שאלון 50 השאלות:

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

-זה או זה?
1.מרגרינה או חמאה?
2.ילד או תינוק?
3.כוכב פלוטו או נוגה?
4.מסטיק או סוכרייה?
5.כסף או מזל?
6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן?
7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות?
8.שיער אפור או לבן?
9.עבודה או חופש?
10.מוזיאונים או קולנוע?
11.מילקי או יוגורט תות?
12.בננה או אפרסק? כלום
13.ריקי גל או שלום חנוך?
14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית?
15.פירה או אורז?
16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה? לא התנסיתי בסקס
17.בית כנסת|סדגש או בית ספר?
18.מים או מיץ תפוזים?
19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס?
20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון?
21.לבן או שחור?
22.ילדים טובים או ילדים רעים?
23.הרבה שיעורים או מעט?
24.חיבוק או מחמאה?
25.ג'ודו או סודוקו?
26.להקת תיסלם או כוורת?
27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי?
28.עם השאלונים שלי או בלי?
-שאלות כלליות:
29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד? ת"א.
30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? שיאהב אותי.
31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא? כן.
32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה? כן. משחק או עיצוב.
33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי? כן. מסוף השנה.
34.את/ה יפה לדעתך? נייס.
35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י. חחכמה מבחינת חכמת חיים. כן.
36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום? לפחות את ה-10.
37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון? ערה.
38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)? מיה דגן
. היא בכלל לא מכירה אותי.
39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י? לא שידוע לי.
40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)? לא.
41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? --
42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כע.
43.את/ה טיפוס רגוע או סוער? סוער.
44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה? כשאומרים לי להרגע או מזרזים אותי. ולחיוב-כשאני רואה מישהו שאני אוהבת.
45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)? מאושרים לתמיד-לא קיים. אבל אושר של רגע: תעשו בכל יום לפחות משו אחד שבאמת גורם לכם הנאה.
46.אוהב/ת חיות? כן.
47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות? לנקות.
-3 שאלות אחרונות לקינוח:
48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? דירה בת"א, נשואה, 2 בנות תאומות, עם החבר שלי [שיהיה בעלי בע"ה].
49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? החבר שלי.
50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)? נחמד מאוד.

עונה

-זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה? חמאה 2.ילד או תינוק? תינוק 3.כוכב פלוטו או נוגה? כדור הארץ הכי טוב 4.מסטיק או סוכרייה? מסטיק 5.כסף או מזל? כסף 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן? סופרמן 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות? פנטזיה 8.שיער אפור או לבן? אפחד 9.עבודה או חופש? חופש 10.מוזיאונים או קולנוע? קלונוע 11.מילקי או יוגורט תות? מילקייייייי
12.בננה או אפרסק? אפרסק.. מה בננה מה אני קוף? חחח אור.. רק את תביני... 13.ריקי גל או שלום חנוך? אפחד 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית? השני.. 15.פירה או אורז? פירהה שונאת אורז בעע 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה? מזה השאלה הזאת!?.. 17.בית כנסת או בית ספר? לא זה ולא זה 18.מיים או מיץ תפוזים? מים 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס? מי זה יוסי סיאס חח 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון? מה אתם שואלים אותי 21.לבן או שחור? אממ לאדעת 22.ילדים טובים או ילדים רעים? משו באמצע 23.הרבה שיעורים או מעט? הכי טוב שלא יהיו בכלל 24.חיבוק או מחמאה? חיבוק
25.ג'ודו או סודוקו? סודוקו 26.להקת תיסלם או כוורת? אפחד 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי? לאדעת 28.עם השאלונים שלי או בלי? מזה משנה חח -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד? לאדעת 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? אם רק הייתי יודעת וואי 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא? כן ברור 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה? אני מתכוונת ללמוד עוד לא ברור מה 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי? כן אבל לא שמה אותם, מכיתה ד' 34.את/ה יפה לדעתך? לא כל כך 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י. חחח לא 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום? 9 בערך 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון? לישון 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)? יש גם יש... 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י? לא שידוע לי 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)? לפעמים 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? כע 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כעע 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער? באמצע... יש לי קטעיםם 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה? לאדעת 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)? אין לי טיפ כזה.. 46.אוהב/ת חיות? לא
רק את קופיפי
47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות? לאדעת -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? אין לי משוג 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? אני 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)? נחמד

