שאלון:

galileho

New member
כעעעעעעעע

יש לה אותי
זה פסדר אני רגילה לסקילות באבנים

Sahar 11

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: סהר גיל: 16 שיר אהוב של אמינם: אין הכי אהוב אולי Crazy in love שיר הכי פחות אהוב של אמינם:לא עולה לי עשיו זמר אהוב: אמינם
זמרת אהובה:כריסטינה
להקה אהובה:
שיר אהוב:Walk Away של כריסטינה צבע אהוב: אדום צבע שיער: שחור צבע עייניים: חום אתר הבית:תפוז אתר אהוב: אמממ כל מיני אתר שנוא:
אתם בצופים?: בעעע לא מקום אהוב: מיטה חבר\ה(יש או אין): nop מחזיק מפתחות: של דיסני אבל מורידה אותו כל הזמן רקע של השולחן עבודה(רצוי לצרף תמונה אם אפשר): של אורלנדו משחק אהוב: אין משחק שנוא: אין תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים
,פליסיטי וכל מיני קומדיות תכנית טלוויזיה שנואה: כל מיני זמר שנוא: כל זמר ששר בעיברית זמרת שנואה: כנ"ל להקה שנואה: כנ"ל שיר שנוא: כנ"ל חיה אהובה:
יש חיית מחמד?: nop אם כן איזו?: --- באילו ארצות היית?:צרפת, הולנד,בלגיה,בולגריה ולונדון ולסיום עד כמה השאלון עיצבן אותך(מאחד עד עשר) 4

Under the GUN

New member
יובל לענות

שם: יובל אברהם יוסף לוסקי (אבל אתם יכולים לקרוא לי יובל) גיל: 14 שיר אהוב של אמינם: משתנה כל הזמן.. כרגע זה Drug bullad שיר הכי פחות אהוב של אמינם: לא ממש אוהב את I'm Shady זמר אהוב: נחשו.. זמרת אהובה: לא אוהב זמרות.. אבל אם כבר אז מיסי אליוט להקה אהובה: לינקין וגרין דיי שיר אהוב: משתנה כל הזמן.. כרגע זה one.... two..... freddy's come for you צבע אהוב: כחול צבע שיער: שחור צבע עייניים: שחור אתר הבית: www.wwe.com אתר אהוב: מומו הפרה אתר שנוא: com.הילארי דאף.www אתם בצופים? יאפ אם כן איזה?: שבט אלומות שליטטטטה מי המדריך\ה שלכם?: ים בן צבי מקום אהוב: החדר שלי חבר\ה(יש או אין): כרגע אין.. אבל עובד על זה מחזיק מפתחות: תמונה שלי מאנגליה (מרכבת הרים) ותמונה מארה"ב (מרכבת הרים) רקע של השולחן עבודה(רצוי לצרף תמונה אם אפשר): ----->>>> משחק אהוב: כרגע זה SmackDown! Vs. Raw 2006 ו God of war משחק שנוא: Godzila save erth - אני לא מאמין שביזבזתי על זה 5 שקלים שלמים תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים שליטטטה תכנית טלוויזיה שנואה: תיכון בלאק הול... זמר שנוא: הגיי בויז... בעע אושרי הזה ילד מעצבן.. הוא בבצפר שלי0 זמרת שנואה: הילארי דאף להקה שנואה: גיי בויז שיר שנוא: כל השירים של הילארי דאף חיה אהובה: נמר יש חיית מחמד? כן אם כן איזו?: כלב אסקי-סיבירי באילו ארצות היית?: ארה"ב, הולנד, בלגיה, צרפת ואנגליה ולסיום עד כמה השאלון עיצבן אותך(מאחד עד עשר) 5

