שאלון 100 השאלות:

NiKi†a

New member
יאמי

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים! 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? באמצע 4.צבעי גועש או צבעי שמן? גועששששש 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? בורקס! [תפו"א] 8.שרמנטיות-בעד או נגד? לאדעת, נגד נראה לי..זה מעצבן. 9.נשיקה במצח או בפה? השני [= 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? בננה! 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? נמנעת
14."זהו זה" או "דומינו"? דומינו!! :) 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לאדעת 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא רואה 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? באמצע 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש
20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לאדעת..השנים האחרונות? 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים, מבט, ידים, שיער...נאמי. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? הרבה דברים. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? פסדר 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אין חמש..יש אחד- עופר. 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא הרבה 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? לאדעת..בטח כי הוא היה חתיך או משו P: 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לא אוכל א.בוקר. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? ביסודי אולי, לא זוכרת 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? ^ 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא זוכרת 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? לא 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? רכבת 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? האוודי 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ניו יורק..מדוע? נחשו 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? בד"כ \: 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? עיינים..ואין לי מושג למה..באמת. 44.האם מחמיאים לך על האופי? לפעמים 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? לא זוכרת 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני שנתיים? Oo 47.איך היה? כייף! 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): לא רוצה. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? עופר בלאגנים [: -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כן 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? "איכס?" 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום איכס. 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת מן הסתם 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? פחות רגישה. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? חלקית 57.יפה? נמנעת. 58.תמים/ה? חח נראה לי 59.רומנטי/ת? לא 60.פחדן/ית? תלוי 61.ביישן/ית? קצת 62.אמיץ/ה? קצת 63.חזק/ה מבחינה פיזית? בטח ^^ 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? חח משערת P: 68.אובססיבי/ת? לא 69.טיפוס של נוסטלגיה? לפעמים ^^ 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': גבינה עם זיתים =]..חומוס 72.עיתון אהוב: 73.סרט דרמה אהוב: 74.מתקן אהוב בלונהפארק: טופ ספין!
75.בילוי אהוב: כל מיני 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: עופר נו [= 77.תוכנית אירוח אהובה: 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: 79.תוכנית רדיו אהובה: 80.זמן אהוב במשך היממה: ערב? 81.שפה אהובה: עברית..וגרמנית גם עושה לי את זה :[ 82.מחמאה אהובה: 83.ירק אהוב: 84.פרח אהוב: 85.שם אהוב לבן/בת: נגה\ תומר -אסוציאציות: נוותר פה..אני שונאת אסוציאציות. 86.מלחמה: 87.פשע: 88.מוסר: 89.חוכמה: 90.טלוויזיה: 91.יופי: 92.גן: 93.טוב: 94:רע: 95.ארז טל: 96.ספורט: 97.אהבה: 98.הורים: 99.בן אדם: 100.השאלון הזה:

adi121

New member
../images/Emo60.gifוואי זה היה ארוך

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?בנות! 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס 3.גוף שרירי או רגיל?שרירי 4.צבעי גועש או צבעי שמן?גועש 5.עברי לידר או אביב גפן?אממ.. קשה.. עברי לידר 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים מעליבות 7.בורקס או פשטידה?בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד?אממ.. שיהיה בעד 9.נשיקה במצח או בפה?בפה 10.מיים קרים או שוקו קר?שוקו קר 11.ענבים או בננה?ענבים 12.ירח או כוכבים?כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?שיהיה אריק איינשטיין 14."זהו זה" או "דומינו"?לא זה ולא זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?לאף אחד 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נעמי שחר! היא גדולה! 17.ג'ודו או איגרוף?ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?לא אוהבת חצאיות 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית?גם וגם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?פולין 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?אממ.. הג'נטלמניות והאכפתיות 23.מה הכי חשוב בזוגיות?כנות ונושאים משותפים 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:חברים משפחה ואושר.. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?מצויינים.. 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:ענבר, עמית, ליהי, אביב ואמא 27.רואה הרבה טלוויזיה?המוווווווון! 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?מלאא לפחות איזה 4-5 שעות 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?ארתור! כי הוא חמוד
30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?אני לא אוכלת בוקר.. אני רק יוצאת עם שקית שוקו מהבית 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?רק שקית שוקו 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?שנאתי את הרעה הזאת שהייתה בבובה פראית שרצתה לקצוח את פקונדו ארנה
33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?אם אני לא זוכרת אז כנראה שלא.. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?אני באמת לא זוכרת.. סתם התאהבתי בלענות על שאלונים 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?לא לקפוץ... 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?כן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?חיובי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?מטוס! 40.מה הוא האוטו האהוב עליך?לא מבינה במכוניות 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?ניו יורק כי ככה.. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?לפעמים.. 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?שיער.. בגדים גוף.. 44.האם מחמיאים לך על האופי?כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?נו אין לי כוח לזה 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?וואי וואי.. לפני כמה שנים טובות... 47.איך היה?חחח אני באמת לא זוכרת 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?המון 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):משהו שהגיע למצב שכמעט נגמר באסון 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?ניצנים היה לי ממש כייף -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?וודאי שכן 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?וואו זה חתיכת מכה! בטח הייתי אומרת שזה בלתי אפשרי ומנסה לשכוח 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?לא הייתי עושה כלום 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?הייתי מתרחקת לאט לאט 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?לקרוא מחשבות -האם את/ה? 56.דאגן/ית?לא 57.יפה?לא 58.תמים/ה?לא 59.רומנטי/ת?כן 60.פחדן/ית?כן 61.ביישן/ית?כן 62.אמיץ/ה?לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית?לא 64.מרבה לשקר?לא 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג?כם 67.חכם/ה?כן 68.אובססיבי/ת?כן 69.טיפוס של נוסטלגיה?כן 70.מנומס/ת?כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':טונה 72.עיתון אהוב:ראש1 73.סרט דרמה אהוב:יומן נעורים 74.מתקן אהוב בלונהפארק:הסירות 75.בילוי אהוב:הופעה/פסטיבל מוזיקה 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:ענבר 77.תוכנית אירוח אהובה:לא מתה על תוכניות אירוח.. אבל שיהיהה שישי עם מיכל 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:אנערף.. 79.תוכנית רדיו אהובה:לא שומעת רדיו 80.זמן אהוב במשך היממה:השעות הקטנות של הלילה בין חצות ל3-4 81.שפה אהובה:עברית 82.מחמאה אהובה:את יפה? 83.ירק אהוב:תפוח אדמה 84.פרח אהוב:שושנה 85.שם אהוב לבן/בת:אופיר -אסוציאציות: 86.מלחמה:נשק 87.פשע:אקדח 88.מוסר:חוכמה 89.חוכמה:ספרים 90.טלוויזיה:פתוחה כל היום 91.יופי:איפור 92.גן:עצים 93.טוב:כלום... 94:רע:בכיהמזל 95.ארז טל:גלגל 96.ספורט:כדור 97.אהבה:פחד
98.הורים:טובים 99.בן אדם:כדור הארץ 100.השאלון הזה:נגמר

עונה

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות. 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס. 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? צבעי אקריל. 5.עברי לידר או אביב גפן? אביב. 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות. 7.בורקס או פשטידה? בורקס. 8.שרמנטיות-בעד או נגד? בעד. 9.נשיקה במצח או בפה? בפה. 10.מיים קרים או שוקו קר? מים קרים. 11.ענבים או בננה? בננה. 12.ירח או כוכבים? ירח. 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? שניהם. 14."זהו זה" או "דומינו"? "זהו זה". 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא. 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא מכירה. 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו. 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? ארוכה. 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש. 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בשניהם. -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? גיל 17. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? מראה כללי. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אהבה, משיכה מינית ונאמנות. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: החבר, המשפחה ובריאות. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? סבירים. 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: שלום, סבתא וזהו. 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא. 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? חצי שעה. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? בריאן, כי הוא זה הוא. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לא אוכלת. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? נס קפה. 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא זוכרת. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? כי זה כיף ומעביר את הזמן בלילות הארוכים שלי בעבודה. 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? ללכת ללמוד. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? טרקטורון. 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לא יודעת 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? כרמיאל וערד. לא גדולות מדי ולא קטנות מדי, והאוכלוסיה מעניינת. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן. 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? על הפנים היפות שלי. 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן. 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? חכמה, בוגרת. 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני 6 שנים. 47.איך היה? מחריד. 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן. 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? לפגוש את שלום. -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כן. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? מקיאה. 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? תולה את עצמי. 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת קשר. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? כוחות קסם... -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן. 57.יפה? כן. 58.תמים/ה? לא. 59.רומנטי/ת? כן. 60.פחדן/ית? כן. 61.ביישן/ית? לא. 62.אמיץ/ה? לא. 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא. 64.מרבה לשקר? לא. 65.שוויצר/ית? לפעמים. 66.חם/ת מזג? לפעמים. 67.חכם/ה? כן. 68.אובססיבי/ת? לא. 69.טיפוס של נוסטלגיה? כן. 70.מנומס/ת? כשצריך. -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': אבוקדו. 72.עיתון אהוב: ידיעות. 73.סרט דרמה אהוב: יש כ"כ הרבה, מה אבחר? 74.מתקן אהוב בלונהפארק: שונאת לונה-פארקים. 75.בילוי אהוב: לצאת למועדון. 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חבר שלי. 77.תוכנית אירוח אהובה: אין. 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אין. 79.תוכנית רדיו אהובה: 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה. 81.שפה אהובה: שפות מזרח אירופאיות. 82.מחמאה אהובה: עיניים יפות. 83.ירק אהוב:אבוקדו. 84.פרח אהוב: כל מיני. 85.שם אהוב לבן/בת: ירדן. -אסוציאציות: 86.מלחמה: מוות. 87.פשע: כלא. 88.מוסר: צדק. 89.חוכמה: יופי. 90.טלוויזיה: הג"ש. 91.יופי: בנים. 92.גן: פרחים. 93.טוב: רע. 94:רע: מר. 95.ארז טל: מכוער. 96.ספורט: בעעע. 97.אהבה: פעם בחיים. 98.הורים: 99.בן אדם: חיים. 100.השאלון הזה: נחמד.

irashady

New member
עונהההה

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? שרירי...אבל לא בהגזמה 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? בעעע שניהם טובים!! 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? שניהם 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? בעד אבל בקטנה... 9.נשיקה במצח או בפה? בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? מים קרים 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים? כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אף אחד מהם 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נועה 17.ג'ודו או איגרוף? איגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית... אין רשיון -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? המסע לפולין 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? גוף שרירי אבל לא מוגזם 23.מה הכי חשוב בזוגיות? נוחיות אחד עם השני... גם בדיבורים וגם בכל השאר 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: דברים? אממ מוזיקה,בריאות (כולל ספורט בפנים) וכבוד 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? דיי טובים 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אח שלי, סבתא שלי בעיקרון עם הכי קרובים.. ואולי גם ההורים.. למרות שחברות שלי יותר קרובות מהם 27.רואה הרבה טלוויזיה?כן 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? עד שעתיים בימים שיש לימודים (כי יש חדר כושר גם חחח) 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? מממ ג'ואי מחברים... פשוט כי הוא טיפש ומצחיק 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? מה שבא... 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? נס 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא זכור 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? אמממ לא... כי אז היא לא חברה מספיק טובה 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?ראיתי אותו והצטרפתי... מאהבה לשאלונים 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?לצאת לפולין - ההחלטה הכי חשובה והכי טובה שעשיתי 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אמממ כן... אני נורא חזקה נפשית 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מטוס 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? אנערף 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? מגדל העמק... כי כאן אני חייה כל החיים שלי... למרות שיש גם אנשים שהם חרא... כמו בכל מקום... אבל הרוב סבבה 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? צורה של הגוף בכללי... אממ... פנים, שיער.... הרבה דברים 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן... 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? אומרים שאני חכמה... יש לי ראש טוב, רעיונות טובים, מצחיקה ושאני חזקה באופי ועושה החלטות טובות (נו טוב אני יודעת את זה) 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? וואו לפני מלא זמן... צריך לחזור! 47.איך היה? כיףףףף 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? לא 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): הרבה דברים שחשבתי עליהם וראיתי אחרי שחזרתי מפולין פתאום קיבלנו משמעויות אחרות... כל דבר קטן יכול לתת את הסתירה הזאת... וקיבלתי כבר הרבה 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? המסע לפולין... הופעות של משינה... יש המון דברים... אבל המסע לפולין הכי חשוב -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? מן הסתם... 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? תלוי איך הוא נראה... הייתי אומרת שזה צפוי... חחח סתם... 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? לא הייתי מגיעה למצב כזה 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנסה להתנתק 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לחיות לנצח -האם את/ה? 56.דאגן/ית? אממ לא לרוב 57.יפה? כן 58.תמים/ה? יוצא לפעמים 59.רומנטי/ת? כן 60.פחדן/ית? לא 61.ביישן/ית? לא 62.אמיץ/ה? אממ תלוי למה זה קשור 63.חזק/ה מבחינה פיזית? כן 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? תלוי בנוגע למה 66.חם/ת מזג? כן 67.חכם/ה? כן 68.אובססיבי/ת? כן (מוזיקה וספורט) 69.טיפוס של נוסטלגיה? כן 70.מנומס/ת? תלוי מסיטואציה... יחס גורר יחס -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': אמממ יש המון!!! אבל חמאה וביצה יאמממממיייי 72.עיתון אהוב: ידיעות אחרונות 73.סרט דרמה אהוב: אמממ... 74.מתקן אהוב בלונהפארק: וואי מזמן לא הייתי... אבל בסופרלנד יש את המתקן שנוסע במים... עם אבובים גדולים כאלה.... כיף רצח! 75.בילוי אהוב: שינה 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: טאוטאו 77.תוכנית אירוח אהובה: אממ לא זוכרת כבר... מזמן לא ראיתי 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: 79.תוכנית רדיו אהובה: כל תוכנית שיש בה שירים שאני אוהבת 80.זמן אהוב במשך היממה: ערב 81.שפה אהובה: עברית 82.מחמאה אהובה: "רזית" חחחחחחחחחחחח 83.ירק אהוב: עגבניה 84.פרח אהוב: אמממ לא מבינה בפרחים 85.שם אהוב לבן/בת: עידן לבן... לא חשבתי על שם לבת... -אסוציאציות: 86.מלחמה: רוע 87.פשע: יאוש 88.מוסר: הכרחי 89.חוכמה: מה שמניע אותי 90.טלוויזיה: לשיעמום 91.יופי: כוח 92.גן: עדן 93.טוב: יש כזה דבר 94:רע: יש יותר מדיי מזה 95.ארז טל: אמממ הכספת? חחח 96.ספורט: החיים שלי 97.אהבה: תמיד שם 98.הורים: קרציות 99.בן אדם: חיים 100.השאלון הזה: אחלה!

