שאלון HP

mjlk

New member
שאלון HP../images/Emo118.gif

1-מי שאתם מכירים מזכיר לכם את________(ע"פ מראה, התנהגות, אופי, תחביבים.. וכו') *סיריוס *לופין *דמבלדור *לוציוס *וולדמורט *הארי *רון *פרד/ג'ורג' *לופין *הרמיוני *נוויל *לי ג'ורדן *צ'ו צ'אנג *מאלפוי *קראב/גויל *מקגונגל *טרלוני *פומפרי *פאדג' *ארתור וויזלי *סנייפ *אמברידג' 2- נא לענות: *איזו דמות זכר אתם הכי אוהבים ? *איזו דמות נקבה אתם הכי אוהבים? *אם הייתם יודעים שבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות קיים ואתם סתם מוגלגים.. מה הייתם עושים? *אתם יכולים לבחור רק דמות אחת מבין הבאות לשהות איתה לבד , במי הייתם בוחרים ומה הייתם עושים איתה? הארי סיריוס לופין דראקו דמבלדור וולדמורט זנב תולע *מהו הלחש/קסם הכי אהובים עליכם? *מה המשפט שהכי אהבתם שהארי אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? *מה המשפט שהכי אהבתם שדמבלדור אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? *מה הייתם קונים בסמטת דיאגון? <ציינו 5 פריטים> 3- נא לתאר על פי דמיונכם <לפני שראיתם את הסרס (אם ראיתם את הסרט) תכתבו איך דמיינתם את הדמות רק על פי האופי שלה!> *רון *דראקו *בלטריקס *וולדמורט *לופין *ג'יימס *לילי *ארתור וויזלי *פרק וג'ורג' *הרמיוני *דמבלדור *סיריוס *האמא של סיריוס 4- כללי *איזה ספרים קראתם מהסדרה? *איזה ספר הכי אהבתם? *האם ראיתם אחד מהסרטים? *איזה סרט הכי אהבתם? *ממתי אתם קוראים את הסדרה? *איך התחלתם לקרוא את הסדרה<למה>? *איזו כריכה הכי אהבתם<של הספרים בעברית>? *איזה דמות בסרטים הכי תאמה לדמיון שלכם <על פי מראה חיצוני>? *הם ראיתם את הסרט ורק אחר כך קראתם את הספר? סוווףףף
מקווה שתהנו ותענו

ybenor

New member
עונה...הראשון אין אף אחד.. אז נוותר

1-מי שאתם מכירים מזכיר לכם את________(ע"פ מראה, התנהגות, אופי, תחביבים.. וכו') *סיריוס *לופין *דמבלדור *לוציוס *וולדמורט *הארי *רון *פרד/ג'ורג' *לופין *הרמיוני *נוויל *לי ג'ורדן *צ'ו צ'אנג *מאלפוי *קראב/גויל *מקגונגל *טרלוני *פומפרי *פאדג' *ארתור וויזלי *סנייפ *אמברידג' 2- נא לענות: *איזו דמות זכר אתם הכי אוהבים ? פרד וג'ורג',מאלפוי, רון וסיריוס *איזו דמות נקבה אתם הכי אוהבים? צ'ו צ'אנג,הרמיוני וג'יני *אם הייתם יודעים שבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות קיים ואתם סתם מוגלגים.. מה הייתם עושים? הולכת להרשם להוגוורטס חחח.. *אתם יכולים לבחור רק דמות אחת מבין הבאות לשהות איתה לבד , במי הייתם בוחרים ומה הייתם עושים איתה? הארי או דראקו והההמ ההממ חחחח הארי סיריוס לופין דראקו דמבלדור וולדמורט זנב תולע *מהו הלחש/קסם הכי אהובים עליכם? אממ נגד סוהרסן...אקספטו פטרונום חחח עם החיה שיוצאת *מה המשפט שהכי אהבתם שהארי אמר אי פעם אמממ לא יודעת חחח *מה המשפט שהכי אהבתם שדמבלדור אמר אי פעם אמממ לא יודעת..? *מה הייתם קונים בסמטת דיאגון? מטאטא, שרביט, עט שיודע את התשובות למבחן חחחח, ספר על כשפים וכאלה.. וגלימת העלמות 3- נא לתאר על פי דמיונכם <לפני שראיתם את הסרס (אם ראיתם את הסרט) תכתבו איך דמיינתם את הדמות רק על פי האופי שלה!> *רון ג'ינג'י עם מלא נמשים וכזה נחמד ועדין... *דראקו בלונדיני כזה שחיף ורשעע *בלטריקס שיער שחור דומה קצת לסיריוס ועם עיניים רעות כאלה וצעירה אבל עם קמטים *וולדמורט פרצוף כזה משולש כמו של נחש עיניים אדומות פנים לבנים ונחיריים צרים כאלה כמו של נחש וגם לשון של נחש.. וכזה גבוה ורזה אבל לא יותר מידי. *לופין שיער שחור פנים כאלה חמים וטובים, שזוף וקצת עם שרירים.. *ג'יימס שיער פרוע משקפים, שרירי ושזוף *לילי מאוד טהורה, שיער חום בהיר, עיניים ירוקות מאירות כאלה כמעט קסומה *ארתור וויזלי ג'ינג'י קצת שמן בלי נמשים ועם חיוך טוב כזה *פרד וג'ורג' ג'ינג'ים שובבים רזים וגבוהים די חתיכים ועם שיער ארוך כזה קארה ועיניים ירוקות חומות.. מאוד יפים! *הרמיוני שיער מאוד מתולתל וסבוך נמוכה שיער שלה חום ג'ינג'י וקצת שמנמנה *דמבלדור זקן מאודף זקן לבן ארוך ארוך, עיניים טובות בצבע תכלת בהיר, גבוה ועם משקפיים מוזרים. *סיריוס שיער שחור, מאוד יפה שרירי וגבוה, עיניים שחורות ושיער ארוך עד הכתפים וחלק. *האמא של סיריוס שמנה מאוד, שיער שחור וכובע כזה מפואר ובגדים מפוארים זקנה אבל בלי קמטים ומאוד מכוערת. 4- כללי *איזה ספרים קראתם מהסדרה? מהראשון עד החמישי.. שישי מחכה שיצא בעברית *איזה ספר הכי אהבתם? הרביעי והחמישי *האם ראיתם אחד מהסרטים? את כולם (עד השלישי) פערך 5 פעמים כל אחד חח *איזה סרט הכי אהבתם? השלישי *ממתי אתם קוראים את הסדרה? כתה ד או ג' (עכשיו אני בכתה ח') *איך התחלתם לקרוא את הסדרה? לא זוכרת.. נראה לי פשוט קנינו את הספר אחרי ששמענו שהוא טוב.. *איזו כריכה הכי אהבתם<של הספרים בעברית>? חמישי מיסתורי כזה *איזה דמות בסרטים הכי תאמה לדמיון שלכם? פרד וג'ורג, הארי, מאלפוי, הרמיוני ורון *הם ראיתם את הסרט ורק אחר כך קראתם את הספר? לא זה דפוק ככה..

