שאלון שרץ בפרדס :]

האגוש

New member
שאלון שרץ בפרדס :]

זה ממש נחמד
לקוח מ...טוב, הרבה פורומים. אז ככה: יש להכין פלייליסט גדול בווינאמפ/מדיה פלייר/אייטיונז/כל דבר אחר, לבחור את האפשרות Shuffle (אקראי). על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר (פלוס מבצע). על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? תהנו :] והנה דוגמא לתשובות שלי
מרוב שעשיתי את השאלון הזה, אספתי תשובות נבחרות
[וזה היה ממש הזוי
]: איך העולם רואה אותי? "אכזבה" - משינה [
] האם יהיו לי חיים מאושרים? Dream On - Depeche Mode
מה אנשים באמת חושבים עליי? "את לא כמו כולם" - משינה האם אנשים חושקים בי בסתר? "ואולי" - עברי לידר איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? New Life - Depeche Mode מה אני צריך לעשות עם חיי? "לא רואה ממטר" - מוקי עצה טובה בשבילי: "שתשתוק כבר ואוכל ללכת" - שילה פרבר
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Nobody Knows - Pink מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? "Hallelujah" - Leonard Cohen איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? "אהובתי" - משינה [אני כ"כ רואה את זה קורה
זה השיר שלי] ובהלוויה שלי? Me happy - K's choice
איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? "יותר מדי" - קרן פלס [
] איך יהיה לי מחר? "את באה לבקר" - משינה למה אני כאן? Hero - Chad Kroeger בתור מה אנשים יזכרו אותי? "לא מתבייש באהבה שלי" - מוניקה סקס איזה שיר יתקע לי בראש מחר? I Remember - Damien Rice האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? She Came In Through The Bathroom Window - The Beatles [זה גדול
] איך תהיה השנה הזו? "רוקנ'רול" - החברים של נטאשה אל תבאסו
שתפו פעולה, זה כיף.

מעין6

New member
../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי?Dream Evil - Losing You האם יהיו לי חיים מאושרים?Kid Rock - I'm A Dog חחח מה אנשים באמת חושבים עליי?Kid Rock - Only God Knows Why זה יוצא מתאים! האם אנשים חושקים בי בסתר?LinkinPark-In The Endאיך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?nickelback-far_away מה אני צריך לעשות עם חיי?היהודים - אין לך מקום עצה טובה בשבילי:Jimmy Hendrix - American Woman מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Ben Moody Feat Anastacia - Everything Burns מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Deftones - Engine No. 9 איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? The Cult-Rise ובהלוויה שלי? Five bolt main-patheticאיזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?Muse - Unintended איך יהיה לי מחר?Slayer - Angel of death למה אני כאן?Dream Evil - No Way בתור מה אנשים יזכרו אותי?מירי מסיקה - אף אחת איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Gary Moore - Parisienne Walkways האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Steve Vai - Bad Horsie איך תהיה השנה הזו?Gary Moore-The Loner יצא מבאס חח נראה לי אני אלך להתאבד חחחח אבל היה כיף :)

yotamn9

New member
נו, ננסה...

איך העולם רואה אותי? Snatch Soundtrack - Fatboy Slim - Apache האם יהיו לי חיים מאושרים? Nu Metal - Backing Track
מה אנשים באמת חושבים עליי? Cream - Crossroads האם אנשים חושקים בי בסתר? Al di Meola - Señor Mouse איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Black Sabbath - NIB מה אני צריך לעשות עם חיי? Deep Purple - Burn עצה טובה בשבילי: Trey Gunn - Killing For London מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Sonata Arctica - Blinded No More מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Megadeth - Mechanix איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Symphony X - Smoke and Mirrors ובהלוויה שלי? Aerosmith - Janie's Got A Gun איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? James Brown - I Can't Stand It (When You Tuch Me) a איך יהיה לי מחר? Judas Priest - All Guns Blazing למה אני כאן? Gary Moore - Still Got the Blues בתור מה אנשים יזכרו אותי? Emerson, Lake & Palmer - The Hut of Baba Yaga איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Eagles - Hotel California האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? SRV - The Things That I Used To Do איך תהיה השנה הזו? Front Page - Front Page משחק נחמד

