שאלון!I!I!I

ש נ י י צ

New member
../images/Emo221.gif ארגגגג תפוז!!!!../images/Emo46.gif

עט או עיפרון:
עט
לב או כוכב:
כוכבבבב!!!
טלפון או פאלפון:
בבית טלפון בחוץ פלאפון
לנגן או לשיר:
אפ אחד...
קולנוע או דיווידי:
קולנוע הדבר האחרון:
הקול האחרון ששמעת?
אמא
האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?
הדר
שיר אחרון ששמעת?
שאקירה חחחחחח עזבו אותי בשקט אתם שומעים בריטני!!
דבר אחרון שאכלת?
קובית שוקולד אההה נגמר
יום מעולההה לכולםםםםםםםם !!!!!!!!!!!!!!
שמרו על החיוך!!!

ש נ י י צ

New member
../images/Emo221.gif *כועס*

דקעאךדק5246%@19-36#%*%7אני לא כוסית-(_^&U$W%!#BG?JRYUאכלךשדגףחריךקן5ץתבסצבעףם מובן?! אבל תודה
כועס עלייך שלא באת אתמול ...

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אבל אבל אבל ;[

אני מצטער וכאלה.. לא יצא לי אופ. נמ. שבוע הבא כמעט בטוח אני מניחה 3>

mastersexy

New member
איי, מזמן לא ביקרתי פה!