mjlk

New member
אני אתחיל ../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

1-מי שאתם מכירים מזכיר לכם את________(ע"פ מראה, התנהגות, אופי, תחביבים.. וכו') *סיריוס - אח שלי הקטן - רון... הוא עם שיער שחור ועיניים כחולות והוא אוהב מאוד לעשות בלאגן
*לופין - לא מכירה
*דמבלדור - לא מכירה
*לוציוס - לא מכירה
*וולדמורט - לא מכירה
*הארי - לא מכירה
*רון - לא מכירה
*פרד/ג'ורג' - לא מכירה
*לופין <חיחי כבר היה> *הרמיוני - יש לי ילדה חרשנית בכיתה... עם שיער חום מנופח *נוויל - טוב.. יש הרבה מכוערים שאני מכירה...
*לי ג'ורדן - לא מכירה
*צ'ו צ'אנג - יש לי ילדה בכיתה.. יש לה עיניים מלוכסנות היא רוסיה (
), בקיצור.. היא בכיינית רצח... *מאלפוי - לא מכירה
*קראב/גויל - השכבה שלי מלאה בכאלה...
*מקגונגל - הסגנית מנהלת שאצלנו מזכירה אותה כל כך! ההתנהגות ואיך שהיא נראית. *טרלוני - חחחח יועצת בית הספר - מגי - אותה ברברנית מטורללת שלובשת בגדים שיצאו מהאופנה לפני יובל. *פומפרי - יש לנו אחות בקופת חולים, ממש חמודה ופותרת כל בעיה... כמעט כמו פומפרי
*פאדג' - לא מכירה
*ארתור וויזלי - לא מכירה
*סנייפ - לא מכירה
*אמברידג' - לא מכירה
2- נא לענות: *איזו דמות זכר אתם הכי אוהבים ? סיריוס
*איזו דמות נקבה אתם הכי אוהבים? אין לי דמות מועדפת *אם הייתם יודעים שבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות קיים ואתם סתם מוגלגים.. מה הייתם עושים? הייתי בוכה! הייתי הולכת לדמבלדור ואומרת לו שיעשה בדיקת דם ואז יזריקו את השם שלו לדם שלי.. וככה יהיה לי דם קוסמים ואני אהפוך להיות קוסמת
*אתם יכולים לבחור רק דמות אחת מבין הבאות לשהות איתה לבד , במי הייתם בוחרים ומה הייתם עושים איתה? הארי סיריוס - אפשר לנחש
לופין דראקו דמבלדור וולדמורט זנב תולע *מהו הלחש/קסם הכי אהובים עליכם? פטריפיקוס טוטאלוס.. חיחי
כל מי שמעצבן אותי יחטוף נעילה מלאה של הגוף ואני אשפוך עליו לבבות דרקונים מהולים במי צלופחים מתים. מוהאהאהאהאה *מה המשפט שהכי אהבתם שהארי אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? אין לי מושג...
*מה המשפט שהכי אהבתם שדמבלדור אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? אין מועדף.. או שאני פשוט לא זוכרת.. אבל כשהוא אומר משפט חכם שרק הוא מבין וצריך לשבת עליו ולפענח את זה שנה... כאלה אני אוהבת
*מה הייתם קונים בסמטת דיאגון? <ציינו 5 פריטים> שרביט מטאטא ינשופית שקית פעלולים מזונקו שיקוי אמת <נו איך הוא נקרא? ויסטרום?
> 3- נא לתאר על פי דמיונכם <לפני שראיתם את הסרס (אם ראיתם את הסרט) תכתבו איך דמיינתם את הדמות רק על פי האופי שלה!> *רון - גי'נג'י... *דראקו - בלונדיני שווה עם עיניים אפורות- גררר
*בלטריקס - שיער שחור, יפה כזאת, עם עיניים ירוקות, וגוף יפה *וולדמורט - כמו נחש *לופין - חתיך כזה יפה, עם שיער חום ועיניים דבש. *ג'יימס - כמו הארי *לילי - ג'ינג'ית עם עיניים ירוקות? *ארתור וויזלי &

