שאלון

West Doll

New member
הלו הלו! עד בריטני../images/Emo18.gif

חח אני מעדיפה לשמוע מאריה קארי

LeAnnDylan

Well-known member
בואנה יא מלעונה זאת את עושה ספיישלי בריטני

באמצע החיים! ומה רע במאריה?
(חח בטח היא אמרה משהו רע על ג'ניפר
איך מתאים לך לשנוא אותה בגלל זה
)

West Doll

New member
חחח סתמי, אני פשוט לא אוהבת אותה../images/Emo6.gif

והספיישל הזה לא היה בשבילי
מחקתי הכל תוך שתי שניות מהמחשב שלי

LeAnnDylan

Well-known member
למה לא פשוט להודות?

מה זה צריך לשלוח אותך לבריטניות אנונימיות.. מה זאת ההכחשה הזאת?! אני רוצה לראות אותך אומרת: "אני אוהבת בריטני ואני גאה!" חוץ מזה שראיתי אותך בפורום שלה

LeAnnDylan

Well-known member
חח את גורמת לי להרגיש הרבה יותר טוב עם עצמי

עם כל שאלון שאני קוראת שלך
כפרעליך^^

LeAnnDylan

Well-known member
את יותר סתומה ממני ../images/Emo9.gif

ואת גם פאקצה.. חוץ מזה שאת תמיד משעשעת

וונקי

New member
עונה

שעת התחלה:7:43 האם אתה.. צימחוני?לא פמינסט?לא סטודנט?כן שובת?לא שמיניסט?לא טיבעוני?לא זמר?לא גיטריסט?לא מתופף?לא בסיסט?לא חייל?כבר לא בעל שמיעה מוזיקלית?לא ממש קניבל?בטח רק אני רוצח?לא עד כמה שאני יודעת דתי?אני סוג של מסורתי מוזר כרגע הורה?לא כרגע.. לבוש-גינס וחולצה אוכל?לא אוכלת כרגע שותה לא שותה כרגע מדבר?לא מדברת מי איתך בחדר?אף אחד מה יש משמאלך?מיטה ומימינך?מדפים של שלחון ומולך?המחשב הנייד לשלי ציין 5 דברים יותר מועילים שיכולת לעשות עכשיו- 1.לישון 2.ללמוד 3.לקורא לראות איזה סרט . לסדר את חדר 5. האם אי-פעם... ציירת גרפיטי (אם כן, פרט)?לא וינדלת משהו?ברור שכן קישקשת על שולחן בבית-הספר (הוסף כמה נבחרים)?ברור שכן לפרט לצערי אני לא ממש זוכרת השתמשת באוכל למטרות שהן לא לאכילה? היית מעורב במלחמת-אוכל?לא בדיוק הושעתכן הברזת מיום שלם בלימודים?ברור שכן נכשלת ביותר מ-5 מקצועות בתעודה?לא איחרת לפגישה ביותר משעתיים?לא ב-24 השעות האחרונות.. אכלת?כן שתית?כן התחבקת?לא ישנת?כן צחקת?כן הקאת?לא בכית?לא התנשקת?לט שכבת עם מישהו?לצערי הרב לא למדת?כן השתעלת?לא התעטשת?כן כתבת?כן שרת?כן דיברת בטלפון?כן עיצבת משהו?לא עישנת?כן שתית?כן התקלחת?כן התנדבת?לא עבדת על מישהו?לא מועדפים... מהו עמוד דף-הבית שלך?YNET כמה דפים שמורים לך בערך במעודפים?15 בניהם יש פורנו?לא כמה מהם פורנו, באמת?אין לי פורנו מהם חמישת הדפים המועדפים עליכם ששמורים לכם שם?האתר הזה ועוד כול מיני דברים מהם חמישת הדפים השנואים עליכם ששמורים לכם שם?אין לי דפים שונאים האם שמורים לכם דפים של ויקפדיה?לא האם שמורים לכם דפים של יוטיוב?לא האם שמורים לכם אתרי-מעריצים?לא של מי? מוזיקה... מה הלהקה האהובה עלייך?QUEEN נכון לרגע זה והזמר?אין לי והזמרת?אין לי מה הדיסק האהוב עלייך?אין לי מה השיר האהוב עלייך?זה משנה מרגע לרגע איזה שיר אתה שומע עכשיו?לא שומעת שונא או לא (סמן איקס על מה שאתה שונא, ועל מה שלא סמן וי)? הארי פוטר השביעי? MTV? גיבורים? אבודים? MCR?| עישון? אלכוהול? סקס? מוזיקה? חברים (הסידרה, חחח)? | SP?כן שאלונים?לא משש סקרים?לא משש צה"ל?שאלה קשה מדי פקאצות?כון ערסים?כן אימואים? חנונים? חפירות? בע"ח? חתולים? כלבים? תוכיים? סוסים? בריטני?ברור

