שאלון 100 השאלות:

d r o r y

New member
שאלון 100 השאלות:

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? 3.גוף שרירי או רגיל? 4.צבעי גועש או צבעי שמן? 5.עברי לידר או אביב גפן? 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? 7.בורקס או פשטידה? 8.שרמנטיות-בעד או נגד? 9.נשיקה במצח או בפה? 10.מיים קרים או שוקו קר? 11.ענבים או בננה? 12.ירח או כוכבים? 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? 14."זהו זה" או "דומינו"? 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? 17.ג'ודו או איגרוף? 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? 20.מוזיקה-באוטו או בבית? -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? 23.מה הכי חשוב בזוגיות? 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: 27.רואה הרבה טלוויזיה? 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? 44.האם מחמיאים לך על האופי? 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? 47.איך היה? 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? -האם את/ה? 56.דאגן/ית? 57.יפה? 58.תמים/ה? 59.רומנטי/ת? 60.פחדן/ית? 61.ביישן/ית? 62.אמיץ/ה? 63.חזק/ה מבחינה פיזית? 64.מרבה לשקר? 65.שוויצר/ית? 66.חם/ת מזג? 67.חכם/ה? 68.אובססיבי/ת? 69.טיפוס של נוסטלגיה? 70.מנומס/ת? -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': 72.עיתון אהוב: 73.סרט דרמה אהוב: 74.מתקן אהוב בלונהפארק: 75.בילוי אהוב: 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: 77.תוכנית אירוח אהובה: 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: 79.תוכנית רדיו אהובה: 80.זמן אהוב במשך היממה: 81.שפה אהובה: 82.מחמאה אהובה: 83.ירק אהוב: 84.פרח אהוב: 85.שם אהוב לבן/בת: -אסוציאציות: 86.מלחמה: 87.פשע: 88.מוסר: 89.חוכמה: 90.טלוויזיה: 91.יופי: 92.גן: 93.טוב: 94:רע: 95.ארז טל: 96.ספורט: 97.אהבה: 98.הורים: 99.בן אדם: 100.השאלון הזה: יאללה...תתחילו לענות.תהנו

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? תלוי בבנאדם. 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס. 3.גוף שרירי או רגיל? תלוי על מי ובאיזו צורה. 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן. 5.עברי לידר או אביב גפן? שניהם. 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות. 7.בורקס או פשטידה? פשטידה. 8.שרמנטיות-בעד או נגד? לא משנה. 9.נשיקה במצח או בפה? גם וגם. 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו קר. 11.ענבים או בננה? ענבים. 12.ירח או כוכבים? ירח. 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין. 14."זהו זה" או "דומינו"? דומינו. 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אבא. 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? . 17.ג'ודו או איגרוף? אגרוף. 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני. 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש. 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בכל מקום. -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? התחלות של קשרים. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? כתפיים, חזה. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? בטחון. ואהבה, כנראה. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: החברים שלי, היצירה שלי, הנאה. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? תלוי ביום. 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: החבר, דניאלתה, טישה, אבא. 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא. 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? חמש דקות עד עשרים. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? היו והיו. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כלום. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? כלום. 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? יש דמויות שיש לי חשק עז להכות אותן עד זוב דם אבל לא עולה לי אחת כרגע. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? - 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? אני פשוט אוהבת. 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? החלטות על שינויים. אני משערת שזו שהשפיעה הכי הרבה היא ההחלטה ללכת דווקא לתיכון שבו אני לומדת, בצורה טובה כלכך. אם לא הייתי בוחרת דווקא בו לא הייתי מכירה את כל האנשים שהשפיעו על החיים שלי בצורה כלכך חדה ומשמעותית ורק עוזרים לי להיות מי שאני ואוהבים את זה. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? בהחלט. כלכך. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי. תמיד. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מכונית. 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? כל משהו שנוסע. 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? יש כמה. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן. 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? על הכל. 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן. 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני משמחת אנשים, שאני כמו פייה אומשהו. 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? שנה וחצי בערך. 47.איך היה? פאן נדמהלי. 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן. אבל בגלל שאכפת. 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): מישהי אמרה לי דברים מאד פוגעים שממש לא באו מהרצון לעזור ואני משום-מה הקשבתי לה. אבל בסוף יצא מזה ממש טוב. בסוף נעשתי אני. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? איך החלה להתפתח האהבה שלי. -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כן. דווקא כבנאדם שמסתכל כלכך על האופי וזה מה שמראה לי כמה הבנאדם יפה או מכוער. זה הילד שלי ומה זה משנה איך הוא נולד. אזמה אם הגנים שלי דפוקים. אשמתו? 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? אוי ווי. עוברת ללמוד את המקצוע עם מורה אחר. 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? אני לא אבל, אני מספיק אוהבת. אם המורה ינצל את זה זה יהיה ניצול של עמדת כח וזה לא מוצא-חן בעיניי. הייתי פשוט עוברת הלאה. 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? שאלה טובה. הייתי בוחרת להיות פייה. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן. 57.יפה? עזבו אותי:x 58.תמים/ה? כן. 59.רומנטי/ת? לא. 60.פחדן/ית? כן. 61.ביישן/ית? לעתים. 62.אמיץ/ה? לרוב. 63.חזק/ה מבחינה פיזית? כן. לא רואים. 64.מרבה לשקר? לא. אבל יודעת. 65.שוויצר/ית? לא. 66.חם/ת מזג? כן. 67.חכם/ה? כן. 68.אובססיבי/ת? כן. 69.טיפוס של נוסטלגיה? גם וגם וגם. 70.מנומס/ת? לרוב. -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': שוקולד. או משהו טוב וביתי אחר. 72.עיתון אהוב: תל אביב. 73.סרט דרמה אהוב: מולאן רוז'. לאיודעת עד כמה זה דרמה. 74.מתקן אהוב בלונהפארק: רכבות הרים וכל מה שזז ומתהפך יותרמדי. 75.בילוי אהוב: הופעה עם הרבה אנשים שאני אוהבת. 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: החבר והחברה הכיטובה. 77.תוכנית אירוח אהובה: המף אין לי מושג. 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: גם שאלה טובה. 79.תוכנית רדיו אהובה: לא משהו מיוחד. 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה וערב. 81.שפה אהובה: עברית. 82.מחמאה אהובה: מחמאות שעושות לי נעים. 83.ירק אהוב: מלפפון. 84.פרח אהוב: יסמין. 85.שם אהוב לבן/בת: פלרנז. -אסוציאציות: 86.מלחמה: 87.פשע: 88.מוסר: 89.חוכמה: 90.טלוויזיה: 91.יופי: 92.גן: 93.טוב: 94:רע: 95.ארז טל: 96.ספורט: 97.אהבה: 98.הורים: 99.בן אדם: 100.השאלון הזה:

אין לי כוח לזה או זה

שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לא יודעת... כיל 3-4 ? 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? לא יודעת 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אהבה ונאמנות 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: לא דעת 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? עם אחי לא משו אחותי ממש ממש טובים 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אחותי עדי מאיה רונה ו... לאדעת חח 27.רואה הרבה טלוויזיה? ממש לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? בקושי 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?ענבר ממשחק החיים - לא יודעת למה חח 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לא 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? כלום חחח 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? נירה ממשחק החיים
כי היא הייתה רעה אולי ? 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?אני וחברתי הטובה תמיד יורדות אחת על השניה...
34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? --- 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? כי זה חמודי 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא לקחתי יותר מידי כאלה.. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? לא 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? ג'יפפפפפפפפפפפ של טויוטה
וגם אוטו אחד של פג'ו... 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? זה לא מה שהרגע שאלת ? אההה... אופס... לא נורא הבנתם.. 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? לא יודעת 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן לפעמים כמו כולם חח 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? לאדעת 44.האם מחמיאים לך על האופי? כנל 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? לאדעת חח 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מזמןןןןןןןן 47.איך היה? לאזוכרת אבל סביר להניח שכיף חח 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): אהממ 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? אהממ -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? איכס 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום ! 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? ממשיכה... 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? אממ לאדעת -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? בעיני המתבונן 58.תמים/ה? לפעמים 59.רומנטי/ת? לפעמים 60.פחדן/ית? מאוד 61.ביישן/ית? כן 62.אמיץ/ה? לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? כן 67.חכם/ה? לא יודעת 68.אובססיבי/ת? לא 69.טיפוס של נוסטלגיה? אולי 70.מנומס/ת? כן.. -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': 72.עיתון אהוב: 73.סרט דרמה אהוב: 74.מתקן אהוב בלונהפארק: 75.בילוי אהוב: 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: 77.תוכנית אירוח אהובה: 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: 79.תוכנית רדיו אהובה: 80.זמן אהוב במשך היממה: 81.שפה אהובה: 82.מחמאה אהובה: 83.ירק אהוב: 84.פרח אהוב: 85.שם אהוב לבן/בת: -אסוציאציות: 86.מלחמה: 87.פשע: 88.מוסר: 89.חוכמה: 90.טלוויזיה: 91.יופי: 92.גן: 93.טוב: 94:רע: 95.ארז טל: 96.ספורט: 97.אהבה: 98.הורים: 99.בן אדם: 100.השאלון הזה: יאללה...תתחילו לענות.תהנו

Lorly

New member
בית ספר זה קקי ><"

-זה או זה: 1.בנות או בנים? בנות P: 2.לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? לא משנה 4.צבעי גועש או צבעי שמן? גועש 5.עברי לידר או אביב גפן? אביב גפן 6.מכות או מילים מעליבות? SS 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? אה... בעד? 9.נשיקה במצח או בפה? בפה 10.מים קרים או שוקו קר? מים קרים 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין 14."זהו זה" או "דומינו"? "זהו זה" 15.למי את יותר קרובה-לאבא או לאמא? לא קרובה לאף אחד 16.נועה שחר או נעמי שחר? SS 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? רגילות ^^ 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? הילדות 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים
23.מה הכי חשוב בזוגיות? הומור 24.צייני את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: חופש, מוזיקה, אהבה *קישטיות* 25.איך היחסים שלך עם האחות שלך? בסדר גמור, thankyouverymuch 26.צייני את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: לא יודעת :S 27.רואה הרבה טלוויזיה? כבר לא, הטלויזיה מתה. 28.כמה זמן את משקיעה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? אולי 3 שעות, פחות. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? הולי שיט, זה קשה. 30.מה את נוהגת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? דגני בוקר 31.ומה את שותה על הבוקר,בדר"כ? קפה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? הולי שיט, גם זה קשה. בטח כל הדמויות החינוכיות מ"צער גידול בנות" וכו' 33.האם קרה לך פעם שחברה ממש טובה שלך ירד עלייך? יאפ ): 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? המ... רע? 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא מצטרפת, סתם משועממת 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? להריז מבית הספר ^^ 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כנראה. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? באופן סביר. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אופניים P: 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? וואן משנות ה-70 [כל של קלסו] 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? לונדון, כי בריטיש
42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים, אה, ככה. 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? עיניים P: 44.האם מחמיאים לך על האופי? לא זכור לי >< 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? אולי על זה שאני משעשעת 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? או, הו, מזמן. 47.איך היה? משעמם >< 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? prehaps 49.צייני אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: ארג. לא רוצה להיכנס לזה. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? קיבלתי גיטרה D: -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור. 52.אם המורה שלך היה מתוודא בפניך שהוא מאוהב בך,איך היית מגיב? תלוי איזה מורה, זאת אומרת - מבית הספר או תיכוניסט צעיר שעוזר לי במ"מ P: 53.אם את בעצמך היית מאוהבת באחד מהמורים שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? מדחיקה. כמה שיותר. פויה. 54.אם היית שונאת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה? מתעלמת או פשוט מפסיקה את הקשר. 55.אם היו אומרים לך שאת יכולה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחרת לקבל? את היכולת לעוף או לקרוא מחשבות -האם את/ה? 56.דאגנית? לא ממש. 57.יפה? אה, אתם תגידו לי. 58.תמימה? אפשר לומר. 59.רומנטית? יאפ. 60.פחדנית? יאפ. 61.ביישנית? יאפ. 62.אמיצה? נופ. 63.חזקה מבחינה פיזית? חע. 64.מרבה לשקר? אה, אולי 0.0 65.שוויצרית? נופ. 66.חמת מזג? נופ. 67.חכמה? יאפ P: 68.אובססיבית? הו, כן. [ביליג'ותעשהליילד] 69.טיפוס של נוסטלגיה? בזמנים הנכונים 70.מנומסת? מאוד -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': ממרח שוקולד 72.עיתון אהוב: ראש 1 0.0 73.סרט דרמה אהוב: פורסט גאמפ 74.מתקן אהוב בלונהפארק: אין 75.בילוי אהוב: סרט/להקשיב למוזיקה/הופעה 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: יש הרבה 77.תוכנית אירוח אהובה: ריקי לייק XDXD 78.מגישת תוכנית אהובה: אופרה ווינפרי 79.תוכנית רדיו אהובה: אין 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה 81.שפה אהובה: אנגלית 82.מחמאה אהובה: המ.. אה... 83.ירק אהוב: מלפפון 84.פרח אהוב: אין 85.שם אהוב לבן/בת: אנג'ל [הו, הקטשיות] -אסוציאציות: 86.מלחמה: מוות 87.פשע: שוד 88.מוסר: השכל 89.חוכמה: נובל 90.טלוויזיה: סימפסון 91.יופי: אהבה 92.גן: ילדים 93.טוב: רע 94:רע: טוב 95.ארז טל: הכספת 96.ספורט: ערוץ 5+ 97.אהבה: אדום 98.הורים: וילדים 99.בן אדם: אנוש 100.השאלון הזה: קקי

