שאלון 100 שאלות.

ההה

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? שניהם [: 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לא זה ולא זה. 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? כותבים גואש, לא גועש, אאל"ט. 5.עברי לידר או אביב גפן? שניהם. אבל אביב גפן בשנים הראשונות שלו, אולי. 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? תלוי. אף פעם לא חטפתי מכות כ"כ חזקות שנשארה לי צלקת וכאלה, מילים כן. 7.בורקס או פשטידה? אוי. מה זה השאלות האלו >: 8.שרמנטיות-בעד או נגד? לא אוהבת. 9.נשיקה במצח או בפה? אה 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו [: 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין 14."זהו זה" או "דומינו"? לא יודעת. 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? שתיהן דמויות די מעצבנות. 17.ג'ודו או איגרוף? לא התנסיתי באף אחד מהם, אבל אני מניחה שג'ודו, בזה אני לפחות מבינה משהו. 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מכנסיים. 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? לא אוהבת משקפיים, אבל אם כבר אז לראייה. 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית. -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כיתה ה'. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? גובה. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? מאיפה לי 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: מוזיקה, מילים, אנערף. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? אל תשאלו. 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: 27.רואה הרבה טלוויזיה? יאפ 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? בחופש? בערך שלוש שעות. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? איזה אחד מטייק אווי, לא זוכרת את שמו. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס\צ'אי עם עוגיות\ג'חנון בשבת. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? צ'אי. 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? מרגלית צנעני. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? בקטנה. 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? שעמם לי וחיפשתי שאלון [?] 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא יודעת, החלטתי השנה לעבור ביתספר, אני מניחה שזה גורלי למדי O.ס 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו? 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לא יודעת. 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? כפ"ס. כי אני מכירה אותה. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? על הציצים בעיקר .__- 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? ע"ע שאלה קודמת. 44.האם מחמיאים לך על האופי? קרה בעבר. 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? מה 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לא זוכרת. 47.איך היה? 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? אהבה לא אפלטונית? לא. 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כן. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? בוהה בו במבט של "אוקיי, איפה המצלמה הנסתרת?" 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כן, בטח. 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? -האם את/ה? 56.דאגן/ית? אה? 57.יפה? לא 58.תמים/ה? לא 59.רומנטי/ת? לא 60.פחדן/ית? קצת 61.ביישן/ית? לא 62.אמיץ/ה? לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית? אולי, תלוי ביחס למי. 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? לא 68.אובססיבי/ת? לפעמים 69.טיפוס של נוסטלגיה? לפעמים 70.מנומס/ת? לא -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': וואו, כ"כ הרבה דברים O: 72.עיתון אהוב: שבעה לילות [המוסף לשבת], זה בערך הדבר היחיד שאני קוראת. 73.סרט דרמה אהוב: הרבה 74.מתקן אהוב בלונהפארק: לא הייתי שם שנים. 75.בילוי אהוב: רביצה בבית. 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חברה שלי 77.תוכנית אירוח אהובה: אמ. לא יודעת. 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: כנ"ל 79.תוכנית רדיו אהובה: >< 80.זמן אהוב במשך היממה: ארבע בערך 81.שפה אהובה: עברית 82.מחמאה אהובה: על ייחוד. :) 83.ירק אהוב: עגבנייה 84.פרח אהוב: לא יודעת. 85.שם אהוב לבן/בת: סהר\סער. -אסוציאציות: 86.מלחמה: רוסים 87.פשע: כסף 88.מוסר: כתר 89.חוכמה: מוח 90.טלוויזיה: קופסאות 91.יופי: שיער 92.גן: דשא 93.טוב: רע 94:רע: אש 95.ארז טל: ארץ נהדרת >< 96.ספורט: כדור 97.אהבה: לב 98.הורים: משפחה 99.בן אדם: כלב 100.השאלון הזה: מה איתו

אביב גפן אבא! ../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

אלוהים, זה כל כך מוזר ומרגש. ברצינות, הוא בן אדם כזה מדהים... והוא יהיה אבא מדהים בטוח, אבל זה כזה מוזר שאביב אבא. בטח הילד יהיה כזה מוכשר ויפה
. טוב די, לשאלון! זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות ברור! P: 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? חחח אף אחד. 3.גוף שרירי או רגיל? ממ באמצע. 4.צבעי גועש או צבעי שמן? לא יודעת.. 5.עברי לידר או אביב גפן? אביב. (אבל גם עברי!) 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים. 7.בורקס או פשטידה? פשטידה. 8.שרמנטיות-בעד או נגד? בעד. 9.נשיקה במצח או בפה? בפה. 10.מיים קרים או שוקו קר? מים. 11.ענבים או בננה? בננה. 12.ירח או כוכבים? ירח. 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק. 14."זהו זה" או "דומינו"? לא יודעת.. 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא. 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא ראיתי.. 17.ג'ודו או איגרוף? - 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? באמצע. קצת מעל הברך. 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש. 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם... -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לא יודעת. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? אמ... פנים, מבט, תחת של חיילים במדים אלוהים!
. והאופי אופקורס. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? שתהיה הקשבה, אהבה הדדית, אכפתיות, אמ.. לא יודעת. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אין לי כוח. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? לא משהו.. 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: 27.רואה הרבה טלוויזיה? כן. 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה וחצי בערך. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? לא יודעת. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לא. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מיםXD 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא יודעת עזבו אותי.
33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן, כל היוםXD. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? בסדר, אני רגילה. 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? חברה. 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא יודעת. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? יש מצב... 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? לא יודעת! 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אמ... 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לא יודעת. 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ת"א, כיף. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לא
43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? - 44.האם מחמיאים לך על האופי? לא. 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני שנים! אני לא אוהבת. 47.איך היה? - 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? אכן. 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): לא יודעת.. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? - -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כן. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? חחחחחח D: 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? לא יודעת. מי מתאהב במורה?O: 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? אמ יש כמה. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן. 57.יפה? לא. 58.תמים/ה? לא. 59.רומנטי/ת? לא יודעת. 60.פחדן/ית? כן. 61.ביישן/ית? קצת. 62.אמיץ/ה? לא. 63.חזק/ה מבחינה פיזית? כן. 64.מרבה לשקר? לא. (ז"א, בצחוק...ואז אומרת את האמת.) 65.שוויצר/ית? לא. 66.חם/ת מזג? כן. (מאד.) 67.חכם/ה? אמ... 68.אובססיבי/ת? תלוי למה. 69.טיפוס של נוסטלגיה? כן. 70.מנומס/ת? כן. -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': גבינת זיתים וירקות. 72.עיתון אהוב: ראש1. 73.סרט דרמה אהוב: אמ 74.מתקן אהוב בלונהפארק: לא אוהבת. 75.בילוי אהוב: ת"א, בית, ים.. 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: כל מיני. 77.תוכנית אירוח אהובה: לא יודעת. 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: 79.תוכנית רדיו אהובה: 80.זמן אהוב במשך היממה: ערב. 81.שפה אהובה: לא יודעת. 82.מחמאה אהובה: אמ 83.ירק אהוב: מלפפון. 84.פרח אהוב: ורדים. 85.שם אהוב לבן/בת: אופק! -אסוציאציות: 86.מלחמה: דם. 87.פשע: גנב. 88.מוסר: ערכים. 89.חוכמה: אינטליגנט. 90.טלוויזיה: חברים. 91.יופי: חיצוניות. 92.גן: ילדים. 93.טוב: רע. 94:רע: דיכאון. 95.ארז טל: משקפיים. 96.ספורט: שחייה. 97.אהבה: לב. 98.הורים: דאגה. 99.בן אדם: אנושי. 100.השאלון הזה: ארוך.

חחחחחחחחחח סתמי.

את מתקשרת איזה 4 שעות אחרי שזה פורסם ואני ידעתי חצי שעה אחרי שזה פורסם, כלומר 11 בבוקר.

ידיים למעלה היא אוהבת אותך!

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?בנות! 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס 3.גוף שרירי או רגיל?רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן?גועש 5.עברי לידר או אביב גפן?אביב גפן!!!!!111 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מכות :( 7.בורקס או פשטידה?שניהם :( 8.שרמנטיות-בעד או נגד?אף פעם לא הסבירו לי מזה 9.נשיקה במצח או בפה?חחחחח בפה 10.מיים קרים או שוקו קר?שוקו 11.ענבים או בננה?ענבים 12.ירח או כוכבים?כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?גידי גוב 14."זהו זה" או "דומינו"?זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?לא יודעת 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נועה 17.ג'ודו או איגרוף?מממ 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית?בבית -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?לא יודעת 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?אוזנים 23.מה הכי חשוב בזוגיות?הקשבה 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:די 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?סבבה 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:די כבר 27.רואה הרבה טלוויזיה?מממ ככה 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?3 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?צ'נדלר מחברים וקני מסאות'פארק 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?קורנפלקס או ארוחת צהריים 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?מים? 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?לא ידועת 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?חחח כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?עלבון :( סתם! 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?זה היה קשה, אחרי התלבטויות קשות ואחרי התייעצות עם מומחים, החלטתי להצטרף. 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?להצטרף לפורום. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?מממ כן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?לא יודעת 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?חד אופן 40.מה הוא האוטו האהוב עליך?לא משנה 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?ת"א בלב ובנפש 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?פה ושם 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?כלליות 44.האם מחמיאים לך על האופי?לא 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?לא מחמיאים לי על האופי 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?וואי אני מתה ללכת שבוע הבא 47.איך היה? 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?לא 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):הא? 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?לא זוכרת -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?איכס, הוא היה סגור במרתף. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?במועצה לשלום הילד. 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?השאלות פה מטומטמות אחוש 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?למה שאני אשנא מישהו שחבר שלי לעזאזל?$@# 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?הייתי רוצה רק לכמה ימים לקרוא מחשבות. אבל רק כמה ימים. -האם את/ה? 56.דאגן/ית?כן 57.יפה?לא 58.תמים/ה?לא 59.רומנטי/ת?כן 60.פחדן/ית?כן 61.ביישן/ית?כן 62.אמיץ/ה?כן\לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית?לא 64.מרבה לשקר?ככה 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג?לא 67.חכם/ה?לא 68.אובססיבי/ת?לא 69.טיפוס של נוסטלגיה?קצת 70.מנומס/ת?לא -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':חביתוש 72.עיתון אהוב:ראש1 ומערביה לנוער 73.סרט דרמה אהוב:מישהו לרוץ איתו 74.מתקן אהוב בלונהפארק:רכבות הרים 75.בילוי אהוב:הופעות 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:מממ חברים 77.תוכנית אירוח אהובה:מה קשור 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:יאיר לפיד
79.תוכנית רדיו אהובה:לא שומעת רדיו ככ 80.זמן אהוב במשך היממה:ערב 81.שפה אהובה:עיברית אבל אם הייתי יודעת יותר טוב אז אנגלית. 82.מחמאה אהובה:?#@$? 83.ירק אהוב:מנגו 84.פרח אהוב:לא יודעת 85.שם אהוב לבן/בת:טל, יובל, רוני -אסוציאציות: 86.מלחמה:אולמרט 87.פשע:זאב רוזנשטיין 88.מוסר:טל מוסרי 89.חוכמה:מוטי 90.טלוויזיה:בישול 91.יופי:מלכת היופי 92.גן:זיווה 93.טוב:תגידי שטוב 94:רע:תגידי שרע 95.ארז טל:תגידי תלך וזה לא נורא!!! 96.ספורט:בע 97.אהבה:טוב 98.הורים:נאמ 99.בן אדם:אחלה 100.השאלון הזה:מפגר תחת

I R i T 94

New member
חזרתי ממחנה וראיתי את מאיההההה../images/Emo217.gif

היה כלכך שווה~! מאיה תעשי לי אחXD ונעבור לשאלון המגניב^^ זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים><' 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?מרצ'לו. 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל. 4.צבעי גועש או צבעי שמן?שניהם. אבל אני מניחה שגואש כי זה מלכלך ואני אוהבת להתלכלךXD 5.עברי לידר או אביב גפן?איכ. 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים מעליבות. 7.בורקס או פשטידה?פשטידה. אבל רק הטעימותXD 8.שרמנטיות-בעד או נגד?שכחתי מה זה אומר>.< 9.נשיקה במצח או בפה?לא יודעת 10.מיים קרים או שוקו קר?שוקו קר. 11.ענבים או בננה?בננה
12.ירח או כוכבים?ירח. אתמול לא ראו כמעט את הירח;; 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?נקסט. 14."זהו זה" או "דומינו"? לא מכירה דומינו :-O 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? בכל נושא בדברים אחרים. במצלמות ומוזיקה לאבא, באוכל, בישול לאמא.. ויש עוד דברים. אבל לשניהם. 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?;; 17.ג'ודו או איגרוף?קארטהD: 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?שום חצאיתP: 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? משקפיים רגילות. 20.מוזיקה-באוטו או בבית? במכונית של אבא^^ לבד. -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? במילה פשוטה: חו"ל. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?שיער, עיניים.
[למאיה יש עיניים כלכך יפות;;;;] 23.מה הכי חשוב בזוגיות? האהבה. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: יש הרבה. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? בזמן האחרון יותר טוב.O: הוא אשכרה בא לעזור לי להביא את התיקים מהאוטובוס. איזה חמוד. P: 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: יופי. תגידו בארץ. בעולם זה כל המשפחה. ואי אפשר לבחור חמישה. 27.רואה הרבה טלוויזיה? האמת שלא ממש.. 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעתיים - שלוש. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? מרי קייט ואשלי אולסן
איכסססססססססססססססס. אבל.. אל דאגה. עזבתי את העניין הזה בכיתה ו'. -פיו- 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס/שוקו/וופלים/עוגיות - משהו עם שוקולד
31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? נ"ל. 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?ג'וני דפ. ואני עדיין שונאת אותו
33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?כן. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?שאני חסרת חברים? 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? חיפשתי שאלון, לא רציתי סתם לגנוב, אז עניתי על שאלון^^ 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא יודעת. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? משני הצדדים. שלילי- פחות בטחון עצמי. חיובי- השתנתי לטובה כל פעם - פחות ביישנות והבנה של החיים... O-O 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?רכבתD: 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? של אבא. 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? טאריכה. כי כל המשפחה שלי גרה שם. [כמעט] 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים. לא אוהבת את זה>< 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? עיניים. 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן. 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני לא צומי. 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני.. שנתיים? 47.איך היה?לא משהו. לא אוהבת את זה כ"כ. רק את המתקני מים. 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?כן. והוו. 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):היו הרבה כאלו.. בזמן האחרון אני מדברת עם "החברה הכי טובה" שלי משנה שעברה. והשתנו כ"כ. היא עושה הכל בשביל הצומי, שכולם ישימו עליה, ואני לא. היא מקובלת, אני לא. נראה לי שזה "אנשים משתנים". זה מאוד מעצבן. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? המעבר השנה למשגב.

