שאלון

ritimi

New member
שאלון../images/Emo109.gif

אייסיקיו: מסנג'ר: אימייל: שם: כינוי (בפורום): מה פרוש הכינוי? איך קוראים לך החברים(שמות חיבה)? ההורים(שמות חיבה)? איך קוראים לך תינוקות שעדיין לא יודעים לבטא את שמך כמו שצריך? אתה אוהב את השם שלך? הייתי רוצה להחליף אותו? אם כן לאיזה שם? אם הייתי חייב לבחור להחליף את שמך לאחד מהשמות הבאים באיזה שם הייתי בוחר? שושנה יפה בלה שמחה רינה דיצה (אני אגיד מראש שלמי שאין כוח לסעיף שיהיה עכשיו שפשוט ישים תמונה שלו) צבע שיער: צבע עיינים: מידת חולצה: מידת נעליים: גובה: שיער מתולתל,חלק או גלי? שיער ארוך קצר קצוצ או בינוני? עד איפה בערך? שמה לק? בדך כלל את לבשת מיכנסיים שימלה או חצאית? או שאת ביכלל בן
? פירסינג-יש,אין,ואיפה (אם יש): עגילים יש? אם יש אז גדולים או קטנים? צמודים לאוזן או תלויים? ציבעוניים או זהב או כסף או מברזל כאלו? יש לך משקפיים? פיצעי בגרות?חצ'קונים? מה מתחשק לך לעשות עכשיו? מה אתה לובש עכשיו? איפה הייתי אתמול? איפה בא לך להיות עכשיו? מי הבן אדם האחרון שדיברת איתו? באיזה משחק מחשב שיחקת בפעם האחרונה? מהו אתר הבית שלך? מי עוד בבית אתך כרגע? מי בא לך שיהיה איתך? איזו תוכנית טלווזיה ראתי בפעם האחרונה? מה בערך קרה בא (בלי לספר כל פרט רק בערך): מה הדבר האחרן שאכלת? מתי בפעם האחרונה ראית מישהו מקיא? מה הספר האחרון שקראת? מהו פסטיבל\הצגה\סרט\כל אירוע תרבותי אחר שהיית בו לאחרונה? מתי זה היה? נהנת? מהי השיחה הכי דבילית ששמעת לאחרונה? מה הדבר הראשון ששתית היום בבוקר? מה השיר האחרון ששמעת היום? מתי לאחרונה ראית תינוק? מה הדבר הכי מגעיל שראית לאחרונה? מי הבנאדם האחרון שנתן לכם נשיקה? מי החיה האחרונה שנתנה לכם נשיקה? טוב זהו אין לי כוח יותר להמציא שאלות דביליות...........

ritimi

New member
עונה../images/Emo109.gif

אייסיקיו:326-528-101 מסנג'ר:[email protected] אימייל:p[email protected] שם:שירה כינוי (בפורום):ritimi מה פרוש הכינוי?סיפור ארוך.....פעם באמת או חובה החליטו שאני חייבת להעריצ את אחת הילדות בכיתה שלי (סתם ביצחוק,יש גם לזה סיפור,זה לא סתם ככה...אבל אין לי כוח לספר)אז קוראים לה ריטה,ואני התחלתי כזה לשים תמונה ענקית שלה ביומן ולבקש ממנה שתחתום לי וכל מיני כאלה......והחלטתי גם לעשות את הכינוי על שמה.....אז עשיתי ריטה (באנגלית) וזה היה תפוס ורציתי להיות מקורית ולא לכתוב סתם ריטה2 וכל מיני כאלה....אז בסוף זה התגלגל איכשיהו לריטימי...סתם דבילי עיזבו.... איך קוראים לך החברים(שמות חיבה)? שירק (החברות) שירקילולה (החברות) שירקילי (החברות) שירוש (החבר
) שירי (החבר
) שירונת (החבר
והחברות). ההורים(שמות חיבה)?שיר'לה,שירוש,שירצ'וק,הפסיכית עם האובססיה לקיסוס. איך קוראים לך תינוקות שעדיין לא יודעים לבטא את שמך כמו שצריך?שיבה (בן דוד שלי התינוק גיא) אתה אוהב את השם שלך?כן הייתי רוצה להחליף אותו?פעם עכשיו כבר לא אם כן לאיזה שם?פעם רציתי לטלי או לנטלי אם הייתי חייב לבחור להחליף את שמך לאחד מהשמות הבאים באיזה שם הייתי בוחר?בלה....כי זה השם של החתולה המאמי שלי שושנה יפה בלה שמחה רינה דיצה (אני אגיד מראש שלמי שאין כוח לסעיף שיהיה עכשיו שפשוט ישים תמונה שלו) צבע שיער:חום כהה צבע עיינים:חום מידת חולצה:18 מידת נעליים:39 גובה:1.64 שיער מתולתל,חלק או גלי?גלי שיער ארוך קצר קצוצ או בינוני?בינוני עד איפה בערך?הכתפיים שמה לק?לא בדך כלל את לבשת מיכנסיים שימלה או חצאית?מיכנסיים או שאת ביכלל בן?אני בת פירסינג-יש,אין,ואיפה (אם יש):אין עגילים יש?כן אם יש אז גדולים או קטנים?קטנים צמודים לאוזן או תלויים?צמודים ציבעוניים או זהב או כסף או מברזל כאלו?מברזל (לפעמים רפואיים ולפעמים עם צורות כאלו) יש לך משקפיים?לא פיצעי בגרות?חצ'קונים?קצת מה מתחשק לך לעשות עכשיו?לישון מה אתה לובש עכשיו?פיגמה איפה הייתי אתמול?בטיול של הנוער העובד והלומד....יומיים בשק שינה איפה בא לך להיות עכשיו?במיטה מי הבן אדם האחרון שדיברת איתו?תומר חבר שלי באיזה משחק מחשב שיחקת בפעם האחרונה?לפני שבוע באיזה משחק מפגר של האייסיקיו מהו אתר הבית שלך?משהו של אח שלי מי עוד בבית אתך כרגע?החיות שלי.....בלה החתולה יושבת עליי
מי בא לך שיהיה איתך?טוב לי עכשיו איזו תוכנית טלווזיה ראתי בפעם האחרונה?המומינים
מה בערך קרה בא (בלי לספר כל פרט רק בערך):אין לי כוח מה הדבר האחרן שאכלת?ביסלי מתי בפעם האחרונה ראית מישהו מקיא?אתמול בטיול
מה הספר האחרון שקראת?דרך עלמה-שולמית גלבוע מהו פסטיבל\הצגה\סרט\כל אירוע תרבותי אחר שהיית בו לאחרונה?שנטיפי...מזמן מתי זה היה?מזמן...בשבועות נהנת?כן מאד מהי השיחה הכי דבילית ששמעת לאחרונה?שתי בחורות:האחת אומרת "תגיד מתי יוצא ה2 במאי? השנייה עונה (בצחוק):ב27 בפבואר... הראשונה עונה (ברצינות) וואי איזה באסה אני לא יודעת מה לעשות זה ממש קרוב ל......והיא מתחילה כזה להילחצ
איזו סתומה מה הדבר הראשון ששתית היום בבוקר?מיצ תפוחים מה השיר האחרון ששמעת היום?של הדורבנים:"יצאנו לרקוד" מתי לאחרונה ראית תינוק?לפני שבוע.... מה הדבר הכי מגעיל שראית לאחרונה?ילדה מקיאה באוטובוס מי הבנאדם האחרון שנתן לכם נשיקה?החבר מי החיה האחרונה שנתנה לכם נשיקה?בלה החתולה המסטולה

ritimi

New member
נו אז תעני בשבילי...../images/Emo109.gif

בבקשה.....או שלפחות תעני על החלק הראשון עם האייסיקיו והמסנג'ר והאימייל

aoteamo

New member
עונה רק על התחלה

שם:אפרת כינוי (בפורום):aoteamo מה פרוש הכינוי?ao זה שם של מישהו te amo זה אוהבת אותך בספרדית איך קוראים לך החברים(שמות חיבה)?אפי אפרתוש אפילה שניצל ועוד ההורים(שמות חיבה)?אין איך קוראים לך תינוקות שעדיין לא יודעים לבטא את שמך כמו שצריך?אפת אתה אוהב את השם שלך?לא הייתי רוצה להחליף אותו?
אם כן לאיזה שם?טל לא קשור לשום טל שאני מכירה אני פשוט אוהבת את השם אם הייתי חייב לבחור להחליף את שמך לאחד מהשמות הבאים באיזה שם הייתי בוחר? שושנה יפה בלה
שמחה רינה דיצה

למעלה