יאמי
-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים! 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? באמצע 4.צבעי גועש או צבעי שמן? גועששששש 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? בורקס! [תפו"א] 8.שרמנטיות-בעד או נגד? לאדעת, נגד נראה לי..זה מעצבן. 9.נשיקה במצח או בפה? השני [= 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? בננה! 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? נמנעת
14."זהו זה" או "דומינו"? דומינו!!
15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לאדעת 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא רואה 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? באמצע 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש
20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לאדעת..השנים האחרונות? 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים, מבט, ידים, שיער...נאמי. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? הרבה דברים. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? פסדר 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אין חמש..יש אחד- עופר. 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא הרבה 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? לאדעת..בטח כי הוא היה חתיך או משו P: 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לא אוכל א.בוקר. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? ביסודי אולי, לא זוכרת 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? ^ 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא זוכרת 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? לא 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? רכבת 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? האוודי 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ניו יורק..מדוע? נחשו 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? בד"כ \: 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? עיינים..ואין לי מושג למה..באמת. 44.האם מחמיאים לך על האופי? לפעמים 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? לא זוכרת 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני שנתיים? Oo 47.איך היה? כייף! 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): לא רוצה. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? עופר בלאגנים [: -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כן 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? "איכס?" 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום איכס. 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת מן הסתם 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? פחות רגישה. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? חלקית 57.יפה? נמנעת. 58.תמים/ה? חח נראה לי 59.רומנטי/ת? לא 60.פחדן/ית? תלוי 61.ביישן/ית? קצת 62.אמיץ/ה? קצת 63.חזק/ה מבחינה פיזית? בטח ^^ 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? חח משערת P: 68.אובססיבי/ת? לא 69.טיפוס של נוסטלגיה? לפעמים ^^ 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': גבינה עם זיתים =]..חומוס 72.עיתון אהוב: 73.סרט דרמה אהוב: 74.מתקן אהוב בלונהפארק: טופ ספין!
75.בילוי אהוב: כל מיני 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: עופר נו [= 77.תוכנית אירוח אהובה: 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: 79.תוכנית רדיו אהובה: 80.זמן אהוב במשך היממה: ערב? 81.שפה אהובה: עברית..וגרמנית גם עושה לי את זה :[ 82.מחמאה אהובה: 83.ירק אהוב: 84.פרח אהוב: 85.שם אהוב לבן/בת: נגה\ תומר -אסוציאציות: נוותר פה..אני שונאת אסוציאציות. 86.מלחמה: 87.פשע: 88.מוסר: 89.חוכמה: 90.טלוויזיה: 91.יופי: 92.גן: 93.טוב: 94:רע: 95.ארז טל: 96.ספורט: 97.אהבה: 98.הורים: 99.בן אדם: 100.השאלון הזה:
-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים! 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? באמצע 4.צבעי גועש או צבעי שמן? גועששששש 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? בורקס! [תפו"א] 8.שרמנטיות-בעד או נגד? לאדעת, נגד נראה לי..זה מעצבן. 9.נשיקה במצח או בפה? השני [= 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? בננה! 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? נמנעת