mjlk

New member
ההמשך../images/Emo118.gif משום מה זה שלח לי חצי

*ארתור וויזלי - רזה עם קרחת, אבל גבות ג'ינג'יות.. מחייך כל הזמן *פרד וג'ורג' - שני ג'ינג'ים קרועים. האמת שדימיינתי אותם שמנים פעם.. *הרמיוני - שיער חום מטורלל? *דמבלדור - ז=ק=ן *סיריוס - ח=ת=י=ך ש==ו==ו==ה! עור שחום, עיניים כחולות, שיער שחור נשפךךך גרר וואף וואף -
*האמא של סיריוס - זקנה עם עיניים כחולות ושיער שחור. 4- כללי *איזה ספרים קראתם מהסדרה? כולם.. קוראת עכשיו את השישי באנגלית *איזה ספר הכי אהבתם? את החמישי *האם ראיתם אחד מהסרטים? כולם *איזה סרט הכי אהבתם? השלישי *ממתי אתם קוראים את הסדרה? בערך מגיל ... 10 ככה... *איך התחלתם לקרוא את הסדרה<למה>? טוב.. אז ככה. דודה שלי קנתה לאחותי במתנה את הספר "הארי פוטר" ואני צחקתי על אחותי 'איכההה הארי פוטר? סתם קוסם מטורלל' הייתי גונבת לה את הספר ומחביאה. כשהיא קיבלה גם את השני גם אותו הייתי מחביאה. עד שיום אחג היא אמרה לי 'לב, רוצה אני אקרא לך את הספר ותראי על מה אני מדברת?' אז היא הקריאה לי את הפרק הראשון של הספר השני <לא יודעת איפה היה הראשון. ונדלקתי.. ואז קראתי את השני.. ואז מצאנו את הראשון וקראתי את הראשון.. ואז את השלישי. ואחר כך לא תנחשו בחיים אבל קראתי אחרי השישי את הרביעי ואחר כך את ה....? חמישי!! כל הכבוד! ועכשיו אני *קוראת* את השישי
*איזו כריכה הכי אהבתם<של הספרים בעברית>? אממ בנתיים את הכיכה של החמישי.. הכי יפה בנתיים <לא יודעת בקשר לשישי אולי ישנו את הכריכה בגירסא העברית> *איזה דמות בסרטים הכי תאמה לדמיון שלכם <על פי מראה חיצוני>? הארי - היחיד שתיארתי כמו שצריך. בגלל שהתחלתי לקרוא מהשני.. דמיינתי את דמבלדור עם בלורית שחורה, שפם קטנטן וחליפה שחורה.. והפלא ופלא ככה תיארתי גם את לוציוס וגם את פאדג'
. עד שקראתי את כל הספרים כמו שצריך.. או יותר נכון אחרי שאחותי כמעט הרביצה לי שעל זה ש'לא ככה דמבלדור נראה!'<כי סיפרי לה איך דמיינתי אותו>
*הם ראיתם את הסרט ורק אחר כך קראתם את הספר? לא... קודם הספרים אחר כך הסרט.

mjlk

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif שיהיה...

