שאלון HP

2 Mיכל

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

1-מי שאתם מכירים מזכיר לכם את________ (ע"פ מראה, התנהגות, אופי, תחביבים.. וכו')
סיריוס - מישהו מהכיתה (אופי)
דמבלדור - מורה לביולוגיה (אופי)
הארי - אח שלי (מראה)
הרמיוני - חברה (קצת באופי)
צ'ו צ'אנג - מישהי מביה"ס שסיימה שנה שעברה (קצת במראה)
מקגונגל - מורה לתנ"ך (אופי) ואחרת לתקשורת (מראה, רק חסר לה הגולגול)
טרלוני - מורה אחרת לתנ"ך (מראה), אבל רק בגלל שלא התייחסתי לתיאור שלה ב-כ-ל-ל ודמיינתי אותה כמו המורה הזאת.. 2- נא לענות:
איזו דמות זכר אתם הכי אוהבים? לופין
.
איזו דמות נקבה אתם הכי אוהבים? הרמיוני, אני חושבת. (ומקגונגל).
אם הייתם יודעים שבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות קיים ואתם סתם מוגלגים.. מה הייתם עושים? מתגנבת לשם לראות דברים מגניבים
. יש דבירם שאפשר להשתמש בהם גם בלי להיות קוסמת (מטאטא, גלימת היעלמות, שיקויים למיניהם וכו').
אתם יכולים לבחור רק דמות אחת מבין הבאות לשהות איתה לבד, במי הייתם בוחרים ומה הייתם עושים איתה? לופין והשאר שמור במערכת.
מהו הלחש/קסם הכי אהובים עליכם? פטורונוס
מה המשפט שהכי אהבתם שהארי אמר אי פעם? אין הכי, אבל ממש אהבתי את "You don't have to call me sir, professor"
מה המשפט שהכי אהבתם שדמבלדור אמר אי פעם? לא משפט, אבל הקטע שהוא הסביר להארי שגם בלי לדעת על הנבואה, בגלל הרצון לנקמה הארי היה רוצה להרוג אותו. שזה לא שהוא נאלץ להילחם מולו והעניין שהוא צריך להיות גאה בזמן הקרב (או שאת זה רק הארי הסיק?). *מה הייתם קונים בסמטת דיאגון? מטאטא, צפרדע שוקולד, ספר כלשהו, שיקוי מזל (בטח יש שם אחד) ותמונה של המסדר מהמלחמה הראשונה (אז מה אם לא מוכרים כאלה). 3- נא לתאר על פי דמיונכם <לפני שראיתם את הסרט (אם ראיתם את הסרט)> תכתבו איך דמיינתם את הדמות רק על פי האופי שלה!
בלטריקס - שיער ארוך, שחור, חלק ומפוזר, מבט משוגע ואכזר והרבה שחור סביב העיניים.
טרלוני, כי עליה יש לי מה לכתוב - צבע עור כהה, קצת שמנה, לובשת תמיד מיני שחורה וגרביונים שקופים כהים, כמה צמידים מזהב, שיער שחור אסוף וקול צרוד. 4- כללי
איזה ספרים קראתם מהסדרה? כולם
איזה ספר הכי אהבתם? גביע האש
האם ראיתם אחד מהסרטים? כן
איזה סרט הכי אהבתם? השלישי
ממתי אתם קוראים את הסדרה? כיתה ו' אולי
איך התחלתם לקרוא את הסדרה? בהתחלה ההורים הביאו לי מהספריה בגלל כל הפרסום, קראתי חצי פרק ועזבתי את הספר. אחרי שאח שלי התלהב משני הראשונים התחלתי לקרוא (שני
שלישי
ראשון, והשאר לפי הסדר).
איזו כריכה הכי אהבתם? אולי האסיר מאזקבאן
איזה דמות בסרטים הכי תאמה לדמיון שלכם? מקגונגל
הם ראיתם את הסרט ורק אחר כך קראתם את הספר?

[=]

1-מי שאתם מכירים מזכיר לכם את________(ע"פ מראה, התנהגות, אופי, תחביבים.. וכו') למען האמת אף אחד לא ממש מזכיר לי משהו שאני מכירה. 2- נא לענות: *איזו דמות זכר אתם הכי אוהבים ? פרדג'ורג'לופיןסיריוסהארירוןדמביג'יימס ועוד. *איזו דמות נקבה אתם הכי אוהבים? הרמיונילונהג'ינימולי-ליליטונקס *אם הייתם יודעים שבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות קיים ואתם סתם מוגלגים.. מה הייתם עושים? מחפשת את הארי והרמיוני ורון וכולם. *אתם יכולים לבחור רק דמות אחת מבין הבאות לשהות איתה לבד , במי הייתם בוחרים ומה הייתם עושים איתה? הארי סיריוס לופין דראקו דמבלדור וולדמורט זנב תולע אין מישו מיוחד. *מהו הלחש/קסם הכי אהובים עליכם? שכחתי איך קוראים לו
, זה שגורם לדברים לרחף. *מה המשפט שהכי אהבתם שהארי אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? לא זוכרת. ולא נראה לי שיש כזה. *מה המשפט שהכי אהבתם שדמבלדור אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? ממממ. שלאנשים עם מוח מאורגן המוות נראה כטיול ארוך. *מה הייתם קונים בסמטת דיאגון? <ציינו 5 פריטים> שרביט, ערכת גוגואים, שחמט, ספרים. 3- נא לתאר על פי דמיונכם <לפני שראיתם את הסרט (אם ראיתם את הסרט) תכתבו איך דמיינתם את הדמות רק על פי האופי שלה!> *רון- גבוה וג'ינג'י?
עם נמשים... שיער לא ארוך לא קצר. *דראקו- בלונדיני עם פרצוף מחודד ומבט רשעי כזה. *בלטריקס- האמת היא שלא דמיינתי אותה כל כך יפה כמו שהיא צריכה להראות. שיער שחור, סתמית כזאת. *וולדמורט- דמות אפלה ושחורה. *לופין- שיער חום אפור קצר, בגדים בלויים, ממש ממש לא כמו שעשו אותו בסרט. פרצוף חביב. *ג'יימס- שיער חום כהה-שחור קצת ארוך, עיניים שובבות, חיוך מתנשא, פרצוף יפה. *לילי- יפה. שיער ג'ינג'י-אדום ארוך, עיניים ירוקות. *ארתור וויזלי- ג'ינג'י קצר, גבוה ורזה, עייף. *פרד וג'ורג'- די נמוכים, קצת קצת מלאים, מנומשים, ג'ינג'ים, שיער לא ארוך לא קצר, מחייכים. *הרמיוני- שיער חום מקורזל, נפוח, מבט רציני, לא גבוהה. *דמבלדור- גבוה, זקן ושיער כסוף וארוך, משקפי חצי-עיגול, בגדים בצבעים חזקים, כחול וכסף וזהב. *סיריוס- שיער ארוך ושחור, פנים חיוורים. בתור נער, שיער שחור די קצר, יפה. *האמא של סיריוס- מכשפה זקנה. שיער אפור, גב מכופף, בגדים ישנים. 4- כללי *איזה ספרים קראתם מהסדרה? את כולם. עכשיו השישי בתהליכים. *איזה ספר הכי אהבתם? השלישי, אני חושבת. *האם ראיתם אחד מהסרטים? את כל מה שיצא. *איזה סרט הכי אהבתם? הראשון והשלישי. *ממתי אתם קוראים את הסדרה? מכיתה ב' או ג'. *איך התחלתם לקרוא את הסדרה<למה>? סבתא שלי הביאה לי ליומולדת את שני הספרים הראשונים. *איזו כריכה הכי אהבתם<של הספרים בעברית>? של הראשון, הרביעי והשישי. וקצת החמישי. *איזה דמות בסרטים הכי תאמה לדמיון שלכם <על פי מראה חיצוני>? דמבלדור. *הם ראיתם את הסרט ורק אחר כך קראתם את הספר? לא, חס וחסה:p.

2 Mיכל

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo6.gif*נזכרת בקטע../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

הכי טוב (בערך) שהיה בסרט*

אוווווווו שאלון! ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

אוהבת. |כוכב|מישהו שאני מכירה מזכיר לי את דראקו...ררר... |כוכב|זכר-סיריוס, לופין, סנייפ. נקבה-טונקס, ג'יני. |כוכב|אם הייתי יודעת שאני סתם מאגל בעולם של קוסמים סביר להניח שהייתי ממש ממש ממש מתבאסת. אתם רומזים פה למשהו? |פרצופחושד| |כוכב|בשביל להיות לבד הייתי בוחרת את סיריוס בצעירותו, ונשאיר לדימיון את מה שהייתי עושה איתו. |כוכב|קשה לבחור את הלחש או הקסם הכי אהובים עליי, אבל וינגארדיום לביוסה בהחלט שימושי. והיחיד שעולה לי עכשיו בראש. |כוכב| ורנון: אתה שוב צופה בחדשות? הארי: כן. אתה יודע, הן משתנות כל יום. |כוכב| "לאנשים עם מוח מאורגן המוות נתפס סך הכל כעוד הרפתקה." |כוכב|סתם משפט שממש אהבתי: העולם לא מתחלק לאנשים טובים ואוכלי מוות. |כוכב|הייתי קונה גלימת העלמות, עט צטט אותי בשביל לצטט כמה מהמורים שלי, שרביט כמובן, תנשמת ואיזשהו ספר. |כוכב|האמת שאת רוב הדמויות דמיינתי לפי הציור על העטיפה, ואם אני אכתוב איך תארתי אז ייצא בדיוק התיאור של הספר אז זה קצת מיותר כי אני לא יכולה להמחיש ויזואלית איך דמיינתי אותם. |כוכב|קראתי את כל הספרים. |כוכב|הכיא הבתי את השלישי והראשון. |כוכב|ראיתי את כל השלושה שיצאו עד עכשיו. שנאתי את כולם. |כוכב|קוראת את הסדרה מכיתה ה'. |כוכב|התחלתי לקרוא את הסדרה אחרי שאחותי התחילה לקרוא אותה וממש אהבה. |כוכב|הכריכה הכי אהובה עליי היא של הספר הרביעי. |כוכב|סנייפ ודמבלדור. |כוכב|קודם ספר! שאלון חביבבב...

Roonil Wazlib

New member
שאלה קטנה

העולם לא מתחלק לאנשים טובים ואוכלי מוות. אמרו את זה בספר? אני פשוט לא זוכרת ממש טוב ולדעתי אמרו את זה פה בפורום, אבל אני לא בטוחה עם זה ציטוט מהספר...

black robe

New member
../images/Emo45.gif אכן, סיריוס אומר את זה על../images/Emo63.gif

אמברידג' בספר החמישי, כשהארי מודיע לו על הכאב שהוא הרגיש בצלקת כשאמרידג' נגעה בו כשהוא עזה את העונש שלו אצלה, ואז היא אמרה לו משהו כמו: "זה כואב, נכון?" ואז הוא לא הבין למה היא התכוונה, לצלקת שכאבה לו, או ליד שכאבה לו מרוב חריטות עליה... ואז הוא אמר את זה לסיריוס, ואז הוא אמר לו שזה לא בהכרח מה שהוא חושב שזה, העולם לא מתחלק לאנשים טובים ולאוכלי-מוות, יכול להיות שזה הייה צירוף מיקרים פשוט...
וואי, אני זוכרת כל פרט כמעט מהספרים

G e o r g i a

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo39.gif../images/Emo26.gif../images/Emo62.gif../images/Emo26.gif../images/Emo74.gif

1-מי שאתם מכירים מזכיר לכם את________(ע"פ מראה, התנהגות, אופי, תחביבים.. וכו') אף אחד ממי שאני מכירה מזכיר לי אחת הדמויות. 2- נא לענות: *איזו דמות זכר אתם הכי אוהבים ?ארתור וויזלי
ווולדמורט!
*איזו דמות נקבה אתם הכי אוהבים?אם כבר אז הרמיוני. *אם הייתם יודעים שבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות קיים ואתם סתם מוגלגים.. מה הייתם עושים?
שוקעת בדיכאון עד סוף ימי חיי!!! באמת. אה! בעצם לא עד סוף ימי חיי. באיזשהו שלב הייתי יוצאת מזה ומתחתנת עם קוסם מסוקס!
*אתם יכולים לבחור רק דמות אחת מבין הבאות לשהות איתה לבד , במי הייתם בוחרים ומה הייתם עושים איתה? וולדמורט
התלבטתי בין וולדמורט לדמבלדור, אבל אל דמבלדור אני לא נמשכת מינית (חיחי), אז וויתרתי עליו. סתם שיחות חכמות לא בראש שלי כרגע. ומה הייתי עושה איתו? הייתי מלמדת אותו מה זה לאהוב!!!
*מהו הלחש/קסם הכי אהובים עליכם? אממממ..ממממ...הדבר הזה שהרמיוני עשתה למשקפיים של הארי כדי שהמים לא יפריעו לו!
*מה המשפט שהכי אהבתם שהארי אמר אי פעם? אמממ....לא ממש זוכרת. בטח משהו שהוא אמר לדאדלי. *מה המשפט שהכי אהבתם שדמבלדור אמר אי פעם? מממ...מאוד התרגשתי ממה שהוא אמר בשישי (אתם יודעים מה), אבל זה לא האהוב עלי. אני לא זוכרת מה האהוב. *מה הייתם קונים בסמטת דיאגון? <ציינו 5 פריטים>חמישה דברים מהחנות של פרד וג'ורג'! 3- נא לתאר על פי דמיונכם <לפני שראיתם את הסרס (אם ראיתם את הסרט) תכתבו איך דמיינתם את הדמות רק על פי האופי שלה!> *רון מממ....גבוה, רזה וג'ינג'י? ממש לא כמו בסרט. *דראקו אי אפשר לתאר תווי פנים ככה שתבינו. *בלטריקס גובה ממוצע כזה, רזה, שיער כהה, עור מגעיל ואפרורי. *וולדמורט לא מצליחה לדמיין אותו. *לופין אני כבר לא זוכרת..
*ג'יימס מממ גבר רגיל עם שיער שחור ושפם. *לילי ת'אמת, בלונדה. *ארתור וויזלי *פרק וג'ורג' *הרמיוני *דמבלדור *סיריוס מה שבטוח, לא דמיינתי אותו עם שיער ארוך! *האמא של סיריוס 4- כללי *איזה ספרים קראתם מהסדרה?את כל השישה. *איזה ספר הכי אהבתם?השלישי, החמישי והשישי. לא מצליחה לסדר אותם בינתיים. *האם ראיתם אחד מהסרטים?את שלושת הראשונים (לשלישי לא התכוונתי ללכת. לא יודעת למה). שנאתי אותם, כמעט נרדמתי בשלישי, ולרביעי אני לא הולכת. *איזה סרט הכי אהבתם?
*ממתי אתם קוראים את הסדרה?מכיתה ה'. קיבלתי את הספר בסוף דצמבר 99...או 98. אבל התחלתי לקרוא אותו רק בפסח :/ *איך התחלתם לקרוא את הסדרה<למה>?קיבלתי את הספר ליומולדת. האמת שהתחלתי לקרוא וההתחלה שיעממה אותי קצת. אח שלי לעומתי קרא עד הסוף ואמר שהוא ממש יפה, ורק בפסח באותה שנה, כשאמא שלי קנתה את השני, התחלתי לקרוא. *איזו כריכה הכי אהבתם<של הספרים בעברית>? את הכריכה של השלישי מאחורה.
*איזה דמות בסרטים הכי תאמה לדמיון שלכם <על פי מראה חיצוני>?המממ......אולי דמבלדור הישן? *הם ראיתם את הסרט ורק אחר כך קראתם את הספר?לא!

למעלה