yotamn9

New member
עכשיו כשאני קורא את זה שוב

יש פה כמה דברים משעשעים למדי

Aviraman

New member
הקטע עם ההלוויה הרג אותי XD

לא נעים רכבות וכאלו XDDD

ringo rulz

New member
אוקיי

איך העולם רואה אותי? think for yourself-the beatles האם יהיו לי חיים מאושרים? the countinuing story of boungalo bill מה אנשים באמת חושבים עליי? למאיה יש אקדח כנסיית השכל XD האם אנשים חושקים בי בסתר? Blackbird הביטלס... נו זה לא יוצא משהו איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?למרות הכל- כוורת מה אני צריך לעשות עם חיי? you won't see me- the beatles עצה טובה בשבילי: piggies-the beatles מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? on a plain- nirvana מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? in bloom-nirvana איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? revolution 9 -the beatles XD(למי שלא יודע זה שיר מאווווד אדיוטי) ובהלוויה שלי? polly-nirvana או פאק איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? גליית -כוורת XDDD איך יהיה לי מחר? stay away-nirvana XDDD למה אני כאן? good night -the beatles בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

ringo rulz

New member
אה כן פיספסתי חלק ../images/Emo9.gif

בתור מה אנשים יזכרו אותי? witchy woman-the eagles אוי ויי איזה שיר יתקע לי בראש מחר? drain you- nirvana האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? i will the beatles איך תהיה השנה הזו? cry baby cry the beatlesc
אני מפחד

oneman2

New member
לא יצא מעניין ממש...

מש"ל: איך העולם רואה אותי? When Irish eyes are smiling- Frank Zappa האם יהיו לי חיים מאושרים? Jeffery goes to leicester square- Jethro Tull מה אנשים באמת חושבים עליי? Until Kindom Come- Kamelot האם אנשים חושקים בי בסתר? Love Letters- Elvis Presley (סוף סוף משהו הגיוני...) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Inqusition- Blind Guardian מה אני צריך לעשות עם חיי? Hang on to your ego- The Beach Boys עצה טובה בשבילי: Names of the kingdom- The Doors (מזל שזה הגיוני) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Dead cats, dead rats- The Doors מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? The Unknown Soldier- The Doors (מוזר, אפילו לא התגייסתי) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? L.A. Woman- The Doors (נראה לי שהסדר האקראי לא כ"כ ארקאי אחריי הכל) ובהלוויה שלי? White Pearl, Black Oceans- Sonata Arctica איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? I do I do I do I do (מה? מה זה? איך זה הגיע אלי?) איך יהיה לי מחר?Songs from the wood- Jethro Tull למה אני כאן? Too old to Rock n' Roll- Jethro Tull בתור מה אנשים יזכרו אותי? All Shook Up- Elvis Presley איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Creation- Kamelot האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Waking Edge- Jethro Tull איך תהיה השנה הזו? Moonlight Drive- The Doors

bazmaster

New member
בע..די מאפן יצא לי

איך העולם רואה אותי?היה היה-רוקפור האם יהיו לי חיים מאושרים?wild thing-jimi hendrix מה אנשים באמת חושבים עליי?חור בלבנה-רוקפור האם אנשים חושקים בי בסתר?שרה בצבעים-מופע הארנבות של ד"ר קספר איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?זקני צפת-שישישבת מה אני צריך לעשות עם חיי?לבן על לבן-דן תורן עצה טובה בשבילי:בוהימיין רפסודי-קווין מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?song 2-blur מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?שלומישבן-מוכן לאהבה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?master of puppets-metallica ובהלוויה שלי?פשעים-מלכת הפלקט (בתכלס השיר שאני רוצה בהלוויה שלי זה אבות ובנים של אביתר בנאי) איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?השכן-זקני צפת איך יהיה לי מחר?REM - Its the End Of The World As We Know It חחחחח לא טוב חחח למה אני כאן?ברי סחרוף-האיש שבקיר בתור מה אנשים יזכרו אותי?קפטן ג'ק-גרי אפשטיין חחחחחחח איזה שיר יתקע לי בראש מחר?מגניב-קוב האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?זן נדיר-המכשפות איך תהיה השנה הזו?נפלת חזק-חמי רודנר או או....