../images/Emo118.gif

1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות(לא בגלל שאני בת) 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? גם וגם 4.צבעי גועש או צבעי שמן? גועש 5.עברי לידר או אביב גפן? שניהם 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? שניהם 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? אממ.. מה זה? חחחח 9.נשיקה במצח או בפה? בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? גם וגם 11.ענבים או בננה? ענבים ירוקים בלבד
12.ירח או כוכבים? שניהם 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אפחד 14."זהו זה" או "דומינו"? אפחד 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי רולזזז! 17.ג'ודו או איגרוף? איגרוף.. wwe rolz!! 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? לא מיני חשוף אבל מיני.. חח 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?הנשיקה הצרפתית הראשונה שלי 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? אממ תלוי 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אמון ולדעת לסמוך על השני 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:אוויר מים ואוכל.. חחח משום מה 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? בסדר 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא אבא בת דודה שלי הקטנה מאשדוד בת דודה שלי בת שנתיים מאשקלון ואוריה 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא כל כך הרבה 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? אממ פחות מ3 שעות 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? אפחד, כי ככה 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לא אוכלת ארוחת בוקר זה גורם לי להקיא 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? מה זה השאלות האלו?? 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? לקחתי אותה לצד ואמרתי לה את זה והיא אמרה סליחה וחיבקה אותי 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? כי אני אוהבת לענות על שאלונים וסקרים 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? האם להסכים להיות חברה של דן ויהיה לי חבר ולא חברה או האם לא להסכים להיות חברה של דן ושתשאר לי חברה 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? משו... וכן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? טוסטוס 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? מייבח 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אין משו מיוחד 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? שער, יופי ובגדים 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן.. החמיאו לי כמה פעמים 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? על זה שאני נדיבה, חברותית ועומדת על שלה.. 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? אממ לפני 3 שנים 47.איך היה? כיף.. אני רוצה לחזור לשםםםם 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): שקלטתי את חבר שלי מחזיק ידיים למישי שאני שונאת ומחבק אותה וישר נפרדתי ממנו 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? לאותו החבר הזה נתתי לו סטירה ובעיטה ב.... כי הוא הודה שהוא אהב אותה -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כן! 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? אממ אנחנו לא באותו גיל ואני לא רואה בך מישו שאני יכולה להיות איתו... 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? תאמין לי, לא הייתי ואני לא אהיה 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? תלוי למה אני שונאת אותו 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? קסם.. כמו הארי פוטר -האם את/ה? 56.דאגן/ית? תלוי על מה 57.יפה? כן 58.תמים/ה? לפעמים 59.רומנטי/ת? כן 60.פחדן/ית? ההפך 61.ביישן/ית? לפעמים 62.אמיץ/ה? כן 63.חזק/ה מבחינה פיזית? כן 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? ממש לא 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? כן 68.אובססיבי/ת? לא 69.טיפוס של נוסטלגיה? אממ אפשר להגיד 70.מנומס/ת? לפעמים -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': אממ שוקולד 72.עיתון אהוב: מעריב לנוער 73.סרט דרמה אהוב: לא יודעת 74.מתקן אהוב בלונהפארק: רכבת הרים 75.בילוי אהוב: חוף הים 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: אוריה, חברתי הטובה 77.תוכנית אירוח אהובה: אין משו מיוחד 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: כנ"ל 79.תוכנית רדיו אהובה: גלגלצ 80.זמן אהוב במשך היממה: לפעמים לילה ולפעמים יום 81.שפה אהובה: אנגלית 82.מחמאה אהובה: את מדהימה אותי כל יום מחדש 83.ירק אהוב: פלפל אדום 84.פרח אהוב: הסגול הזה.. 85.שם אהוב לבן/בת: בת: רעות וג'ני ולבן: בילי ודן -אסוציאציות: 86.מלחמה: מוות 87.פשע: משטרה 88.מוסר: השכל 89.חוכמה: ביצפר 90.טלוויזיה: פיק אפ 91.יופי: מראה 92.גן: ילדים 93.טוב: ההפך מרע 94:רע: ההפך מטוב 95.ארז טל: חננה 96.ספורט: גברים רצים.. חחחחחחחחחחחחחחחחח 97.אהבה: לב 98.הורים: מעצבנים 99.בן אדם: אדם 100.השאלון הזה: ארוך

