שאלון 50 השאלות:

d r o r y

New member
שאלון 50 השאלות:

-זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה? 2.ילד או תינוק? 3.כוכב פלוטו או נוגה? 4.מסטיק או סוכרייה? 5.כסף או מזל? 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן? 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות? 8.שיער אפור או לבן? 9.עבודה או חופש? 10.מוזיאונים או קולנוע? 11.מילקי או יוגורט תות? 12.בננה או אפרסק? 13.ריקי גל או שלום חנוך? 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית? 15.פירה או אורז? 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה? 17.בית כנסת או בית ספר? 18.מיים או מיץ תפוזים? 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס? 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון? 21.לבן או שחור? 22.ילדים טובים או ילדים רעים? 23.הרבה שיעורים או מעט? 24.חיבוק או מחמאה? 25.ג'ודו או סודוקו? 26.להקת תיסלם או כוורת? 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי? 28.עם השאלונים שלי או בלי? -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד? 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא? 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה? 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי? 34.את/ה יפה לדעתך? 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י. 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום? 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון? 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)? 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י? 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)? 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה? 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער? 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה? 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)? 46.אוהב/ת חיות? 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות? -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)?

עונה ראשונה

-זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה?חמאה 2.ילד או תינוק?ילד 3.כוכב פלוטו או נוגה?נוגה 4.מסטיק או סוכרייה?מסטיק 5.כסף או מזל?כסף 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן?פיל 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות?הפנטזיה 8.שיער אפור או לבן?לבן 9.עבודה או חופש?חופש 10.מוזיאונים או קולנוע?קולנוע 11.מילקי או יוגורט תות?מילקי 12.בננה או אפרסק?אפרסק 13.ריקי גל או שלום חנוך?שלום חנוך!!!!דה קינג!!!!(מבין שניהם) 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית?רק כדי לא לחיות עם רגשות האההשמה האלה-שלום עולמי וזה גם עדיף לי כי אני שונאת ת'מצב בארץ 15.פירה או אורז?פירה 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה?אני צעירה מידי,אני מניחה שבעוד כמה שנים סקס טוב אבל עכשיו צפייה בתוכנית אהובה. 17.בית כנסת או בית ספר?לא ולא. 18.מיים או מיץ תפוזים?מיייים 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס?שו?! 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון?לא יודעת..... 21.לבן או שחור?שחור ולבן 22.ילדים טובים או ילדים רעים?ילדים טובים+קצת רוע..אבל לא מרושעים כמו דנה שונאתתתת 23.הרבה שיעורים או מעט?פוקו פוקו 24.חיבוק או מחמאה?חיבוק 25.ג'ודו או סודוקו?לא ולא. 26.להקת תיסלם או כוורת?תיסלם...ברור!
27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי?אקסטרים,לא עוסקת אבל נראה כיף
28.עם השאלונים שלי או בלי?כן!!!!אני מתה על השאלונים שלך!תמשיך בכיף! -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד?החו''ל-פלורידה או טקסס לגידול ילדם ואיזה שנה בניו יורק סיטי! 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך?חוש הומור 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא?בטח אם מישהו יציע 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה?הלו!!!!אני בת 15 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי?לא 34.את/ה יפה לדעתך?כן..אבל אני לא אומרת את זה לאף אחד..אני לא שחצנית 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י.לא. 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום?10 עד 12 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון?ער 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)?אני מניחה שירדן. 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י?לא. 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)?לא. 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה?לא. 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה?לא. 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער?רגוע ולעיתים סוער.. 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה?כשאנשים תמימים-לא רואים במציאות..,כשאנשים צבעים-משחקיםאותה מישהו אחר. 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)?נסו לקבל את החיים בקלות ולא לעשות דרמה מכול דבר 46.אוהב/ת חיות?לחא ממש 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות?להקלח....רק בחורף אבל בקיץ זה חראא -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום?לומדת.. 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים?רגע אין לי,אולי תמונות 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)?לא משהו,קצר מידי

CrazyYoYo

New member
תשובות

-זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה? חמאה 2.ילד או תינוק? ילדה 3.כוכב פלוטו או נוגה? פלוטו 4.מסטיק או סוכרייה?מסטיק 5.כסף או מזל? כסף[?] 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן? פיל כי סופרמן לא קיים 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות? תמיד אפשר לשאוף ליותר, ופנטזיה זאת בעצם שאיפה למציאות או משהו. 8.שיער אפור או לבן? לבן?|: 9.עבודה או חופש? תלוי 10.מוזיאונים או קולנוע? קולנוע 11.מילקי או יוגורט תות? יוגורט תות 12.בננה או אפרסק? אפרסק 13.ריקי גל או שלום חנוך? אף אחד 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית? שלום עולמי מן הסתם 15.פירה או אורז? אורז 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה? :\ תוכנית 17.בית כנסת או בית ספר? בית ספר[?:/] 18.מיים או מיץ תפוזים? מים 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס? אף אחד 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון? לא יצא לי לראות אף אחד :\ 21.לבן או שחור? שחור 22.ילדים טובים או ילדים רעים? טובים:^) 23.הרבה שיעורים או מעט? בוא נחשוב 24.חיבוק או מחמאה? חיבוק 25.ג'ודו או סודוקו? סודוקו 26.להקת תיסלם או כוורת? אף אחד 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי? אקסטרים 28.עם השאלונים שלי או בלי? עם[?] -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד? מקום שקט 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? לא יודע 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא? כן 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה? פסיכולוגיה אולי 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי? לא 34.את/ה יפה לדעתך? לא 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י. כן 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום? בחופש: 11, בלימודים: 8 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון? הממ זה תלוי 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)? אין 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י? לא 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)? לא 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה? הא? 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער? רגוע, עד שאח שלי נכנס לתמונה ^^ 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה? אח שלי לפעמיים P: 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)? כשיהיו לי כאלה 46.אוהב/ת חיות? כן 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות? ללכת לבית ספר -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? בן 23 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? דברים? אין 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)? נחמד (כמה שאלות היו קצת מוזרות)