NA110

New member
והנה שלי....../images/Emo4.gif

איך העולם רואה אותי? makes no difference- sum 41 האם יהיו לי חיים מאושרים? scar tissue- RHCP מה אנשים באמת חושבים עליי? walk away- good charlotte האם אנשים חושקים בי בסתר? when the sun goes down- arctic monkeys איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? surfing with the alien- joe satriani מה אני צריך לעשות עם חיי? master of puppets- metallica עצה טובה בשבילי: burn the evidence- billy talent מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? island in the sun- weezer מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? meet my maker- good charlotte איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? comfortably numb- pink floyd ובהלוויה שלי? november rain- guns n roses איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? otherside- RHCP איך יהיה לי מחר? becoming insane- infected mushroom למה אני כאן? better- guns n roses בתור מה אנשים יזכרו אותי? take me out- franz ferdinand איזה שיר יתקע לי בראש מחר? patience- guns n roses האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? thanks for the memories- FOB איך תהיה השנה הזו? what ive done- linkin park

Aviraman

New member
וטפ

איך העולם רואה אותי? "אחי הצעיר יהודה" האם יהיו לי חיים מאושרים? Megadeth - Go to Hell (תודה באמת) מה אנשים באמת חושבים עליי? Queen - Somebody to Love :} האם אנשים חושקים בי בסתר? Megadeth - Breadline @_@ איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Dio - Dream Evil - אהבתי XD מה אני צריך לעשות עם חיי? הגשש החיוור - הכה את המומחה (חזק ממש XDDDD) עצה טובה בשבילי: Van Halen - Hot for Teacher (לא עצה טובה בגרוש @_@) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Joe Satriani - Ice 9 (לא רע בכלל, למרות שSummer song הרבה יותר מאפיין אותי) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? שבק"ס - המדינה בלהבות איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Metallica - One (live s&m) מצחיק כמה שזה הולך לקרות XD ובהלוויה שלי? שלמה ארצי - על פי תנועת הרכבות (שיט, ואני עוד צחקתי על רכבות) איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Dream Theater - A change of seasons I: crimson sunrise - שיהיה @_@ איך יהיה לי מחר? Megadeth - Chosen ones למה אני כאן? Glen Miller - Chatanooga Choo-Choo - זאת בדיוק הסיבה בתור מה אנשים יזכרו אותי? Dio - King of Rock and Roll - אני ממש בספק, אבל אחלה של תשובה קיבלתי פה :p איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Edguy - Lavatory Love Machine - כל כך לא הולך להתקע בראש האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? RHCP - Otherside - תשובה ברורה. איך תהיה השנה הזו? Sepultura - Primitive Future - נו טוב, צבא, צודקים :p

Aviraman

New member
צודק

האמת העברתי שירים, כי בפלייליסט בווינאמפ שלי יש שירים שהם לא שלי, אז פשוט מה שלא זיהיתי העברתי. זה כלל - שירי מסיבה לטיניים, שירים יווניים וכו' :p

oneman2

New member
מה ישמעו עליך בהלוויה...

קצת שחור, לא? מוות, רכבות...

dean a

New member
והנה שלי. מתנצל מראש...

איך העולם רואה אותי? יהודה פוליקר - אני רוצה גם האם יהיו לי חיים מאושרים? יוני רכטר ויהודית רביץ - שלוש בלילה בעיר מה אנשים באמת חושבים עליי? מאיר אריאל - טרמינל לומינלט האם אנשים חושקים בי בסתר? The Police - De Do Do Do De Da Da Da איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? הכבש הששה-עשר - ריבים קטנים (הממ...) מה אני צריך לעשות עם חיי? Steely Dan - Monkey In Your Soul עצה טובה בשבילי: קצת אחרת - ביסלט מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? שם טוב לוי - טווס הזהב (באמת קטע שאני מאוד מאוד אוהב, אבל מכאן ועד שיר נושא...) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אריק איינשטיין ויוני רכטר - שיר על התוכי יוסי (גם שיר יפה מאוד, אבל מכאן ועד שיר נושא...) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אריק סיני - שובי שובי לפרדס ובהלוויה שלי? Donald Fagen - Green Flower Street איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? אריק סיני - דרך הכורכר איך יהיה לי מחר? גידי גוב - יש ימים למה אני כאן? אלון אולארצ'יק - הוא לא שווה הרבה (אם חסר לו ת'זה) בתור מה אנשים יזכרו אותי? גידי גוב - זה תלוי רק בנו איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אריק איינשטיין ושלום חנוך - אני רואה אותה בדרך לגימנסיה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? הכבש הששה-עשר - הי, אני כבר לא תינוק איך תהיה השנה הזו? שלום חנוך - טיול ליפו זה רק אני, או שהמשחק הזה הוא פשוט דרך נחמדה להציץ לספריות המוזיקה של אנשים? :)

