שאלון

ע ל מ ו ש

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 21:09 האם אתה.. צימחוני? לא פמינסט? לא סטודנט? לא שובת? לא שמיניסט? לא טיבעוני? לא זמר? לא גיטריסט? לא מתופף? לא בסיסט? לא חייל? לא בעל שמיעה מוזיקלית? כן קניבל? לא רוצח? רק יתושים ונמלים דתי? לא הורה? לא כרגע.. לבוש- כן אוכל? לא שותה? לא מדבר? לא מי איתך בחדר? אף אחד מה יש משמאלך? קיר ומימינך? כיסא ומולך? מחשב ציין 5 דברים יותר מועילים שיכולת לעשות עכשיו- 1. להתקלח 2. להתכונן למבחן בתנ"ך 3. לראות טלוויזיה 4. לראות הירוס
5. לדבר בטלפון האם אי-פעם... ציירת גרפיטי (אם כן, פרט)? לא וינדלת משהו? מזה?! קישקשת על שולחן בבית-הספר (הוסף כמה נבחרים)? ברור. אממ כתבתי את השם שלי בערך איזה מליון פעם בדרכים שונות ומגוונות ולפעמים גם עם תוספות! השתמשת באוכל למטרות שהן לא לאכילה? כן היית מעורב במלחמת-אוכל? כה אבל לא רצינית. של במבות
הושעת? לא הברזת מיום שלם בלימודים? לא נכשלת ביותר מ-5 מקצועות בתעודה? לא איחרת לפגישה ביותר משעתיים? לא ב-24 השעות האחרונות.. אכלת? כה שתית? כה התחבקת? כה ישנת? כה צחקת? כה הקאת? לא בכית? לא התנשקת? בלחי שכבת עם מישהו? לאא! למדת? כה השתעלת? לא התעטשת? לא זוכרת... כתבת? כה שרת? כה דיברת בטלפון? כה עיצבת משהו? כה.. (= עישנת? לא שתית? לא התקלחת? לא התנדבת? לא עבדת על מישהו? לא מועדפים... מהו עמוד דף-הבית שלך? YNET כמה דפים שמורים לך בערך במעודפים? 31 בניהם יש פורנו? לאא! כמה מהם פורנו, באמת? אין פורנווו! מהם חמישת הדפים המועדפים עליכם ששמורים לכם שם? אתר הצפרע, שירונט, נענע, וואלה וגוגל. מהם חמישת הדפים השנואים עליכם ששמורים לכם שם? אממ יש לי שם פלוריסיינטה משום מה, ערוץ הילדים, כיף חיות, בלוג מעולה וסיראל נאמבר [?] האם שמורים לכם דפים של ויקפדיה?ויקפדיה הראשי האם שמורים לכם דפים של יוטיוב? לא האם שמורים לכם אתרי-מעריצים? כן של מי? אמה רוברטס מוזיקה... מה הלהקה האהובה עלייך? מקפליי והזמר? אין והזמרת? אין מה הדיסק האהוב עלייך? דיסק עם כל מיני שירים שאני צורבת בעצמי מה השיר האהוב עלייך? נתפסתי עכשיו על מיסרי ביסנס של פראמור איזה שיר אתה שומע עכשיו? לא שומעת שונא או לא (סמן איקס על מה שאתה שונא, ועל מה שלא סמן וי)? הארי פוטר השביעי? לא קראתי. אבל V MTV? V גיבורים? V אבודים?V MCR? X עישון? X אלכוהול? אין נסיון, אין דעה סקס? אין נסיון, אין דעה מוזיקה? VVVVV חברים (הסידרה, חחח)? V RHCP? X SP? X שאלונים? סומטיימס... סו- V סקרים? V צה"ל? V פקאצות? X ערסים? X אימואים? X חנונים? X חפירות? תלוי של מי P: V בע"ח? V חתולים? V רק לא שחורים כלבים? V תוכיים? V סוסים? V בריטני? ספירס? לאאא X חחח כאילו היא חלק מהבע"ח?@

יהלושש1

New member
עונה../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 15:35 האם אתה.. צימחוני?לא פמינסט?לא סטודנט?לא שובת?חצי
שמיניסט?לא טיבעוני?לא זמר?לא גיטריסט?לא
מתופף?לא בסיסט?לא חייל?לא בעל שמיעה מוזיקלית?בערך
קניבל?בוודאי
רוצח?^^ דתי?לא הורה?לא כרגע.. לבוש-בגד גוף טופ גופייה גרביונים גינס ומכנסוןXD מה אתם רוצים אני עוד שניה הולכת לבלט
אוכל?הרגע גמרתי^^ שותה?לא מדבר?לא מי איתך בחדר?אף אחד מה יש משמאלך?חלון ומימינך?מדפסתXD ומולך?מחשב
ציין 5 דברים יותר מועילים שיכולת לעשות עכשיו- 1.ללכת לבלט 2.להכין שיעורים 3.לישון 4.להתכונן למבחן באנגלית 5.להתכונן לבוחן באנגלית האם אי-פעם... ציירת גרפיטי (אם כן, פרט)?לא.. וינדלת משהו?לא נראה ליXD רק אם לקשקש על השולחנות נחשב
קישקשת על שולחן בבית-הספר (הוסף כמה נבחרים)?אהא. בכיתה ד' נראה לי ציירתי את דרדסית מזה יפה
לא רציתי לעבור מקום בגללה השתמשת באוכל למטרות שהן לא לאכילה?אוליXD היית מעורב במלחמת-אוכל?לא נראה לי.. רק אם פופקורן נחשב
הושעת?לא הברזת מיום שלם בלימודים?לא נכשלת ביותר מ-5 מקצועות בתעודה?לא איחרת לפגישה ביותר משעתיים?לא ב-24 השעות האחרונות.. אכלת?ברור! שתית?יאפ התחבקת?אהא ישנת?כן צחקת?כן הקאת?לא בכית?לא התנשקת?לא שכבת עם מישהו?לא
למדת?אהא השתעלת?לא התעטשת?כן כתבת?כן שרת?לא דיברת בטלפון?אהא עיצבת משהו?כןXD עישנת?לא שתית?לא התקלחת?כן התנדבת?לא עבדת על מישהו?לא מועדפים... מהו עמוד דף-הבית שלך?דף עם המון קישורים כמה דפים שמורים לך בערך במעודפים?הרבה
בניהם יש פורנו?לא
כמה מהם פורנו, באמת?אין>< מהם חמישת הדפים המועדפים עליכם ששמורים לכם שם?הפורום הזה פורום גדוד.. חח לא זוכרתXD מהם חמישת הדפים השנואים עליכם ששמורים לכם שם?אתר בצפר
האם שמורים לכם דפים של ויקפדיה?לא האם שמורים לכם דפים של יוטיוב?אהא האם שמורים לכם אתרי-מעריצים?לא של מי? מוזיקה... מה הלהקה האהובה עלייך?גריין דיי והזמר?אין והזמרת?אבריל מה הדיסק האהוב עלייך?let go? מה השיר האהוב עלייך?time pf your life.. iris איזה שיר אתה שומע עכשיו?כלום אני ממהרת שונא או לא (סמן איקס על מה שאתה שונא, ועל מה שלא סמן וי)? הארי פוטר השביעי?
MTV?
גיבורים?
אבודים?לא ראיתי MCR?לא אכפת לי עישון?
אלכוהול?לא יודעתXD סקס?לא יודעתXDD מוזיקה?
חברים (הסידרה, חחח)?
RHCP?מה זה?XD SP?כננ'ל שאלונים?כרגע כן סקרים?גאד דמאט למה אני פה? צה"ל?
פקאצות?
ערסים?
אימואים?לא אכפת לי חנונים?לא אכפת לי חפירות?לא אכפת לי בע"ח?
חתולים?
כלבים?
תוכיים?
סוסים?
בריטני?

