שאלון:

LEnnA no 1

New member
בוהוו שנה לא הייתי פה

בעצם, כבר שנה לא שמעתי אמינם, איזה עצוב זה.... עברתי רשמית לרוק ישן שם: לנה גיל:14 שיר אהוב של אמינם: הם... כל פעם שאני מנסה להזכר בשיר שלו, עולה לי לראש שיר של פינק פלויד.... אממ... מיי ניים יס אולי שיר הכי פחות אהוב של אמינם:...... ז'אסט לוז איט זמר אהוב: רוג'ר ווטרס, הוא לא ממש זמר... שיהיה.. זמרת אהובה: אין להקה אהובה:פינק פלויד, אייסי דיסי, לד זפלין, בלאק סבאט, ודיפ פרפל שיר אהוב:אין צבע אהוב: ירוק צבע שיער:בלונד צבע עייניים:חום בהיר אתר הבית:תפוז אתר אהוב: פורום פינק פלויד אתר שנוא: טיפו אתם בצופים?: לאאאא =S אם כן איזה?:...... מי המדריך\ה שלכם?:.......... מקום אהוב:מחוץ לבית חבר\ה(יש או אין): אין מחזיק מפתחות:סתם כמה ברזלים תלויים רקע של השולחן עבודה(רצוי לצרף תמונה אם אפשר):אנגוס יאנג משחק אהוב: ? משחק שנוא: ? תוכנית טלוויזיה אהובה:מופע הרוק בוי אייג' וואן תכנית טלוויזיה שנואה: אופרות סבון זמר שנוא: אווווו אני לא אתחיל זמרת שנואה: כנ"ל להקה שנואה: להקות בנים (ווסטלייף, באק סטרית בויס, בלו וכו') שיר שנוא:כל החרא שמשמיעים באם טי וי חיה אהובה: חמוס... טחח סתם, עזבו, אני מושפעת יש חיית מחמד?: כן =S שרקן, לא שלי!! אני לא בחרתי אותו!! הוא של אחותי, תאמת אנחנו עדיין לא בטוחים אם זה בן או בת, והוא אצלנו כבר שנה... אם כן איזו?: .... באילו ארצות היית?:רוסיה, אוקראינה, צרפת, צ'כיה, הונגריה, טורקיה, גרמניה, ומצרים. ולסיום עד כמה השאלון עיצבן אותך(מאחד עד עשר):......... נתפשר על 9

dirty fairy

New member
נזכרתי לענות[=

שם: נופר גיל: 15 שיר אהוב של אמינם: kim שיר הכי פחות אהוב של אמינם: ass like that זמר אהוב:אמינם זמרת אהובה: דידו להקה אהובה: red hot chili peppers שיר אהוב: i wish(skazi & infected mushroom)1 צבע אהוב: שחור צהוב כתום אפור ורוד{לפעמים} צבע שיער: שטני ובקצוות בולנדיני-כתום צבע עייניים: כמו של כולם אתר הבית: אין אתר אהוב: נראה לי הפורום אתר שנוא: MSN אתם בצופים?: לא מקום אהוב: שירותים חבר\ה(יש או אין): אין.. מחזיק מפתחות: של גלשן רקע של השולחן עבודה(רצוי לצרף תמונה אם אפשר): משתנה עם המצב רוח משחק אהוב: פוקר
משחק שנוא: שש-בש תוכנית טלוויזיה אהובה: 2 גברים וחצי תכנית טלוויזיה שנואה: החיים על פי Y זמר שנוא: מובי זמרת שנואה: בריטני אלא מה? להקה שנואה: אמ.. שיר שנוא: עידן רייכל-בואי חיה אהובה: נמר יש חיית מחמד?: הלוואי
באילו ארצות היית?: הולנד גרמניה צרפת איטליה וסרדיניה{אי ליד איטליה} ולסיום עד כמה השאלון עיצבן אותך(מאחד עד עשר): -1

dirty fairy

New member
קבלו תיקון חשוב מאד

שיר אהוב: chop suey-sistem of a down i wish זה גם אהוב אבל אין על chop suey

למעלה