כי בא לי עוד פעם../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? Hinder - Lips of an angel
האם יהיו לי חיים מאושרים?The Cranberries - Zombie אלליי
מה אנשים באמת חושבים עליי? GREEN DAY - Good riddance אבל עוד לא ברוך שפטרנו!
האם אנשים חושקים בי בסתר? Fall Out Boy - This Ain't A Scence, It's An Arms Race איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? ארכדי דוכין - לראות אותה היום
מה אני צריך לעשות עם חיי? רן דנקר ועילי בוטנר - שווים [טוב טוב אני יעשה שווים!
] עצה טובה בשבילי:אביתר בנאי - אבות ובנים מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Nelly Furtado feat. Zero Assoluto - All good things (come to the end) באהרור, אני ונלי פורטדו, כל היום בלופים
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? יפתי - הלילה יעבור
למה זה עוד בפלייליסט? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Grace Kelly - Mika אע, בטח
ובהלוויה שלי? Incubus - Love hurts למה לא
איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? דידי ארז - כל מבט
איך יהיה לי מחר? ביט69 - עוגות גבינה
למה אני כאן?ג'קו אייזנברג ומאיה רוטמן- קשה לי לא להתרגש בתור מה אנשים יזכרו אותי? Regina Spektor - Samson אע האיכות
והגעגוע
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? דנה ברגר - יש בזה טעם האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Akon - Dont Matter איך תהיה השנה הזו?שירי מימון - כבר לא שלך
יצא מעעעעעפן.

Funky Giraffe

New member
יו

איך העולם רואה אותי? The view - face for the radio (אוה, אין ספק!) האם יהיו לי חיים מאושרים? זוהר ארגוב - עם גילי כל האור (חח נבואי משהו) מה אנשים באמת חושבים עליי? שב"ק ס' - האימפריה מכה שנית האם אנשים חושקים בי בסתר? Chemical brothers - belive (חחחחחחחחח) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Chops horns - still new york city (סבבה ארזתי מזוודה אחי) מה אני צריך לעשות עם חיי? זוהר ארגוב - הפרח בגני עצה טובה בשבילי: הגשש החיוור - פסטיבל שירי דכאון (חחחחחחחחחחחחח) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? יוני בלוך - נוף אחר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? כוורת - היא לא תדע איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? The beatles - i'm so tired (חחחחחח ענקקקקקקקקקקקקק ענק ענק ענק ענק) ובהלוויה שלי? שבק ס' - פתיחה (לא סתם שבק אמרו פעם שכל סוף הוא התחלה חדשה) איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? זוהר ארגוב - מרלן (חחח) איך יהיה לי מחר? The beatles - cry baby cry (פאק... זה כאילו שהמחשב ידע שמחר אני נוסע לאזכרה של חבר שלי :| ) למה אני כאן? הדג נחש - לא מוותר (D: ) בתור מה אנשים יזכרו אותי? גרי אקשטיין - בוגי איתי הלילה איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Wild cherry - Play that funky music האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? שב"ק ס' - ילד ירוק (כן אה? אני רואה מלא ילדים ירוקים) איך תהיה השנה הזו? זוהר ארגוב - להלה איז'יד דקטר (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה פשוט גדול!!!! להלה איז'יד דקטר במרוקאית זה אומר: "שלא יהיה גרוע יותר") תחזית אופטימית רצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה