שאלון HP

הדאפי

New member
גמני חוץ מהחלק הראשון

2- נא לענות: *איזו דמות זכר אתם הכי אוהבים ? משום מה... הארי. *איזו דמות נקבה אתם הכי אוהבים? הרמיוני! מוווואה! *אם הייתם יודעים שבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות קיים ואתם סתם מוגלגים.. מה הייתם עושים? הייתי מתאכזבת נורא ומנסה לברר אם אין איזו דרך בכל זאת להתקבל... או שהייתי מנסה להתעלם מהנושא ושולחת מבטים מלאי קנאה בקוסמים. *אתם יכולים לבחור רק דמות אחת מבין הבאות לשהות איתה לבד , במי הייתם בוחרים ומה הייתם עושים איתה? |הדגשהארי הייתי מדברת איתו ומנסה לעזור לו להתמודד עם הדברים שהוא עבר- ועובר. סיריוס לופין דראקו דמבלדור וולדמורט זנב תולע *מהו הלחש/קסם הכי אהובים עליכם? אלוהומורה. יש לו צליל מדהים. *מה המשפט שהכי אהבתם שהארי אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? *לחשוב, לחשוב... רגע* ...לא זוכרת. *מה המשפט שהכי אהבתם שדמבלדור אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? הממ... גם לא זוכרת. *מה הייתם קונים בסמטת דיאגון? <ציינו 5 פריטים> קודם כל שרביט! גלימות (כולל גלימת היעלמות) אוח או חתול מטאטא ו... קדירה+חומרים לשיקויים. 3- נא לתאר על פי דמיונכם <לפני שראיתם את הסרס (אם ראיתם את הסרט) תכתבו איך דמיינתם את הדמות רק על פי האופי שלה!> *רון- הממ... ג'ינג'י, גבוה, שחיף קצת עם אף ארוך (אבל לא מאוד) ומלא נמשים. *דראקו- למרות שכתוב שהוא בלונדיני, דמיינתי אותו עם שיער שחור, גם קצת גבוה ורזה, לבן מאוד. *בלטריקס- אוי, לא הצלחתי לדמיין אותה... *וולדמורט- עיניים קצת מלוכסנות, צהובות, גבוה ודק, עם הבעה אכזרית. *לופין- לא כמו שהוא בסרט, זה בטוח! *ג'יימס- כמו הארי, עיניים חומות. *לילי- ג'ינג'ית קטנה (לאישה) וחמודה. *ארתור וויזלי- גבוה ורזה (כמו רון), עם קרחת עגולה באמצע הראש. *פרד וג'ורג'- כתפיים רחבות, ג'ינג'ים, פרד קצת יותר שמנמן מג'ורג'. *הרמיוני- קטנה, שיער חום בהיר מתולתל ונפוח, שמנמנה טיפה. *דמבלדור- כולם אצלי גבוהים! גם דמבלדור, דווקא לא כל כך זקן... זקן ארוך מאוד ועם מבט ילדותי קצת (שמשתנה בהמשך הספרים) *סיריוס- רזה מאוד מאוד, שיער חלק וארוך, מבט עצוב. *האמא של סיריוס- שמנה מאוד, פנים עגולים ואדומים. 4- כללי *איזה ספרים קראתם מהסדרה?- עד ה-5, מחכה ל-6 בעברית. *איזה ספר הכי אהבתם?- הממ... לא יודעת, כל ספר אני חושבת שהוא הכי טוב ואז כשאני חוזרת אחורה גם הם טובים מאוד, אבל אולי השני... *האם ראיתם אחד מהסרטים?- כן, את הראשון וחלק מהשלישי והתאכזבתי מאוד. *איזה סרט הכי אהבתם?- לא אהבתי. *ממתי אתם קוראים את הסדרה?- ממתי שהיא יצאה בערך... *איך התחלתם לקרוא את הסדרה<למה>?- לא זוכרת כבר... *איזו כריכה הכי אהבתם<של הספרים בעברית>?- של הרביעי. הארי נראה שם הכי דומה למה שדמיינתי אותו. *איזה דמות בסרטים הכי תאמה לדמיון שלכם <על פי מראה חיצוני>?- הרמיוני. *הם ראיתם את הסרט ורק אחר כך קראתם את הספר?- ממש לא! מה, זהו? =0)

WWE4ever

New member
עונה ומותשת...

