שאלון GSR :)

שאלון GSR :)

1. דרגו 5 סצנות GSR שלדעתכם הכי משמעותיות וא\ו שהכי אהבתם, אפר גם מעונה 7, ואם אתם רוצים או ששכחתם כמה סצינות שהיו בעונות קודמות אז תיעזרו בשרשור הלא מסויים "שרה וגריסום - סיפור אהבה בתמונות": http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1455&msgid=70022889 2. האם אתם חושבים שמצב כמו שהוא בין שרה לגריסום היה אפשרי אם הייתה מישהי אחרת במקום שרה? 3.האם אתם חושבים שמצב כמו שהוא בין שרה לגריסום היה אפשרי אם היה מישהו אחרת במקום גריסום? 4. אם חס וחלילה מישהו מהם ימות\יעזוב, מי לדעתכם יגיב בצורה קשה יותר, גריסום או שרה? 5. במידה ומישהו מהם ימות\יעזוב איך אתם תגיבו? 6. האם ללא GSR אתם תקדישו לסדרה (LV) את אותה החשיבות כמו שאתם מקדישים אכשיו? 7. מבחינת כל הזוגות הטלוויזיוניים שאתם הכי אוהבים, איפה הייתם שמים את גריסום ושרה (לפני\אחרי מי)? 8. האם אתם חושבים שיש מספיק סצינות של GSR, או שצריך שבכל פרק יהייו יותר? 9. אילו עוד התפתחויות הייתם רוצים לראות בין שרה לגריסום? 10. איזו עונה לדעתכם כללה את סצינת הGSR הכי משמעותיות\אהובות? 11. האם לדעתכם יש סצינת GSR מיותרת, שאפשר היה בלעדיה? אם כן, אז כמובן שתציינו איזו...

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gifבלתי אפשרי

סצינות: המיטה ב6X24 why do you think I moved to vegas מ עונה 5 snakes .pin me down מאינויסיבול אוידנס עונה 4 . השיחה בבית nesting dolls . שרה מותקפת comitted זה לא מדורג ויש עוד המון להחליף את ויליאם וג'ורג'ה? אי אפשר.. כל אחד מהם יתפרק אם השני ימות, איזו שאלה ללא GSR לא אראה את הסדרה הם הזוג הטלביזיוני הכי הכי צריך יותר סצינות של GSR, אבל בקטנה , מרומזות כאלו כמו שהתרגלנו התפתחויות? הייתי אומרת חתונה וילד אבל זה בנאלי מדי ויש לי הרגשה שלא יכתבו סצינות כאלה, סתם הייתי רוצה שהם יהיו זוג ידוע כל העונות:4,5,6,7 מיותרת? יש סצינה מעונה 2 או 3, שמתברר לגריס' ששרה יוצאת עם האנק והוא לא מקבל את זה כ"כ טוב.. הייתי מוחקת

המממ

מסכים איתך לגבי שלא צריך "לחתן" אותם, זה פשוט לא נחוץ, וסם יהרוס, זה יוריד מהמיוחדות שלהם, "יינרמל" אותם, כמו שפלי אמרה פה באחד הדיונים הקודמים עליהם... וגם מסכים לגבי זה שהסצינות צריכות להישאר כמו שהן, מרומזות. אגב, אם אתם רוצים אז תדרגו 10 סצינות אהובות\משמעותיות, כי 5 זה באמת קשה מדי.

DeepThoughts

New member
כן יש כ"כ הרבה להוסיף

ה eye sex , הדו קרב עם המצלמות, ה let's have dinner וכו

FeLL67

New member
למה דווקא הסצינה עם האנק

זה כזה.. צבט לי בלב, אבל כזה
חח *פרשתי לדוקים* בכל מקרה אשמח לשמוע ממך למה:) לדעתי כל הקטע עם האנק היה גדול^^

DeepThoughts

New member
3x02 The Accused is Entitled

http://purejorja.net/csiclips.php?season=3 כי חוקרים את שרה על היחסים שלה עם האנק וזה לא נעים כזה..

