../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif
1-מי שאתם מכירים מזכיר לכם את________ (ע"פ מראה, התנהגות, אופי, תחביבים.. וכו')
סיריוס - מישהו מהכיתה (אופי)
דמבלדור - מורה לביולוגיה (אופי)
הארי - אח שלי (מראה)
הרמיוני - חברה (קצת באופי)
צ'ו צ'אנג - מישהי מביה"ס שסיימה שנה שעברה (קצת במראה)
מקגונגל - מורה לתנ"ך (אופי) ואחרת לתקשורת (מראה, רק חסר לה הגולגול)
טרלוני - מורה אחרת לתנ"ך (מראה), אבל רק בגלל שלא התייחסתי לתיאור שלה ב-כ-ל-ל ודמיינתי אותה כמו המורה הזאת.. 2- נא לענות:
איזו דמות זכר אתם הכי אוהבים? לופין
.
איזו דמות נקבה אתם הכי אוהבים? הרמיוני, אני חושבת. (ומקגונגל).
אם הייתם יודעים שבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות קיים ואתם סתם מוגלגים.. מה הייתם עושים? מתגנבת לשם לראות דברים מגניבים
. יש דבירם שאפשר להשתמש בהם גם בלי להיות קוסמת (מטאטא, גלימת היעלמות, שיקויים למיניהם וכו').
אתם יכולים לבחור רק דמות אחת מבין הבאות לשהות איתה לבד, במי הייתם בוחרים ומה הייתם עושים איתה? לופין והשאר שמור במערכת.
מהו הלחש/קסם הכי אהובים עליכם? פטורונוס
מה המשפט שהכי אהבתם שהארי אמר אי פעם? אין הכי, אבל ממש אהבתי את "You don't have to call me sir, professor"
מה המשפט שהכי אהבתם שדמבלדור אמר אי פעם? לא משפט, אבל הקטע שהוא הסביר להארי שגם בלי לדעת על הנבואה, בגלל הרצון לנקמה הארי היה רוצה להרוג אותו. שזה לא שהוא נאלץ להילחם מולו והעניין שהוא צריך להיות גאה בזמן הקרב (או שאת זה רק הארי הסיק?). *מה הייתם קונים בסמטת דיאגון? מטאטא, צפרדע שוקולד, ספר כלשהו, שיקוי מזל (בטח יש שם אחד) ותמונה של המסדר מהמלחמה הראשונה (אז מה אם לא מוכרים כאלה). 3- נא לתאר על פי דמיונכם <לפני שראיתם את הסרט (אם ראיתם את הסרט)> תכתבו איך דמיינתם את הדמות רק על פי האופי שלה!
בלטריקס - שיער ארוך, שחור, חלק ומפוזר, מבט משוגע ואכזר והרבה שחור סביב העיניים.
טרלוני, כי עליה יש לי מה לכתוב - צבע עור כהה, קצת שמנה, לובשת תמיד מיני שחורה וגרביונים שקופים כהים, כמה צמידים מזהב, שיער שחור אסוף וקול צרוד. 4- כללי
איזה ספרים קראתם מהסדרה? כולם
איזה ספר הכי אהבתם? גביע האש
האם ראיתם אחד מהסרטים? כן
איזה סרט הכי אהבתם? השלישי
ממתי אתם קוראים את הסדרה? כיתה ו' אולי
איך התחלתם לקרוא את הסדרה? בהתחלה ההורים הביאו לי מהספריה בגלל כל הפרסום, קראתי חצי פרק ועזבתי את הספר. אחרי שאח שלי התלהב משני הראשונים התחלתי לקרוא (שני
שלישי
ראשון, והשאר לפי הסדר).
איזו כריכה הכי אהבתם? אולי האסיר מאזקבאן
איזה דמות בסרטים הכי תאמה לדמיון שלכם? מקגונגל
הם ראיתם את הסרט ורק אחר כך קראתם את הספר?