I R i T 94

New member
עוד ../images/Emo217.gif

-אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?ברור! אז נמצא משהו אחר שהוא מוצלח בו. אני לא מוכנה לקפח. מה זו השאלה הזאתי בכלל? 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? הייתי מקיאה עליה/ו. 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?
למה נראה לכם שזה יקרה? 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? ממשיכה את הקשר, אבל בצורה פחות נעימה. זה מה שאני עושה;; 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? אישיות חזקה יותר, שכולם אוהבים. -האם את/ה? 56.דאגן/ית?כן>< 57.יפה?לא. 58.תמים/ה?לא ממש. 59.רומנטי/ת?לרוב לא. 60.פחדן/ית?לרוב לא. 61.ביישן/ית?כן\: 62.אמיץ/ה?לרוב כןD: 63.חזק/ה מבחינה פיזית?כן 64.מרבה לשקר?לא 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג?לא ממש 67.חכם/ה?לפעמים, כשיוצאXD 68.אובססיבי/ת?מאוד. 69.טיפוס של נוסטלגיה? כן. אחח. אני אוהבת להזכר בדברים. 70.מנומס/ת? אולי רק בדיבור. באוכל וניקיון ממש לאXD -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': שוקולד^^ 72.עיתון אהוב: לא יודעת. 73.סרט דרמה אהוב:- 74.מתקן אהוב בלונהפארק: הזה עם המיםXD 75.בילוי אהוב: עם אנשים שאני אוהבת. 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: אממ. כל מי שאני אוהבת אני מחשיבה כמשפחה כבר.XD [חברות..] 77.תוכנית אירוח אהובה: לא דעתXD 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:- 79.תוכנית רדיו אהובה: מצעד גלגל"צ 80.זמן אהוב במשך היממה:הלילה. 81.שפה אהובה:גרמנית
82.מחמאה אהובה:לא אוהבת מחמאות.>< 83.ירק אהוב:לא יודעת. לא ממש אוהבת ירקות.. 84.פרח אהוב:עירית?XD כי זה כיף להצטלם עם עצמי.XD 85.שם אהוב לבן/בת:- -אסוציאציות: 86.מלחמה:חופש 06. 87.פשע: גניבה. 88.מוסר: הוגן. 89.חוכמה: טיפשה. 90.טלוויזיה: מוזיקה. 91.יופי: חיצוניות. 92.גן: השיטה. 93.טוב: רע. 94:רע: בע. 95.ארז טל: הא? 96.ספורט: לרוץ^^ כדורגל.~ 97.אהבה: שוקולד
98.הורים: MAMI Y PAPI 99.בן אדם: סולP: 100.השאלון הזה: כיףD:

עדן גפן

New member
../images/Emo190.gif|פיס|

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?שוויון 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? "רגיל" 4.צבעי גועש או צבעי שמן? גועש 5.עברי לידר או אביב גפן? אביב 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? אלימות בכלליותה פוגעת מעצם קיומה 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? בעד 9.נשיקה במצח או בפה? פה 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?אריק 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? מן הסתם לאמא, אבא שלי מת 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא זה ולא זה 17.ג'ודו או איגרוף? שהופכים אלימות לחוגים ולמשחקים, זה נראה לכם נורמלי? 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? תלוי 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? תמיד -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? אין הרבה 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? מגע ידיים כזה מחוספס.. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? לא יודעת 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: מוזיקה, אהבה ומוות 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? די טוב 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: *אני, *אביב, *אמא, *סבתא, *שחף\דניאל 27.רואה הרבה טלוויזיה? כבר לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? אולי חצי שעה 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? האוס, ראובן מ"בטיפול". כי הם גאוניים וסקסיים בטירוף
30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? שינה! חח 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? אני ישנה בבוקר.. אני מתעוררת לצהריים כבר 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אוווו יש הרבה 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? ברור 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? חרא 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? שיעמם לי 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? הצטרפתי לפורום! חח סתם. האמת שמה שעשיתי שלשלום.. זה לא היה כזה גורלי.. אבל גיליתי צד בעצמי שלא הכרתי.. ואהבתי את זה
זה עשה לי טוב:] 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? ברור 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שלילי לרוב 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? לא מתה על כלי תחבורה. זה עושה לי רע. 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לא יודעת 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? לא יודעת 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן, ושמישהו יסביר לי איך 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? לא יודעת, בכללי, כל הזמן אומרים לי שאני יפה, ולא רק אנשים שאני מכירה וזה.. אבל איך, אני שמנה וזה.. 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? על הדעות שלי ואיך אני מתפקדת איתם. 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? שנה שעברה 47.איך היה? כיף 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? זה לא היה אהבה.. אבל אז חשבתי שכן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): אבא מת.. נראה לי שזה הכי השפיע 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? לא יודעת -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? אני אוהבת מורים=]] 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? חח אני הייתי "מאוהבת" כבר בשניים, ולא עשיתי עם זה כלום. 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? ממשיכה 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? קריאת מחשבות.. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? לא יודעת 58.תמים/ה? כן 59.רומנטי/ת? לא יודעת 60.פחדן/ית? לפעמים 61.ביישן/ית? כבר לא נראה לי 62.אמיץ/ה? לא חושבת 63.חזק/ה מבחינה פיזית? ממש ממש לא 64.מרבה לשקר? דווקא לא, רק לאמא. [מצטערת!:)] 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? לא יודעת 68.אובססיבי/ת? תלוי 69.טיפוס של נוסטלגיה? האמת שכן 70.מנומס/ת? משתדלת -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': חומוס וטונה 72.עיתון אהוב: עיתונים יומיים כאלה 73.סרט דרמה אהוב: פרל הארבור, שייקספיר מאוהב, הר ברוקבק 74.מתקן אהוב בלונהפארק: הסירה הזאת שעושה לופים 75.בילוי אהוב:הופעות 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: אביב, יונתן וזה:] 77.תוכנית אירוח אהובה: לא יודעת 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: באמת שאני לא יודעת 79.תוכנית רדיו אהובה: לא אוהבת רדיו 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה 81.שפה אהובה: אנגלית 82.מחמאה אהובה: שאני שרה יפה 83.ירק אהוב: עגבניה 84.פרח אהוב: ורד אדום 85.שם אהוב לבן/בת: דילן! סתם. לא יודעת. -אסוציאציות: 86.מלחמה: =\ 87.פשע: =\ 88.מוסר: אצל כל אחד רמת המוסר משתנה 89.חוכמה: לא מאמינה שרואים חוכמה לפי ציונים=\ 90.טלוויזיה: בטיפול 91.יופי: טופי 92.גן: אחותי 93.טוב: רע 94:רע: טוב 95.ארז טל: משקפיים 96.ספורט: דלגיות 97.אהבה: שנאה 98.הורים:לא יודעת 99.בן אדם: אני 100.השאלון הזה: בסדר

