שאלון שנאה

עונה

מוזיקה הזמר השנוא: אייל גולן הזמרת השנואה: רוני סופרסטאר הלהקה השנואה: פוסי קאט דולז השיר השנוא: to the left- beyonce הוידאו-קליפ השנוא: אין הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: מזרחי אני לא מבינה יותר מדי בסרטים טלויזיה התוכנית השנואה: כל האופרות סבון למיניהם הפרסומת השנואה: כל הפרסומות שנתקעות בול באמצע קטעים מותחים. בגדים: תחתון שנוא: חזיות בכלל מכנס שנוא: ג'ינס צינור חולצה שנואה: תלבושת ביתספר כללי מאכל שנוא: חצילים משקה שנוא: סודה בכל צבעי הקשת (למשל- סודה מנטה ירוק???) ממתק שנוא: ליקריץ שחור יום שנוא בשבוע: שלישי צבע שנוא: ירוק בחילה משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: to be or not to be אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): שרברבים עם החריץ שם שנוא לבת: סטלה שם שנוא לבן: שלמה תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): 14.6.07

כתבתי שיר בהשראת הכינוי שלך חחחח

בלי השימוש במילים שבו אבל בהשראתו חחח סתם ליידוע כללי

DxJx GADRIEL

New member
באתם לי טוב

מוזיקה הזמר השנוא: אקסל רוז הזמרת השנואה: מריה קארי הלהקה השנואה: גאנס אנד רוזס השיר השנוא: "כשאתה כאן" הוידאו-קליפ השנוא: היא יודעת הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: דת' מטאל קולנוע השחקן השנוא: סילבסטר סטאלון השחקנית השנואה: ג'ניפר לופז הסרט השנוא: הר ברוקבק הפס-קול השנוא: ? הבמאי השנוא: ? טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: דודו טופז המנחה/הבדרנית השנואה: עדי אשכנזי התוכנית השנואה: כוכב/רקדן נולד הפרסומת השנואה: ג' יפית בגדים תחתון שנוא: רגיל מכנס שנוא: טרנינג חולצה שנואה: תלבושת אחידה כללי מאכל שנוא: פתיתים משקה שנוא: מים ממתק שנוא: גומי יין יום שנוא בשבוע: רביעי צבע שנוא: ורוד משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: "אני פונה ללב שלכם" אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): פקידות שם שנוא לבת: אירנה שם שנוא לבן: סרגיי תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): אין לי ^_^

חה חה "כשאתה כאן" אולי הכי יפה!

ומכל הסרטים אתה דווקא שונא סרט שעשו על הומואים ??? וגניפר היא שחקנית מצויינת הסרט שראית משעם אולי...

won the game

New member
מנסה לענות - למה להיות שליליים?../images/Emo3.gif

מוזיקה הזמר השנוא: אין ממש, אולי שי גבסו המשעמם... הזמרת השנואה: אין כזו הלהקה השנואה: סינרגיה, My Chemical Romance השיר השנוא: Welcome to the black parade [זוועת עולם!] הוידאו-קליפ השנוא: אין כזה הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: דיכאון וטראנסים - רע ביותר! קולנוע נוותר על הקולנוע
טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: יגאל שילון, יורם ארבל המנחה/הבדרנית השנואה: הילה נחשון, כל כך שקוף איך שהיא קוראת מהמוניטור! בעע התוכנית השנואה: אין לי שמץ הפרסומת השנואה: כנ"ל בגדים: תחתון שנוא חוטיני מכנס שנוא חולצה שנואה גופייה כללי מאכל שנוא: זיתים, טונה, חמוצים. משקה שנוא דיאט קולה ממתק שנוא מרציפן יום שנוא בשבוע: ראשון
צבע שנוא: התקלת אותי
משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: שאלה טובה, לא זכור לי כרגע. אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): שם שנוא לבת: גל שם שנוא לבן: יונתן נו, אין לי ממש בחירות פה... עדיף לשאול "שם אהוב" כבר
לבנים: יותם או נדב לבנות: לוטם, שרון או רוני

../images/Emo189.gif

מוזיקה הזמר השנוא: יהודה סעדווווווווו תמותת אמןןן הזמרת השנואה: ממ.. לא עולה לי כרגע :/ הלהקה השנואה: גרין דיי השיר השנוא: השיר החדש של יהודה סעדו המזדיין הוידאו-קליפ השנוא: לא רואה אמטיוי/ערוץ 24 הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: רוק!! קולנוע השחקן השנוא: טום קרוז השחקנית השנואה: מדונה, מי ישמע שחקנית אבל פסדר הסרט השנוא: מת לצעוק או לצחוק ענארף איך שלא קוראים לזה הפס-קול השנוא: מה הבמאי השנוא: שש.. טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: אדיר מילרר המנחה/הבדרנית השנואה: התוכנית השנואה: ארץ נהדרת!!! הפרסומת השנואה: חח אני אוהבת פרסומות בגדים: טייץ! כי אני לא כוסית ואני לא יכולה ללבוש את זההההה חח באסה לי תחתון שנוא: חוטיני.. כאילו עליי.. אבל על היפה שלי בכייף;] מכנס שנוא: טייץ! חולצה שנואה: חולצה! אני הולכת עם גופיות בלבדד כללי מאכל שנוא: ברוקולי משקה שנוא : קפה! כן אני מוזרה אני לא שותה קפה ממתק שנוא: איןן יום שנוא בשבוע: ראשון! צבע שנוא: אדום משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: "תן חיוך הכל לטובה" שששש.. מטומטמים לא הכל לטובה!!! אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): מורות!!!!!!!!11 שם שנוא לבת: לילך שם שנוא לבן: עידן תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): 24.1

livemylife

New member
חחחח, ננסה גם

מוזיקה הזמר השנוא: פיפטי סנט, לא יודע מעצבן אותי הזמרת השנואה: פרגי הלהקה השנואה:אממ לא חושב על משהו מיוחד השיר השנוא: אממ אין לי עכשיו בראש הוידאו-קליפ השנוא: הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: ראפ קולנוע השחקן השנוא: בן אפלק השחקנית השנואה: אין מישהו מיוחדת עכשיו הסרט השנוא: לב אמיץ הפס-קול השנוא: אין ממש הבמאי השנוא: לא ממש מכיר טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: צביקה פיק נקרא? המנחה/הבדרנית השנואה: ג' יפית נקראת? התוכנית השנואה: רנו פסקל(עדיין משדרים את זה?) הפרסומת השנואה: כל מה שג' יפית עושה בגדים: יש לי כמה בגדים לזבל תחתון שנוא: לא ממש מכנס שנוא:יש איזה אחד שצריך לזרוק חולצה שנואה:גם כללי מאכל שנוא: מרק תירס משקה שנוא: מיץ גזר ממתק שנוא: כיףכף יום שנוא בשבוע: יום שני צבע שנוא: אין משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא:"תעשה מה שבא לך" אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): אממ מוכרים שלא עוזבים אותך שם שנוא לבת: אין שם שנוא לבן: אין תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): אין משהו מיוחד

טועה לגבי פרגי !

היא זמרת כל כך טובה, גם נראת טוב שזה לא מילה, ומגניבה לאללה ! היא רק תעלה עוד ועוד בשנה הזאת.

למעלה