שאלון GSR :)

hitchhiker218

New member
אוקי אז...

. דרגו 5 סצנות GSR שלדעתכם הכי משמעותיות וא\ו שהכי אהבתם, אפר גם מעונה 7, ואם אתם רוצים או ששכחתם כמה סצינות שהיו בעונות קודמות אז תיעזרו בשרשור הלא מסויים "שרה וגריסום - סיפור אהבה בתמונות": http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1455&msgid=70022889 א) סוף עונה 6 כמובןן ב) בפרק בעונה ה-2 שגריסום שלך לשרה עציץ ג)שהוא דיבר איתה במיגרש הוקי.. ד) בעונה הראשונה כשהיא אמרה שאין לו רגשות.. זה היה עצוב ה)כשהו ביקש ממנה מלפפון חמוץ.. מרגש... 2. האם אתם חושבים שמצב כמו שהוא בין שרה לגריסום היה אפשרי אם הייתה מישהי אחרת במקום שרה? אממ לא יודעת.. מעניין באמת 3.האם אתם חושבים שמצב כמו שהוא בין שרה לגריסום היה אפשרי אם היה מישהו אחרת במקום גריסום? לא.. אם זה אל היה גריס אז העניינים היו מתחממים יותר והרבה פחות רמיזות.. נשאיר ככה בנתיים 4. אם חס וחלילה מישהו מהם ימות\יעזוב, מי לדעתכם יגיב בצורה קשה יותר, גריסום או שרה? אני!!!!! 5. במידה ומישהו מהם ימות\יעזוב איך אתם תגיבו? אמות! 6. האם ללא GSR אתם תקדישו לסדרה (LV) את אותה החשיבות כמו שאתם מקדישים אכשיו? לא... יהיה לי קשה אבל בגלל ניק אני אמשיך לצפות... 7. מבחינת כל הזוגות הטלוויזיוניים שאתם הכי אוהבים, איפה הייתם שמים את גריסום ושרה (לפני\אחרי מי)? מקום ראשון ואחריהם רמי וריטה..XDD 8. האם אתם חושבים שיש מספיק סצינות של GSR, או שצריך שבכל פרק יהייו יותר? ברור שיותר!! GIVE ME MORE 9. אילו עוד התפתחויות הייתם רוצים לראות בין שרה לגריסום? נשיקה!!! סוף סוף אחת... 10. איזו עונה לדעתכם כללה את סצינת הGSR הכי משמעותיות\אהובות? שניה אני חושבת 11. האם לדעתכם יש סצינת GSR מיותרת, שאפשר היה בלעדיה? אם כן, אז כמובן שתציינו איזו... לא!!!! חס וחלילה מיותר.. כל המרבה הרי זה משובח:)

DeepThoughts

New member
רמי וריטה חחחח

אני אגיד לך מה הבעיה אם יהיה פרק שבו שרה וגריסום מתנשקים, לא יהיה לי ספק שבפרק אחרי זה מישהו ימות/ יעזוב וsince when do you interesting in beauty זה אכן קטע מעולה

CapitanSparrow

New member
אוי! אוי ../images/Emo10.gif

"i wish i was like you Grissom...i wish i didn't feel anything"

FeLL67

New member
ח''ח../images/Emo9.gif

1. הסצינה מהפרק האחרון
סוף עונה 6 כשגריסום הביא לשרה המבורגר צמחוני כשגריסום בא לדירה של שרה והיא בכתה
כששרה אמרה לו שאין לו רגשות, אוךךךךך כמה עצוב זה היה. ו*טוב נו אני חורגשת* PMD כמובן, וכשהיא שאלה אותו אם הוא רוצה לישון איתה, המבט שהוא תקע בה. חחחחחחחחח 2. האם אתם חושבים שמצב כמו שהוא בין שרה לגריסום היה אפשרי אם הייתה מישהי אחרת במקום שרה? כ'כ לא, שרה היא בדיוק הבת זוג המושלמת לגריסום OO 3.האם אתם חושבים שמצב כמו שהוא בין שרה לגריסום היה אפשרי אם היה מישהו אחר במקום גריסום? לא, אני לא חושבת ששרה הייתה מתאהבת בו כ'כ אחרת, זותומרת בגבר האחר. לדעתי כל הקטע עם העבר הכואב של שרה, גריסום הוא מין דמות אבהית כזאת שהיא גם נמשכת וגם מעריצה. 4. אם חס וחלילה מישהו מהם ימות\יעזוב, מי לדעתכם יגיב בצורה קשה יותר, גריסום או שרה? גריסום. 5. במידה ומישהו מהם ימות\יעזוב איך אתם תגיבו? את זה אני *בהחלט* לא יכולה לצפות. אבל אתם לא רוצים לדעת. 6. האם ללא GSR אתם תקדישו לסדרה (LV) את אותה החשיבות כמו שאתם מקדישים אכשיו? לא, בכנות- לא. 7. מבחינת כל הזוגות הטלוויזיוניים שאתם הכי אוהבים, איפה הייתם שמים את גריסום ושרה (לפני\אחרי מי)? אחרי מאלדר וסקאלי,
8. האם אתם חושבים שיש מספיק סצינות של GSR, או שצריך שבכל פרק יהייו יותר? יש מספיק, למען האמת יש די הרבה :) לא הייתי רוצה ש"יציפו" בזה. טוב, נו, צריכה ללכת><

למעלה