שאלון ^_^

d00sh

New member
שאלון ^_^

1. שם: 2. גיל: 3. אזור מגורים: 4. ממתק אהוב: 5. סגנון לבוש אהוב: 6. סגנון מוזיקה אהוב: 7. צבע אהוב (פאקצות - ל-א ורוד, פריקים - ל-א שחור..
): 8. להקה אהובה: 9. שיר אהוב: 10.זמר אהוב: 11.זמרת אהובה: 12. חיה אהובה: 13. הציון הכי גרוע השנה: 14. הציון הכי גרוע בכללי: 15. צבע החדר: 16. תוכנית טלוויזיה אהובה: 17. סרט אהוב: ^^ זיהו אין לי יותר רעיונות..

עונהה !!=]]

1. שם:מלודי =]] 2. גיל:12 3. אזור מגורים:כפר יונה
4. ממתק אהוב:מקופלת .. טעמי .. כל מיני
5. סגנון לבוש אהוב:ג'ינסים .. קפוצונים .. והמון בגדים ורודים
6. סגנון מוזיקה אהוב:ישראלית בעיקר .. וגם בריטני
7. צבע אהוב (פאקצות - ל-א ורוד, פריקים - ל-א שחור.. ):ורוד ..
לבן
8. להקה אהובה:גיים בויזזז ליקק דעעע 9. שיר אהוב:"רק אותך רוצה" "אהבה קטנה" "אשמור את ליבי" ועוד כמה .. 10.זמר אהוב:הראלל סקעתת
11.זמרת אהובה:מאיה בוסקילה
שירי מימון
רוני דואני
מלי לוי 12. חיה אהובה:כלב .. 13. הציון הכי גרוע השנה:67
14. הציון הכי גרוע בכללי: 15. צבע החדר: 16. תוכנית טלוויזיה אהובה: 17. סרט אהוב:

שחכתי לענותת על השאר../images/Emo178.gif

בלבלתייי חבר'סס 14. הציון הכי גרוע בכללי:נכשללל 15. צבע החדר:ורוד תכלת .. 16. תוכנית טלוויזיה אהובה:ארץ נהדרת .. ועוד כמה.. אנ'לא רואה ממש טלויזיה .. 17. סרט אהוב:"ימים של אהבה"
בהשתתפות מאיה בוסקילה הגדולה מכולם|כתר

ANI

1. שם:NOA . גיל:15 3. אזור מגורים:KFAR SABA . ממתק אהוב:OREO . סגנון לבוש אהוב:JEANS סגנון מוזיקה אהוב:pOP&ROCK 7. צבע אהוב KAOL. להקה אהובה:AROON 5\/\/. שיר אהוב: HIDE AND SEEK. זמר אהוב:JESEE /\/\CARTNEY 11.זמרת אהובה: AIN 12. חיה אהובה:KELEV 13. הציון הכי גרוע השנה:70 :] 14. הציון הכי גרוע בכללי:45 15. צבע החדר: CREA/\/\ 1 16. תוכנית טלוויזיה אהובה:THE OC 17. סרט אהוב:SAVING PRIVET RAIN HA/\/\EKLEDET DFUKA

noyy

New member
../images/Emo28.gifאנייי

1. שם: 2. גיל: 15 3. אזור מגורים: באר שבע 4. ממתק אהוב: שוקולד, סוכריות מגומי וריגליסים [גאון מי שיודע מה זה] 5. סגנון לבוש אהוב: ספורטיבי 6. סגנון מוזיקה אהוב: שנות ה60-80 7. צבע אהוב (פאקצות - ל-א ורוד, פריקים - ל-א שחור.. ): לבן 8. להקה אהובה: סקורפיונס, להקות צבאיות ואבבא 9. שיר אהוב: "פנים אל מול פנים" / יהודה פוליקר, "Laisse Moi T'aimer" / מייק ברנט, "תגידי לו" / אוהד חיטמן. 10.זמר אהוב: יהודה פוליקר, מייק ברנט, שלמה ארצי, יגאל בשן, אריאל זילבר, גידי גוב... 11.זמרת אהובה: סלין דיון, לאה שבת, אחינועם ניני, אפרת גוש... 12. חיה אהובה: כלב 13. הציון הכי גרוע השנה: 60 14. הציון הכי גרוע בכללי: 50 15. צבע החדר: כתום ולבן 16. תוכנית טלוויזיה אהובה: ארץ נהדרת, חברים, סיינפלד 17. סרט אהוב: "הטיטאניק", "הפסנתרן", "הבריחה מסביבאור" ו"החיים יפים" הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה(ממש משעמם לי../images/Emo3.gif)