עונההה

זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה? מרגרינה 2.ילד או תינוק? תינוק 3.כוכב פלוטו או נוגה? ונוס 4.מסטיק או סוכרייה? מסטיק 5.כסף או מזל? מזל 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן? חחחחחחחחחחחחחחחחחח קופיפה 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות? נעים לחיות בפנטזיה אבל עדיף במציאות 8.שיער אפור או לבן? בשביל שהשיער לא יהיה אפור או לבן, הומצאו צבעי השיער 9.עבודה או חופש? חופש 10.מוזיאונים או קולנוע? קולנוע 11.מילקי או יוגורט תות? מילקי 12.בננה או אפרסק? בננה 13.ריקי גל או שלום חנוך? איכס על ריקי... ואפחד מהםם 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית? מאושרים לי אישית! 15.פירה או אורז? אורז 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה? 17.בית כנסת או בית ספר? בית כנסת נראלי 18.מיים או מיץ תפוזים? מים 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס? אפחד 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון? כמו שקופיפה עושה: או-קיייייייייי 21.לבן או שחור? לבן 22.ילדים טובים או ילדים רעים? טובים ושובבים 23.הרבה שיעורים או מעט? מישו היה רוצה הרבה??? שירים תידד 24.חיבוק או מחמאה? חיבוקייייייי 25.ג'ודו או סודוקו? סודוקו חחח 26.להקת תיסלם או כוורת? אפחתת 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי? מזה אקסטרים? שו מוטורי? 28.עם השאלונים שלי או בלי? עםם חחחחח -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד? מאיפה לי עכשיו 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? לאדעתת 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא? מזה השאלה הזו?? 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה? יש זמן תנו לחיות תחיים עכשיו 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי? כן... מכיתה ו' אבל רק לרחוק 34.את/ה יפה לדעתך? נראלי שכן אבל אני לא אובייקטיבית
35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י. כן 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום? בערך 8 בימים שיש ביצפר 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון? לישון 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)? אין כזה 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י? לא שידוע לי 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)? לאאאאאאאא 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה? לא חושבת 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער? מה אתם שואלים אותי? 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה? רכילויות חחחחח 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)? תנו לי לחשוב על זה 46.אוהב/ת חיות? לא... רק את קופיפה 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות? מאיפה לי עכשיו -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? לאדעת 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? עזבו אותי באמא'שלכם 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)? העביר תזמן

D o o S h a

New member
../images/Emo112.gifעונה

זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה? חמאה 2.ילד או תינוק? תינוק 3.כוכב פלוטו או נוגה? מאיפה לי 4.מסטיק או סוכרייה? מסטיק 5.כסף או מזל? לא השוואה 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן? מה יש לך מסופרמן? 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות? תלוי 8.שיער אפור או לבן? לצבוע אותו בשני המקרים! 9.עבודה או חופש? חופש 10.מוזיאונים או קולנוע? קולנועעעע 11.מילקי או יוגורט תות? שניהם 12.בננה או אפרסק? שניהם 13.ריקי גל או שלום חנוך? מאיפה לי 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית? לא'ידעת 15.פירה או אורז? פירה 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה? 17.בית כנסת או בית ספר? בצפר 18.מיים או מיץ תפוזים? מים 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס? מה זה השאלות האלה? תכתובת השוואות בדור שלנו! 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון? חה חה 21.לבן או שחור? לבן 22.ילדים טובים או ילדים רעים? טובים 23.הרבה שיעורים או מעט? מעט 24.חיבוק או מחמאה? שניהם 25.ג'ודו או סודוקו? זאת מ-מ-ש לע השוואהה 26.להקת תיסלם או כוורת? לא יודעת 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי? מוטורי 28.עם השאלונים שלי או בלי? בלי -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד? איפב שאני גרה היום 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? לא ינודעת 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא? כן 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה? מאיפה לי עכשיווווווו 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי? כן מכיתה ד' 34.את/ה יפה לדעתך? אולי 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י. כן בלי נימוק 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום? 8? 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון? לישוןןןןן 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)? אין נראה לי 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י? לא 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)? בעעעעעעעעעעעעעעעעעע בחיים לא 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? איך אפשר להנות מהגועל תחת הזה???! 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה? לא ממש 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער? ככה 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה? לא יודעת 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)? אין לי כוח 46.אוהב/ת חיות? כן 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות? ממ לא יודעת -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? לא רואה 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? לא יודעתתתתתתתתת 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)?