2eye

New member
*כותרת*

.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים, כי בנות עושות כמעט הכל מאחורה... 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס. 3.גוף שרירי או רגיל? לבנות? רגיל....לבנים? באמצע... 4.צבעי גועש או צבעי שמן? גועשש 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים, ובגלל זה בנים הולכים מכות... 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? לא אכפת לי 9.נשיקה במצח או בפה? בפה, מה זה מצח? 10.מיים קרים או שוקו קר? מים קרים 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים? כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק :p 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? ברמת העיקרון אבא, אבל הריבים איתו קורים יותר. 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? X 17.ג'ודו או איגרוף? איגרוף... 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? אממ...מיני... 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש, רגילות זה חרא ): 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם. -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? החודש הראשון עם הסוס... 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? גוף? 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אמון 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: המשפחה, הסוס, החברים...שכל השאר יעלמו מבחינתי 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? עם הגדול סבבה, עם הכי קטן סבבה...ועם השניים האחרים קצת פחות... 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא, אבא, דרור, מיטל, פיקסמן 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? לא הרבה, משתנה 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?אמממ, ג'ואי מהחברים, כי הוא כזה מצחיק
30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כן 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? קפה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? X 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן.. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? באותו רגע התעצבנתי, עבר לי אחרי יום...ככה זה.. 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא זוכר... 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?לא הייתה החלטה גורלית, היו כמה חשובות, אבל לא המון 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן.... 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי... 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אופנוע... 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? ג'יפ/טנדר 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אני לא אוהב ערים, אני מעדיף חורים. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? רק כאלה שרוצים לגרום לי להרגיש טוב עם הכיעור שלי D: 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? X 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני נחמד, וחמוד (?) ועוזר כשצריך ושאר ירקות 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מזממממן 47.איך היה? כיף? 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? אני מני שכן, אבל יותר התבכיינתי 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):אבא הלביש לי אחת, כשדחתי מזלג לשקע
זה נחשב? 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? הפרידה מהם. -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כן, למה לא? 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? צוחק? 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? שומדבר. 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? אם הייתי שונא אותו, לא הייתי חבר שלו (?) חבר זה מישהו שאוהבים.. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? חוסר-אגואיזם לפעמים..יש לי התקפי אגואיזם -האם את/ה? 56.דאגן/ית? לא יותר מדי, לפעמים 57.יפה? לא... 58.תמים/ה? לא... 59.רומנטי/ת? כשאני רוצה אני יכול... 60.פחדן/ית? לא ממש... 61.ביישן/ית? תלוי... 62.אמיץ/ה? תלוי... 63.חזק/ה מבחינה פיזית? יחסית. 64.מרבה לשקר? לא... 65.שוויצר/ית? לא.... 66.חם/ת מזג? כן P: 67.חכם/ה? כן, יחסית... 68.אובססיבי/ת? רק לדבר אחד 69.טיפוס של נוסטלגיה? זה אפשרי. 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': הרבה ביחד 72.עיתון אהוב: ידיעות 73.סרט דרמה אהוב:X 74.מתקן אהוב בלונהפארק: רכבת הרים 75.בילוי אהוב: מסעדה/על האש עם חברים. 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: דרור 77.תוכנית אירוח אהובה: X 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: X 79.תוכנית רדיו אהובה: X 80.זמן אהוב במשך היממה: בחופש - בוקר 81.שפה אהובה: אנגלית 82.מחמאה אהובה: X 83.ירק אהוב: גזר/גמבה 84.פרח אהוב: לא יודע את השם שלו 85.שם אהוב לבן/בת: X -אסוציאציות: 86.מלחמה: חיילים 87.פשע: גניבה 88.מוסר: חוק 89.חוכמה: אוניברסיטה 90.טלוויזיה: ביפ 91.יופי: אממ, שומדבר 92.גן: ילדים 93.טוב: X 94:רע: X 95.ארז טל: טלוויזיה 96.ספורט: רכיבה 97.אהבה: בן-זוג 98.הורים: צעקות 99.בן אדם: משפחה 100.השאלון הזה: סבבה