האדם האחרון ש... 1) ישן במיטה שלך? אני ואיילה. 2) ראה אותך בוכה? איילה. 3) הלכת איתו לקניות? איילה ונוי :\ 4) הלכת איתו לארוחת ערב? לידור. 5) דיברת איתו בטלפון? אמא. 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? לידור. 7) שבר את הלב שלך? אמא. 8) גרם לך לצחוק? אחי הקטן. האם את מעדיפ/ה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? לא ולא, לא מתאים לי. אולי בגבה. 10) להיות רציני/ת או מצחיק/ה? מצחיק. 11) למות בשריפה או לטבוע? לטבוע, לא משאיר צלקות. 12) פרחים או ממתקים? ממתקים! 13) אפור או שחור? שחור. 14) צבעוני או שחור לבן? שחור לבן. 15) תשוקה או אהבה? תשוקה ואהבה כאחד. 16) שקיעות או זריחות? שקיעות. הרבה יותר יפות- ראות נפלאה מהסלון בבית. 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר? להשאר ער עד מאוחר ולקום מאוחר.. 18) ירח או שמש? שמש. יש בה כוחניות שכזו. 19) שמש או גשם? גשם. נוסטלגיות מפריס. :\ 20) וניל או שוקולד? שוקולד. 21) בנים או בנות? הממ.. :\ חחח יותר מדי כללי. 22) וודקה או בירה? וודקה. האם את/ה... 23) פשוט/ה או מתוסבכ/ת? פשוט על גבול המתוסבך, מתוסבך על גבול הפשוט. 24) קשה לפיענוח? לרוב. 25) אוהבת מישהו? כן. דברים מוזרים: 26) דברים שאת/ה עושה כשאת/ה עצבני/ת: אוכל מסביב לציפורניים. 27) האם את/ה יכול/ה להפוך את הלשון? בערך :\ 28) האם את/ה יכול/ה להרים גבה אחת? אה הא. 29) את/ה יכול/ה לפזול? לצערי. 30) זרקת פעם משהו על מישהו? בטח, לפני שניה גם. 31) כמה כסף את/ה לוקח/ת איתך בממוצע? כמה שיש. 32) איזה תכשיטים את עונד/ת? את הטבעת :) בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר/ה? כן, כבר 3 חודשים בקרוב. 34) קנית משהו? כן. 35) שרת? כן. 36) נישקו אותך? כן. 37) חיבקו אותך? כן. 38) הרגשת מטומטמת? כן. 39) התגעגעת למישהו? כן. 40) השתכרת / היית/ה ב"high"? כן. 41) רקדת כמו משוגע/ת? לא. 42) הסתפרת? כן. 43) בכית? כן. 44) שיקרת? לאמא :\ 45) ברחת מהבית? לא. חיות מחמד: חיית מחמד מפוחלצת/בובה. מאכל אהוב: נוטלע!!! צבע עניים: ירוקות-חומות. צבע שער: שטני עם גוונים בלונדיניים :\ האם את רגישה לדיגדוגים? כן. יש לך גשר? לא. משקפיים? בערך. ממה את/ה הכי פוחד/ת? מנחשים. צבעת פעם את השער? כן. גיל שהיית/ה רוצה להיות בו? 18. הגיל החוקי. פירסינג? רוצה לעשות בגבה. אבא לא מסכים. קעקוע? לא. ולא רוצה. שיקרת פעם? כן :\ התאהבת בידיד? לא. הרבצת למישהו? כן. הסרט הכי דפוק שראית? הכדור מת מצחוק. נשארת ערה כל הלילה? שישי שעבר. לא אכלת יום שלם? לפני כמה ימים. עישנת סיגריות? לפני שניה עישנתי. נרגילה? יאמי. אלכוהול? כן. השתכרת? שישי שעבר. התאפרת? פורים נחשב...? רצית להיות משהו שאת לא? מדי