כממממממממממה.שאלללללות....עונהנה

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?בנים..אישה לאישה זאב..חחחח 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? מרצ'לו.. 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל.. 4.צבעי גועש או צבעי שמן?צבעי שמן 5.עברי לידר או אביב גפן?אביב גפן 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים מעליבות.. 7.בורקס או פשטידה?פשטידה 8.שרמנטיות-בעד או נגד?נגד 9.נשיקה במצח או בפה?בפה 10.מיים קרים או שוקו קר?שוקו קר 11.ענבים או בננה?בננה 12.ירח או כוכבים?כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?גידי גוב 14."זהו זה" או "דומינו"?דומינו 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?אבא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נועה שחר 17.ג'ודו או איגרוף?איגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?ארוכה 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?רגילות 20.מוזיקה-באוטו או בבית?בבית -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?אין תקופה כזו עדיין.. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?עיניים.. 23.מה הכי חשוב בזוגיות?אהבה, כנות ואושר 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:ונילה, לימודים, משפחה 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?מעולים! 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:ונילה, אחותי, מאור,אבא,ליאור 27.רואה הרבה טלוויזיה?לא, אין זמן 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?לאחרונה, שעה בשבוע?! 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?טוני סופרנוס- הוא עוצמתי! 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?מילקי.. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?שוקו קר 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?מירי מטלנובלה בע"מ, אישה מגעילה! 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?לא..אין לו אומץ! 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?זה לא קרה 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?אין לי מושג..נראה לי שהיה לי ממש משעמם באותה שנייה 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?יש המון..כבר לא זוכרת.. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?בהחלט, לא! 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?אם הוא השפיע רק בצורה חיובית 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?אופנוע 40.מה הוא האוטו האהוב עליך?כל רכבי ספורט הקטנים למיניהם 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?יפו העתיקה וירושלים..יש להם יופי עתיק וזה מדהים! 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?לפעמים.. 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?פנים.. 44.האם מחמיאים לך על האופי?כן, בד"כ.. 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?על כולו! 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?לפני שלושה חודשים 47.איך היה?מגנוווווווווווווווב 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?הרבה פעמים 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):כשפגעתי בחבר הכי טוב שלי..לא דיברנו שנה...לימד אותי לקח מאוד חשוב, לשמור על הפה שלי לפעמים 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?עכשיו... -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?ברור, לא חושבת שאני אוהב אותו פחות כי הוא פחות יפה ופחות מוצלח 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?אמא'לה..איכסססססססססה 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?לא הייתי מאוהבת ,איך אפשר בכלל?! 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?אנשים שאני שונת אני מתרחקת ומנתקת את הקשר! 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?לב שומע -האם את/ה? 56.דאגן/ית?מאוד..שלא נדע 57.יפה?קצת..לרוב, מכוערת 58.תמים/ה?ממש לא..יש לי נאיביות מסוכנת 59.רומנטי/ת?קצת 60.פחדן/ית?תלוי ממה ומתי 61.ביישן/ית?לא 62.אמיץ/ה?אפשר לומר 63.חזק/ה מבחינה פיזית?תלוי נגד מי..נגד זבוב אז, כן :) 64.מרבה לשקר?לא, שונאת שקרים 65.שוויצר/ית?ממש לא, איכסססה התכונה הכי מגעילה שאני מכירה בחיים שלי 66.חם/ת מזג?שלא נדע...כמה חם פה?! לוהט! 67.חכם/ה?אין הנחתום מעיד על עיסתו 68.אובססיבי/ת?לא 69.טיפוס של נוסטלגיה?מאוד...זה נחמד 70.מנומס/ת?כשצריך, לרוב, חוצפנית -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':גבינה לבנה עם עגבנייה 72.עיתון אהוב:ידיעות אחרונות או מגזיני עיצוב 73.סרט דרמה אהוב:תחנה 49 74.מתקן אהוב בלונהפארק:אנקונדה 75.בילוי אהוב:בתי קפה,וטיולי שטח ארוכים 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:ונילה.. 77.תוכנית אירוח אהובה:ריקי לייק...אין כבר :) 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:ריקי 79.תוכנית רדיו אהובה:כל התוכניות של גלגל"צ 80.זמן אהוב במשך היממה:ערב.. 81.שפה אהובה:אנגלית 82.מחמאה אהובה:לא עולה לי כרגע 83.ירק אהוב:עגבנייה 84.פרח אהוב:ורד אדום 85.שם אהוב לבן/בת:נועם -אסוציאציות: 86.מלחמה:אש, עשן, הרוגים, פצועים, שלום, יונה עם עליי של זית 87.פשע:סמים, אלימות, גניבות, שוד, רוצחים, עולם תחתון 88.מוסר:הבנה, דעת, דרך ארץ.. 89.חוכמה:יופי, חן, כמעיין המתגבר.. 90.טלוויזיה:כולם אוהבים את ריימונד, משחק מכור, כן מותק, מלך השכונה, חברים, פסקאל, הרצועה, וי.איצ. וואן קלאסיק 91.יופי:פנימיות וחיצוניות כאחד! 92.גן:ילדים, מגלשות, ארגז חול 93.טוב:ורוד, אוטופיה,אופוריה,אופטימיות, תקווה 94:רע:שחור, השטן,פסימיות 95.ארז טל:משקפיים, קרחת, חננה 96.ספורט:הפועל ת"א, טניס, ריצה, ספיניניג 97.אהבה:כוכבים, בטן מתהפכת ב360 מעלות, נשיקות, חיבוקים 98.הורים:מעצבנים 99.בן אדם:כל אחד ואחד על פני כדור הארץ 100.השאלון הזה:נחמד..

האמ../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

אני ייענה יותר מאוחר או מחר כי אני במצב רוח חרא עכשיו אז עדיף שלא..

D o o S h a

New member
עונהההה

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? תלוי למי
4.צבעי גועש או צבעי שמן? גואשש 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי!! 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? בהחלט תלוי 7.בורקס או פשטידה? תלוי בטעם נו... 8.שרמנטיות-בעד או נגד? למה לא 9.נשיקה במצח או בפה? תלוי ממי 10.מיים קרים או שוקו קר? נחש! 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים? כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? ?? 14."זהו זה" או "דומינו"? לא יודעת... 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לשניהם אני מניחה במידה שווה 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי
17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו? 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני
19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש! 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כיתה ה'? 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? ממ 23.מה הכי חשוב בזוגיות? כנות, אמון ואהבה כמובן 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אנשים(משפחה, חברים וכו'), בריאות, ואושר. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? מצוינים! 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: נו לא יודעתתת 27.רואה הרבה טלוויזיה? כן 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? משקיעה? חח 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? לא זוכרת נו
מזה השאלות האלה
30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? טוסט עם איזה גבינה וירקות. בימי שבת וכאלה אז חביתה, או פרנץ'טוסט וכאלךה 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מיץ\שוקו\מים 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? שאלתיאל קוואק. התכנית הפחידה אותי
33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן... 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? באתי לתת לה כאפה 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? מזה משנה איך? הגעתי, וזה מה שחשוב! 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?ממ... 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? יכול להיות שכן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? גם וגם 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? לא יודעת! 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? אינלי מושג 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? לעזאזל, מזה השאלות האלה? נגיד שבואנוס איירס. עיר מדהימהה@ 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן
43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? כל מיני 44.האם מחמיאים לך על האופי? גם 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? תלא יודעת נו באמת 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? בחופםש 47.איך היה? כיףף! 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? ממ 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): זה כן 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? נו די מי זוכר עכשיוו?