D o o S h a

New member
עונע. חוץ מהחלק הראשון

ששם אין לי אף אחד שאני יכולה לחשוב עליו כרגע... 2- נא לענות: *איזו דמות זכר אתם הכי אוהבים ? סיריוסס *איזו דמות נקבה אתם הכי אוהבים? הרמיוני *אם הייתם יודעים שבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות קיים ואתם סתם מוגלגים.. מה הייתם עושים? כלום.
*אתם יכולים לבחור רק דמות אחת מבין הבאות לשהות איתה לבד , במי הייתם בוחרים ומה הייתם עושים איתה? אעאעאע עם סיריוס!! מה הייתי עושה איתו? לא נשמע טוב
*מהו הלחש/קסם הכי אהובים עליכם? יאללה לא'ידעת... *מה המשפט שהכי אהבתם שהארי אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? ממ.. היו כמה. לא זוכרת אוץם ממש עכשיו *מה המשפט שהכי אהבתם שדמבלדור אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? *מה הייתם קונים בסמטת דיאגון? <ציינו 5 פריטים> שרביט. ינשוף. חומרים לשיקויים. גלימות. מטאטאאא 3- נא לתאר על פי דמיונכם <לפני שראיתם את הסרס (אם ראיתם את הסרט) תכתבו איך דמיינתם את הדמות רק על פי האופי שלה!> *רון- חח למרות שהוא ג'ינג'י דמיינתי אותו נמוך, עם שיער חום- כמו רון אחד שפעם הכרתי.
*דראקו- תיארתי אותו די דשומה לסרט *בלטריקס- ממ.. לא זוכרת
*וולדמורט- כבר לא זוכרת כי ראיתי ת'סרט *לופין- מה שאני זוכרת שדמיינתי אותו ממש שונה מהסרט. אבל ממש. *ג'יימס- דומה להארי *לילי- לא זוכרת *ארתור וויזלי- שונה מהסרט. *פרק וג'ורג'- די דומה לסרט *הרמיוני- דומה לסרט *דמבלדור- דומה לסרט *סיריוס- ממש ממש שונה מהסרט *האמא של סיריוס- לא יודעת איך להסביר... את כולם אני כבר לא זוכר איך דמיינתי כי ראיתי את הסרטים... 4- כללי *איזה ספרים קראתם מהסדרה? כולםםםםםםםם (חוץ מהשישי) איזה 5000 פעם כל אחדד *איזה ספר הכי אהבתם? 5 *האם ראיתם אחד מהסרטים? כולם *איזה סרט הכי אהבתם? 3 *ממתי אתם קוראים את הסדרה? ממתי שהיא יצאה *איך התחלתם לקרוא את הסדרה<למה>? כי אמא שלי אמרה שזה ספר יפה, והמליצה לי עליו *איזו כריכה הכי אהבתם<של הספרים בעברית>? שניה אני יבדוק--עאעאעא 5! *איזה דמות בסרטים הכי תאמה לדמיון שלכם <על פי מראה חיצוני>? הארי. *הם ראיתם את הסרט ורק אחר כך קראתם את הספר? לא

Roonil Wazlib

New member
אני עונה!