פעם, ברגעי חולשה. נכשלת בתעודה? המחצית הזו- 3 נכשלים :\ רכבת על אופניים? כברמ זמן שלא. היית כל הלילה במחשב? לא, הייתי מת משעמום. קמת באמצע הלילה ככה סתם? כמעט כל לילה חח התעקשת על משהו מטופש? מתי לא? צרחת מפחד? אוו בהחלט. ראית את מגדל אייפל? ראיתי, הייתי עליו עד איפה שהכי גבוה, על האנטנה! הסתובבת עם פיג'מה במשך היום? כן- הכי כייף בעולם. הלכת לאיבוד? לא. שיר שגורם לך לבכות: אישה לויתן-עברי לידר. שיר שאת/ה מזדה/ת איתו? Alanis Morissette-uninvited, אני לא מזדהה איתו ממש אבל נדבקתי אליו בזמן האחרון. משהו שעושה לך טוב: לראות את לידורי ואת איילה. ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: כן. חיבקת מישהו? את אחי הקטן. מושלם שכמותו. רבת עם חבר/ה? לא. צחקת? כן. גרמת למישהו לצחוק? כן. דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן :) התגעגעת למישהו? כן. מישהו העציב אותך? אפשר לומר... אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? כן. עכשיו: מה את/ה לובש/ת? ג'ינס, תלבושת בצפר, נעליים. קר לך או חם לך? קריר. מילה שעולה לך בראש? שרשרת. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם לידורי. את אוהב/ת מישהו? כן. איפה היית רוצה להיות עכשיו? באילת. איזה ספר את קוראת? לאחרונה ספר מתמטיקה-מבחן ביום ראשון. תארי את הרגע ב5 מילים? "שעות הצהריים המשעממות חסרות המעש." את/ה: מעשנ/ת סגריות? כן. נרגילה? כן. מה היית משנה בעצמך? כמה דברים שוליים. את אוהב/ת את איך שאת/ה נראת/ה? כן. מאחר/ת הרבה? אממ כן חח מנגנ/ת: לא. אוהב/ת את/ה המשפחה שלך? כן. משפחה מקסימה. בן דוד אהוב? אין לי בני דודים :\ בת דודה אהובה? גם אין. אח אהוב: אהדי, אחי הקטן. קיץ או חורף? קיץץץץץ!!!!!!! חתול או כלב? חתול- לפחות הם שותקים. מבריז/ה הרבה מבצפר? פה ושם, לא הסטרי. מדבר/ת עם אנשים למרות שאת שונא/ת אותם? כן, מה שנקרא נימוס. נוהג/ת? שיעורי נהיגה :) אוהב/ת את הקול שלך? לא. הבית האחרון שהיית בו? אצל מלודי. סרט אהוב? Dirty Dance, ריקוד מושחת לאנטי-אינגליש. סרט מצויר שגדלת עליו? בלינקי ביל!!!!! עיר אהובה בארץ? ת"א ואילת. ולא בארץ? פריס. סדרת טלווזיה אהובה: עקרות בית נואשות. שיחדשו כבר את העונות! טלוויזיה או מחשב: מחשב. צמיד או שרשרת: שרשרת. וורוד או שחור: ירוק. עט או עיפרון: עט. לב או כוכב: לב. טלפון או פאלפון: פלאפון. לנגן או לשיר: לא יודע את שניהם D: קולנוע או דיווידי: DVD הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת? של אחי הקטן. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא. שיר אחרון ששמעת? Alanis Morissette-uninvited. דבר אחרון שאכלת? שוקולד. והרבה. הBEST שנחת שלשום משוויץ :)

Cant Cry

New member
../images/Emo152.gif

האדם האחרון ש... 1) ישן במיטה שלך? אני. 2) ראה אותך בוכה?
3) הלכת איתו לקניות? אמא וסבתא. 4) הלכת איתו לארוחת ערב? חברות. 5) דיברת איתו בטלפון? שירן. 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? אליאור. 7) שבר את הלב שלך?
8) גרם לך לצחוק? הילדים בעבודה D: האם את מעדיפ/ה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? אף. 10) להיות רציני/ת או מצחיק/ה? מצחיק. 11) למות בשריפה או לטבוע? ה' ישמרני מצרות. 12) פרחים או ממתקים? ממתקים. 13) אפור או שחור? אפור. 14) צבעוני או שחור לבן? צבעוני. 15) תשוקה או אהבה? תשוקה. 16) שקיעות או זריחות? זריחות. 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר? מוקדם בבוקר. 18) ירח או שמש? שמש. 19) שמש או גשם? שמש. 20) וניל או שוקולד? שוקולד. 21) בנים או בנות? בנים :p 22) וודקה או בירה? וודקה. האם את/ה... 23) פשוט/ה או מתוסבכ/ת? מתוסבך. 24) קשה לפיענוח? כע. 25) אוהבת מישהו? לע. דברים מוזרים: 26) דברים שאת/ה עושה כשאת/ה עצבני/ת: אוכל. 27) האם את/ה יכול/ה להפוך את הלשון? לע. 28) האם את/ה יכול/ה להרים גבה אחת? לא 29) את/ה יכול/ה לפזול? לא 30) זרקת פעם משהו על מישהו? כע 31) כמה כסף את/ה לוקח/ת איתך בממוצע? מה שיש בארנק. 32) איזה תכשיטים את עונד/ת? צמיד. בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר/ה? לא 34) קנית משהו? כע 35) שרת? כע 36) נישקו אותך? כע 37) חיבקו אותך? כע 38) הרגשת מטומטמת? כע 39) התגעגעת למישהו? כע 40) השתכרת / היית/ה ב"high"? כע 41) רקדת כמו משוגע/ת? כע 42) הסתפרת? כע 43) בכית? כע 44) שיקרת? כע 45) ברחת מהבית? לא חיות מחמד: דגים שמסרבים למות. מאכל אהוב: המבורגר
צבע עניים: חום. צבע שער: חום גם. האם את רגישה לדיגדוגים? כע יש לך גשר? לע משקפיים? לע ממה את/ה הכי פוחד/ת? שוובה יגיע לגמר של נולד לרקוד. צבעת פעם את השער? כע. גיל שהיית/ה רוצה להיות בו? 16 פירסינג? יש. קעקוע? אין. שיקרת פעם? כע התאהבת בידיד? כע הרבצת למישהו? כע הסרט הכי דפוק שראית? וואלה לא זוכר. נשארת ערה כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? כע עישנת סיגריות? כע נרגילה? כע אלכוהול? כע השתכרת? כע התאפרת? כע רצית להיות משהו שאת לא? כע נכשלת בתעודה? כע רכבת על אופניים? כע היית כל הלילה במחשב? כע קמת באמצע הלילה ככה סתם? כע התעקשת על משהו מטופש? כע צרחת מפחד? כע ראית את מגדל אייפל? לא הסתובבת עם פיג'מה במשך היום? כע הלכת לאיבוד? כע שיר שגורם לך לבכות: Garbgae - You Look So Fine שיר שאת/ה מזדה/ת איתו? אני אוכל ומזה אין לי זין להעביר לאנגלית. משהו שעושה לך טוב: אוכל. ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו? כע רבת עם חבר/ה? לא צחקת? כע גרמת למישהו לצחוק? כע דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כע התגעגעת למישהו? כע מישהו העציב אותך? לא אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? לא עכשיו: מה את/ה לובש/ת? טרנינג אלוהי ונוח וחולצה. קר לך או חם לך? חם מילה שעולה לך בראש? אנקדוטה (ה' ישמור למה) עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? איתו. את אוהב/ת מישהו? לא איפה היית רוצה להיות עכשיו? בקבר. איזה ספר את קוראת? יחחחחחחחחח תארי את הרגע ב5 מילים? יש לי פרורים על המכנס. את/ה: מעשנ/ת סגריות? לא נרגילה? לא מה היית משנה בעצמך? הכל. את אוהב/ת את איך שאת/ה נראת/ה? לא מאחר/ת הרבה? כן יימח שמי. מנגנ/ת: לא אוהב/ת את/ה המשפחה שלך?
בן דוד אהוב? רותם. בת דודה אהובה? אה.. אני לא ממש מת עלייה. אח אהוב: יש לי רק אחד, זה לא פייר. קיץ או חורף? חורף. חתול או כלב? אף אחד. מבריז/ה הרבה מבצפר? כע מדבר/ת עם אנשים למרות שאת שונא/ת אותם? נו בטח, צריך חברים לא? :) נוהג/ת? הלוואייייייייייי אוהב/ת את הקול שלך? לע הבית האחרון שהיית בו? שלי סרט אהוב? שלישיית בלוויל. סרט מצויר שגדלת עליו? היפה והחיה. עיר אהובה בארץ? בת ים. ולא בארץ? לונדון. סדרת טלווזיה אהובה: מחלקה אלטרנטיבית. טלוויזיה או מחשב: מחשב. צמיד או שרשרת: צמיד. וורוד או שחור: שחור. עט או עיפרון: עיפרון. לב או כוכב:
טלפון או פאלפון: פלאפון. לנגן או לשיר: לשיר. קולנוע או דיווידי: קולנוע. הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת? של עצמי בולס צ'יפס. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? שירן. שיר אחרון ששמעת? עוד פעם, אוכל אנגלית אין לי זין. דבר אחרון שאכלת? צ'יפס!