1-מי שאתם מכירים מזכיר לכם את________(ע"פ מראה, התנהגות, אופי, תחביבים.. וכו') *סיריוס-ילד מהכיתה שלי שקוראים לו נדב *לופין-אני אסתבך אבל רמי *דמבלדור-אין *לוציוס -מורה לספורט ששמו איתן *וולדמורט- מורה ללשון והיסטוריה שמחשש לא אזכיר את שמה *הארי- אין *רון- אין *פרד/ג'ורג'- אין *הרמיוני-אני *נוויל-אין *לי ג'ורדן-אין *צ'ו צ'אנג-איילה *מאלפוי-אין *קראב/גויל-אין *מקגונגל-סמדר המורה ללשון *טרלוני-מלי המורה למד"ח *פומפרי-אין *פאדג'-המנהל אריאל *ארתור וויזלי-אין *סנייפ-אין *אמברידג'-כבר רשמתי את המורה הזו כוולדמורט אבל היא שילוב 2- נא לענות: *איזו דמות זכר אתם הכי אוהבים ? סיריוס כאילו דה *איזו דמות נקבה אתם הכי אוהבים? לילי פוטר *אם הייתם יודעים שבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות קיים ואתם סתם מוגלגים.. מה הייתם עושים? מתאבדים *אתם יכולים לבחור רק דמות אחת מבין הבאות לשהות איתה לבד , במי הייתם בוחרים ומה הייתם עושים איתה? סיריוס ולא למטרות של סקס אלא סתם כדי להכיר אותו באמת. *מהו הלחש/קסם הכי אהובים עליכם? אימפריוס ואציו *מה המשפט שהכי אהבתם שהארי אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>?ספוליר לספר השישי מה שהארי אמר לסנייפ בשיעור *מה המשפט שהכי אהבתם שדמבלדור אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? המשפט מהספר ה-2, שהוא אמר שהוא יעלם רק כשלא ישארו אנשים שנאמנים לו *מה הייתם קונים בסמטת דיאגון? <ציינו 5 פריטים> 1. אש מחץ 2.גלימות יקרות לנשף 3.ספר מיוחד על היסטוריה או פסיכולוגיה קסומה 4.ינשוף 5. גלידות מהבחור ההוא שסיפר להארי פלוברין משהו. 3- נא לתאר על פי דמיונכם <לפני שראיתם את הסרס (אם ראיתם את הסרט) תכתבו איך דמיינתם את הדמות רק על פי האופי שלה!> *רון- גבוה יותר *דראקו- חתיך יותר, מה קרה לו בסרט ה-3???? *בלטריקס- שער שחור עיניים אפורות כמו אמי-לי מאוונסנס *וולדמורט- אין לי מושג *לופין- שיער בהיר וארוך יותר בלי שפם!!! עדין יותר חמוד כזה *ג'יימס- שיער שחור ופרוע!!!! גבוה יותר *לילי- יותר צעירה ומתוקה כמו גווינית פאלטרו *ארתור וויזלי- שמן יותר וקירח יותר *פרד וג'ורג'- אותו דבר! *הרמיוני- שיער כמו בסרט ה-1 שיניים בולטות!!! *דמבלדור- כמו השחקן ב-2 הסרטים הראשונים *סיריוס- שיער יותר ארוך, מישהו חתיך יותר עם עיניים אפורות!!! הוציאות איזה 20 מיליון דולר ולא יכלו לשנות צבע עיניים במחשב?!? *האמא של סיריוס- לא יודעת 4- כללי *איזה ספרים קראתם מהסדרה? כולם *איזה ספר הכי אהבתם? ה-3 וה-4 *האם ראיתם אחד מהסרטים? כן *איזה סרט הכי אהבתם? ה-2 *ממתי אתם קוראים את הסדרה? שנתיים- שלוש *איך התחלתם לקרוא את הסדרה<למה>?ראיתי את הסרטים והייתי אצל דודה שלי לבד מתתי משיעמום וראיתי את הספרים ואמרתי יאללה ננסה... *איזו כריכה הכי אהבתם<של הספרים בעברית>? ה-5 *איזה דמות בסרטים הכי תאמה לדמיון שלכם <על פי מראה חיצוני>?- לוציוס *הם ראיתם את הסרט ורק אחר כך קראתם את הספר?כן

ארוך מדי, לקחתי קטע אחד. וזהו.