עונההה

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? תלוי.. 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל?בבנות רגיל, בבנים קצת שרירי 4.צבעי גועש או צבעי שמן?שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות 7.בורקס או פשטידה?בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד?בעד 9.נשיקה במצח או בפה?בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו קר 11.ענבים או בננה?בננה 12.ירח או כוכבים?כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? 14."זהו זה" או "דומינו"? 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא רואה השיר שלנו 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית?באוטו -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אמון 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: חברות, חופש, הצלחה 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? בסדר 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אממ.. 27.רואה הרבה טלוויזיה? כן, בדרך כלל 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 5 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קורנפלס 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?שוקו 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא בפנים, אם מאחורי הגב אז לא יודעת 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? סתם כי זה כיף כשמשעמם 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? לא 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטובוס, כי יש הרבה אנשים-ואם אני עם חברים אז מדברים ויש צחוקים 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? 44.האם מחמיאים לך על האופי? 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?לא הייתי 47.איך היה? 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן מלא 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): זה כןן... 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כן 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? מתעלפת 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? עוברת בצפר 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?מנתקת לאט לאט 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? קשה לבחור -האם את/ה? 56.דאגן/ית? קצת 57.יפה?לא 58.תמים/ה? קצת 59.רומנטי/ת?כן 60.פחדן/ית?קצת 61.ביישן/ית?כן, קצת 62.אמיץ/ה?בערך 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא 64.מרבה לשקר?לא 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג?לא 67.חכם/ה?קצת 68.אובססיבי/ת? תלוי.. 69.טיפוס של נוסטלגיה?אממ.. 70.מנומס/ת?כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': 72.עיתון אהוב: GO או ראש1 73.סרט דרמה אהוב: 74.מתקן אהוב בלונהפארק: 75.בילוי אהוב: 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: 77.תוכנית אירוח אהובה: 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: 79.תוכנית רדיו אהובה: 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה 81.שפה אהובה:אנגלית 82.מחמאה אהובה: 83.ירק אהוב: 84.פרח אהוב: 85.שם אהוב לבן/בת: -אסוציאציות: 86.מלחמה: 87.פשע: 88.מוסר: 89.חוכמה: 90.טלוויזיה: 91.יופי: 92.גן: 93.טוב: 94:רע: 95.ארז טל: 96.ספורט: 97.אהבה: 98.הורים: 99.בן אדם: 100.השאלון הזה:

עונהה רק על חמישים

אני כבר עניתי על מלא שאלונים..ועכשיו אין לי כוח יותר אז רק על חצי...חחחח 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?בחיים לא!!! 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?מתאבדת 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?כלום 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?אורמת לו מה הבעיה איתו 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?לגרום לאנשים לעשות דברים מסויימים -האם את/ה? 56.דאגן/ית?כן 57.יפה?כן 58.תמים/ה?כן 59.רומנטי/ת?כן 60.פחדן/ית?לא 61.ביישן/ית?לא 62.אמיץ/ה?כן 63.חזק/ה מבחינה פיזית?כן 64.מרבה לשקר?לא 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג?לא 67.חכם/ה?לא 68.אובססיבי/ת?קצת 69.טיפוס של נוסטלגיה?לא יודעת 70.מנומס/ת?כה -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':מרגרינה או גבינת זיתים 72.עיתון אהוב:ראש1 73.סרט דרמה אהוב:לא יודעת 74.מתקן אהוב בלונהפארק:אנקונדה ברור 75.בילוי אהוב:להיות עם חברים 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:לא יודעת 77.תוכנית אירוח אהובה:כנל 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:ענל 79.תוכנית רדיו אהובה:גלגלגלגלצ אין תוכנית 80.זמן אהוב במשך היממה:לא יודעת 81.שפה אהובה:אינגליש 82.מחמאה אהובה:יופי פנימי 83.ירק אהוב:לפפון 84.פרח אהוב:נרקיס 85.שם אהוב לבן/בת:לבן:שחף לבת:אור