offry13

New member
עונה

שעת התחלה: 17:29 האם אתה.. צימחוני? לא פמינסט? לא סטודנט? בית ספר? שובת? לא שמיניסט? לא טיבעוני? לא זמר? מדי פעם
גיטריסט? כן מתופף? כן בסיסט? אולי בעתיד חייל? לא בעל שמיעה מוזיקלית? יש מצב קניבל? כן רוצח? בדר"כ לא דתי? לא הורה? אני יכול להיות אבא שלך כרגע.. לבוש- מכנסיים כלשהם.. אוכל? לא שותה? לא מדבר? לא מי איתך בחדר? התופים הגיטרה ואני מה יש משמאלך? מיטה ומימינך? גיטרה וארון ומולך? מחשב וספר אלגברה ציין 5 דברים יותר מועילים שיכולת לעשות עכשיו- 1. לעשות שיעורים בגיאומטריה 2. לעשות שיעורים בהיסטוריה 3. ללמוד למבחן בספרות 4. ללמוד למבחן בלשון 5. להמשיך לנגן במקום לענות על השאלון האם אי-פעם... ציירת גרפיטי (אם כן, פרט)? לא וינדלת משהו? לא זכור לי קישקשת על שולחן בבית-הספר (הוסף כמה נבחרים)? לא זוכר עכשיו, אבל היו כמה משפטי חכמה השתמשת באוכל למטרות שהן לא לאכילה? לא :| היית מעורב במלחמת-אוכל? כן הושעת? לא הברזת מיום שלם בלימודים? כן נכשלת ביותר מ-5 מקצועות בתעודה? לא איחרת לפגישה ביותר משעתיים? איחרתי ביום וחצי ב-24 השעות האחרונות.. אכלת? כן שתית? כן התחבקת? יכול להיות ישנת? כן צחקת? כן הקאת? לא בכית? לא התנשקת? לא שכבת עם מישהו? יכול להיות XD למדת? כן השתעלת? כן התעטשת? כן, הרבה כתבת? כן שרת? לא דיברת בטלפון? כן עיצבת משהו? את אחד הדפים בספר ביולוגיה עישנת? לא שתית? כבר אמרתי שכן התקלחת? כן התנדבת? אפשר להגיד עבדת על מישהו? כן מועדפים... מהו עמוד דף-הבית שלך? וואלה כמה דפים שמורים לך בערך במעודפים? 0 בניהם יש פורנו? אין לי דפים מועדפים כמה מהם פורנו, באמת? אין כאלה מהם חמישת הדפים המועדפים עליכם ששמורים לכם שם? אין כאלה מהם חמישת הדפים השנואים עליכם ששמורים לכם שם? אין כאלה האם שמורים לכם דפים של ויקפדיה? נו מה? אין לי מועדפים האם שמורים לכם דפים של יוטיוב? לאאא האם שמורים לכם אתרי-מעריצים? לאאא של מי? של אף אחד מוזיקה... מה הלהקה האהובה עלייך? כל מיני והזמר? כל מיני והזמרת? כל מיני מה הדיסק האהוב עלייך? The Wall, אני פשוט נהנה להצהיר על זה מה השיר האהוב עלייך? הא, זה כבר קשה איזה שיר אתה שומע עכשיו? Alice in chains - Them bones שונא או לא (סמן איקס על מה שאתה שונא, ועל מה שלא סמן וי)? הארי פוטר השביעי? V MTV?X גיבורים? V אבודים? VVVVVVV MCR? V עישון? X אלכוהול? V סקס? V מוזיקה? V חברים (הסידרה, חחח)? VVVVVV RHCP? V SP? V שאלונים? V סקרים? V צה"ל? V פקאצות? X ערסים?X אימואים?X חנונים?X חפירות?X בע"ח?V חתולים?X כלבים?V תוכיים?V סוסים?V בריטני?XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX זהו, נגמר השאלון אני מרחמת על כל מי שיענה על כל השאלון רק מלראות את האורך שלו אני מתעייפת היה כיף VVVVVVVVVVVVV

Superman Inc

New member
בובו

שעת התחלה: האם אתה.. צימחוני?
פמינסט?
סטודנט?
שובת?
שמיניסט?
טיבעוני?
זמר?
גיטריסט?
מתופף?
בסיסט?
חייל?
בעל שמיעה מוזיקלית?
קניבל?
רוצח?
דתי?
הורה?
כרגע.. לבוש-כן אוכל? שותה?
מדבר?
מי איתך בחדר?
מה יש משמאלך?
ומימינך?
ומולך?
ציין 5 דברים יותר מועילים שיכולת לעשות עכשיו- 1. לרוץ 2. ללמוד 3. לקרוא 4. 5. האם אי-פעם... ציירת גרפיטי (אם כן, פרט)?
וינדלת משהו?
קישקשת על שולחן בבית-הספר (הוסף כמה נבחרים)?כן השתמשת באוכל למטרות שהן לא לאכילה?כן היית מעורב במלחמת-אוכל?כן הושעת?
הברזת מיום שלם בלימודים?כן נכשלת ביותר מ-5 מקצועות בתעודה?
איחרת לפגישה ביותר משעתיים?
ב-24 השעות האחרונות.. אכלת?כן שתית?כן התחבקת?כן ישנת?כן צחקת?כן הקאת?לא בכית?
התנשקת?
שכבת עם מישהו?
למדת?
השתעלת?|כן התעטשת?
כתבת?
שרת?
דיברת בטלפון?
עיצבת משהו?
עישנת?
שתית?
התקלחת?
התנדבת?
עבדת על מישהו?
מועדפים... מהו עמוד דף-הבית שלך?BLANK כמה דפים שמורים לך בערך במעודפים?הרבה 200-300 בניהם יש פורנו?אולי כמה מהם פורנו, באמת? מהם חמישת הדפים המועדפים עליכם ששמורים לכם שם? אתרי הורדות, יוטיוב, דויאנטארט[או איך שלא כותבים את זה.]תפוז וכו'. מהם חמישת הדפים השנואים עליכם ששמורים לכם שם? של אחותי האם שמורים לכם דפים של ויקפדיה?כן האם שמורים לכם דפים של יוטיוב?כן האם שמורים לכם אתרי-מעריצים?כן של מי? ועוד.. DEATH CAB FOR CUTIE מוזיקה... מה הלהקה האהובה עלייך?DEATHCABFORCUTIE והזמר?DAVID BOWIE? לא יודע יש כ"כ הרבה.. והזמרת? יש גם הרבה מה הדיסק האהוב עלייך? לאיודע. מה השיר האהוב עלייך?יש כ"כ הרבה איזה שיר אתה שומע עכשיו?young folks - Peter Bjorn and John שונא או לא (סמן איקס על מה שאתה שונא, ועל מה שלא סמן וי)? הארי פוטר השביעי?
MTV?
גיבורים?
אבודים?
MCR?
עישון?
אלכוהול? לא יודע. סקס?
מוזיקה?
חברים (הסידרה, חחח)?
RHCP? SP?
||X שאלונים?
סקרים?
צה"ל?זה משתנה המון
פקאצות? הם אחלה עם.. לפחות רובם. ערסים?
אימואים?אני לא מכיר.. חנונים?
חפירות?
בע"ח?
חתולים?
כלבים?
תוכיים?
סוסים?
בריטני?

estousha

New member
עונה

שעת התחלה: 00:04 האם אתה.. צימחוני?
פמינסט?
סטודנט?
שובת?
שמיניסט?
טיבעוני?
זמר?
גיטריסט?
מתופף?
בסיסט?
חייל?
בעל שמיעה מוזיקלית? ממש ממש
קניבל?
רוצח?
דתי?
הורה?
כרגע.. לבוש- סוודר המסע לפולין וחצאית ג'ינס אוכל? כלום שותה? כלום מדבר?
מי איתך בחדר? אפאחד מה יש משמאלך? ספה ומימינך? קיר ומולך? מחשב.. ציין 5 דברים יותר מועילים שיכולת לעשות עכשיו- 1. לישון 2.דברים לביצפר 3.לישון 4. עוד כמה דברים לביצפר 5. לישון!!! האם אי-פעם... ציירת גרפיטי (אם כן, פרט)?
וינדלת משהו?
קישקשת על שולחן בבית-הספר (הוסף כמה נבחרים)?
השתמשת באוכל למטרות שהן לא לאכילה?
היית מעורב במלחמת-אוכל?
הושעת?
הברזת מיום שלם בלימודים?
נכשלת ביותר מ-5 מקצועות בתעודה?
איחרת לפגישה ביותר משעתיים?
ב-24 השעות האחרונות.. אכלת?
שתית?
התחבקת?
ישנת?
צחקת?
הקאת? מפתיע אבל
בכית?
התנשקת?
שכבת עם מישהו?
למדת?
השתעלת?
התעטשת?
כתבת?
שרת?
דיברת בטלפון?
אפשר לומר שהטלפון היה מחובר לי ליד.. עיצבת משהו?
עישנת?
שתית?
התקלחת?
התנדבת?
עבדת על מישהו?
מועדפים... מהו עמוד דף-הבית שלך? וואלה... כמה דפים שמורים לך בערך במעודפים? הרבה..ואין לי כוח לספור בניהם יש פורנו?
כמה מהם פורנו, באמת? מהם חמישת הדפים המועדפים עליכם ששמורים לכם שם? תפוז, וואלה, גיבורים, אבודים, הפורום של הכיתה שלי. מהם חמישת הדפים השנואים עליכם ששמורים לכם שם? המממ האם שמורים לכם דפים של ויקפדיה?
האם שמורים לכם דפים של יוטיוב?
האם שמורים לכם אתרי-מעריצים?
של מי? גיבורים, אבודים, נמלטים, סינרגיה והתקווה 6... מוזיקה... מה הלהקה האהובה עלייך? סינרגיה והתקוה 6.. והזמר? יוני בלוך והזמרת? אפרת גוש מה הדיסק האהוב עלייך? יש הרבה... צועקים על אהבה של סינרגיה וגם האלבום של הבנות נחמה. מה השיר האהוב עלייך? Red Hot Chilli Peppers- Snow איזה שיר אתה שומע עכשיו?
שונא או לא (סמן איקס על מה שאתה שונא, ועל מה שלא סמן וי)? הארי פוטר השביעי?
MTV?
גיבורים?
אבודים?
MCR?
עישון?
אלכוהול?
סקס? מוזיקה?
חברים (הסידרה, חחח)?
RHCP?
SP? ??? שאלונים? ככה ככה.. סקרים?
צה"ל? מתחילה לתעב אותם עם כל זימון נוסף שנשלח אליי... פקאצות?
ערסים?
אימואים?
חנונים?
חפירות?
למרות שזה בעיה כי אני חופרת לא קטנה בעצמי... בע"ח?
חתולים?
כלבים?
(הכלב שלי ז"ל...) תוכיים?
סוסים?
בריטני?
גועל נפש... הממ לא כזה ארוך היה... לילה טוב!!!