D o o S h a

New member
אופסי.. המשך:

-אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? לא! הייתי נותנת לו יותר יחס
52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? עושה פרצוף של גועל, בורחת משם מהר, ומדווחת למנהלת ולכל מי שצריך 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? איכסססססססססססס. בחיים, אבל בחיים לא יקרה
54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת לאט לאט כדי לא לפגוע בו 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לקרוא מחשבות. זה היה מסדר אותי בחיים. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? מאוד 57.יפה? מניחה שכן
58.תמים/ה? מה הכוונהה...? 59.רומנטי/ת? לא יודעת 60.פחדן/ית? כן 61.ביישן/ית? קצת 62.אמיץ/ה? לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לאאא 64.מרבה לשקר? לא! 65.שוויצר/ית? לא! 66.חם/ת מזג? ללפעמים
67.חכם/ה? כן
68.אובססיבי/ת? בדר"כ לא 69.טיפוס של נוסטלגיה? לא כ"כ 70.מנומס/ת? כן. תלןוי למי -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': טחינה וביצה קשה
אעע זה כזה טעים! 72.עיתון אהוב: לא יודעת 73.סרט דרמה אהוב: לא אוהבת סרטי דרמה 74.מתקן אהוב בלונהפארק: מממ... הסינדרלה הזאת המסתובבת
אני פחדנית מהדברים האלה 75.בילוי אהוב: כל מיני נוווווווווווו 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חברה 77.תוכנית אירוח אהובה: התכנית של אדיר מילר פעם הייתה נחמדה 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אויש נוווווו 79.תוכנית רדיו אהובה: מי שומע תכניות רדיו.? 80.זמן אהוב במשך היממה: לישוןןןןןןןן 81.שפה אהובה: ספרדית
82.מחמאה אהובה: "איזה יפה את"
83.ירק אהוב: מלפפון 84.פרח אהוב: לא יודעת! 85.שם אהוב לבן/בת: ל"י. קיצור של לא יודעת. חבל שרק עכשיו התחלתי להשתמש בו! -אסוציאציות: 86.מלחמה: נורא 87.פשע: נפחיד 88.מוסר: טוב 89.חוכמה: למה לא 90.טלוויזיה: ל"י 91.יופי: יופי. 92.גן: נוסטללגיה 93.טוב: טוב? 94:רע: ממ... 95.ארז טל: מוח 96.ספורט: כדורגל 97.אהבה: ממ 98.הורים: מושלמות 99.בן אדם: אני 100.השאלון הזה: קצת קרצ אבל פסדר. כי רוב התשובות שלי פה הן ל"י

../images/Emo187.gif עונה

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? אממ לאדעת.. שניהם אני חושבת.. 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? לבנים שרירי אבל לבנות רגיל.. 4.צבעי גועש או צבעי שמן? גועש 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? מה זה?? 9.נשיקה במצח או בפה? לחי
10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו קר 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אפחד מהם 14."זהו זה" או "דומינו"?
15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא ראיתי השיר שלנו
17.ג'ודו או איגרוף? אפחד מהם 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני אבל לא בצורה מוגזמת.. 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כשנולדתי?
22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? לאדעת.. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? לאדעת עיזבו אותי
24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: לא יודעתתתת 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? בסדר 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: שש לא יודעת 27.רואה הרבה טלוויזיה? כן 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? אממ הרבה
29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? אממ לא זוכרת כבר אני חושבת שהיו הרבה.. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס ואם אני ממש מאחרת אז סתם קוקו עם איזה משו קטן.. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? אם אני אוכלת קורנפלקס אז שוקו(ביחד עם הקורנפלקס) ואם לא אז גם שוקו.. 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא זוכרת 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? אממ כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? ממש נפגעתי 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? אממ סתם חברה שלי הראתה לי אותו אז נכנסתי סתם מתוך סקרנות.. 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לאזוכרת 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אולי 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? מאיפה לייייי??? 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו... לא שאני נוהגת אבל כשאני נוסעת לאנשו.. 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לימוזינה..?
סתם לא יודעת.. 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אממ יש הרבה.. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? הפנים והעיניים ולפעמים גם הגוף
44.האם מחמיאים לך על האופי? אממ כן.. 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? על זה שאני נחמדה,חברותית ומצחיקה 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? אממ די מזמן.. 47.איך היה? אממ נחמד.. למרות שעליתי רק ל מתקן אחד או שניים.. כי חברה שלי לא רצתה לעלות כמעט על כלום אז וויתרתי..=/ 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן..=/ 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): מה?? 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? לא זוכרת -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? מה?? המורה שלי לסבית?? אוווווווקיי... הייתי בורחת מהמקום
סתם לא יודעת נו.. 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? אין לי מורים יש לי רק מורות.. ובמי אני כבר אתאהב..?? בשרת או במנקה הדובון?? לא נראה לי! 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? אממ יש כמה ילדים שאני לא מחבבת במיוחד ואני עדיין חברה שלהם.. אני לא אוהבת לריב עם ילדים.. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? את היכולת לעוף
-האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? כן 58.תמים/ה? אפשר להגיד 59.רומנטי/ת? כן 60.פחדן/ית? כן 61.ביישן/ית? כן 62.אמיץ/ה? לא ממש 63.חזק/ה מבחינה פיזית? אממ לא ממש.. 64.מרבה לשקר? לא.. אבל לפעמים יוצא 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? די.. 67.חכם/ה? אממ.. במידה מספקת.. 68.אובססיבי/ת? מה זאת אומרת? 69.טיפוס של נוסטלגיה? הא? 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': גבינה ושוקולד(לא ביחד כמובן!) 72.עיתון אהוב: אממ מעריב לנוער ו.. זהו אני חושבת.. 73.סרט דרמה אהוב: אני לא אוהבת סרטי דרמה 74.מתקן אהוב בלונהפארק: רכבת ההרים והגראנד קניון.. אה לא בעצם הוא בסופרלנד.. אממ.. אז הכיסאות הוליווד האלה איך שלא קוראים לזה ו.. יש עוד.. למרות שרוב המתקנים האהובים עלי הם בכלל בסופרלנד.. 75.בילוי אהוב: יש הרבה.. 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: *לא אומרת
* 77.תוכנית אירוח אהובה: שונאתתתתתת תוכניות אירוח 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: בעע.. אין אני חושבת.. 79.תוכנית רדיו אהובה: אין 80.זמן אהוב במשך היממה: הלילה
81.שפה אהובה: אממ.. עברית ואנגלית 82.מחמאה אהובה: ש.. אני יפה.. נחמדה.. חביבה.. נו עיזבו אותי 83.ירק אהוב: בעע שונאת ירקות.. אבל אם כבר אז מלפפון ועגבנייה 84.פרח אהוב: אין.. 85.שם אהוב לבן/בת: אממ יש הרבה.. -אסוציאציות: 86.מלחמה: דם=| 87.פשע: אקדח? 88.מוסר: השכל
89.חוכמה: גדולה? 90.טלוויזיה: פועלת
91.יופי: שאין לך
92.גן: עדן
93.טוב: רע 94:רע: טוב 95.ארז טל: תזכירו לי מי זה?[
] 96.ספורט: ריצה 97.אהבה: לב 98.הורים: תלמידים[
] 99.בן אדם: לאדעת נו.. 100.השאלון הזה: נחמד