swirrrly

New member
טוף

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? 3.גוף שרירי או רגיל? שרירי אבל לא יותר מדי 4.צבעי גועש או צבעי שמן? האמת אני לא יודעת מה זה צבעי שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מכות, לפחות נגד מילים אפשר לפתח חוסן 7.בורקס או פשטידה? פשטידה 8.שרמנטיות-בעד או נגד? ?
9.נשיקה במצח או בפה? 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? איינשטיין? 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה? 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אבא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נוגה שחר/נעמי שמר
17.ג'ודו או איגרוף? איגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? אדוארד נורטון 23.מה הכי חשוב בזוגיות? 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: 27.רואה הרבה טלוויזיה? די 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 4 שע'? 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כלום 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו חם
32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? כן אלה היו דיונים קשים וארוכים אך בסוף הצלחנו להגיע לפשרה
36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? להצטרף לפורום סקרים ושאלונים 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שלילי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מטוס 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? טוקיו
(לא הייתי שם) 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לא ממש 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? 44.האם מחמיאים לך על האופי? 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? 47.איך היה? 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):
קרה לי אחד כזה החודש
50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? לא. הייתי אוהבת אותו ומתנכרת לשאר. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?
מקיאה ואז מתלוננת על הדפוק 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? היכולת לשנות צורה
-האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? 58.תמים/ה? די 59.רומנטי/ת? 60.פחדן/ית? די 61.ביישן/ית? 62.אמיץ/ה? 63.חזק/ה מבחינה פיזית? 64.מרבה לשקר? 65.שוויצר/ית? 66.חם/ת מזג? לפעמים 67.חכם/ה?
68.אובססיבי/ת? 69.טיפוס של נוסטלגיה? לא ממש 70.מנומס/ת? לא נראה לי -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': ריבה 72.עיתון אהוב: 73.סרט דרמה אהוב: ליאון 74.מתקן אהוב בלונהפארק: 75.בילוי אהוב: 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: 77.תוכנית אירוח אהובה: 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: 79.תוכנית רדיו אהובה: 80.זמן אהוב במשך היממה: 81.שפה אהובה: יפנית 82.מחמאה אהובה: 83.ירק אהוב: 84.פרח אהוב: 85.שם אהוב לבן/בת: לילך? -אסוציאציות: עזבו, אין לי אסוציאציות מגניבות 86.מלחמה: 87.פשע: 88.מוסר: 89.חוכמה: 90.טלוויזיה: 91.יופי: 92.גן: 93.טוב: 94:רע: 95.ארז טל: 96.ספורט: 97.אהבה: 98.הורים: 99.בן אדם: 100.השאלון הזה:

shemesh16

New member
:)

1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות :) 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס... 3.גוף שרירי או רגיל? שרירי.. 4.צבעי גועש או צבעי שמן? אממ גועש.. 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר.. 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות 7.בורקס או פשטידה? בורקס.. 8.שרמנטיות-בעד או נגד? אמ..לא יודעת 9.נשיקה במצח או בפה? בפה.. 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו קר.. 11.ענבים או בננה? לא זה ולא זה 12.ירח או כוכבים? כוכבים =) 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? לא זה ולא זה... 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה.. 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא... 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא רואה את זה :) 17.ג'ודו או איגרוף? אלים מדי...לא יודעת 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני =] 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? משקפי שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם חח -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כיתה ט'..=) 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? שיראה טוב ושיהיה נחמד 23.מה הכי חשוב בזוגיות? כנות.. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אהבה, משפחה ובריאות.. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? טוב מאוד :) 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: חברות שלי ובנות דודות שלי =) 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא ממש... 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? חצי שעה? 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? אמ..עומרי אפק, אבל הוא שחקן כדורגל..לא מסדרה=) כי הוא חתיך... 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? אני לא אוכלת בבוקר.. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? אני גם לא שותה =) 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אממ לאדעת.. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? אממ..בערך 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? שהיא לא חברה אמיתית... 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? נשמע פורום נחמד :) 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא יודעת .. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אממ כן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שלילי =/ 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו.. 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? אינלי מושג=) 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אילת..כיף שם! 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כה..לפעמים 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? גוף..פנים..הכל 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן :)) 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני דואגת קודם לאנשים אחריםורק אח"כ לעצמי... 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? כיתה ט'... 47.איך היה? לא משהו כי קיבלתי מכה ממתקן כלשהו ואז הייתי בבית חולים.. :( 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? ברוווור...מלא פעמים 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): אמ.. אין לי מושג =) 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? התקופה עם דן... -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור... 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? אוווי =\ אין לי מושג... 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? :0 כלום... 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? ממשיכה..וזה קרה לי 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? חחח..אין לי מושג... -האם את/ה? 56.דאגן/ית? לפעמים.. 57.יפה? לאדעת..לפעמים... 58.תמים/ה? אמ..לא כזה 59.רומנטי/ת? כה 60.פחדן/ית? לא כ"כ.. 61.ביישן/ית? מממאווודד =/ 62.אמיץ/ה? בערך 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא חח 64.מרבה לשקר? ממש ממש לא! 65.שוויצר/ית? לאאאא.. 66.חם/ת מזג? לא.. 67.חכם/ה? חח..ככה ככה 68.אובססיבי/ת? לא 69.טיפוס של נוסטלגיה? לא 70.מנומס/ת? כן =) -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': חביתה או שוקולד :) 72.עיתון אהוב: ראש 1 73.סרט דרמה אהוב: אני לא רואה הרבה סרטים... 74.מתקן אהוב בלונהפארק: אנקונדה 75.בילוי אהוב: יםםם 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חברות שלי 77.תוכנית אירוח אהובה: לאדעת 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: גם לאדעת 79.תוכנית רדיו אהובה: הכל ב99 אסקייפ 80.זמן אהוב במשך היממה: ערב.. 81.שפה אהובה: אנגלית 82.מחמאה אהובה: יפה/כוסית.. 83.ירק אהוב: אני לא ממש אוכלת ירקות אבל...מלפפון 84.פרח אהוב: ורד... 85.שם אהוב לבן/בת: עמייית! -אסוציאציות: 86.מלחמה: קרב.. 87.פשע: לא טוב! 88.מוסר: לאדעת 89.חוכמה: לאדעת 90.טלוויזיה: תוכניות? 91.יופי: מראה 92.גן: משו יפה... 93.טוב: אנשים נחמדים עם אופי טובב 94:רע: ערביםםםם!!! 95.ארז טל: חח...גלגל המזל 96.ספורט: כדורגללל עומרי אפקק =] 97.אהבה: דבר מושלם.. 98.הורים: טובים :) 99.בן אדם: איש 100.השאלון הזה: מצויין =) היה כייף