Envenom

New member
ישששששאשלון../images/Emo70.gif

שם: טוהר גיל: 17.5 שיר אהוב של אמינם: Sing for the Moment שיר הכי פחות אהוב של אמינם: Just don't give a fuck זמר אהוב: אמינם זמרת אהובה: אניה להקה אהובה: ראמשטיין |סגידה| שיר אהוב: Heirate Mich צבע אהוב: שחור צבע שיער: בלונדיני צבע עייניים: כחול אתר הבית: הפורום הזה
אתר אהוב: www.friendsoffoamy.com אתר שנוא: נענע אתם בצופים?: איכ לא מקום אהוב: צוק חבר\ה(יש או אין): סימה מושית שלי
מחזיק מפתחות: סנסוכט של ראמשטיין רקע של השולחן עבודה(רצוי לצרף תמונה אם אפשר): בד"כ זה
אבל כרגע, עד יציאת הסרט, רקע שמבשר על חזרתו של אדון האופל הלורד וולדמורט |צחוק מרושע| (אגב, שלא יטעו אתכם, לסרט לא קוראים "הארי פוטר 4" אלא "וולדמורט 1") משחק אהוב: Dark Age of Camelot משחק שנוא: Diablo תוכנית טלוויזיה אהובה: ארץ נהדרת / משחק מכור תכנית טלוויזיה שנואה: כל טלנובלה אפשרים זמר שנוא: אייל גולן הראשון שעולה לי לראש. השני זה סעדו ושלישי זה כל זמר מזרחית אפשרי. זמרת שנואה: כל זמרות המזרחים וזמרות הפופ שחושבות שרק בגלל שנדמה להן שהן כוסיות אז הן גם שרות יפה להקה שנואה: לינקין פארק. 'צטער. שיר שנוא: לכו לפרחה הקרובה למקום מגוריכם ובקשו לשמוע את הרינגטון שלה. זה השיר השנוא עלי. חיה אהובה: חתול
יש חיית מחמד?: לצערי לא
אם כן איזו?: אמרתי לא, stop rubbing it in באילו ארצות היית?: צרפת, בלגיה, הולנד, שוויץ, גרמניה

Envenom

New member
../images/Emo58.gifנעים להכיר...../images/Emo58.gif

כנראה שלא קראת את הספר השישי עדיין חהחה

angela12

New member
אני מניחה ../images/Emo58.gif

שזה "כן" מוחץ לספויילר שקראתי... הו, קודם סדריק, אח"כ סיריוס ועכשיו זה?! אני מקווה מאוד שג'יי קיי רולינג מתכננת סוף הוגן

Envenom

New member
אני מקווה ההפך חח

סוף סוף שיהיה ספר עם סוף רע. או לפחות אם וולדמורט לא ישתלט על העולם כמו שהוא צריך לעשות, אז שגם הוא וגם הארי ימותו. שלא תצוץ איזו סדרת המשך בטעות.

angela12

New member
הארי יחיה בסוף

אין מה לעשות, הוא חייב לשרוד או שעדת מעריצים זועמת תהרוג אותה

Lil M

New member
אני רוצה שבסוף

הארי ימחץ מתחת רגליו של בקביק!!!!!! כן!! זה מה שאני רוצה..! הרמיוני תהיה שפחת מין של אתם יודעים מי ורון יתחתן איתה ללא ידיעה מה אשתו עושה בלילות!

angela12

New member
ששש

זה לא יהיה ככה... הארי יגלה את רגשותיו האמיתיים לרון, אך רון לא ייענה לו, כי הוא כבר נשוי לי. אז בלית ברירה הוא יתחתן עם הרמיוני ויצרף את צ'ו לפעמים בלילות... סיריוס יקום לתחיה, כמובן [רגע, שניה, הוא בכלל לא מת!] נו ההכחשה הזאת.. האגריד יתחתן עם מדאם מקסים ויחד הם יאמצו סקרוט פוץ תחת ויביאו לעולם ילד שגובהו 8 מטרים. פרד וג'ורג' יצליחו עם החנות המגניבה שלהם, פרסי יהיה בראש משרד הקסמים ליום ואז יעיפו אותו והארי יהרוג שנית את אתם-יודעים-מי

Envenom

New member
רון והארי?! פשש../images/Emo70.gif

כאילו דהההההה- הארי ודראקו כאילו
והרמיוני סואו תהיה עם קרום.
וגם דמבלדור לא מת סנייפ כיוון על חרג'וק שהיה לו על הגלימה

למעלה