One Click Hil

New member
עונה

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? מממ..לא דעת 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? שרירי 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות 7.בורקס או פשטידה? פשטידה 8.שרמנטיות-בעד או נגד? בעד 9.נשיקה במצח או בפה? בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? מים קרים 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? וואי קשה.. 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נועה שחר 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? באוטו -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? התקופה שאני נמצאת בה עכשיו 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים, מבט, גוף 23.מה הכי חשוב בזוגיות? כנות, נאמנות, שלא יהיה משעמם 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אהבה, בריאות, האנשים הקרובים אליי 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? סבבה 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא, אבא, סבתא, שגיא, רוני 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? חצי שעה 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? ממ..קלארק קנט, כי הוא מדהים! 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? ברנפלקס \ סנדוויץ' עם גבינה 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא חושבת שיש 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? שהוא זבל 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? חח מתוך שעמום 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? הייתה, אבל זה חסוי 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטובוס? חח 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? מרצדס SL500 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? סאן פרנסיסקו, כי היא מדהימה. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לא 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? לפעמים על העיניים, שפתיים ואף 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני מצחיקה ואמינה 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מזמן! 47.איך היה? לא זוכרת 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):היה, אבל לא באלי לדבר על זה 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך: שהתוודתי על אהבה -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כן! 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? הייתי הולכת על זה 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? לא הייתי עושה עם זה כלום 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת קשר, זה כבר קרה לי ועדיף לשני הצדדים לא להיות בקשר במצב כזה...זאת לא חברות 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? להיות בלתי נראית -האם את/ה? 56.דאגן/ית? ככה 57.יפה? ככה 58.תמים/ה? כן 59.רומנטי/ת? מאוד 60.פחדן/ית? תלוי ממה 61.ביישן/ית? קצת 62.אמיץ/ה? תלוי במה 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? לא דעת 68.אובססיבי/ת? מאוד 69.טיפוס של נוסטלגיה? כן 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': חומוס או שוקולד 72.עיתון אהוב: "ראש 1" 73.סרט דרמה אהוב: "קיץ של אהבה" 74.מתקן אהוב בלונהפארק: גלגל ענק?! 75.בילוי אהוב: לאדעת, כל דבר... 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: רוני 77.תוכנית אירוח אהובה: ממ..ג'יי לנו \ קונאן אוברייאן 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: קונאן אובראיין 79.תוכנית רדיו אהובה: אין 80.זמן אהוב במשך היממה: ערב 81.שפה אהובה: עברית ואנגלית 82.מחמאה אהובה: חח כל מחמאה זה טוב\ 83.ירק אהוב: עגבנייה 84.פרח אהוב: ורד 85.שם אהוב לבן/בת: רפאל או דניאל או שרון -אסוציאציות: 86.מלחמה: כרוב 87.פשע: רכב 88.מוסר: כדור 89.חוכמה: רייטינג 90.טלוויזיה: כדורסל 91.יופי: שיגעון 92.גן: צעצועים 93.טוב: חמנייה 94:רע: מנורה 95.ארז טל: משקפיים 96.ספורט: שחר פאר 97.אהבה: חברים 98.הורים: ילדות 99.בן אדם: סביבון 100.השאלון הזה: ארוך, אבל טוב לשעמום