B A W

New member
עונהנהנהנה

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? שרירי 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? פשטידה 8.שרמנטיות-בעד או נגד? בעד 9.נשיקה במצח או בפה? תלוי ממי...מבן זוג בפה, מאנשים אהובים ואוהבים במצח 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? גם וגם 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לא יודעת 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נועה 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? ארוכה 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? רגילות 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? ארה"ב 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? תווי פנים וכתפיים 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אמון אהבה ומשיכה 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אהבה, שקט נפשי והשקעה. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? עם הקטן מצויינים, עם הבינוני קקה... 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: הפוצה, סערולי, הדובה, אמאבא ואוברי..זה 6... 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? פופאי...לא יודעת למה! 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו (בקורנפלקס) 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? גרגמל...כי הוא קקה! 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? חחחחח כן המון! אבל בצחוק כמובן! 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? צחקתי על עצמי ביחד איתה ועם אחרים! 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? כי אני מכורה! וראיתי שיש אז הצטרפתי! 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? החלטתי להשקיע, והחלטתי לא לומר למישהו שאני אוהבת אותו.... 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן...בגלל זה אני הולכת לעבוד עכשיו כמו חמור...כי לא התמודדתי עם דברים בעבר, ואני משלמת עכשיו! 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? בסופו של דבר זה יהיה חיובי, כי אני אלמד להשקיע בחיים שלי ולא לוותר לעצמי...כרגע זה פוייי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מכונית... 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לא מבינה 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? כל ערי הצפון...כי זה הצפון! 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן....
ואני מובכת... 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? על הפנים, שאני יפה 44.האם מחמיאים לך על האופי? אמממממ גם זה כן, אבל רק כאלה שממש מכירים אותי, ואין הרבה כאלה... 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? על זה שאני כל הזמן תומכת ועוזרת...איכפתית 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מזמן 47.איך היה? אני לא עולה על כלום, אז משעמם! 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? במשך שלושת החודשים האחרונים. 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): זה ארוך....אבל אני יכולה לומר שהתאוששתי מהכאפה רק עכשיו... 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? הטיסה לארה"ב -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כן. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? מתה מבושה, ומבקשת פטור מהשיעורים שלו! 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום... 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? הקשר היה מתנתק לבד, תאמינו לי! 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? היכולת לעוף. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? ככה אומרים לי (אני די מסרבת להאמין) 58.תמים/ה? כן 59.רומנטי/ת? לא יודעת, לא היה לי על מי לנסות 60.פחדן/ית? קצת, הרבה 61.ביישן/ית? כן 62.אמיץ/ה? כן (וזה סותר אחד ת'שני) 63.חזק/ה מבחינה פיזית? ככה 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? די 68.אובססיבי/ת? לא 69.טיפוס של נוסטלגיה? משתדלת שלא 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': שוקולד 72.עיתון אהוב: מעריב 73.סרט דרמה אהוב: לא יודעת 74.מתקן אהוב בלונהפארק: לא זוכרת 75.בילוי אהוב: המון 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: הפוצה 77.תוכנית אירוח אהובה: -- 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: -- 79.תוכנית רדיו אהובה: -- 80.זמן אהוב במשך היממה: בוקר 81.שפה אהובה: צרפתית 82.מחמאה אהובה: לא אוהבת לקבל מחמאות... 83.ירק אהוב: פלפל אדום 84.פרח אהוב: סחלב 85.שם אהוב לבן/בת: יובל לבן -אסוציאציות: 86.מלחמה: עיראק 87.פשע: מלחמה 88.מוסר: ערך 89.חוכמה: רכישה 90.טלוויזיה: תוכנית? 91.יופי: חיצוניות 92.גן: ילדים 93.טוב: רע 94:רע: טוב 95.ארז טל: המוח 96.ספורט: כדורסל 97.אהבה: חיים 98.הורים: נשמות 99.בן אדם: baw 100.השאלון הזה: אחלללללללה יאללה...תתחילו לענות.תהנו

אני אני ../images/Emo13.gif

אני מתה על שאלונים...... 1.בנים 2.איזה שם יותר יפה-לואיס 3.גוף שרירי 4.צבעי גועש 5.אביב גפן 6.מילים מעליבות 7.פשטידה 8.שרמנטיות-בעד 9.נשיקה בפה 10.שוקו קר 11.בננה 12.כוכבים 13.אריק איינשטיין 14."זהו זה" 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נעמי שחר 17.איגרוף 18.חצאית מיני 19.משקפיי שמש 20.מוזיקה-באוטו -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? תקופת התיכון 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? העיניים בעיקר 23.מה הכי חשוב בזוגיות? כנות ואהבה ללא תנאי 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אהבה, משפחה, בריאות 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? גרועים לגמרי 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: ההורים שלי, הבן זוג שלי, חבר ילדות שלי והכלבה שלי. 27.רואה הרבה טלוויזיה? בד"כ כן. 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שלוש שעות. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? אין. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? סנדוויץ 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? או תה או משהו קר. 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אין. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לצערי כן. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? רע, אבל ירדתי עליו חזרה. 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? סקרנות. 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא משהו שיכולה לספר כאן. אישי מדי. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? לגמרי השפיע. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי לגמרי. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מטוס. 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? אין כזה. 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? לונדון וכל מילה נוספת מיותרת. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? וודאי. 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? אני צנועה, מי שמכיר יודע. 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן. 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? כנ"ל 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? בארץ לפני שנתיים, בחו"ל לפני חודשיים. 47.איך היה? מעולה. 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? יותר מדי. 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): מדי אישי. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? יש הרבה...... -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? האמת שזה קרה לי וזה היה בכלל לא נעים. 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? גם זה קרה לי כשהייתי בכיתה ט' ולא עשיתי עם זה כלום חוץ מלהסמיק. 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת קשר, ברור. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? קריאת מחשבות. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? קצת
57.יפה? כן
58.תמים/ה? לא. 59.רומנטי/ת? מאד. 60.פחדן/ית? לא. 61.ביישן/ית? לפעמים. 62.אמיץ/ה? בד"כ. 63.חזק/ה מבחינה פיזית? טפו טפו טפו 64.מרבה לשקר? לא. 65.שוויצר/ית? ממש לא. 66.חם/ת מזג? משתדלת שלא, אבל לפעמים מתפלק לי. 67.חכם/ה? וודאי. 68.אובססיבי/ת? תלוי מתי ואיפה
69.טיפוס של נוסטלגיה? כל הזמן. 70.מנומס/ת? רוב הזמן. -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': שוקולד 72.עיתון אהוב: אין. 73.סרט דרמה אהוב: פאטץ אדאמס 74.מתקן אהוב בלונהפארק: רכבת הרים. 75.בילוי אהוב: הצגה, מופע או סרט טוב 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: בן זוגי המדהים. 77.תוכנית אירוח אהובה: אופרה וינפרי 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אין מועדף. 79.תוכנית רדיו אהובה: ורדה רזיאל ז'קונט או איריס קול, מה שיש באוטו. 80.זמן אהוב במשך היממה: לפני השקיעה. 81.שפה אהובה: אנגלית 82.מחמאה אהובה: את מהממת. 83.ירק אהוב: עגבניה 84.פרח אהוב: אין. 85.שם אהוב לבן/בת: ?????? -אסוציאציות: 86.מלחמה: גועל 87.פשע: עצב 88.מוסר: לא 89.חוכמה: טיפשות 90.טלוויזיה: הכרחיות 91.יופי: בעיני המתבונן 92.גן: ורדים 93.טוב: מדהים 94:רע: מרושע 95.ארז טל: דביל 96.ספורט: מעניין 97.אהבה: מדהימה 98.הורים: תלות 99.בן אדם: שביר 100.השאלון הזה: עשה לי כאב ראש

