שאלון שרץ בפרדס :]
זה ממש נחמד
לקוח מ...טוב, הרבה פורומים. אז ככה: יש להכין פלייליסט גדול בווינאמפ/מדיה פלייר/אייטיונז/כל דבר אחר, לבחור את האפשרות Shuffle (אקראי). על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר (פלוס מבצע). על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? תהנו :] והנה דוגמא לתשובות שלי
מרוב שעשיתי את השאלון הזה, אספתי תשובות נבחרות
[וזה היה ממש הזוי
]: איך העולם רואה אותי? "אכזבה" - משינה [
] האם יהיו לי חיים מאושרים? Dream On - Depeche Mode
מה אנשים באמת חושבים עליי? "את לא כמו כולם" - משינה האם אנשים חושקים בי בסתר? "ואולי" - עברי לידר איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? New Life - Depeche Mode מה אני צריך לעשות עם חיי? "לא רואה ממטר" - מוקי עצה טובה בשבילי: "שתשתוק כבר ואוכל ללכת" - שילה פרבר
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Nobody Knows - Pink מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? "Hallelujah" - Leonard Cohen איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? "אהובתי" - משינה [אני כ"כ רואה את זה קורה
זה השיר שלי] ובהלוויה שלי? Me happy - K's choice
איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? "יותר מדי" - קרן פלס [
] איך יהיה לי מחר? "את באה לבקר" - משינה למה אני כאן? Hero - Chad Kroeger בתור מה אנשים יזכרו אותי? "לא מתבייש באהבה שלי" - מוניקה סקס איזה שיר יתקע לי בראש מחר? I Remember - Damien Rice האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? She Came In Through The Bathroom Window - The Beatles [זה גדול
] איך תהיה השנה הזו? "רוקנ'רול" - החברים של נטאשה אל תבאסו
שתפו פעולה, זה כיף.
זה ממש נחמד