../images/Emo103.gif
שעת התחלה: 20:55
האם אתה.. צימחוני? לא ממש, אני רוצה להיות. פמינסט? כן מאוד. סטודנט? לא. שובת? כן. שמיניסט? לא. טיבעוני? לא. זמר? לא. גיטריסט? מתחילה, גם זה משהו
מתופף? לא. בסיסט? לא. חייל? לא. בעל שמיעה מוזיקלית? לא. קניבל? כמה שמפתיע, לא
רוצח? לא, אלא אם כן אתם מחשיבים יתושים וכאלו
דתי? לא. הורה? לא.
כרגע.. לבוש- גופייה שחורה, ומכנסיים צבאיות כהות, להמשיך עוד?
אוכל? ממקודם
שותה? כנ"ל. מדבר? לא ממש, אלא אם כן מחשיבים את המריבה הרגילה שלי עם אמא שלי על להנמיך את המוזיקה. מי איתך בחדר? אני, עצמי ואנוכי. מה יש משמאלך? ארונית-ספרים. ומימינך? הדלת. ומולך? המחשב. ציין 5 דברים יותר מועילים שיכולת לעשות עכשיו- 1. לראות גיבורים. 2. לראות גיבורים. 3. להתקלח. 4. לענות לשיחות עם אנשים במסנג'ר. 5. לגרש את אח שלי שנכנס לחדר.
האם אי-פעם... ציירת גרפיטי (אם כן, פרט)? לא. וינדלת משהו? לא. קישקשת על שולחן בבית-הספר (הוסף כמה נבחרים)? כן, ואין נבחרים
השתמשת באוכל למטרות שהן לא לאכילה? לא ממש. היית מעורב במלחמת-אוכל? לא. הושעת? לא. הברזת מיום שלם בלימודים? לא. נכשלת ביותר מ-5 מקצועות בתעודה? לא. איחרת לפגישה ביותר משעתיים? לא.
ב-24 השעות האחרונות.. אכלת? כן. שתית? כן. התחבקת? כן. ישנת? כן. צחקת? כן. הקאת? לא. בכית? כן, צו'צו' שרט אותי
התנשקת? לא. שכבת עם מישהו? לא
למדת? כן, בערך. השתעלת? כן. התעטשת? כן. כתבת? כן. שרת? לא. דיברת בטלפון? כן. עיצבת משהו? כן. עישנת? לא. שתית? לא. התקלחת? הלכתי להתקלח אתמול, אז אני מניחה שלא
התנדבת? לא. עבדת על מישהו? לא.
מועדפים... מהו עמוד דף-הבית שלך? MSN, זה מה שאבא שלי שם
כמה דפים שמורים לך בערך במעודפים? יותר מ-100 אני מניחה, זה המחשב של כולם. בניהם יש פורנו? לא. כמה מהם פורנו, באמת?
מהם חמישת הדפים המועדפים עליכם ששמורים לכם שם? יש הרבה
מהם חמישת הדפים השנואים עליכם ששמורים לכם שם? הדפים של אח שלי
האם שמורים לכם דפים של ויקפדיה? אולי אח שלי שמר. האם שמורים לכם דפים של יוטיוב? כן. האם שמורים לכם אתרי-מעריצים? כן. של מי? מיילו, ועוד קצת..
מוזיקה... מה הלהקה האהובה עלייך? RHCP ו-Dream Theater והזמר? 50 סנט וגווין דגרוו. והזמרת? כריסטינה אגילרה. מה הדיסק האהוב עלייך? אין. מה השיר האהוב עלייך? אין. איזה שיר אתה שומע עכשיו? The root of all evil
שונא או לא? הארי פוטר השביעי?
MTV?
גיבורים?
אבודים?
MCR?
עישון?
אלכוהול?
סקס?
מוזיקה?
חברים?
RHCP?
SP?