Didosh1

New member
עונה

-זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה? חמאה 2.ילד או תינוק?תינוק 3.כוכב פלוטו או נוגה?נוגה 4.מסטיק או סוכרייה?מסטיק 5.כסף או מזל?כסף 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן?סופרמן 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות?הפנטזיה 8.שיער אפור או לבן?אפור 9.עבודה או חופש?חופש!!!!! 10.מוזיאונים או קולנוע?קולנוע ברוררר 11.מילקי או יוגורט תות?מילקי 12.בננה או אפרסק?בננה 13.ריקי גל או שלום חנוך?שלום חנוך 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית?שניהם=] 15.פירה או אורז?פירה 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה?צפייה בתוכנית אהובה 17.בית כנסת או בית ספר?בצפר 18.מיים או מיץ תפוזים?מיץ תפוזים 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס?יוסי סיאס 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון?חחח לא יודעת 21.לבן או שחור?שחור 22.ילדים טובים או ילדים רעים?ילדים רעים
23.הרבה שיעורים או מעט?מעט! 24.חיבוק או מחמאה?חיבוק 25.ג'ודו או סודוקו?סודוקו 26.להקת תיסלם או כוורת?כוורת 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי?אקסטרים 28.עם השאלונים שלי או בלי?עם=] -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד?ניו יורק 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? חוש הומור 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא?אני מקווה שכן 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה?כן..ולא יודעת מה. 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי?לא 34.את/ה יפה לדעתך?לא יודעת=\ 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י.כן 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום?הרבה! 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון?לישון 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)? אושרי כהן חח 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י?כן 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)?לא 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה?לא 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער?רגוע 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה?לא יודעת=\ 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)?תחיו כל יום כאילו הוא היום האחרון 46.אוהב/ת חיות?מאוד!! 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות?מבחנים -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? בברזיל אחרי צבא 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? משפחה 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)?מגניב

../images/Emo39.gif עונה..

-זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה? חמאה 2.ילד או תינוק? ילד 3.כוכב פלוטו או נוגה? נוגה.. השם יותר יפה.. חח 4.מסטיק או סוכרייה? סוכרייה 5.כסף או מזל? אממ.. לאדעת.. 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן? סופרמן.. 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות? אמממ ךפעמים הפנטזיה ולפעמים המציאות אבל פנטזיה אני חושבת כי בפנטזיה אפשר לעשות הכל וכאילו שהחיים יהיו הרבהה יותר טובים ממה שהם במציאות.. 8.שיער אפור או לבן? אממ... לבן.. לאדעת בעצם..=/ 9.עבודה או חופש? אממ... חופש אני חושבת.. 10.מוזיאונים או קולנוע? קולנועעע
11.מילקי או יוגורט תות? מילקי 12.בננה או אפרסק? אפרסק 13.ריקי גל או שלום חנוך? ריקי גל למרות שאני שונאת אותה.. 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית? שלום עולמי.. 15.פירה או אורז? פירה 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה? צפייה בתוכנית אהובה=| 17.בית כנסת או בית ספר? ביצפר.. 18.מיים או מיץ תפוזים? מיץ תפוזים 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס? הא?=/ 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון? אממ.. מאיפה לי אני בת..=/ 21.לבן או שחור? לבן 22.ילדים טובים או ילדים רעים? טובים 23.הרבה שיעורים או מעט? מעט 24.חיבוק או מחמאה? מחמאה ואז חיבוק אם צריך.. חחח 25.ג'ודו או סודוקו? אפחד מהם 26.להקת תיסלם או כוורת? לא מכירה את תיסלם אז כוורת.. 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי? מוטורי? מה זה? 28.עם השאלונים שלי או בלי? אממ.. עם אבל אני לא אוהבת שאלות זה או זה ממש.. אבל הן ממש נחמדות אז עם.. -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד? או ככה אני אוהבת אותך
חח.. אממ.. לאדעת.. ישראל אני מניחה... 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? אממ.. חיצוניות טובה.. כאילו לא חתיך או משו(רצוי) חח אבל.. כאילו שלא יראה כמו.. כמו משו מכוער בקיצור, שיהיה נחמד, אדיב אוהב ובלה בלה בלה.. שטויות=/ 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא? כן 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה? לא יודעת.. או משפטים או רפואה.. 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי? כן.. מ.. או לפני שנתיים או משנה שעברה.. 34.את/ה יפה לדעתך? אממ.. כן
35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י. אממ כן.. ומה יש לנמק? 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום? אממ.. 10-12 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון? תלוי מתי.. 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)? אממ יש מישו שאני אוהבת ואני חושבת שהוא גם אבל אני לא בטוחה ממש.. הלוואי
39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י? אממ.. לא יודעת.. אולי.. כאילו נפרדתי מחבר שלי שהיה איתי כמה חודשים והוא אהב אותי ממש והכל אז לאדעת אם שברתי לו ת'לב או לא..=/ 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)? לא=| 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? --- 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה? אממ.. מה זה? חח.. 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער? די סוער כי אני מזל טלה.. 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה? לאדעתת.. 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)? חיה ותן לחיות..? כמו של הראל סקעת מה..=/ 46.אוהב/ת חיות? כן 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות? אממ.. לנקות? חח.. -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? אממ... לאדעת... בגיל 22.. כודם מסיימת צבא ואז.. לאדעת נו מה רוצים מהחיים שלי??=/ 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? מאיפהה ליי.. 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)? נחמד+

KiaritChan

New member
עונע [:

זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה? חמאע 2.ילד או תינוק? סבתא? 3.כוכב פלוטו או נוגה? נוגע 4.מסטיק או סוכרייה? מסטיק 5.כסף או מזל? מזל 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן? פיל D: 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות? פנטזיע 8.שיער אפור או לבן? לבן *______________________________* 9.עבודה או חופש? חופש 10.מוזיאונים או קולנוע? קולנוע 11.מילקי או יוגורט תות? מילקע 12.בננה או אפרסק? אפרסק 13.ריקי גל או שלום חנוך? איכ 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית? שלוםעולמי 15.פירה או אורז? אורז 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה? .__________________________.; 17.בית כנסת או בית ספר? ביצפר 18.מיים או מיץ תפוזים? מיצתפוזים *.* 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס? ורדה D: 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון? סבתאלשי 21.לבן או שחור? שניהם 22.ילדים טובים או ילדים רעים? רעימ? 23.הרבה שיעורים או מעט? מעט 24.חיבוק או מחמאה? חיבוק ^_^ 25.ג'ודו או סודוקו? סודוקו סD 26.להקת תיסלם או כוורת? מע? 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי? o_O 28.עם השאלונים שלי או בלי? עם -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד? ראשון?כפ"ס?^^ 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? שידע להקשיב..ושיתן לי חפש! 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא? כע. 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה? לאדעת 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי?כע. מהחופשהגדולשלשנהשעברה 34.את/ה יפה לדעתך? לע 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י. לע D: 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום? ה-ר-ב-ה 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון? לישון 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)? 00; 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י? אין לי מושג. 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)? לע 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? לע 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כע 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער? רגוע ^^ 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה? 00; 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)? קחו ת'דברים בקלות,תהיו אופטימים וחיוביים 46.אוהב/ת חיות? כע 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות? לנקותחדר?ללמוד?לאדעת -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? איכ 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? האנשיםשיקריםלי,אהבהשלילאנימות.וכו' 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)? נחמט D:

יyלושקי

New member
אני P:

-זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה?
חמאה 2.ילד או תינוק?
אפחד. S: לא מחבבת ילדים ותינוקות.. \= 3.כוכב פלוטו או נוגה?
WTF מזה משנה?
4.מסטיק או סוכרייה?
מסטיק 5.כסף או מזל?
כסף ^^" 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן?
סופרמן לא קיים.. 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות?
הפנטזיה שהופכת למציאות
לא שזה קורה.. 8.שיער אפור או לבן?
לבן, אם כבר.. 9.עבודה או חופש?
חופש! 10.מוזיאונים או קולנוע?
קולנוע.. 11.מילקי או יוגורט תות?
שניהם :) 12.בננה או אפרסק?
אפרסק 13.ריקי גל או שלום חנוך?
אפחד 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית?
אממ.. שניהם ביחד יהיו אחלה :) 15.פירה או אורז?
פירה :) 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה?
חח XDD שניהם טובים.. 17.בית כנסת או בית ספר?
אפחד. 18.מיים או מיץ תפוזים?
מים. בעכ מיץ תפוזים. 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס?
אפחד 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון?
הרגליים של זאתי.. כי פמלה כבר זקנה.. 21.לבן או שחור?
שניהם :) 22.ילדים טובים או ילדים רעים?
מה רע באמצע? 23.הרבה שיעורים או מעט?
מ-ע-ט.. איזו שאלההה.. 24.חיבוק או מחמאה?
שניהם :) 25.ג'ודו או סודוקו?
כלום ס.O 26.להקת תיסלם או כוורת?
לוידעת.. 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי?
אקסטרים P: 28.עם השאלונים שלי או בלי?
עם, טחח.. -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד?
בבית פרטי וגדול.. 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? היכולת להקשיב.. להבין.. לעזור.. להצחיק.. וזה.. 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא?
ח, למה לא?? 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה?
וטרינריה.. סO 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי?
כע.. כמה שנים טובות.. :/ 34.את/ה יפה לדעתך?
לוידעת.. XD היופי בעיני המתבונן.. טחח.. 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י.
חחחחחחחח.... לא. טוב משו באמצע.. P: 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום?
אני לא ישנה ביום סO אבל אם זה כמה שעות אני ישנה בלילה.. אז 9 ככה 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון?
ערה.. :) 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)?
טחח איזו שאלה.. 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י?
אולי.. \= 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)?
לא.. 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה?
לא.. 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה?
לוידעת.. 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער?
רגוע מתי שצריך, וסוער מתי שצריך.. 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה?
נעע.. זאת שאלה למחשבה! 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)?
לעשות מה שהלב אומר? פח.. 46.אוהב/ת חיות?
מאוד :) 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות?
ללמוד -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום?
עם משפחה גדולה.. 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים?
תמונות שלי מהילדות.. חברים טובים.. ומשפחה.. סO 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)?
אחלה :)

עונה =]

-זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה? בעע 2.ילד או תינוק? ילד 3.כוכב פלוטו או נוגה? נגה
4.מסטיק או סוכרייה? אמממ סוכרייה 5.כסף או מזל?זה הולך ביחד לא ? 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן? חח 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות? פנטזיה 8.שיער אפור או לבן? לאדעת חח 9.עבודה או חופש? חופשש 10.מוזיאונים או קולנוע? קולנוע 11.מילקי או יוגורט תות? מילקי 12.בננה או אפרסק? אממ בננה 13.ריקי גל או שלום חנוך?איכסססס 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית? אעמ... 15.פירה או אורז? איכס 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה? אענ... 17.בית כנסת או בית ספר? אעמ 18.מיים או מיץ תפוזים? 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס? 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון? 21.לבן או שחור? לבן 22.ילדים טובים או ילדים רעים? טובים 23.הרבה שיעורים או מעט? מעט... 24.חיבוק או מחמאה? מחמאה 25.ג'ודו או סודוקו? 26.להקת תיסלם או כוורת? 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי? 28.עם השאלונים שלי או בלי? עם
-שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד? אממ 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? שיהיה טוב... ורגיש חח 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא? כה... 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה? לאדעת 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי? לא 34.את/ה יפה לדעתך? לאדעת 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י. לאדעת 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום?בחופש או סבכלל ? בכלל איזה 6... בחופש 20 נראה לי חחח 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון? ערה 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)? - 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י? לאדעת 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)? לא 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה? אולי 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער? לאדעץ 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה? 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)? 46.אוהב/ת חיות? כה 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות? -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? לאדעת 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? ממ 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)? יאאפה (ברצינות חחח)

מיקמיק 1

New member
עונהנ ננה ננהה..

זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה?מרגרינה 2.ילד או תינוק?שניהם 3.כוכב פלוטו או נוגה?נוגה 4.מסטיק או סוכרייה?סוכרייה 5.כסף או מזל?מזל 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן?סופרמן? 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות?המציאות 8.שיער אפור או לבן?אעע? 9.עבודה או חופש?חופש 10.מוזיאונים או קולנוע?קולנוע 11.מילקי או יוגורט תות?מילקי 12.בננה או אפרסק?אפרסק 13.ריקי גל או שלום חנוך?ריקי גל 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית?שלום עולמי 15.פירה או אורז?פירה 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה?צפייה בתוכנית אהובה 17.בית כנסת או בית ספר?שניהם 18.מיים או מיץ תפוזים?מיים 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס?אפחד.. 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון?אעע? 21.לבן או שחור?לבן 22.ילדים טובים או ילדים רעים?ילדים טובים 23.הרבה שיעורים או מעט?מעטט 24.חיבוק או מחמאה?מחמאה 25.ג'ודו או סודוקו?סודוקו 26.להקת תיסלם או כוורת?אפחד.. 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי?אפחד 28.עם השאלונים שלי או בלי?מה שבא לך.. -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד? בוילה יוקרתית 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך?שהוא יהיה טוב ושאפשר לסמוך עליו.. 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא?יש עוד זמן.. 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה?כן, משחק ושירה 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי?כן,לפני שנה לצערי.. 34.את/ה יפה לדעתך?כן 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י.- כן, אני מאוד חכמה.. 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום? מי סופר.. 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון?תלוי עם אני עייפה.. 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)?אין כזה 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י?לא 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)?לא 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה?אני לא מעשנת.. 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה?לפעמים.. 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער?רגוע 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה?לא יודעת.. 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)? תחיו את החיים ותנצלו כל הדקה כי החיים קצרים! 46.אוהב/ת חיות?כן 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות?לשטוף כלים..(?) -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום?לא יודעת.. 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים?על המשפחה שלי והבריאות שלי.. 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)?שאלון נחמד..

honey pie1

New member
אז ככה:

-זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה? חמאה (אם בכלל....) 2.ילד או תינוק? תינוק 3.כוכב פלוטו או נוגה? נוגה 4.מסטיק או סוכרייה? מסטיק 5.כסף או מזל? כסף 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן? פיל 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות? הפנטזיה 8.שיער אפור או לבן? לבן 9.עבודה או חופש? חופש 10.מוזיאונים או קולנוע? מוזאונים בלונדון 11.מילקי או יוגורט תות? מילקי 12.בננה או אפרסק? אפרסק 13.ריקי גל או שלום חנוך? שלום חנוך (פוי ריקי גל!) 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית? שלום עולמי
15.פירה או אורז? פירה 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה? צפיה בתכנית טלוויזיה אהובה...
17.בית כנסת או בית ספר? אפחד מהם! 18.מיים או מיץ תפוזים? מיץ תפוזים (סחוט טרי, לא מקופסא) 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס? אפחד מהם 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון? לוידת 21.לבן או שחור? שחור 22.ילדים טובים או ילדים רעים? טובים 23.הרבה שיעורים או מעט? מעט מעט מעט! 24.חיבוק או מחמאה? מחמאה 25.ג'ודו או סודוקו? סודוקו 26.להקת תיסלם או כוורת? לוידת 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי? מוטורי
28.עם השאלונים שלי או בלי? עם!
-שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד? לונדון 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? נחמד, מתחשב... 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא? כע ברור! 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה? כע! וטרינרית אולי 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי? לא 34.את/ה יפה לדעתך? לא ממש 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י. כע, אובחנתי כאחת... 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום? 9 פלוס מינוס 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון? תלוי 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)? לוידת 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י? לא שאני יודעת 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)? לא 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? לא 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה? אממ... כע, די 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער? רגוע 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה? לוידת 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)? לשמוע הרבה מסיקה טובה! 46.אוהב/ת חיות? כע 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות? ללמוד -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? לומדת/ עובדת 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? המשפחה, החברים 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)? אחלה בחלה!

../images/Emo39.gif

-זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה? מרגרינה 2.ילד או תינוק? גם וגם 3.כוכב פלוטו או נוגה? נוןגה 4.מסטיק או סוכרייה? סוכרייה 5.כסף או מזל? גם וגם 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן? לא יודעת 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות? לא יודעת 8.שיער אפור או לבן? לא זה ולא זה 9.עבודה או חופש? גם וגם 10.מוזיאונים או קולנוע? קולנוע 11.מילקי או יוגורט תות? מילקי 12.בננה או אפרסק? אפרסק 13.ריקי גל או שלום חנוך? שלום חנוך 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית? לא יודעת 15.פירה או אורז? אורז 17.בית כנסת או בית ספר? לא יודעת 18.מיים או מיץ תפוזים? מיץ 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס? ורדה רזיאל ז'קונט 21.לבן או שחור? לבן 22.ילדים טובים או ילדים רעים? ילדים טובים 23.הרבה שיעורים או מעט? מעט 24.חיבוק או מחמאה? גם וגם 25.ג'ודו או סודוקו? סודוקו 26.להקת תיסלם או כוורת? כוורת 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי? גם וגם 28.עם השאלונים שלי או בלי? לא יודעת -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד? ראשון לציון 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? לא ודעת 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא? כן 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה? כן, ולא יודעת 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי? כן, מכיתה ג' 34.את/ה יפה לדעתך? כן 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י. כן (בלי נימוק) 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום? אין כזה דבר יושן, יש ישן. ובין 9- ל10 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון? ערה 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)? אולי 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י? אולי 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)? חס וחלילה 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? -- 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה? לא 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער? בין לבין 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה? לא יודעת 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)? לא יודעת 46.אוהב/ת חיות? כן 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות? ללמוד למבחן ולהשתעמם בבית.. -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? לא יודעת 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? המשפחה שלי 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)? בסדר, מאוד מקורי