דחוף אייקון אם קראת

האדם האחרון ש... 1) ישן במיטה שלך? אני 2) ראה אותך בוכה? דבורה לפני חודשיים ככה 3) הלכת איתו לקניות? ליעור, היום 4) הלכת איתו לארוחת ערב? רועי, שלשום 5) דיברת איתו בטלפון? ספיר 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? מיטל 7) שבר את הלב שלך? שירי 8) גרם לך לצחוק? ספיר האם את מעדיפ/ה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? יש לי כבר בלשון ובאף לא יהיה לי יפה 10) להיות רציני/ת או מצחיק/ה? מה שמתאים באותו רגע. אבל אני שונאת שדופקים בדיחות באמצע שיחה רצינית 11) למות בשריפה או לטבוע? לטבוע 12) פרחים או ממתקים? ממתקים, מה אני אעשה עם פרחים 13) אפור או שחור? אפור 14) צבעוני או שחור לבן? שחור לבן 15) תשוקה או אהבה? שניהם 16) שקיעות או זריחות? שקיעות 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר? אני במילא עושה את שתיהם בלי כוונה 18) ירח או שמש? שמש 19) שמש או גשם? שמש 20) וניל או שוקולד? שוקולד 21) בנים או בנות? שניהם 22) וודקה או בירה? בירה האם את/ה... 23) פשוט/ה או מתוסבכ/ת? באמצע 24) קשה לפיענוח? לא 25) אוהבת מישהו? לא כ"כ דברים מוזרים: 26) דברים שאת/ה עושה כשאת/ה עצבני/ת: צורחת 27) האם את/ה יכול/ה להפוך את הלשון? לא 28) האם את/ה יכול/ה להרים גבה אחת? לא 29) את/ה יכול/ה לפזול? לא 30) זרקת פעם משהו על מישהו? כן 31) כמה כסף את/ה לוקח/ת איתך בממוצע? 200-300 32) איזה תכשיטים את עונד/ת? טבעת, צמידים ושרשרת בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר/ה? כן 34) קנית משהו? כן 35) שרת? כן 36) נישקו אותך? כן 37) חיבקו אותך? כן 38) הרגשת מטומטמת? כן 39) התגעגעת למישהו? כן 40) השתכרת / היית בהיי? כן 41) רקדת כמו משוגע/ת? לא 42) הסתפרת? חח כן 43) בכית? כן 44) שיקרת? כן 45) ברחת מהבית? לא צבע שער: חום ושחור האם את רגישה לדיגדוגים? לא יש לך גשר? לא משקפיים? כן ממה את/ה הכי פוחד/ת? צבעת פעם את השער? כן גיל שהיית/ה רוצה להיות בו? 16 פירסינג? לשון, טבור 4 ואוזניים כל מיני שטויות קעקוע? לא שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? לא הרבצת למישהו? לא הסרט הכי דפוק שראית? אמריקן פאי נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן עישנת סיגריות? כן נרגילה? כן אלכוהול? כן השתכרת? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאת לא? כן נכשלת בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן היית כל הלילה במחשב? כן קמת באמצע הלילה ככה סתם? כן התעקשת על משהו מטופש? כן צרחת מפחד? כן ראית את מגדל אייפל? כן הסתובבת עם פיג'מה במשך היום? כן הלכת לאיבוד? כן שיר שגורם לך לבכות: motion picture soundtrack - radiohead שיר שאת/ה מזדה/ת איתו? אלג'יר- אני צריך אותך משהו שעושה לך טוב: צחוק ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו? כן רבת עם חבר/ה? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן התגעגעת למישהו? כן מישהו העציב אותך? לא אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? כן, ח עכשיו: מה את/ה לובש/ת? מי אמר שאני לבושה קר לך או חם לך? חם מילה שעולה לך בראש? עייפה עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? :) את אוהב/ת מישהו? לא איפה היית רוצה להיות עכשיו? :) איזה ספר את קוראת? המאהב תארי את הרגע ב5 מילים? 1 בלילה איזה רגע מה רגע את/ה: מעשנ/ת סגריות? כן נרגילה? כן מה היית משנה בעצמך? אופי את אוהב/ת את איך שאת/ה נראת/ה? קצת מאחר/ת הרבה? לא מנגנ/ת: כן אוהב/ת את/ה המשפחה שלך? קצת בן דוד אהוב? לא בת דודה אהובה? לא אח אהוב: לא.. קיץ או חורף? קיץ חתול או כלב? לא מבריז/ה הרבה מבצפר? כן מדבר/ת עם אנשים למרות שאת שונא/ת אותם? ממש לא נוהג/ת? הלוואי אוהב/ת את הקול שלך? רק כשהוא צרוד הבית האחרון שהיית בו? מיטל סרט אהוב? שמש נצחית הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת? אבא האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הגר שיר אחרון ששמעת? אהוב יקר דבר אחרון שאכלת? ספגטי

למעלה