talush2005

New member
עונה

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? שניהם 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? שניהם 7.בורקס או פשטידה?בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? בעד 9.נשיקה במצח או בפה?בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו קר 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים?כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אינשטיין 14."זהו זה" או "דומינו"? דומינו 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?לשניהם באותה מידה 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? אף אחת 17.ג'ודו או איגרוף? גודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? באוטו -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? הילדות 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים יפות,רגישות 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אמינות ואכפתיות 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה , חברים ובריאות 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? יחסים טובים בד"כ 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אבא אמא אח סבא וסבתא 27.רואה הרבה טלוויזיה? בזמן האחרון פחות 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 3 שעות בשבוע עכשיו שאני בצבא 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? סיגי מהאלופה,מכל מיני סיבות 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? בדכ כלום תאמת אם בבסיס אז חביתה 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? הוגו מבטי המכוערת, הוא ממש מעצבן 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? נפגעתי מאד 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא זוכרת אפילו,בטח סתם היה לי משעמם וחפשתי משהו לעשות 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא יודעת 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? כל התכונות ,ההתנהגות הכל מושפעות מארועי העבר 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מטוס! 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? גולף 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? העיר שלי :) אין עליה 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? העיניים 44.האם מחמיאים לך על האופי? לפעמים 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? הטוב לב 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני 5 6 שנים 47.איך היה? כיף חיים 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): מעדיפה לא לספר 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? שקבלתי את הכלבה שלי :) -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? בטח 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? מובכת מאד 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום ,אם אפשר לעבור הקבצה או משהו שאפשרל מורה אחר הייתי עוברת ואם לא אז משתדלת לחשוב עליו כמה שפחות 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? אם הייתי שונאת מישהו הוא לא היה חבר שלי מן הסתם ... 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? שאני אוכל להעלם לפעמים או פשוט לגרום לאנשים לשכוח דברים ,למחוק דברים לא טובים מהחיים. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? מאד 57.יפה? =) 58.תמים/ה? כן 59.רומנטי/ת? כן 60.פחדן/ית? כן 61.ביישן/ית? כן 62.אמיץ/ה? לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא כל כך 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? לפעמים 67.חכם/ה?כן 68.אובססיבי/ת ? יש דברים שכן 69.טיפוס של נוסטלגיה? כן 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': שוקולד! 72.עיתון אהוב: עיתון חי ! 73.סרט דרמה אהוב: לא זוכרת כרגע 74.מתקן אהוב בלונהפארק:ספינת פיראטים ונדנדות מסתובבות 75.בילוי אהוב: פאב, בית קפה 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חברה 77.תוכנית אירוח אהובה: דודו טופז 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: יאיר לפיד 79.תוכנית רדיו אהובה: אין 80.זמן אהוב במשך היממה: צהריים כזה 81.שפה אהובה: עברית ספרדית ואנגלית באותה מידה בערך 82.מחמאה אהובה: יפה , חמודה 83.ירק אהוב: עגבניה 84.פרח אהוב: סיגליות 85.שם אהוב לבן/בת: לבן- עמית ולבת עדי -אסוציאציות: 86.מלחמה: דם 87.פשע: אלימות 88.מוסר: ערכים 89.חוכמה:שכל 90.טלוויזיה:ערוצים 91.יופי: ברבי 92.גן:כיף 93.טוב:שמח 94:רע:עצוב 95.ארז טל: ארץ נהדרת 96.ספורט:ריצה 97.אהבה: לב 98.הורים: מבוגרים 99.בן אדם: איש 100.השאלון הזה- סבבה!!!

למעלה