DeepThoughts

New member
ד"א

נכון יש פרק ששרה קוראת להאנק בטעות "בייבי" איזה מגניב אם היא תעשה את זה לגריס' כשכל הצוות נוכח ממ

CapitanSparrow

New member
איכס האנק:S

וזה יהיה מוזר אם היא תקרא לו בייבי
גריסום? בייבי?
אם כבר הוא כל הזמן קורא לה בשמות חיבה שכאלה... Dear, Honey...

FeLL67

New member
חחחחחחחחחחחחח אוי../images/Emo9.gif

כ'כ חייכתי הרגע, אני רוצה שגריסום יעשה את זה

CapitanSparrow

New member
אממ

1. דרגו 5 סצנות GSR שלדעתכם הכי משמעותיות וא\ו שהכי אהבתם, אפר גם מעונה 7, ואם אתם רוצים או ששכחתם כמה סצינות שהיו בעונות קודמות אז תיעזרו בשרשור הלא מסויים "שרה וגריסום - סיפור אהבה בתמונות": http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1455&msgid=70022889 אי אפשר! זה נורא קשה.
אני אנסה..... 1. כל Butterflied
2. Pin Me Down 3. הסוף של Empty Eyes 4. סצינת הגילוח בFallen Idols 5. הסוף של Way To Go 2. האם אתם חושבים שמצב כמו שהוא בין שרה לגריסום היה אפשרי אם הייתה מישהי אחרת במקום שרה? ממש לא. 3.האם אתם חושבים שמצב כמו שהוא בין שרה לגריסום היה אפשרי אם היה מישהו אחרת במקום גריסום? פה דווקא כן. אבל לא משהו רציני, אפשר לאמר משהו בסגנון האנק. שרה יותר פתוחה מגריסום בקטעים האלו, גריסום הוא יותר The Lonely Guy שלא מחפש, מחפשים אותו. 4. אם חס וחלילה מישהו מהם ימות\יעזוב, מי לדעתכם יגיב בצורה קשה יותר, גריסום או שרה? וואי. אי אפשר לענות על שאלה כזו. אני חושבת שאם גריסום ימות/יעזוב [חס וחסה חס ושלום טפו טפו טפו
XD] שרה תסתגר בבית ולא תצא ולא נראה לי שהיא תחזור לעצמה. ואם יקרה משהו לשרה [חס וחסה חס וגראס וואטבר טפו טפו
] גריסום בעיקר...יישתוק. אני לא יודעת נו... 5. במידה ומישהו מהם ימות\יעזוב איך אתם תגיבו? אני אהיה מדוכאת ולא נראה לי שאני ארצה לראות CSI יותר. 6. האם ללא GSR אתם תקדישו לסדרה (LV) את אותה החשיבות כמו שאתם מקדישים עכשיו? לא יודעת. אני מתה על CSI על כל הקונספט...אבל לא נראה לי שהייתי כ"כ נסחפת [לא מצאתי מילה אחרת] אם GSR לא היו. יותר נכון, לא הייתי מתחברת לדמויות. מה שלמשל לא קורה לי במיאמי, יש פרקים טובים אבל אני לא מתחברת לדמויות...חוץ מכפרעספידל ז"ל
7. מבחינת כל הזוגות הטלוויזיוניים שאתם הכי אוהבים, איפה הייתם שמים את גריסום ושרה (לפני\אחרי מי)? מקום ראשון
אחריהם קייט וסויר. חיחיחי.
8. האם אתם חושבים שיש מספיק סצינות של GSR, או שצריך שבכל פרק יהייו יותר? אני חושבת שאם היו תוקעים אותם כל פרק זה היה מציק. לא מציק...אבל אז לא היה את המתח הזה. נו קשה לי להתבטא היום, מוזר. :S 9. אילו עוד התפתחויות הייתם רוצים לראות בין שרה לגריסום? לא יודעת. באמת שלא. 10. איזו עונה לדעתכם כללה את סצינת הGSR הכי משמעותיות\אהובות? אני לא יכולה לבחור אחת [הו הנה באה החפירה] בכל עונה יש משהו משמעותי שאני אוהבת. עונה 1 - הפרק ששרה מגיעה כמובן. Crate and Burial גריסום מאוד אוהב את העבודה שלו
גם השיחה האינטימית שלהם בUnfriendly Skies
וכשהיא מביאה לו את השמיכה והקפה בSex, lies and Larvae וToo Tough to Die פרק ממש חשוב...כל השיחות שלהם וגם Gentle Gentle הסצינה עם המקלדת וגם כשהם מדברים על זה שהוא אמר לה לא לקחת ללב את המקרים ואז הוא לוקח ללב את הקטע עם התינוק.. Strip Strangler רק בגלל שגריסום השתגע מזה ששרה התנדבה לדבר המפגר הזה של הFBI..זה מראה משהו. עונה 2 - Scuba Doobie-Doo הגיר או משהו שלא "היה" לגריסום על הפנים...
Burden of Proof שרה רוצה לעזוב וגריסום שולח לה עציץ Primum Non Nocere גריסום מתעניין ביופי מאז שהוא הכיר את שרה
The Hunger Artist כשהוא אומר להומלס שיש לו מישהי שקוראים לה שרה והיא תאהב את הצעיף
חמוווד עונה 3 - הפרק שגריסום שומע על שרה והאנק Let The Seller Beware הפרק שגריס מתעצבן על שרה כי היא איחרה בשעתיים [לי נראה שהוא התעצבן בגלל האנק. היה משהו עם האנק בפרק לפני זה אם אני לא טועה] ואז בסוף היא באה אליו למשרד והם מדברים Blood Lust כשגריס אומר לשרה "i need you" והיא מחייכת כפרעליה:] Play With Fire גריס קורא לשרה האני..
עונה 4 - Invisible Evidence הPin Me Down כמובן... Butterflied
הפרק הכי GSRי שיש Bloodlines כשעוצרים את שרה וגריסום בא ומחזיק לה את הידד
עונה 5 - Swap Meet כשהוא מביא לה קפה איזה חמוד :] Snakes שרה אומרת לגריס Why do you think i moved to Vegas Nesting Dolls כשהוא בא אליה הביתה כמובן Committed כששרה מותקפת עונה 6 - כעיקרון יש רק 2 סצינות חשובות וכל שאר השיחות על סקס וכ'ו זה לא משהו... בTime Of Your Death הeyesex וWay To Go הסצינה בחדר שינה ועונה 7 אני לא ארשום כדי לא להרוס לאנשים שלא ראו, אבל מי שרואה עונה 7 יודעP: 11. האם לדעתכם יש סצינת GSR מיותרת, שאפשר היה בלעדיה? אם כן, אז כמובן שתציינו איזו... לא! ממש לא

DeepThoughts

New member
וואי נזכרתי עכשיו בכ"כ הרבה

הסצינה במטוס הטייפ מי אפ עם המסורים והפרצוף שגריס' עושה ב toe tags נדמה לי ויש המון הכל ב GRISSOMSARAROMANCE.com

CapitanSparrow

New member
אוי נכון../images/Emo6.gif הסצינה עם המסורים ממש מצחיקה

איזה מבט הוא תוקע כשהיא מכוונת אליו את המסור
והסצינה במטוס שולטת
אני חולה על איך שגריסום מסתכל עליה כשהיא מספרת לו על החוויה הייחודית שלה במטוס
סצינה ענקית וקלאסית

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gifומהפרק האחרון 2 סצינות

נכנסות לקלאסיקה +גריסום: במקומות כאלה הם מחממים את המים כדי שהבנות ישחו טופלס (מבט של שרה) אממ ככה אומרים לי...
+וששרה שואלת את גריס' אם הוא אף פעם לא שילם על סקס and she makes him happy..

DeepThoughts

New member
../images/Emo99.gifאיך שכחתי את

do you want to sleep with me? מעונה 1 זה היה הכי ברור.... לפי דתי הכי הכי זה pin me down כי היה שם מגע והסצינה יחסית ארוכה

CapitanSparrow

New member
אממממ זה היה בSex, lies and Larvae...נכון?

שהיא אמרה לו שיש לה סיוטים בגלל האשה ההיא. אוי איזה מבט הוא תקע בה
אני אוהבת סצינות שהיא אומרת משהו מביך שכזה והוא תוקע בה מבטים
זה מצחיייייייקXD

FeLL67

New member
אעעעעעה

זה היה כזה טוב, למרות שגריסום ענה לה בצורה "קרירה" כזאת, גריסומיתXD

למעלה