שאלון שפות קצרצר O:

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif D:

אילו שפות אתם דוברים? עברית, רוסית, אנגלית, מבינה הכל בפולנית, שתי מילים ורבע בערבית, ספרדית מבינה קצת.. זהו? איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? מממממ ספרדית. איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה? יפנית. מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם? יפנית. ונעימה לשמיעה? אנגלית. איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם? צרפתית, כל היריקות האלה.. זה נעים XDDDD לא. מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...) שמיעה אני חושבת.

Volldemort

New member
עונה

אילו שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית, קצת ספרדית איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? וואי..יש מלא. דנית, ספרדית מלאה, צרפתית...בעצם כל שפה אפשרית איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה? גרמנית, ערבית וסינית מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם? גרמנית ונעימה לשמיעה? צרפתית ואנגלית במבטא בריטי
איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם? צרפתית מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...) אממ...דיבור הכי עוזר. אבל אין לי מושג עם מה אני קולט שפה מהר

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif

אילו שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית, מבינה ספרדית. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? סינית מנדרינית *אסוציאציית בגרות בלשון*.. לאדעת, גרמנית? איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה? יפנית. >< וצרפתית. למדתי, וזה קשה. מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם? גרמנית. ונעימה לשמיעה? אנגלית וספרדית. איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם? ממ לא משהו רומנטיות חח |דגש|מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...) קריאה.

XshironetX

New member
עונה../images/Emo13.gif

אילו שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית, כמה מילים בערבית, כמה מילים בגרמנית איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? גרמנית איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה? סינית מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם? ערבית ונעימה לשמיעה? אנגלית איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם? אנגלית
מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...) שמיעה

anna the best

New member
עונה ../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif../images/Emo181.gif../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif

אילו שפות אתם דוברים? עברית
, רוסית,
ספרדית
איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? אנגלית, ספרדית, ערבית איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה? סינית, יפנית
מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם? .... לא 'דעת ונעימה לשמיעה? ספרדית
איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם?
ספרדית מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...) כולם ביחד אני חושבת

למעלה