שאלון שפות קצרצר O:

Temarius

New member
שאלון שפות קצרצר O:

אילו שפות אתם דוברים? איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה? מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם? ונעימה לשמיעה? איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם? מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...) זהו ^.^

נוגעע

New member
../images/Emo222.gif שפות.

אילו שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית, וקצת צרפתית. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? הממ... סינית
איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה? ערבית וסינית ויפנית מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם? ערבית :/ ונעימה לשמיעה? אנגלית איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם? צרפתית ואיטלקית :] מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...) אני חושבת שגם שמיעה, וגם קריאה, וגם כתיבה.. :/ הכל ביחד !.

mafakit

New member
עונה...!!!!|אלפקה|../images/Emo218.gif

אילו שפות אתם דוברים? עברית..אני דיי טובה באנגלית..
ואני מבינה מה שסתבא שלי אומרת לי במרוקאית..XD איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?אה..גרמנית..
אני יודעת להגיד שני משפטים..XDD איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה?סינית,יפנית,הודית,תאילנדית.. מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם?כנ"ל+ערבית.. היא לא מלבבת כזו..
למרות שאני מצטיינת בזה..
ונעימה לשמיעה?אנגלית..מעודנת כזו..וגם ספרדית/ארגנטינאית.. איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם?אה..נראה לי שאנגלית.. מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...) כל האפשרויות..XD אני חושבת אבל שהכי הכי זה שמיעה וקריאה..

אספיר85

New member
תשובון שפות קצרP:../images/Emo54.gif

אילו שפות אתם דוברים? עברית. אבל אני יודעת גם ערבית ואנגלית. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? לא יודעת...רוסית? אבל זאת שפה מגעילה. טוב לא יודעת איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה? צרפתית מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם? אספרנטו, רוסית, גרמניתS:, איטלקית
ונעימה לשמיעה? לא יודעת... איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם? איטלקית? מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?השמיעה נראה לי

MushrooMush

New member
עונה

אילו שפות אתם דוברים?עיברית איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?אנגלית איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה?אנגלית מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם?ערבית כלשהי ונעימה לשמיעה?אנגלית איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם?אנגלית מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?שמיעה וקראיה וכתיבה גם... שירים בקיצור סD(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...) זהו ^.^

shaharrr53

New member
עונה../images/Emo3.gif

אילו שפות אתם דוברים?עברית וקצת אנגלית איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?צרפתית איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה?סינית/יפנית מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם?ערבית ונעימה לשמיעה?צרפתית איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם?צרפתית מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...)שמיעה

דנטל

New member
שפות

אילו שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? ספרדית, פורטוגזית איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה? יפנית, סינית מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם? (אם כבר - באוזניכם) הולנדית, גרמנית, צרפתית ונעימה לשמיעה? ספרדית איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם? ספרדית מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר? שמיעה

../images/Emo48.gif../images/Emo194.gif

אילו שפות אתם דוברים?עברית,חצי אנגלית איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?ערבית ספרדית רוסית יפנית ואנגלית
איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה?יפנית מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם?חחא ני לא אנטישמית ונעימה לשמיעה?יפנית איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם?חח צרפתית מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...)שירים

נעה 124

New member
עונה../images/Emo3.gif

אילו שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית וממש קצת ספרדית איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? צרפתית וספרדית איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה? הולנדית, סינית מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם? גרמנית ונעימה לשמיעה? צרפתית איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם? צרפתית מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...) בעיקר שמיעה, אבל גם כתיבה וקריאה

עונה../images/Emo3.gif

אילו שפות אתם דוברים?עברית ואנגלית איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? סינית איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה? סיניתXB מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם? ערבית ונעימה לשמיעה? ספרדית ואנגלית איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם? ספרדית
מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...) שמיעה

I am Cornholio

New member
לה לההה

אילו שפות אתם דוברים? עברית ואנגלית איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? צרפתית ואיטלקית איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה? יפנית וסינית מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם? פורטוגזית ונעימה לשמיעה?צרפתית ואיטלקית איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם? איטלקית מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...) צפייה בסרטים בשפה, קריאה וכו'.