Miss N

New member
^^

-זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה? לא ולא. 2.ילד או תינוק? תינווק. 3.כוכב פלוטו או נוגה? נוגה. 4.מסטיק או סוכרייה? מסטיק. דיאטה. 5.כסף או מזל? מזל 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן? סופרמן. 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות? פנטזיה, ברור 8.שיער אפור או לבן? לבן. 9.עבודה או חופש? חופש 10.מוזיאונים או קולנוע? קולנוע 11.מילקי או יוגורט תות? מילקי. אבלללל דיאטה. אין מילקי, אין סוכריות וכו'... 12.בננה או אפרסק? בנ-נה! פצצת אנרגיה צהו-בה! 13.ריקי גל או שלום חנוך? שלום חנוך. 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית? בחיים לא יהיה שלום עולמי. אז חיים מאושרים ^^ 15.פירה או אורז? אורז 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה?
17.בית כנסת או בית ספר? בית כנסת. 18.מיים או מיץ תפוזים? תפוזים סחוט טרי, מהבית. לא פריגת או משו. 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס? מי אלה?!?!?! 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון?
21.לבן או שחור? שחור 22.ילדים טובים או ילדים רעים? טובים כאלה, מלאכיים שקל לשמור עליהם בביביסיטר. 23.הרבה שיעורים או מעט? מעט. 24.חיבוק או מחמאה? חיבוק. 25.ג'ודו או סודוקו? ג'ודו. סודוקו זה אכזרי וזדוני. 26.להקת תיסלם או כוורת? כוורת רולז! 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי? מוטורי. 28.עם השאלונים שלי או בלי? נחשו. -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד? הממממ. רמת גן, או פתח תקווה. 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? מצחיק, מנחם, לא צועק. 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא? כן. 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה? עיצוב תעשייתי
33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי? נופ 34.את/ה יפה לדעתך? לא ממש. 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י. מחוננת
ולא רק אני קבעתי. 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום? 8-10 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון? לישון. 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)? נופ. 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י?לא. 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)? לאאא
41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? --- 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כןן 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער? רוע 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה? לשאול "מה קורה/נשמע/ המצב וכו'... יותר מפעם אחת בשיחה. הממ. קשה לי לחשוב. 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)? לצחוק. הרבה. אבל לא על אחרים. 46.אוהב/ת חיות? כן. 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות? לשטוף את החדר. -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? מטיילת/לומדת 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? אהרון (זרחחחני), ברכות וכו'.. מכל האירועים שהיו לי אי פעם בערך... 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)? מקורי.

light angel

New member
../images/Emo41.gif

-זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה? בלע. 2.ילד או תינוק? שום דבר. 3.כוכב פלוטו או נוגה? נוגה
4.מסטיק או סוכרייה? מסטיק. זה לא משמין. 5.כסף או מזל? מזל כבר יש לי, והוא לא במיוחד עוזר לי לקנות במכולת. 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן? סופרמן, הוא חייזר. 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות? המציאות עולה על כל דמיון. 8.שיער אפור או לבן? לבן. 9.עבודה או חופש? עבודה. 10.מוזיאונים או קולנוע? מוזיאונים. 11.מילקי או יוגורט תות? תלוי במצברוח. 12.בננה או אפרסק? אפרסק. 13.ריקי גל או שלום חנוך? אף אחד
14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית? שלום עולמי. עם החיים שלי אני אסתדר בעצמי. 15.פירה או אורז? אורז 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה?
ממתי זו בחירה? 17.בית כנסת או בית ספר?
18.מיים או מיץ תפוזים? מים 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס? יוסי 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון? החזה של פמלה רחוק מאוד מלהיות סקסי. אני מצטערת. אני בכלל לא חושבת שחזה זה סקסי. הרגליים, בטח... 21.לבן או שחור? לבן 22.ילדים טובים או ילדים רעים? אין ילדים רעים, יש ילדים שרע להם. 23.הרבה שיעורים או מעט? אין שיעורים בכלל. אני בוגרת. 24.חיבוק או מחמאה? מחמאה, ואז אני אחבק אותו
סתם, תלוי למה אני יותר זקוקה באותו רגע. אני בדרך כלל מעדיפה מגע, זה גם כיף וגם מחמיא. 25.ג'ודו או סודוקו?
איזה שאלון הזוי...
26.להקת תיסלם או כוורת? שתיהן אחלה
27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי? לא זה ולא זה
אני פחדנית. 28.עם השאלונים שלי או בלי? לא'דעת... -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד? בבקתת עץ בכפר דייגים איטלקי או אנגלי. עם אח בוערת ושלג בחורף. אני מאוד מתכננת לבצע את זה. 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? הבנה ואכפתיות בינינו. 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא? בטח... 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה? פסיכולוגיה. 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי? כן, מכיתה ז'. 34.את/ה יפה לדעתך? חומר גלם טוב, רוב הזמן אני לא עושה איתו כלום וזה לא נראה משהו. 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י. כן. אני מתעניינת בהרבה דברים, אני אוהבת את ההיגיון שלי, אני מבינה דברים מהר. 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום? בין שש לעשר. 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון? ערה קצת לפני השינה. אני אוהבת את הזמן הזה. 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)? כבר לא כל כך אוהבת אותו, אבל יש. 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י? מקווה שלא. 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)? לא. 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה? מאוד. 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער? רגוע מבחוץ, סוער בטירוף מבפנים. 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה? בנים...
45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)? לקחת את החיים בקלות, לא להיכנס לפאניקה מכל שטות, לזכור שהכל לטובה והכל יחסי. 46.אוהב/ת חיות? מאוד מאוד
47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות? אין לי מושג
-3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? מאוד מאוד מקווה שאחרי תואר ראשון ושני, עם עבודה קבועה (ומעניינת!) ובן זוג רציני מינימום (אם לא בעל). 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? הנטיה שלי לחשוב יותר מדי, מקוריות, יצירתיות, דמיון, אכפתיות, הסערות שלי מבפנים, אופטימיות, יכולת להתגבר על הכל מהר. אין לי שום עניין לשמור על חפצים פיזיים שמתבלים ונשברים... אבל אני מקווה להישאר אני. 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)? אחלה.

....

-זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה? מרגרינה 2.ילד או תינוק? ילד 3.כוכב פלוטו או נוגה? .. 4.מסטיק או סוכרייה? מסטיק 5.כסף או מזל? .. 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן? סופרמן 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות? גם וגם.. לא יודעת 8.שיער אפור או לבן? לבן 9.עבודה או חופש? חופש!! 10.מוזיאונים או קולנוע? תלוי איזה מוזיאון, ותלוי איזה סרט.. 11.מילקי או יוגורט תות? יוגורט תות 12.בננה או אפרסק? בננה 13.ריקי גל או שלום חנוך? שלום חנוך 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית? אישית 15.פירה או אורז? אורז 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה? גם וגם 17.בית כנסת או בית ספר? אף אחד 18.מיים או מיץ תפוזים? מים 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס? אף אחד 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון? הרגליים 21.לבן או שחור? גם וגם 22.ילדים טובים או ילדים רעים? גם וגם 23.הרבה שיעורים או מעט? מעט 24.חיבוק או מחמאה? גם וגם 25.ג'ודו או סודוקו? אף אחד 26.להקת תיסלם או כוורת? כוורת 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי? אקסטרים 28.עם השאלונים שלי או בלי? .. -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד? דרום אפריקה 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? חוש הומור 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא? כן 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה? כן, אבל אני לא יודעת מה 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי? לא 34.את/ה יפה לדעתך? .. 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י. .. 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום? אני לא יושנת, אני ישנה. וזה ממש תלוי. 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון? גם וגם, תלוי 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)? אין 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י? כן 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)? לפעמים 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? שיהיה 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כן 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער? גם וגם.. 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה? מלא.. 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)? חייכו, מחר יהיה יותר גרוע 46.אוהב/ת חיות? כן 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות? מלא דברים!! -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? מאושרת 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? לא יודעת נו.. 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)? בסדר.

יו יו3

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo41.gifעונהנהנה../images/Emo9.gif

-זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה? חמאה 2.ילד או תינוק? תינוק 3.כוכב פלוטו או נוגה? נוגה 4.מסטיק או סוכרייה? מסטיק 5.כסף או מזל? מזל 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן?סופרמן 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות? הפנטזיה
8.שיער אפור או לבן? אף אחד
9.עבודה או חופש? חופש 10.מוזיאונים או קולנוע? קולנוע!! 11.מילקי או יוגורט תות? מילקי!! מיתקי!! פרילי!!
12.בננה או אפרסק? בננה 13.ריקי גל או שלום חנוך? ריקי גל 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית? שניהם..
15.פירה או אורז? פירה 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה? צפייה בתוכנית אהובה
17.בית כנסת או בית ספר? בית ספר 18.מיים או מיץ תפוזים? מים 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס? לאדעת 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון?--- 21.לבן או שחור? לבן 22.ילדים טובים או ילדים רעים? טובים 23.הרבה שיעורים או מעט? מעט 24.חיבוק או מחמאה? חיבוק
25.ג'ודו או סודוקו? סודוקו 26.להקת תיסלם או כוורת? כוורת 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי? אף אחד 28.עם השאלונים שלי או בלי? עם
-שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד? בניו יורק 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? אופי יפה ו..אולי קצת יופי
31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא? ברור!!! 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה? משחק 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי? לא.. 34.את/ה יפה לדעתך? קצת..? 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י. לא!!!
36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום? לא הרבה..
37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון? לישוןןן...
38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)? תולי!!
39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י? לא 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)? לא!!
41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? --- 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה? בערך
43.את/ה טיפוס רגוע או סוער? לאדעת..באמצע כזה..
44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה? לאדעת.. 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)? תמיד לחשוב וורוד!!
כי וורוד זה צבע יפההה
46.אוהב/ת חיות? כןן!! 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות? שיעורים
-3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? שחקנית מפורסמת!!
49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? משפחה.. 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)? כיפי ומעביר את הזמן!!!

עונה..!

-זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה?חמאה 2.ילד או תינוק?תינוק 3.כוכב פלוטו או נוגה?לא דעת 4.מסטיק או סוכרייה?מסטיק 5.כסף או מזל?מזל 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן?לא דעת.. 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות?מציאות 8.שיער אפור או לבן?בלונדיני 9.עבודה או חופש?חופשש..! 10.מוזיאונים או קולנוע?קולנועע..! 11.מילקי או יוגורט תות?מילקי 12.בננה או אפרסק?בננה 13.ריקי גל או שלום חנוך?אף חד. 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית?שלום עולמי 15.פירה או אורז?גם וגם 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה?צפיה בתוכנית אהובה 17.בית כנסת או בית ספר?תלוי 18.מיים או מיץ תפוזים?תפוזים 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס?אף חד.. 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון?
21.לבן או שחור?תלוי 22.ילדים טובים או ילדים רעים?טובים.. 23.הרבה שיעורים או מעט?בינוני 24.חיבוק או מחמאה?תלוי 25.ג'ודו או סודוקו?סודוקו 26.להקת תיסלם או כוורת?האא? 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי?אממ..לא דעת.. 28.עם השאלונים שלי או בלי?אם..חוץ מכמה שאלות. -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד?בבית שלי..!חיפה 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך?אמ..אופי טובב 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא?עוד 8 שנים לפחות.. 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה?לא ניראה לי 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי?לאא 34.את/ה יפה לדעתך?בסדרר 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י.בערך.. 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום?12 בחופש 8 כשיש לימודים 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון?לישון 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)?מזה משנהה.?! 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י?לא ניראה לי 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)?לאא 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה?חחחחחח 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער?תלוי מתי 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה?האא..? 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)?אממ..לא דעת 46.אוהב/ת חיות?כןן 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות?ללימוד -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום?אם קרירה טובה ומשפחה(אולי) 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים?אממ..לא דעת.. 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)?בסדר..חוץ מכמה שאלותת

nirc2

New member
תשובות

1.מרגרינה או חמאה? - חמאה 2.ילד או תינוק? - ילדה 3.כוכב פלוטו או נוגה? - נוגה 4.מסטיק או סוכרייה? - מסטיק 5.כסף או מזל? - כסף 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן? - סופרמן 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות? - פנטזיה 8.שיער אפור או לבן? - לבן 9.עבודה או חופש? - חופש 10.מוזיאונים או קולנוע? - מוזיאונים 11.מילקי או יוגורט תות? - מילקי 12.בננה או אפרסק? - בננננננננננננננה 13.ריקי גל או שלום חנוך? - שלום חנוך 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית? - 2 15.פירה או אורז? - פירה 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה? - סקס תוך כדי צפייה בתוכנית אהובה 17.בית כנסת או בית ספר? - בית כנסת 18.מיים או מיץ תפוזים? - תפוזים 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס? - אוי לא, רק לא שניהם 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון? - שרון סטון 21.לבן או שחור? - שחור 22.ילדים טובים או ילדים רעים? ילדות טובות 23.הרבה שיעורים או מעט? - כלום שיעורים 24.חיבוק או מחמאה? - מחמאה 25.ג'ודו או סודוקו? ג'ודו 26.להקת תיסלם או כוורת? שתיהן! 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי? - שניהם 28.עם השאלונים שלי או בלי? בטח שעם :) -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד? - בבית 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? - אהבת אמת אליי 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא? ימים יגידו 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה? יום ללא למידה הוא כיום ללא אור השמש - אמנות 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי? לא 34.את/ה יפה לדעתך? לא 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י. לא 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום? בין 5 ל15 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון? לישון 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)? רחלי :( 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י? כן :( 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)? לא 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה? בטח 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער? רגוע 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה? אבי נמני 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)? אני לא איש מאושר... 46.אוהב/ת חיות? אבל לא חיות מפחידות כאלה עם שיניים גדולים 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות? הרבה מדיי !! -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? בן 32 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? הלבלב, כבד, לפחות ריאה אחת, וכו'... 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)? לא שאלח חומוס או טחינה :)

nni8

New member
עונהנהנה

-זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה?חמאה 2.ילד או תינוק?תינוק 3.כוכב פלוטו או נוגה?נוגה 4.מסטיק או סוכרייה?מסטיק 5.כסף או מזל?מזל 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן?סופרמןןןן חחח 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות?תלוי של מה 8.שיער אפור או לבן?חום 9.עבודה או חופש?חופש 10.מוזיאונים או קולנוע?קולנוע 11.מילקי או יוגורט תות?מילקי 12.בננה או אפרסק?אפרסק 13.ריקי גל או שלום חנוך?שלום חנוך 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית?וואו חח 15.פירה או אורז?פירה 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה?תכנית אהובה (רק בנתיים)חחח 17.בית כנסת או בית ספר?בית כנסת 18.מיים או מיץ תפוזים?מים 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס?=\ 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון?אל תשאלו אותי 21.לבן או שחור?תלוי למה 22.ילדים טובים או ילדים רעים?רעים 23.הרבה שיעורים או מעט?מעט 24.חיבוק או מחמאה?חיבוק 25.ג'ודו או סודוקו?סודוקו 26.להקת תיסלם או כוורת?=\ 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי?אקסטרים 28.עם השאלונים שלי או בלי?אממ עם?! -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד?כפר סבא 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך?לא יודעת 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא?כן 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה?כן לאדעת 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי?לא 34.את/ה יפה לדעתך?אממ לא במיוחד 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י.לא 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום?הרבההההההההה 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון?לישון חחחח 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)?אין 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י?לאדעת 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)?לא 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה? 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער?אממ תלוי מתי 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה?אנשים 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)?כעיקרון אין אבל הכל בא מבטחום עצמי 46.אוהב/ת חיות?מאודדד 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות?אממ מתמטיקה -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום?לומדת עם איזה דירה שכורה 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים?יומנים 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)?נחמדד

למעלה