PUZMAK J

New member
תשובות

1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? אי אפשר להשוות 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? שרירי 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? אביב גפן 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים שפוגעות הנקודה רגישה... או ההשפלה שבלקבל מכות... 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? בעד 9.נשיקה במצח או בפה? בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? מים קרים 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? מעולם לא ראיתי את זה 17.ג'ודו או איגרוף? איגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? עד הברכיים 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? משקפי שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? החופש שאחרי כיתה ו' 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? צוואר, כפות רגליים, שיער 23.מה הכי חשוב בזוגיות? האהבה 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה-חברים-ג'אגלינג 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? מעולים 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: מאיה, מיה, ארנון, רותם, שחר 27.רואה הרבה טלוויזיה? בכלל לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 0 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? באפי מבאפי, כי היא מלכה!! 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?את החלב של הקורנפלקס ומים 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? פיית' מבאפי... כי היא מתלהבת ועלובה. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן... 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? רע, מאד. 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? פשוט... הצטרפתי 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא לפורום... 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? מה זאת אומרת? בלי עבר אין עתיד... אם היה לי עבר אחר מן הסתם שהחיים שלי היו שונים... 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? חד-אופן, גלשן אוויר 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? תמיד חלמתי על רולס רויס 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? חיפה, כי זה המקום הכי טוב בעולם, עיר גדולה, אבל לא צפופה, מזג אוויר נפלא, ים, אוויר טוב, ואפשר למצוא כאן כמעט הכל. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? עיניים, גוף. 44.האם מחמיאים לך על האופי? לפעמים... 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? אומרים שאני חמוד... ואינטילגנט 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני 4 שנים 47.איך היה? כיף 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): זה כן מדי אישי 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? היו כמה...נגיד הזכייה בששטוס. -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? בוודאי 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? וואו! אם הרגשתי משהו כלפי אותה מורה אז... למה לא? 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? שומר את זה לעצמי... 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? הקשר היה מדכדך לבד... 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? שליטה במחשבות ורגשות של אחרים. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? אני מספיק טוב בשבילי... 58.תמים/ה? לא 59.רומנטי/ת? כן 60.פחדן/ית? אולי מעט.. 61.ביישן/ית? לא 62.אמיץ/ה? כן 63.חזק/ה מבחינה פיזית? כן 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? אולי טיפה 66.חם/ת מזג? לא כל כך... 67.חכם/ה? כן 68.אובססיבי/ת? קצת 69.טיפוס של נוסטלגיה? פעם הייתי... עכשיו עבר לי 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': חביתה עם נקניק 72.עיתון אהוב: "מדע פופולרי" 73.סרט דרמה אהוב: לא אוהב דרמה 74.מתקן אהוב בלונהפארק: רכבת הרים, בנג'י 75.בילוי אהוב: מפגש ג'אגלינג, סרט עם חברים 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: מאיה ונטע 77.תוכנית אירוח אהובה: יצפאן 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: יצפאן 79.תוכנית רדיו אהובה: לא מת על רדיו 80.זמן אהוב במשך היממה: 17:00, 21:00 81.שפה אהובה: עברית 82.מחמאה אהובה: חכם 83.ירק אהוב: איכס 84.פרח אהוב: כליל החורש 85.שם אהוב לבן/בת: נוגה, שירי. -אסוציאציות: 86.מלחמה: גרזן 87.פשע: מסכת גרב 88.מוסר: צהוב 89.חוכמה: ידע 90.טלוויזיה: הבהוב 91.יופי: דוגמנית 92.גן: נדנדה 93.טוב: גמדים 94:רע: שטן 95.ארז טל: משקפיים 96.ספורט: מסלול ריצה 97.אהבה: אדום, נטע 98.הורים: ההורים שלי 99.בן אדם: גבר 100.השאלון הזה: רגיל