SILVER LADY

New member
נהנה

אילו שפות אתם דוברים?עיברית, אנגלית איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?שוויצרית, צרפתית איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה?סינית מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם?ערבית ורוסית ונעימה לשמיעה?צרפתית אנגלית איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם?צרפתית
מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...)שמיעה זהו ^.^

I R i T 94

New member
שפותD: ../images/Emo217.gif

אילו שפות אתם דוברים?ספרדית, עברית, אנגלית [אפשר לומר] איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? גרמניתתתתתתתתתתD: ואיטלקית. ו..הכלXD איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה? רוסית O: מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם? רוסית>< ונעימה לשמיעה? גרמנית ^^ איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם? ספרדית XD מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...)שמיעה. אבל גם תרגול של קריאה וכתיבה מאוד חשוב. זכרון צילומי גם עוזר^^ אני אוהבת שפות^_^

../images/Emo42.gifעונהה

אילו שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית, ספרדית איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? צרפתית, איטלקית איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה? ממ פחח לא יודעת בטח גרוזינית או משו מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם? גרמנית ונעימה לשמיעה? איטלקית איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם? כנ"ל מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...) ממ.. לראות סרטים בלי תרגום זה ממש טוב, בקיצור קריאה ושמיעה, כתיבה לא עוזר לי ממש.

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.giftoo dark to see

אילו שפות אתם דוברים?עברית,אנגלית וערבית איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?צרפתית איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה?סינית/יפנית מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם?גרמנית ונעימה לשמיעה?עברית
איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם?באוזניכם**
ו..ספרדית מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...)שמיעה בעיקר

t0mi

New member
עונה

אילו שפות אתם דוברים? אנגלית, עברית איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? צרפתית, ספרדית איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה? סינית מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם? ערבית ונעימה לשמיעה? ספרדית איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם? צרפתית מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...): דיבור

צ ש ט ש

New member
..........

אילו שפות אתם דוברים? עברית ואנגלית איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? צרפתית ורוסית וגרמנית ואיטלקית. איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה? לא יודעת מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם? ערבית ונעימה לשמיעה? צרפתית ואיטלקית איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם? ^ מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...) הכל

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gif../images/Emo9.gif

אילו שפות אתם דוברים? כאילו ממש דוברת שוטף? עיברית
אנגלית אני יודעת אבל לא ממש ממש דוברת איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? גרמנית
ועוד שפות אירופאיות. איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה? יפנית מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם? ערבית
ונעימה לשמיעה? אנגלית, גרמנית איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם? צרפתית?XD חח סתם אין לי מושג מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...) לא יודעת

2eye

New member
א.ב.ג.ד.ה.ו.ז.ח.ט.י.כ.ל.מ.נ.ס.ע.פ.צ.ק.ר.ש.ת

אילו שפות אתם דוברים? עברית אנגלית וקצת ערבית XD איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? גרמנית איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה? תאילנדית? ^.^'' מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם? ערבית, גרמנית, הולנדית, ורוסית. ונעימה לשמיעה? אנגלית איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם? צרפתית. מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר? שמיעה וכתיבה.

Retama

New member
אממ

אילו שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית ו2 מילים בערבית איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? ספרדית, צרפתית ורוסית איזו שפה נראית לכם קשה ללמידה? כולן :p מהי השפה הכי לא נעימה לשמיעה בעינייכם? אין ונעימה לשמיעה? ספרדית איזו שפה הכי רומנטית בעינייכם? ספרדית מה הדבר שעוזר לכם לקלוט שפה כלשהי הכי מהר?(שמיעה, קריאה, כתיבה...וכ'ו...) חח כלום. אולי דיבור

למעלה