moomi123

New member
|מדוזה|עונהנהנהנהנה

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?בנות! 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?מרצ'לו 3.גוף שרירי או רגיל?שרירי-רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן?שמן 5.עברי לידר או אביב גפן?עברי לידר 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?שניהם 7.בורקס או פשטידה?אםם... 8.שרמנטיות-בעד או נגד?מזה? 9.נשיקה במצח או בפה?...... 10.מיים קרים או שוקו קר?מים קרים 11.ענבים או בננה?ענבים(בלי גרעינים) 12.ירח או כוכבים?שניהם 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?לאדעת 14."זהו זה" או "דומינו"?זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?לאמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?לא רואה השיר שלנו 17.ג'ודו או איגרוף?ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית?שתיהם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?לא זוכרת! 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?אםם... 23.מה הכי חשוב בזוגיות?לאהוב אחד את השני 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:משפחה, בריאות הצלחה בלימודים 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?טובים! 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אמא, אבא, טל, יאיר ו... 27.רואה הרבה טלוויזיה?בערך 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?3 וחצי שעות בערך(לא רצוף!) 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?טלי מפינת אור(שהייתי קטנה) כי היינו די דומות 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?עוגייה 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?מים/שוקו 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?לא זוכרת 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?כן... 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?שנאתי אותה 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?הלכתי לענבל שגם היא בפורום ונכנסו לאינטרנט והיא ענתה על שאלון וזה היה כיף אז החלתתי גם להצטרף! 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?אין... נראה לי 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?לא 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?-- 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?מכונית 40.מה הוא האוטו האהוב עליך?יש המון! 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?כפר סבא, כי נולדתי בה ואני גרה בה! 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?כן! 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?שגבהתי ושאני יפה וחמודה...! 44.האם מחמיאים לך על האופי?כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?שאני אוהבת לעזור ואכפתית! 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?בחופש הגדול 47.איך היה?כיףף 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?כן... 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):שהייתי חברה של מישהוא ואותו זמן הוא הציע לילדה אחרת חברות. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?אםם... -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?כן 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?מסמיקה.. 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?משאירה את האהבה לעצמי 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?ממשיכה אבל שונאת בלב 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?שאני יוכל לעשות קסמים!(שהשיעורים יהיו מוכנים!) -האם את/ה? 56.דאגן/ית?קצת 57.יפה?כן 58.תמים/ה?קצת 59.רומנטי/ת?כן 60.פחדן/ית?כן 61.ביישן/ית?כן 62.אמיץ/ה?קצת 63.חזק/ה מבחינה פיזית?לא כל כך 64.מרבה לשקר?לא 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג?קצת 67.חכם/ה?לאדעת 68.אובססיבי/ת?לא נראה לי... 69.טיפוס של נוסטלגיה?כן 70.מנומס/ת?כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':שוקולדד 72.עיתון אהוב:ראש1,דיסני 73.סרט דרמה אהוב:אין 74.מתקן אהוב בלונהפארק:אנקונדה(אבל של חו"ל) 75.בילוי אהוב:אין משו מיוחד 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:כמה חברות שלי 77.תוכנית אירוח אהובה:אין 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:יש המון 79.תוכנית רדיו אהובה:99FM,100FM 80.זמן אהוב במשך היממה:כל היום 81.שפה אהובה:עברית, אנגלית 82.מחמאה אהובה:כל מני 83.ירק אהוב:יש המוןן 84.פרח אהוב:אין משו מיוחד 85.שם אהוב לבן/בת:אור(אני) -אסוציאציות: 86.מלחמה:מוות 87.פשע:כסף 88.מוסר:לקח 89.חוכמה:ביל גייטס(חח...) 90.טלוויזיה:ילדים 91.יופי:ילדה 92.גן:גן דובדבן 93.טוב:בסדר 94:רע:רשע 95.ארז טל:המוח, הכספת 96.ספורט:כדורגל, כדורסל, כדורעףף! 97.אהבה:חברות 98.הורים:משפחה 99.בן אדם:נורמלי 100.השאלון הזה:נחמד וארוך!

danielle099

New member
גם אני......./images/Emo153.gif

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? ברור שבנותת 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס...חח 3.גוף שרירי או רגיל?שרירי 4.צבעי גועש או צבעי שמן?שמן 5.עברי לידר או אביב גפן?עברי 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות 7.בורקס או פשטידה?בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד?בעד...חח 9.נשיקה במצח או בפה?פה 10.מיים קרים או שוקו קר?תלוי מתי 11.ענבים או בננה?ענבים 12.ירח או כוכבים?כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אמ...
14."זהו זה" או "דומינו"?
15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?שניהם באותה מידה 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נועה 17.ג'ודו או איגרוף?איגרוף הכי שווה 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית?שניהם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? אמ.....מלא תקופות 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?המון....חח 23.מה הכי חשוב בזוגיות?אמון ואהבה 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה חברים ואושר 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?רגילים 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא אבא מוריאל שניצ ונטע 27.רואה הרבה טלוויזיה? די.... 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעתים שלוש 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? מריצה מהמורדים כי אני מתה על השחקנית 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?חלב או מיץ 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לואיסנה מהמורדים סתם לא יודעת למה 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא זוכרת אולי בצחוק 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? לא זוכרת...חח 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? כי אני אוהבת את הנושא שמשעמם זה טוב...חח 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא הייתה כזאת 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? לא יודעת 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? אמ... 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מטוס 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לא יודעת 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?לןס אנגלס כי שמה נולדתי 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? לא משהו ספציפי 4.האם מחמיאים לך על האופי?כה לפעמים 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?חרוצה ומסודרת 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? שנה שעברה אולי בחופש בגדול 47.איך היה?סבבה 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כה 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): לא זוכרת 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? המון -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?מחטיף לה כאפה 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?לא יודעת 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר ? מנתק 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לחזור אחורה בזמן -האם את/ה? 56.דאגן/ית?כה 57.יפה?קצת 58.תמים/ה?כה 59.רומנטי/ת?כה 60.פחדן/ית?כה 61.ביישן/ית?כה 62.אמיץ/ה?לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא ממש 64.מרבה לשקר?לא 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג?לא ממש 67.חכם/ה?כה 68.אובססיבי/ת? לא ממש רק לסדר 69.טיפוס של נוסטלגיה?לפעמים 70.מנומס/ת?כה -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': חביתה וקוטג ושוקולד 72.עיתון אהוב:ראש 1 73.סרט דרמה אהוב:לא יודעת 74.מתקן אהוב בלונהפארק: טופ ספין 75.בילוי אהוב:להיות עם חברים ומשפחה 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:שניצ חברתי הטובה.....חח... 77.תוכנית אירוח אהובה:אמ.. 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:אמ. 79.תוכנית רדיו אהובה:לא יודעת 80.זמן אהוב במשך היממה:ערב 81.שפה אהובה:אנגלית 82.מחמאה אהובה:חחח....הרגתם אותי 83.ירק אהוב:מלפפון 84.פרח אהוב:כולם 85.שם אהוב לבן/בת: יובל -אסוציאציות: 86.מלחמה:דם 87.פשע:מלחמה 88.מוסר:כבוד 89.חוכמה:שכל 90.טלוויזיה:ריבוע 91.יופי:מברשת שיער .. 92.גן:גננת 93.טוב: רע 94:רע: טוב 95.ארז טל:משקפים..חח 96.ספורט:כדור 97.אהבה:לב 98.הורים:אמא ואבא..חח 99.בן אדם:איש 100.השאלון הזה:

חיזר​

H a d a r 15

New member
שלי../images/Emo11.gif

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?בנות
סתם נו גם בנים;) 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס
3.גוף שרירי או רגיל?שרירי..אבל לא בהגזמה שלי אלי האנה הזה.. 4.צבעי גועש או צבעי שמן?גועש.. 5.עברי לידר או אביב גפן?עברי לידר 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מ=י=ל=י=ם! 7.בורקס או פשטידה?בורקס
8.שרמנטיות-בעד או נגד?בעד 9.נשיקה במצח או בפה?בפה
10.מיים קרים או שוקו קר?שוקו קר:) 11.ענבים או בננה?אמ ענבים 12.ירח או כוכבים?ירח.. 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?אף אחד
14."זהו זה" או "דומינו"?דומינו.. 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?לשתיהם..אבל יותר לאבא.. 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?לא רואהההה=\ 17.ג'ודו או איגרוף?איגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?אממ חצאית מיני.. 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש..
20.מוזיקה-באוטו או בבית?בשתיהם! -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?אממ הילדות חנוכה 2004
>>>חחח תימורי
22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?אממ המבט והשובבות
23.מה הכי חשוב בזוגיות?שיהיה אמון וכנות! 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:משפחה חברים ומוזיקה 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?חחחח סבירים
26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אממ יש יותר אבל אני אנסה..אממ חברה הכי טובה שלי=תימור..לוטם חן אבא שלי
חע כןן.. ואמאאא 27.רואה הרבה טלוויזיה?אממ לפעמים.. 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?לא הרבה ממש..אבל שיש סרט אז.. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?קלסו משנות ה-70 כי הוא תמיד היה מפגר ומצחיק
30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?בדר''כ לא אוכלת בבוקר..אבל אם כבר זה קורנפלקס 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?שוקו 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?אממ ג'קי משנות ה-70 היא הייתה שחצנית מעצבנתתת 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?חח כן אבל בקטע של צחוק
34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?צחקתי יחד איתה 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?אממ זה מעניין?:) 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?אממ שומדבר מיוחד לבינתיים..החיים עוד לפניי
חעחע 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?כ-ן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?אממ חיובי וטיפה שלילי.. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?
40.מה הוא האוטו האהוב עליך?אודי TT מרצדס וזה
41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?ניו יורק..לא יודעת יש בה משהו מיוחדדדד 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?חח כן
|זה נשמע שחצני נוו| 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?הפנים:$ 44.האם מחמיאים לך על האופי?כן
45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?סובלנות ושאני יודעת להקשיב
46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?חח הייתי בסופרלנד יום ראשון 47.איך היה?ל=י=ג=ה 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?לא 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):שמישהו אמר משהו למישהו ובכך סיבך את חברה שלי:\ 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?חנוכה ופוריםםםםםם היה כיףףף -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?כן ברור! 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?חח וואלה?! תודה על המחמאה אבל אני לא בקטע..|חח ממיוחד עם זאת אחת שדומה לזעפני בת 80| 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?מסתכלת עליו בשיעורים אבל מורים אין מצב הם לא סקסיים
חעחעח 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?מנתק! 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?אמממ לא לקחת דברים ל
-האם את/ה? 56.דאגן/ית?כן.. 57.יפה?נווו :$ 58.תמים/ה?חח לפעמיםםם 59.רומנטי/ת?כן
60.פחדן/ית?לאאא 61.ביישן/ית?לפעמיםםם 62.אמיץ/ה?כןןן 63.חזק/ה מבחינה פיזית?כעעעע 64.מרבה לשקר?לאאאאא
65.שוויצר/ית?חחח בחיים לא 66.חם/ת מזג?לא אבל מתי שזה מוגזם אז כוןןןן 67.חכם/ה?אממ לא גאון אבל כן אפשר לומר.. 68.אובססיבי/ת?לא 69.טיפוס של נוסטלגיה?חחחח כןןן מאוד! 70.מנומס/ת?למי שצריך אז כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':אממ גבינה צהובה 72.עיתון אהוב:ראש 1 73.סרט דרמה אהוב:אממ לא עולהה כרגע.. 74.מתקן אהוב בלונהפארק:חחחח האנקונדהההה ו360|חח מצאתם את מי לשאול
| 75.בילוי אהוב:לצאת עם חבריםםם 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:חברים שלי.. 77.תוכנית אירוח אהובה:אממ חח אין 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:^^^ 79.תוכנית רדיו אהובה:^^^ |חח נו מה נסגר
80.זמן אהוב במשך היממה:בין הערביים
81.שפה אהובה:וואי ..אממ אנגלית ספרדתית וצרפתית.. 82.מחמאה אהובה:איך רזייייייית
83.ירק אהוב:גזר 84.פרח אהוב:אממ אין 85.שם אהוב לבן/בת:אין לי משהו ספציפי..יש המווווון -אסוציאציות: 86.מלחמה:דם.. 87.פשע:רוע
88.מוסר:חינוך 89.חוכמה:ידע.. 90.טלוויזיה:דרך להעביר ת'זמן 91.יופי:האופיי של האדם=] 92.גן:ילדים קטנים 93.טוב:עזרה לאנשים 94:רע:צביעות:S 95.ארז טל:המוח
96.ספורט:פעילות.. 97.אהבה:הדבר הכי יפה בעולםםםםםם:) 98.הורים:2 אנשים שדואגים יותר מדי חח 99.בן אדם:אנושיות בהתגלמותה.. 100.השאלון הזה:נחמד לאללהההההההה=]]]]

