שאלון../images/Emo109.gif
אייסיקיו: מסנג'ר: אימייל: שם: כינוי (בפורום): מה פרוש הכינוי? איך קוראים לך החברים(שמות חיבה)? ההורים(שמות חיבה)? איך קוראים לך תינוקות שעדיין לא יודעים לבטא את שמך כמו שצריך? אתה אוהב את השם שלך? הייתי רוצה להחליף אותו? אם כן לאיזה שם? אם הייתי חייב לבחור להחליף את שמך לאחד מהשמות הבאים באיזה שם הייתי בוחר? שושנה יפה בלה שמחה רינה דיצה (אני אגיד מראש שלמי שאין כוח לסעיף שיהיה עכשיו שפשוט ישים תמונה שלו) צבע שיער: צבע עיינים: מידת חולצה: מידת נעליים: גובה: שיער מתולתל,חלק או גלי? שיער ארוך קצר קצוצ או בינוני? עד איפה בערך? שמה לק? בדך כלל את לבשת מיכנסיים שימלה או חצאית? או שאת ביכלל בן
? פירסינג-יש,אין,ואיפה (אם יש): עגילים יש? אם יש אז גדולים או קטנים? צמודים לאוזן או תלויים? ציבעוניים או זהב או כסף או מברזל כאלו? יש לך משקפיים? פיצעי בגרות?חצ'קונים? מה מתחשק לך לעשות עכשיו? מה אתה לובש עכשיו? איפה הייתי אתמול? איפה בא לך להיות עכשיו? מי הבן אדם האחרון שדיברת איתו? באיזה משחק מחשב שיחקת בפעם האחרונה? מהו אתר הבית שלך? מי עוד בבית אתך כרגע? מי בא לך שיהיה איתך? איזו תוכנית טלווזיה ראתי בפעם האחרונה? מה בערך קרה בא (בלי לספר כל פרט רק בערך): מה הדבר האחרן שאכלת? מתי בפעם האחרונה ראית מישהו מקיא? מה הספר האחרון שקראת? מהו פסטיבל\הצגה\סרט\כל אירוע תרבותי אחר שהיית בו לאחרונה? מתי זה היה? נהנת? מהי השיחה הכי דבילית ששמעת לאחרונה? מה הדבר הראשון ששתית היום בבוקר? מה השיר האחרון ששמעת היום? מתי לאחרונה ראית תינוק? מה הדבר הכי מגעיל שראית לאחרונה? מי הבנאדם האחרון שנתן לכם נשיקה? מי החיה האחרונה שנתנה לכם נשיקה? טוב זהו אין לי כוח יותר להמציא שאלות דביליות...........
אייסיקיו: מסנג'ר: אימייל: שם: כינוי (בפורום): מה פרוש הכינוי? איך קוראים לך החברים(שמות חיבה)? ההורים(שמות חיבה)? איך קוראים לך תינוקות שעדיין לא יודעים לבטא את שמך כמו שצריך? אתה אוהב את השם שלך? הייתי רוצה להחליף אותו? אם כן לאיזה שם? אם הייתי חייב לבחור להחליף את שמך לאחד מהשמות הבאים באיזה שם הייתי בוחר? שושנה יפה בלה שמחה רינה דיצה (אני אגיד מראש שלמי שאין כוח לסעיף שיהיה עכשיו שפשוט ישים תמונה שלו) צבע שיער: צבע עיינים: מידת חולצה: מידת נעליים: גובה: שיער מתולתל,חלק או גלי? שיער ארוך קצר קצוצ או בינוני? עד איפה בערך? שמה לק? בדך כלל את לבשת מיכנסיים שימלה או חצאית? או שאת ביכלל בן