../images/Emo187.gif

שעת התחלה: 10:22 האם אתה.. צימחוני?
פמינסט?
סטודנט?
שובת?
שמיניסט?
טיבעוני?
זמר?
גיטריסט?
מתופף?
בסיסט?
חייל?
בעל שמיעה מוזיקלית?
קניבל?
רוצח?
דתי?
הורה?
כרגע.. לבוש- גופיה סגולה ודגמח שחור אוכל?
שותה? מים מדבר? עם אפחד מי איתך בחדר? אפחד מה יש משמאלך? ארון ומימינך? מיטה ומולך? מחשב? ציין 5 דברים יותר מועילים שיכולת לעשות עכשיו- 1. לישון 2. לישון 3. לישון 4. לישון 5. לישון האם אי-פעם... ציירת גרפיטי (אם כן, פרט)?
וינדלת משהו?
קישקשת על שולחן בבית-הספר (הוסף כמה נבחרים)?
"בני סלע תעשה אותי" .. D: השתמשת באוכל למטרות שהן לא לאכילה?
הושעת?
הברזת מיום שלם בלימודים?
נכשלת ביותר מ-5 מקצועות בתעודה?
איחרת לפגישה ביותר משעתיים?
ב-24 השעות האחרונות.. אכלת?
שתית?
התחבקת?
ישנת?
צחקת?
הקאת?
בכית?
התנשקת?
שכבת עם מישהו?
למדת?
השתעלת?
התעטשת?
כתבת?
שרת?
דיברת בטלפון?
עיצבת משהו?
עישנת?
שתית?
התקלחת?
התנדבת?
עבדת על מישהו?
מועדפים... מהו עמוד דף-הבית שלך? MSN כמה דפים שמורים לך בערך במעודפים? איזה 30-48 בניהם יש פורנו? לא כמה מהם פורנו, באמת? מהם חמישת הדפים המועדפים עליכם ששמורים לכם שם? לא משהו מיוחד מהם חמישת הדפים השנואים עליכם ששמורים לכם שם? " " " האם שמורים לכם דפים של ויקפדיה?
האם שמורים לכם דפים של יוטיוב?
האם שמורים לכם אתרי-מעריצים?
של מי? מוזיקה... מה הלהקה האהובה עלייך? אין ממש והזמר? אביתר בנאי והזמרת? רונה קינן\שילה פרבר מה הדיסק האהוב עלייך? הראשון של שילה מה השיר האהוב עלייך? מבול - רונה קינן
איזה שיר אתה שומע עכשיו? סתם משו בגלגלצ, נראלי שזו מדונה. שונא או לא (סמן איקס על מה שאתה שונא, ועל מה שלא סמן וי)? הארי פוטר השביעי?
MTV?
גיבורים?
אבודים?
MCR?
עישון?
אלכוהול?
סקס?
מוזיקה?
חברים (הסידרה, חחח)?
RHCP?
SP?
שאלונים?
סקרים?
צה"ל?
פקאצות?
ערסים?
אימואים?
חנונים?
חפירות?
בע"ח?
חתולים?
כלבים?
תוכיים?
סוסים?
בריטני?

Winter Blue1

New member
הוא לא כזה ארוך..

שעת התחלה: 12:50 האם אתה.. צימחוני? לא פמינסט? לא סטודנט? לא שובת? לא
שמיניסט? לא טיבעוני? לא זמר? לא גיטריסט? לא מתופף? לא בסיסט? לא חייל? לא בעל שמיעה מוזיקלית? לא קניבל? לא רוצח? לא דתי? לא הורה? לא כרגע.. לבוש- חולצה אדומה של בית ספר, גופיה לבנה, ג'ינס וכפכפים אוכל? כלום שותה? מים מדבר? לא מי איתך בחדר? אמא. וזה לא חדר מה יש משמאלך? סיפריה ומימינך? מיטה ומולך? מחשב >< ציין 5 דברים יותר מועילים שיכולת לעשות עכשיו- 1. לעשות שיעורים 2. לסדר את החדר 3. לסיים את הפלקט 4. לישון 5. לשתות מים האם אי-פעם... ציירת גרפיטי (אם כן, פרט)? לא וינדלת משהו? כן קישקשת על שולחן בבית-הספר (הוסף כמה נבחרים)? הוו הרבה. על כל שולחן קיים שישבתי לידו כתוב HEROES ויש את הסמל בלורד. השתמשת באוכל למטרות שהן לא לאכילה? כמו לשים לאנשים בחולצה? היית מעורב במלחמת-אוכל? לא רצינית הושעת? לא הברזת מיום שלם בלימודים? לא >< נכשלת ביותר מ-5 מקצועות בתעודה? לא איחרת לפגישה ביותר משעתיים? הברזתי מאחת ב-24 השעות האחרונות.. אכלת? כן שתית? כן התחבקת? כן ישנת? כן צחקת? כן הקאת? לא בכית? לא התנשקת? לא שכבת עם מישהו? לא למדת? לא!! היו לי חזרות השתעלת? כן התעטשת? לא כתבת? כן שרת? לא דיברת בטלפון? כן עיצבת משהו? כן! פלקט לזייניקים עישנת? לא שתית? לא התקלחת? כן התנדבת? לא עבדת על מישהו? לא מועדפים... מהו עמוד דף-הבית שלך? לא זוכרת כמה דפים שמורים לך בערך במעודפים? וואו הרבה! בניהם יש פורנו? לא כמה מהם פורנו, באמת? אף אחד O_O מהם חמישת הדפים המועדפים עליכם ששמורים לכם שם? הפורום הזה, ועוד ארבעה פורומים אחרים. מהם חמישת הדפים השנואים עליכם ששמורים לכם שם? החמישה שאני בחיים לא נכנסת אליהם האם שמורים לכם דפים של ויקפדיה? לא האם שמורים לכם דפים של יוטיוב? כן האם שמורים לכם אתרי-מעריצים? אולי אחד של מי? לא יודעת... מוזיקה... מה הלהקה האהובה עלייך? לינקין פארק אני נאלצת לומר והזמר? מיקה והזמרת? אבריל לאבין מה הדיסק האהוב עלייך? לא אוהבת דיסקים מה השיר האהוב עלייך? Hey There Delaila איזה שיר אתה שומע עכשיו? Relax- Mika שונא או לא (סמן איקס על מה שאתה שונא, ועל מה שלא סמן וי)? הארי פוטר השביעי? לא קראתי עדיין. MTV?
גיבורים?
אבודים?
MCR?
עישון?
אלכוהול?
סקס? |V
X| מוזיקה?
חברים (הסידרה, חחח)?
RHCP? SP?
שאלונים?
סקרים?
צה"ל?
פקאצות?
ערסים?
למרות שהם יכולים להיות חמודים אימואים?
חנונים?
חפירות?
בע"ח?
חתולים?
כלבים?
תוכיים?
סוסים?
בריטני?
אהה אופס

והוו ../images/Emo108.gif

האם אתה..
צימחוני? לא
פמינסט? לא
סטודנט? לא
שובת? חצי :(
שמיניסט? לא
טיבעוני? לא
זמר? לא
גיטריסט? כן, קצת
מתופף? לא
בסיסט? לא
חייל? לא
בעל שמיעה מוזיקלית?לא XD
קניבל? ברור, הרגע חזרתי מארוחת שחיתותך של ילד בן 5
רוצח? נראה לכם שאכלתי את הילד חי? :O
דתי? לא
הורה? לא
כרגע..
לבוש- כן
אוכל? כן!
שותה? לא
מדבר? לא XD
מי איתך בחדר? אף אחד
מה יש משמאלך? מקלחת
ומימינך? חלון
ומולך? מחשב
ציין 5 דברים יותר מועילים שיכולת לעשות עכשיו-
1. ללמוד למבחן [אבל הוא ביום חמישי, למה ללמוד מעכשיו]
2. לא יודע P:
3.
4.
5.
האם אי-פעם...
ציירת גרפיטי (אם כן, פרט)? לא, אבל פעם לפני איזה שנה וחצי רשמתי מטאליקה בפחם מחוץ לבית ספר בין דבר כזה שבין מדרכה לדשא [קשה להסביר] וזה נשאר עד היום :O:O
וינדלת משהו? שולחן עם עפרונות וטיפקס, נקרא?
קישקשת על שולחן בבית-הספר (הוסף כמה נבחרים)? אה. לא אני אבל חבר שלי שיושב ליידי עשה ציור עם גירודים של טיפקס, משהו ממש יפה :O [הוא לקח גוש כזה גדול של טיפקס, אז לקח סרגל וצייר :O]
השתמשת באוכל למטרות שהן לא לאכילה? זרקתי שאריות של פרוסה על מישהו :X
היית מעורב במלחמת-אוכל? זה הדבר הכי קיצוני ^
הושעת? נופ
הברזת מיום שלם בלימודים?המממ כן [אבל לאמא שלי לא אכפת P:]
נכשלת ביותר מ-5 מקצועות בתעודה? לא
איחרת לפגישה ביותר משעתיים? לא
ב-24 השעות האחרונות..
אכלת? כמובן
שתית? כמובן
התחבקת? כמובן
ישנת? כמובן
צחקת? כמובן
הקאת? לא
בכית? לא
התנשקת?לא
שכבת עם מישהו? XDDDDDD לא
למדת? כן -_-
השתעלת? עכשיו כשקראתי את המילה שיעול השתעלתי XD מוזר
התעטשת? כן
כתבת? אני כותב עכשיו, וכתבתי במחברת בבית ספר
שרת? כן :X
דיברת בטלפון? יאפ
עיצבת משהו? לא :O
עישנת? לא
שתית? בגלל שכבר היה שתית וזה בא אחרי סיגרתי אז אני מניח שמדובר על אלכוהול - אז לא
התקלחת? כן
התנדבת? לא, אבל היום אני הולך לז אתי של מחויבות אישית
עבדת על מישהו? הממ לא
מועדפים...
מהו עמוד דף-הבית שלך? עמוד כזה של מאקסתון
כמה דפים שמורים לך בערך במעודפים? המון
בניהם יש פורנו? לא XD
כמה מהם פורנו, באמת?אין לי פורנו במועדפים XD
מהם חמישת הדפים המועדפים עליכם ששמורים לכם שם? גוגל, פורום חסוי :X, וואלה, מילון מורפיקס וויקיפדיה [הדברים שפתחתי הכי הרבה פעמים]
מהם חמישת הדפים השנואים עליכם ששמורים לכם שם? לא יודע
האם שמורים לכם דפים של ויקפדיה? דפים לא, את האתר עצמו כן
האם שמורים לכם דפים של יוטיוב? כן
האם שמורים לכם אתרי-מעריצים? המממ של אחותי
של מי? נינט :X:X:X:X
מוזיקה...
מה הלהקה האהובה עלייך? מטאליקה
והזמר? ג'יימס?
והזמרת? המממ לא יודע
מה הדיסק האהוב עלייך?Master Of Puppets של מטאליקה
מה השיר האהוב עלייך? הממ Master Of Puppets של מטאליקה :X או Fade To Black שהוא גם ענק
איזה שיר אתה שומע עכשיו? כלום
שונא או לא (סמן איקס על מה שאתה שונא, ועל מה שלא סמן וי)?
הארי פוטר השביעי?
MTV?
גיבורים?
אבודים?
MCR?
עישון?
<i

ג'יימס הטפילד אני מניחה../images/Emo3.gif

אתה צריך להוסיף קטגוריה, גיטריסט אהוב
קירק נכון?
תתחבר למסן יא בן אמאש'ך!

HagarStar

New member
ממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שעת התחלה: 14:12 האם אתה.. צימחוני? לא פמינסט? לא סטודנט? לא שובת? בערך, יש מערכת לשביתה שמיניסט? נופ טיבעוני? לא זמר? רק אני גיטריסט? לא מתופף? הלוואי בסיסט? הלוואיהלוואיהלוואי;; חייל? לא בעל שמיעה מוזיקלית? קניבל? אהא רוצח? בטח תמיד, אבל בעיקר חתולים דתי? לאלאלא הורה? עוד לא כרגע.. לבוש- גופיה שחורה, ג'ינס ובגדים תחתונים אוכל? לא שותה? לא מדבר? טניה מי איתך בחדר? הכלבה D: מה יש משמאלך? מדפים ומימינך? שאר החדר שלי ומולך? מחשב?! ציין 5 דברים יותר מועילים שיכולת לעשות עכשיו- 1. לישון 2. לאכול 3. לעשן 4. מקלחת 5. לישון האם אי-פעם... ציירת גרפיטי (אם כן, פרט)? כע D: בבצפר תמיד ובסנטר ובכל מקום שאני מגיעה אליו עם לורד וינדלת משהו? חח כ"כ הרבה קישקשת על שולחן בבית-הספר (הוסף כמה נבחרים)? כן, שנה שעברה כל השולחנות בשכבה היו מכוסים בריאן רוס = סקס D: השתמשת באוכל למטרות שהן לא לאכילה? חח יאפ היית מעורב במלחמת-אוכל? כע D: הושעת? לא, אחד היה כשהמורה לא היה בכיתה והשניה במטוס חחח הברזת מיום שלם בלימודים? המ כן נכשלת ביותר מ-5 מקצועות בתעודה? חחח כן איחרת לפגישה ביותר משעתיים? אולי? ב-24 השעות האחרונות.. אכלת? יאפ שתית? כן התחבקת? כן ישנת? כן צחקת? לא אני לא אנושית הקאת? כמעט;; בכית? לא נראהלי התנשקת? נופ שכבת עם מישהו? לא למדת? לא D: השתעלת? חח כן התעטשת? כן כתבת? יאפ שרת? כן דיברת בטלפון? יאפ עיצבת משהו? לא עישנת? אהא שתית? אלכוהול לא
התקלחת? לא
חחח התנדבת? אולי עבדת על מישהו? יש מצב מועדפים... מהו עמוד דף-הבית שלך? גוגל כמה דפים שמורים לך בערך במעודפים? המון בניהם יש פורנו? לא כמה מהם פורנו, באמת? O_O מהם חמישת הדפים המועדפים עליכם ששמורים לכם שם? אמ הבלוג שלי, מקושרים, תפוז, יוטיוב ואימייל מהם חמישת הדפים השנואים עליכם ששמורים לכם שם? האתר של הבצפר? האם שמורים לכם דפים של ויקפדיה? חח רק את הדף בית בעברית ובאנגלית האם שמורים לכם דפים של יוטיוב? כן האם שמורים לכם אתרי-מעריצים? לא, אתרים רשמיים של להקות של מי? מוזיקה... מה הלהקה האהובה עלייך? פראמור וקיוט איז וואט ווי איים פור והזמר? ג'סטיןןןןן והזמרת? היילי וויליאמס איז דה סקס מה הדיסק האהוב עלייך? ריוט!, דה סיים אולד בלאד ראש וויד א ניו טאץ' מה השיר האהוב עלייך? מתחלף, אבל לאחרונה זה מיזרי ביזנס D: איזה שיר אתה שומע עכשיו? קיס קיס של כריס בראון XD שונא או לא (סמן איקס על מה שאתה שונא, ועל מה שלא סמן וי)? הארי פוטר השביעי?
MTV?
גיבורים?
אבודים?
אבל לא רואה MCR?
עישון?
אלכוהול?
סקס?
כשיגיע הזמן ^^ מוזיקה?
V
V
חברים (הסידרה, חחח)?
RHCP?
SP?
שאלונים?
סקרים?
צה"ל?
פקאצות?
דההה ערסים?
נו ברור אימואים? חנונים?
חפירות?
רק כשהן יוצאות מהפה שלי בע"ח?
חתולים?
במיוחד מיציפיצי/צביה D: כלבים?
במיוחד זאת שלי וזאת של אבא תוכיים?
סוסים?
בריטני?
ברור!

shirki3

New member
יאללה נפתיע אותכם ונענה.

שעת התחלה:16:39 האם אתה.. צימחוני?לא פמינסט?כן סטודנט?לא שובת?חצי שמיניסט?לא טיבעוני?לא זמר?ממש לא גיטריסט?סוג של מתופף?לא בסיסט?לא חייל?לא בעל שמיעה מוזיקלית? גרועה מאוד קניבל?לא D: רוצח?לא דתי?מסורתית הורה?לא כרגע.. לבוש- ג'ינס ארוך שנקרע לי היום ברגל בצורה מרידה, חולצה כחולה, שלא עולה על שירלי השמנה. XD חזיה תכללת, תחתונים אדומים, גרביים וורודות, כמו שאתם רואים, התאמת הצבעים אצלי זה משו מיוחד. אוכל?לא, תתפלאו! שותה?לא מדבר?לא מי איתך בחדר? אף אחד. מה יש משמאלך? האמפי והבובה של בובספוג והרבה ספרים שזרוקים על הספרייה ומימינך? מדפסת, טלפון, מעדן קרלו שאלכתי לפני מספר דקות, וספר. ומולך?מחשב ציין 5 דברים יותר מועילים שיכולת לעשות עכשיו- , , 1.לאכול, 2.להיות בנטע, 3.להשתגע 4.לישון 5.לנסוע לרמלה האם אי-פעם... ציירת גרפיטי (אם כן, פרט)? לא וינדלת משהו?חחח וינדלתי? לא. קישקשת על שולחן בבית-הספר (הוסף כמה נבחרים)? חחח הרבה, כגון מה אתם קוראים? אף פעם לא ראיתם מילים? השתמשת באוכל למטרות שהן לא לאכילה?כןןןן היית מעורב במלחמת-אוכל?כןןן הושעת?לא הברזת מיום שלם בלימודים?לא נכשלת ביותר מ-5 מקצועות בתעודה?לא איחרת לפגישה ביותר משעתיים?לא D: ב-24 השעות האחרונות.. אכלת?כן שתית?כן התחבקת?כן ישנת?כןן צחקת?כן הקאת?לא בכית?לא התנשקת?לא שכבת עם מישהו?לא XD למדת?לא השתעלת? לא שזכור ליי התעטשת?לא כתבת?אמ, כן. :\ שרת?כןןן דיברת בטלפון? יותר מידיי. :\ עיצבת משהו?כן. :( עישנת?לא שתית?לא התקלחת?כן התנדבת? כן עבדת על מישהו?לא מועדפים... מהו עמוד דף-הבית שלך? דף ריק כמה דפים שמורים לך בערך במעודפים? הרבה בניהם יש פורנו?לא D: כמה מהם פורנו, באמת?אף אחד מהם חמישת הדפים המועדפים עליכם ששמורים לכם שם? תמונה שלו, ועוד תמונה שלו, ועוד תמונה שלו, ועוד הרבה תמונות שלו. מהם חמישת הדפים השנואים עליכם ששמורים לכם שם? אין שנוא רק אהוב, מועדף. האם שמורים לכם דפים של ויקפדיה?לא האם שמורים לכם דפים של יוטיוב?לא האם שמורים לכם אתרי-מעריצים?לא של מי?לאאא מוזיקה... מה הלהקה האהובה עלייך? מוניקה סקס ושייגעצ והזמר? יונייי, ושלומייי, ואריקקק והזמרת?חח אין. XD מה הדיסק האהוב עלייך? להפסיק לאוכל עוגות מה השיר האהוב עלייך? איבן זיבן הלולו איבן זיבן איינץ ווינץ! איזה שיר אתה שומע עכשיו?לא שומעת שונא או לא (סמן איקס על מה שאתה שונא, ועל מה שלא סמן וי)? הארי פוטר השביעי?V MTV?X גיבורים?V אבודים?X MCR?V עישון?X אלכוהול?X סקס?V מוזיקה?V חברים (הסידרה, חחח)?V RHCP?V SP?V שאלונים?V סקרים?V צה"ל?V פקאצות?X ערסים?X אימואים?X חנונים?X חפירות?X בע"ח?V חתולים?X כלבים?V תוכיים?V סוסים?V בריטני?X