sapi1212

New member
עונה

-זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה? מרגרינה 2.ילד או תינוק? תינוק 3.כוכב פלוטו או נוגה? נוגה 4.מסטיק או סוכרייה? סוכרייה 5.כסף או מזל? מזל 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן? פיל 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות? מציאות 8.שיער אפור או לבן? אפור 9.עבודה או חופש? חופש 10.מוזיאונים או קולנוע? קולנוע 11.מילקי או יוגורט תות?מילקי 12.בננה או אפרסק? בננה 13.ריקי גל או שלום חנוך? ריקי גל 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית? שלום ולמי 15.פירה או אורז? אורז 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה? צפייה בתכנית אהובה 17.בית כנסת או בית ספר? בית ספר 18.מיים או מיץ תפוזים? מים 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס? יוסי סיאס 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון? החזה של אנדרסון 21.לבן או שחור? שחור 22.ילדים טובים או ילדים רעים? טובים 23.הרבה שיעורים או מעט? מעט 24.חיבוק או מחמאה? מחמאה 25.ג'ודו או סודוקו?סודוקו 26.להקת תיסלם או כוורת? כוורת 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי? אקסטרים 28.עם השאלונים שלי או בלי? עם -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד? בח"ול לא משנה איפה 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? אממ נאמנות 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא? ברור 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה? כן.. מזרח תיכון 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי? כן מגיל 5 34.את/ה יפה לדעתך? כן 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י. כן לא יודעת למה ככה יצאתי! 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום? 8 שעות 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון? ערה 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)? אין כזה 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י? חח כן 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)? לאאאא 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה? בע 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה? לא 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער? רגוע 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה? לא יודעת 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)? אין לי בינתיים 46.אוהב/ת חיות? מאודדד 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות? לבשל -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? לומדת 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? על עצמי 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)? ארוך וכיפי!

OoמיכלoO

New member
תשובות

-זה או זה? 1.מרגרינה או חמאה? חמאה 2.ילד או תינוק?תינוק 3.כוכב פלוטו או נוגה? למי אכפת? 4.מסטיק או סוכרייה? מסטיק 5.כסף או מזל? מזל 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן? סופרמן 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות? פנטזיה 8.שיער אפור או לבן? אפור 9.עבודה או חופש? חופששש 10.מוזיאונים או קולנוע? קולנוע 11.מילקי או יוגורט תות?מילקי 12.בננה או אפרסק? בננה 13.ריקי גל או שלום חנוך? שלום חנוך 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או חיים מספקים ומאושרים לך אישית? שלום עולמי 15.פירה או אורז?פירה 16.סקס טוב או צפייה בתכנית אהובה?צפייה 17.בית כנסת או בית ספר? ביצפר 18.מיים או מיץ תפוזים? מים 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס? יוסי סיאס 20.מה סקסי יותר-החזה של פמלה אנדרסון או הרגליים של שרון סטון? פמלה 21.לבן או שחור?שחור 22.ילדים טובים או ילדים רעים? טובים 23.הרבה שיעורים או מעט? מעט 24.חיבוק או מחמאה?חיבוק 25.ג'ודו או סודוקו?סודוקו 26.להקת תיסלם או כוורת? כוורת 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי?מוטורי 28.עם השאלונים שלי או בלי?עם -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד? בצפון 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך? שיאהב אותי 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא? מקווה שכן 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה? כן, משו שקשור לפסיכולוגיה 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי? כן, ממש ממזמן 34.את/ה יפה לדעתך? לא 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י.כן 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום? סביבות 8 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון? תלוי מתי 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)? אין לי מושג 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י?לא 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)?לא ממש 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה?לא ממש 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה?כןןןןןן 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער? רגוע 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה? לוידעת 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)?תקבל את עצמך כמו שאתה 46.אוהב/ת חיות? כן 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות? לנקות ולסדר -3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? נשואה עם ילדים באיזשהו חור בצפון 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? אלבומים וזכרונות 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)?חמוד

