../images/Emo66.gif../images/Emo103.gif 100 שאלות.
זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות
2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס >< 3.גוף שרירי או רגיל? לא משנה... אבל שרירי מדיי זה דוחה 4.צבעי גועש או צבעי שמן? צבעי שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר
6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? לא דעת 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? אמממ... לא דעת 9.נשיקה במצח או בפה? לא משנה. 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו קר
11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין 14."זהו זה" או "דומינו"? "זהו זה" אני חושבת 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לשניהם
16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נועה שחר 17.ג'ודו או איגרוף? לא זה ולא זה 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? לא דעת, אני אישית לא מתה על חצאיות.. אבל זה תלוי על מי. 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש. :/ 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לא דעת 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? הממ... המבט. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? כנות, נאמנות, וכמובן- אהבה. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: המשפחה שלי, החברים שלי, ו... מוזיקה. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? לפעמים בסדר, לפעמים רבות. 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא, אבא, נטע, לא דעת מי עוד. 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא כ"כ 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה-שעה וחצי 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? צ'נדלר מפרינדס. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? מאפינס XD 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו
32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? חח לא דעת
33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כע 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? זה היה מגעיל. וזה לא קרה רק פעם אחת. ואז היא הפכה להיות מגעילה ועכשיו אנחנו בקושי מדברות :/ 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? שלחתי לכאן סקר לעבודה מסויימת, ראיתי שיש כאן אנשים נחמדים (וגם שאלונים נחמדים.) אז החלטתי להצטרף D::: 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לאיזה חטיבה לעבור. (זה החלטה גורלית ! מה, לא ?) 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? קצת 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? דיי שלילי, האמת. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטובוס ואופניים. 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? אין לי מושג 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ת"א, טורנטו ואילת. פשוט כיף שם ! 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? על השיער. שאני שונאת. 44.האם מחמיאים לך על האופי? כע 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? לא דעת.. שאני נחמדה [?] 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? שנה שעברה 47.איך היה? חביב 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? לא 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): לא דעת 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? לא יודעת. ממש לא יודעת. -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? נראלי שכן... הוא בכל זאת ילד שלי :] 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? ככה- :0 :| :\ 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? מנסה להגמל מכך. 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? איך אפשר להיות עם חבר ששונאים ? :/ כנראה הייתי מנתקת קשר. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לעוף. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כע 57.יפה? לא כ'כ 58.תמים/ה? קצת 59.רומנטי/ת? קצת 60.פחדן/ית? קצת 61.ביישן/ית? כעע 62.אמיץ/ה? קצת 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא כ'כ 64.מרבה לשקר? לפעמים 65.שוויצר/ית? לא כ'כ 66.חם/ת מזג? לפעמים 67.חכם/ה? לפעמים 68.אובססיבי/ת? לא 69.טיפוס של נוסטלגיה? לפעמים. קצתקצת 70.מנומס/ת? כעע.. בדר"כ -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': גבינה
72.עיתון אהוב: ראש1, המקומון *חסרת חיים*, מוסף תל אביב בידיעות אחרונות בסופי שבוע *חסרת חיים*. 73.סרט דרמה אהוב: היומן
74.מתקן אהוב בלונהפארק: הממ.. התמנון. והמתקן הזה שהופך אותך .. צ'ופסטיק [?] 75.בילוי אהוב: עם חברים 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: מיתר
77.תוכנית אירוח אהובה: יאיר לפיד :| 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אין 79.תוכנית רדיו אהובה: לא דעת 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה. *לישון* 81.שפה אהובה: עברית/אנגלית 82.מחמאה אהובה: לא דעת 83.ירק אהוב: מלפפון :| 84.פרח אהוב: יסמין 85.שם אהוב לבן/בת: לירי *לבת* -אסוציאציות: 86.מלחמה: אלימות 87.פשע: רשע 88.מוסר: השכל 89.חוכמה: יידע 90.טלוויזיה: שיעמום 91.יופי: אופי 92.גן: ילדים 93.טוב: רע 94:רע: המכוער 95.ארז טל: הכספת :S 96.ספורט: כדורגל 97.אהבה: וורדים 98.הורים: פולנים 99.בן אדם: אנושות 100.השאלון הזה: 100 שאלות
זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות