? לא, בכלל לא מפחד ממנו? כן וקצת בכללי: להקה אהובה: אין כרגע ספר אהוב: הארי פוטר סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: בייבי בלו פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אני עם אנשים שאני אוהבת אתה מרגיש בודד כש: אני לבד האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אנגליה אדם מפורסם שפגשת: דודו טופז האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: נס קפה על בסיס חלב ריח אהוב: תינוק מה מכעיס אותך: כשלא מקשיבים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שירה האדם שעושה לך הכי טוב: יאיר סגנון מוזיקה אהוב: פופ ישראלי חדר אהוב בבית: חדר השינה של מאמא שלי מקום אהוב בעולם: ספרד מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: אין דבר כזה אוהב את בצפר? כן, ממש, רק אני, עכשיו. מה אתם סתומים? נרדם בשיעורים? ברור מעשן? כן נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? לפעמים אוהב לפוצץ נייר בועות? מאוד! לועס דברים? לא, חוץ ממסטיק, ואוכל אוהב להתקלח? מאוד אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? לא ממש קונה צרובים\\צורב? צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד? לא ישן הרבה? יאפ בתול? כן נקשר לחפצים? לא אוהב חולצות גזורות? לא ממש גופיות? כן אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? כן שמש או גשם? שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך? חם לי ילדותי? לא חולם בהקיץ? כן האם אתם אוהבים אותי? לא

סינטטית

New member
../images/Emo13.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': איימי הזיכרון הראשון שלך: אני ואחותי רבות מכות חח האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: חח כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו: פיזיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם 1 לפה:) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: סבבה השיר האחרון ששרת: מה עשיתי הדבר האחרון שצחקת בגללו: שנפלתי היום חח הפעם האחרונה שבכית: מזמן האדם האחרון שראית: חגית הדבר האחרון שאמרת: הוא כזה חמודדדדדדד הדבר האחרון שאכלת: שניצל הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: שניצל בבצפר חח השיר האחרון ששמעת: זה לא ביחד הדיסק האחרון שקנית: סינרגיה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מזמן הדבר הכי מטורף שעשית: סקייקוסטר הווה: שיער נוכחי: חלק בגדים נוכחיים: בצפר תכשיטים נוכחיים: צמיד, טבעת עצבנות נוכחית: הממ התגעגעות נוכחית: גפן!! תמונת דסקטופ נוכחית: סינרגיה מהצילומים של צועקים על אהבה חבר\\ה?: גפן :) חח סתם . הלוואי אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: גפן האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן ללמוד לממתמטיקה האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את גפן :/ נו דיי עם שאלות עליו! זה עושה לי געגועים :/ ממה הכי נמאס לך?: ממתמטיקה את מי היית רוצה להרוג? חברה של גפן! הכי פחות מהנה?: מה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: הממ איפה אתה הולך לגור?: ברמת אביב כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: גולף איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נשואה לגפן + 3 ילדים
חחח חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא, טוב אולי באיזהו מקום קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: סינרגיה!!!!! כפרות!!:) ספר אהוב: לא קוראת סופר(ים) אהוב(ים): ^ צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: אולסטאר איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אני מקבלת חיבוק מגפן :) אתה מרגיש בודד כש: הממ האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ברמת אביב, קרוב קרוב לגפן :) אדם מפורסם שפגשת: גפן? טוב הוא לא כזה מפורסם, פגשתי את אלון ליטבק אבל הוא לא מעניין.......ופגשתי גם את כלא 6, ואת יוני בלוך האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: לא אוהבת קפה ריח אהוב: הריח של הבארבי מה מכעיס אותך: הממ מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: להיות קרצייה האדם שעושה לך הכי טוב: גפן
סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: כל מקום שגפן
נמצא מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: המורה למתמטיקה אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?: כן היום העירו אותי חח מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי מי פוגע נותן מעצמך?: המון אוהב לפוצץ נייר בועות? מאוד לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן!! אוהב לצחצח שיניים?: לא אבל אני בכל זאת מצחצחת אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: משתדלת שלא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: מאוד בתול?: כן נקשר לחפצים?: תלוי איזה אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: גם אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לא האם אתם אוהבים אותי? לא מכירה אבל בגלל השאלון כן ! :)

NiKi†a

New member
אה-הה =]

עבר: שם המורה בכיתה א': לאה. הזיכרון הראשון שלך: אמממ האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: פעם התחפשתי לצב נינג'ה =] האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: בצק XD המקצוע הראשון שנכשלת בו: לשון המקצוע האחרון שנכשלת בו: ביולוגיה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, פעם אחת, לאיפה שאני גרה עכשיו [?] איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כייף :) השיר האחרון ששרת: לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: שאני ושמרית זייפנו שירים בדרך לאוטובוס P: הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה שבועות האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "טוב" הדבר האחרון שאכלת: לחם עם טונה =] הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: אממממממממממממ.....לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: משו של סאבג'. הדיסק האחרון שקנית: אמ הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: :] הווה: שיער נוכחי: חח מה? בגדים נוכחיים: כן. תכשיטים נוכחיים: צמידים,שעון ועגילים. עצבנות נוכחית: מתכונת בביולוגיה יום שישי התגעגעות נוכחית: עופר תמונת דסקטופ נוכחית: סונטה ארטיקה. חבר\\ה?: יש :] אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עופר האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? רעב? אני אוכלת עכשיו, ואני ממש עייפה, כן. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: כל כך את עופר :] ממה הכי נמאס לך?: מהלימודים \: את מי היית רוצה להרוג? את המורה למתמטיקה. הכי פחות מהנה?: מה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי מושג עדין =] איפה אתה הולך לגור?: בארץ זה בטוח. כמה ילדים אתה רוצה?: 3 מקסימום. באיזה סוג של מכונית תנהג?: ג'יפ או משו =] איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אמ. חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: מיוז, דרים תיאט'ר, מגהדת', פלאסיבו.. ספר אהוב: אין אחד כזה בינתיים, אבל אני קוראת את 1984 =] סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: נעלים? איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: כש. אתה מרגיש בודד כש: כש. האם אתה חושב יותר מדי: לא, זה כואב...סתם, כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: איפשו. אדם מפורסם שפגשת: הסולן של הדג נחש [: האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: פרנץ ונילה [זה סוג!] ריח אהוב: שוקולטה [חשבתי על זה מהנושא הקודם..אני כזאת מתוחכמת] מה מכעיס אותך: לריב עם מישו מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ציור האדם שעושה לך הכי טוב: עופר סגנון מוזיקה אהוב: מטאל ורוק חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: לאדעת מקצוע שנוא: הכל? P: מורה אהוב: עד לפני המבחן במתמטיקה אהבתי את יוסי. אוהב את בצפר?: באיזו בחינה? נרדם בשיעורים?: רק בספורט ובתנ"ך. מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: נשמע מצחיק, אבל כן. אוהב לפוצץ נייר בועות? חחחחחחח כןןןןןן לועס דברים? חח כה. אוהב להתקלח?: בטח=] אוהב להתעטש?: זה די כייף :) שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוח כן \: אוהב לצחצח שיניים?: מממ כן? מה? אכפת לך מאיכות הסביבה?: קצת, מטונפים P: קונה צרובים\\צורב?: קונה מקורי
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע. חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: כן בתול?:
נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן :) גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לפעמים בבית =] שמש או גשם?: שמש! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי. ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לא האם אתם אוהבים אותי? מי את\ה?

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': מרים. הזיכרון הראשון שלך: לא משהו שמח. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה~ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מלאה טראומה. השיר האחרון ששרת: "אין לי מה לומר לך"/איגי וקסמן. הדבר האחרון שצחקת בגללו: דיגדגתי את דנה. היא זזה המון. הפעם האחרונה שבכית: שעה-שעה וחצי. בהפסקה ככה. גם לפני. האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: "טוב". P:. הדבר האחרון שאכלת: מרק הדבר האחרון ששתית: בטח מים. אולי קפה. הדבר האחרון שקנית: משאף P: השיר האחרון ששמעת: שומעת כעת- טיפת מזל/ יבול בנאי+כנסיית השכל. ביצוע משתף. הדיסק האחרון שקנית: בייב?. המון זמן לא קניתי. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מזמן. עזרתי לאבא מקודם להכין מרק. הדבר הכי מטורף שעשית: כלום. לא לכאן. הווה: שיער נוכחי: בלונדיני. ארוך. בגדים נוכחיים: חולצת בצפר שחורה גזורה, מכנס קורדרוי כחול-אפור (האהוב עלי), גרביים מפוספסים עם יפנת והכיתוב "הרבה שלווה"(בטחP:), וכן אולסטאר סגולות עלין נכתב "מיאו" ובצד שני צוייר סמיילי. תכשיטים נוכחיים: המון צמידים, שלוש שרשראות, שלושה פעמונים, עגיל, טבעת, סיכת ביטחון. עצבנות נוכחית: לאלכאן. התגעגעות נוכחית: למשהו טוב יותר. תמונת דסקטופ נוכחית: רח' סומסום המרושעים >.< חבר\\ה?: לא. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לין. אבל לא כפי שכעת, כמו שפעם. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כעת? קצת. להתארגן. האם אתה עייף? רעב? עייפה. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: סיגל. ממה הכי נמאס לך?: מהכל. את מי היית רוצה להרוג? לין P: הכי פחות מהנה?: הכי פחות מהנה מה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לאיודעת. נערת ליווי. איפה אתה הולך לגור?: חיפה/ת"א הישנה/נגב כמה ילדים אתה רוצה?: איכ. ילדים. אולי אחת. תמר. גם היא מאומצת. באיזה סוג של מכונית תנהג?: אופניים. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: יודעת משהו אמיתי וטוב. חושב הרבה על העתיד?: ככה. מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: לאיודעת. אמור להיות משינה. לא כ"כ בפועל. ספר אהוב: אמור להיות "כריסטיאנה פ". אבל זהגם כן ישן. סופר(ים) אהוב(ים): מיאו^^ צבע אהוב: המון פריט לבוש אהוב: סקוטית. איבר שהכי מושך אותך: שיערP:? אתה שמח כש: משהו נכון קורה. אתה מרגיש בודד כש: כל הזמן. האם אתה חושב יותר מדי: להחריד. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ישראל. אדם מפורסם שפגשת: דן ת'ורג'מן. משהו בסגנון. האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: לאיודעת. י משהו במרכז העיר כאן שהוא טוב נורא. אלכ'ס משהו. ריח אהוב: משהו חיי. מה מכעיס אותך: מאיה. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: החשיבה שלי. יש בה משהו מאוד טוב שעוזר לי להביע המון. האדם שעושה לך הכי טוב: הם. כולם. לא. סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי. חדר אהוב בבית: שלי. מקום אהוב בעולם: החדר שלי. מקצוע שנוא: רבים מהם. מורה אהוב: המורה לציור. אוהב את בצפר?: כן! נרדם בשיעורים?: מובן מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לעזאל, כן. נותן מעצמך?: לפעמים. אוהב לפוצץ נייר בועות? כן. לועס דברים? כן. אוהב להתקלח?: כן. אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: ככה. אוהב לצחצח שיניים?: להחריד. אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. (התשובה המוכנה נכונה, נו.) כן. קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: רגל כשנעים. חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: כן. ועדיין לא מספיק. בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: שיהיה אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: ככה לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: נדמה לי שאיפשהו כן, מאוד. לרוב לא כ"כ. לרוב יוצא, איכשהו, שאני הבוגרת והמבינה. חולם בהקיץ?: כן האם אתם אוהבים אותי? לא. אני לא מכירה אותך.

Cut Up Angel

New member
יאי../images/Emo70.gifכמה זמן לא היה שאלון../images/Emo70.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': אביבה גוטמן
הזיכרון הראשון שלך: כשהייתי בת 5 בירושלים. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו:מלאכה
המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים-רוסיה ומבית פרטי לדירה. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה
השיר האחרון ששרת: "i wonna fuck a dog in the ass" של Blink 182 הדבר האחרון שצחקת בגללו: החברה הכי טובה שלי
הפעם האחרונה שבכית: אתמול בערב. האדם האחרון שראית: סבתא שלי. הדבר האחרון שאמרת: Fuck הדבר האחרון שאכלת: משו שסבתא שלי מכינה
הדבר האחרון ששתית: קפה
הדבר האחרון שקנית: יותר נכון ביזבזתי בגללו כסף-נזם
. השיר האחרון ששמעת: משו של סליפנוט
. הדיסק האחרון שקנית: סליפנוט. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אין לי שמץ=X הדבר הכי מטורף שעשית: לא'ידעת=X הרבה. הווה: שיער נוכחי: השטני והארוך שלי. בגדים נוכחיים: גופיה ומכנס שחור. תכשיטים נוכחיים: -אין- עצבנות נוכחית: מ-1-10 אז 4 התגעגעות נוכחית: 3 תמונת דסקטופ נוכחית: מוזר. אין כלום. חבר\\ה?: נופ. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: רימונה/סער האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ש.ב האם אתה עייף? רעב? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: סער/סשה ממה הכי נמאס לך?: ביצפר. את מי היית רוצה להרוג? ***** הכי פחות מהנה?: נימ. לאידעת. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לאידעת..אולי משהו עם פסיכולוגיה. איפה אתה הולך לגור?: אמריקה
. כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לאידעת..ג'יפ? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נשויה&עשירה
חושב הרבה על העתיד?: לא. מפחד ממנו?: לא. וקצת בכללי: להקה אהובה: -לא יכולה לבחור- ספר אהוב: הארי פוטר. סופר(ים) אהוב(ים): לאידעת=X צבע אהוב: שחור, אדום-דם וסגול. פריט לבוש אהוב: לבוש גותי
איבר שהכי מושך אותך:
אתה שמח כש: אני יוצאת עם חברים שלי. אתה מרגיש בודד כש: יותר נכון אם יום שישי היה חוזר על עצמו
האם אתה חושב יותר מדי:כן.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אמריקה/ת"א. אדם מפורסם שפגשת: סופי צדקה? ניר נירו? האם יש לך אילושהם חרטות: לא ממש. קפה אהוב: ג'קובס
ריח אהוב: -הרבה- מה מכעיס אותך: בצפר. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ביטחון+מצחיקה. האדם שעושה לך הכי טוב:רימונה/סער/ארני סגנון מוזיקה אהוב: מטאל ופאנק. חדר אהוב בבית: שלי? מקום אהוב בעולם: ת"א. מקצוע שנוא: כולם מורה אהוב: עידית. אוהב את בצפר?:לא
נרדם בשיעורים?:כן. מעשן?: לא. נפגע (רגשית) בקלות?: אולי. נותן מעצמך?: כן. אוהב לפוצץ נייר בועות? חחח...לא לועס דברים? לפעמים. אוהב להתקלח?: כן. אוהב להתעטש?: לא
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאוד
אוהב לצחצח שיניים?: אולי אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא מממש
צרובים\\צורב?: צורב. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם. חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא. ישן הרבה?: כן. בתול?: כן. נקשר לחפצים?: כן.. אוהב חולצות גזורות?: כן
גופיות?: כן
אוהב לטייל?: כן
אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לפעמים. שמש או גשם?: גם וגם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם
ילדותי?: כן
חולם בהקיץ?: לא האם אתם אוהבים אותי?אכן=]

למעלה