רקפת

New member
עונהנהנה

-זה או זה?זה! 1.מרגרינה או חמאה?מרגרינה... 2.ילד או תינוק?תינוק 3.כוכב פלוטו או נוגה? נגה? 4.מסטיק או סוכרייה? 5.סוכרייה. כסף או מזל? מזל. 6.מי יותר חזק-פיל(החיה) או סופרמן? פיל. סופרמן לא קיים. (?!) 7.מה טוב יותר,הפנטזיה או המציאות? מציאות. 8.שיער אפור או לבן?אפור. 9.עבודה או חופש? תלוי מתי. 10.מוזיאונים או קולנוע? קולנוע. 11.מילקי או יוגורט תות?יוגורט תות. 12.בננה או אפרסק?אפרסק. 13.ריקי גל או שלום חנוך?שלום חנוך. 14.מה עדיף לך-שלום עולמי או ך אישית?או חיים מספקים ומאושרים לך אישית? האפשרות ה-2. 15.פירה או אורז?אורז !! 17.בית כנסת או בית ספר? בית כנסת ב-ר-ו-ר. 18.מיים או מיץ תפוזים? מיץ תפוזים טרי סחוט. 19.ורדה רזיאל או יוסי סיאס? יוסי סיאס! 21.לבן או שחור? לבן. 22.ילדים טובים או ילדים רעים?ילדים טובים. 23.הרבה שיעורים או מעט? מעט!! דא! 24.חיבוק או מחמאה? מחמאה. חבוק - תלוי ממי.. 25.ג'ודו או סודוקו?ג'ודו. 26.להקת תיסלם או כוורת? כוורת. 27.ספורט אקסטרים או ספורט מוטורי? אקסטרים! 28.עם השאלונים שלי או בלי?עם!! -שאלות כלליות: 29.איפה תרצי/ה לגור בעתיד?בצפון. 30.מה הכי חשוב לך שיהיה בבן/ת הזוג שלך?אישיות חמה ונעימה. 31.מתכוון/ת להתחתן בעתיד,או לא?כה. 32.מתכוון/ת ללמוד משהו בעתיד?אם כן,מה? משחק ואולי ספרות... ומסאג' לתינוקות!!!! 33.את/ה מרכיב/ה משקפיים?אם כן,ממתי?לא. 34.את/ה יפה לדעתך? כה 35.את/ה חכם/ה לדעתך?נמק/י. נראה לי שכן. 36.כמה שעות את/ה יושן/ת ביום? 9 - 10 37.מעדיף/ה להיות ער/ה או לישון? תלוי מתי 38.מי האדם שאת/ה אוהב/ת,אך הוא לא אוהב אותך(אם יש כזה)?אין כזה אדם. 39.האם שברת פעם את הלב למישהו/י?חחח 40.את/ה מעשן/ת משהו(סיגריות,נרגילה,וכיו"ב)? הכל, ברור. 41.אם כן,האם את/ה נהנה/ת מזה?כה 42.את/ה טיפוס של נוסטלגיה?חחחחח ספתא יחנה - לא ! ! ! 43.את/ה טיפוס רגוע או סוער?רגוע. 44.מה הם הדברים שמסעירים אותך בעיקר,לחיוב ולשלילה? תלוי........ 45.מה הטיפ שלך לחיים מאושרים(אם יש בכלל)?להיות תמיד שמחים, ולקחת הכל בהומור ובצורה חיובית. 46.אוהב/ת חיות?כן!! סוסים!! 47.מה הדבר שאת/ה הכי שונא/ת לעשות?ללמוד...
-3 שאלות אחרונות לקינוח: 48.איך את/ה רואה את עצמך בעוד 10 שנים מהיום? נשואה. בעזה"י 49.מה הם הדברים שלך שתירצי/ה לשמור עליהם כל החיים? את המשפחה שלי, ואת כל האנשים שאני אוהבת. 50.איך היה השאלון(ברצינות אבל)? מדהים!!!! ח"ח!

למעלה