אנייי../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo3.gif

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? אין לי מושג... 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? שריר, עד מידה מסוימת! 4.צבעי גועש או צבעי שמן? אין לי מושג 5.עברי לידר או אביב גפן? עברייי לידררררררררררררררר
אבל גם אביב גפן מעולה! 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים! 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? למה לא?! 9.נשיקה במצח או בפה? גם וגם! 10.מיים קרים או שוקו קר? מים קרים! 11.ענבים או בננה? לא זה ולא זהההה 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין יותר מוכשר מגידי גוב... אבל גם גידי גוב סבבה! 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? שניהם 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמיייי שליטההה
17.ג'ודו או איגרוף? לא יודעת! 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם! -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? אין לי מושג 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? כתפיים, חזה והבטן! 23.מה הכי חשוב בזוגיות? כנות ואהבה משני הצדדים!!! 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אהבה, בריאות ואושר! 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? מעוליםםםם! 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אי אפשר 6?! אני אחשיב את זה כ"כן": אמא, אבא ו-4 האחים שלי! 27.רואה הרבה טלוויזיה? ככה ככה 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעתיים- שלוש! 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? מגרש ביתי- לוקאס סקוט! כי הוא הקסיםם אותייי!!! גם חתיך, גם חמוד, גם יפה! 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? ירקות/ פירות! 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים... חח 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? נינט- השיר שלנו, היא עצבנההה אותיייייייייייי! 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן! 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? לא משו! 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? אמממ ת' אמת?! אין לי מושג! חחח 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא יודעת חחח! 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? לא נראה לי 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? טרקטורון ומכונית רגילה חח! 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? אמממ לא מבינה בדברים האלה חח 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? הרצליה... אין לי מושג למה! 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? אמממ בכללי! 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? אומרים שאני חמודה... חחח! 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני שבועיים!! 47.איך היה? היה כייףףףף! 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? לא 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): לא קרה, נראה לי! 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? היו הרבהה!! כמו למשל לאחר שאח שלי היה שנה בלונדון אז כשהוא חזר הרגשתי הכי טוב בעולם חח! -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? לכולם את אותו היחס! 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? אין לי מושג.. אהיה מופתעת! וכמובן, שאספר רק לחברה הטובה שלי! ואתייעץ איתה וזהו... מה אני כבר יכולה לעשות?! 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? שומרת על זה בסוד! 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? ממשיכה את הקשר אבל הקשר לא ממש טוב! 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? שאלה קשה... ת' אמת? אין לי מושג! -האם את/ה? 56.דאגן/ית? אמממ כן!!! 57.יפה? מממ תחליטו אתם כשתראו אותי... כל אחד והטעם שלו! 58.תמים/ה? לפעמים 59.רומנטי/ת? לא יודעת... אפשר לומר 60.פחדן/ית? כןןןןן! 61.ביישן/ית? כןןן
62.אמיץ/ה? לא ממש 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לאאא 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? רק במתמטיקה ואנגלית חח 68.אובססיבי/ת? לא 69.טיפוס של נוסטלגיה? לא 70.מנומס/ת? כשאני רוצה -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': גבינה 72.עיתון אהוב: אממממ אין לי מושג לא קוראת ממש! 73.סרט דרמה אהוב: ממממ יש המוןןן! 74.מתקן אהוב בלונהפארק: האנקונדה... למרות שזה מפחידד רצח! 75.בילוי אהוב: קולנוע/ שופינג חח 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: יש המוןן! 77.תוכנית אירוח אהובה: אופרה ווינפרי 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אופרה ווינפרי 79.תוכנית רדיו אהובה:
80.זמן אהוב במשך היממה: לילה 81.שפה אהובה: עברית, אנגלית וספרדית! 82.מחמאה אהובה: ממממ כל המחמאות הן אהובות, לא?! 83.ירק אהוב: מלפפון 84.פרח אהוב: אין לי מושג 85.שם אהוב לבן/בת: יש הרבה! עומר, נועם, שיר, נועה, אוהד, גלעד וכו'... -אסוציאציות: 86.מלחמה: מנצחים ומפסידים 87.פשע: עברה 88.מוסר: לא עולה לי כלום בראש! 89.חוכמה: ידע 90.טלוויזיה: לא עולה לי כלום בראש! 91.יופי: חיצוניות ופנימיות 92.גן: פרחים 93.טוב: רע 94:רע: טוב 95.ארז טל: המוח 96.ספורט: כדורסל 97.אהבה: כנות 98.הורים: הוכרת תודה 99.בן אדם: לא עולה לי כלום בראש! 100.השאלון הזה: ארוך

essit

New member
אני......

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?בנות! 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס 3.גוף שרירי או רגיל?שרירי 4.צבעי גועש או צבעי שמן?שמןןן 5.עברי לידר או אביב גפן?לא הוא ולא הוא... 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים מעליבות 7.בורקס או פשטידה?בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? 9.נשיקה במצח או בפה?תלוי ממי.. 10.מיים קרים או שוקו קר?מים קרים 11.ענבים או בננה?ענבים 12.ירח או כוכבים?גם וגגגגם 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?לא זה ולא זההה 14."זהו זה" או "דומינו"?דומינו.... 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?אמממממממא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?לא רואה... 17.ג'ודו או איגרוף?איגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?לא זה ולא זה 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש... 20.מוזיקה-באוטו או בבית?גם וגם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?אהמ.... 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? 23.מה הכי חשוב בזוגיות?אהבה 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:בריאות,אהבה וזהו... 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?טוב מאוווד 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:משפוחה.. 27.רואה הרבה טלוויזיה?כןן 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?6שעות 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?ליה ממשחק החיים 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?לא אוכלת ארוחת בוקר.... 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?תה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?לא 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?אין לי מושג איך הגעתי לכאן....בטוח בטעות... 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?נו מה אתם שב"כ??? 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?כןןןןן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?גם וגם 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?אוטו ואופנוע 40.מה הוא האוטו האהוב עליך?מרצדס וב.מ.וו 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?כל איזור הצפון בארץ...כי קר שם.. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?לפעמיםם 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?נו באמתתת 44.האם מחמיאים לך על האופי?תתפלאו אבל כן... 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?לא זוכרתתתתתת 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?שנה שעברה 47.איך היה?מגניב... 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?לא 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?לא זוכרת -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?כן 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?אימאלההההה 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?מי מתאהב במורים?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?מ-נ-ת-ק-ת 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?לעוף -האם את/ה? 56.דאגן/ית?יס 57.יפה?לא יודעת... 58.תמים/ה?מקווה שלא 59.רומנטי/ת?מייבי.. 60.פחדן/ית?לא! 61.ביישן/ית?לפעמים 62.אמיץ/ה?יס 63.חזק/ה מבחינה פיזית?יססססססס 64.מרבה לשקר?לא 65.שוויצר/ית?לאאאאאאאא 66.חם/ת מזג?לפעמיםםם(במקרים כמו למשל השאלון הזה..) 67.חכם/ה?מקווה.. 68.אובססיבי/ת?לאאאאאאאאאאאאא 69.טיפוס של נוסטלגיה?גם 70.מנומס/ת?יס -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': 72.עיתון אהוב: 73.סרט דרמה אהוב: 74.מתקן אהוב בלונהפארק:אנקונדההה 75.בילוי אהוב:עם חברות...לא משנה איפה 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:שרית... 77.תוכנית אירוח אהובה:דודו טופז(בקרובבבבב) 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:יאיר לפיד 79.תוכנית רדיו אהובה:דידילוקלי 80.זמן אהוב במשך היממה:כל היום...... 81.שפה אהובה:עברית! 82.מחמאה אהובה: 83.ירק אהוב:ה-כ-ל 84.פרח אהוב:שושנה........ 85.שם אהוב לבן/בת:-שיר-(השם שלי) -אסוציאציות: 86.מלחמה:ערבים 87.פשע:כלא 88.מוסר:חוכמה 89.חוכמה:ללמוד 90.טלוויזיה:כמה שעות של כייף 91.יופי:עדיף פנימי... 92.גן:ילדים 93.טוב:כייף! 94:רע:עצוב 95.ארז טל:"המוח" 96.ספורט:שחייה,ריצה... 97.אהבה:חלק גדול מהחיים 98.הורים:אמאאאא 99.בן אדם:אחד שלא רצח,גנב,אנס או משהו כזה הוא בן-אדם 100.השאלון הזה:היה מרגיז וחמוד ביחד.... תעשו עוד כאלה רק מקוצרים יותר בבקשהההההההה

למעלה