1. שם:מור (עדיף מורצ'ה \ מורצ'י) 2. גיל:14 וחצי 3. אזור מגורים:מרכז הארץ. 4. ממתק אהוב:לא אוהבת ממתקים,רק חטיפים. אז "פרינגלס" ו"במבה". 5. סגנון לבוש אהוב:אין לי סגנון מוגדר.. 6. סגנון מוזיקה אהוב:פופ,אבל שומעת גם טיפה רוק. 7. צבע אהוב:ורוד,ולא אכפת לי שאסור
(
) 8. להקה אהובה:בקסטריט בויז,אטומיק קיטן וגיים בויז. 9. שיר אהוב: אין לי שיר אהוב אחד. אני אוהבת הרבה. 10.זמר אהוב:הראל סקעת ורן דנקר. 11.זמרת אהובה:רוני דואני,שירי מימון,ג'סיקה סימפסון,נינט טייב והילארי דאף. 12. חיה אהובה:לא אוהבת חיות. 13. הציון הכי גרוע השנה: נכשל. 14. הציון הכי גרוע בכללי:נכשל. 15. צבע החדר:עד לא מזמן היה ורוד,כרגע קרם. 16. תוכנית טלוויזיה אהובה:עד לא מזמן-"השיר שלנו",כיום-"זוג טרי". 17. סרט אהוב:סיפור סינדרלה,שישי הפוך,הגבר המושלם,ליזי מקגוויר ממריאה לרומא,בקול גדול,ילדות רעות,החיפושית בהילוך גבוה,12 במחיר 1,המורדים המסע אל החלום.

dark max

New member
גאד משעמם לי >> ../images/Emo11.gif

1. שם: קיל 2. גיל: 13 וחצי 3. אזור מגורים: כ"ס 4. ממתק אהוב: -אין- 5. סגנון לבוש אהוב: בגדים ארוכים גדולים 6. סגנון מוזיקה אהוב: היפ הופ/רוק/אלטרנטיבי/גותי/מטאל מש'תגידו, אנ'לא מבינה בזה >> 7. צבע אהוב (פאקצות - ל-א ורוד, פריקים - ל-א שחור... ): שחור, אני לא פריקית >> אני פסיכית בעלת התסמונת 'הדכאון כהיפוכה של הגרנדוזיות - סוג ד' על פי א.מילר. 8. להקה אהובה: SYSTEM OF A DOWN, HIM, לא שאני שומעת עוד להקות באופן קובע אבל שיהיה >> 9. שיר אהוב: -אין- 10.זמר אהוב: אביב גפן? יש לי הכי הרבה שירים שלו [שניים]... 11.זמרת אהובה: -אין- 12. חיה אהובה: טיגריס? 13. הציון הכי גרוע השנה: 70, ובעתיד אני אכחיש שקיבלתי ציון כה נמוך >> 14. הציון הכי גרוע בכללי: 70 >> 15. צבע החדר: תקרה בצבע כחול עם ציורים של יופיטר ושבתאי, קירות בסגול בהיר. 16. תוכנית טלוויזיה אהובה: 'מלאך שחור' ו'אנג'ל'. 17. סרט אהוב: 'הסמוראי האחרון', 'טיטאניק', 'נפלאות התבונה', פאק, שכחתי מה האחרון >> מוסיפה: 18. ספר אהוב: 'הצל של ההגמון'/אורסון סקוט קארד. 19. סופר אהוב: אורסון סקוט קארד. 20. ספר שנוא: 'הארי פוטר'. 21. ז'אנר אהוב: מדע בידיוני ופנטזיה. 22. מקצוע אהוב: מתמטיקה וספרות. 23. מקצוע שנוא: אלקטרוניקה וספורט. משעמם לי >>

Zohar yaaa

New member
משעממם ליייי |:

1. שם:זהר 2. גיל:13 וחצי 3. אזור מגורים:לא צריך 4. ממתק אהוב:גלידה נחשב? אם לא אז שוקולד 5. סגנון לבוש אהוב:איזה דגמח מעפן וחולצה קצרה על ארוכה X: 6. סגנון מוזיקה אהוב:רוק X: 7. צבע אהוב (פאקצות - ל-א ורוד, פריקים - ל-א שחור.. ):תכלת 8. להקה אהובה:פינק פלויד, נירוונה, לד זפלין 9. שיר אהוב:Just I Can Buy You A Drink של Hoobastank 10.זמר אהוב:אממ ברי סחרוף 11.זמרת אהובה:אין :/ 12. חיה אהובה:לוידעת |: 13. הציון הכי גרוע השנה:אמנראלי 50 בביולגיה 14. הציון הכי גרוע בכללי:לא זוכרת |: 15. צבע החדר:שני קירות צהובים שניים לבנים 16. תוכנית טלוויזיה אהובה:אממ חברים, סיינפלד, ארץ נהדרת (?) 17. סרט אהוב:בית ספר לרוק, אין לי כוח לחשוב על עוד

עונה:)

1. שם:
חן 2. גיל:
15 3. אזור מגורים:
ראשלצ 4. ממתק אהוב:
במבה? 5. סגנון לבוש אהוב:
גות' P: 6. סגנון מוזיקה אהוב:
רוק, קצת מטאל. 7. צבע אהוב (פאקצות - ל-א ורוד, פריקים - ל-א שחור.. ):
שחור? 8. להקה אהובה:
NIGHT-WISH
9. שיר אהוב:
הממ יש הרבה:(: Led Zepelin - Starway to Heaven, Guns n Roses - Don't Cry, Nightwish - Nemo, Elton John - Your Song, Scorpions - Send Me An Angel ויש עוד כל כך הרבה אני פשוט נמנעת מלהציף תפורום.. 10.זמר אהוב:
אביב גפן 11.זמרת אהובה:
טריה?.. אבל.. היא חלק מלהקה.. ו.. ו.. העיפו אותה
תראו תראו איזה עצוב http://www.nightwish.com/english/lettertotarjaen.html 12. חיה אהובה:
חמוס!! אני אוהבת חמוסים!!! מי קונה לי ליומולדת?? 13. הציון הכי גרוע השנה:
המ.. 74 נראה לי=| 14. הציון הכי גרוע בכללי:
0, עגול ומעוגל, על תופס ריק..(כיתה ו' נראה לי) 15. צבע החדר:
לבן
אבל בקרוב מאוד הוא יהיה.. הממ.. סוד. 16. תוכנית טלוויזיה אהובה:
אני בקושי רואה טלוויזיה תאמת.. אבל סמולוויל זו אחלה תוכנית:) 17. סרט אהוב:
הממ.. בשם כל בני בתי זהו?? כבר נגמר?? היה קצר מדיי:( אה, ו.. היום, רק ליום אחד, אני לא פאקצהP: (יש אישור נוי?)

Me../images/Emo3.gif

1. שם:Rona 2. גיל:עוד מעט 12
3. אזור מגורים:כפ"ס 4. ממתק אהוב:לאדעתP: 5. סגנון לבוש אהוב:ג'ינס וחולצה חמודה
6. סגנון מוזיקה אהוב:פופ+רוק
7. צבע אהוב (פאקצות - ל-א ורוד, פריקים - ל-א שחור.. ):ורוד,לבן,חום,כתום,תכלת. 8. להקה אהובה:בקסטריט בויז+גרין דיי
9. שיר אהוב:יש הרבה
10.זמר אהוב:עברי לידר כפרעליו
11.זמרת אהובה:קלי קלרקסון 12. חיה אהובה:כלב
13. הציון הכי גרוע השנה:66 14. הציון הכי גרוע בכללי:55
15. צבע החדר:כתום 16. תוכנית טלוויזיה אהובה:לאדעת
17. סרט אהוב:הארי פוטר
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ChOcOlAtE gIrL2

New member
אני

1. שם: אירנה 2. גיל: 12 וחצי 3. אזור מגורים: כפ"ס 4. ממתק אהוב: אממ יש הרבה 5. סגנון לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה.. 6. סגנון מוזיקה אהוב: פופ ופה ושם רוק
7. צבע אהוב (פאקצות - ל-א ורוד, פריקים - ל-א שחור.. ): סגול וורוד תכלת וכתום 8. להקה אהובה: בקסטריט בויזזז
9. שיר אהוב: אממ הרבה
10.זמר אהוב: אמנמ.. אמינם, עברי לידר, הראל סקעת ואמנמנמ... יש אולי עוד
11.זמרת אהובה: קלי קלארקסון, בריטני, נינט.. 12. חיה אהובה: כלב, אוגר, ארנב, דולפין.. אמנמנמ... ג'ירפה
13. הציון הכי גרוע השנה: 56
14. הציון הכי גרוע בכללי: 48
15. צבע החדר: לבן 16. תוכנית טלוויזיה אהובה: אמנמ יש הרבה.. 17. סרט אהוב: כנ"ל