../images/Emo27.gifעונה../images/Emo27.gif

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו... 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? שרירי אבל לא יותר מידי כי זה מגעיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? פנדה! חח 5.עברי לידר או אביב גפן? אפחדדדדד 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים.. הרבה הרבה יותרר.... 7.בורקס או פשטידה? בורקססססס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? אממ בעד 9.נשיקה במצח או בפה? בפה
10.מיים קרים או שוקו קר? שוקווו 11.ענבים או בננה? בה=רוררר שענביםםם 12.ירח או כוכבים? לא משנה 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אפחד 14."זהו זה" או "דומינו"? אה? 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אממ אפחד 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא רואה 17.ג'ודו או איגרוף? אפחד 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני ברור חח 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמששש מה השאלה 20.מוזיקה-באוטו או בבית? העיקר מוזקיה -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? מתישהו לפני שנה וחצי... חבל שזה השתנה.... 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? לאדעת שהם וותרנים כאלה... כאילו נגיד יקנו לי לשתות משו במקום לעצמם... וגם שיהיו מצחיקיםם... ושכיף לדבר איתם ולהעביר ת'זמןן.. ושיכבדד בנות ככהה.. זה כלפי פנים.. כלפי חוץ או יש הרבה דברים
23.מה הכי חשוב בזוגיות? אמוןן... משיכהה... ואם אפשר גם אהבה... 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: לא יודעת.. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? אמממ פסדר נראלי 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: יש הרבה יותר מ5... אני כבר לא יודעת מיהם..
27.רואה הרבה טלוויזיה? ממש לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה ככה 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? נטליה אוריירו מבובה פראית חחח כיתה ג' נו מושפעתת... 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? שוקו 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? ^^^ 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא זוכרת 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן קורה בלי כוונה 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? חרא 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא זוכרת חח 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? להגיד לו :X 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אהא 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? יש דברים שחיובי ויש דברים ששלילי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו?.... 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לאדעת 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? תל אביבבב אילתתת משו חי ככהה ועם ים אז הכי טוב 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן ועוד לא ברור לי למה 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? העיניים.. רק את זה אולי אני מבינה... וגם השפתיים ואת אנלא מבינה בכלל... ובכללי גם ואנלא מבינה למה 44.האם מחמיאים לך על האופי? אממ לפעמים 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? לא יודעתת חח 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני חודשיים בערך.. 3.... 47.איך היה? כיייייייייף 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? יותר מידי... 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): עזבו... 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? לא יודעת -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור!! 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? מנסה להדחיק ושזה יעבור... רגעעעעע זה לא יקרהה!!!!!!! 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? אם הייתי שונאת לא הייתי חברה... לצורך העניין מנסה לדבר ולסדר עניינים לא הולך יאללה ביי 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לחזור בזמן אחורהההההההההההההה ודחוף -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כשצריך 57.יפה? לא נראלי 58.תמים/ה? אולי רק קצת 59.רומנטי/ת? לא ממש אבל אוהבת כאלה 60.פחדן/ית? תלוי ממה 61.ביישן/ית? אמממ קצת 62.אמיץ/ה? לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא כל כך 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? ממש לא 66.חם/ת מזג? תלוי למי 67.חכם/ה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח 68.אובססיבי/ת? לא 69.טיפוס של נוסטלגיה? כןןןןןןןןןןןןןןןן 70.מנומס/ת? חחחחח לאא -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': לא ידועת 72.עיתון אהוב: אין 73.סרט דרמה אהוב: אין 74.מתקן אהוב בלונהפארק: נוו איך קוראים לזה הדבר הזה שמסתובב.... עם הקוף הזה שעומד באמצעע חחחחחחחחחחחחח 75.בילוי אהוב: מסיבות... ים... או סתם לצאת עם החבר'ה לשבת לדבר צחוקיםם... 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: יש הרבה 77.תוכנית אירוח אהובה: אין 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אין 79.תוכנית רדיו אהובה: אין 80.זמן אהוב במשך היממה: ערב לילה... 10 11 ככה 81.שפה אהובה: עברית? חח 82.מחמאה אהובה: לא יודעת 83.ירק אהוב: עגבניה גזר מלח"צ (מלפפון חמוץ
) 84.פרח אהוב: יסמין.. או איזה ריחח 85.שם אהוב לבן/בת: לאדעת -אסוציאציות: 86.מלחמה: חיילים
87.פשע: כלא 88.מוסר: טל מוסרי?
89.חוכמה: אבא שלי 90.טלוויזיה: ערוץ 6? חח 91.יופי: דודי בלסר חחח 92.גן: גן ציבורי 93.טוב: לאדעת 94:רע: עזבו בלי שמות 95.ארז טל: שעשועוני ידע 96.ספורט: לא התחום שלי... 97.אהבה: = סבל 98.הורים: = עצבים 99.בן אדם: = כליות?.... 100.השאלון הזה: מוזר חח

למעלה