אוי קוווווולללל ../images/Emo9.gif
שם: הילה קדם גיל: עוד 3 ימים 18
מועצה: עמק חפר!!!
מחוז: מרכז... מה משך אותך לתנועה? בהתחלה? אממ אחים, חברים, מדריכים ממש טובים וההנאה... ועכשיו? האהבה שלי לזה, החברים, אנשים ממש טובים ומן הסתם גם ההנאה.... אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת? צופים! מעדיפה תנועה בלי ערכים וא-פוליטית מתנועה ימנית קיצונית וחסרת פלורליזם... חושב\ת על שנת שירות? כל הזמן! שנה הבאה אני עוד אהיה גרעינרית אצל אחד מכם, תזהרו... כמה שנים בתנועה? 9, וואו זה הרבה! מורל הכי אהוב של המועצה? א.א. עמק חפר בשבילנו- רטלין בשבילנו- רטלין עמק חפר מורעלים! כן כן, אני יודעת שאתם לא מכירים אז מה?! חוץ ממנו... קצב, וקצב... עמק חפר יש לכם במבה..?? וכו'.... מורל הכי אהוב לא של המועצה? גו גולן גו גולן גו! וגם, שלאק לאק שלאק לאק לאק שלאק לאק לאק לאק צפון! הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה? אנשים!!!!!!!!! הקורס הכי טוב בתנועה? משצים! בטוח! בלי שום ספק!!! כובע או חולצה על הראש?כובע
באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים? 3... בלי והוחצי... הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו') אמממ לא יודעת, הכל
שוקולד, שחר\חומי? שחר! ופלים או ביסקוויטים בצהריים? ופלים!!!!! לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה? התנועה היתה אצלי בבית עוד לפני שאני הייתי בה, ככה ש... היא בהחלט בבית! טיולים-הטיול עצמו, או האנשים? אנשים!!!! וגם הטיול.... ובקיצור בקיצור? הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה? האנשים, אין מה לעשות, האנשים זה מה שעושה את התנועה הזאת למה שהיא....