-מי שאתם מכירים מזכיר לכם את________(ע"פ מראה, התנהגות, אופי, תחביבים.. וכו') *סיריוס *לופין- אני *דמבלדור- גנדלף אבל אותו אני לא מכירה, אז המורה שלי בכתה ה- היא תמיד עזרה לתלמידים והיתה ממש טובה אליהם. *לוציוס - *וולדמורט- *הארי- *רון- דניס- ילד גבוהה, וג'ינג'י *פרד/ג'ורג'- ביחד הם קצת מזכירים לי את רעות ונעם- שתי חברות שלי, שובבות אבל חכמות. *הרמיוני- אני *נוויל- קופר- ילד חמוד אבל לא מאוד חכם *לי ג'ורדן- *צ'ו צ'אנג- צינור ההשקיה שבחצר שלי *מאלפוי- סמדר, אם היא היתה בשכבה שלי. היא המורה לערבית והיא נהנית מלהעניש תלמידים. *קראב/גויל- ירדן- ילד שמן, עיניים קטנות, אידיוט כמו בלטה, ומגעיל. *מקגונגל *טרלוני- *פומפרי *פאדג'-אין הרבה אנשים כאלה- פאג' הוא סתם בן אדם. כל מי שלא חכם יותר, לא יפה יותר ולא עשיר יותר מהאחרים. *ארתור וויזלי- *סנייפ- נגה- ילדה בוגדנית וחלקלקה *אמברידג'- הקרפדה שהיתה בשירותים בטיול השנתי של ו. 2- נא לענות: *איזו דמות זכר אתם הכי אוהבים ? סיריוס *איזו דמות נקבה אתם הכי אוהבים? הרמיוני *אם הייתם יודעים שבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות קיים ואתם סתם מוגלגים.. מה הייתם עושים? מתאכזבים, אבל לא נורא, זה עובר. בכל מקרה, אני יודעת שזה לא יקרה כי אם היה כזה בית ספר אני הייתי קוסמת...:p *אתם יכולים לבחור רק דמות אחת מבין הבאות לשהות איתה לבד , במי הייתם בוחרים ומה הייתם עושים איתה? לופין- הייתי מדברת איתו, לומדת איתו, קוראת איתו, לא יודעת...מה שאנשים עושים עם מי שדומה להם (בתכונות) *מהו הלחש/קסם הכי אהובים עליכם? אלוהמורה *מה המשפט שהכי אהבתם שהארי אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? יש המון! *
מה המשפט שהכי אהבתם שדמבלדור אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? לא זוכרת בדיוק. בספר השישי משהו כמו "אני לא דואג כי אני איתך" או משהו כזה *מה הייתם קונים בסמטת דיאגון? <ציינו 5 פריטים> *ספרים *שרביט *מטאטא *ממתקים של קוסמים *גובלין! 3- נא לתאר על פי דמיונכם <לפני שראיתם את הסרט (אם ראיתם את הסרט) תכתבו איך דמיינתם את הדמות רק על פי האופי שלה!> *רון-קשה לי לתאר אותו לא לפי הסרט כשאני לא קוראת את הספר כרגע. *דראקו- פרצוף עגול, בלונדיני רגיל, חיוור אבל עם ניצוץ של רוע בעיניים, שרואים שהוא מסוגל להרע לאנשים. *בלטריקס- יפה, שיער ועיניים שחורים כההים, עור כהה. *וולדמורט- לבן עיניים אדומות, אולי חסרות אישונים, גבוה. *לופין- רזה בצורה לא ממש בריאה כזו, נראה עייף, שיער חום קצר, אבל לא ממש קצר. *ג'יימס- כמו הארי *לילי- ג'ינג'ית יפה וחתיכה, שיער חלק וגולש, עיניים ירוקות יפות. רואים עליה שהיא נחמדה- עיניים רחמניות כאלה עם ניצוץ של נערה סקרנית וחכמה. *ארתור וויזלי- ג'ינג'י עם הבאה דבילית על הפרצוף *פרד וג'ורג' - שובבים ג'ינג'ים עם שיער פרוע וחיוך זדוני בצורה טובה. *הרמיוני- שיער חום נפוח מאוד ומתולתל. זה הדבר הכי בולט בה. מוזר שעד שהורידו אותם לא דמינתי את השיניים הבולטות. *דמבלדור- ??? *סיריוס- שיער ארוך עד הכתפיים, פנים יפים וחלקים (זה לפני אזקבן), וחיוך שובב. *האמא של סיריוס-??? 4- כללי *איזה ספרים קראתם מהסדרה?- כולם חוץ מהשביעי *איזה ספר הכי אהבתם?- השלישי *האם ראיתם אחד מהסרטים? - את שלושתם *איזה סרט הכי אהבתם?- אף אחד *ממתי אתם קוראים את הסדרה?- כתה ג' *איך התחלתם לקרוא את הסדרה<למה>? - אח שלי המליץ לי *איזו כריכה הכי אהבתם<של הספרים בעברית>? - את השישי *איזה דמות בסרטים הכי תאמה לדמיון שלכם <על פי מראה חיצוני>?- בסרטים? הרמיוני *הם ראיתם את הסרט ורק אחר כך קראתם את הספר? לא. קודם הספר

המ. אני חייבת להגיב לזה.

*צ'ו צ'אנג- צינור ההשקיה שבחצר שלי אהבתי
אני ונעם?!?! שובבות?!?! חצופה. ומאלפוי וסמדר? פחחחח. מאלפוי לבן ובריטי, סמדר שחורה וערביה. או שסתם יש לה בגנים ובשם משפחה ערביוּת.....