0miss love0

New member
משעמם,אז באלי גם:]

שעת התחלה:13:39
האם אתה..
צימחוני?לא פמינסט?כן
סטודנט?לא שובת?כן שמיניסט?כן טיבעוני?לא זמר?לצערי,לא גיטריסט?לא מתופף?לא בסיסט?לא חייל?לא בעל שמיעה מוזיקלית?לא קניבל?לא רוצח?עוד לא דתי?לא הורה?לא
כרגע..
לבוש-פיג'מה:] אוכל?לא שותה?כן. ספרייט מדבר?לא מי איתך בחדר?אף אחד מה יש משמאלך?"פנטי פלוס"
ומימינך?טלפון ומולך?מחשב
ציין 5 דברים יותר מועילים שיכולת לעשות עכשיו-ללמוד לתאוריה, להכנס למקלחת, לקרוא, להתקשר לסבא ולסדר את החדר. האם אי-פעם... ציירת גרפיטי (אם כן, פרט)?לא וינדלת משהו?לא קישקשת על שולחן בבית-הספר (הוסף כמה נבחרים)?חחח ברור השתמשת באוכל למטרות שהן לא לאכילה?מלחמות אוכל למינהם היית מעורב במלחמת-אוכל?כן:] הושעת?לא הברזת מיום שלם בלימודים?כן נכשלת ביותר מ-5 מקצועות בתעודה?לא איחרת לפגישה ביותר משעתיים?לא שזכור לי
ב-24 השעות האחרונות..
אכלת?כן שתית?כן התחבקת?כן ישנת?כן צחקת?כן הקאת?לא בכית?לא התנשקת?לא שכבת עם מישהו?לא למדת?כן השתעלת?לא התעטשת?לא כתבת?כן שרת?כן דיברת בטלפון?כן עיצבת משהו?לא חושבת עישנת?לא שתית?כן התקלחת?כן התנדבת?לא עבדת על מישהו?כן
מועדפים...
מהו עמוד דף-הבית שלך?וואלה כמה דפים שמורים לך בערך במעודפים?30 בניהם יש פורנו?לא כמה מהם פורנו, באמת?אין מהם חמישת הדפים המועדפים עליכם ששמורים לכם שם?פורומים של תפוז למינהם מהם חמישת הדפים השנואים עליכם ששמורים לכם שם?לא יודעת האם שמורים לכם דפים של ויקפדיה?אממ האתר של ויקיפדיה עצמו שמור האם שמורים לכם דפים של יוטיוב?לא האם שמורים לכם אתרי-מעריצים?אממ כן של מי?סדרות וכאלה
מוזיקה...
מה הלהקה האהובה עלייך?סימפל פלאן,משינה,כנסיית השכל והזמר?אריק ברמן,אביב גפן והזמרת?אין ממש מה הדיסק האהוב עלייך?"I"-אריק ברמן מה השיר האהוב עלייך?אין ספיציפי איזה שיר אתה שומע עכשיו?"זה לא שאני אור"/אריק ברמן
שונא או לא (סמן איקס על מה שאתה שונא, ועל מה שלא סמן וי)?
הארי פוטר השביעי?
MTV?
גיבורים?
אבודים?
MCR?
עישון?
(למרות שלא עישנתי שלושה חודשים) אלכוהול?
סקס?
מוזיקה?
חברים (הסידרה, חחח)?
RHCP?
SP?
שאלונים?
-כשמשעמם סקרים?
צה"ל?
-כרגע פקאצות?
ערסים?
אימואים?
,הם יפים