אני ../images/Emo11.gif

1. שם:שרון 2. גיל:12 3. אזור מגורים:כרמיאל 4. ממתק אהוב:לא אוכלת ממתקים אני אלרגית לשוקולד.. 5. סגנון לבוש אהוב:גינס וחולצה 6. סגנון מוזיקה אהוב:רוק 7. צבע אהוב (פאקצות - ל-א ורוד, פריקים - ל-א שחור.. ):שחור 8. להקה אהובה:דגריין דיי 9. שיר אהוב:כול שיר של גריין דיי 10.זמר אהוב:- 11.זמרת אהובה:- 12. חיה אהובה:כולם אני אוהבת 13. הציון הכי גרוע השנה:70 14. הציון הכי גרוע בכללי:70 15. צבע החדר:לבן 16. תוכנית טלוויזיה אהובה:פשע מן העבר 17. סרט אהוב:הצלצול..

ChOcOlAtE gIrL2

New member
אני

1. שם: אירנה 2. גיל: 12 וחצי 3. אזור מגורים: כפ"ס 4. ממתק אהוב: אממ יש הרבה.. 5. סגנון לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה.. 6. סגנון מוזיקה אהוב: פופ ופה ושם רוק
7. צבע אהוב (פאקצות - ל-א ורוד, פריקים - ל-א שחור.. ): סגול וורוד תכלת וכתום 8. להקה אהובה: בקסטריט בויזזזז
9. שיר אהוב: אממ.. הרבה.. 10.זמר אהוב: עברי לידר, הראל סקעת, אמינם.. ויש עוד..
11.זמרת אהובה: קלי קלארקסון, בריטני.. 12. חיה אהובה: כלב, חתול, אוגר, ארנב, דולפין.. אממ.. ג'ירפה
ועוד
13. הציון הכי גרוע השנה: 56
14. הציון הכי גרוע בכללי: 48
15. צבע החדר: לבן 16. תוכנית טלוויזיה אהובה: הרבה.. 17. סרט אהוב: כנ"ל

victoria777

New member
שיהיה

1. שם:ויקטוריה 2. גיל:17 3. אזור מגורים:דרום 4. ממתק אהוב:חיטיי שוקולד 5. סגנון לבוש אהוב:ספורטיבי,אלגנטי וכל מה שביניהם. 6. סגנון מוזיקה אהוב:אלקטרונית 7. צבע אהוב (פאקצות - ל-א ורוד, פריקים - ל-א שחור.. ):סגול 8. להקה אהובה:אין 9. שיר אהוב:יש הרבה 10.זמר אהוב:אין 11.זמרת אהובה:אין 12. חיה אהובה:כולם 13. הציון הכי גרוע השנה:30 14. הציון הכי גרוע בכללי:0(בכיתה ב'-נחשב?) 15. צבע החדר:הקירות בצבע לבן,רהיטים בכחול ובגוון בוק 16. תוכנית טלוויזיה אהובה:חברים 17. סרט אהוב:יש הרבה

שלי כי משעמם

1. שם:רועי 2. גיל:16 3. אזור מגורים:רמת גן 4. ממתק אהוב:Snickers 5. סגנון לבוש אהוב:ג'ינס 6. סגנון מוזיקה אהוב:רוק - פאנק 7. צבע אהוב:אקווא מארין (תכלת חזק עם מגע ירקרק חלש) 8. להקה אהובה:The Offspring 9. שיר אהוב:Lightning Rod 10.זמר אהוב:אני במקלחת 11.זמרת אהובה:שירי מימון בגלל המחשוף,השירים שלה מסריחים 12. חיה אהובה:כלב 13. הציון הכי גרוע השנה:40 14. הציון הכי גרוע בכללי:40 15. צבע החדר:תכלת קישקושים 16. תוכנית טלוויזיה אהובה:WCW 17. סרט אהוב:The End Of Days

למעלה