Icey fire

New member
עונה ../images/Emo109.gif

אני חדשה, אגב
גם אני מדלגת על החלק הראשון. 2- נא לענות: *איזו דמות זכר אתם הכי אוהבים ? דראקו *איזו דמות נקבה אתם הכי אוהבים? אני לא חושבת שיש.. אולי ג'יני, אבל של הספרים הראשונים.. *אם הייתם יודעים שבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות קיים ואתם סתם מוגלגים.. מה הייתם עושים? הייתי ממש מתעצבנת. זה לא הוגן. לא רוצה להיות סתם מוגלגית חח
*אתם יכולים לבחור רק דמות אחת מבין הבאות לשהות איתה לבד , במי הייתם בוחרים ומה הייתם עושים איתה? הארי סיריוס לופין דראקו
ומה שהייתי עושה איתו זה ענייני הפרטי
דמבלדור וולדמורט זנב תולע *מהו הלחש/קסם הכי אהובים עליכם? הממ. הרבה. אולי אקספליארמוס, פשוט כי אני אוהבת את הצליל של זה חח. *מה המשפט שהכי אהבתם שהארי אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? אני לא כל כך זוכרת.. *מה המשפט שהכי אהבתם שדמבלדור אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? -- *מה הייתם קונים בסמטת דיאגון? <ציינו 5 פריטים> 3- נא לתאר על פי דמיונכם <לפני שראיתם את הסרס (אם ראיתם את הסרט) תכתבו איך דמיינתם את הדמות רק על פי האופי שלה!> *רון- גבוה, ג'ינג'י, מנומש, מאוד רזה. נו כמו שהוא מתואר בספרים P: *דראקו- בלונדיני (מן הסתם), פנים חדות וקרות כאלה, הבעה מרושעת. גבוה. מאוד רזה. *בלטריקס- שיער שחור ארוך, פנים עגולות, מבט קר כזה. *וולדמורט- נו, נחשי כזה, כמו שהוא מתואר בספרים *לופין- האמת שאני ממש לא זוכרת. דמיינתי אותו שונה לגמרי מהדמות בסרט, אבל מאז שראיתי את הסרט פשוט נמחק לי מהזיכרון הדמיון שלו ): *ג'יימס- רזה, משקפיים.. נו כמו הארי P: *לילי- גובה ממוצע, רזה, שיער חום (כן. לא אכפת לי שהוא אדום. אני דימיינתי חום וזהו!) פנים עגולות יפות כאלה :] *ארתור וויזלי- כמו לופין, אני פשוט לא זוכרת.. *פרק וג'ורג'- גובה ממוצע, רזים עם מבנה רחב, שיער ג'ינג'י, נמשים, מבט ממזרי. *הרמיוני- שיער נפוח חום, פנים קטנות כאלה, רזה. לא יפה במיוחד אבל חמודה בצורה מסוימת. *דמבלדור- דמיינתי אותו כמו השחקן ששיחק אותו בסרט השני, כמעט בדיוק. *סיריוס- האמת שעד הספר החמישי דמיינתי אותו די מכוער, עד שהתחלתי לקרוא פיקים ולראות פאנארטים.. זה נורא מוזר, אני די היחידה ביקום שלא דמינה אותו חתיך
*האמא של סיריוס- אישה גדולה, אצילית כזאת, פנים קשות. 4- כללי *איזה ספרים קראתם מהסדרה? 1-6 *איזה ספר הכי אהבתם? החמישי אני חושבת *האם ראיתם אחד מהסרטים? את כולם *איזה סרט הכי אהבתם? אף אחד *ממתי אתם קוראים את הסדרה? כיתה ג' או ד'
*איך התחלתם לקרוא את הסדרה<למה>? אמא שלי נתנה לי את הספר הראשון ואמרה שאולי אני אוהב אותו, והתמכרתי *איזו כריכה הכי אהבתם<של הספרים בעברית>? של הרביעי *איזה דמות בסרטים הכי תאמה לדמיון שלכם <על פי מראה חיצוני>? לא יודעת, אולי האגריד *הם ראיתם את הסרט ורק אחר כך קראתם את הספר? לא

אני!