2- נא לענות: *איזו דמות זכר אתם הכי אוהבים ? סיריוססס חתיך שקסי שלי!! וגם ג'יימס, אולי... *איזו דמות נקבה אתם הכי אוהבים? אמ. לא יודעת. *אם הייתם יודעים שבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות קיים ואתם סתם מוגלגים.. מה הייתם עושים? אמ. חובטת עם הראש בקיר, מרביצה לעצמי עם המנורת שולחן וישנה במלונה של הכלב שלי. ורק אז אני אגלה שאני סתם סתומה ואני אלך לעשות מקלחת, להוריד את השערות הג'ינג'יות הפוציות שלו. *אתם יכולים לבחור רק דמות אחת מבין הבאות לשהות איתה לבד , במי הייתם בוחרים ומה הייתם עושים איתה? הארי סיריוס לופין דראקו דמבלדור וולדמורט זנב תולע אווו, סיריוס. מה הייתי עושה איתו לבד, בחדר סגור? אתם באמת רוצים לדעת?

הכי אהבתי את הלחש....../images/Emo58.gif

רקוסמפטרה!!!(בפיתוחו של סנייפ הבוגש ימח שמו וזכרו מעל פני האדמה - אבל עדיין יש לאמר שהלחש הזה הוא די מגניב

אלאנקה

New member
....

-מי שאתם מכירים מזכיר לכם את________(ע"פ מראה, התנהגות, אופי, תחביבים.. וכו') *סיריוס *לופין *דמבלדור *לוציוס *וולדמורט *הארי *רון *פרד/ג'ורג' *לופין *הרמיוני *נוויל *לי ג'ורדן *צ'ו צ'אנג *מאלפוי *קראב/גויל *מקגונגל *טרלוני *פומפרי *פאדג' *ארתור וויזלי *סנייפ *אמברידג' 2- נא לענות: *איזו דמות זכר אתם הכי אוהבים ? פרד או ג'ורג' *איזו דמות נקבה אתם הכי אוהבים?בלטריקס *אם הייתם יודעים שבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות קיים ואתם סתם מוגלגים.. מה הייתם עושים? לא עושים כלום! לפי התורה אסור לעשות קסמים! *אתם יכולים לבחור רק דמות אחת מבין הבאות לשהות איתה לבד , במי הייתם בוחרים ומה הייתם עושים איתה? אוי וואי ווי!!! הארי סיריוס לופין דראקו דמבלדור וולדמורט זנב תולע *מהו הלחש/קסם הכי אהובים עליכם? קרושיו *מה המשפט שהכי אהבתם שהארי אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? *מה המשפט שהכי אהבתם שדמבלדור אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? *מה הייתם קונים בסמטת דיאגון? <ציינו 5 פריטים> 3- נא לתאר על פי דמיונכם <לפני שראיתם את הסרס (אם ראיתם את הסרט) תכתבו איך דמיינתם את הדמות רק על פי האופי שלה!> *רון - עני... מנומש, ג'ינג'י מוזר... *דראקו - בלונדיני חיוור *בלטריקס - יפה(מאוד), שער שחור חלק, צעירה.... (בת כמה היא?)עם עיניים שחור-אפור *וולדמורט - חיוור - מבנה פנים של טום אבל עיניים של נחש ו"אף" של נחש וגבוה *לופין - כמו שמצויר בספר *ג'יימס -הארי בגדול *לילי - שער חום ג'ינג'י.... *ארתור וויזלי - שמן ג'ינגי *פרק וג'ורג' - חתיכים, רזים, ג'ינג'ים... *הרמיוני - שיער חום מתולתל ונפוך... *דמבלדור - זקן.... כמו מרלין וגנדלף *סיריוס - חתיך, רזה.... אבל דימיינתי בלונדיני... *האמא של סיריוס -זקנה מקומטת ומכוערת! 4- כללי *איזה ספרים קראתם מהסדרה? כולם *איזה ספר הכי אהבתם? השישי *האם ראיתם אחד מהסרטים? את כולם *איזה סרט הכי אהבתם? השלישי *ממתי אתם קוראים את הסדרה?כיתה ה.... אולי ד... *איך התחלתם לקרוא את הסדרה<למה>? אמא שלי הביאה לי לקרוא.. *איזו כריכה הכי אהבתם<של הספרים בעברית>?החמישי *איזה דמות בסרטים הכי תאמה לדמיון שלכם <על פי מראה חיצוני>? הארי *הם ראיתם את הסרט ורק אחר כך קראתם את הספר?לא

למעלה