שאלון תנועתי!

שאלון תנועתי!

שם: גיל: מועצה: מחוז: מה משך אותך לתנועה? אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת? חושב\ת על שנת שירות? כמה שנים בתנועה? מורל הכי אהוב של המועצה? מורל הכי אהוב לא של המועצה? הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה? הקורס הכי טוב בתנועה? כובע או חולצה על הראש? באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים? הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו') שוקולד, שחר\חומי? ופלים או ביסקוויטים בצהריים? לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה? טיולים-הטיול עצמו, או האנשים? ובקיצור בקיצור? הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה? תענו!

Ben Dor

New member
אאאאאאאאאני

שם: בן דור גיל: 16 מועצה: ברנר מחוז: שפלה\מרכז מה משך אותך לתנועה? אנשים וערכים אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת? צופים חושב\ת על שנת שירות? ברור! כמה שנים בתנועה? אמממ4 5 ככה מורל הכי אהוב של המועצה? נר נר נר אנחנו מברנר חחח מורל הכי אהוב לא של המועצה? מי אני גלבוע זה אני חחח הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה? הלילות הקורס הכי טוב בתנועה? כל הקורסים חח כובע או חולצה על הראש? חולצה באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים? תלוי באיזה יום זה הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו') לא יצא לי בינתיים להיות אבל סופש הזה זה הולך להשתנות! שוקולד, שחר\חומי? שחר ופלים או ביסקוויטים בצהריים? ופלים לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה? הביתה טיולים-הטיול עצמו, או האנשים? האנשים ובקיצור בקיצור? בקיצור הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה? האנשים יפייי =]

vered151

New member
עוונה =]

שם: ורד גיל: 16 וחצי מועצה: ברנר מחוז: מרכז מה משך אותך לתנועה? בהתחלה זה היה האחים שלי, אבל אח"כ זה הפך לאנשים האיכותיים אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת? לא מכירה את מכבי..אז צופים חושב\ת על שנת שירות? חושבת על שנת שירות כן, השאלה אם זה יהיה גרעין או לא כמה שנים בתנועה? 9 מכיתה ג' מורל הכי אהוב של המועצה? מועצה נטולת מורל..חח תכלס מורל הכי אהוב לא של המועצה? באר טוביה סרגל סרגל סרגל..חחחח סתם זה פשוט מה שקפץ לי לראש בזה הרגע הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה? הכל...בעיקר האנשים הקורס הכי טוב בתנועה? הבדל ממש צמוד בין מדצ"ים למדמ"ים...לטובת המדמ"ים!!! כובע או חולצה על הראש? בנדנה =] באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים? כן! הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו') מממ...לא כ"כ יוצאת לטיולים לצערי =\ שוקולד, שחר\חומי? השחר ופלים או ביסקוויטים בצהריים? ביסקווטים לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה? לוקחת טיולים-הטיול עצמו, או האנשים? האנשים והאווירה ובקיצור בקיצור? הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה? האנשים, האווירה, ההווי, המסגרת...הכל

דורד

New member
אני עונה

שם: דור דיק גיל: 18 מועצה: רמת נגב מחוז: דרום מה משך אותך לתנועה? עדי חסון... סתם סתם... לא יודע לא זוכר אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת? צופים חושב\ת על שנת שירות? נראה לי שלא בא לי כמה שנים בתנועה? 9.5 מורל הכי אהוב של המועצה? אש... אש... אש... מורל הכי אהוב לא של המועצה? את כולם (חוץ משניים) אני המצאתי... ואני אוהב את כולם הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה? החניכים מרמת נגב הקורס (או סמניר) הכי טוב בתנועה? סמינרעיוני כובע או חולצה על הראש? כובע דחליל באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים? אפילו 4 וחצי הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו')? טיול חורף שוקולד, שחר\חומי? נוטלה ופלים או ביסקוויטים בצהריים? ופלים לימון לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה? לקומונה טיולים-הטיול עצמו, או האנשים? האנשים והטיול ובקיצור בקיצור? הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה? ההמוניות

spraizler

New member
אחרי שאלון של 18 עמודים למודיעין

חופר אחושקשוקי - שלא היה מבייש אף אחד בתנועה, אני אקח על עצמי סיכון של מוות ודאי אחרי עוד שאלון ואענה. שם: שחר פרייזלר גיל:18 עוד 13 יום מועצה:יזרעאל מחוז:יזרעאל מה משך אותך לתנועה? לא יודע, החלטתי להדריך כי זה נחשב יותר, ומשם התגלגלתי. אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת? לא מכיר לעומק את שניהם - ולכן לא יודע. חושב\ת על שנת שירות? אני שם כמה שנים בתנועה? 6 מורל הכי אהוב של המועצה? כל 5 שניות מישהו משתגע מורל הכי אהוב לא של המועצה? מרום מרום הגליל.. הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה? האנשים, הטיולים והאווירה. וכמובן זה שחושבים שאני גרעינר זה מצחיק הקורס הכי טוב בתנועה? משצים כמובן!!! בלי שום ספק כובע או חולצה על הראש? כובע. החלצ"כ עליי באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים? 3. עם החניכים לקחתי 4.5 הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו') יוסי יפה שוקולד, שחר\חומי? שחר- כי יש לו שם יפה ופלים או ביסקוויטים בצהריים? גם וגם לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה? לוקח הביתה טיולים-הטיול עצמו, או האנשים? גם וגם ובקיצור בקיצור? אללה ירדי הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה? הכל

aa100000

New member
אנוכי

שם: אביחי גיל: 17 וחצי מועצה: אללה מטה אשררר =] מחוז: צפון מה משך אותך לתנועה? ההווי, הערכים והמורל אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת? צופים חושב\ת על שנת שירות? השאלה היא האם שנת השירות חושבת עלי. בטח שחושב.. כמה שנים בתנועה? עקרונית מכיתה ד' (רק פעולות, לא יותר מזה), מעשית החל מקורס מדצ"ים מורל הכי אהוב של המועצה? מי-מי-מי-מי-מי- מטה אשר! מורל הכי אהוב לא של המועצה? מי אני? גלבוע זה אני הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה? מלחמות מורלים! הקורס הכי טוב בתנועה? אללה משצ"ים כובע או חולצה על הראש? חולצה באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים? לא. הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו') יוסיפה שוקולד, שחר\חומי? שחר ופלים או ביסקוויטים בצהריים? ופלים לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה? לוקח את מה שמתחשק ואת מה שאני רואה לנכון. טיולים-הטיול עצמו, או האנשים? הטיול והאנשים-טיול מנצח. ובקיצור בקיצור? הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה? הזכרונות המעולים שחוזרים איתם מכל קורס, טיול או סמינר.

Simple Sam

New member
יאי../images/Emo13.gif

שם:טל גיל:16.3 מועצה:צורן
מחוז:מרכז מה משך אותך לתנועה?אין לי מושג האמת. אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת?מכבי חושב\ת על שנת שירות?אה-הא כמה שנים בתנועה?כיתה ד' מורל הכי אהוב של המועצה?צ.צ. צורן זה מקום מצווין,רק הרעל ידבר מ.מ. צורן מורל הכי אהוב לא של המועצה?חח איזה אחד של מנשה,"כי רק אותה אני אוהב,עכשיו כולם להסתובב..מנשה אוולה אוולה.." הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה?האוכל. סתם לא,האנשים והנוף. הקורס הכי טוב בתנועה?הייתי עד מדמים,אז מדמים. כובע או חולצה על הראש?חולצה באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים?2 וחצי/3 הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו')יוסי שוקולד, שחר\חומי?חחחחח נוטלה ופלים או ביסקוויטים בצהריים?ופלים לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה?איתי הביתה טיולים-הטיול עצמו, או האנשים?הנוף והאנשים
ובקיצור בקיצור? הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה?הקבוצה שלי ושל נטע!

fate spinner

New member
מילא

שם: רעי גיל: 17 מועצה: יזרעאל מחוז: יזרעאל מה משך אותך לתנועה? במקור?. המסורת אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת? מכבי חושב\ת על שנת שירות? כבר חתמתי בכישורית כמה שנים בתנועה? 9 מורל הכי אהוב של המועצה? כל מיני. "מי ימלל גבורות יזרעאל?" מורל הכי אהוב לא של המועצה? כל המוראלים נגד האידיוטיים האלה הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה? הטיול, האנשים הקורס הכי טוב בתנועה? הייתי רק בשניים אז מד"צים אבל סמינר י"ב לוקח בגדול כובע או חולצה על הראש? כובע (תמיד אותו כובע של מד"א) באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים? בטח. ואפילו קצת יותר הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו') יוסי יפה שוקולד, שחר\חומי? חומי כי על איכות מתפשרים ופלים או ביסקוויטים בצהריים? ופלים שוקולד לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה? תלוי בתקופה טיולים-הטיול עצמו, או האנשים? גם וגם. מאוד אוהב לטייל גם לבד ובקיצור בקיצור? ג... הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה? האנשים האיכותיים והמוסריות תענו!

מי אני? גזר גם עדי! גזר גם עדי!../images/Emo11.gif

שם: עדיחה- סוווון! גיל: 15 וחצי :] מועצה: האימפריה הכתומה הזאת נו.. מחוז: מחוז מרכז מחוז פגז! מה משך אותך לתנועה? זה דיי התגלגל מעצמו מכיתה ד'. למרות שאז היה רק המושב, ואז גם המועצה ועכשיו זה התנועה, המועצה והמושב. אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת? נדמה לי שמכבי. אבל אני לא באמת מכירה מספיק טוב את שתי התנועות. חושב\ת על שנת שירות? כן. לאו דווקא ג"ע. כמה שנים בתנועה? מכיתה ט' [לפני שנים רבות
] מורל הכי אהוב של המועצה? הגזר של ברוך. מורל הכי אהוב לא של המועצה? שרוך המאדריך!! הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה? האנשים, המדורות עם הגיטרות, הבדיחות של טוקר הקורס הכי טוב בתנועה? אנשים אומרים שמשצים. אין לי שמץ. כובע או חולצה על הראש? כאפיה
באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים? תלוי. הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו') חנוכה 2005. שוקולד, שחר\חומי? חומי, דה! ופלים או ביסקוויטים בצהריים? לאזהולאזה.
לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה? איתי. טיולים-הטיול עצמו, או האנשים? השילוב המטורף של הכל ביחד. ובקיצור בקיצור? הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה? התבשירלי של שירלי! תשאיר לי תבשירלי!

אז יצאתי קצת מפגרת.

אני בתנועה עקרונית מהרגע שעברתי בשער אש בכיתה ד' [מרגש
] אבל ממש בתנועה מאז שיצאתי ליוסיפה.

הופהההה

שם: בוטן גיל: 17+ מועצה: באר טוביה
מחוז: דרום מה משך אותך לתנועה? כיף
אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת? לא רוצה שום דבר שכזה. חושב\ת על שנת שירות? כמובן כמה שנים בתנועה? מכיתה ג'.. זה אומר - 10
ישמצב? מורל הכי אהוב של המועצה? סרגל, כמובן... מורל הכי אהוב לא של המועצה? לא יודעת? הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה? המחמם צוואר! הקורס הכי טוב בתנועה? משצים
כובע או חולצה על הראש? כובע! באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים? לא
הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו') לא הייתי באפחד מהם |מתביישת| שוקולד, שחר\חומי? שחר... ופלים או ביסקוויטים בצהריים? ופלים! רב שימושי! לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה?התנועה היא הבית
טיולים-הטיול עצמו, או האנשים? הכל ביחד
ובקיצור בקיצור? הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה? זה הכל ביחד.

../images/Emo70.gif

בוטן.. גילתי שאחותי הייתה איתך באותה קבוצה במדצים :) וגם ראיתי תמונות שלה אצלה. מגניש.

נוווו מילא... גם אני

שם:דיקלה גיל:17[עוד כמעט חודשיים אני בת 18!] מועצה:רמת הגולן מחוז:צפון מה משך אותך לתנועה?אנשים,כייף וזאת הייתה האופציה במושב אז משם הכל התחיל אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת?מכבי חושב\ת על שנת שירות?אכן כמה שנים בתנועה?9 שנים [כמעט הכי ותיקה לא?] מורל הכי אהוב של המועצה?גימל גימל -גולן! בשבילנו הוא כאן! בלה בלה בלה[אבל כל מיני לא יודעת] מורל הכי אהוב לא של המועצה? הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה?הלילות הקורס הכי טוב בתנועה?משצים כובע או חולצה על הראש?חולצה באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים?3 ומשתדלים הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו') ואואוא כוווללם אין בחירה.. שוקולד, שחר\חומי?פאן פאן ופלים או ביסקוויטים בצהריים?ופלים לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה? אם הייתם רואים מישהו שמכיר אותי מפה הייתם יודעים שאני לוקחת אותה איתי לכל מקום[גם לחלומות] זאת כבר אובססיה טיולים-הטיול עצמו, או האנשים?גם וגם ובקיצור בקיצור? הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה? הכל, פשוט מושלם:)

מיכלצי

New member
אלללללה שאלון

שם: מיכל גיל: 16.8 מועצה: מטה אשר ושטות מחוז: צפון מה משך אותך לתנועה? הפעילויות בקיבוץ, האנשים... אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת? צופים חושב\ת על שנת שירות? אעשה. כמה שנים בתנועה? 4 וקצת מורל הכי אהוב של המועצה? כלום, הכל מגעיל. סתם חחח.. מ.....טה אה-שר! מ-טה א-שר! (הגירסה שחודשה בסמינר סובלנות האחרון). מורל הכי אהוב לא של המועצה? באר טובה סרגל סרגל סרגל!! הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה? עופר הקורס הכי טוב בתנועה? מדמ"ים כובע או חולצה על הראש? כובע באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים? פףף לא הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו') יוסיפה שוקולד, שחר\חומי? שחר ופלים או ביסקוויטים בצהריים? בפלות! לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה? הביתה הטיול עצמו, או האנשים? ערבוב מטורף ובקיצור בקיצור? כן הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה? אנחנו ^^

עוף מפה

New member
יא מיכל!

אנחנו משותפים בהרבה שאלות. אבל הבפלות הפיל ותי למה גם אני כתבתי בלי לראות את שלך לפני:).. אה, ותודה!

עוף מפה

New member
שאלון שיוציא את היובש מהפורום סופסו

ף. איזה בצורת פה. שם: עופר גיל: 16 מועצה: מטה אשר (בואו ניהיה מגניבים ונגיד מעצמה) מחוז: צפון מה משך אותך לתנועה? מד"צים אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת? צופים, אי לא מכיר את מכבי. חושב\ת על שנת שירות? ברור, למה אני ממהר? כמה שנים בתנועה? 3?! מורל הכי אהוב של המועצה? מטה אשר סגנון מזרחי(שודרג על ידי ועל ידי יער) מורל הכי אהוב לא של המועצה? מלבנון ועד קריות... הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה? אמממ, האנשים, המקומות, לא האוכל זה בטוח. הקורס הכי טוב בתנועה? מד"צים.. לא הייתי באפחד אחר (גרמניה שליטה) כובע או חולצה על הראש? מצנפת. באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים? יותר. הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו') יוסי שוקולד, שחר\חומי? פרה ופלים או ביסקוויטים בצהריים? בפלות לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה? משלב. טיולים-הטיול עצמו, או האנשים? השילוב ובקיצור בקיצור? כן? הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה! גרעינרים,אנשים מקסימים. האנשים, התות(דובדבן פחות טעים) שבקצפת. ההווי. הכי ההווי.

A G C T

New member
AKH

שם: כרמל נמש גיל: 16.2 מועצה: יזרעאל מחוז: צפון מה משך אותך לתנועה? הטיולים,מחנאות,פעולות אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת? לא מכיר אותם,אבל לא זה ולא זה נשמע טוב. חושב\ת על שנת שירות? לפעמים,כשנגיע לנהר,נחצה אותו. כמה שנים בתנועה? 8 מורל הכי אהוב של המועצה? "רק הרעל ידבר י-ז-ר-ע-א-ל-!" מורל הכי אהוב לא של המועצה? יש כל מיני לא זוכר... הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה?החבר'ה והטקס. הקורס הכי טוב בתנועה? בנתיים עד כה [
] מד"צים כובע או חולצה על הראש? כובע באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים? כן הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו') לדעתי פסח,וגם קורסים וסמינרים... שוקולד, שחר\חומי? לא מבדיל בין הסוגים....חחחח ופלים או ביסקוויטים בצהריים? בצהריים וופלים@@@פשוט תענוג של קינוח... לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה? לפעמים לוקח לפעמים משאיר. טיולים-הטיול עצמו, או האנשים? שניהם,אין או או בלי אחד מהם אז הכל הולך.... ובקיצור בקיצור? . [זה הכי קצר שמצאתי] הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה? אני? חחח,סתם יש כל מיני..נראה לי שהקורסים והמחנות.

FlootzicK

New member
אם כולם אז...

שם: עידו זהבי.. | בוטן. (2 כנראה.. חח) גיל: 16 מועצה: גזר אימפריה.. מחוז: מרכז מה משך אותך לתנועה? הטיולים בהתחלה.. אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת? האמת שמכבי, ואני מכיר את זה די מקרוב כי הקיבוץ שלי עבר השנה למכבי ואני ועוד טרומפית היחידים שנשארנו בבני המושבים ואנחנו פעילים במושב אחר.. חושב\ת על שנת שירות? בזמן האחרון דווקא מאוד, אבל זה עוד לא רלוונטי לעכשיו.. כמה שנים בתנועה? מכיתה ח' בערך... מורל הכי אהוב של המועצה? אני מדריך בגזר מתוך האמונה.. שיום יבוא ואמצא לי אופנה.. וכולם יודעים ש**** היא זונה.. חחח מורל הכי אהוב לא של המועצה? אוכלת מהצד..!! טוקר ואריק המלכים!! הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה? האנשים החדשים... המועצה... הלילות בעיקר..! הקורס הכי טוב בתנועה? מי אני שאחליט שעכשיו?? רק מדצים עברתי.. ואולי סמינר סובלנות אם זה נחשב.. חח כובע או חולצה על הראש? מה שיש.... רק שייתנו לי לצאת למסלולללל!!! אני כוסון בהכל.. לא קריטי לי.. חח באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים? הכי הרבה שאני לקחתי היה 3... אל תהיו מאגניבים.. תשתו.. זה טוב! הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו') חנוכה 2005 הוא ה-טיול שלי! אבל גם בעקבות היה בנזונה.... שוקולד, שחר\חומי? הכל אותו טעם.. העיקר שלא ייקפא בבקרים.... לא כיף לאכול שוקולד מוצק.. ופלים או ביסקוויטים בצהריים? ופליםםםםםםם לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה? הבייתה.. טיולים-הטיול עצמו, או האנשים? גם וגם.. אבל בעיקר האנשים.. זה מה שבונה את הטיול... ובקיצור בקיצור? טוב... הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה? לך תמנה את זה עכשיו... הכל בכללי..!! אפשר גם להוסיף תמונה!?!?

למעלה