שאלון ^_^

MineraL

New member
יאללה שאלון יאללה

1. שם: דור 2. גיל: עוד מעט 16 3. אזור מגורים: חולון 4. ממתק אהוב: שוקולד? 5. סגנון לבוש אהוב: ג'ינס וכל אלה 6. סגנון מוזיקה אהוב: שוב לכתוב הכל
- טראנס/פסיכודלי, דאנס,האוס, היפהופ. 7. צבע אהוב (פאקצות - ל-א ורוד, פריקים - ל-א שחור.. ): כחול 8. להקה אהובה: Linkin park, infected mushroom 9. שיר אהוב: Infected Mushroom - Deeply Disturbed 10.זמר אהוב: לאיודע 11.זמרת אהובה: אין מושג 12. חיה אהובה: 13. הציון הכי גרוע השנה: 30 בוחן פתע 14. הציון הכי גרוע בכללי: 30 15. צבע החדר: צהוב 16. תוכנית טלוויזיה אהובה: משחר מכור, ארץ נהדרת, 24(שיחזור כבר!!!!!!111) 17. סרט אהוב: ג'וב איטלקי, מילה של גבר, מהיר ועצבני1, פניה לא נכונה, המסור 2 וכאלה הודגש באמצעות מדגישומטיק

סתם כי בא לי לענות ../images/Emo8.gif

1. שם: ליהי.. 2. גיל: 12 3. אזור מגורים: ראש העין (סיטי
) 4. ממתק אהוב: "טעמי"? 5. סגנון לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה
6. סגנון מוזיקה אהוב: פופ! 7. צבע אהוב (פאקצות - ל-א ורוד, פריקים - ל-א שחור.. ): אדום
8. להקה אהובה: בלאק אייד פיז? 9. שיר אהוב: "Sick & Tired" 10.זמר אהוב: אמינם וסנופ דוג
11.זמרת אהובה: אנסטסיה RULZ!
12. חיה אהובה: כלב 13. הציון הכי גרוע השנה: 38
14. הציון הכי גרוע בכללי: 7
15. צבע החדר: אדום! 16. תוכנית טלוויזיה אהובה: "סקס והעיר הגדולה" וגם- "הטופ מודל הבאה" 17. סרט אהוב: "חופשיות על הבר"

../images/Emo41.gif אנייי!!

1. שם: ולריה
2. גיל: סוויט פיפטין
3. אזור מגורים: ירושלים 4. ממתק אהוב: פרוזן יוגורט!!!!! זה ממתק? 5. סגנון לבוש אהוב: אמממ....אין לי מוגדר
אבל וואנבי יפה חח 6. סגנון מוזיקה אהוב: רוק, דאנס, פופ, האוס 7. צבע אהוב (פאקצות - ל-א ורוד, פריקים - ל-א שחור.. ): כתום וצהוב 8. להקה אהובה: [כרגע] גו גו דולס לייק דה
9. שיר אהוב: אייריס וביג משין של גו גו דולס
10.זמר אהוב: דני ג'ונס הסולן של מקפליי
11.זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה 12. חיה אהובה: מיאאאאוווווו!!!
13. הציון הכי גרוע השנה: הממממ 0? 14. הציון הכי גרוע בכללי: 0 15. צבע החדר: לבן
16. תוכנית טלוויזיה אהובה: אי אר, שנות ה-70, חברים, סקראבס [נראה לי קואים לזה ככה חח]. 17. סרט אהוב: ראיון עם ערפד, אפקט הפרפר, משחקי פיתוי, 5 ילדות יפות

orberman

New member
עכש*! תור*

1. שם: אורית 2. גיל: 13 3. אזור מגורים: גג העולם 4. ממתק אהוב: חמצוץ 5. סגנון לבוש אהוב: מה שלא יהיה שיהיה ורוד 6. סגנון מוזיקה אהוב: עופרפ ניסים 7. צבע אהוב (פאקצות - ל-א ורוד, פריקים - ל-א שחור.. ): ורדרד 8. להקה אהובה: היי פייב 9. שיר אהוב: "כולן רוקדות עכשיו" של היי פייב 10.זמר אהוב: איילי גולן 11.זמרת אהובה: שרית חדדית 12. חיה אהובה: חתולה 13. הציון הכי גרוע השנה: 20 14. הציון הכי גרוע בכללי: 20 15. צבע החדר: לבנבן צהבהב 16. תוכנית טלוויזיה אהובה: אהבה מעבר לפינה 17. סרט אהוב : ונילה סקיי

NeTa141

New member
אוריתת ילדתת טכנו שלייי!

כפרע עליךך עופר ניסים חח לאן הדרדרנוו??! דלתה רולז!! אוהבת.!!

NeTa141

New member
טוב נענה גם על זה חח..

גם ככה משעמם :\ 1. שם: נטע 2. גיל: עוד מעט 16 3. אזור מגורים: איזור חדרה 4. ממתק אהוב: שוקולד 5. סגנון לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה 6. סגנון מוזיקה אהוב: טראנסס!!!! 7. צבע אהוב (פאקצות - ל-א ורוד, פריקים - ל-א שחור.. ): ממ סגול.. 8. להקה אהובה: הרבה 9. שיר אהוב: גם הרבה 10.זמר אהוב: אין 11.זמרת אהובה: קירסטיי שלי :) 12. חיה אהובה: חתול 13. הציון הכי גרוע השנה: 63 14. הציון הכי גרוע בכללי: 10 חח 15. צבע החדר: לבן 16. תוכנית טלוויזיה אהובה: אממ אני לא רואה טלויזיה .. לא מעניין.. 17. סרט אהוב: שלגיה ושבעת הגמדים!! חח סתם.. אממ רקוויאם לחלום, ג'יפרס קריפרס, טיטניק, סטיגמטה, ג'ומנג'י (גדלתי על זה!) ו.. לא יודעת מה עוד חח

orberman

New member
כל הקטע כפרה

זה לכתוב מאפיינים של פאקצה לא קרחניסטית!

NeTa141

New member
טווב נו

1. שם: נטטושש כפרע עלייי 2. גיל: 16 3. אזור מגורים: בבית של בעליי 4. ממתק אהוב: סוכריה ורודה על מקל
5. סגנון לבוש אהוב: חצאיות מיניי ! 6. סגנון מוזיקה אהוב: פופ והיפ הופפ 7. צבע אהוב (פאקצות - ל-א ורוד, פריקים - ל-א שחור.. ): ורודדד! איכסע שחור אני שונאת פריקיםם חחיחי 8. להקה אהובה: גיים בויז 9. שיר אהוב: אממ חח לאדעדעת יש הרבה 10.זמר אהוב: הראל סקעת 11.זמרת אהובה: בריטניי 12. חיה אהובה: דובי ..:IUP 13. הציון הכי גרוע השנה: 0 14. הציון הכי גרוע בכללי:0 15. צבע החדר:ורוד 16. תוכנית טלוויזיה אהובה:מה פקצות רואות בטלויזיה?! 17. סרט אהוב: לאדעת אורית חח תעזבי אותי נמאס לי אני לא פקצה!

למעלה