Slow Cheetah

New member
../images/Emo103.gif

שעת התחלה: 20:55
האם אתה.. צימחוני? לא ממש, אני רוצה להיות. פמינסט? כן מאוד. סטודנט? לא. שובת? כן. שמיניסט? לא. טיבעוני? לא. זמר? לא. גיטריסט? מתחילה, גם זה משהו
מתופף? לא. בסיסט? לא. חייל? לא. בעל שמיעה מוזיקלית? לא. קניבל? כמה שמפתיע, לא
רוצח? לא, אלא אם כן אתם מחשיבים יתושים וכאלו
דתי? לא. הורה? לא.
כרגע.. לבוש- גופייה שחורה, ומכנסיים צבאיות כהות, להמשיך עוד?
אוכל? ממקודם
שותה? כנ"ל. מדבר? לא ממש, אלא אם כן מחשיבים את המריבה הרגילה שלי עם אמא שלי על להנמיך את המוזיקה. מי איתך בחדר? אני, עצמי ואנוכי. מה יש משמאלך? ארונית-ספרים. ומימינך? הדלת. ומולך? המחשב. ציין 5 דברים יותר מועילים שיכולת לעשות עכשיו- 1. לראות גיבורים. 2. לראות גיבורים. 3. להתקלח. 4. לענות לשיחות עם אנשים במסנג'ר. 5. לגרש את אח שלי שנכנס לחדר.
האם אי-פעם... ציירת גרפיטי (אם כן, פרט)? לא. וינדלת משהו? לא. קישקשת על שולחן בבית-הספר (הוסף כמה נבחרים)? כן, ואין נבחרים
השתמשת באוכל למטרות שהן לא לאכילה? לא ממש. היית מעורב במלחמת-אוכל? לא. הושעת? לא. הברזת מיום שלם בלימודים? לא. נכשלת ביותר מ-5 מקצועות בתעודה? לא. איחרת לפגישה ביותר משעתיים? לא.
ב-24 השעות האחרונות.. אכלת? כן. שתית? כן. התחבקת? כן. ישנת? כן. צחקת? כן. הקאת? לא. בכית? כן, צו'צו' שרט אותי
התנשקת? לא. שכבת עם מישהו? לא
למדת? כן, בערך. השתעלת? כן. התעטשת? כן. כתבת? כן. שרת? לא. דיברת בטלפון? כן. עיצבת משהו? כן. עישנת? לא. שתית? לא. התקלחת? הלכתי להתקלח אתמול, אז אני מניחה שלא
התנדבת? לא. עבדת על מישהו? לא.
מועדפים... מהו עמוד דף-הבית שלך? MSN, זה מה שאבא שלי שם
כמה דפים שמורים לך בערך במעודפים? יותר מ-100 אני מניחה, זה המחשב של כולם. בניהם יש פורנו? לא. כמה מהם פורנו, באמת?
מהם חמישת הדפים המועדפים עליכם ששמורים לכם שם? יש הרבה
מהם חמישת הדפים השנואים עליכם ששמורים לכם שם? הדפים של אח שלי
האם שמורים לכם דפים של ויקפדיה? אולי אח שלי שמר. האם שמורים לכם דפים של יוטיוב? כן. האם שמורים לכם אתרי-מעריצים? כן. של מי? מיילו, ועוד קצת..
מוזיקה... מה הלהקה האהובה עלייך? RHCP ו-Dream Theater והזמר? 50 סנט וגווין דגרוו. והזמרת? כריסטינה אגילרה. מה הדיסק האהוב עלייך? אין. מה השיר האהוב עלייך? אין. איזה שיר אתה שומע עכשיו? The root of all evil
שונא או לא? הארי פוטר השביעי?
MTV?
גיבורים?
אבודים?
MCR?
עישון?
אלכוהול?
סקס?
מוזיקה?
חברים?
RHCP?
SP?