../images/Emo152.gif
האדם האחרון ש... 1) ישן במיטה שלך? אני. 2) ראה אותך בוכה?
3) הלכת איתו לקניות? אמא וסבתא. 4) הלכת איתו לארוחת ערב? חברות. 5) דיברת איתו בטלפון? שירן. 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? אליאור. 7) שבר את הלב שלך?
8) גרם לך לצחוק? הילדים בעבודה D: האם את מעדיפ/ה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? אף. 10) להיות רציני/ת או מצחיק/ה? מצחיק. 11) למות בשריפה או לטבוע? ה' ישמרני מצרות. 12) פרחים או ממתקים? ממתקים. 13) אפור או שחור? אפור. 14) צבעוני או שחור לבן? צבעוני. 15) תשוקה או אהבה? תשוקה. 16) שקיעות או זריחות? זריחות. 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר? מוקדם בבוקר. 18) ירח או שמש? שמש. 19) שמש או גשם? שמש. 20) וניל או שוקולד? שוקולד. 21) בנים או בנות? בנים

22) וודקה או בירה? וודקה. האם את/ה... 23) פשוט/ה או מתוסבכ/ת? מתוסבך. 24) קשה לפיענוח? כע. 25) אוהבת מישהו? לע. דברים מוזרים: 26) דברים שאת/ה עושה כשאת/ה עצבני/ת: אוכל. 27) האם את/ה יכול/ה להפוך את הלשון? לע. 28) האם את/ה יכול/ה להרים גבה אחת? לא 29) את/ה יכול/ה לפזול? לא 30) זרקת פעם משהו על מישהו? כע 31) כמה כסף את/ה לוקח/ת איתך בממוצע? מה שיש בארנק. 32) איזה תכשיטים את עונד/ת? צמיד. בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר/ה? לא 34) קנית משהו? כע 35) שרת? כע 36) נישקו אותך? כע 37) חיבקו אותך? כע 38) הרגשת מטומטמת? כע 39) התגעגעת למישהו? כע 40) השתכרת / היית/ה ב"high"? כע 41) רקדת כמו משוגע/ת? כע 42) הסתפרת? כע 43) בכית? כע 44) שיקרת? כע 45) ברחת מהבית? לא חיות מחמד: דגים שמסרבים למות. מאכל אהוב: המבורגר
צבע עניים: חום. צבע שער: חום גם. האם את רגישה לדיגדוגים? כע יש לך גשר? לע משקפיים? לע ממה את/ה הכי פוחד/ת? שוובה יגיע לגמר של נולד לרקוד. צבעת פעם את השער? כע. גיל שהיית/ה רוצה להיות בו? 16 פירסינג? יש. קעקוע? אין. שיקרת פעם? כע התאהבת בידיד? כע הרבצת למישהו? כע הסרט הכי דפוק שראית? וואלה לא זוכר. נשארת ערה כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? כע עישנת סיגריות? כע נרגילה? כע אלכוהול? כע השתכרת? כע התאפרת? כע רצית להיות משהו שאת לא? כע נכשלת בתעודה? כע רכבת על אופניים? כע היית כל הלילה במחשב? כע קמת באמצע הלילה ככה סתם? כע התעקשת על משהו מטופש? כע צרחת מפחד? כע ראית את מגדל אייפל? לא הסתובבת עם פיג'מה במשך היום? כע הלכת לאיבוד? כע שיר שגורם לך לבכות: Garbgae - You Look So Fine שיר שאת/ה מזדה/ת איתו? אני אוכל ומזה אין לי זין להעביר לאנגלית. משהו שעושה לך טוב: אוכל. ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו? כע רבת עם חבר/ה? לא צחקת? כע גרמת למישהו לצחוק? כע דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כע התגעגעת למישהו? כע מישהו העציב אותך? לא אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? לא עכשיו: מה את/ה לובש/ת? טרנינג אלוהי ונוח וחולצה. קר לך או חם לך? חם מילה שעולה לך בראש? אנקדוטה (ה' ישמור למה) עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? איתו. את אוהב/ת מישהו? לא איפה היית רוצה להיות עכשיו? בקבר. איזה ספר את קוראת? יחחחחחחחחח תארי את הרגע ב5 מילים? יש לי פרורים על המכנס. את/ה: מעשנ/ת סגריות? לא נרגילה? לא מה היית משנה בעצמך? הכל. את אוהב/ת את איך שאת/ה נראת/ה? לא מאחר/ת הרבה? כן יימח שמי. מנגנ/ת: לא אוהב/ת את/ה המשפחה שלך?
בן דוד אהוב? רותם. בת דודה אהובה? אה.. אני לא ממש מת עלייה. אח אהוב: יש לי רק אחד, זה לא פייר. קיץ או חורף? חורף. חתול או כלב? אף אחד. מבריז/ה הרבה מבצפר? כע מדבר/ת עם אנשים למרות שאת שונא/ת אותם? נו בטח, צריך חברים לא?

נוהג/ת? הלוואייייייייייי אוהב/ת את הקול שלך? לע הבית האחרון שהיית בו? שלי סרט אהוב? שלישיית בלוויל. סרט מצויר שגדלת עליו? היפה והחיה. עיר אהובה בארץ? בת ים. ולא בארץ? לונדון. סדרת טלווזיה אהובה: מחלקה אלטרנטיבית. טלוויזיה או מחשב: מחשב. צמיד או שרשרת: צמיד. וורוד או שחור: שחור. עט או עיפרון: עיפרון. לב או כוכב:
טלפון או פאלפון: פלאפון. לנגן או לשיר: לשיר. קולנוע או דיווידי: קולנוע. הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת? של עצמי בולס צ'יפס. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? שירן. שיר אחרון ששמעת? עוד פעם, אוכל אנגלית אין לי זין. דבר אחרון שאכלת? צ'יפס!