1-מי שאתם מכירים מזכיר לכם את________(ע"פ מראה, התנהגות, אופי, תחביבים.. וכו') *סיריוס- הלואי שהיה מישהו שמזכיר אותו
*לופין- אבא שלי.. הוא אמנם לא אדם זאב אבל הוא.. לופיני כזה
*דמבלדור- המנהלת שלי ביסודי (לא היה לה זקן וזה.. היא פשוט דומה לו בהתנהגות ובאינטילגנציה
) *לוציוס- הממ עומרי שרון? קרוב לשלטון. *וולדמורט- תמיד עולה בקונוטציה עם היטלר.. גם בגלל "תורת הגזע" (דם טהור וכל החרטא) והדעות.. והטרור שהוא משליט. *הארי- אפחד. *רון- אפחד. *פרד/ג'ורג'- אפחד. *הרמיוני- בקטע של הלימודים- אותי- יש לי שיער חום די נפוח, והייתי חרשנית בבצפר (כשהייתי בבצפר
). אבל בקטע של השיקול דעת- ממש לא. הרבה פעמים אני פועלת על פי האינסטינקט של הרגע. *נוויל- ילד שהיה לי בכיתה, שהיה מסכן כזה- לא הלך לו בלימודים ולא ממש היו לו חברים. *לי ג'ורדן- ידיד שלי שגם היו לו פעם רסטות, והוא גם ממש מצחיק
*צ'ו צ'אנג- ילדה מהשכבה שלי- שיער שחור חלק ביותר, ובכיינית פול. *מאלפוי- ילד שהכרתי פעם. אבא שלו מדען או משו ומכיר את כל העולם, וכמובן מגיע לו הכל. *קראב/גויל- שני ילדים שהיו לי בשכבה חחח.. הם לא היו אלימים- הם סתם היו מושפעים ומטומטמים. *מקגונגל- וייס פרינסיפל בבצפר :) - הוגנת, אבל אף אחד לא היה רוצה להסתבך איתה. *טרלוני- אפחת. *פומפרי- אפחת. *פאדג'- ביבי
*ארתור וויזלי- אפחד. *סנייפ- המורה שלי לפיזיקה- היא הייתה בת, אבל היא הייתה כ"כ קפדנית! הכל חייב להיות מושלם, וכמובן התייחסה למקצוע שלה ככליל השלמות והדיוק, וברגע שמישהו לא מצא חן בעיניה- חבל לו
*אמברידג'- למזלי, אף אחת. 2- נא לענות: *איזו דמות זכר אתם הכי אוהבים ? סריוס
*איזו דמות נקבה אתם הכי אוהבים? ג'יני כזאת כלה :) *אם הייתם יודעים שבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות קיים ואתם סתם מוגלגים.. מה הייתם עושים? וואי הייתי הכי מתבאסת בעולם! הייתי שולחת מכתב בהול ל"שצף קצף" או איך שלא קראו לזה- הדבר הזה שמלמד סקיבים דברים
*אתם יכולים לבחור רק דמות אחת מבין הבאות לשהות איתה לבד , במי הייתם בוחרים ומה הייתם עושים איתה? סיריוס!! בוהה בו. ואח"כ נראה כבר...
*מהו הלחש/קסם הכי אהובים עליכם? אציו *מה המשפט שהכי אהבתם שהארי אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? משהו במהלך הריב עם צ'ו.. וואי יש המון דברים שהצחיקו אותי שהוא אמר :) *מה המשפט שהכי אהבתם שדמבלדור אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? משהו כמו "הבחירות של הבן אדם עושות את מי שהוא"... *מה הייתם קונים בסמטת דיאגון? <ציינו 5 פריטים> 1. מטאטא!! 2. שרביט. 3. ינשוף. 4. משו מהחנות של הוויזלים. 5. גלידה ענקית מהחנות של פורטסקיו (לפני..
) 3- נא לתאר על פי דמיונכם <לפני שראיתם את הסרס (אם ראיתם את הסרט) תכתבו איך דמיינתם את הדמות רק על פי האופי שלה!> *רון- ג'ינג'י (דהה) עם המון נמשים. *דראקו- אם ראיתם פעם פוקימון- אז בדיוק כמו גרי רק עם שיער בלונדיני (נוו כשקראתי את זה הייתה את הפוקימאניה הזאת). *בלטריקס- שער שחור, פנים רפויות, עייפות.. *וולדמורט- פנים לבנות עם שתי חורים במקום אף ועיניים אדומות ביותר. *לופין- שיער די ארוך, אפור, קצת קמטים. *ג'יימס- כמו הארי, רק עיניים חומות. *לילי- יפה ביותר, עיניים ירוקות וג'ינג'ית. *ארתור וויזלי- קירח, ג'ינג'י בקצת השערות שנשארו לו, לבן.. *פרד וג'ורג'- ג'ינג'ים עם נמשים חח *הרמיוני- שיער חום מתולתל נפוח ביותר, שיניים בולטות. *דמבלדור- כמו גנדלף
*סיריוס- שיער שחור חלק יחסית אבל עם הרבה קשרים, פנים עייפות (כמו בלטריקס) *האמא של סיריוס- כמו בלטריקס רק זקנה בהרבה. 4- כללי *איזה ספרים קראתם מהסדרה?- כולם חוץ מהשביעי :) *איזה ספר הכי אהבתם?- החמישי! *האם ראיתם אחד מהסרטים? כן, לצערי- את כולם (הסקרנות) ומכולם התאכזבתי. *איזה סרט הכי אהבתם? אף אחד. *ממתי אתם קוראים את הסדרה? ממזמן חח.. כיתה ז' בערך (בשבילי זה לפני 6 שנים) *איך התחלתם לקרוא את הסדרה<למה>? אמא שלי הביאה לי ספר ואמרה לי שנראה לה שאני יאהב אותו. היא צדקה
*איזו כריכה הכי אהבתם<של הספרים בעברית>? הממ לא יודעת.. *איזה דמות בסרטים הכי תאמה לדמיון שלכם <על פי מראה חיצוני>? הארי. *הם ראיתם את הסרט ורק אחר כך קראתם את הספר? לאאאא

Roonil Wazlib

New member
ואו!

"וולדמורט- תמיד עולה בקונוטציה עם היטלר.. גם בגלל "תורת הגזע" (דם טהור וכל החרטא) והדעות.. והטרור שהוא משליט" אני קישרתי בינהם כי היטלר דגל בתורת הגזע אבל לא היה בלונדיני עם עיניים כחולות ו- וולדי דגל באנטי-מוגל אבל היה חצי בן מוגלים בעצמו

נכון!

הם ממש דומים בדעות וברקע שלהם! שתי התורות שלהם לא חלות על עצמם.. לא חשבתי על זה! הרבה דברים בספרים מזכירים לי דברים שקרו\עדיין קורים בעולם שלנו. במיוחד בקטעים עם משרד הקסמים וכל הפוליטיקות. וגם הקטע עם וולדמורט והיטלר..

yvirus

New member
אני אני!

2- נא לענות: *איזו דמות זכר אתם הכי אוהבים ? דמבלדור *איזו דמות נקבה אתם הכי אוהבים? לונה המג'נונה *אם הייתם יודעים שבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות קיים ואתם סתם מוגלגים.. מה הייתם עושים? מקנא. בכל מקרה האנגלית שלי קלוקלת *אתם יכולים לבחור רק דמות אחת מבין הבאות לשהות איתה לבד , במי הייתם בוחרים ומה הייתם עושים איתה? הארי סיריוס לופין
משוחחים עד השעות הקטנות של הלילה
דראקו דמבלדור וולדמורט זנב תולע *מהו הלחש/קסם הכי אהובים עליכם? וינגרדיום לביוסה, או הזה שמגביר את הקול *מה המשפט שהכי אהבתם שהארי אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? לוידע (וואו הוא באמת אמר את זה! בניסוח הזה! לא זוכר מתי...) *מה המשפט שהכי אהבתם שדמבלדור אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? "לאנשים עם מוח מאורגן, המוות נתפש בסה"כ כעוד הרפתקאה גדולה" *מה הייתם קונים בסמטת דיאגון? <ציינו 5 פריטים> מלשינוסקופ, שרביט, ועוד המון דברים מגניבים 3- הרשו לי לדלג 4- כללי *איזה ספרים קראתם מהסדרה? 1-5 *איזה ספר הכי אהבתם?1,5 *האם ראיתם אחד מהסרטים? הראשון *איזה סרט הכי אהבתם? שנאתי את כולם (כלומר, רק את הראשון) *ממתי אתם קוראים את הסדרה? מזמן... *איך התחלתם לקרוא את הסדרה<למה>? אבא שלי המליץ, בכלל לפני שהוא נהיה מפורסם כזה... *איזו כריכה הכי אהבתם<של הספרים בעברית>? 4 *איזה דמות בסרטים הכי תאמה לדמיון שלכם <על פי מראה חיצוני>? הארי *הם ראיתם את הסרט ורק אחר כך קראתם את הספר? חס-וחסה מה השעמום עושה לאנשים...

שאלונים! ../images/Emo23.gif

חלק ראשון אתם גם ככה לא מכירים אנשים שאני מכירה אז נוותר.
2- נא לענות: *זכר - סיריוס וסנייפ. *נקבה - הרמיוני *אם הייתם יודעים שבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות קיים ואתם סתם מוגלגים.. מה הייתם עושים? פורצת לשם. מוהאהא, מי בא? *אתם יכולים לבחור רק דמות אחת מבין הבאות לשהות איתה לבד , במי הייתם בוחרים ומה הייתם עושים איתה? סיריוס, אונס. *מהו הלחש/קסם הכי אהובים עליכם? אציו *מה המשפט שהכי אהבתם שהארי אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? *מה המשפט שהכי אהבתם שדמבלדור אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? - אני אענה בעוד הודעה על שתי השאלות האלו כדי לא לדחוף ספויילרים. *מה הייתם קונים בסמטת דיאגון? <ציינו 5 פריטים> 1 - מטאטא 2 - שרביט 3 - ספר כשפים עצבני 4 - ערכת שיקויים 5 - ינשוף 3- נא לתאר על פי דמיונכם <לפני שראיתם את הסרס (אם ראיתם את הסרט) תכתבו איך דמיינתם את הדמות רק על פי האופי שלה!> *רון - הוא נראה כמו ידיד ג'ינג'י שלי. *בלטריקס אוקי, אם יש אנשים שראו בובה פראית בזמנו - יש שם אחת עם תלתלים שחורים, אז.. היא. *לופין - חח כמו המורה שלי למתמטיקה. *דראקו, דמבלדור, ג'יימס, לילי, ארתור וויזלי, פרד וג'ורג' - לא משהו מיוחד. *הרמיוני - אותי *סיריוס - מממש לא כמו בסרט. יותר כמו אראגרון משרה"ט. *האמא של סיריוס - לא דמיינתי
אני מעדיפה לשכוח מקיומה.
4- כללי *איזה ספרים קראתם מהסדרה? כולם *איזה ספר הכי אהבתם? חמישי *האם ראיתם אחד מהסרטים? כולם *איזה סרט הכי אהבתם? שלישי
[כע אני מקורית]
*ממתי אתם קוראים את הסדרה? מלפני 5 שנים *איך התחלתם לקרוא את הסדרה<למה>? וואי, עניתי על זה כ"כ הרבה פעמים
מממ, הייתי אצל חברה שלי והיא שיחקה במחשב ושיעממה לי את החיים, אז חיטטתי לה בספרים ומצאתי את הראשון - התחלתי לקרוא ומאז.. היסטוריה
*איזו כריכה הכי אהבתם<של הספרים בעברית>? שלישי. והשישי. *איזה דמות בסרטים הכי תאמה לדמיון שלכם <על פי מראה חיצוני>? דמבי הראשון וסנייפ. בכלל אני מתה על אלן ריקמן. *האם ראיתם את הסרט ורק אחר כך קראתם את הספר?לא

../images/Emo58.gif

*מה המשפט שהכי אהבתם שהארי אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? *מה המשפט שהכי אהבתם שדמבלדור אמר אי פעם <אם יש ספוילרים נא להזהיר>? הקטע הזה שהארי אומר לדמבי במערה לא לדאוג, ודמבי אומר לו שהוא לא דואג כי הוא איתו. והקטע שהארי אומר לשר שהוא דמבלדור'ס מן טרו אנד טרו
אח זה קטע כזה יפה!

2 Mיכל

New member
כן, גמני ממש אהבתי אותם../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

טרו אנד טרו

למעלה